Tankar tillbaka till det varma landet


Helt otroligt egentligen. Det känns som om det var igår man solade/badade i Cypern och idag ligger snön överallt helt enkelt. Att ta sig fram går dubbelt så sakta, eller om man ska vara svenskapedant HÄLFTEN så sakta. Men ändå, det går på något sätt o vis. Skönt. Nu är nästa stopp jul.. är ni som mig och längtar till julkalendern? Well, jag älskar den, det spelar ingen roll vilken det är. MAN SKA SE DEN! Så är det bara.

Imorgon har jag lagt upp shopping för julgrejer på schemat och ska sedan fixa allting när jag kommit hem. Men frågan är bara VAD ska jag köpa? Jag behöver ungefär... allt. Kläder denna månad? Eh, not.

Jag är så hungrig och jag har inte en grej hemma. Såhär blir det oftast vissa dagar.. men jag hinner inte allt här i världen.. jobbigt läge.. kanske ska gå till grannen? Nej

Kommentarer
Postat av: Johanna

oj, vad härligt att få vara utomlands... förstår att du längtar tillbaka.

2008-11-26 @ 09:46:44
URL: http://passepartout.webblogg.se/
Postat av: Emelie

så härligt.

2008-11-26 @ 09:58:34
URL: http://metrobloggen.se/fashionbyme
Postat av: leia

haha.....ok:) det var bara att jag sökte på hardlake village och då kom den upp en massa ggr......men nu testade jag med handlake village och det fungerade också....hihi....så vi lär inte vara dom enda förvirrade:) Men det var iaf den som Takida spelade på systers bröllop...så långt har jag iaf rätt:)



Puss sötis

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0