jag antar också denna utmaning

För 5 år sedan...
.. var jag 14-15 år. Vågade mig på att köra moped och skulle gå ut nian. Kvällarna spenderades vid havsstränder och vi grillade korv i det kalla vädret. När skolavslutningen kom blev det tårar i ögonen och jag har aldrig fått så mycket rosor, någonsin. Blommig klänning hade jag också. Den var adorable och andra tjejer ville ta kort minsann. Hur många som helst. 

För 3 år sedan...
... gick jag i tvåan på gymnasiet, eller kanske ettan? jaja, jag vet inte. Tvåan var roligare faktiskt med tanke på att jag gick en linje jag ville gå. Ettan var frisör, men det är inte riktigt jag så att säga. Jag älskar allt som har med frisör att göra men vill bara inte jobba med det hela mitt liv. Jag blev jättebra kompis med Emma och vi är detta ännu.. och verkligen mycket mycket längre också!

För 1 år sedan...
.. skulle jag snart ta studenten. Hurra för mig! Jag var lyckligt kär, hade ett stabilt förhållande och levde livet helt enkelt. Det var jätteroligt! Världens bästa klass. Soliga eftermiddagar, glass på statoil.. mycket mer!

För 3 månader sedan...
.. var det februari. Jag var i Götet och hälsade på. Härlig tågresa dit minsann. Fick precis börja jobba på h&m i Uppsala och jag jobbar där än. Mitt livs bästa jobb!

Igår...
... insåg jag att det verkligen är SNART jag flyttar! VERKLIGEN! Jag längtar massor!

Imorgon...
.. ska jag packa packa packa och även ringa om elen, kanske att pappa får göra det! Jag ska även träffa maja klockan 12:30 på stan.

Om ett år...
... bor jag i en underbar lägenhet i Uppsala och är jordens mest levnadsglada kvinna! Jag har även ett härligt förhållande och är allmänt glad. Jag tror på det. Amen.

Känn er fria att kopiera denna vidare...

Kommentarer
Postat av: Mintra

Kul lista ;)

2008-05-15 @ 00:07:14
URL: http://mawongsa.devote.se
Postat av: Mia

Jag älskar den här utmaningen! Kanske tar på mig den själv, haha :)

2008-05-15 @ 16:45:06
URL: http://mialindberg.blogg.se/
Postat av: MALIN

Jaaa lätt att du får göra! Varsågod! Det är faktiskt en rolig lista :)

2008-05-15 @ 19:49:40
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0