Idag är det en ny dag



Vet ni vad jag betalade för dessa jeans? Juste, 20 spänn. TJUGO kronor. De har kostat 600. Ibland kan man fynda minsann :) haha, och så vitt jag vet är det inget större fel på dem heller. Man kan gå i dem, eller ah, de är så tajta att det är knappt men ändå. Tjugo kr. Vad får man för det nu för tiden? Fyra bugg och en coca cola? Till jeansen bär jag en topp från h&m trend, 249:-. Älskar spets.. och älskar trendavdelningen, tydligen! ;) haha..

Tusen tack Sofie för din kommentar, jag har nog aldrig blivit så glad :)
& Jag saknar cypern. Jag saknar allt vad som har man cypern att göra och jag älskar verkligen att jag tog chansen att lära känna de där människorna. Vilken underbar tid!

Idag jobbar jag 9:50-19:20.. Ska försöka byta bort en helg så att jag kan åka till Övik när jag fyller år.. Hem ljuva hem liksom! Det är väl då man inser hur mycket man saknar det! (: Ja precis, jag fyller 20 den 19e. Dont forget it!

Kommentarer
Postat av: bitte

jättesnyggt älskar fynd

2008-09-02 @ 11:56:13
URL: http://blondiesliv.blogg.se/
Postat av: emelie

Hej! jag ska ut i stockholms skärgård på fest om två helger och eftersom det börjar bli kallt ute tänkte jag dra på mig ett par beiga chinos, men vad kan jag ha upptill?

2008-09-02 @ 18:18:33
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0