mynewstuff

image2390
image2391
Jag önskar att jag kunde vart sådär glad och sprallig som jag är på fotot ovan men ack nej. Det är jag inte. Jag har därför inte vart på humör idag för att blogga.. Och tillrågapåallt har mina skor som ni ser, gott sönder.. Allt går så bra nu.. Inte. Jag är dödssjuk också för det första.. har feber, ont i halsen, så tätt i min näsa att jag inte kan andas.. drog i mig en alvedon och satte igång dagen idag ändå.. Det gick, men jag höll på att avlida att värmeslag.. Tur att vi har fläktar överallt på jobbet, där stod jag!

Åter till bilderna, jeansjackan som ni ser är ett av mina fynd från second hand, jag betalade 65 kr och klippte sedan av den nedre delen så att den blev i perfekt längd för hög midja, höga kjolar.. Ursäkta mig men jag är RÄTT SÅ NÖJD :) Sedan är kjolen också ett köp i veckan, den är randig från ginatricot. Love love love.. Fläta i luggen är ungefär det bästa sättet att använda luggen till! Haha, ursäkta ordbehandlingen i den meningen men jag orkar inte sudda ut.

Ni förstår: det gör ont.

Kommentarer
Postat av: Mams

VAA!!! Det här är stort! Du handla på second hand! Har aldrig någonsin varit populärt men måste säga att jackan är snygg. Pappas kommentar: "Nu är hon lika modern som jag" Hahahaha. Puss&Kram.

2008-05-04 @ 21:17:49
Postat av: MALIN

Mams: HAHAHAHA:.. Men pappa matchar ju den där jackan med de vackra jeansen till ;) HAHAHA.. Jag har ju i alla fall INTE jeans till den! Men det är sant, nu är även han modern ;) haha.. Nej alltså Gunilla träffade på mig på second hand och hon bara skrek: VAAAAA? haha,. då höll jag i tolv plagg.. jag köpte 7-8 st tror jag :D 275 kr. Det blir inte bättre än såhär,, och de alla är SNYGGA! Jag måste förresten ha ner min symaskin ;) Och även mina sandaletter, du vet de bruna.. vart e dem? haha..Puss o kram mammma lilla!

2008-05-04 @ 21:34:09
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: Pappa

Välkommen in i gänget/Puss & Kram

2008-05-04 @ 21:45:28
Postat av: Leia

å så söta föräldrar du verkar ha!!!
krya på dig nu tösa!!!

kramar

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0