ANSWERES PART TWO

har du någon pojkvän? Nej
om inte är du intresserad av någon? Njaaa,, som sagt, jag har svårt för att vara intresserad "på riktigt" men jag tycker "någon" är en väldigt fin människa
hur ser han ut, och är som person i såfall? :) De killar som jag oftast faller för är de som syns, de som tar plats, de som har humorn på rätt ställe i livet OCH de som verkligen prioriterar en tjej före allting annat. De flesta "tror" att jag faller för en typ av kille: brat, MEN jag måste vara ärlig och säga att så är det inte. Han ska få MIG att skratta!
Var får du inspiration till din grymma klädstil? Åh först och främst TACK, sedan tror jag att det mesta sitter i mitt jobb och de bloggar jag läser. Jag köper oftast från H&M för att jag helt enkelt tycker att kläderna passar mig och min personlighet PERFEKT. MEN jag vill även säga: HÄRMA INTE ANDRA. Skaffa dig en EGEN stil. Det kommer du komma långt på! 
Tips på bra modebloggar? Eloge till dig för en mycket bra blogg! Tack själv som läser! Jag skulle vilja säga en hel del men det kanske kommer inlägg om det senare? Roligare?
tar studenten detta år och jag har samma klänning som dig (Beige, H&M, Gardencollection) Och jag undrar vad för sko du tycker man ska ha? :) Åh spännande, först GRATTIS! det är den bästa dagen i ens liv, sedan tycker jag att du ska blanda med en accentfärg - helst beige. Jag gillar beiget. Det brukar vara "man MÅSTE ha vita skor" men varför inte stå emot? Svarta är lite svårburet och isf måste de passa perfekt MEN jag tycker beiget, typ träklackar, du skulle vara snyggast i klassen! woho!
hur gör man inläggen bredare på blogg.se så att man kan lägga in större bilder? Jag har stora problem med att komma på detta och du har ju lyckats komma på det ser jag! :) jaaao, det enda jag kan säga är att prova sig fram för jag har själv glömt bort! haha. Förlåt men det är sant. Jag brukar sitta i timmar när jag ska ändra min design. Allt har sin tid!
hur lång är du? & vad väger du? Så snygg är du! Jag är 174-175cm ovanför marken och väger mellan 60-65kg beroende på hur jag tränar. Väger mer när jag tränar, väger mindre när jag inte tränar. Jag kommer aldrig bli en sådan där smal flicka MEN jag bryr mig inte ett dugg heller, jag tycker om att äta OCH jag vill ha en sund inställning till mitt liv! För det är jag väl inte tjock? Jag orkar bara inte tänka på vad jag äter. Det är SÅÅÅ 2000.
Tränar du något? :) Jag tränar i stort sett, eller alltid sett, varje dag! Gym eller promenad. Jag älskar att träna. Däremot har jag haft lite uppehåll nu när Johanna har (läs:ÄR!) här. Mysigt!
Jag skulle vilja veta hur man köper din garederob? Man köper inte. Man får den helt enkelt inte! :) haha.
när vi ska åka till cypern? HAHA, Emelie! Din tok, vi tar detta sen!
Hur kul vi ska ha? Vi ska ha huuur roligt som helst!
Vad du ska ha på dig då? Min zebrabikin och jeansshorts. Kanske en solhatt?
Vad är ditt mål med din blogg? Att inspirera andra och sprida glädje till ALLA!
Hur gör du för att vara så snygg? Jag duschar varje morgon ;)
Vad äter du på morgonen? Frukost?! Nja, men jag är duktig på att äta frukost de dagar jag är ledig :)
Dina raggningstips? Med tanke på att jag aldrig lyckas ragga så har jag väl kanske inte så bra tips heller?! Har ni några tips?! Jag gillar dock denna som jag har läst om: "åh, jag kan inte hitta min mobil, skulle du kunna ringa den" så letar man i väskan. VIPS så har du hans nummer och han har ditt! Sedan får ödet bestämma!
Vad dricker du på BJ? Päron-things.
Vad gör du en fredag kväll? Myser i soffan och tittar på solsidan, måste vara det tråkigaste att den är slut förtillfället!
Vad gör du på lördag kväll? Oftast såå trött efter att ha jobbat annars umgås med vänner och kanske kanske går ut, annars är jag hemma.. inget snack om det :)
Hur löser man världsfred på bästa sätt? Man skrattar och löser alla olika missförstånd! Det borde väl ändå vara någonting?
Har du aldrig funderat på att plugga vidare? Jovisst, tanken har slagit mig MEN med tanke på att jag jobbar med det yrke jag har velat ha i HELA mitt liv känns det inte alls aktuellt för fem öre! Jag gillar allt jag har NU!
Hamnade på din blogg för bra länge sedan, kikar ibland för att få se en glad härlig tjej som skriver på ett mycket trevligt och entusiastiskt sätt och tar härliga bilder:) klädstilen är jag för gammal för men din glädje och ditt engagemang berör. att du bor i Uppsala ser jag på bilder men jobbar du där eller i Sthlm? Åh tack söta du! Vad glad jag blev av detta! :) Jag jobbade i sthlm ett tag MEN nu är jag tillbaka i Uppsala igen. Så Uppsala it is.
har du några barn? Nej. De borde jag väl ändå ha bloggat om då? :P haha.
vad vill du göra med ditt liv? Skratta och ta vara på ALLA dagar!
vad är meningen med ditt liv? Att skaffa familj och må bra!
är du tajt med din familj, släktingar? RIKTIGT! Jag ringer min familj varje dag och jag börjar alltid mina dagar med att höra min mors röst i öronen. Jag skulle inte klara dagar utan dessa varelser. Man blir så glad av dem. Vi har en PERFEKT sammanhållning i min släkt. En sådan som borde avundas!
would you like to go on a date? no thx. I prefer shopping! (:
har du några planer på att flytta till stockholm? njaa, inte förtillfället men GIVETVIS skulle jag kunna få det lika snabbt som jag skriver detta. Jag älskar sthlm, allt för kärleken right?
hyr du din lägenhet? nej det gör jag inte. Det är en bostadsrätt som jag har köpt.
reser du mycket utomlands? Har endast varit två ggr i turkiet, två ggr i cypern, en gång i england, danmark lite finland, tjaa, ni fattar. Inte så mycket. Jag gillar mitt SVERIGE! :)

TUSEN TACK för alla frågor. Hoppas att svaren gjort er nöjda. Har verkligen försökt att vara så privat jag bara kan vara med tanke på att ALLT det har jag velat skippa i min blogg sedan vissa incidenter. Är det okej? :)

Kommentarer
Postat av: evert

" FÖR JAG ÄR VÄL INTE TJOCK?"

du är ju dum, du är såå snygg! Precis sån kropp man ska ha! Smal men kvinnlig, då är den snyggast! Jag älskar din livsstil. Du verkar vara en sån som bara lever livet och mår bra! MER SÅNT!

puss

2010-04-17 @ 21:16:43
URL: http://hariibo.blogg.se/
Postat av: WALK IN MALIN

haha, tack sötnos, vad gulligt av dig! jag vill helt enkelt bara ha roligt och älska allt! wohooo! (:

2010-04-17 @ 22:04:53
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0