13:11 MEMORIES WILL LAST FOREVER

Klicka f�r att st�nga bilden
Sommaren 2005
EFTER MÖTET
Hemma igen. Nu kommer solen! Snart ska jag iväg till MUS för en sminkkurs.. mysigt! Fick nämligen detta i julklapp av Johanna och Isak - kanske den bästa klappen? OCH idag är då dagen för detta.. ÄNTLIGEN! Jag undrar hur jag kommer se ut med tanke på att när jag sminkades sist - till balen - blev jag inte alls särskilt nöjd.. För de 750kr hade jag kunnat göra sååå mycket annat (vilken tur att pappa fick betala :D hihi).
48802-140
x antal år sedan...
När jag satt på mötet igår började jag tänka på för några år sedan. Tiden när man var 13-15 år. Tiden då man köpte nya kläder och skulle "visa upp" för alla. Den tiden det alltid var fullsatt till bristningsgränserna MEN ändå ville komma försent bara för att "visa upp" hur man såg ut för alla. Vi visste gott och väl att alla satt ner 43 min efter det startat för att det då var kollekttal. Detta visste vi.
48802-14948802-143
Idag kommer jag mer än gärna i tid och tar plats för att sjunga med i lovsången. Detta får mig nu i sin tur att tänka på det första mötet med södermalmsgrabbarna. Jag var.. tror att jag var 14? och blev blixtkär i en kille där. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag ville alltid sitta bredvid honom, ville alltid äta den mat han åt.. och ja, ni fattar. Jag blev kär. Vi umgicks hela veckan och sedan höll vi kontakten och hörde av oss varje dag, ringde, messade, msnade. Ni fattar. Vi träffades i Sthlm, gick på stan, efter hamnen, promenader.. åt mat. Jag åkte ner en gång till, bodde hos min morbror, han hälsade på, vi åkte in till kyrkan på söder och hade det trevligt.. Sedan vart det dags för nästa ungdomskonferens och vi följdes dit. Allt var på topp - trodde jag. Helt plötsligt blev jag mer dissad än någonsin. Han var bara off. Pratade inte alls med mig. Jag grät mig till sömns, jag grät under mötena, jag grät nästintill jämt. Tack för min kusin som var där och hjälpte mig. Det har hon alltid varit.. Det är hon alltid. Victoria, jag älskar dig. Iallafall vet jag inte alls vad jag vill komma fram till med detta MEN jag kan säga såhär att den här personen, den här mannen, var min första kärlek.. För åren som följde var jag jämt nervös i hans sällskap. Såklart träffades vi varje år, på mötena och sådant.. Han var ju den finaste jag sett. Idag kan jag ärligt säga att jag saknar honom. Han ska ju stå bredvid mig och sjunga såsom han alltid gjorde. Den finaste rösten. Han satte ribban. Det var min första kärlek det. Vilken var din? Vilken är din? Hur får den dig att må? Tänker du ofta på den? Blir du glad inombords? Blir du förtvivlad?
Mitt Liv
Jag älskar att skriva om kärlek.. T sa en gång till mig att jag borde starta en dejtingfirma.. haha.. Men kärlek är ju det bästa vi har. Ta vara på den. Nyförälskade, nyförlovade, nygifta.. Lyckliga ting. Älska varandra. Älska varandra. Ta vara på varandra. Ta ingenting för givet. Överraska. Uppmuntra. Ge varandra kraft och styrka.. och framförallt - be för varandra. Ta er tid att läsa bibeln. Ta er tid att fokusera på ert gemensamma mål. Res mycket. Upplev saker. Ät god mat... Prata ut med varandra..

Är det någonting jag lärt mig under denna vecka är det att vi ska fokusera på de bra och positiva sakerna hos varandra!

Kommentarer
Postat av: Frida

Kärlek, fantastikst att ngn till är helt besatt av det.



Min första kärlek var Johan, skitsnygg. Såg ut som Darin. Jag var 14 och skitful och han var 16. Trodde att han var kär i mig, så på allahjärtansdag skickade jag ett skitgulligt kärleksbrev till honom med ett kort på en björn och så stod det "det finns någon som tkr väldigt mkt om dig... (sen öppnade man kortet).. jag" och sen jordens förklaringar om att han var den rätte för mig.



Dagen efter i skolan kom han till min skåphall och sa att han itne var kär i mig. Bara sådär. Inför hela högstadiet. Sweet!



Nedrans asshole. Kortet var dyrt också!

2009-08-01 @ 18:39:01
URL: http://huntertom.blogg.se/
Postat av: MALIN

Frida: Jag älskart! haha, så underbart att läsa! Tänka sig.. Hur kunde han bara? Vem kan inte vara kär i dig? ... och kortet? Fy vad taskigt! :)

2009-08-02 @ 17:40:57
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0