Idag fyller min älskade bror ELVA år


haha, okej, han är så vacker i sina mjukisbyxor,, öhh, men jag älskar honom ännu mer i jeans. Well. Denne pojk blir alltså ELVA år idag den 10e. Helt otroligt vad snabbt tiden går.. och jag ser honom fortfarande framför mig liggandes, tittandes på teletubbies.. japp, "Jättekram" var favoriten och den jordens ungefär som mest hela dagarna.. Han var så söt som bebis också för den delen. Och nu är han ännu sötare framför alla sina Iprylar. Typ. Vilken unge har allt och är bara elva år? Japp, det är min bror det. Han får det han pekar på. Typ.. Jag vill också ha ett PSP.

Detta får mig att tänka på den gamla goda tiden när man gnällde och tjatade och gnatade till papsen för att man ville ha något och tillslut fick in önskan direkt.. Hmm, ja. Ett köp var kanske inte så jätteroligt för papsen. Det var längdskidor på schemat och trots att man kunde låna i skolan ville jag såklart ha ett par nya. EJ begagnade. Jahaja, vi åkte iväg och köpte hela kittet.. well, det visade sig att det inte blev av och andra gången vi skulle ha var jag sjuk. Dessa är oanvända.. Men nu tröstar sig mamma med att Edvin faktiskt kan ta dem när han blir lite äldre.. bara för att. Ja visst. Det är inte så att jag saknar dem.. Sorry, men det är sanningen.

Vad jag svamlar, GRAATTIS EDVIN! jag älskar dig. paket kommer IDAG på posten, bara föra att du är värd varenda krona (OFTA det kostar 33 kr att bara skicka det! Hrrrm..)

Okej, jag ringde honom precis och vet ni, han sa: "maliiin, jag har fått riktigt bra presenter... " "JA BERÄTTA!!" "Alltså, jag har fått guitar hero... och xbox 360... och... " "STOPP! Ofta man får båda liksom.. jahaja..

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0