IDOLSNACKET - GEIR TOPPAR I TOPPENS TOPP


BÄSTA FRAMTRÄDANDET
. Aww, jag trodde aldrig jag skulle skriva denna mening men GEIR gav mig tårar. Hans röst är helt sinnes och jag grät låten igenom.. om det nu har att göra med just honom eller att låten får mig att återigen vara 16 år och precis gjort slut med min alldeles första kärlek vet jag icke. Geir är kanon, han intar scenen på ett självsäkert sätt när han står bredbent med micken i handen. Det gillar vi.

MIN KVINNLIGA FAVORIT. Jag tycker helt ärligt att Alice höjts i mina ögon, wow, den här låten är även den förknippad med samma man, jag var 17 år och satt och lyssnade i min mp3 mellan lektionerna så satte han sig bredvid och tog en lur. Det var tider det.. I alla fall satte hon tonerna - jag trodde det skulle spricka MEN tack Gud, det höll!

MIN MANLIGA FAVORIT. Om det nu inte vore för Geir måste jag säga.. Andreas. Han är inte alls rolig att titta på och jag vet inte vem som klädde denne man (eller någon alls?) ikväll MEN sången. Den är där den ska. Klockren.

BÄSTA STYLING. Kanske svåraste rubriken den här kvällen för jag tycker ALLA var under all kritik? Vad hände? VARFÖR ställer man sig i svensk tv med en stor fet stickad tröja? (den hör hemma på fjällen eller myskvällen!)? VARFÖR står man som tjej i jeans som hela halva svenska folket använder dagligen när man har chansen att välja mellan alla oändligt många plagg? VARFÖR blandar man svart och brunt? VA? Jag förstår ingenting och med denna mening försöker jag tänka tillbaka till förra året då alla idoloutfits var klockrena. Vilket magplask. Bättre kan ni nästa vecka va?

MEN någonting som är riktigt riktigt positivt är låtvalen. Jag tycker faktiskt att de är av högsta klass i år. Vad har ni att säga därute? Vad känner ni? Har jag helt fel?

Kommentarer
Postat av: Lina

Håller med om kläderna, det är ju faktiskt halva nöjet att se va de har på sig!haha nja, inte riktigt kanske då men igår va många av dem otroligt tråkiga att se på..Trevlig helg!

2010-10-16 @ 15:33:47
URL: http://www.linastrandh.se
Postat av: finnen

geir borde ju verkligen inte vara med i denna tävling överhuvudtaget.. han har ju deltagit i ett flertal melodifestivaler (dock inte i sverige) och är ju redan en färdig artist och har varit det nu i 20 år.

Kan ju inte jämföra dom andra "idolerna" på samma dag ens.

Heja Elin!

2010-10-16 @ 15:57:53
Postat av: matilda

tycker geir var riktigt bra idag, annars har hela tävligen hög standard i år :) men kläderna är ett stort frågetecken

2010-10-16 @ 17:03:15
URL: http://annamatiildas.blogg.se/
Postat av: Caspermarlen

Looks good! Many thanks, Thanks much!

2011-03-08 @ 09:37:54
URL: http://caspermarlen.blog16.com
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0