20:00 IT IS AMAZING


ROM 12:12-17, 21

"Var glada i hoppet, tåliga i lidandet, uthålliga i bönen. Hjälp de heliga med vad de behöver. Var ivriga att visa gästfrihet. Välsigna de, som förföljer er, välsigna och förbanna inte. Gläd er med dem som är glada, gråt med dem som gråter. Lev i endräkt med varandra. Tänk inte på det som är högt utan håll er till det som är ringa. Var inte självkloka. Löna inte ont med ont, sträva efter det som är gott inför ALLA människor.
LÅT DIG INTE BESEGRAS AV DET ONDA UTAN BESEGRA DET ONDA MED DET GODA."


Vad står det egentligen i texten ovan? Ska vi verkligen leva såhär? Är det inte att begära för mycket? MÅSTE vi vara såå snälla mot våra medmänniskor? Kan vi inte få hata? De är ju elaka mot mig.. jag vill ju hämnas?

Det står klart och tydligt att vi ska älska våra nästa såsom oss själva. Därför är det DET vi ska göra. Det finns ingen anledning att vara arg, ledsen, besviken etc på någon. Välsigna istället personen! Jag vet att det kan vara svårt - vi alla är människor. MEN jag tror att om vi alla försöker - av hela våra hjärtan - hjälpa varandra, stötta varandra, acceptera varandra, peppa varandra, ge komplimanger till varandra, älska varandra, kommer det här verkligen att lösa sig. Jag tror det. Jag hoppas det. Gud är ju GOD. Hans nåd varar i evighet.

Om du tvekar? Om (=sätter du OM innan ett påstående/mening är det för att du har ett VAL att göra) du står och velat? Läs detta..
JOH 3:18
"Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödde Sons namn."

Det kan inte bli lättare. Läs nu det första i meningen EN GÅNG TILL: "Den som tror på honom blir INTE dömd.." Du behöver inte vara rädd för att bli dömd av andra, du är älskad av Gud. Vad mer finns att begära?pss. När jag skriver sådana här inlägg sätter jag mig bara ner och slår upp bibeln. Gud visar mig vilka ställen jag ska skriva om - för jag har själv INGEN aning. Det brukar alltid sluta väl. Och jag vet att Du där ute är fruktansvärt intresserad av detta. Det här är vad Gud har kallat mig till. Det är Jesus missionsbefallning. Jag vill vara en del av den. Därför är jag det.




Kommentarer
Postat av: Anonym

tack sötis:)

hoppas du också har en fin kväll:)

2009-09-23 @ 20:38:46
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Anonym

Har du någon piercing? =)



http://musicrecord.blogg.se

2009-09-23 @ 21:14:22
Postat av: Stina

Jag gillar verkligen din header! :)

2009-09-23 @ 23:30:56
URL: http://stiinen.blogg.se/
Postat av: Christopher

Hmm...



Det där väcker ju funderingar i en filosofiskt lagd människa.



Hämnden skolen bliva min, säger herren- medan man på sicilien säger "Att förlåta är gudomligt, att glömma är dumt"

Jag säger "Jag är varken dum eller gud"



/ C.

2009-09-26 @ 23:13:01
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0