HOW TO SURVIVE - IT'S SALE!

Såhär i reatider är det extra viktigt att tänka sig för innan Visakortet landar på disken vid kassan. Ska jag? Ska jag inte? Får jag? Får jag inte? Till er hjälp, kära läsare, har jag dragit ihop några punkter jag själv tänker på INNAN jag tutar och kör!

1. Får det plats ett plagg till i garderoben, nästintill lägenheten? OM det är så att dörren knappt går att stänga igen när du lämnar lyan för dagen kanske det är dags att ta itu med klädmassan du har hemma INNAN du sätter upp lägenheten på blocket.se... bara för ännu ett plagg. Reaplagg.
2. Behöver jag verkligen detta? Hur ska jag matcha det i kombination till mina övriga kläder? Mestadels innehåller rean "säsongens plagg" vilket innebär att färger kanske inte riktigt håller för den kommande säsongen...
3. Tillåt dig att öppna plånboken för jordnära, naturella färger såsom svart, beige, vitt, grått... tja, ni vet - de tråkiga. MEN de kommer alltid att hålla! ALLTID!
4. De plagg, accessoarer, som är roligast att investera i är såklart lite dyrare märken. Dessa är oftast nedsatta till mänskliga priser (iallafall om man vore konung!)
5. OM det skulle bli kalabalik och slagsmål över ett plagg, exempelvis jeans där du håller i ena änden och en kvinna vars axelbredd är lika stor som atlas i den andra, ge upp. Det kommer fler plagg..! Ibland är det så att det är precis då du verkligen ser det du på riktigt är ute efter...
6. Köp inte saker bara för att köpa! Spara hellre till att köpa någonting ur den kommande säsongens kollektion. Någonting du verkligen vill ha!
7. Var på plats i tid. Rea kan man aldrig ta för givet. Plaggen tar slut lika snabbt som smör smälter i solsken. Ställ klockan. Njut av en väldans trevlig frukost och SPRING iväg.
8. Shoppa ensam.. du vill väl inte att din bästa väninna hittar det som DU var ute efter?
9. För över en viss summa pengar på kontot... och stanna där. Övertrassera inte. Känn dig mogen! Kanske kan det faktiskt vara så att du behöver äta någonting annat än nudlar de nästkommande veckorna...
10. Till sist. Ta vara på rean. Köp dig de mest perfekta sakerna. Skratta. Le. Det här mina damer och herrar, det är det här som kan kallas LYCKA på jorden.

Kommentarer
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

bra tips :)

2010-06-18 @ 09:57:26
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Amanda Rieem - EN MASJÄVEL

Vill bara slänga in en notis om BLOGGTRÄFFEN 2010, alla information finner du på min blogg!

2010-06-18 @ 10:06:07
URL: http://mandyego.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har ännu ett tips: jag tänker alltid: hade jag kollat på det här plagget om det vore tillordinarie pris, eller är det prislappen jag faller för?

2010-06-18 @ 11:05:05
Postat av: Amanda Rieem - EN MASJÄVEL

hihi tack så mkt va glad jag blir!:D



Hittar du på nu då?

2010-06-18 @ 11:08:47
URL: http://mandyego.blogg.se/
Postat av: www.alexandrastyle.se

Grym guide!!!



www.alexandrastyle.se

2010-06-18 @ 11:28:19
URL: http://www.alexandrastyle.se
Postat av: WALK IN MALIN

riktigt bra tips där!! det måste man OCKSÅ ha med sig ;)

2010-06-18 @ 11:36:23
URL: http://maaaliiin.blogg.se/
Postat av: B E C C A

Fan vad bra tips tack! :)



En fråga: Hur gör du dina headers? Gör du dom själv, eller gör någon dom åt dig, rikgtit fina :)

2010-06-18 @ 11:47:22
URL: http://rebeccalahti.blogg.se/
Postat av: Sissi

bra inlägg malin!

2010-06-18 @ 21:20:19
URL: http://enligtsissi.blogg.se/
Postat av: Carro

Haha, låter som ett inlägg jag bör läsa igenom noga! ;)

2010-06-19 @ 01:55:03
URL: http://clundstrom.webblogg.se/
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0