Jag lovar och svär på detta:

Jag Malin säger härmed upp allting som handlar om män. Jag lovar. Jag orkar faktiskt inte. Inte alls. Inte på något sätt o vis. Det tar så fruktansvärt mycket energi från en, mycket tid och mycket av allt! Vissa dagar glädje andra sorg. Jag orkar bara inte längre. Igår bröt jag ihop, tur att Johanna var där. Hon är en evig ängel. Så till er i det motsatta könet: förlåt men jag kan bara inte. Jag har någonting annat att sträva mot. Himmelen!

Och vet ni vad? Det känns inte jobbigt någonstans. Denna dag när jag vaknade var ett leende det första jag klämde fram (och tro mig det var INTE för vädret) utan för någonting helt annat. Jag är tillbaka. PÅ ruta ett. Jag ska sikta mot ruta ett. Jag ska vara snäll mot alla (snällare!!!) och jag ska alltid sätta Gud/Jesus först i mina handlingar.

Detta blev jag påmind av när jag igår såg jordens bästa trailer (ja, denne man som fixar dessa platsar i hollywood, lovar) om hur det var på konf för 10 år sedan och lite blandat sedan dess.. och där såg jag, ni kommer kanske inte ihåg det men jag gör, w.w.j.d bandet. Förr var det en innegrej, ALLA hade det.. Och egentligen borde man ha det igen för varje gång man tittar ner på handleden står det bara där.. What would Jesus do? Jag bara älskar honom. Högst av alla!

Så än en gång. Förlåt. Jag ska bli en bättre medmänniska. Jag säger upp er killar för jag vill inte, kan inte och orkar inte!

Och vad säger vi till detta om inte: AMEN!

Kommentarer
Postat av: Jocke

Tror inte att du kommer dissa alla killar föralltid ..

2008-11-02 @ 18:45:53
URL: http://jockeferm.blogg.se/
Postat av: MALIN

Jocke: Det tror inte jag heller, men jag tror på Gud och jag tror att han kommer leda mig till en vacker man på rätt sätt!

2008-11-02 @ 19:48:04
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
Postat av: Elin

niceblogg. och mycke snygga outfits.

2008-11-02 @ 21:10:39
URL: http://elinburstedt.blogg.se/
Postat av: Elin

niceblogg. och mycke snygga outfits.

2008-11-02 @ 21:11:08
URL: http://elinburstedt.blogg.se/
Postat av: Johanna

AMEN MALIN! bra svaaar till han lirarn :P

2008-11-02 @ 22:02:50
URL: http://johannasten.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0