09:32 STEP BY STEP





ATT TVÄTTA ANSIKTET ÄR INTE ROLIGT. Detta (såklart) enligt min mening. Därför tänkte jag tipsa er om tre steg som gör att det luktar så fantastiskt gott - att det även blir roligt.

1. Rengör huden, tar bort makeup och luktar vattenmelon. Konsistensen är i skum och gör den lätt hanterbar. Smörj in hela ansiktet och tvätta sedan bort med vatten.
2. När du torkat hela ansiktet brukar jag, eftersom jag har torr hy, använda mig av denna produkt och en bomullspad (eller två). Dutta i hela ansiktet (akta ögonen!) och detta tränger in och rengör i porerna. Luktar gott även denna! Här brukar en del välja att skölja bort med vatten men jag låter det verka i hyn. Men tänk på det att har du en lite fetare hy, välj hellre att skölja bort.
3. Den här produkten använder jag mig alltid utav, okej alltid kanske är att ta i MEN väldigt ofta. Kallas "Face mist" och ska användas när sminkningen är klar, men även när du tvättat ansiktet - klart. Kortfattat: När du är klar. Den ger en finish. Luktar fantastiskt.

Efter detta, mina damer och herrar, är du så härligt ren att du väljer hellre att lukta dig själv i ansiktet än Burberrys Amber (och då luktar den ljuvligt!!)

Kommentarer
Postat av: Elin Gustafson - Julbloggen

Bara 43 dagar kvar till JULAFTON!





Lägg till mig på Bloglovin´ för att vara säker på att inte missa all mysig julstämning den ultimata julbloggen bjuder på.

Jag skriver om allt som har med julen att göra.



MVH Elin - Julbloggen ♥

2009-11-10 @ 11:51:02
URL: http://julaftonsmorgon.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0