Suttit på vardagsrumsgolvet...

... och sorterat räkningar plus kvitton i timmar känns det som. Kan inte röra mina ben.

Hade verktyg som dessa:
- häftapparat
- penna
- a4papper
- pärm
- register (skrivet i månader)
- postitlappar

Satte in alla räkningar och sådana ting bakom respektive månad. Alla lönespec bakom en flik och anställningsbevis bakom en annan. ALLA garantier häftades ihop på varsitt papper för att där kunna skriva VAD dessa innebär och liknande... och allt överfall (det var ungefär sjutusen ton av papper) slängdes. Nu är jag ännu nöjdare. Vilken Malin jag har blivit. Full koll på allt helt plötsligt. Känns skönt att veta vad just allting innebär. Haha, jag har till och med LÄST igenom allt och skrivit på postitlappar "viktigt" "inte viktigt" "kika på senare".. osv. Perfekt. Kan tänka mig att mina föräldrar är stolta som rådjur nu.

Kommentarer
Postat av: Petra Bloggar

oh shit vad redig du är!!! nu fick jag ångest, vi förvarar allt i ett kökskåp och det ramlar över en på allvar när man öppnar, men man får liksom in tekniken med att öppna och stänga snabbt efter ett tag haha

2008-11-12 @ 19:54:19
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: MALIN

Petra: hahaha, ja alltså du måste förstå att detta händer liksom en gång vartannat halvår, inte riktigt min grej men jag känner att det är skönt när det är gjort. HÄDANEFTER ska det vara ordning på torpet ;)

2008-11-12 @ 19:57:05
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0