Va? Hjälp?

Jag har alltså flyttat min blogg och jag vet knappt vad som har hänt?! haha.. jag kan skriva inlägg i alla fall! Igen! Det är ett som är säkert ;) Idag har jag och Maja vart på stan igen (hon är underbar den kvinnan alltså, vilken fart det är på henne) och vi hade riktigt skoj as usual! Sprang runt och shoppade lite här och där. Hittade en assnygg scarf/sjal på ginatricot, knep åt mig den sista med stjärnor på. En röd/vit. Den gillas. Även ett par örhängen! Vi sprang sedan till myrorna och där hittade Maja en jeanskjol och jag köpte en till jeansjacka. Jag tror att denna kommer bli bättre faktiskt. Ska bara klippa i den nu! ;) Och vet ni vad: jag ska göra en kjol av biten jag klipper bort. Det blir kalas. Jag ska verkligen börja sy på riktigt nu! När mina päron kommer ner med symaskinen förstås! :) Vi köpte godis och jag köpte glass, satte och vid ån och bara mös... pratade i solen. Så underbart!!

Och vet ni vad igen.. jag har fått kjolen från tradera, och den är RIKTIGT SUPERSÖT! Tänk till vitt linne och allt... självklart kommer det bilder! Den behöver bara strykas.. Jag behöver bara ett strykjärn. Mitt strykjärn är alltså i Övik.. Skicka på posten någon tack?

Kommentarer
Postat av: MALIN

2008-05-15 @ 17:43:21
Postat av: leia

oj....vems briljanta idé var det att göra en kjol av resten? va va va??? :)



men du kvinna....jag har ju ett extra strykjärn...har sålt det till min lillebror men det står fortfarande här....vill du låna det sålänge kanske?



kraaaaaaaaam

Postat av: MALIN

Men du Maja, det var kanske inte en sådan dum idé.. ett strykjärn behövs ju verkligen ändå! Jaa vi får ta det där senare ;) haha..



och jaaaaaa det var DIN idé. Jag älskar det! Dock är kjolen för bred i linningen, midjan, men jag menar ett litet skärp på detta :D haha.. UNDERBART!



KRAAAAAAAAAAAAAAAM du vackra sak!

2008-05-15 @ 19:33:14
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0