det ska blomma i sommar

Detta är en annan blommig klänning som jag äger. Den är ursöt och jag fick många kommentarer om denna när jag jobbade.. Den kommer ifrån ginatricot, vilket jag aldrig säger.. haha, nästan i alla fall! Vi är ju trots allt konkurrenter.

haha.. jag skrev detta inlägg för en halvtimme sedan men så rinde maja och vi snackade nu i 31 min. Den kvinnan är ungefär den underbaraste som finns.. Jag har fått, eller jag fick igår, ett par mörkblå Äkta läder pumps av henne som hon hittat hemma i dalarna hos hennes mor. Förstår ni hur snygga de är.. "ja men jag tänkte på dig, du har ju stora fötter" jaaaa visst! Jag blev överlycklig.. TACK än en gång!! Sedan så nu ringer hon och säger att jag får låna ett strykjärn till dess att mitt kommer ner.. SÅ UNDERBART! Det kan vara bra att ha när man har klänningar som behöver strykas.. Jaha, inte nog med det, nu sa hon även att hon ska hjälpa mig flytta imorgon. Sanna vänner är det underbaraste som finns! LOVELY!

Kommentarer
Postat av: leia

haha....nä så sa jag absolut INTE! Jag sa nog snarare att du hade större fötter än mig....och det har ju de flesta!!! däremot vill jag nu tala om att denna kvinna minsann mobbade mig för små fötter, små öron...ja osv...det var så det var!!!



kraammm

Postat av: Anna

Fin klänning.

2008-05-20 @ 21:05:45
URL: http://smultronet1.blogg.se/
Postat av: evs, hilda & kicki

klänningen var jättesöt, när köpte du den?

2008-05-21 @ 23:26:11
URL: http://evhiki.blogg.se/
Postat av: MALIN

Åh tack så jättemycket! Jag köpte den kanske för 6 veckor sedan så den bör finnas kvar i butik :) En helt makalös klänning, skön om inte annat! :D

2008-05-22 @ 08:40:19
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0