Kontaktannons

Till alla män därute..

Jag har härmed suttit vid datorn i tre timmar och pratat med denna person.. Personen i fråga är ungefär den bästa och sötaste man kan tänka sig och därför tänkte jag nu lotta ut denne/denna. Man eller kvinna? Spelar det någon roll?
Okej då. Det är en man.
Första daten:

Vad sägs om lite kaffe? Jag slår vad om att ludde fixar kaffe för två. Alltid. Snygga koppar också.. eller varför inte ikeas variant för 2 kr styck?

Aaah, andra daten. Ludde går ut med all sin charm och vill ta med dig till månen. Att promenera i månskenet är en sak men denne man, han kör ALL IN. "hallå hallå det här är X 22...." Och visst kommer du få höra stämningsfyllda sånger på vägen...

Ajdå! Det blir dumheter i världen och den tredje daten uteblir. Du får istället en mmsbild på din blivande man. Grönt kanske inte är den snyggaste färgen men visst blir du lite stolt över en man som står upp för hela vida världen?

Fjärde daten. Det är dags att visa bringan.. nämen... en superman. Kan det bli bättre?

Femte daten.. du inser att du faktiskt datear en skådespelare.. och du inser även då att denne man kommer att kyssa en annan kvinna.. vem vinner? Du lägger ner. Jahaja.. Det blev inte bättre än såhär.. Eller?

Det här är min favoritbild.. och kanske även din?

He's waiting.


UPDATE: Det är Luddes bilder faktiskt OCH jag tänkte bara tillägga det. Plus att Ludde och Nicklas har valt att starta en blogg, det känns riktigt kul! De kanske motbloggar mig? Vad vet man? Iaf har jag inte en susning om vad de heter och det är rent ut sagt - boring. Men jag ska fixa detta.

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0