SYOSS



I MITT HÅR. För några dagar sedan investerade (eh, låter som om jag köpte något för några miljoner el liknande) jag i schampo och balsam. Ja, jag har aldrig förstått mig på människor som BARA använder schampo. Ni förstår schampot i sig är negativt laddat och innehåller s.k. anjoner. Dessa tillsätter hårstråna negativ laddning och för att då jämna ut så att plus och minus tar ut varandra måste balsam tillföras. I balsam finns det katjoner och dessa är positiva. Tillsammans blir håret nollställt och det slipper då bli elektriskt, statiskt.. etc. Katjoner finns även i hårspray och mousse men vill man vara försiktig med sitt hår bör balsam användas. En gång i veckan bör även en inpackning göras. Denna ska således sitta i ungefär 10-15 min (står det 2 min på förpackningen är det ingenting att bry sig om). Ja, jag har pluggat till frisör.

Det är just därför jag vill prova på SYOSS sortiment. Dessa är gjorda för budgetkedjor men innehåller inte lika mycket vatten som vanliga schampon och balsam. Det innebär alltså att flaskorna räcker längre och löddret görs snabbare trots en liten mängd. Puuh. Nu är jag så hungrig att jag avlider. Vilken tur att det blir tacos! JA TACK!

FAKTA: SYOSS finns i fyra olika varianter; för färgat hår, för att ge glansigt hår, för skadat hår OCH den nya ovan. Tänk på dessa faktorer när det ska köpas för DITT hår. Det är det som räknas. Att ta hand om sitt hår är MYCKET viktigt!

Kommentarer
Postat av: Suss

Har provat Syoss men tyckte själv inte att de var speciellt bra, i våras fick jag ett underbart schampo och balsam i födelsedagspresent av en härlig tjej. :)

2010-08-16 @ 18:24:24
Postat av: MALIN INSPIRERAR

Suss: Nämen va? åh jag kan tänka mig att denna tjej verkligen valde med kärlek ;) haha..



Näru, vi får se vad jag tycker om dessa två! Jag måste prova i några veckor först :)

2010-08-16 @ 18:51:49
URL: http://malinronnquist.com
Postat av: Madde

gillar Syoss! Hller emd om att de håller länge :)

2010-08-16 @ 19:21:42
URL: http://maddesmode.webblogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0