SVAR PÅ KOMMENTAR

"Blir nästan lite ledsen när jag går in på din blogg. Allt verkar handla om något så otroligt oviktigt som kläder. Gör dig själv en tjänst, och börja lev för nånting vettigt. Slösa inte din ungdom och alla dina pengar på detta. Kläderna kommer aldrig att tacka dig eller ge dig nånting tillbaka. En sån driven och fin tjej borde satsa på nånting som håller för framtiden, och som gör dig glad på riktigt. I alla fall längre än tills dess att du har rivit av prislappen. Och känner du inte igen dig i detta, så känn dig fri att avfärda detta. Det r bara det att jag känner igen mig själv för några år sedan, och det är INTE värt det. Allt gott!"

MALIN: Hej! Känner att jag vill svara klart och tydligt.. för ALLA. Jag har valt att bara koncentrera mig på kläder i min blogg och med det menas helt enkelt att jag BARA skriver om ytlighet. Bloggen är för mig ett intresse, en del av mig, MEN den är inte heller ALLT utan jag har mitt liv på sidan om. Ett liv där jag jobbar, tränar, etc.. där jag är en helt vanlig människa som träffar andra människor, dejtar, tjaa... ni förstår. Att du väljer att kommentera detta kan jag till en viss mån förstå MEN för mig är det ingenting jag tar åt mig. Vill jag inte shoppa, så gör jag inte det. Kläder är roligt MEN det finns så många andra ting som också är värda att bry sig om. Hoppas ni alla förstår. Och vill ni fortsätta fråga om detta.. vänligen skriv av er. Annars lägger vi på ett smile och dyker ner i soffan för en filmkväll!

Kommentarer
Postat av: Sissi

sv; åh, vad roligt för dig att du tar studenten i år :D kan tänka mig att det är riktigt kul att söka efter den perfekta klänningen och skorna :)



men gud vilken idiotisk kommentar :O din blogg är ju asbra och det klart man fattar att du är en vanlig människa som har ándra hobbys osv. utvöer bloggen. Samma för mig, jag väljer också att nästan bara skriva om mode :)



kram på dig!

2010-04-27 @ 18:53:38
URL: http://enligtsissi.blogg.se/
Postat av: sarase

bra svar!

2010-04-27 @ 22:19:00
URL: http://sarase.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker det är jätte bra att du endast skrivet om kläder. Jag går in på din blogg för tips och inspiration. Det finns inte så många bloggar som BARA skriver om kläder. Det är oftast en blandning av allt, så därför tycker jag det är bra det du gör. Stick with it! :)

2010-04-28 @ 18:25:22
Postat av: Been there, done that igen...

Absolut, visst förstår jag att du gör annat också. Det var ju såklart inte det jag menade. Det var bara sättet du skriver om kläder PÅ som jag reagerade över. Som att det var något viktigt. Som att det spelar roll liksom, väldigt stor roll. Men som sagt, känn dig fri att avfärda kommentaren. Du kanske tycker att kläder spelar stor roll. Och jag är en sådan person som tycker det är löjligt med arga kommentarer på bloggar, man behöver ju inte läsa en blogg om man blir irriterad på den liksom. Så jag ska inte läsa mer, vi tycker olika, helt enkelt. Men jag önskar dig allt gott, och kommentaren var välmenad! Allt jag ville säga egentligen var att, där din skatt är där kommer ditt hjärta att vara. Tack och hej!

2010-04-30 @ 23:52:02
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0