Okej, jag ljög!

Jag har tagit bort min metroblogg och bloggar här istället! Haha, jag är troligtvis den person som yrar mest i hela världen, men det skadar inte att testa (det är mitt motto!) okej, inte mitt motto när det gäller att bestiga mount everest, eller att äta musslor och sniglar, eller när man ska simma runt atlanten. Men nu är det mitt motto! Solen skiner så fruktansvärt härligt utanför och jag blir så glad av det! Tänkte åka iväg på möte nu på fm, men jag valde att inte göra det, tragiskt men sant! Istället ska jag läsa bok på balkongen. Jag har ju faktiskt köpt FYRA nya. De kommer in senare.. Och även lite bilder på shoppingen kanske? Shoppingen i Stockholm, hoho, jag älskar den! Ska nog bara lämna tillbaka en klänning först. Eller byta den.. Idag är det jobb 12-16.15 som gäller.



Lite av det vi åt igårkväll, och här är en bild på tv:n haha.. sjukt bra taget kort malin! Jag känner att jag fick till det precis när han stod där och sjöng!

Vi hade förresten väldigt skoj hemma hos mig igår.. det var alltså johanna, marcus, victoria, mattias, jonas, jag och så kom även frank lite senare! Skoj!

Kommentarer
Postat av: Petra bloggar

nämen nu får du faktiskt visa dina shoppingfynd va?! trummar med fingrarna

2008-05-25 @ 15:12:49
URL: http://petraodaniel.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0