VAD SKA JAG GÖRA MED ALLT?


Här är lite grejer på grejer, 10 par jeans, prickig klänning, senapsgul klänning, beige klänning, flera par mönstrade byxor, svarta vippiga kjolar, vita skjortor, röda klänningar, grå fina byxor, leopardklänning... ALLT!

JAG kan dock inte ha dessa plagg längre så förtillfället ligger de i förrådet MEN egentligen skulle jag bara vilja ge er alla dessa plagg - för att ni betyder mest för mig. PÅ RIKTIGT! Eller tja, Daniel kanske betyder lite mer för han ger en sådan glaaad energi i luren efter en kolossalt hemsk dag. Allt har gått neråt - förutom att jag köpt en tröja och ett läppstift. Ja tack!

JAG VILL HA




SÖNDAGSTIPS. Jag vill ha ett par nya solglasögon, de ovan är fantastiskt fina från MONKI. Elin gör hela outfiten klockren då hon kombinerar fin lila färg med en sloakhatt och som pricken över i:et, ser ni de där glittriga silversakerna.. såklart, hon har tänk på fina accessoarer som halsband och armband (uppe på armen!) snyggt! Och jag vill gärna ha ett par nya svarta byxor med hög midja! OCH jag vill gärna kunna ha strl 34 utan att jag ska tappa dem (därför sitter jag nu här och äter mat, dricker varmchoklad med grädde (jag HATAR grädde) och två cupcakes från waynes).

SUNDAY


GODMORGON SÖNDAG.
Sitter framför nyhetsmorgon och har så fruktansvärt ont i min högra höft. Ramlade igår (nähä? OM människor kunde grusa/sanda alla isplättar skulle akademiska ha MINDRE besökare!!!) och gjorde en sådan där hockeytackling rakt in i sargen, med högra höften och hela högra sidan av kroppen landade pladask. AJ. Hej blåtira! MED denna blåtira tycker jag bilden ovan passar - då den är så blå så blå.

NÅGONTING ROLIGT.
AAAH! Gissa vem som skrek mest när ERIC vann igår? Jag blir så lycklig. ÄNTLIGEN! I år tror jag på Sverige. Såklart.

JEANSEN FÖR MÄN


ALTERNATIV 1.
Gråskalan är en given kombo till alla män. Den fungerar både dag som natt och utstrålar ett vackert självförtroende, en medvetenhet om vad man egentligen bär på sig MEN ändå en touch av enkelhet. Vill man addera en färg tycker jag den här är fin till. Nu, när det fortfarande är kyligt, är det hemskt vackert med en sjal till också, vira flera varv och dra på dig ett par brillor. Du är nu hetast i stan.

KOM IHÅG.
Använd gärna urringade tröjor då de framhäver nyckelbenen.

ALTERNATIV 2.
Med ett par något ljusare jeans tycker jag kornblå färg är fin till. Här får man gärna använda looken lager-på-lager och vad kan då även passa bättre än en stickad tröja? (ja, något upprepande men det gillas att kramas i). Istället för att addera svart på bijouterier tycker jag brunt blir en bra kombination till blått. Tygskorna är klockrena och fantastiskt billiga.

KOM IHÅG.
Less is more. Du behöver inte använda sjuttiofem armband, kepsar, skärp, väskor. Det räcker med en detalj.

ALLA PLAGG FINNS ATT KÖPA PÅ WEEKDAY. KLICKA HÄR.

TAJTA SVARTA JEANS






Jeans/H&M trend
Skärp/Monki
Linne/Monki
Kavaj/Ginatricot
Boots/H&M divided
Örhängen, fjädrar/H&M acc

SOLEN SKINER som aldrig förr och jag har insett att mina fönster är lika smutsiga och äckliga som tunnelbanestationerna i huvudstaden. USCH. FY. HEMSKHET! Vem vill städa? Annars försöker jag som vanligt att varva ner på lördagarna, stänger av min mobiltelefon och har precis lagt mig ner för att läsa en bok. På golvet. Ja, man ser ju ingenting i ljuset.

Gick en runda på stan innan men jag hittar verkligen INGENTING som faller mig i smaken. JAG VILL SHOPPA. Det enda jag var i närheten av att åstadkomma var en lila kjol på secondhand. Perfekt i midjan. Perfekt vippig. MEN ACK SÅ KORT. Tyvärr har jag världshistoriens längsta ben... Å andra sidan ångrar jag mig lite nu. Kjolen kanske var bra ändå?

LÖRDAGSMORGON





GODMORGON LÖRDAG. Det är strålande väder utanför och jag känner mig på topphumör. Var uppe redan klockan sju för att städa lite ur garderoben - vilket nu känns riktigt bra. En säck med kläder har jag tagit bort och den kommer få bo i förrådet så länge. Innan dagen är slut ska det fyllas fler säckar - är så otroligt trött på alla kläder som egentligen bara tar plats och som man aldrig använder! DET ÄR ROLIGARE ATT KÖPA NYTT.

STYLEBY


src. STUREPLAN - LANSERINGSFEST. VEM KLÄDDE SIG EGENTLIGEN BÄST?

JAG har försökt att klura ut vem som egentligen lyckades bäst med sin outfit under lanseringsfesten för STYLEBY igår men jag får helt enkelt nöja mig med tre st favoriter. COLUMBINES skor, skinnväst och väska - FRIDAS kavaj, skjorta knäppt hela vägen upp och fantastiskt fina guldring i håret - ELEONORES stickade tröja, väska och färgkombination.

YOU TELL ME. VEM tycker ni vinner fullpott?

BÄR DEN RUNT HALSEN


Vill man inte bära mobiltelefonen, iphonen, you name it, i väskan kan man lika gärna göra som mig och bära den runt halsen. En fin mobilväska som min ovan kan hittas på monki (bör läggas till: hittades!).

I skrivandes stund insåg jag även - visst borde man kunna ta av snöret och helt plötsligt sätta fast i ett par solglasögon? WOW vilken idé (eh, varför känner jag mig helt plötsligt som Bill Gates som är medgrundare till microsoft? haha). Måste testa. Genast! - och sedan fixa patent - såklart!

BARA BEN OCH SOL


GE MIG SOMMAR. Ge mig jeansshorts och linne. Ge mig bara BRUNA ben. Ge mig varma vindar. Ge mig skärgården. Ge mig glass. Ge mig båtutflykter. Ge mig picknikar. Ge mig ljusa nätter. Ge mig klippor vid havet. Ge mig promenader. Ge mig blommiga klänningar. Ge mig midsommarafton. Ge mig roadtrips. Ge mig kärlek. Ge mig sång. Ge mig återigen SOMMAR!

BYXDRESSEN



Pumps/Dinsko
Byxdress/H&M trend
Halsband/Indiska

GODMORGON SUNSHINES. Idag är det sista dagen på mitt jobb, hallå.. i tre års tid har jag gått till en och samma butik för att arbeta. TRE ÅR. Helt galet vad snabbt tiden har gått. Jag kommer såklart sakna er alla - massor. På måndag börjar jag med nya äventyr!

Detaljer på detta? KLICKA HÄR!

FIN DAG






STOCKHOLM. Jag har haft en helt underbar dag i huvudstaden då det väntades jobb. Nu är jag så trött att mina ben värker, mina ögon ser dubbelt och huvudet ska vi inte ens tala om. Till alla er därute - jag skriver alltid om bra saker om positiva saker om fantastiska saker i min blogg MEN tänk på att den verkliga verkligheten inte alls behöver vara så. Jag stressar arslet av mig (bokstavligen!) dagligen.

HALSBANDEN




DE HÄR TVÅ FINA HALSBANDEN är bosatta hemma hos mig. Jag gillar att de är lätta (ser tunga ut på bild) och i silver. Silver/metallic är en trend som fortfarande håller i sig, så även i vår. De här kommer pryda min hals framöver.

VISA MAGEN I VÅR








Shorts/H&M trend
Tröja/H&M trend
Skor/H&M acc
Boots/Skopunkten
Väska/Zara
Jacka/Levi´s
Solglasögon/H&M acc
Skärp/Monki

NEJMENVA? Har jag beige/svart? haha, okej då, men det här har ni inte sett. Jackan? Den köpte jag för 100 kr, nedsatt från 2000 kr.. helt okej, att jag sedan köpte den när jag var 13 år är en annan femma. Nu kör vi torsdag och jag ska ta mig till huvudstaden på jobb. Ses där?

PUMPS I FOKUS


HÄROMDAGEN provade jag en byxdress (förra årets!) och ett par pumps i svart färg. Det blev faktiskt himla fint, nu vill jag bara att snön försvinner! Kombinationen med ett korallfärgat nagellack, en beige byxdress och ett par svarta pumps + svart väska är.. het.

HAPPY GIRL




När jag kom hem idag låg ett brev på golvet (okej, det låg flera st men räkningar är väl inte så roligt att blogga om?) där det stod mitt namn och adress.. så fint skrivet också förresten. I alla fall öppnade jag det snabbt som bara den och i låg den här fina ringen.. den här fina texten. Någon därute har precis gjort min dag.

Ni som känner mig vet att jag älskar ringar. Att jag älskar kärlek. OCH att jag älskar fina texter. Det här var fullpott. Jag kommer leva med den här ringen - länge! TACK SOM... TACK! Alla sådana här fina gester uppskattas enormt. Ni vet att ni betyder allt?

MONKI OCH H&M


LÄNGST IN LÄNGST NER i min garderob hittade jag två färgklickar (bland alla 13 svarta väskor). Jag drog på mig ett leende och i samma sekund insåg jag att de kommer passa underbart bra till solens varma strålar i vår - okej att jag bär på en hel värld i mina väskor men man får väl anpassa innehållet efter storleken helt enkelt. Kanske köpa en acneplånbok till? Nu har jag åtminstone en anledning! Väskorna får mig att sukta efter.. glass!

TAN/ROSA/TURKOS/FÄRG








Skor/H&M trend
Klänning/H&M trend
Kappa/H&M trend
Väska/Zara
Solglasögon/Ginatricot
Skärp/Monki
Tröja/Veromoda
Hatt/H&M acc
Fjäderörhängen/H&M acc

SÅHÄR MYCKET GREJER har jag inte haft på mig på 100 år, men någon dag måste vara den första. Jag provade fram och tillbaka framför spegeln och kameran fick hänga med. Ibland räcker det med en outfitbild och sedan är det klart - jag kan känna att det är roligare att titta på fler och därför bjuder jag er på fler.. men smaken är som baken så att säga. Rosa och turkos är hett tillsammans. Det får mig att tänka på 80talets goda och glada liv.

Vill även passa på att säga tusen tack för de här fina orden. Jag blir så glad.

I MITT HEM






PÅ MITT KYLSKÅP hittar ni en gammal bild på min familj + våra släktingar ifrån USA, ett kollage av de absolut bästa människorna jag träffat på, en beskrivning av mig på vykort jag fick då jag fyllde år, min allra närmsta barndomsvän och jag vid studenten OCH visdomsorden jag lever för. Jag blir så glad varje gång jag ser denna dörr. Ett bra tips från mig till er.

VECKANS MODEBLOGG


src, HÄR jag gillar att mina skor är med i bild! haha.

JAG LEVER PÅ MOLN FÖRTILLFÄLLET och vet ni vad? Det blir bara bättre och bättre! Imorse fick jag ett mail där ämnet var "brådskande" så medan jag borstade tänderna, drog på mig den sista strumpan och insåg att jag hade hål i min tröja lyckades jag även knåpa ihop lite svar till frågorna ovan, tjaa.. ni får ha överseende! MEN jag blev nöjd. Tusen tack KARIN.

EXIT

Jag tog en bild på mitt kära läppstift häromdagen men insåg att den absolut inte under några som helst omständigheter får synas offentligt (läs: läppstiftet ser bedrövligt kladdigt ut!) och istället hittade jag bilden från då jag köpte detta i arkivet - HUR BRA?

Läppstiftet heter EXIT och jag fick väldigt bra hjälp på MUS för att finna den rätta nyansen. Det ser lite mer rosa ut på bilden - men i verkligheten är det mer åt färgen beige, sådär bara neutralt. Jag gillar det och kan verkligen rekommendera det också. STARKT!

JAG PRESENTERAR MIG




Skor med kilklack/Weekday
Shortsdress/H&M divided
Skärp/Monki
Kavaj/Monki

VI ALLA TJEJER har ju faktiskt en liten tanke var dag då vi ska klä oss, inte sant? IDAG tänkte jag dela med mig utav min tanke (eh, tänkte, tanke, hallå, dåligt ordförråd? haha) Eftersom min shortsdress var så svart och tråkig ville jag "hotta" upp den med lite färg, därav min kära kavaj från monki som jag investerade i för några månader sedan (vill du ha en liknande? kolla in h&m divided, finns en för 199:-(!!) kr). Shortsdressen har ett skärp som medföljer - men heter man Malin Rönnquist kan sådana ting slarvas bort ganska lätt - så jag valde ett brunt, flätat för att få in lite mer accenter i helheten. Skorna? De talar ju för sig själva. De gör precis ALLT i denna outfit. Leopardskor ser man numera mer eller mindre i ALLA skoaffärer - våga sticka ut - våga haffa ett par du med! Sådärja, min presentation är fulländad, vad tycker ni? Ska jag fortsätta skriva på detta sätt?

KORS I TAKET





TUSEN TACK för de här fina orden och det sätt min blogg framställs på. Sådana här saker gör att jag vill blogga vidare varenda sekund. Och saker som skrivs i negativa former? De pushar mig bara ännu mer att vara positiv och glad, för vet ni, jag vill inte vara ledsen/arg/tråkig. Jag vill vara jag. MALIN. Hon som inte är som alla andra, men ändå lika glad för det! Kanske till och med gladare?

HÄR HITTAR NI DEN GRYMT FINA TJEJEN SOM SKRIVIT DETTA. TACK IGEN!

DEN HÄR VÅREN



- Klä mig i starka färger, kulörer som orange, chockrosa och turkos kommer finnas i min garderob
- Börja äta NYTTIGT!!! dvs. inte godis VARJE dag
- Dejta och inte tacka nej - alltid
- Se mysiga romantiska komedier utan att ha datorn i knät
- Läsa fler böcker
- Skriva skriva skriva!
- Resa till västkusten
- Umgås med fina vänner vid ån
- SHOPPA!
- Måla mina naglar mer ofta (och ta hand om mina spruckna händer!)

Listan kan göras lång. Vad har ni för planer i vår? Och förresten - idag fick jag reda på världens bästa grej. Jag kan nästan inte hålla mig. HJÄLP! Ni kommer såklart få reda på det, snart.

INSIDE THE BOX



DET LÖNAR SIG verkligen att städa. Överallt i mitt hem låg det nagellack och nu har jag samlat alla på en och samma plats - i min älskade LANVINBOX. Hur fint? Det bästa av allt är ju att man verkligen har alla färger som kan finnas i nagellack - det sämsta är däremot att jag inte får köpa ett endaste till.. kanske. Vilken är er favoritfärg på naglarna? Vad kommer ni satsa på i vår?

TRANSPARENT







Tröja/H&M dam
Transparent skjorta/H&M trend
Leggings/Ginatricot
Boots/H&M divided
Halsband/Av mor och far
Örhängen/H&M acc

GODMORGON MÅNDAG. Körde på en svartvit klädsel (nähä) och jag tycker själv att skjortan gjorde helheten - ja, längden är perfekt på den. Sitter framför nyhetsmorgon som vanligt och bara tar det lugnt - ute är ljuset här och det är -3. Måndag. Det blir en bra dag!

DET VAR BARA JAG INTE DU


src, WEHEARTIT

Jag tittade i dina ögon. Jag såg hela din värld. Jag såg dina tankar. Jag såg bortom allting annat. Jag mötte din blick. Jag skakade av längtan. Jag skakade av frustration. Jag försökte hålla tillbaka. Jag valde att inte göra det. Jag ville ha dig. Jag visade min kärlek. Jag vågade hoppa. Jag log när du såg mig. Jag såg när du log. Jag iakttog varenda sekund av dig. Jag var så nära dig. Jag var ändå så långt borta. Jag ville inte höra vad du sa. Jag lyssnade ändå. Jag attraherades något fruktansvärt. Jag ville inte ha en morgondag. Jag gick närmre och la min hand omkring din midja. Jag blundade. Jag tittade upp. Jag var så nära. Jag hatade det. Jag älskade det. Det var bara jag... jag som ville vara din. Alltid.

RESULTATET





MÅNGA SÄGER ATT JAG BOR BLAND MINA SKOR och ja, de kanske har rätt. NU känns det som om jag städat så det hette duga. Äntligen. I min hall möts man av fina ting (jag hade hellre blivit mött av en fin man) i skovärlden, jag undrar vilka skor jag ska köpa härnäst? Kanske dessa va?

Hyllplanen har min underbare far satt dit och det ryms exakt 6 par skor på vardera plan, jag har 8st så runt 50 par skor finns i min lägenhet, resterande är i förrådet. Nu One Tree Hill.

GRÅTT





Kofta/Lindex
Leggings/Bikbok
Tröja/Ginatricot
Boots/H&M divided
Halsduk/Ginatricot

DET KÄNNS SOM OM ni sett det här tusen gånger tidigare men jag körde på samma ändå - man vill väl inte ljuga för bloggen? Koftan är mysig att kramas i.. så var det sagt. Hallå? Solen! DU ÄR FRAMME IDAG IGEN! Ja tack!

Har jag tid idag tänker jag skriva en del två till min kära lilla story, om ni vill läsa första delen KLICKA HÄR!

DETALJERNA


Jag knöt ett skärp i midjan över en tröja och en turkos klänning

Sedan invigde jag mina träklackar för i år

JAG VET att man ska vara försiktig då solen är framme eftersom det fortfarande är isande kallt och en vind som skulle kunna få hela kaknästornet att lyfta MEN jag var tvungen att prova mina träklackar och de är ju perfekta, snygga också till skärpet. Ni får en hel dagens senare!

GODMORGON? Nejdå. Jag ställde klockan på strax efter 8 och har sedan dess städat som 17, drog fram en stor svart säck och slängde i 20 par skor (hallå, jag använder de ALDRIG!) och helt plötsligt fick jag mer plats i hyllan (för att ställa in de skor som jag hade placerat i övriga lägenheten, jahaja, nu är det fullt igen!) och dammat och dammsugit. Det är klockrent att vakna med energi, som om jag aldrig hade det annars...

LÖRDAGSKVÄLL



Idag provade jag min hatt som jag inte använt på länge. Den kommer ifrån H&M, förra året, men finns en liknande i butik nu! Funkar den?

Sitter framför A LOT LIKE LOVE och förundras över att det faktiskt finns ett sådant där band av kärlek i flera flera år. Det är så vackert. Det är oslagbart. Det är fantasi, glädje, åtrå, mänskligt.. det är ALLT. Kärleken övervinner allt. En sak till, tänk aldrig "gräset är grönare på andra sidan" för tro mig - det är verkligen inte det. VARJE GÅNG JAG SER DIG EXPLODERAR DET NÅNTING INOM MIG. DET RÄCKER ATT DU LER MOT MIG SÅ KAPITULERAR JAG. VARJE GÅNG JAG ATTRAHERAS DÅ VILL JAG BARA VA MED DIG. INGENTING JAG KAN HANTERA JAG VILL HA MERA UNDRAR E DET FEL PÅ MIG?

FYRA MANLIGA FAVORITER


src. ZARA

Converse i all ära - MEN - hur uttjatade är de inte egentligen? Det finns ju så himla många fina skor även till män. De här fyra ovan är i världsklass och passar till alla kläder och till alla väder. Sandalerna är ett måste! Varför har aldrig män tänkt på det tidigare? De svettas ju.. jämt! Strumpor i sandaler = big NO NO!

Priserna är riktigt bra också! Och det bästa? Det går ju faktiskt att skicka efter i heeeeela landet. Spring till Zara och köp! (om inte annat - fråga MIG innan!)

SAKNAR EN PORTFÖLJ



Polotröja/H&M dam
Kavaj/H&M dam
Byxa/H&M trend
Boots/H&M divided

TRÅKIG OUTFIT att lägga upp under denna dag då solen lyser som aldrig förr (FORTFARANDE!), men jag gör det ändå. När jag bär polotröja känner jag mig som en kontorskvinna i 30årsåldern, fattas bara portföljen..

Annars tittar jag på Sommaren med Göran (längtar till värmen på riktigt) och lyssnar emellanåt på denna. Jag hatar att han är så läcker!

MORNING GLORY




Jag drog på mig mina fina brillor / Insåg att solen står högt på himmelen redan kl 10 / En fantastiskt blå himmel i min smak

MIN LÖRDAGSMORGON har börjat bra, bättre.. bäst! Fantastiskt fint väder. Att man sedan mötte hela bandylaget på stora torget var verkligen inte så fruktansvärt farligt. Snarare tvärtom. Hej ögongodis! (okej, jag föredrar fotbollsherrar MEN vi kvinnor tar ju alla tillfällen vi bara kan få.. )

FÄRGEXPLOSION



src, CHIARA

JAG FÖLL PLADASK för alla dessa kläder, attiraljer och nagellack. ÅH, ge mig precis varenda liten pinal så skulle jag bli överlycklig. Det är exakt såhär färg ska bäras i vår. Mitt mission blir att hitta fina plagg till bra priser - gillart! Och glöm icke - det är tillåtet att matcha silver och guld i samma outfit! GODMORGON förresten!

LEOPARD


De har öppen tå

De har fin snörning och kilklack

De har en riktigt bra höjd

JA TACK. Imorse kom jag på att jag faktiskt har dessa fina skor på hyllan (eeeh, varför har man skor på en hylla egentligen? Vad är det med oss kvinnor?) som jag totalt glömt bort. Provade lite framför spegeln och sådär.. bilder kommer - jag lovar!

Nu ska jag fortsätta skratta till parlamentet. HAHA.

EN TRÖJA RÄCKER





Tröja/Ginatricot
Boots/H&M divided
Väska i lack/H&M acc
Halsband/Av mor och far
Halsduk/Ginatricot

En dag i veckan drog jag helt enkelt bara på mig en tröja och voilá, snyggt ändå. Den här tröjan är ruskigt härlig då den är i storlek L och fladdrig som bara den (synd bara att jag skakade den så mycket att hela spegeln lyckades damma igen medan jag drog tröjan över huvudet, bagatell I guess). Perfekt enligt min åsikt. Väskan då? JAG LEVER I DEN!

FÖRSTASIDAN IGEN!


src, BLOGG.SE

NÄMEN TITTA så roligt. Jag är med på förstasidan igen! Tusen tack! Det är alltid lika roligt att se sitt eget inlägg i fokus då man loggar in och speciellt då det är någonting man verkligen vill visa er läsare också. Jag hoppas att ni känner er inspirerade när ni besöker min blogg - det är det jag vill få fram med mina inlägg. Och glöm inte - jag är så himla glad över att jag har er!

Köpte min första latte någonsin på espresso house idag (jag är ju ett waynes-fan utav dess like) och sa till honom i disken att jag vägrade få en äcklig sådan. Han lovade en god. Jag fick en god. Den var kolossalt god och kan verkligen rekommenderas!

GRÖNT ÄR AVUND







Skor/Dinsko
Klänning/Indiska
Tröja/Ginatricot
Pälsjacka (fusk!)/H&M trend
Väska/Ginatricot

NI HAR REDAN FÅTT SE klänningen både här och här och här men aldrig i min kära spegel. HAHA. Det är ändå helt otroligt att man dagligen kliver upp och klär sig, gör allt man ska för att sedan SKYNDA skynda skynda med att knäppa av en massa foton i spegeln. Men vad gör man inte för er kära läsare? Och ja, jag har verkligen försökt att ändra min "min" i ansiktet. MEN DET GÅR BARA INTE. Jag gör alltid sådär med läpparna.. så förlåt för det men egentligen get used to it! Tänk på att jag alltid lägger in mina outfits i efterhand.. tyvärr!

NU KÖR VI FREDAG!

GOOD THINGS COME IN THREES


src, ZARA

ÄNTLIGEN! Ingen har väl missat att ZARA öppnat sin webshop för Sverige idag? Åh ja, man tackar, med ett stort tack. Jag dreglar över vackra plagg och blir så sugen på att trycka KÖP KÖP KÖP på nästintill allt. Ovan ser ni vad jag siktar in mig på i vår: FÄRG!

Vi ser så mycket färg i vår & sommar att man ibland funderar på om regnbågen brutit sig loss på marken. Hurra för detta. Nu är vi ändå inne i mars och jag känner mig laddad för att strosa omkring i klumpiga klackar (läs: när slasket är ur världen!), färgade byxor och läckra väskor. Rosa är min favorit. Vad är din?

JAG OCH ELIN KLING



DET ÄR INTE VAR DAG man får sin egen bild publicerad tillsammans med en bild från Elin Kling i ett och samma inlägg, men såklart blir jag riktigt glad och tackar och tar emot. Tänka sig, att vi använder oss utav samma sorts tyg. Jag gillar Klings stil men tycker att det helt enkelt var så mycket bättre förr - då det publicerades outfits hejvilt! Den fina tjejen som skrivit detta ovan finner ni HÄR.

& tänk på att: OM ni vill låna en, två.. tre bilder måste ni länka i samma inlägg (och såklart meddela mig!) Fritt fram med andra ord!

SPETSKLÄNNINGEN







Klänning/Monki
Tröja/Ginatricot
Ankelboots/H&M acc

SÅ ENKELT. SÅ SNYGGT. Det här är jag faktiskt nöjd med, att blanda sött och salt. Jag gillar det romantiska i klänningen som helt enkelt bara får gömma sig under en stor stickad tröja - utan att det ser klumpigt ut. Hur bra som helst. Klänningen köpte jag förra året - men den känns mer användbar detta år (hoppas jag!). Hur skulle du matchat den? Lite heta tips? :)

IDAG SLÄPPTES DEMON



Jag säger det om och om igen men jag slutar aldrig att känna mig så himla... stolt. DANIEL NORBERG. Det är ju för 17 världsklass. Saken är den att hans röst ger inte bara gåshud, den gör en.. lycklig. Och att känna sig lycklig - då har man lyckats!

(& vill ni också förklara er glädje för detta skriver Daniel i sin blogg HÄR)

NAGLARNA



Frågan lyder VARFÖR gjorde jag inte detta tidigare? Kan man bli kär i sina egna naglar? Jag tror det. Förälskelse om inte annat. Nagellacket är ju helt enkelt perfekt, i en bra nyans, knalligt som bara den. L O V E.

SKJORTA&TRÖJA





Shorts fuskskinn/Ginatricot
Boots/H&M divided
Skjorta/Ginatricot
Tröja i mintgrön färg/H&M divided
Flätat skärp/Monki

GODMORGON ONSDAG. Tycker mig se en fläck på spegeln PRECIS där jag har mitt öga, den bjuder jag på, det är alltså INTE ögonskugga som jag gjort till något eget påhitt. Puh. Med detta sagt kan jag lika gärna kicka igång denna dag också. Redan mitt i veckan. Onsdag. Vad gör man? Allt går så himla snabbt (men det gillas!). Förresten har den här tröjan ovan blivit en utav mina favoriter och när jag ändå snackar favoriter - jag kanske ska göra ett inlägg om MINA FAVORITER I GARDEROBEN. Sounds good?

YOU




src. HÄR

DET ÄR PRECIS DET HÄR JAG ÄLSKAR, att få så fina tips av er. Helt plötsligt fastnade jag för de här två låtarna ovan. Wow. Jag som bara brukar ligga i sängen och lyssna på vackra män som spelar gitarrer - helt plötsligt blir jag förtrollad av käraste gossipgirlstjärnan. Dock tänker jag mig den där låten "YOU" sjungen av en vacker man med en fin gitarr. Tack gärna. Där satte Mallan pricken över i:et.

BLÅÖGD


I söndags provade jag på en annan färg på mina ögonlock - blå/turkos, gillar kombinationen blått & grönt och det kommer jag visa er mer utav i vår. På mina läppar har jag ett läppstift ifrån MUS. Min blogg är verkligen ingen skönhetsblogg (hallå, jag använder inte ens makeupremover eller ännu värre dagkräm) men ibland kan jag få fnatt och vill visa er lite sådana här små tips. Jag hoppas det är mer än okej!?

NU ska jag ta tag i alla låttips ni har gett mig. Tusen tack!

SO FASHION


src. ANGELICA

Här snackar vi fashion. Längtar som tusen till att dessa skor kommer in i butik för då ska jag haffa de lika snabbt som kaninen käkar upp en påse morötter. På ett ungefär. Butiken? H&M såklart. Vad tycker ni? Vågar man spatsera på ett par spikar? Snacka om acnekopior?

SVARTGRÅ




Svarta leggings i sammet/Ginatricot
Tröja/H&M divided Herr
Kofta/H&M trend
Halsband/Av mor och far

GODMORGON TISDAG. Körde tydligen sammet två dagar i rad men vad gör väl det då man gillar materialet? Otroligt bra kille på nyhetsmorgon nu, någon som tittar? 17 år. Galet. Gillar ju tom.. skjortan! Nu kör vi tisdag mina damer och herrar!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”