Vad vore vi kvinnor utan män?

Jag tänkte på en grej när jag gick till TRE och skulle prata med dem. Jag har nämligen ett problem (vad vill jag inte skriva här för att då tänker ni att jag är jordens mest otekniska, ologiska tjej.. och det är jag nog kanske inte.. men ialla fall) och gick in för att höra hur jag skulle kunna förebygga detta.. Jag fick ett svar, ett utförligt sådant.. ett ALLDELES FÖR LÅNGT för att på något sätt kunna komma ihåg.. ett endaste 'skit'. Jaha. Så sitter jag här igen.. "Kom bara in igen så ska vi annars lösa det". Ja tack. Jag hänger troligtvis på låset imorgon.

Det fick mig att tänka på min mor. Hon har ALDRIG haft sådana här bekymmer.. Pappa har ju vart där och den som har hjälpt.. Vem har jag? Nallen som jag sover med? Jo jag tackar ja. Tacka vet jag män. Ni är underbara. Fantastiska. Ni kan ALLT! Varför har inte vi blivit födda så? Jag är nöjd när jag bytt batterier, glödlampor, handlat mycket mat och fraktat detta hemåt, städat, fixat cykellåset.. etc. Men NI. Ni kan ALLT!

Och ni ska väl vara snygga också?

Stickat, jeans i "drain" eller "sliq", rock och mössa

Lager på Lager känsla med kavaj & tajta svarta jeans i modellen sliq, grå kavaj och vacker grön halsduk (som även finns i svart)

Svart och Grått är den perfekta kombinationen och vad passar bättre än grå skor till detta? Rock och även midjekort jacka. Huh, den sistnämnda kostar 298:-. Ursäkta? Är det ett skämt eller?

Vad vore världen utan h&m? Om man tänker efter och slår ihop ett plus ett så är modet väldigt lika kvinnors. Kavajen och halsduken.. Vad mer behövs? En snygg rock, okej, och kanske ett par byxor till detta :) Men ack vad fina ni skulle bli!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0