morsan & äpplen

Jag är hemma! Jag älskar Stockholm. Jag har blivit dissad. Något mer nytt? Nej. Jag har shoppat. Ja. Det var mysigt! På vägen dit i tåget ringde jag min mor och vi snackade väldigt mycket om en mac, apple, till mig. Det vore helt underbart.. Det tycker dock inte min kära mor och till slut blev jag nästintill arg och sa: Jag vill verkligen ha en apple. Mamma, det är det enda jag önskar mig.. Och vad får jag tillbaka: "Lilla gumman, äpplen är till för att ätas" Jahaja.. sedan brast vi båda i skratt och hon tycker att jag har sjuk humor, för att inte tala om hennes. Ja, man vet vem som kläckte ut mig i alla fall.. Jag är INTE adopterad.

Sedan skrev jag nu med A och berättade vad jag hade köpt och skrev sedan: men har man använt ett plagg en gång e man ju trött på det! (efter att han frågat om hyran går ihop)
Får till svar: åååh,.  gå in i provrummet,,, och så slipper du köpa skiten
Män alltså. De förstår ingenting.

Jag råder er till EN sak: ANVÄND INTE NYA SKOR UTAN ATT HA GÅTT IN DEM INNAN NI KÖR EN HELDAG PÅ STAN. Fy vale vad ont det gjorde.. I en provhytt höll jag på att bryta ihop på riktigt.. Det var den värsta smärtan jag någonsin vart med om.. Så jag fick leta igenom alla butiker för ett par svarta, låga, ballerinaskor.. och till slut i den sista butiken hade de ett par i size 38. Tror ni att jag köpte dem? Hon pratade och det enda jag sa: "Jag vill gärna ha på mig de direkt TACK!" Hon förstod min smärta och när jag drog dessa underbara skor över mina fötter var jag i himmelen. På riktigt. Det var det bästa som hänt idag. Tack!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0