ICA

Så kommer jag då hem, eller Victor och Edvin var och hämtade mig utanför arbetet :P Mycket mysigt. Nu ska vi titta på topmodel, kika in denna sida. HUR bra som helst
!

MACKOR

Har skjutsat Cajsa med vänner till backen och kört in till staden igen efter det. Nu sitter jag här igen och ska försöka mig på denna naturkunskap. Illa, är ordet! Vi har käkat en massa goda mackor som Victor köpte på fiket och sedan tog vi muffins efteråt. Ikväll ska jag jobba tre timmar - det brukar gå ganska snabbt, vi åker hem till mig och Victor får vara barnvakt till min lillebror - som älskar Victor över allt! :D haha. Imorgon åker vi till Victors mams och fixar i vårt rum. Har fått speglarna nu så vi ska borra och sätta upp allting - skitsnyggt med tidningsställ och tavlor och även sänglamporna som åkte upp igår. Otroligt bra!

ETT AV KÖPEN

Denna tycker jag otroligt mycket om och fastnade för den direkt då den kommit in i butiken - eller rättare sagt på internet, men där tog den slut snabbt i storlek S. Tur som jag hade fanns EN endaste pärla av denna sort kvar på bordet i affären i söndags och jag snappade upp den direkt.

Priset får en att dansa på rosor - 98:-, kan det bli billigare?

Jag och Victor funderar på att åka ner till Uppsala/Stockholm - nästa vecka. Jag hoppas verkligen att detta blir av! Snälla! :)

HEMMA I SKOLAN

Vi har varit med om mycket de senaste dagarna. Men starten till Vasaloppet i Sälen var det bästa. Fy vad grymt det var att se 5000 personer starta iväg då pistolen sköt startskottet! ;) Haha, både Viktor och Max kom i mål medan min söte pojkvän kom 62 km. Han var så söt. (Jag var med som chaufför till dessa grabbar och vi sov i Orsa utanför Mora i två nätter.)
Om man säger såhär, de var så söta och alldeles trötta i hela kroppen, kunde inte alls gå ens :) Sött.
Och jag har handlat lite på h&m, gjorde detta i söndags.
- Två klänningar
- Underkläder
- Grå Overknee
- Concealer och Örhängen
- Nagellack (där fick man den sötaste nyckelringen - Isadora
- En tshirt med puff
- En glittrig tshirt
och lite till smarrigt.

Nu sitter jag här i grå alinjeklänning, svarta tights och svarta stövlar. Här pluggas naturkunskap. Klockan kvart över nio måste jag åka och skjutsa Victors lillasyster med kompisar till slalombacken! Skoj!

IDAG;

48802-67348802-672Jag saknar Victor obeskrivligt mycket. Nu är jag på väg
Bara för att jag har världens bästa pojkvän som ger mig så söta grejer. Tack! ;)

Imorgon åker vi till vasaloppet - öppet spår! Jag är chaufför. Jo jag tackar ja! :D






JOBB OCH SLIT

Igår var en trevlig dag faktiskt ;) Riktigt mysig, bortsett från några incidenter så var den kanon. Hela kvällen körde Victor och jag varsinn bil runt till alla slags människor. Vi skjutsade och skjutsade till utgång konstant. Var i sängen klockan 4. Upp klockan 8 för att då åka till Edvins hockeymatch i Kempis. Hjälp. Vad tidigt detta var. Efter det ringde det från ica och jag fick hoppa in fyra timmar. Nu är jag hemma hos mig och ska snart åka in till Victor för att hämta honom från ica. Vi ska därefter fixa allt i vårt nya rum, åh vad fint det kommer bli! LÄNGTAR!

Jag älskar dig min söte pojkvän :)

HEMMA MED MYS

åh, vad det känns kanon! Jag är så glad så glad så glad, åkte hem till Victors mormor och morfar för att käka middag där och de gratulerade ;) Sedan skjutsade Emil till träning och Victor och jag drog en sväng till statoil för tippning till matcherna. Efter det hem till mig där vi är nu, och jag har precis skrivit klart islam-saken, medan Victor, Oscar och mams tittar på hockeyn. Och vi har fikat och fikat och fikat, igår var det sju storters kaksorter och tre tårtor, idag tre kaktårtor plus glasstårta plus lösvikt. "Klart vi ska fira," säger mor. Åh vad skönt ;) Imorgon ska jag köpa ett kort och skicka till körskolan. TAAAAAAAAACK!

Tack för alla kommentarer också. Sötnötar!

KÖRKORTTTEEEEEEET

HAHA, jag har aldrig varit så nervös någonsin MEN klockan 12.57 satt jag där med körkortet i handen.
"Ja du Malin, Då får jag gratulera till körkortet" Jag bara skrek och skrek, haha han började skratta och sedan kom nästintill tårar. Jag var så lycklig!

Söto till pojkvän så körde han och Larssa in bilen till city och jag fick köra hem. Nu har jag varit inne igen för att lämna tillbaka en klänning - köpte en annan igår istället., Aldrig varit så lycklig! ;)


DAGENS;

Yes, igår köpte jag en ny klänning och även ett par leggings/strumpisar plus ett bar otroligt snygga knästrumpor. Jag gillar mönstret! really much!
Morgonen var riktigt hård denna morgon också alltså. Hjälp, vill så gärna sova ut en morgon men ack ack. Klev upp 7.22 och har insett att jag behöver inte längre tid än 35 min. Då har jag gjort ALLT och till och med tagit det lugnt vid frukostbordet. Bra Malin! -25 °C utomhus. SJUKT KALLT!

Har suttit nu i en timme och skrivit på religionen - det tar tid kan jag lova! Nu ska jag ta tag i naturkunskapen. Oj oj, jag bara skriver och skriver, eller rättare sagt nu ska jag plugga in på de 9 a4 dataskrivna sidor jag skrev klart igår. Det tar tid :)

Outfit:
- Svart långärmad tröj-klänning
- Svarta strumpisar
- Knästrumpor silver/svarta
- Grå ankelboots
- Silverörhängen

DAGENS;

Denna ljuvliga dag börjar med att jag säger "Victor, vad är egentligen klockan", han bara suckade och tänkte att det kunde inte vara sant - men det var det, klockan stod på 07.49 och jag tänkte bara skit skit skit. Försovit oss, första gången faktiskt!! Jaha, springer runt som en yr höna (jag alltså) duschar, victor duschar, äter frukost springer med mackorna och har mig, skiter i sminket och plattningen och allt. Vi kom till skolan strax innan halv nio.

Det var filmkunskap och vi tittade på film - skulle analyseras. Sedan skrev jag klart en annan uppgift, åkte iväg för att käka mat med Victor och Larssa, på statoil! haha, korv med mos - det är grejer det! Nu sitter jag här igen och ska skriva på min NK. !

Outfit:
- Ljusa stuprörsjeans
- Svarta ridstövlar
- Vitt linne
- Vit långärmad, vringad längre modell - tröja
- Utsläppt konstigt hår :P

Idag ska jag överraska min älskling med en tur på H&M, eller ikväll! Jag behöver nämligen köpa nya leggings/tights - gånger tusen!

JAG VAR SÅ NÄRA

Denna underbara UNDERBARA kjol kunde varit min om några dagar. Jag var så nära, hade tryckt in allting och ringde min mor som egentligen inte tyckte att jag skulle köpa den. "Spara dina pengar istället" och jag vet att även Victor skulle säga likadant. Jaha, jag valde då att avstå. Därefter gick jag in en gång till på hemsidan och den var slutsåld. Igen. Jaha, det var den det. Hoppas den är kanon på er som har en! Hur söt som helst!

Snart ska jag hem till Victor. Jag saknar honom mest.

ÅRE


KÄR OCH GALEN

48802-662

I kändishotellet i Åre. Hur mysigt som helst! Världens bästa pojkvän har jag vill jag lova. ;)  I lördags åkte vi runt runt efter melodifestivalen och han gick in på statoil, kom ut med en cosmopolitan, två chokladhjärtan, en godispåse och ett kinderägg. Hur sött som helst! :D Världens bästa - det är Victor det, och jag kan inte vara lyckligare.

Jag älskar den person han är och jag älskar att i honom vara kär.

I SKOLAN

Nu ska jag plugga för fullt dessa två veckor, bara med naturkunskap - och jag är på god väg already. PS. igår skrev jag jordens längsta inlägg med allt som hänt den senaste vec kan och allt bara försvann! Tragiskt.

Dagens;
- Mörka jeans
- Svarta ridstövlar
- Vitt linne
- Knallrött skärp
- Svart alinjeskuren trekvartsärmad med två stora knappar

BLOGGEN

ÄR KNÄPP I HUVUDET

MELODIFESTIVALEN 2007

Grymt kul att ha fått biljetter till denna, ja, iallafall till genrepet och det är ju praktiskt taget nästan likadant!
Har så mycket att skriva egentligen men vet inte vart jag ska börja, så jag gör det imorgon! Just nu måste jag byta om och sedan åker Victor och jag iväg.

FÖR HAN HAR TAGIT KÖRKORTET ;) Äntligen! Eller han tog det i onsdags och det firade vi med en Umeåresa och middag plus shopping till moi.


TÄNDA LJUS

48802-661När jag kom från bussen hem till min söte pojkvän hade han städat hela rummet och tänt massor med ljus. Han hade även köpt tre sorters godis och lagt upp i tre olika silverskålar - bara för att han vet hur mycket godis betyder för mig! ;) Och sedan för en stund sedan berättar han att han även köpte min favoritchokladkola sak. Halo. Jag älskar den smarriga godisbiten! :)

Vi har även kommit på lite mer om Alla ♥ns dag. Super!

TRADERA

Vill du köpa? Tradera är det som gäller!







FRÅN ÅRE

Det kommer mera... mera... mera...






DAGENS BILD:

48802-656
& vi älskar varandra :)


IDAG!

48802-655Ja såhär såg jag ut idag - och jag ser faktiskt ut såhär nu också! Men snart blir det ändring - tror jag! :D


















ÄNNU EN DAG

Vad tiden går snabbt nu för tiden ;) Och jag älskar Victor mer och mer för var dag som går. Snart alla hjärtans dag! WEEE. Men det känns ändå lite överskattat - det som egentligen betyder något är just att få tillbringa denna underbara dag med den man älskar! Victor ;) och... ja.. ÄCSH, nu ljuger jag! JAG ÄLSKAR DENNA DAG! Den är liksom så otroligt romantisk. Och jag vill ha det där klassiska - frukost på sängen, godis och allt vad dagen innebär. Mys ska det vara - på hög nivå!

Jag har även precis slagit in mina jeans som ska skickas iväg så fort mamsen kommer in genom dörren och vi kan åka iväg - dock innan 17. Sedan klockan 19 åker jag till Victor ;)

DAGENS OUTFIT (för en gångs skull - det är inte var dag - men det kan bli?!)
- Mörka jeans
- Ridstövlar
- Svart långärmad tshirt
- Marilyn Monroe tee över - faktiskt snyggt! :D
- Svart bag
- Svart dunjacka


IDAG:

Idag är det grått som gäller - bästa färgen helt klart!
Använder även min nya väska. Friis&company. Den bästa jag har!48802-654







SÖNDAG:

Idag ska jag ÄNTLIGEN få vara med Victor igen, som jag har längtat. Vi ska hem till hans mor och checka läget i huset, hjälpa till och liknande! Imorgon är det skola igen - helgerna går snabbt nu för tiden, helt klart. Jag ska alltså snart duscha, sedan packa min väska och hinna göra lite till! Önskar att jag hade min kamera hemma - den måste med hem imorgon! Helt klart!

Just nu är jag hungrig. Ge mig frulle tack!

OJ

Vad mycket snyggt det finns att klä på sig med. HJÄLP! Jag blir kär i alla godbitar. Om jag vore miljonär... Det uttrycket har ofta cirkulerat i mitt huvud och inte minst nu på slutet. Alla vackra klädesplagg bara ploppar upp här och där och jag vet inte när och hur jag ska få stopp på detta. :)

Jag måste erkänna att jag inte är typen som lyssnar på musik. När min pojkvän frågar mig vilka låtar jag vill höra säger jag bara "Ta vad du vill" eller "En kärleksballad". I regel bryr jag mig inte men NU. Jag har verkligen hittat min topplåt. Den är B Ä S T! Lyssna!

KLIPPT OCH KLART

Färdigklippt. Jag har precis klippt mina två bröder och de båda blev faktiskt bra :) Eller rättare sagt - de båda blev nöjda! Och det är alltid lika kul när kunderna som blir klippta också blir nöjda. Ibland funderar jag över varför jag hoppade av frisörlinjen. Det är ändå kul när man väl står och friserar, men varför gång kommer jag ändå underfund med att - det är en kul hobby, inte ett yrke för min del. Det stämmer.

Kul är det iallafall och nu laddar jag för fullt inför melodifestivalen. Har även hunnit med att titta på OC ett avsnitt - hjälp vad bra det blir! Jag trodde aldrig att det som händer HÄNDER! Ojoj, kanon är ordet - däremot ett avsnitt är inte alls bra. Ni får se själv!

Nu skriker mamma att det är FFFFFIIIIKKKKKAAAAA! Och det får man verkligen inte missa. KALAS!

PROBLEM?

Någon som har ett liknande problem som mitt? Det går inte att ändra på! Någon som vet vad det är för fel? Bokstäverna blir bara tecken gällande å,ä och ö. Tragiskt. Vill fixa detta på en gång!

KLÄNNINGAR

48802-65048802-649
Jordens snyggaste klänningar hittar du på asos. De har riktigt snygga kläder och till hyfsat bra priser dessutom. Jag föll för de här :)






GLÖM INTE

att lägga bud på mina fyra par jeans. De är schnygggga.

GODMORGON LÖRDAG

En strålande lördag - nästan. Snön faller i alla fall - nästan. Den har gjort! Jag snakar Victor så det gör ont. Första natten ifrån varandra på evigheter - jag kommer inte ihåg sist faktiskt! Älskar honom otroligt mycket. I alla fall har jag tänkt klippa mina två bröder idag, jag ska även kolla in melodifestivalen och hoppas på att det blir tusen ggr bättre än förra. Usch vad hemskt det var!

Nu får jag sms och sedan ska jag käka godis hela dagen. Love,

OUTFIT

48802-648
Jag älskar hög midja, och jag älskar verkligen korta kavajar - det blev en blandning av detta. En kombination helt enkelt :) Jag gillar det skarpt!

Just nu tittar jag litegrann på Erin, skapligt bra säger jag :)








TRADERA.COM

Jag håller för tillfället på med att skicka mailen till de som investerat i de olika jeansen.
Vill du bli en av dem som lägger ett bud - kolla in de som inte är avslutade än - här.

Jag kommer absolut lägga in mer kläder (men först måste jag skaffa hem min kamera. Detta är kul faktiskt ;) Men det tar tid. Jag är jätteglad över er alla som valt att köpa dessa. TACK


GOTT?

Det kan man verkligen inte säga, bland det äckligaste jag ätit faktiskt och det är inte ofta! För det mesta tycker jag om ALLT som är sött - men inte denna. USCH!

Ballerina Minimuffins
Eftersom världen kan vara lite hård och kantig, så tyckte vi att det behövdes en mjukare Ballerina. Ballerina Minimuffins är en saftig muffins fylld med len och krämig nougat. Helt enkelt en kaka som är lika glad och god som originalet – bara lite mjukare. Varje minimuffins är portionsförpackad för den färska känslans skull.


kJ per 100 g:
kcal per 100 g:
g protein per 100 g:
g kolhydrat per 100 g:
g fett per 100 g:

1750
420
6
54
20


JAG FÖLL PLADASK

Denna tunika är helt fantastisk underbar. Tänk er en varm sommardag - o ja. Du hittar den på H&M (som de flesta andra godbitarna jag brkar skriva om, ska bli ändring på det - S N A R T! men jag gillar H&M ändå!)

Pris? 298:-




R.I.P ANNA NICOLE SMITH

Vad kan här skrivas, läskigt är ordet. Varför - är ett annat?
Vad kan ha hänt? Hur kunde hon dö?
Frågorna är många - men det finns inte alltid svar till allting - inte minst vid en sådan här situation. Anna Nicole's liv gick inte att rädda. Hon blev 39 år och än fast vi inte kände henne eller något liknande så var hon ändå kvinnan som ofta var med på löpsedlarna, i artiklar etc. Vad ska hända med det nu?
Jag lider med de nära och kära.PLACE AMONG THE STARS photo










I MITT EGET HUS

Nu är jag hemma hos mig och jag känner knappt igen mig. Edvin skrek av glädje och Oscar trodde inte att det var jag som stod och väntade på bussen. Frågan var: "Ska Malin verkligen åka hem till sin egen familj?" Och svaret blev JA.
En underbar dag och jag älskar Victor så otroligt mycket. Jag älskar allt han gör för mig, att han kliver upp för min skull. att han är söt och pussas och allt! Jag älskar älskar älskar den där mannen alltså :)
Vi ska faktiskt ta tag i det där med lägenhet. Ja tack!
Annars är det suveränt bra, mindre bra att jag glömde kameran hos Victor - jag som tänkte lägga in lite mysiga bilder från Åre - det får bli senare.

Tack

REPLAY JEANS

Tiden går ut om exakt 10 min ;)
Lägg ditt bud N U! ;)

IDAG; 4 MÅNADER

Yes, vi har nu varit tillsammans i fyra månader och de har varit de fyra bästa i mitt liv ;) Tack älskling! :) Jag har även shoppat idag (var längesedan jag skrev en lista om shopping faktiskt, here it comes:
- ljusa jeans (vi går mot ljusare tider) - precis nyinkomna på h&m
- svarta overknee med knappar
- grå väska Friis&Company - som jag har längtat efter denna, idag slog jag till!
- schampo och balsam - schwarzkopf
- lotion - loréal
- lösviktgodis
- svart linne
- naturvita solglasögon
+ en sak för linserna. Här ska det droppas i ögonen - och det ger resultat!


Det blev litegrann iallafall - men det var längesedan jag köpte mycket nu så ja. Det känns kanon! :) Idag har Victor och jag varit i skolan (26,5 minusgrader så det var nära att Victor vägrade, men efter att vi klätt på oss täckbyxor, halsdukar och det ena efter det andra, gick vi iväg till bussen - där jag halkade 27 ggr efter vägen) Mysig dag på ett sätt ändå! Slutade med att jag och mams drog en svängom på staden. Efter skolan så åkte jag hit med mor, hon hämtade hem mina stora resväskor och vi åt våfflor med sylt och glass. Efter det spelade Victor och jag (som alltid nu för tiden) nhl :) Det är så grymt skoj på xbox 360. O ja! Spela det! ;) haha. Tur man kan glädja ens bästa pojkvän. Och när det blev OC somnade jag på Victors arm, dregglade och vaknade tjugofem i nio. Hela armen var blöt och jag hade tydligen snarkat också. Vi gick då och fikade mackor och nu ska vi titta på What about Brian! Oj, det blev ett långt inlägg. I helgen återkommer jag med bilder och liknande! ;) Men innan dess hinner jag skriva lite till :)

Glöm inte bort mina jeans nu - snart tiden ute! (det är ju så billigt) :P

HEMMA IGEN

Åh, vilken vecka vi har haft ;) Helt underbart härligt. VM i Åre, det var skoj! Invigningen var mäktig - kungen talade och band spelade. Men det bästa var trots allt fyrverkeriet - jag ljuger inte om jag säger att det höll på i ca 12 min. UNDERBART! ;) Jag stod bara och skrek - det var mäktigt och liknade allt, allra mest planeterna dvs. saturnus, uranus, neptunus etc. Coolt är ordet. Hela byn har vuxit sedan det blev VM och vi shoppade lite smått och sådana saker. Hur kul som helst i backen men mindre kul att ligga hemma i sjuktillstånd TVÅ dagar. Jaja, nu är jag hemma hos Victor och det är BÄST ändå :) Jag älskar dig, och jag skriver mer imorgon. Glöm inte att lägga bud på mina jeans ;)

Just nu fick jag faktiskt tillåtelse av älsklingen för att sätta mig ner vid datorn - dispens kallas det! Annars Gilmore Girls i bakgrunden och sedan helt klart Greys!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”