Taggar till

Johanna är hemma hos mig och vi taggar till utgång. Så otroligt roligt! Det är bara skivor överallt.. Jag har köpt kakor och saft plus yoghurt och cola! haha, vilken blandning. Hittade även en dörrmatta, så nu har jag en rosa med en prins och en prinsessa som pussas. Man blir kär när man ser den! Jag blev det också! 249:- som hittat än en gång! :) VACKERT!

Min mobil har tydligen slutat fungera ÄN EN GÅNG.

Lite smått chockad?

Svar: JA!

Haha, kommer hem och har slängt i mig glass och mackor när det ringer på telen. Kristoffer ringer. Nu är det som så att jag inte har hört av honom på tjugofem år, ungefär, och sist jag hörde någonting var han påväg till Haparanda. Men trevligt värre! Nu ska vi hitta på någonting, han, Isak, jag och Johanna. Troligtvis. Fy vale vad skoj! Dagen är ung och solen är varm. Skiva ikväll. Har jag sagt att livet är underbart?

Först ska Johanna komma förbi så åker vi till gränby. Det ska shoppas lite tror jag? :)
Jag har köpt tre till glasskålar. Nu har jag fyra. En i varje färg :) SÅ vackert så!
Jordens finaste väska. 25:- Som hittat eller? ;) haha...

Imorgon ska jag träna igen. Olala.. dock sent för att jag är sugen på sol innan. MALIN ÄR LEDIIIIIG?! :D Först dagen sedan i tisdags.

Sjung om studentens lyckliga dagar

Jag tänkte såhär i studenttid passa på att visa lite bilder från min egen student. Du kan hitta fler under kategorin med samma namn :) Enjoy!
image831
Min underbara klass. Det var ungefär den bästa i denna värld. Vilket gäng vi var :)
image827
Och jag hade jordens vackraste klänning på balen :) Ljusrosa, min mormor har sytt den! Strålande jobb!
image851
Såhär glad var jag när jag kommit hem från flaket :) Weeeei! Det var tider det :)
image850
Massa människor ville titta på oss. Såklart.
image838
Champagnefrukosten. Mysigt där i det gröna gräset. Ååh vad jag längtar tillbaka..
image835
I mercan på väg in till frukosten. Spännande och nervöst...
image841
Jag och en av mina bästa vänner, Eveline, blev fotade :)
image847
Vart är då MIN familj.. detta var synen från trappen..
image846
Jag tror inte att vi är någonstans där... Kanske möjligtvis mitt i vimlet..
image1060
Och vi fick även mat på balkongen :) Min bror, jag, min kusin debbie, min ena morbrors fästmö och min andre morbror.. Vi var hungriga svar:JA!
image1058
Detta var vårt flak. Så vackert :) haha,, jag står där längst bak!
image1057
Jag hissar kepan högt upp! :)
image1056
Min pappa som håller i skyltarna (rosa såklart, vad annars?) och mormor och morfar, min morbror och längst fram till vänster min underbara lillebror och min underbara kusin.
image1055
Såhär glad blev jag när jag fick min vackra rosa kamera. ett två tre HURRAAA! :):) Den fick jag på morgonen så att jag kunde knäppa kort hela dagen :D Smart va?
image1106
Studentkvällen.. Säga vad man vill men detta kort är det finaste jag har på mig och Victor.
image1099
Min balklänning i svartvitt.
image1098
Även denna.. "Oscar kan du knäppa korten!?" "Nää jag orkar inte..." "JO NU KOMMER DU!" jahapp, det var bara för min bror att gilla läget och börja fotografera.. haha..
image1097
Det blåste på släpet.. haha..
image1096
Det här ser ut som att vi precis gift oss, men tro mig, det har vi INTE.

Det var nog allt för denna gång. Kom ihåg, till er stundenter, ta vara på tiden! Jag lovar! Det går sååå snabbt :) haha.. Man har tusen minnen också! Kom ihåg det!

vi kan gung gung gunga

Det finns troligtvis ingenting som är mer romantiskt än att gunga. Jag var med om detta idag, dock inte jag utan jag SÅG två stycken personer, en kvinna och en man, gunga. Tjejen satt på gungan och killen puttade på fart. Är inte detta fantastiskt? Håret flyger, och skrattet är framme ungefär HELA tiden. Det är helt underbart. Jag vill också. Jag vill också vara den tjejen som håret flyger på i solnedgången av att mannen puttar på. Åh.

Jag hade även en kund idag, en väldigt vacker man i trettioårsåldern. Han kunde inte betala med kortet pga. slut på pengar. Ringde därför till telesvar och förde över. Sedan gick det bättre. "Jaa, det är sådär det blir när man släpper frun lös på stan".. haha, jag kunde inte sluta skratta. Jag vill också...

(Att vara romantisk är det absolut bästa man kan vara. Det förknippas med så mycket och därmed tycker jag själv att det är svårt att säga till män att de är romantiska. Jag vet inte varför. Jag kan säga att jag älskar dem och sådana saker men romantiska DÅ måste de ha uppnått mycket. Jag tror faktiskt inte att jag har sagt det till någon.... eller jo. En.)

MEN jag är rädd att det inte bli varken gunga, man eller pengar. Kul liv.

Stentvättat är bra det


Såhär matchade jag min stentvättade kjol (ny från monki 300:-. tog slut ungefär direkt, jag hade tur som kom in precis när de packade upp dem, man fick inte lägga undan nej..) och min nya tee från h&m trend. Så fantastiskt bra. För pricken över iet användes ett smalt svart skärp också, även det från h&m.

Nu är det talang 2008, glass och kakor som gäller. Jag orkar inte röra på klacken, om man säger så. Idag var jag så trött på jobbet och det var vi nog alla. Till och med kunderna, det blir sååå varmt! Fläktar var på överallt :) MEN KUUUUL! Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?

Jag saknar även min familj. På onsdag kommer dem! Jag kan knappt bärga mig :)

Att vara glad

Denna ljuvligt söta klänning hade jag på mig igår (hittade den i garderoben) och den finns tyvärr inte att köpa nu. Höhö, där ser man :)

På jobbet idag var det en kvinna och hennes dotter som frågade efter ett plagg.. och jag sa självklart att jag skulle visa vart det hänger och sa det tydligen glatt. För bakom mig hör jag "Åh, äntligen har vi hittat en glad tjej. Så roligt" mamman säga till sin dotter. Det finns inget mer underbart än att få höra att man är glad. Det är en sak som visas både på in-utsidan.. Det gillar jag! Det som jag uppmärksammade mer var ordet "äntligen" och jag har nu förstått att alla kanske inte är så glad ändå? Eller?

till er mina kära vänner

  1. Sluta prata om honom som om han vore den absolut värsta.
  2. Sluta prata om den andre som om han vore den absolut bästa.

Punkt slut :) Men jag älskar er ändå!


Godmorgon Godmorgon

Jag ska egentligen börja 9:50 idag. Vi får se när jag är klar, kanske börjar jag tidigare. Om man säger såhär - det behövs kan jag lova! Men dessutom vill jag inte stressa.. så ja, vi får se :) Soligt väder har blivit grejen nu och det gillas minsann! :):)
Ränder på ränder? Det går faktiskt. Alla tiders! Detta var i tisdags! Det börjar ta sig.. kanske :) haha, sakta men säkert.. Nää nu blir det sminkning minsann!

Min nya klänning

Jag köpte denna i Stockholm. För sjuttiofem kronor. Det kändes som ett riktigt bra fynd! Den är ny för hösten faktiskt, från h&m. Vad annars? ;);) Jeansjackan fick hänga på också... och detta var från i lördags. What? Jag är seg nu förtiden!

jag anropar högsta hjälp

Ni vet när orken i kroppen inte finns längre och man helt enkelt bara vill slänga sig i sängen och sova. SÅ känner jag nu. Jag är trött.. Har jobbat 8-19:20 idag så att man kanske är värd det åtminstone :) Gänget på h&m alltså, vi är så underbara! Så perfekta, så makalösa! Okej, perfekta kanske inte är rätt ord, sanna tog av sig sina skor idag... HUALIGEN! hahaha, jag höll på att avlida, men jag menar mina var precis likadana. De står nu på balkongen. Vi fick dra in fläktar i butiken också. Svettigt? Ja visst. Varmt? Otroligt. Stressigt? Det kan ni skriva upp!

Jag ber alltså om ursäkt för att jag var otrevlig, eller inte hann prata till er galningar som dök upp där :) Söta är ni!

Plus att jag ber om ursäkt för att jag glömde min mobil hemma idag. IGEN(?)! Galet! Jag som hade tänkt ringa Maja för en lunch idag.. det var ju sååå soligt. Istället satt jag ensam och övergiven vid ån. Det var skönt det med! Jag behövde koppla av minsann :)

lady in pink


Det är såhär man ser ut i rosa chinos (från ginatricot). De är underbara! (i måndags)

Idag är det jobb på schemat. Nu frukost.

En gemensam nämnare

känslor som kommer plötsligt, är svåra att förstå
känslor som sedan utvecklas, vill man för alltid ska bestå
liksom tiden rinner iväg och människor utvecklas från varandra
är det viktigt att hålla fast och inte tänka på andra
ett frö så litet att det knappt finns
växer och växer till en växt vi alla minns
att tillsammans våga öppna sig till nästa steg och lära
är viktigt och skonsamt med gemensam nämnare - att vara kära


Jag vet vad jag vill, vet du?

En kväll @ bj

Vänner betyder ungefär allt på denna jord. Jag har de bästa. Absolut bästa. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag tycker om er, alla er. Ni är fantastiskt underbara, jag behöver er! Tack för allt!
Oj, jag ser nu att tyget under har åkt åt sidan.. men men, så kan det gå! Klänningen är väl inte annat än finast? I knew it.
Mina närmaste. Absolut bästa vänner. Victoria (min kusin) och Johanna.. Ni är fab. Jag bara älskar er, så otroligt mycket!
Jonas, Frank och Henke. Helt fantastiska. Ja, säga vad man vill om bilden, haha, men jag skrattar bara :)
Klänningen, den är så fiiiiin! Jaja, nog tjatat om denna!

Sex and the city på tv:n. Imorgon kommer bilder på shoppingen från stockholm + outfits. See it.

När musiken säger mer än man tror

Don't make me close one more door
I don't wanna hurt anymore
Stay in my arms if you dare
Must I imagine you there?
Don't walk away from me
I Have Nothing
Nothing
Nothing if I don't have you

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' crazy

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you
Waiting for you

It's a wakeup-call

Goddagens! Jag har inte bloggat på ungefär hur länge som helst. FÖRLÅT! Det är så mycket nu, springer mellan allt och lite till men det rullar på! :) Skivan igår var riktigt skoj också! Underbart.

Har ni vaknat upp en morgon då hela världen känns helt fantastisk och det finns ungefär ingenting underbarare än att bara ligga kvar i sängen? Det har jag. Idag. Sedan fick jag gå till jobbet. Där ser man...

i väntan, den långa väntan

Ännu ett kollage, jag gillar dem! Vet ej vad jag ska göra med de bara :) Funderar på fyra tavlor, det vill säga, det kommer mer...

Jag tror inte på det. IGEN? Vic är sen... IGEN? Jag förstår det inte. Själv var jag hemma kvart i sex och klar kvart över sex, gick ner till ica och köpte tidningen och upp igen och fortfarande INTE HÄR? Galet. Det börjar alltså klockan sju. Vi kommer bli försenade, IGEN! Jahapp. Jag förstår att man kan vara försenad en gång, eller två.. men sjuttiofemtusen? Det är min kusse det. Min alldeles speciella lilla kusse, som blir sen till sin egen skiva. Smart drag! :)

Jag är i alla fall piggare nu och älskar min klänning. Ett två tre, ni får se bilder imorgon! ;)

Någon som vill spela in gossip girl till mig? Eller vart kan jag se avsnittet? HJÄLP?

det kan inte vara sant

Jag som har sett fram emot denna dag väldigt länge, köpt klänning och allt. ENBART för denna skiva. Nu istället mår jag så dåligt och har sprungit på toaletten femtioelva gånger att åka iväg på skivan nu ligger inte direkt på listan.. Men man vet aldrig, ett under kanske sker!

forts följer..

Okej, kul att visa upp en toalett i bloggen, men ja, det är till er som aldrig sett någon förr..

Nu ska jag ut på stan

Det är jordens vackraste väder utomhus. SÅ underbart! Jag har redan varit ut en gång men glömde autogirolapparna så jag vände och gick tillbaka. Nu ska jag ner igen! Tvätten gick mycket bra och inget plagg förstördes. Det tar sig :):)
En bild på vad som komma skall.. det blir fler alltså :)

Godmorgon Tisdag

Idag ska jag hinna med så mycket att det var bra att kliva upp i tid. 06:51. Tvättid klockan 07:00. Bra Malin. Nu är två maskiner igång och jag är tröttare än någonsin. Ska även byta lakan och har börjat damma av hela lägenheten. Nu ska det sopas (ja, jag har fortfarande inte fått min dammsugare än, men den kommer om en vecka och en dag! :)) Förstår det inte, har fått något städmani av något slag. Städar jämt. Bree, here we come ungefär! :)

Sedan ikväll är det skiva som gäller. Ska bli riktigt roligt! Har lyckats få ledigt nu när min kusin Victoria och även Johanna tar studenten! :) JAA! Det är klart man vill vara med :) Den femte alltså! Innan denna skiva ska jag hinna med mycket också, vart ska man börja?

Ett mycket bra val

Har jag sagt att jag älskar denna kjol? Jag gör det. Älskar. Älskar. Älskar.

Jag hade ett val. Valet bestod av att göra någonting, eller ej. Jag valde ej. Istället svängde jag förbi ica på vägen hem och köpte tidningen solo. Den är min största favorit. Idag var det ett reportage om "hang-ups när du inte kan glömma honom".. behöver jag säga mer? Osäker? Åh nej.

men jag strävar till rätt håll. Bombsäkert.

(åh, nu fick jag precis ett mess. Helt underbart. Nu är jag glad igen.)

En fredag att minnas




Även jag, Malin, kan vara klädd i ett par byxor. Ta vara på det, ni ser det inte alltför ofta, garanterat.. eller jo, jag hade iofs byxor idag med ! ;) haha, detta var ifrån fredagens bravader...

Okej, kul att det har fungerat att gå in på bloggen idag. Jag ber om ursäkt. Plus att min dator bara dör hela tiden och det kommer upp en stor varning "Skaffa ett nytt antivirussystem idag annars försvinner allt på din dator" Kul igen. Jag måste alltså köpa någonting som gör att den scannar bättre.. Jaaa vad kul, jag har ju så bra koll på det... eller inte!

1. Idag har jag köpt tvättmedel, tvättid imorgon!
2. Jag har även fört över pengar till Johanna (tack för lånet) pga DERAS SKIVA IMORGON!
3. Och jag har även tryckt i mig tio chokladbollar. Ni vet sådana där som man egentligen bara orkar äta en av. TIO. Nytt rekord.
4. Har läst en artikel.. skriver mer om den snaart!
5. This is it.

en timme tidigare


Ja, jag glömde visa hela klädseln. Nu kom den :)


De ringde, jag ska börja 11 istället för 12. Nu är det skynda som gäller! haha.. :) "Ja visst" säger jag som om jag inte alls hade bråttom. Jag avlider! Måste svänga förbi och köpa käk på vägen ;)

Rosa chinos har jag på mig också. Bara en liten parantes.

Varför inte bara tuta och köra istället för att inte våga?

Stolthet & Fördom



Det är nu man ska sitta framför tv:n med morsan (okej, det ordet använder jag aldrig men jag vill leka tuff eller något) och en skål smågodis. Jag slår vad om att hon sitter framför sin tv och jag sitter framför min.. det är ju för allt i världen: Stolthet och fördom på tv3.

?

I guess this time you're really leaving
I heard your suitcase say goodbye
And as my broken heart lies bleeding
You say true love is suicide


You say you've cried a thousand rivers
And now you're swimming for the shore
You left me drowning in my tears
And you won't save me anymore
Now I'm praying to God you'll give me one more chance, girl

I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you
I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you

I know you know we've had some good times
Now they have their own hiding place
I can promise you tomorrow
But I can't buy back yesterday

Det är så jag ser det

Jag älskar dig, Jesus. Jag älskar att du tog alla mina synder och all min skam på korset, för att jag själv skulle få evigt liv. Jag älskar också att du låter alla som vill vara kristna, vara det. Och jag älskar ytterligare att du FÖRLÅTER och låter alla komma till dig, även om det finns situationer där dessa människor inte alltid följt din underbara väg. Jag älskar att du är min bäste vän och att jag alltid har dig nära. Och jag älskar verkligen att du, Jesus, alltid finns där... som nu när jag som mest behöver dig.

När jag och Johanna pratade idag så sa hon att hon verkligen tyckte att jag har världens mest underbara liv. Och jag håller verkligen med. Jag har världens mest underbara vänner, det perfekta jobbet, jordens vackraste lägenhet i Uppsalas mitt där det tar ungefär 10 min att gå till jobbet, en mycket vacker trädgård utanför, fantastisk familj, hur mycket kläder som helst (ja, jag ska ta mig samman och sälja litegranna!) och det kan fortsätta länge. Ja, jag älskar det. Får jag säga det? Eller är det förbjudet i vår svenska värld? Får man vara stolt och glad? Jag är det i alla fall och jag står för det också. Men, nu kommer "men-et" det gör ont i mitt hjärta. Det gör så ont som det gjorde under mina två första år i gymnasiet. Jag vet precis hur det känns. Exakt på pricken. En sådan där olycklig sak, som egentligen bara är i vägen. Det är dumt och kasst. Jag vet, helst vill jag bara slippa. Men samtidigt är det inte likt mig.

Såhär är jag: Jag ser det, jag vill ha det, jag får det inte, jag kämpar, jag får det, jag släpper det.
Eller så är jag såhär: Jag ser det, jag vill ha det, jag får det, jag får för mycket, jag vill inte alls.
Hädanefter ska jag vara såhär: Jag ser det, jag väntar. Right?

Det är nu jag kommer till frågan: Varför? Jag är troligtvis bara rädd. Nu känner jag såhär att jag vill leva livet PRECIS som jag lever nu. Varför skynda? Varför? När jag tänker (som jag gör dagligen när jag jobbar) på hur jag varit tidigare, innan, inser jag att jag behöver inte vara så längre. Nu vill jag bara ha det jag föralltid ska ha. Punkt.

Därför skriver jag nu att jag har något emot människor som drar fler slutsatser på en gång och verkligen aldrig ger en chans och detta betyder inte att det finns sådana nu här ute utan rent allmänt. Varför har man fördomar om människor? Det är också väldigt "svenskt". "Hoppsan, jag visste inte att du menade så.." eller liknande. Nej just precis, det är därför den personen aldrig riktigt frågade. Själv har jag inte svårt att släppa in nya människor och detta kan vara både på gott och ont (liknande att ha en lägenhet som har solsida hela em, tror ni möjligtvis att det var varmt här inne idag? ppuuhhh) gott för att det är lättsamt och ont för att andra människor egentligen inte behöver veta sådär mycket om mig. Någonting måste jag väl ändå kunna hålla för mig själv. Men ack nej. Istället skriver jag det här i bloggen.. Well, jag pratar i mössan känner jag.

Jag blir verkligen så imponerad på människor. Vissa slutar aldrig att förvåna mig. Andra gör det på en gång. I alla fall är det ändå de som verkligen varit så underbart härliga och helt plötsligt bara vänder om? Varför? Varför? Det måste vara någonting som bara inträffat, pang på. Jag är sugen på att spekulera i detta. På riktigt.

Detta vill jag komma fram till med detta inlägg:
VILL DU? KAN DU!

Vill jag?
Denna klädsel är verkligen "malin". Jag älskar den. Blommigt romantiskt möter jeans & converse. Lovely. Det var i Stockholm det, och ja, jag glömde min mobil hemma då. Det var ungefär helt underbart.

När grisar kan flyga, solen kan slockna, mat kan sluta förtäras, systrarna kallur sluta idrotta etc.. det är då jag släpper dig.

Mamma.

En mor och en dotter har ett väldigt speciellt band. Så har även jag och min mamma. Hon är helt enkelt underbarast i världen och det är kul att det faktiskt finns morsdag (okej, pappa är också jordens mest bästa person men han firas på farsdag så jag skriver mer om honom då!). Mamsen har fått ett väldigt vackert "snö of sweden" armband av moi. Plus ett roligt kort! haha, jag tänkte faktiskt fota men glömde bort det tyvärr. I alla fall vill jag bara gratulera till alla mammor där ute. Jag har förresten jobbat på barnavdelningen idag och det kändes riktigt konstigt om jag får säga det själv. Allt var så lugnt och absolut inte stressigt. Ta mig tillbaka till stressen! haha, nej då, det var helt underbart att jobba där nere idag. SÅ mycket barnkläder och mammor i rörelse. Me like.
Här skulle det passa perfekt med en bild på mamma. Men tyvärr har jag ingen, eller jag hittar ingen förtillfället så jag får väl istället visa vad hon har åstadkommit istället. :):) haha..  förresten Petra, detta är ett av fynden i Stockholm från ginatricot. En sådan där fodralklänning. Wonderful. Mer bilder kommer..

Okej, jag ljög!

Jag har tagit bort min metroblogg och bloggar här istället! Haha, jag är troligtvis den person som yrar mest i hela världen, men det skadar inte att testa (det är mitt motto!) okej, inte mitt motto när det gäller att bestiga mount everest, eller att äta musslor och sniglar, eller när man ska simma runt atlanten. Men nu är det mitt motto! Solen skiner så fruktansvärt härligt utanför och jag blir så glad av det! Tänkte åka iväg på möte nu på fm, men jag valde att inte göra det, tragiskt men sant! Istället ska jag läsa bok på balkongen. Jag har ju faktiskt köpt FYRA nya. De kommer in senare.. Och även lite bilder på shoppingen kanske? Shoppingen i Stockholm, hoho, jag älskar den! Ska nog bara lämna tillbaka en klänning först. Eller byta den.. Idag är det jobb 12-16.15 som gäller.



Lite av det vi åt igårkväll, och här är en bild på tv:n haha.. sjukt bra taget kort malin! Jag känner att jag fick till det precis när han stod där och sjöng!

Vi hade förresten väldigt skoj hemma hos mig igår.. det var alltså johanna, marcus, victoria, mattias, jonas, jag och så kom även frank lite senare! Skoj!

hejdå blogg.se

Nu byter jag blogg. Måste åka nu, men senare ikväll ska jag fixa ordning den..

Här finns jag hädanefter - http://www.metrobloggen.se/madebymalin

HOPPAS ATT NI FÖLJER MED:.. eller rättare sagt: VI SES DÄR!

det är de små detaljerna som gör det

MAJA:
och alla ni som läser.....Här har ni en av världens goaste kvinnor....med världens härligaste skratt....hon gör mig glad minsann!!!!

Jag har precis varit på stan med Eveline och vi har kikat på en massa saker. Jag lade undan den där blommiga "förkorta" klänningen på h&m men med någonting snyggt under kan det gå. LÖN imorgon, thankyou god. Det behöver jag mer än någonsin. Så jag gick förbi ica på vägen hem och köpte med mig cola, kyckling, keso, sallad, pasta etc. Jag behöver en rejäl middag nu! Sedan väntar någonting spännande ikväll faktiskt. Jag är bra nervös.
Jag blöder.. men vad gör det när jag har hellokittyplåster? Just precis, det var min lillebror som berättade att hello kitty är en katt.. igår. Jao. det kan stämma.. "Men vadå malin, det hör du ju på namnet KITTY!!!" haha, jag förstår! Det gör jag!

Jag är nervös också.. men gladare än någonsin! ALLT är perfekt, prima ballerina

väggdekoration


Denna klänning använder jag aldrig längre. Den sitter nu på väggen! Suveränt tycker jag!
Nu ska jag hämta en vän, hon vill se hur jag bor! Kalas! ses!

10:11



Sitter och pysslar med mina kollage. SÅ otroligt skönt att kunna göra detta vid ett bord, ett stort sådant också! Nu ska jag ta ett glas med vatten och cvitamin! Jag startar alla dagar så nu för tiden! :) Och självfallet också med frulle, dock har jag redan ätit det :) Kanske en till?

Ni får se resultaten i bloggen lite senare! Måste skaffa mig en kameraladdare! Mamma, pappa HÖR NI? I bakgrunden ljuder musik av.... westlife? ja, det är mtv.

btw. igår fick jag en räkning som skulle vara betald den 4/5-´08 Underbart kul att få va? Kul också att man får den 17 dagar efter förfallodagen. Bra start Malin. Bra jobbat!

köksspegeln?


På något sätt och vis känns det faktiskt roligt att ha en spegel i köket. Man sitter vid matbordet och speglar sig. Konstigt men sant, det känns nytänkande men ändå så fruktansvärt gammeldags. Jag älskar det! Så ska det vara! Idag kommer lite fler bilder från min lya.

20/5 - Chinos, tee, väst, jeansjacka, guldväska.. ja you name it. Dock hade jag ju inte alla saker på mig inomhus men litegrann! Jag älskar chinos, det kan jag verkligen säga om och om igen.

den där klänningen alltså

HM Trend Blommig tubklänning/slutsåld/Stl 36
Alla snackar om den, alla bloggar, överallt ser man den och även inne på tradera. 1000 spänn, det är den faktiskt inte ens värd. Den täcker ju knappt rumpan, alltså måste man ha någonting under... Jag har ju hittat min dröm, samma mönster dock en KLÄNNING. Det ni. Den var dyrare men vad gör det om hundra år?

skepp o hoj


¨Jag seglade iväg iförrgår, och det var n i c e. Jag älskar ränder, guldknappar, marint och det ena efter det andra.. Ursäkta mig men jag har nog jordens sötaste vänner. En tjej på jobbet sa att hon skulle byta ut sina guldknappar mot svarta.. "Åhh, hur mycket får jag köpa dem föör.. tell me?" "Öh, Malin, Du kan FÅ dem" Haha.. jag blev lyckligare än lyckligast! Då ska jag sy något kul!

Hur pysslig har inte jag blivit på sistone då.. Sitter och klipper och klistrar, börjar att sy. Nu börjar det verkligen hända saker i Malins liv. Wonderful!

en dag i mitt liv

Här klär vi på oss minsann, hemma hos min faster. Där jag INTE bor längre.. ibland känns det konstigt ändå! haha.. men nice på ett annat sätt! Alltså ursäkta mig, jag måste bara säga en sak, min kusin Victoria.. hon är helt galen ändå.. Här kommer text från hennes blogg...
Malin har aldrig gjort thé så nu idag har jag visat henne hur man gör. Hon frågade nämligen, berättade att man kokade vatten och hon undrade vad man gjorde här näst, bara låt det koka.
Hon var lite nojig över det hela, men det roligaste kommer nu.
Jag: Malin då häller vi upp i två koppar
Malin: Jag har Filippa K så det blir bra
Jag: Ja, häll då
Malin: Nej, jag vet inte, tänk om jag spiller
Jag: Nej, men då häller jag
Malin: Nej, du kommer att bränna dig, jag tar fram min tratt
Jag: Tratt?

Hur ofta tar man fram en tratt för att hälla upp thé i en stor mugg?


Ja, det var nog så det gick till! haha.. men jag ville ju att mina nya trattar skulle komma till användning.. Och NEj det har inte med mina bröst att göra. Det värsta med min kusin är att hon skriver saker, som jag sedan får reda på EFTER att hon publicerat. Galet, svar JA!

utvalda delar ur min lägenhet




Jag älskar min lägenhet. Kan jag säga det för många gånger? Svar: Nej! Den är så fruktansvärt mysig.. Se bara på de perfekta hyllorna (jaa, de satt där så jag bara fyllde dem!). De är riktigt funktionella och vad passar bättre än att ha skor i dem? Smart drag där Malin, tack tack! Efter det kommer vi till köket och det är rymligt, stort och helt underbart. Golvet är vackert, dock har jag inga gardiner ännu. De kommer de också. Lugn. Balkongdörren ser ni där också.. plus att detta är mitt nya matbord+stolar. Vackert inte sant? Sedan är tredje bilden en bild ur ett köksskåp. Det finns krokar som man kan hänga muggar på. Kalas tycker jag, ifall jag hade haft muggar som man kunde hänga upp! Till vänster finns mina filippa k muggar, fyra stycken, sedan lite allmänt från ikea.. Jag älskar mina assietter nere till höger.. Allt kommer att fyllas på, jag menar fyra stycken saker av varje är inte att föredra om man bjuder hem FEM. Då blir den ena utan och hur kul är det på en skala?

det är städat

ppuuuh, nu har jag minsann fått ordning och reda på ungefär allting. Vem har sagt att man inte kan ha kläder i städskåpet och skärp+diadem+andra håracc i köksskåpet? Jag har ju så djuriskt många luckor och skåp i köket så på ena sidan måste jag tills vidare ha såhär. Tragiskt men sant. Det är dock bara en nödlösning. Jag har i alla fall INGA kläder kvar på golvet. Kan man vara mer stolt? Nej, jag tror inte det vavava?. Istället har jag också fått gått på mina bara knän och sopat hela golvet (ja, jag köpte en sådan där sop + skyffel på ikea och den är dock inte särskilt lång). Det gick bra ändå. Också en nödlösning till dess att jag får min dammsugare. Mer nödlösningar? Jag har en MASSA

Ikväll kommer Frank o Victoria hit. Mycket nice! De är sugna på en titt! Jag insisterar! Först ska jag handla godis att bjuda på. Ibland är man för snäll..

Och jag som inte trodde att det kunde bli bättre än såhär.. nu stannar glassbilen EXAKT utanför. Detta ska jag komma ihåg. Glass Onsdagar at 18:45. Be there.

ny ny ny


Är det någon som vill byta plats med mig? Skulle inte tro det vavava! Jag har köpt en klänning.. i detta mönster. Är jag jordens lyckligaste igen? Svar ja.. Jag betalade alltså 15,50 för denna. Trodde att det var ett skämt men jag hittade ett par byxor som skulle reklameras plus en kjol som jag lämnade tillbaka och voila. Det blev billigt och bra! Ni får se den på snart.. eller ja, när Vic har skivan! Då befinner man sig på plats minsann! 315kr. Som hittat.. eller INTE. usch vad dyrt, för lite mat... men kul ändå! Nu känner jag mig taggad faktiskt!

malin är tillbaka

Välkommen tillbaka kära mig själv! Tack! ÄNTLIGEN! Okej, jag skäms, men jag vill skriva det ändå!

Jag och comhemmannen
K= comhem karln
M= jag själv

K- Välkommen till comhem. Vad kan jag stå till tjänst med?
M- Hejsan hejsan, mitt namn är Malin och jag har ett litet problem...
K- Jaså? Vad har du för problem Malin?
M- Jo du förstår.. Det är inte bara litet, jag kan inte blogga, jag kan inte göra någonting. Jag måste ha internet
K- Då ska vi se...
M- Jaa, jag har alltså trådlöst men jag är inte uppskriven på det utan jag är skriven på ett annat och...
här avbryter han mig för att han tycker att jag babblar på för mycket
K- Det ska inte betyda någonting.. Vilka lampor är det som lyser på modemet?
M- Va.? Vadå lampor? Ska de lysa? Ja de lyser på mitt trådlösa....
K-.. Nej på den andra.. den som du uppgav serienr på..?
M- Mäh vad konstigt.. den lyser ju inte alls.. inte en endaste liten lysning...
K- Då har den nog ingen ström...
M- Haha.. du driver med mig? Jag har alltså ringt till dig och sedan så har jag helt enkelt bara inte kopplat in med strömmen?
K- Det kan vara så ja.. Här garvar han och jag kan inte hålla mig heller... Hittar du adaptern...
M- Men du, är det den sladden som jag kanske kastade in längst in i garderoben för att jag tyckte att den var i vägen?
K- Hahaha.. ja hur ska jag veta det.. men det kan nog mycket väl stämma?
M- Alltså jag skäms
K- Nejdå
M- Jo det gör jag visst.. Du måste tro att jag inte är så teknisk alls
K- Nejnej.. du är ju kvinna
M- haha, så sant som det är sagt, nu hittar jag den här.. Då kopplar jag in den, vänta lite, jag måste trycka hårt.. vilken tur att jag har muskler
K- Hahahahah.. du är för rolig du
M- Ja men man blir så mycket gladare då,. sådär.. nu har jag satt in den och dragit sängen allvärldens väg och dragit ut en massa andra sladdar
K- Ja men då Malin, då kan det ta en timme eller så sedan kan du logga in som vanligt..
M- Mäh vadå, behöver jag inga inloggningsuppgifter?
K- Nejnej, det är klart nu!
M- Så jag har alltså suttit i telefonkö, väntat, blivit kopplad igen, väntat och allt detta för att jag själv inte satt i strömmen?
K- Så kan man se det ja... hahaha...
M- Ja du milde tid.. Haha... det ska va jag det! Men hörru, tack så jättemycket!! Ha en bra dag!
K- Tack själv du! Detsamma! Hejdå!
M- Hejhej!

Nu har jag loggat in och det går BRAAAAAAAAAAA! ;) HURRRA! Nu ska jag betala hyran, mindre kul, men det måste göras.. Ursäkta mig, men jag har JORDENS SNYGGASTE LÄGENHET, JORDENS BÄSTA LÄGE OCH JORDENS VACKRASTE TRÄDGÅRD UTANFÖR OCH JORDENS BÄSTA ALLT! Hurra!

malin öppnar sitt hjärta

alla ni där ute i denna ljuva värld, hör här, jag behöver er hjälp. Jag ska alltså flytta.. jag behöver hjälp. Ni förstår, jag Malin, kan inte flytta allt själv, och när jag väl flyttat JAG KAN INTE BYGGA IHOP ETT BORD OCH STOLAR själv. Därför har jag nu bett två killar, mina närmaste underbaraste människor, att hjälpa mig. De kan KANSKE.. jag ska be för det. Jag behöver dem. Det bästa jag vet är när man håller saker..

... sedan finns det dem man inte kan lita på, som liksom glömmer bort, som inte bryr sig, som bara är och lever vidare. Jag är allmänt bara ledsen. Så är det bara. Idag kom jag till en klarhet om vad som egentligen händer och sker. Jag vet att nu när jag skriver detta så finns det en person därute någonstans som läser och känner sig träffad. Och jag vet också att jag aldrig vart så beroende av någons jag. Samtidigt vet jag, men förnekar, att jag själv blir och känner mig rädd. Jag är jätterädd. För varje gång som går vet jag ännu mer att det inte kommer bli bättre än såhär. Och det är det, jag är rädd för. Jag vill, jag saknar, jag längtar... Idag när jag såg denne persons bror började jag bara tänka och gråta. Tankarna snurrade... det blir inte bättre än såhär. Det är därför jag måste, inse sanningen i vitögat, jag bara måste.

With every great love comes a story

Jag ska, jag måste, jag bör, men jag kan helt enkelt inte. Denna gång får det ta all tid i världen.

allt ska i magen

Vad man äter hutlöst mycket ändå. Det kom jag att tänka på nu! Precis käkat middag, har även hunnit få i mig allt godis. Skönt. Nu är jag mätt på riktigt. Ska snart åka iväg och hämta min kusinvitamin på tåget. Kul att hon har haft det roligt i Stockholm i alla fall - INTE! Jag vill också dit. Men jag funderar på att åka dit en dag i veckan. Alldeles ensam faktiskt. Inte en kotte ska få följa med, haha, nej men det är faktiskt sant! Jag behöver lite lugn och ro. Idag somnade jag till och med på soffan. Ni som känner mig vet att det händer ungefär en gång vartannat år. Idag hände det. Jag är helt makalöst TRÖTT. Seriöst. Det är så mycket som händer, istället somnar man. Jahaja.. Snart möte också och jag måste fixa mig iordning. Tänkte ta den där blommiga klänningen som jag hade igår. Tragiskt men sant. Därför att jag har packat ner allt. Nu vet ni det också! :) Och mina brillor ska användas. O ja. Sa jag att jag var mätt?


x antal tusen kronor fattigare

sååå är man fattig igen. TVÅ OCH EN HALV TIMME inne på ikea.. Ringer mamma, och jag hade så gärna velat att hon skulle vart med mig, men tyvärr inte, inte ens mormor, inte ens en granne, INGEN ALLS. Jag gick helt ensamen och funderade över vad man egentligen behöver och vice versa.. Öh, ah. Jag köpte allt och inget, det ena efter det andra.. tjohopp vad pengarna bara rök. Men vilka grejer jag har hittat. NÖJD är jag. Sedan begav jag mig och hämtade alla och där och då insåg vi att vi skulle hämta hela min matplats på em. Yes. Det gick ju... öh... bra?! Nej. Bordet är ju då runt, jahapp, det gick inte ALLS in i bilen, de där karlarna bara hjälpte och sedan vek de in alla hörn så att det gick på något sätt ändå. Tack för all hjälp! Vi körde alltså med öppet bagage istället.. Men det gick :) Haha.. SÅ nu har jag matbord och fyra stolar, plus ALLT och lite till från ikea. Jag känner mig laddad.. bara timmar kvar nu! Hjälp.. Vågar jag?

det ska blomma i sommar

Detta är en annan blommig klänning som jag äger. Den är ursöt och jag fick många kommentarer om denna när jag jobbade.. Den kommer ifrån ginatricot, vilket jag aldrig säger.. haha, nästan i alla fall! Vi är ju trots allt konkurrenter.

haha.. jag skrev detta inlägg för en halvtimme sedan men så rinde maja och vi snackade nu i 31 min. Den kvinnan är ungefär den underbaraste som finns.. Jag har fått, eller jag fick igår, ett par mörkblå Äkta läder pumps av henne som hon hittat hemma i dalarna hos hennes mor. Förstår ni hur snygga de är.. "ja men jag tänkte på dig, du har ju stora fötter" jaaaa visst! Jag blev överlycklig.. TACK än en gång!! Sedan så nu ringer hon och säger att jag får låna ett strykjärn till dess att mitt kommer ner.. SÅ UNDERBART! Det kan vara bra att ha när man har klänningar som behöver strykas.. Jaha, inte nog med det, nu sa hon även att hon ska hjälpa mig flytta imorgon. Sanna vänner är det underbaraste som finns! LOVELY!

min bästa barndomsvän


Lina och jag träffades när vi var sex år. En vänskap som började med att hon drog tag i min arm och släpade med mig hit och dit på lekis/förskolan. Så satte det igång, alla dessa år. Hon är den bästa kvinnan på jorden! Jag saknar dig Lina. Längtar till om några månader när du är bosatt i Stockholm. DÅ är vi nära varandra..

Bilden ovan är ungefär den bästa jag vet. SÅ otroligt rolig! :)

grattis victor!


när får jag ta ut dessa pengar då?

Din blogg är värderad till: 33 101 kr

Jo jag tackar ja! Jag vill ha dem NU! :) Kul att se att man egentligen kan få väldigt mycket för bloggen.. Ja tack!


Denna klänning har jag köpt på ginatricot och hittade den i garderoben för några dagar sedan. Det fick bli en dagens låt säga i tisdags kanske? Ja vi säger så! Jag tycker om kulörerna, okej, när började jag att använda ett sådant ord? Det lät snyyyyggt!

Idag åker Victoria till stockholm med vänner. OCH NEEEJ, jag får inte följa med. Jag får bara inte. Jag vill, men jag får inte. Istället ska jag åka till ikea, shoppa saker och ting, typ porslin så att jag kan åtminstone dricka någonting och kanske äta på en tallrik till dess att jag får ner mina saker från öööövik. Jag har räknat ut att min familj kommer om lite mindre än TRE veckor. Jag längtar hutlöst mycket (fortfarande konstiga ord) hahaha.. Underbart.

när ensamheten tränger sig fram

Ja visst. Imorgon flyttar jag. Nu är jag vaken minsann (jag ursäktar att jag skriver så mycket JAG men så blir det bara helt enkelt). Hur stort är inte detta? Jag ska alltså bli en sådan tjej som betalar räkningar.. Det har jag ju alltid velat göra, å andra sidan har jag alltid velat ha
- rynkor
- finnar
- glasögon
- tandställning
hemskt men sant. När jag sa detta på jobbet var de inte förvånade. Haha, "jaa det är ju Du malin, du är inte lik någon annan" Och nej, det är sant. Men jag vill inte vara lik någon annan heller. Jag vill vara mig själv, så är det bara. Däremot när jag väl fått allt av detta ovanstående känns det bättre att skippa det.. Inte sant?

När jag och Majabaja igår satt och pratade om kärlek visade det sig hur mycket man ändå kan tycka om människor dvs. karlar. Jag är förundrad. Jag kommer bli så ensam nu i min lya, samtidigt väldigt skönt men ibland, då bara saknar man allt och lite till. Jag bara älskar att vara kär och vill vara det, dock inte tvinga fram något..

det som håller mig vid glädje och liv

"Love will always find a way"
(janemars)

you only get inlove once

Dessa kjolar kostar vardera HÖGST $20. Det är SJUUUUUKT billigt. Jag vill ha ungefär alla. Det blir ca 600kr. Jag menar, billigare får man leta efter. Egentligen ska man passa på när dollarn är så låg som den är just nu.. men det vet ni nog redan.


Bild: Forever21


är det bara jag som längtar?

sarah jessica parker vogue chris noth rebel romance
sarah jessica parker vogue chris noth rebel romance
sarah jessica parker vogue chris noth rebel romance
sarah jessica parker vogue chris noth rebel romance
sarah jessica parker vogue chris noth rebel romance
Sex and the city.
Kan man längta mer? Jag vill ha Sverigepremiär N U. Ja tack! Jag längtar som en unge på julafton eller som en fågel efter vingar eller som katten efter musen eller som hammaren efter spiken eller ah.. etc. Haha, jag orkar inte komma på fler.

Men i alla fall.. hur vackra är inte bilderna? Vilken tycker du bäst om?

det ekar i rummet

ett hav av galgar
Jaa, jag insåg att jag faktiskt har en hel del galgar ändå. Detta är dock inte alla, men de flesta! Ja, den som gissar rätt antal får något kul?! Kanske? Njaa, jag har ingenting roligt att dela ut! Förresten var jag på ica nyss och skulle köpa någonting gott att äta. Jag kom hem med två kycklingröra mackor och en keso burk. Blandade detta och det blev riktigt gott! Köpte även en smoothie ananas-mango men fy vale vad äckliga de där är. Jag tvingade mig i den ändå, TJUGOTVÅ spänn. Allt skulle i! haha.. men bra nyttigt ändå. Jag gillar det på något sätt, gott kanske möjligtvis en varm sommardag. Köpte även ett glasspaket. Alltid gott med efterrätt.

Jag börjar fylla säck efter säck, eller rättare sagt jag har FYLLT åtta säckar nu med lite kläder och lite av varje.. Skor, kläder, jackor, underkläder.. Plus att jag har två kartonger med kläder.. Det största problemet är helt klart hur jag ska frakta galgarna! haha.. sjukt men sant.

Det är tomt på hyllorna nu.. hjälp. Nu känns det faktiskt på RIKTIGT! På lördag kommer jag sova i min nya lya.. ett två tre HURRA!

Va? Hjälp?

Jag har alltså flyttat min blogg och jag vet knappt vad som har hänt?! haha.. jag kan skriva inlägg i alla fall! Igen! Det är ett som är säkert ;) Idag har jag och Maja vart på stan igen (hon är underbar den kvinnan alltså, vilken fart det är på henne) och vi hade riktigt skoj as usual! Sprang runt och shoppade lite här och där. Hittade en assnygg scarf/sjal på ginatricot, knep åt mig den sista med stjärnor på. En röd/vit. Den gillas. Även ett par örhängen! Vi sprang sedan till myrorna och där hittade Maja en jeanskjol och jag köpte en till jeansjacka. Jag tror att denna kommer bli bättre faktiskt. Ska bara klippa i den nu! ;) Och vet ni vad: jag ska göra en kjol av biten jag klipper bort. Det blir kalas. Jag ska verkligen börja sy på riktigt nu! När mina päron kommer ner med symaskinen förstås! :) Vi köpte godis och jag köpte glass, satte och vid ån och bara mös... pratade i solen. Så underbart!!

Och vet ni vad igen.. jag har fått kjolen från tradera, och den är RIKTIGT SUPERSÖT! Tänk till vitt linne och allt... självklart kommer det bilder! Den behöver bara strykas.. Jag behöver bara ett strykjärn. Mitt strykjärn är alltså i Övik.. Skicka på posten någon tack?

vart är egentligen mitt hem?

Godmorgon!
Jag måste verkligen börja packa nu. Vad ska man börja med? Det är nog den största frågan. Det kommer bli så att jag gör allting samtidigt som vanligt! Men men, thats life.

Nu ska jag sätta igång. Två dagar kvar. Sedan blir lägenheten min och ja, det blir spännande!

jag antar också denna utmaning

För 5 år sedan...
.. var jag 14-15 år. Vågade mig på att köra moped och skulle gå ut nian. Kvällarna spenderades vid havsstränder och vi grillade korv i det kalla vädret. När skolavslutningen kom blev det tårar i ögonen och jag har aldrig fått så mycket rosor, någonsin. Blommig klänning hade jag också. Den var adorable och andra tjejer ville ta kort minsann. Hur många som helst. 

För 3 år sedan...
... gick jag i tvåan på gymnasiet, eller kanske ettan? jaja, jag vet inte. Tvåan var roligare faktiskt med tanke på att jag gick en linje jag ville gå. Ettan var frisör, men det är inte riktigt jag så att säga. Jag älskar allt som har med frisör att göra men vill bara inte jobba med det hela mitt liv. Jag blev jättebra kompis med Emma och vi är detta ännu.. och verkligen mycket mycket längre också!

För 1 år sedan...
.. skulle jag snart ta studenten. Hurra för mig! Jag var lyckligt kär, hade ett stabilt förhållande och levde livet helt enkelt. Det var jätteroligt! Världens bästa klass. Soliga eftermiddagar, glass på statoil.. mycket mer!

För 3 månader sedan...
.. var det februari. Jag var i Götet och hälsade på. Härlig tågresa dit minsann. Fick precis börja jobba på h&m i Uppsala och jag jobbar där än. Mitt livs bästa jobb!

Igår...
... insåg jag att det verkligen är SNART jag flyttar! VERKLIGEN! Jag längtar massor!

Imorgon...
.. ska jag packa packa packa och även ringa om elen, kanske att pappa får göra det! Jag ska även träffa maja klockan 12:30 på stan.

Om ett år...
... bor jag i en underbar lägenhet i Uppsala och är jordens mest levnadsglada kvinna! Jag har även ett härligt förhållande och är allmänt glad. Jag tror på det. Amen.

Känn er fria att kopiera denna vidare...

malins att göra lista

Jag måste bara skriva ner allting så att jag har något hum om det ena och det andra..
- sälja en fond
- titta på greys anatomy

- träffa maja för shopping (imorgon!)
- packa allting
- köpa sopsäckar & tampongs (okej, jordens fulaste blandning, men det gick så fint ska ni veta! sopsäckar för att kunna kasta i ALLA kläder när man flyttar och behöver jag säga det andra?)
- läsa bok
- jobba och jobba
- titta på sex and the city
- ringa maja (okej, hon ringde mig!)
- skjutsa victoria till en skiva
- köpa strumpbyxor och rakblad och diadem
- handla mat (riktig mat, här snackar vi kött och sådant man kan frysa in!)
- posta en grej
- få min kjol
- klippa ut grejer till min scrapbook
- åka på möte (en jobbgrej!)
- äta upp kexen (det är bra nära nu)
osv.. en massa skit helt enkelt.. Får man säga så?

Ursäkta mig men jag hade jordens värsta kund idag. Jag tänker inte säga mer än så, jag vet bara vad Petra skulle ha sagt och det är ORD som inte ens får skrivas här.. hahaha.. Men kul var det ändå!

love is all around me

Filmen är helt underbar. Den visas alltså på söndag och snacka om att jag kommer att sitta bänkad, bland alla mina flyttkartonger.Här snackar vi kärlek på hög nivå. Jag vill också bli buren av the man in my life. Jag vill också pussas i regn. Jag vill tydligen alldeles för mycket.

When I think back on these times
And the dreams we left behind
I'll be glad cause I was blessed to get
To have you in my life

When I look back on these days
I'll look and see your face
You were right there for me

In my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be
And everywhere I am there you'll be

Well you showed me how it feels
To feel the sky within my reach
And I always will remember all
The strength you gave to me

Your love made me make it through
Oh I owe so much to you
You were right there for me

In my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be

Cause I always saw in you my light my strength
And I wanna thank you now for all the ways
You were right there for me, you were right there for me
You were right there for me for always

And in my dreams I'll always see you soar above the sky
In my heart there'll always be a place for you for all my life
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be
And everywhere I am there you'll be
There you'll be

flowerist

image2419
Har jag sagt att jag älskar blommor? Nä just precis. Denna klänning var det en tjej på jobbet som påminde mig att jag hade. Assnygg till min jeansjacka! Förresten, jag ska nog köpa en ny jeansjacka så får mamsen ta min, kanske kanske! Vi får la se.

Och jag är överlycklig över att den enda helg jag är ledig är den helg då min familj kommer ner och hälsar på. Vad vi ska pyssla i lägenheten då. Smarrigt kul!

copy by victoria

hur ofta händer det?!..

stackars johanna, vilken syn.
i vår familj har vi en rätt sjuk vana, vi visar aldrig respekt för någon som sitter på toaletten eller står och duschar, vi går alltid in ändå.
det låter hemskt, men nu när vi alla är vana vid det, är det som en normal del av oss.
men igår, när johanna kom förbi, blev våran onormala plötsligt lite mer pinsam än vanligt.
jag står och tvättar mig samtidigt som malin sitter och gör sina dagliga behov, plötsligt öppnas dörren och johanna tittar in och skrattar samtidigt som hon säger att vi inte är kloka.
"där står victoria och låtsas inte som något har hänt, står och pratar helt naken i duchen med malin om triviala ting samtidigt som malin sitter på toa"
detta är min vardag, har ingen annan något likanande i sin? eller är det som jag sa i början, något onormalt som har blivit en vana?

fotbollsfeber

Jag tycker att jag ser fotbollar ÖVERALLT i stort sett. Blev till och med så sugen att jag köpte ett fotbollsspel. Insåg att jag inte har ett endaste spel i min lägenhet så att det var dags. Men ett med fotboll? Det låg bara mitt framför mig.. bröderna och papsen kanske tycker att det är intressant i alla fall!

Idag kom de vita tygskorna in på h&m igen. Sååå typiskt. Alla köpte dem på några minuter.. Det är det som är bra, haha, hemskt men sant! Jag tycker att det är kul att ha någonting som inte alla andra har faktiskt.. Men det gör väl alla?

Nu har jag sååå ont i magen att jag avlider.. För mycket godis, för lite mat. Jag dööööör!

Petra, Jenny och Sanna.. Ni är underbara och verkligen mina absoluta favoriter. Vi rockar loss på ungdom.!

jag vill ha tack!

Jordens vackraste draperi, ser ni paris, ser ni hela PARIS. Tänk att duscha bakom detta.. en natt i paris. Olala.. Jag vill ha jag vill ha jag vill ha. Lite över 300kr kostar det.

tyget som får mig att smälta

image2418
Det är någonting visst speciellt med denna kjol! Blommorna är så otroligt somriga, människor ringer stup i kvarten för att hänga undan men tyvärr. Det finns bara en kvar nu! Jag är trött i kroppen och känner att jag måste styra upp allting nu snart. Det börjar närma sig. Jag har fått nyckeln och den ligger här bredvid mig. Jag har NYCKELN! Jag är snaaaart inflyttad! Det är makalöst otroligt! På torsdag börjar jag att packa. Det kommer nog gå hyfsat snabbt ändå, bara slänga ner alla grejer i kartonger/säckar. Hurra!

ps 1: Världens bästa Jonas fyller år idag! Grattis grattis grattis!
ps 2: Den blommiga klänningen (den hajpade ni vet) från trend sålde slut på FEM minuter. Jag tycker dock att den är lite för kort. Ny leverans v.24.. Människor ringer som galningar. Idag klockan 10 ringde fem stycken inom fem minuter. Det är stort.
ps 3: Jag tittar på ugly betty och äter glass! Nice.
ps 4: GOSSIP GIRL börjar på TISDAG! Kan någon bli gladare än vad jag är just nu? Nää tänkte väl det.
ps 5: Jag ska imorgon köpa en trisslott. I need money money money.
ps 6: Jag längtar och saknar och saknar ännu mer...

Godmorgon!

Godmorgon alla!
Idag är det en ny dag och jag håller på att göra mig ordning för jobbet.. Kliver upp i tid gör jag också! Haha, som vanligt! Jag ställer ALLTID väckaren exakt två timmar innan jag börjar, bara för att det SKA finnas tid till att välja om kläder, eller till att vänta på duschen, eller till att laga mat.. etc. Nu finns det tid över istället! Då sitter jag här!

Idag vaknade jag med en REN näsa. Jag kunde andas... Det har inte hänt på över en vecka, kanske börjar förkylningen lämna mig, sakta men säkert! Idag blir det klänningen från ginatricot. Den har jag fortfarande inte använt. Kallt är det ute också. Fy vale! Vart tog värmen vägen?
image2417
Klänningen är underbar faktiskt, småblommig med knappar... Funderar på att korta av den också! Sedan ett skärp i midjan från h&m. Oj, det är INTE denna som är från ginatricot och det är INTE den här jag har på mig idag! Denna var på mig i lördags!

All I need

som aldrig vissnar

image2416
Det är någonting speciellt med den här bilden. Någonting magiskt, någonting vackert, färgglatt, spralligt och somrigt. Jag gillar den. Den är fantastisk. Sprider glädje såsom känslor och tankar. En längtan efter så mycket, som kanske aldrig ens blir sant. En sanning, en dröm, ett hopp, ett liv. Lycka är ordet! Lycka är en fullträff. Kärlek till ljuset, till allmänheten..

Vänta nu, talar jag genom bilden eller genom mig själv? Well, its up to you.

Johanna kom hit för ungefär 45 minuter sedan och stormar in i badrummet. Där sitter jag på toaletten och Victoria duschar. Haha, något chockade av en vacker Johanna (därav mitt nedanstående inlägg, det missade jag! haha, hon skrev det!) men hon lämnade minsann min dataväska. MAN TACKAR! Nu är flytten nära, på lördag smäller det! Så ni vet, är ni alla välkomna på en fika. Med kaffe. Jag måste skaffa en kaffebryggare, eller det kanske redan finns? Däremot har jag insett att jag behöver ett duschdrapperi. MAMMA; har du någon idé?

/johanna

image2415


MALIN NU TRODDE DU ATT JAG GLÖMT VÄSkAN VA?;)/JOHANNA

det var kärlek vid första ögonkastet

image2413
Hur snygg kan en kjol bli? Det finns inga gränser för denna! Jag är kär.. Den är såå perfekt!! Finns på h&m och vi plockade fram dem idag, en fanns kvar i slutet av dagen! Påfyllning nästa! ;)

men hurra!

Jag har tydligen lyckats komma åt jordens snyggaste kjol med hög midja och knälängd.. Blommig sådan och vet ni vad.. 49kr. SOM HITTAT! Nu ska jag bara kunna ha den också ;) haha... HJÄLP!

åh nej åh nej åh nej

Det första jag ser när jag går in på min mail är följande:

Grattis till din första auktionsvinst på Tradera! Vi hoppas att detta blir det första av många lyckade köp framöver.

Här finns fler populära kategorier där du kan hitta ytterligare fynd, eller kanske komplettera ditt köp.

Nu är frågan: VAD I HELA FRIDENS DAGAR HAR JAG KÖPT? Jag kommer ihåg att jag satt en kväll och bara klickade på allt och skrev siffror som jag egentligen inte tänkte mig för att skriva. Detta kan bli intressant. Jag är så nyfiken att jag spricker.. Gode Gud.

Tips 1: var INTE inne på tradera när du är trött.

Jag måste handla. Återkommer.

btw. Idag hände det grejer på jobbet minsann. Hemska saker. Jag skriver ingenting mer om det men ah.


när endast katten är vaken

Men ändå är det liv i stan! Galet! I alla fall var några själar ute och vandrade. Nu är det sömn som gäller, på hög nivå! Sov sött. Jobb imorgon 11-19:20.

vilken start på morgonen


09:12
Hoppsan vad varmt det är. Ett tydligt tecken att mitt täcke måste bytas ut, duntäcke när det är 30 grader inomhus är inte att föredra... jag har knappt sovit någonting inatt! Galet! Jag är trött. Trött. Trött! Idag ska jag till möte först, bara en snabbis, sedan ner till ikea, bara en snabbis, sedan till gymmet, bara en snabbis, sedan hem och läsa en bok, bara en snabbis, sedan handla, bara en snabbis, sedan one tree hill, bara en snabbis och efter det blir det en surprice. nice!

Detta inlägg skrev jag denna morgon men tyvärr gick det inte att publicera då!


min plånbok

image2412
Jag älskar min rosa plånbok. Kommer nog ALDRIG att byta ut den, såvida det inte är en vackrare sak då. Men tills vidare är jag och min rosa ETT!

grabbarna grus

image2411
Igår efter mötet var det som sagt fotboll som gällde. Jag är SJUKT sugen på att spela fotboll igen faktiskt. Idag när jag cyklade hem från jobbet var fotboll och grönt gräs det enda jag såg överallt. Jag vill också spela (är det verkligen JAG som skriver detta???) och jag är seriös. Det är något visst med fotboll, och grönt gräs och strålande sol. Halleluja vad underbart!! I alla fall var det inte det jag tänkte berätta utan mer att igårkväll fick jag förfrågan att fota ett lag. Det gjorde jag med glädje och bravur. Nice picture I think. Kul idé. Det roliga tycker jag var att de visste verkligen hur de skulle stå och jag bara stod där och klickade. Superb!

ett stort klargörande

Angående inlägget nedan:
Eftersom jag har sagt till mig själv att börja mitt nya liv smått så började jag alltså med att inte säga till. Värre saker har väl inträffat i denna värld!? Vem kör inte för fort när bilen ska framåt? Eller vem har inte parkerat cykeln på en plats där det står förbjudet? Vem har inte tagit två gafflar på en servering? Vem har inte kissat utomhus fastän det är stor böter (okej ingenting jag själv gjort men jag vet att ni killar brukar göra detta)? Vem har inte rökt på förbjuden plats? Det finns många saker och visst man ska INTE sträva efter att gå emot dessa men någon gång hit och dit kanske inte gör någonting.. Eller vad är det jag säger. Lyssna INTE! Jag driver med er. Punkt.

en kaffe tack

Mitt mål i sommar är att lära mig dricka kaffe. Detta är för att klargöra det svåraste uppdrag jag någonsin gett mig in i men heey, jag ska fixa det. Jag lovar! Kanske kanske kanske om jag köper snygga vackra kaffemuggar. Då brukar det lösa sig, men vänta nu... just precis! Jag har ju köpt fyra stycken. JAG KLARAR MIG!

Vad ska jag göra ikväll? vava?

köp två betala för en


Japp. Det är jag det. Jag gick alltså iväg för att köpa glass och drog med mig en dubbeldaim också. Ställde mig i kassan och skulle betala..
"Sju kronor tack" Säger expediten...
"Jaha?" eeh, lite lätt chockad men säger ingenting..
Hon hade alltså hållit i glassen i ena handen och drog in daimen i den andra.. Haha, jag orkade inte ens säga till, hemsk som jag är. Det är så jag gör affärer.. Jag pratar för mycket med arbetarna att de glömmer bort vad de ska göra. Haha.. galet..

Igår när jag skulle köpa två kakor inträffade samma sak. Jag la i två stora kakor för tio kronor styck.
"Tio kronor tack"
Haha, det är galet. Försök ni med! Det kan gå! ;) Jag har alltså tjänat 24 kronor på två dagar. Bra det.

det är bevisat

Ur Johannas blogg:
Skönt att se Malin pigg å glad igen:)
känner ingen som skrattar så mkt som henne!
YOU MADE MY DAY BABY!

Det känns på insidan, det syns på utsidan. Ikväll är det födelsedagsfestfirande som gäller. Hurra för dig Maria! PLUS att jag köpt jordens snyggaste kjol idag. Jag skojar inte. Nu har jag verkligen lagt upp en plan för hur jag ska kunna klara mig och sedan bara voila.. kommer det in JORDENS VACKRASTE KJOL. Den bara skrek Malin, jag hoppade och skuttade av glädje och Petra skrattade minsann! Den blev det.. Billigt var det också, men inte om man tänker på min ljuva ekonomi för tillfället..

MEN VACKER ÄR DEN! (ja, jag tröstshoppar, och det är värt det!)

tack till dig maja

Ni alla kan ju tacka Maja för att hon nu gjort att jag kan visa RIKTIGA bilder på min blogg :) Hurra!
En dag i början då..


image2409
image2410
Vacker min. Jag försökte, men det gick inte så bra! Soligt var det i alla fall :)

Boken, bikinin, blommar, biken. ALLA B! ;) Sov sött. Imorgon jobb 8-16. Be there again!

gud, hjälp mig hitta glädjen igen!

Dagen har bara runnit iväg och jag har haft det hur bra som helst. Jobbet var roligt och idag var jag taggad. Låg först, innan jobbet, ute i solen och läste en bok.. sedan cyklade jag ner till stan för lunch med en kvinna (som jag berättar mer om senare.. ett litet litet jobb på g på sidan av maybee ;P) och efter det H&M. Min favorit. Nu på kvällen åkte jag direkt till möte och vet ni vad. Jag bara kände att jag behövde verkligen förbön för allt så jag gick fram, berättade varför och i stort sett sa jag bara:
"Hej, jag vill ha tillbaka min glädje, jag vill skratta på riktigt igen, jag vill vara som förut, hon som alltid skrattade. Ta mig tillbaka tack" Och hon frågade varför det blivit såhär men det ville jag inte gå in på. Nu efteråt känner jag mig otroligt mycket gladare. På RIKTIGT faktiskt, jag hoppas det i alla fall. Sakta men säkert börjar man gå mot ljusare tider igen. Jag hoppas på det.

MEN, nu ska jag vara ärlig. Jag HATAR att jag inte får ha det så roligt som jag hade för ungefär två veckor sedan och jag HATAR verkligen att jag inte får någon chans och jag gillar inte heller (hata är ett för starkt ord) att jag aldrig får se honom...

Och hörrni, jag föll inte för hans underbara doft (jag skulle kunna döda för att få vakna upp till den varje morgon) eller hans ljuva skratt (som är det vackraste en människa någonsin kan ha) eller hans givmildhet/ödmjukhet (som man bara älskar mest) eller hans underbara hår (som man bara vill slita i av kärlek) eller hans fantastiska kropp (okej tjejer här snackar vi b e a u t i f u l på hög nivå! David och alla andra kan slänga sig i väggen, ja till och med Matthew) eller hans underbara.. underbara... () utan det jag föll eller har fallit för är helt enkelt ALLT detta och lite till. Det är DÄRFÖR det gör det så jobbigt. Men här står jag nu, på egna ben, ser världen framför mig...

.. och bara blundar för att minnas.

Det är på natten jag blir sentimental. Förlåt, men jag kan bara inte hjälpa det! Nu vet ni, och jag med! Svart på vitt.


till akuten mitt i natten

Inatt vaknade jag av att någon bara skrek. Det var Victoria, som skrek av smärta. Hemskt men sant! Hon hade en sådan fruktansvärd värk i örat. Nu bara för några minuter sedan ringde hon igen och sa att hon har fått det verkställt. Öroninflammation. Kul att få det när vädret är som BÄST och FINAST! Men jag tror att hon klarar upp det ändå. Bra kämpat tjejen! Snart kommer hon hem då! Nu ska jag lägga mig på altanen och läsa min bok.

Btw. Jag flyttar nu in mina grejer om exakt EN vecka. Helt makalöst. Snart har jag nyckeln i handen också. Det kan inte bli bättre! På söndag blir det ikea. På riktigt!

bara fråga på

image2406
Möte under fredagskvällen, seminarium Ulf Ekman...

Jag vet att det är många som undrar och egentligen är det bara fråga. Fråga fråga fråga! Man kommer längre med frågor & svar istället för inga frågor & svar Alls - right? Jag tyckte väl det!

Idag har jag minsann tagit mig upp ur sängen också. Halsen känns lite lite bättre och det är skönt! Dessvärre är jag snorig och grann istället men vad gör det om hundra år? Håll i hatten mormor, jag har lärt mig att snyta mig. Inatt tänkte jag bara nu eller aldrig och drog på, det gick! Hurra! Så många gånger som mormor verkligen försökt lära mig men helt enkelt gett upp. Nu kan jag. Tja... i alla fall igår kunde jag!

Godmorgon alla trevliga! Idag jobbar jag 14-19:20. Vi ses vavava?

en shopaholics bekännelser


TVÅ!
Jag köpte den andra i följd nu. Nu har jag de två första alltså. Logiskt? Jao! Men det känns bra, hon skriver så bra böcker den där kvinnan! Har ni läst i New York?

äntligen säsongsstarten är här


Den här rödvita klänningen har jag införskaffat. Så söt, perfekt i sommar, sailor som jag är ! :)


Idag var det säsongsstart på h&m och med det menas att det är äntligen SOMMAR hos oss :) Detta firade vi genom att jobba och städa inför denna underbara dag. Synd att jag inte jobbade, men trevligt väder och trevligt sällskap har gjort denna dag gudomligt underbar!! Nu på kvällen har jag och Victoria cyklat till gränby, köpt en massa på apoteket, köpte en tidning och till och med, håll i hatten nu, MAT! Jag köpte ris och currykyckling i sådana där portioner och det var JÄTTEGOTT men dock JÄTTELITE mat, va? Vem blir mätt på sådant? Inte Malin inte.. Tur att jag köpte ett bragokexpaket också, synd bara att det är slut nu!

Imorgon ska jag börja mitt nya liv, och bli glad igen! Jag kan inte bara gå omkring och sura för spilld mjölk. Jag måste gå vidare istället. Det blir bra, en vacker dag! Jag önskar bara, att allting var så bra så otroligt bra som det började.. Men tyvärr.. så sant som det är sagt. Det värsta är helt enkelt att.. jag saknar det där. Otroligt mycket. ALLA har märkt det också. Well. Time to say.

21:45


Maja - Tagen från HENNES blogg, mer bilder ser ni där :) Oj vad jag länkar nu!

Underbara kvinna! Vilken vacker dag. Strålande sol, glass på uteserveringarna vid ån, secondhandshopping, andra affärer shopping (dock blev det bara en bok till moi men kul hade vi för det). Maja provade en massa snyggt - inte, men täcket tog priset ;) Haha, hon har dock skrivit i sin blogg att jag skämdes över henne, well, det gjorde jag också EN gång, det var vid stora torget och hon säger emot den där karln.. Hahaha.. jag ville bara därifrån, men han blev ställd och det var ändå rätt så kul ;) och vet ni en sak till? Jag har fått låna en kameraladdare av denna brud också. Hon ska nämligen från stan imorgon och JAG har fått låna den. KAN DENNA TJEJ BLI BÄTTRE? haha.. man undrar ju! Vi har EXAKT samma kameror.. eller iofs likadana..

Ps. De har ungefär jordens snyggaste lyxlägenhet också.. Bara så ni vet!

Här hittar ni henne -
MAJA

10:36

Min mobil är lite knepig förtillfället.. Den ringer men jag ser inte vem som ringer, annorlunda, weird, jag vet inte alls! I alla fall är jag nu på väg till Mio. Iklädd min nya klänning med ränder, vita tygskor och jeansjacka plus guld som accentfärg. Bild kommer!

Tills vidare nu mina vänner får ni hålla till godo med lite andra bilder. Stay tuned.
image2403
image2404
image2405
Det här är mina andra brillor.. tror jag, de är väldigt lika i alla fall :) Haha, men jag gillar de båda skarpt mycket vill jag lova!! Blus second hand (well, knappen gick sönder längst överst när jag stod så fint i kassan så jag fick ropa dit en grabb och skyndade mig in till personalrummet. Väl där hittade jag en kvinna som har hand om just sådana grejer så hon fixade en nål och voila, jag kunde sätta dit den alldeles själv.. tur det, man vill ju inte blotta sig direkt! )Kjol från indiska.

08:32

image2402
för några dagar sedan - Kjol, puffig och med guldknappar second hand, Skor och tröja från h&m och solglasögon likaså, väska från vero moda.

Godmorgon alla vackra varelser!
Till att börja med idag har jag suttit framför tv:n en sväng. Så längesedan man bara sätter sig där och tittar på lite smågrejs innan uppstigning så att säga. Ibland är det faktiskt skönt att vara ledig en HEL dag. Först ut ska jag städa mitt rum som sagt, sedan göra mig ordning för att åka till Mio och beställa en margrupp, om den fortfarande finns vill säga. Efter det ner till stan och möta upp Maja. Det blir kul kul!

Jag vill verkligen se den där filmen med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Kan det bli ett mer matchat par? Jag älskar dessa skådisar.

attheredcarpet

Jag tycker att hon bara strålar, Blake Lively. Jag längtar verkligen till att Gossip Girl ska starta igen.. Någon som vet när programmen börjar sändas än en gång? Tell me, jag orkar inte vänta... som vanligt!

Vet ni vad jag mest tycker om med denna bild? Det är de korta handskarna, otroligt snyggt! Annars brukar det alltid vara den där modellen som är lite längre, jag tycker verkligen att korta är det nya! På riktigt!

igotitfrommymama

Nu ringde precis Maja och vi snackade på, det blir en träff imorgon at 12. Underbart kul :) Finally!! Jag ska även hinna med litegranna innan men jag är ju rekordsnabb och först och främst ska jag städa inne på mitt rum. Det behövs. Jag lovar!

Postat av: Mor

Haha...drömmar är tillåtna att ha. Men någon shopping i Stockholm när vi kommer i juni det kan du nog stryka på attgöra listan. Troligen finns mycket annat som är viktigare än klänningar och kjolar och vad beträffar väskor så tror jag inte ett dugg på att du är utan... :o) Take a look i din garderob!!! BYBY my dear daughter.

2008-maj-07 @ 12:52

Varför finns det andra grejer som är viktigare än klänningar och kjolar och väskor och allt?! haha.. Min mor är duktig på att skriva och stava men "by - by" är väl ändå ett samhälle? Weell, jag förstår ändå kära mor :)

ilikemybrills

image2397
image2398
image2400
image2401
Ja detta var mitt klädval för dagen så att säga.. Denna blus har gett mig FINA och VACKRA kommentarer.. "Ursäkta mig, men ditt linne... det går inte att köpa här va?" Sedan säger jag den vackra meningen "Neej tyvärr, det kommer faktiskt från second hand".. och det är då ALLA vill gå till second hand, för att de inser att man faktiskt kan hitta gooodies där.. Helt seriöst. Jag menar, en tjugolapp.. Det är FÖR billigt! Shorts från vila, skorna blev varken det ena eller andra paret som jag har på mig på bilden utan istället de fina röda från indiska, och ett rött flätat skärp! Enjoy!

iamnaturallydead

Tack till jobbet för de goda kycklingrullarna och ALL lösvikt. Det gjorde min kväll! ANNARS kom jag hem för tjugo minuter sedan och är totalt körd faktiskt.. Fläktarna på jobbet fungerar inte efter stängning och därför blev vi alldeles svettiga ALLIHOP! hahaha.. helt galet! Och vi skrattade och hade kul! :) Lovely.

För er som klagar att det är ostädat nuu kan gå och lägga sig. H&M har ALDRIG vart så snyggt! ALLT är in i minsta detalj städat :) Älskar det.


jeansjacket

bild till artikeln
Jeansjackan är det hetaste plagget i sommar och kombineras med ALLT förutom jeans tycker jag, men det är min egen uppfattning om denna underbara jacka. Detta pga att jag sett det tusen gånger om, förlåt pappa! Du är bra ändå :) Haha, och envis.

Till er som inte införskaffat en ännu rekommenderar jag BARNAVDELNINGEN på h&m. Jag kunde ha strl 152 och då blir den perfekt. Prova där du också. Pris 249:-

Bild: Stockholmstreetstyle

itsanewlovelyday

Jag är verkligen taggad till idag - inte. Idag är dagen då jag ska jobba 9:50-22:00 med sjuksamhet i min kropp. Däremot får jag ta med mig korvstroganoff och ris till middag, ja, nu behöver man både lunch och middag för att överleva känns det som!

Maja är ungefär hur rolig som helst :) haha.. jag ringer dig efter mitt jobb idag! :) Såå roligt!

Idag blir det längre jeansshorts med uppvik från Vila och en blommig blus.. Sött och respektabelt. Med tanke på att jag har så mycket nya kläder behöver jag inte använda mina gamla (de andra jag har använt någon enstaka gång) på väääldigt länge.

han var så bra, så fruktansvärt bra, när allting annat bleknar, det är då man inser..

thesepicturesareonme

image2394
Åh, titta på mig då, titta titta! Om jag gör såhär med håret, HALLÅ uppmärksamhet???
image2395
Jaaa Malin, den var bra! Den dansen kör vi! Ahhhaaaa, du fattar ju ingenting!!!
image2396
Hahahaha, det var nog det roligaste jag hört på länge.. fy vale vad fult!

Ja, min kusin fotade hejvilt, och nja, kanske inte så vackra bilder men ett roligt minne! :) Jag ser helt drogad ut på sista bilden men det är jag verkligen inte.. bara så ni vet :)

whiteforyouandforme

Äntligen! Detta kommer verkligen sent men jag är nöjd. ÄNTLIGEN har jag ett par vita tygskor, och vet ni vad jag betalade? Vavava? Vågar ni höra? Jag måste tänka själv.. men i alla fall hade jag en sådan tur. En brud på jobbet kom upp till oss med ett par vita skor som varit en retur. PRECIS en 39a och jag blev överlycklig. Lade undan dessa och köpte dem senare.. och ja, de var riktigt skitiga, eller litegrann i alla fall så jag fick de för halva priset... plus lite till då ;) Ja, de var billiga! Mindre än en halv lunch, ursäkta mig, men hur bra kan det bli? Jag är nöjd!

Det blev även en till fodralklänning i randigt från ginatricot, likadan som den blommiga och den svarta.. Rutigt var också häftigt faktiskt.. Sedan en blå/vit randig klänning från h&m (jaa, idag kom den in, den som vi ALLA letat efter från sofis mode!) även en turkos kortkort kjol med volang plus den där röd/vit randiga klänningen för mindre än en hundralapp. Det är kul att fynda! :)

Ikväll har jag käkat korvstroganoff och ris (mums!) En stor fet snoddaskaka, massa mördegskex, lösvikt och naturgodis.. Behöver jag säga att jag nu rullar fram och att sumobrottarna i Japan kan slänga sig i väggen när Malin från Uppsala dominerar stort? Hmm, men så kan det gå ibland! :)

Mitt nästa köp: Den där rosa väskan från topshop. 549:-. Det är NU man ringer sina föräldrar och flörtar... Mamma, jag väntar på en kommentar :) Bara så du vet kommer du få shoppa loss med mig i Stockholm när ni kommer ner hit! FY VALE vad roligt :D

thenation

image2393
Lisa, jag och Victoria.. dansade på minsann :) Och kul var det!

Förövrigt är jag sjuk, fortfarande, det vill inte lägga sig typiskt nog. Börjar varje dag med halstabletter och ipren, måste köpa ett nytt sådant paket också.. Hujedamej vilka pengar som bara ryker dagligen. DET ÄR HEMSKT!

takeiteasy

I trean på gymnasiet skulle jag hålla ett längre föredrag om STRESS. Just precis, jag som ALLTID stressar skulle alltså stå framför alla andra och tala ut om varför man bör ta det lugnt emellanåt. Det gick bra och kul var det! Svenska har alltid vart mitt favoritämne och jag älskar verkligen att skriva.. någon gång i framtiden bör jag verkligen ha ett sådant yrke. Tror jag?

Det är inte lätt att veta vad som är meningsfullt men om man stressar vet man i alla fall att man försöker.


Inatt när jag hade hämtat Victoria på tåget satt vi fortfarande kvar i bilen ute på parkeringen. Just då kommer Jonas och parkerar. Vi skrek på honom och han joinade bak i bilen. Haha.. där satt vi till över klockan tolv och vi pratade ut om än det ena än det andra. Han är en rolig prick minsann! :) Och Victoria med!

Mamsen ringde precis, men jag var inte så allert när det gäller att tala så jag får ringa imorgon istället!! Snart snart snart flyttar jag :) Lovely. På tal om Lovely.. Jag hade engelsmän som handlade av mig idag. Fy vale vad de är trevliga.. Allting är Lovely, Oh thanks Oh what a pleasure, lovely.. etc. Otroligt kul! En annan kund jag hade babblade jag på om allt till och jag drog hela min historia om att man inte ska torktumla vissa kläder med tanke på att vissa helt enkelt inte tål det.. Det vill säga min kära klänning. Han höll på att skratta ihjäl sig när jag stod där och gestikulerade! Haha.. Stackars kund. Jag talade ut om mina aggressioner på torktumlaren och att man bör stämma de som uppfann denna sak.. Han avslutade med att han INTE skulle torktumla sina byxor och att man faktiskt har lärt sig ett och annat när man gjort ett sådant här misstag :) Kanske.

sheisalady

image2392
haha.. min kära kusin taggade en bild på mig på facebook med rubriken som rubrik. Weell, det var en strålande dag på sista april och vi hade det verkligen mysigt vid ån, åt god mat och pratade glatt. Det var värt en bild sådär.. ja. Ser ni solskenet i bakgrunden. Jag ÄLSKAR sol och värme.

Och ja, jag är fortfarande sjuk minsann, och jag HATAR det. Jag är inte ens glad, då är det stort!

sickofthis

Jag skulle lätt kunna betala en miljon för att få vara hemma och vila idag. Jag mår verkligen inte bra.. febern lägger sig inte, halsen har gjort att jag varit vaken en hel del inatt och näsan vill jag inte ens tala om.. Ögonen svider, det vill säga INGA linser..


Men jag ska till jobbet. Ändå. Bara jag inte svimmar på vägen dit, den som lever får se..

drivinglicense

Jag tror att jag är den enda människan i hela världen som ÄLSKAR att sitta i bilköer.. Det är ungefär det bästa som finns.. Jag har alltid så mycket att göra när man väl är i situationen.. Spana in andra bilar, andra människor, sjunga, messa etc. Det finns ALLTID någonting.. Dock är det inte lika roligt när man har bråttom till en plats..

Därför vill jag tacka allihop i denna ljuvliga värld för att jag har körtkort, för att jag har fått ta körkort och för att det är MITT! Det betyder så oerhört mycket egentligen.. att själv kunna ta sig hit och dit.. Jag kan ju till och med köra till Kina.. bara om papsen betalar då.

Nu ska jag däremot hämta min kära kusin på stationen, hon kommer nämligen HEM idag! :) Hurra.. Jag har saknat henne, och Johanna såklart. Mina favoriter.!

mynewstuff

image2390
image2391
Jag önskar att jag kunde vart sådär glad och sprallig som jag är på fotot ovan men ack nej. Det är jag inte. Jag har därför inte vart på humör idag för att blogga.. Och tillrågapåallt har mina skor som ni ser, gott sönder.. Allt går så bra nu.. Inte. Jag är dödssjuk också för det första.. har feber, ont i halsen, så tätt i min näsa att jag inte kan andas.. drog i mig en alvedon och satte igång dagen idag ändå.. Det gick, men jag höll på att avlida att värmeslag.. Tur att vi har fläktar överallt på jobbet, där stod jag!

Åter till bilderna, jeansjackan som ni ser är ett av mina fynd från second hand, jag betalade 65 kr och klippte sedan av den nedre delen så att den blev i perfekt längd för hög midja, höga kjolar.. Ursäkta mig men jag är RÄTT SÅ NÖJD :) Sedan är kjolen också ett köp i veckan, den är randig från ginatricot. Love love love.. Fläta i luggen är ungefär det bästa sättet att använda luggen till! Haha, ursäkta ordbehandlingen i den meningen men jag orkar inte sudda ut.

Ni förstår: det gör ont.

alovelymorning

Det är strålande sol utanför och jag håller på att göra mig klar, eller i ordning. Jobb står på schemat. :) Bara i fyra timmar och femton minuter och dessa timmar och minuter brukar gå väldigt snabbt faktiskt, eller så gör de inte det bara för att man tänker att de ska gå snabbt!

Jag måste börja packa också.. Tolv dagar kvar till flytten! SÅ underbart härligt:)

image2389
Mimmilinne och jeans, till detta converseskor och skinnpaj.. Det var i fredags det :)

Förresten så har mimmilinnena kommit in igen! Jordens kap faktiskt.. Vi beställde verkligen hur många som helst så att nu finns det, i alla fall någon dag till :) SKYNDA!

dressforsuccess

18534-7697

Bild: Topshop.com

Topshop har också en variant. Vem har missat h&m trends egna? Nej jag tänkte väl. Jag vet inte hur många efterfrågningar vi har fått på den där liknande saken men vacker är den, jag lovar! Men åter till denna bild, klänningen är magisk. Jag har fått fnatt på blommor. Det är så somrigt och fint. En perfekt klänning till midsommar kanske?

takenashower

image2386
image2387
image2388
Jag hittade denna vita klänning bland alla kläder.. Jag menar den går ju att använda.. köpte den förra året och det säljs ju exakt likadana nu. Jag tackar och bockar! Detta hade jag på mig i... torsdags? ja.

itwillbealovelywedding


Vad tiderna förändras. När man var liten var "mamma-pappa-barn" en självklarhet. Idag är skilsmässor en självklarhet.
ÅrVigslarSkilsmässor
   
190031478405
191033162609
1920429181325
1930438582218
1940591663489
1950542228008
1960501498958
19704327812943
19803756919887
19904047719357
20003989521502
20013577821022
200238012 21322
20033904121130
20044308820106
En stor förändring har alltså inträffat genom åren och frågan är bara varför? Varför?

Det jag vill säga med detta är att vi tog upp vigslar och bröllop i lunchrummet idag och jag var den enda som verkligen talade ut FÖR bröllop. Jag satt alltså där och visade med argument det ena efter det andra (åh vad min kusin bör känna sig stolt över sin politiska kusin! haha). De andra sa helt enkelt bara att det är onödigt att gifta sig med tanke på att man ändå kommer att skilja sig. Jag vägrade acceptera detta och debatten var i full gång. Självklart är skilsmässa den enda utvägen ska det givetvis få förekomma men samtidigt har man en gång gift sig har man faktiskt lovat trohet till varandra och på så vis tagit steget att växa tillsammans och tillsammans skapa en pålitlig relation.

Hur kan statistiken på skilsmässor minska? Vad bör vi som människor i det vanliga samhället göra annorlunda?
Statistiken visar klart och tydligt på att bröllop sjunker i åldrarna.. Antingen gifter man sig för ungt och på så vis inte ens veta om man är rätt för varandra eller tvärtom. Man blir för desperat i sina äldre dar och tar första bästa..

Tjejer, kom igen! Det är klart vi alla vill gifta oss. Jag menar hur många vill inte ha KLÄNNINGEN ovan? Att vara "prinsessa" för en dag och spatsera runt i en väldigt vacker klänning, äta och dricka en massa gott och höra ljuvlig romantisk musik hela dagen. Det är en dröm!! Men tänk på att verkligen tänka efter innan och acceptera varandras för och nackdelar. Det är viktigt..

Jag har nog aldrig skrivit något sådant här och jag förstår inte vad jag får allt ifrån, men heeey. Det kommer mer.


fashion

Jag känner mig så deppad här i sängen och vad kan vara bättre än vackert mode..

Jag tror starkt på tyll! Och är väldigt glad över att min kjol är full av tyll :) MUMS!

Vilken trend väljer du att följa 2008?


thishappendtoday

Började jobba klockan 8 och steg upp klockan 06:01. Som vanligt. Jag vill inte stressa på morgonen. Klockan halv åtta cyklade jag till jobbet och väl där börjar vi hänga ut kläder. Jag och Jenny. Hon är fööör go den kvinnan! Jag var pigg som en nötkärna också för den delen.. Sedan blev det Herravdelningen idag och det gillas. 1. Den är mer STÄDAD 2. Det är män/killar och de är roliga att hjälpa faktiskt 3. Mer komplimanger, höhö. Nej men det var fånigt sagt.. Jaja.. Det roligaste idag var i kassan när jag och Jenny hade varsinn och en kille går förbi, tittar mot mig, skiner upp och hejar! Jag ler glatt tillbaka och hejar jag med! Jag vet precis vem det är med tanke på att vi träffats på gymmet.. Han är väl helt okej snygg och sådant och Jenny bara tittade på mig (tänk er nu att vi har två långa köer tillsammans och hon står och sätter igång pratet)
Jenny: MAAALIIIIIN - och flinar
Malin: HAHA; NEEEEJ! Jenny det kommer inte på fråga..
NU vill hela kön veta hela händelsen och jag börjar asgarva.. Jenny likaså..  Mina kunder börjar skratta och jag känner hur jag blushar.. Hon fortsätter pratet och jag berättar att NEJ, jag tycker inte att han är fin. Hon tyckte det. Haha, han har dessutom flickvän..

Det värsta är att det man vill ha, finns inte ens inom radien..

hurrayfornorway

Det är något speciellt med detta land, detta språk och dess natur. Eller så kanske det bara är för en helt annan skull. Tro mig, jag vet!


@theparty

image2385
Jag och jordens sötaste Sofia i lördags när det var h&mfest :) Det var GRYMT skoj! Sofia är för underbar den kvinnan!

Ikväll var jag på möte och där var det så otroligt underbart också. Det kändes så fridfullt och när han sa det där om anhöriga, var gråten nära. När man mister någon är det jobbigt.. men det bästa är att Gud är med en i allt!

Jag vill inte förlora..

itistrueiwilldoanythingforyou

Här vill jag tillägga någonting. Ja.


moreshopping

Först och främst - tack för en underbar dag på stan idag! Det var så sjukt roligt att det finns inte. Alexandra är bara bäst på denna jord och vi träffades för en lunch, sedan shopping på stan. Hon köpte ett par snygga skor och även ett nagellack. Jag la undan en kjol.. köpte ett hopprep, det är kul att ha på sommaren :D

Sedan, nu kommer den roliga delen, gick jag av en händelse in på en second hand butik. Jag brukar aldrig gå in på dessa men idag kände jag att jag hade tid över. Och tack Gode Gud för det. Det var gorgeous. Nu ska ni få höra vad jag fick med mig hem.. (vilken tur att jag inte köpte kjolen från h&m trend)
- Jeansjacka, ska klippa av den nedtill så att den passar perfekt till hög midja, en assnygg där man även kan vika upp ärmarna, 65:-
- Blommig blus/klänning i chiffong material som däremot var trasig nedtill där volangerna är. Tragiskt. Men jag köpte den ändå så kan jag ha den som blus innanför jeans, vacker, fick den nedsatt då till 20:-
- Blommig a-linje formad kjol som ursprungligen kommer från h&m faktiskt, har tänkt att klippa av denna också, 30:-
- Grön-blommigt linne i chiffong, superfin, 20:-
- Knälång småblommig klänning med knappar hela vägen ner, passar snyggt till mitt turkosa skärp i midjan, 60:-
Nu kommer den bästa delen här vavavava.
- Ballongformad kjol i jeanstyg, sydd själv tror jag, med guldknappar, den är så vacker att jag börjar gråta, till ett pris man börjar gråta till också, 30:- GALET BRA!!!!
- Jeans med hög midja, ursprungligen rocky, med snygg slitning. Dessa har jag tänkt att klippa av till längre jeansshorts man kan vika upp, 50:-


PERSONALEN har aldrig vart så nöjd, och inte jag heller.. De ville att jag skulle komma tillbaka :) Haha, min första shopping på second hand och jag betalade alltså 275:- för ALLT! Ibland är man bara för lycklig!

Nu ska jag klippa :):)

foolsgold




De är som gjorda för varandra, här från filmerna "Fools gold" och "Hur man blir av med en kille på 10 dagar".

Precis vart på bio. Nu blir det läggdags.. jag håller på att frysa ihjäl så under täcket ska jag dyka ner! :)
Tack tack tack för en underbart bra kväll :)

bytheway

Det var hur kul som helst på gränby idag.. jag träffade två söta flickor vid namn Alexandra och Sara.. Först Alexandra då och vi stod och pratade väldiiigt länge, jag är verkligen ledsen för att hon ska flytta tillbaka ner till Skåne. Nej tack! Stanna hääär!! Sedan blev det Sara på Jack&Jones.. Otroligt kul! Dessa brudar är verkligen söta som socker, läckra som bär och otroliga som glass! Mums!

bodybody

image2384
En body, till den där nya kjolen från ginatricot. Me like..

På tal om kjolar, idag köpte jag en till. Jag kunde helt enkelt INTE motstå den där vit/blårandigtvertikala kjolen som hade så fina knappar. Nu blev den min.. Likaså blå/vit randiga servetter och en glass - skål från duka, med sked! Men lugn, jag ska köpa fler! :) Haha.. mamma tycker att jag var snål som bara köpte en, men än är jag inte jordens mest rika tjej så att det får bara bli så, men snart så! Eller ah, den dagen den lyckan..

Nu har jag ätit två baguetter med keso. MUMS filibabba.. Jag mår inte illa längre, tror jag! :) haha..

marimekkoagain

Min mor ringde mig idag och stod framför en massa marimekko saker
- Malin, vill du ha någonting? En tillbringare?
- Ja, ja, ja taack! haha.. jag behöver en sådan..
- Vilken färg ska jag ta? Svart, röd, turkos, grön..?
- Kör på en svart! Det passar till allt!
- Då blir det en svart!! :D
- Tack tack tack!

Min mamma är ungefär bäst i världen :);)

Mamma, detta blir nästa va? :)

inalcohol

Somliga dränker sina sorger i alkohol, jag gör det i godis. Jag gick och köpte jordens största påse och jag mår så fruktansvärt illa förtillfället, skulle någon ställa fram jordens godaste kycklingssallad på bordet framför skulle jag bara spy rakt ut. Hemskt men sant! Jag mår illa, men det är jag värd.

Igår var det en kille som var alldeles för söt.. han tittade på mig rakt in i ögonen och sa "Jag har aldrig träffat en sådan snäll tjej som dig" och vet ni, det kändes faktiskt helt underbart att höra.. Man får höra så mycket när man är ute sådär men SNÄLL är ett ord som tar bäst.. Det var så gulligt, jag blev alldeles tårögd. Sedan finns det även en del killar/män som verkligen INTE har respekt för någonting. Det är riktigt hemskt, och kändes inte roligt för fem öre. De har inga gränser, varför? Det är skönt att man är flera kompisar som går ut samtidigt :)

yesterday

07:51 Kliver upp, gör mig ordning för träning och käkar frukost
08:55 Åker och tränar
11:07 Har duschat och klätt på mig och åker hem efter träningen, käkar och packar upp
11:37 Tar cykeln ner på stan, liksom en miljon andra Uppsalabor
12:34 Strosar runt i min ensamhet och hittar två skärp
13:03 Victoria kommer ner och vi ställer oss i Cupidokön, en halvtimme senare får vi beställa
14:00 Här sitter vi nu vid Ån och käkar, så otroligt mysigt!
14:44 Går därifrån och köper remmar, sedan tar vi cyklarna hem till en kompis i Nyby
16:56 Hinner inte grilla där utan vänder och åker hem
18:07 Jag håller på att avlida av hunger och vi äter här hemma, klär på oss och är redo!
19:09 Åker tillbaka till våra kära vänner, men denna gång med BIL!
20:38 Här inser vi nu att vi åker till en annan kompis som även han hade människor hos sig.
21:54 Gör oss redo för att åka in till stan, och samtidigt ringer jag Johanna
22:14 Parkerar vid Katte och sedan hämtar vi upp Lisa, som är ungefär hur KUL SOM HELST!
22:37 Inser att kön till Upplandsnation inte är av dess like utan vi tränger oss, hemska som vi är
22:57 Kommer in, vi skulle stå på gästlistan men tydligen inte.. Det var nu det gällde att flörta, och vi tre klarade det galant! Haha,, det fanns INGEN möjlighet om vi inte hade varken förköpta biljetter, k-leg eller stod med på gästlistan. Men söta som de var fick vi komma in ändå. Här pussade Lisa vakten så snällt och vi gick och tog ut pengar.
23:09 Nu är det dans som gäller!!!
23:59 Träffar en massa olika människor.. så kul! Verkligen hur roligt som helst!
01:14 Och vi dansar vidare...
02:37 Åker hem, skjutsar hem två andra och sedan bums i säng Ungefär klockan strax efter 03.

Jag är nöjd med dagen igår! OTROLIGT ROLIGT!

image2380
Här ska jag strax åka ner på stan, Mys!
image2381
ALLA sitter vid uteserveringarna i det underbara vädret :) Solen bara värmde!
image2382
Min kusin Victoria steker och vi fick gå länge för att hitta en yta att fota på :)
image2383
Det var packat med människor överallt! Nice :)

Nu ska jag köpa frulle!

justawhileago

image2379
Dessa shorts är ungefär ett plagg bland mina favoriter.. Guldknapparna gör hela shortsen.. De finns även i helsvart! Kommer från h&m såsom linnet.. Cardigan från ginatricot - till ett pangpris! En röd är alltid snyggt :)

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”