08:03 ÄLSKA DET DU HATAR




Skor/Skopunkten
Leggings/Ginatricot
Body-korsett/Ginatricot
Spetskavaj(?)/H&M trend
Ring/Ginatricot


GODMORGON. Det känns som om jag bara skriver på morgonen.. och på kvällen.. men jag gör mitt bästa! Igårkväll var jag så fruktansvärt trött att jag la mig i tid. Närmare bestämt klockan ELVA. Detta var jag otroligt nöjd med MEN skenet bedrog. Det har ringt människor HELA natten, antingen ringt eller messat. Jag har vaknat till VARJE GÅNG, kastade mobilen i väggen och somnade om. Ni fattar. MEN jag gillar er ändå.

Tänkte bara en sak till, i hopp om att inte försöka låta som blondinbella men det är en viktig grej: Lär er älska det ni hatar! För hörrni, det har jag gjort. Och jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde tidigare. Min rumpa. Egentligen har jag aldrig haft komplex eller liknande men nu älskar jag den mer än någonsin. Jag vet att den är större än mycket annat MEN det får jag ju helt enkelt leva med? Varför ska jag deppa ihop? Det gäller bara att hitta de klädesplagg som passar.

OCH därför vill jag bara uppmana er andra också att göra likadant. Det kanske är ett öra.. eller en tå... eller en armbåge, no matter what, älska det. NI ska leva med det och ingen annan. (ehm, jag borde bli psykolog?Nej men vi kan väl alla lova att försöka... idag. Så försöker vi imorgon också. Vilka är på? Jag ska älska min rumpa som aldrig förr.. så älskar du din tå.. och sedan kan vi alla dansa tango i glädje och skratt!

Kommentarer
Postat av: elin

wow vad snyggt! du har superfin stil :)

2010-01-16 @ 21:35:26
URL: http://elinwahlberg.blogg.se/
Postat av: ...by Mary

Helt rätt!

2010-01-17 @ 16:24:41
URL: http://dailybymary.blogg.se/
Postat av: Rob

Snyggt!

2010-01-18 @ 16:44:00
URL: http://robbbins.blogg.se/
Postat av: GABRIEL

Snygg garderob :)

2010-01-19 @ 23:50:36
URL: http://gabriel.blogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0