21:00 THE TUESDAY IN PERFECTION


När man flörtar lite extra (jag brukar aldrig le) händer detta.. Kaffet var strålande gott i alla fall, blandade i en massa choklad.. haha, mitt första kaffe någonsin och detta togs på drottninggatan. Jag gillart!

Johanna fick dokumentera det hela :) Haha, men jag blev trött efter bara några klunkar.. antar att det är en vanesak... DOCK efter några minuter blev jag piggare än piggast, det är nog som de säger.. man blir PIGG!

Och den tjusiga delen :) Johanna med sin väska hon en dag fick av.. barabambambambaaaaaaa MIG. Yey!

NU kommer lite roligare bilder.. Vi mötte upp Jonas (han körde och vi kastade oss in i bilen efter hamngatan) sedan gick vi och köpte maaat för att ha med oss in till allsången.. Såklart var det fagra män i sjömansdräkter och Johanna skämtade till det med "Taa kort Malin!!" Jag kunde inte vara sämre - var tvungen.. ställde mig, zoomade och klick. En kille såg.. efter detta tittade alla upp och jag sprang! haha.

Jonas och Johanna är påväg uppför.. det är ju inte bara en liiiiten backe upp! Men vi var laddade och taggade, Jonas fick äran att köpa ett häfte också.. "Jonas, det är bra att ha hääften så man kan sjunga meeed?!" Jag la fram det på ett fint sätt.. "Vi tar ett sådant där häfte också" sa han till expediten. Haha, sweeet! Jonas är snäll :)

Vi satte oss ner för att äta upp maten och när vi sedan efter 40 min reste oss visade det sig att våra platser hade vuxit igen av människor :P Men veeeem grinar?

Vi försökte oss på ett kort.. och efter 33stycken (där jonas alltid blundade "JONAAAS jag hämtar tändstickor och sätter upp dina ögon!!!) fick vi till EN bild. Jag gillar den svartvit.

Någon var speedad? och laddad? Sommaren är ingenting utan allsång..

Någon var "pinup-ig" haha, sötsaken min.

.. och NÅGON var trötter? Haha. ÖPPNA ÖGONEN!

Jag och Johanna ställer upp på bild..

Anders gick runt i närheten innan det hela började..

... och filmkameran var med i högsta hugg!

Vi sjöng med och tog i från kung och fosterland (filmade också, vet dock inte hur man lägger in dessa :P)

BJÖRN SKIFS! Åh vilken bra skärpa mallanbrallan..

Han gick så löjligt nära oss..

Vi tre.

Och mitt i programmet hittade jag globen.. Vackert.

Träffade på familjen Sten och Christian tog kort ovan ifrån,.. BRA jobb där!

När allsången tagit slut skyndade vi oss ner till bilen. "JAG KÖR!" Så fick jag köra :) Sprang sådär fult till bilen och Jonas skulle härma mig.. HAHA fy vad hemskt. Jaja.. 21:46 var klockan och vi visste mycket väl att icamaxi i nacka stängde klockan 22:00. Jag gasade.. men vad hjälpte det när hela sthlm rörde sig i snigelfart.. jag ljuger inte om jag säger att en snigel kutade förbi vår bil i en riktig fart. Johanna skrek "KÖÖÖÖÖR!" och jonas satt glatt i baksätet. Jag körde och körde.. genom hela city, alla filer och alla ting.. vi kom fram 21:56. "JONAS SPRING!!!" vi skyndade oss in och sedan stod vi där "INNE!!" Nöjda. "Ett kundmeddelande klockan är nu 22 och ica maxi har stängt..." haha, vi sprang runt som yra höns och fixade - godis, naturgodis, vindruvor, kolsyrat vatten..mm.. Gott. Sedan drog vi förbi mcd och de köpte burgare. Efter allt detta, vår tradition NACKA STRAND. För det finns ingenting mysigare än att bara sitta där och titta på vattnet..

En båt åkte förbi..

Det var fantastiskt fint... som vanligt. Den här fontänen alltså. HÄR SKA JAG GIFTA MIG!

.. behöver jag säga någonting? Restaurangen är makalös. Efter detta körde JAG hem till Uppsala.. genom hela stan igen (varför vi inte tog e4an direkt? Det är mysigare att köra inne i centrum) "Hallå, nu måste NI läsa skyltarna för jag köööör och håller koll på filer... OKEEEEJ?" De nickade.. Jonas satte igång och sa "Mallan, HÖGER!!" "Nej va, jag ska ju till vänster..?!" "Nej, e4an står.. ju.. till höger.. !!!" "NEEEJ, jag ska mot norr.. VÄNSTER!!" "Ja just det. Vänster då!" Haha, där sa jag tack för hjälpen och de fick surra om andra saker så jag läste skyltarna, bytte filer och körde SJÄLV. Mamma, du skulle vart stolt..


Efter ungefär 32 år har jag nu skrivit klart detta inlägg och ni som kommit hit ner borde få en guldstjärna. Nu Bachelorette!


Kommentarer
Postat av: B E A <3

Hoppas allt är bra med dig idag :)

2009-08-05 @ 23:47:19
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: MALIN

Tack detsamma!

2009-08-06 @ 01:59:56
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0