Det är faktiskt sant

JAG SKA PÅ OPERA!
Den här önskningen har stått längst upp på min önskelista i åratal. På riktigt. JAG SKA ALLTSÅ FÅ ÅKA PÅ OPEEEEERA! haha, så djuriskt fruktansvärt roligt. Jag är glad redan nu, det känns lite som pretty woman. Och inte bara det att jag ska få åka dit, vi ska även vara ruskigt snygga. Tanken är så ialla fall..
Jag och Jonas, Johanna och Isak. Vilken dubbeldate alltså. Haha, sååå snyggt att se dessa män i kostymer och såå snyggt att se mig och johanna i någonting annat skojigt. När Isak berättade detta för mig idag höll mitt blod i kroppen på att sluta fungera.. tja.. nästan i alla fall. JAG ÄR SJUUUUUUKT GLAD! Ringde Jonas och han hade inte direkt min gladhet i sig, han tänkte ta med sig öronproppar. Män alltså Jag slår vad om att han har sin ipod med sig. Men heey, vad hjälper detta, huvudsaken är att man får se snygg ut och sitta där med en kikare. Middag innan också, det blir kalas.

VAD I HELA FRIDENS DAGAR HAR MAN PÅ SIG?

Kanske inte jordens snyggaste bild, inte jordens snyggaste hållning MEN jordens snyggaste klänning. Vart är den bara? Det är frågan. Min kära mormor har sytt den. Jag vill också vara så duktig på att sy!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0