takeiteasy

I trean på gymnasiet skulle jag hålla ett längre föredrag om STRESS. Just precis, jag som ALLTID stressar skulle alltså stå framför alla andra och tala ut om varför man bör ta det lugnt emellanåt. Det gick bra och kul var det! Svenska har alltid vart mitt favoritämne och jag älskar verkligen att skriva.. någon gång i framtiden bör jag verkligen ha ett sådant yrke. Tror jag?

Det är inte lätt att veta vad som är meningsfullt men om man stressar vet man i alla fall att man försöker.


Inatt när jag hade hämtat Victoria på tåget satt vi fortfarande kvar i bilen ute på parkeringen. Just då kommer Jonas och parkerar. Vi skrek på honom och han joinade bak i bilen. Haha.. där satt vi till över klockan tolv och vi pratade ut om än det ena än det andra. Han är en rolig prick minsann! :) Och Victoria med!

Mamsen ringde precis, men jag var inte så allert när det gäller att tala så jag får ringa imorgon istället!! Snart snart snart flyttar jag :) Lovely. På tal om Lovely.. Jag hade engelsmän som handlade av mig idag. Fy vale vad de är trevliga.. Allting är Lovely, Oh thanks Oh what a pleasure, lovely.. etc. Otroligt kul! En annan kund jag hade babblade jag på om allt till och jag drog hela min historia om att man inte ska torktumla vissa kläder med tanke på att vissa helt enkelt inte tål det.. Det vill säga min kära klänning. Han höll på att skratta ihjäl sig när jag stod där och gestikulerade! Haha.. Stackars kund. Jag talade ut om mina aggressioner på torktumlaren och att man bör stämma de som uppfann denna sak.. Han avslutade med att han INTE skulle torktumla sina byxor och att man faktiskt har lärt sig ett och annat när man gjort ett sådant här misstag :) Kanske.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0