01:26 MORE THAN IMPRESSED


Johanna och jag besökte ikea idag, vi fann det svårt att köpa lunch så istället beslöt vi oss för en hel massa desserter (läs: kakor) istället. Varför nöja sig med en? Vi tog tre (sedan gick jag och köpte cheescake också :P haha) Turen på ikea gav inget resultat - eller kanske ett. Jag ville titta om min soffa fanns kvar och ja, det gjorde den. TILL ETT BÄTTRE PRIS. 1400kr billigare.. Jag visste att den där tjugolappen i kollekten skulle vara välsignad. Är jag ledsen? Eh, nej!

Sedan vill jag bara visa resultatet av min fickparkering, det går riktigt bra nu! Hur bra som helst! Jag måste ju på något sätt parkera denna bil så varför inte? Jag är nöjd. Övermänskligt nöjd. En nöjd människa - kan vara nöjd. En nöjd Malin - är NÖJDAST! Varför nöja sig med att bara vara nöjd? Jaja, nattprat.


HAR IALLAFALL UNDERHÅLLIT JOHANNA med film ikväll. Eller tja, filmen fick underhålla henne och sömnen underhöll mig. Jag somnade och vaknade till - närmare slutet av filmen. Pigg. Nu är jag Pigg. Jag skulle kunna prata i all evighet (tur att det inte är någon här att deprimera). Godnatt!


Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0