MITT SANNA JAG

I BILEN. Vi har precis kommit hem efter att ha varit i stan. På hemvägen åkte vi förbi alla hockey- (modohockeys) spelarnas hus. WOW. Jag gillar både Salles och Svartvadets men WOW är ordet för Markus Näslunds. Det är ett SLOTT utav dess like, hela uppfarten.. Jag blev så till mig att jag bara vill åka dit och knacka på. Tror ni jag får?

(hel outfitbild kommer senare...)

DEN MAN ÄLSKAR

Igår låg jag ute på altanen och fortsatte (började) att läsa denna bok: den man älskar. Boken i sig är otroligt bra skriven, intressanta detaljer, personligt beskrivande och med en ren humor. Man skrattar - då och då. Trots dessa faktorer är det mer dess berättelse/flödande röda tråd som får mig att bli berörd. Huvudpersonen är lycklig gift sedan några månader MEN en dag, en helt vanlig dag, stöter hon på den absolut värsta personen (eller kanske den bästa?) hon bara kan tänka sig: hennes livs största kärlek. Helt plötsligt spelar ingenting någon roll. Har ni befunnit er i en sådan situation?

BÄSTA KÖPET




Skor/H&M acc
Kjol/Weekday
Bustier/H&M trend - BÄSTA!
Kavaj/H&M trend
Solglasögon/H&M acc
Väska/Ginatricot
Halsband/H&M trend

NYHETERNA. Jag tycker att det är mysigt att, varje morgon, titta på nyhetsmorgon (eller läsa tidning, i detta fall ÖA). Solen har verkligen hittat in bakom molnen idag och därför blir det en film istället! Hur har ni alla det? Jobbar? Semester?

BÄSTA. Jag blir så lycklig av alla era kommentarer - läser ALLA men hinner kanske inte svara på alla (uppskattar alla era ord ENORMT). Den här fick jag inatt och jag kan inte mer än att le. Tack.
"Man blir som glad av ditt leende. Det är så varmt och ärligt. Jag brukar besöka din blogg om jag känner att jag behöver lite positiv energi. Du utstrålar massor av bra energi. Tack :)"

Jag hoppas verkligen att ni är fler där ute som tycker om att besöka min blogg!

INSPIRATION

Sienna Miller
Jag vill ha skorna, shortsen, väskan, tröjan, hennes halsband, armband, woow... ALLT! Till och med frisyren, blev så sugen på lugg att jag nästan tar kökssaxen, och sådana där vågor.. ah!

NU: Fotboll. Insåg precis att Ronaldo spelar, hallå, vem tittar INTE?

GÅRDAGENS VYKORT




Igår såg det ut såhär.. jag doppade mina tår för första gången i havet.. fyra timmar bort (med färja) ligger finland! vädret har om möjligt varit ännu bättre idag. TACK!

MITT PÅ PLANEN


Klänning/H&M divided
Skor/H&M acc
Örhängen/H&M acc

FOTBOLLSPLANEN. Det är inte alla gånger man knäpper av en outfitbild mitt på självaste gräsmattan (okej, konstgräs på denna plan). Nu ska jag återgå till min bok (wow, så otroligt bra) medan far bygger ihop ett väldans stort fotbollsmål..

DET FANNS EN MORGONDAG


Vickan var på hugget denna morgon

Så var även jag (smink, vad är det ute på en ö?)

Johanna och jag lekte på bryggan
Rebecka ville också hoppa upp! Haha, vilken tur att jag var längst ner...

Vi gungade för fullt

Vi gick till en helt tom kyrka

Vi gjorde midsommarkransar

Vi tog på oss dem
Vi tittade på den obligatoriska skärgårdsdoktornsdvdn

På kvällen korsade vi havet återigen och åkte hem

LÖRDAG. Det är sådana här tider som är så mysiga, att vi alla mådde illa och bråkade om framsätet är det väl ändå ingen som bryr sig om just nu?

MÖNSTRAT


Mönster på det plagg jag idag köpte, vilket tror ni?

FILMEN. åh vilken fantastiskt bra film, är helt jag-vet-inte-vad i tankarna MEN att den var sann gjorde inte det hela värre - tvärtom. Den var rörig gånger tusen men i sista minuten fick man allt i säker ordning. Tack för den! "Den andra systern Boleyn" - SE den!

UPDATE


Puuh. Har precis kommit in genom dörren efter att jag och mor entrat stadens gator och storshoppat (nästintill). Jag är strålande glad över att jag precis gick in i rätt tid... för detta plagg. Visas senare. Och juste, jag köpte en bikini också! MEN vet ni vad vi blev lyckligast över? När vi kom hem var alla män borta. HÖHÖ. VI får ha stortv:n och det kommer INTE visas VM. FILMTIME med mami!

MIN SÖNDAG


Farmor skymtas i bakgrunden sedan delar jag ut paket till min far

En av sjuhundrafemtio portioner

Jag och min tös till kusin (hon ville också fotografera och stal mina föräldrars kamera)

Världens bäste lillebror Oscar

Far och Mor utanför vårt hus (sprang ut för att säga hejdå till släkt&vänner!)

Bäste lillebror Edvin (som ska börja högstadiet i höst! WHAT?) spelade årets första fotbollsmatch

Och vi var alla där för att titta på
Nöjd efter matchen! haha, sötnöt!

UTFLYKT. Jag är precis hemkommen från att ha legat vid havet och läst en bok. Vid min sida hade jag far som lyssnade på en ljudbok (förstår att ni antecknar den intressanta faktan!) Nu är jag ruskigt trött och vill egentligen bara se en film - vilken tur att min paps fick "FARSAN" igår. Passar perfekt just nu!

I LJUVA SOMMARVINDAR





Kjol/Indiska
Skor/H&M trend
Bustier/H&M trend
Nagellack/H&M
Armband&Örhängen/H&M acc

FÖRSTA SEMESTERDAGEN. Här börjar det med bravur - strålande sol! Bilderna visar hur jag såg ut igår när jag drog en flygtur hit. Förstår ni hur mycket jag gillar mina nya skor? Förstår ni då också hur mycket jag gillar att jag hittade kjolen i en säck i förrådet? Nej hörrni, nu måste jag ut och väcka far - han har somnat i hammocken. HAN ska nämligen bygga ett fotbollsmål och JAG ska titta på (eller spela basket!).

DAGEN BÖRJADE SÅHÄR.
Pappa: Malin, vad säger du om morotsstuvning? (han sitter och pluggar recept på nätet när mor är på jobbet)
Jag: Men pappa, aldrig.
Vi får la se vem som övervann diskussionen lite senare...

DAGENS RESA


Jag laddade upp på arlanda inför en flygtur

Jag valde att inviga mina nya klackar och samtidigt checka in facebook

Ja, jag har alltså på bara några dygn förflyttat mig från uppsala - till blidö - till övik. Bra jobbat Mallan!
NU:
GODNATT!

VÄRLDENS BÄSTA PAPPA 45 ÅR

Hallå. Vilken kalasdag - bokstavligen. Jag flög upp till min hemstad ÖRNSKÖLDSVIK klockan 15:10, det tog 50 min att flyga och sedan möttes jag av fyra underbara ansikten. Vi åkte hem till oss och fortsatte firandet där jag gratulerade min far på födelsedagen. Sedan hade Edvin match och jag följde glatt med min far och bror för att titta. Efter detta fick vi ännu mer besök och alla kakor och tårtor togs fram än en gång. Gott. Nu sitter vi alla utslagna i soffan.. och vet ni vad? Jag älskar det. Jag älskar att bara kunna vara, bara kunna känna ett lugn och INTE stressa tillbaka på två dagar. Hurra. Semestern - here we come.

UPPHITTAT



När jag på midsommaraftonens morgon insåg att jag inte hade någon klänning gick jag ner till mitt förråd och sökte. Detta hittade jag i en säck längst in. WOW säger jag bara. Saker jag totalt glömt bort - fy vad roligt att packa ner i resväskan. Jag tycker verkligen inte att man ska slänga eller sälja sina kläder. Tvärtom. Kläder går att använda i flera år - allt hänger på de rätta outfitsen. Enligt mig själv.

SNART FLYGET!

MIDSOMMARAFTON










Wow, vilken midsommarhelg vi har haft - har en massa bilder men väljer att visa några stycken. Nu är det dags att packa för nästa galej! Lämnar Uppsala på riktigt idag!

FLICKOR JAG ÄLSKAR


Att samla fem kvinnor på samma plätt - är kanske inte alltid så fruktansvärt lätt. Det blir diskussioner gånger tusen, ända in i nattetiden. Ibland roligt så att man skrattar i en öändlighet - ibland väcker det sådana känslor att gråten inte går att stoppa. Vi körde en salig blandning i grytan. Igår.

Det jag vill säga nu kanske egentligen inte har någonting med gårdagen att göra utan bara mig själv, privat. Saken är den att, som ni många vet, är jag kristen. Jag älskar Jesus, jag går till kyrkan, jag värnar om mina medmänniskor och vet ni vad - jag STORTRIVS. Jag trivs så pass bra med min situation att jag inte skulle byta bort den för någonting i världen.

Kristendom för mig innebär INTE tråkiga saker, den innebär INTE att man inte får göra någonting, den innebär INTE att man alltid ska känna en stor skuld. Tvärtom. Att vara kristen i dagens samhälle är verkligen en utmaning. Vart sätts egentligen gränserna? Hur långt vågar man gå innan man stupar? Hur ska jag bete mig i olika sammanhang? Det bästa svaret är troligtvis - var dig själv. Alltid. Trivs med dig själv. Bjud på dig själv. VÅGA ta steg som du aldrig tagit förut. Våga och vinn!

Många säger att jag alltid är glad. Människor jag aldrig träffat, oftast kunder, säger dagligen - du är alltid glad - man blir så glad av dig - du sprider en sådan glädje. Att jag är glad är inte bara ett skal på mina läppar utan faktiskt att jag känner mig glad och lycklig. MYCKET av den här känslan har att göra med att jag ALLTID har någon vid min sida. Någon vid namnet Jesus.

Jag skriver inte så mycket om min kristendom med tanke på att jag valt att för det mesta och nästan hela tiden bara skriva om mode MEN just nu, mitt i sommaren, vill jag bara dela med mig. Måsten - det existerar inte. Du väljer själv hur du vill leva ditt kristna liv. Det VÄRSTA jag vet är människor som ser ner på en person för att denne inte gör ditt och datt. MAN VÄLJER SJÄLV. Har man valt att vara kristen, troende, måste man ändå skilja sig från mängden. Man måste visa andra att det finns ett bättre levnadssätt. Att det finns någonting som verkligen är värt varenda lovsång. Min åsikt är bestämt att alkohol bör hållas utanför detta. VARFÖR ska det helt plötsligt vara tillåtet? Varför ska kristna dricka? När det står i bibeln någonting helt annat? Varför vidga gränserna?
Jag kan verkligen inte säga att jag är felfri. Tvärtom. Men jag lär av mina misstag, såsom de flesta andra. Misstag som kanske helt enkelt fått mig att tänka om, vilket lönar sig! 

Till sist vill jag bara säga, jag gillar er - såsom ni är - men jag vet att det finns människor som faktiskt kanske funderat över hur det faktiskt är att leva som kristen, vad det egentligen innebär, och jag ber er en dag kan det vara försent.. gör någonting åt det. IDAG.

TJEJER (ovan) - JAG ÄLSKAR ER!

PÅ FÄRJAN SOM TOG OSS TILL ÖN








GODMORGON SOLSTRÅLAR.
Vi får allt tacka alla och lite till för det absolut bästa vädret igår, ända in på nattetid satt vi ute och mådde gott. Nu gör kvinnorna ordning frukost i köket och jag sitter utanför och bloggar. Tack! Bilderna ovan är vår början på den härliga dagen igår, nämligen där vi lämnade fastlandet för äventyren på ön. Mina flickor små!

Vad gjorde ni igår? Hade ni fint väder?

GLAD MIDSOMMAR!

Vi firar ute i skärgården med skratt, mat och lekar! Här ligger jag och solar på bryggan.
HAR NI DET TREVLIGT PÅ DENNA LJUVLIGA DAG?

FRÅN PLATT TILL LOCKAR





En midsommar utan lockar är som hammare utan spik.. NOLL. Hörrni nu måste jag öka min takt.. BTW vad hände med den blå himlen?

(Jag bär en tuptopp.. nu vet ni det!)

MIDSOMMARAFTONENS MORGON




Klänning/H&M the garden colletion
Skor (kornblå!)/H&M divided

MIDSOMMARAFTON. Hur mysigt är det inte att vakna upp i 20 graders värme? Inser att man inte har någon klänning och springer ner till förrådet klockan halv åtta på morgonen? Möts av ett gäng glada midsommarfirare till grannar och tackar gud för att man hann med att borsta tänderna? Hittar en säck längst in i förrådet med BARA sommarkläder? Hoppar runt glad och lycklig över att nu ha klänningar så det räcker och blir över i ett halvår framöver? PACKA? Vad ska ni göra idag?

NÄRBILD

Den här klänningen måste vara sommarens köp. Perfekt för en sensommarkväll (jag använde den dock på dagen!) Känner ni igen?

Imorgon lägger jag in några av mina favoritoutfits! Sedan packar jag min väska, drar ihop vårt tjejgäng och bilar ut till stockholmsskärgård för att fira midsommar med sol och blommor. UNDERBART är bara förnamnet!

VI FIRAR SOMMAREN MED FÄRG




Shorts med hög midja/H&M trend
Skor/H&M acc
Linne/H&M The garden collection
Solglasögon&Örhängen/H&M acc
Väska/H&M divided

SEMESTER. Nu har jag verkligen semester (förlåt för tjatande, jag älskar mitt jobb tusen ggr om) och ska försöka FÖRSÖKA vila så mycket det bara går. Men heter man "Malin-SPRALLIGT-galen" ser det tyvärr omöjligt ut...

EN BRA MIDSOMMARPRESENT




Skor med TRÄ i klackarna H&M trend 499:-

SKOKÖP, Jag vet inte vad det är med oss kvinnor, men när vi köper ett par skor, står hela världens stilla. Den bara stannar och lyckan är kolossal. Direkt när jag kom hem slet jag av lappen och började gå i dessa! Ja visst, de kanske inte är världens mest bekväma sko, vem bryr sig? Att de är fina och gör mig glaaad är huvudsaken! Jag kommer matcha skorna med söta socks. ÄR DE INTE FINA?

NU, Ska snart gå till jobbet för den SISTA dagen innan semestern.

UTOMHUS i SOLSKENET


Va? Hörde jag trött?

Såhär såg det ut ikväll..

DAN FÖRE DOPPARDAN. Har kommit hem efter att jag spenderat kvällen hos min släkt med grillning (tja, vi försökte i alla fall) och sedan även en biltur för att hämta hem Debbie. Hela vägen ut på landet. Galet. Men solen sken och det var förträffligt fint.. Nu vet jag vart jag ska ta mina "outfitbilder". Tack! Vill bara meddela att jag arbetar min sista dag imorgon för att sedan gå in på SEMESTER. Åh, kan bara minnas förra årets goa och glada semester! Jag VET att det inte kommer bli samma känsla denna gång.. men man kan alltid hoppas!

Mitt köp? Jag visar det direkt när jag vaknat imorgonbitti. Puuh, måste få lite sömn i min sjuka kropp!

LYCKA GÅNGER TVÅ

Hittade mig själv på ett uppslag i MODEFLICKAN (gå in och läs vetja!) noch det tackar man verkligen för! Fina bilder blev det också :) Lycka!

NU: Det är verkligen dags att jag tar tag i kragen och drar mig hem till Vickan! Yey! Det blir grillning! När jag kommer hem ska jag visa er VILKET köp som gjordes idag. Jag säger bara - ren lycka!

PÅ LÄNGDEN



Jag skriver text när jag kommer hem! Men visst är den fin?

I MIN ÄGO



Plånbok 49,50:- H&M divided

ÄNTLIGEN MIN. Som jag har väntat... och plötsligt låg det bara en där och väntade tillbaka! Mina kort ska läggas i detta vykort (gillar att den är adresserad STOCKHOLM). Bra köp Mallan!

GRATTIS BÄSTIS!


foto: taget för några veckor sedan
Jag har många bra vänner och en av dessa är Emelie. Hennes födelsedag är... IDAG (ja, ni har troligtvis läst det redan!) och jag vill skriva ett inlägg - bara till kvinnan själv!

EMELIE är en fantastiskt ödmjuk person, en glädjespridande varelse, en snygg och driven flicka OCH med det största hjärtat i världen. Hon är makalöst... bara BÄST! Varje gång jag träffar henne blir jag glad på nytt!

Emelie, Grattis igen! Älskar dig!

BRÖLLOPSDAGEN



I lördags var det århundradets händelse och jag ville såklart också vara lite "princessklädd". Det fick bli min klänning från bikbok - den jag betalade 50 kr för. Kanske inte alltför dyrt?

ANNARS. Ligger nerbäddad i soffan, är hungrig som en gnu, kan inte prata, har feber, frossa, jobbat, använt teckenspråk, halsont, täppt i näsan, det är INTE bra nu, men jag ska inte klaga. ELLER JO, det ska jag! För jag hade så himla gärna varit med på middagen med Emelie ikväll..

Förresten, kan man ens bli sjuk i juni?

MÖNSTER PÅ MÖNSTER




Klänning/Monki
Kavaj/H&M divided
Skor med kilklack/Weekday

TISDAG. Idag är det EMELIE som fyller år (javisst, kan fler människor fylla år samtidigt... eller?) haha. Grattis gumman! Började dagen med att tappa ner mitt balsam på lilltåns nagel, tappa munstycket från duschen rakt ner i golvet vilket resulterade i att hela badrummet svämmade över (WOW, vilket vattensprut!) OCH jag skar upp skinnbitar efter att ha rakat mina ben. JAVISST, jäätteroligt! Nu ska jag springa iväg till jobbet innan någonting mer händer!

Outfiten ovan, vad tycker ni om att VÅGA missmatcha såhär mycket? Går det hem?

HOW TO CELEBRATE A 22-YEAROLD











Det kan inte bli annat än bra när en massa fika, spel och underbara personer är på samma plätt, är av samma skrot och korn och skrattar till samma skämt - SAMTIDIGT! Har tusentals bilder, men valt ut dessa. Jag gillar er!

75 KRONOR


Jag gillar att fynda.. men 75 kr är faktiskt ingenting för dessa shorts. Håller ni inte med?
Jeansshorts (mjuka och sköna) från H&M trend

MED SMÅ BLOMMOR PÅ



Spetsshorts/H&M divided
Skor med kilklack/H&M acc
Shortsdress/Weekday
Kavaj/H&M trend
Skärp/Monki
Örhängen/H&M acc
Träarmband/H&M acc

ETT TIPS. Min shortsdress köpte jag på weekday och den kostar 400kr. Hade jag varit smart, hade jag köpt den där fina klänningen (längre linne) i samma mönster på h&m divided för 99kr. Den är verkligen hur söt som helst! Ett bra tips såhär när man kanske även vill äta mat under midsommar...

ETT ANDRA TIPS. När det kanske blir lite för kortkort kan man lätt använda sådana här små spetsiga saker under. Eftersom shortsdressen har en sådan "vidd" nedtill täcker det lite mer... Skönt om inte annat!

Vad tycker ni? Har ni några tips som tål att tänkas på?

BAKOM KULISSERNA

Vinden kör igång och det blåser tornados...
Det går förbi människor för fullt...
Man orkar egentligen bara inte mer...
DÅ skrattar vi istället!

OUTFITBILD. Är det bara jag, eller är ni fler därute.. någon av er "bloggerskor" som känner er träffade för att hitta den perfekta outfitbilden? Man tar ju sjuttiofemtusen per år, säkert faktiskt. Lätt tio - varje gång. Sedan väljer man ut 1. Sedan skriver man om den och dagen efter samma likadant igen! MEN VET NI VAD? Vi gör det för att sprida inspiration OCH jag tror att det i grund och botten inte gör någonting bara för att man har hårddisken full. Kom igen tjejer, fortsätt på detta spår! (ni killar också såklart!)

TACK. Tusen tack till er alla för denna dag! Jag berättar med bilder imorgon! Har lätt världens bästa släkt!

HAR DEN ÄRAN IDAG!




Bild 1. Här var Viktoria 12 år och jag var 11 år, satt på ett möte under en europakonferens och målade läpparna.. får man göra det? Bild 2. Här hade jag precis flyttat ner till Uppsala, vi var båda 19 år och det var i juletid. Bild 3. Nyårskonferensen 09/10, Vickan var hemma från Israel. Bild 4. Viktoria och jag för någon vecka sedan...

VIKTORIA
Idag är det din dag. Njut. 22 år gammal. GAMMAL! Jag kommer ihåg allting vi gjort tillsammans, utlandsresor, alla hyss (eller okej, du har gjort hyssen.. jag har sagt "men nej, det får man inte för mamma!!!!), alla möten jag klagat innan "MEN KOM NURÅ".. och får tillbaka "VÄNTA, jag hittar inte...." (min kära kusin är verkligen en tidsoptimist!)... Vi är olika på många plan - men ack så lika på andra. Vi förstår ALLTID varandra. Vi sätter ALLTID varandra först (hoppas jag! haha) och jag vet att vi ALLTID kommer att finnas där för varandra. Vi är inte bara bästa vänner. Vi är av samma skrot och korn, samma släkte. Jag är så stolt över den här flickan. Viktoria kan så mycket om allting som jag inte kan (politik! argumentationer! spanska och språk! you name it!) och jag kan så mycket om saker som HON inte kan (matematik och kartläsning! höhö). Vi skrattar alltid. Vi har alltid roligt. Vi äter alltid OCH ett härligt minne för alltid - multivitamin.

Som sagt, älskade kusin, idag är det din dag. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!
Jag älskar dig, din Mallan

NUMMER 13


Byxor/H&M trend
Skor/H&M acc
Linne/Weekday
Skjorta/H&M trend
Väska/Ginatricot

INGEN TID. Hallå. Jag har verkligen ingen tid att sitta här - ville bara slänga in ett inlägg! Nu tillbaka till tv:n. Jag grinar av lycka, de är så fina så!

HUR JAG MATCHAR... VADÅ?






När jag köpte SPETSTOPPEN såg jag detta framför mig.. kanske ingenting man säger nej till? Snarare tvärtom. Shortsen i fejkskinn köptes på ginatricot, väskan är ifrån wedins, halsbandet indiska och självaste tröjan ifrån H&M trend (vad gjorde man utan den avdelningen? vad gör ni som inte har TREND?) Egentligen passar vilka skor som helst till denna outfit MEN jag gillar ju... beige.

Vad tycker ni om denna outfit? & när vi ändå är på G, hur kommer ni följa bröllopet idag?

KORT MAGTRÖJA


Den här söta spetstoppen är ytterliggare en fullträff i mitt hem (kommer ifrån H&M trend). Jag gillar att den är beige och dess detaljer på baksidan.

Knappar, bara sådär, rakt neråt. Klockrent. Detta innebär såklart att man kan ha den bak-o-fram MED en bustier under. Ja visst. Jag har testat!

HEMMA IGEN. Sådärja, har spenderat hela dagen med min vackra kusin Viktoria. Vi gjorde stan, åkte hem till henne, tog bilen, åkte till ikea, willys (godis 3,90:- MAN MÅSTE!), onoff, biltema... you name it, sedan hem till henne igen för att där bli bjuden på mat av faster och sedan titta på kungligheterna. Puuh, hängde ni med? ska vi ta det igen?

btw. Jag har knåpat ihop en liten sorts outfit med hjälp av denna topp ovan.. det vill ni väl inte missa..?

RÖSTA PÅ MIG(?)


Har ni ingenting för er ser jag gärna att ni lägger en liten röst på denna outfit (om ni gillar förstås!!) jag ligger förtillfället TREA. Kör hårt - jag är evigt tacksam!

RÖSTA HÄR!

DET DÄR LILLA EXTRA





Att styla med strumpor i klackar är kanske det finaste som finns. Det piffar upp en helt vanlig outfit på en gång. Vad tycker ni?

NU: Möter upp Viktoria på stan. Hon fyller år på söndag och jag behöver köpa presenter!

HOW TO SURVIVE - IT'S SALE!

Såhär i reatider är det extra viktigt att tänka sig för innan Visakortet landar på disken vid kassan. Ska jag? Ska jag inte? Får jag? Får jag inte? Till er hjälp, kära läsare, har jag dragit ihop några punkter jag själv tänker på INNAN jag tutar och kör!

1. Får det plats ett plagg till i garderoben, nästintill lägenheten? OM det är så att dörren knappt går att stänga igen när du lämnar lyan för dagen kanske det är dags att ta itu med klädmassan du har hemma INNAN du sätter upp lägenheten på blocket.se... bara för ännu ett plagg. Reaplagg.
2. Behöver jag verkligen detta? Hur ska jag matcha det i kombination till mina övriga kläder? Mestadels innehåller rean "säsongens plagg" vilket innebär att färger kanske inte riktigt håller för den kommande säsongen...
3. Tillåt dig att öppna plånboken för jordnära, naturella färger såsom svart, beige, vitt, grått... tja, ni vet - de tråkiga. MEN de kommer alltid att hålla! ALLTID!
4. De plagg, accessoarer, som är roligast att investera i är såklart lite dyrare märken. Dessa är oftast nedsatta till mänskliga priser (iallafall om man vore konung!)
5. OM det skulle bli kalabalik och slagsmål över ett plagg, exempelvis jeans där du håller i ena änden och en kvinna vars axelbredd är lika stor som atlas i den andra, ge upp. Det kommer fler plagg..! Ibland är det så att det är precis då du verkligen ser det du på riktigt är ute efter...
6. Köp inte saker bara för att köpa! Spara hellre till att köpa någonting ur den kommande säsongens kollektion. Någonting du verkligen vill ha!
7. Var på plats i tid. Rea kan man aldrig ta för givet. Plaggen tar slut lika snabbt som smör smälter i solsken. Ställ klockan. Njut av en väldans trevlig frukost och SPRING iväg.
8. Shoppa ensam.. du vill väl inte att din bästa väninna hittar det som DU var ute efter?
9. För över en viss summa pengar på kontot... och stanna där. Övertrassera inte. Känn dig mogen! Kanske kan det faktiskt vara så att du behöver äta någonting annat än nudlar de nästkommande veckorna...
10. Till sist. Ta vara på rean. Köp dig de mest perfekta sakerna. Skratta. Le. Det här mina damer och herrar, det är det här som kan kallas LYCKA på jorden.

DET HÄR ÄR LIVET PÅ EN PINNE


Jag älskar staden, jag älskar kläder, jag älskar att fika vid ån MEN sommar för mig - det är att åka båt. Känslan, att bara känna håret fläkta i vinden, läsa tidningar och känna... lugnet. Johanna - ta mig till skärgården N U!

VÄLKOMMEN!



Klänning H&M trend

TILLSKOTT. Jag tänkte, i början av veckan, att "den här veckan ska jag absolut inte köpa en endaste pinal till min garderob.." ack så fel jag hade. Klänningen ovan känns faktiskt riktigt bra - så även i höst. Härliga detaljer såsom axelvaddar och sydda plastskivor (?), fin färg och passformen är följsam, mjuk och tjaa.. kort! Gillar ni?

VÄSTKUSTENS STAD





I göteborg trivs jag riktigt bra, iallafall med min underbara vän Johanna och iallafall när jag fyller år. Hallå, jag spenderade min 21årsdag i en solig stad på västkusten. Det var underbart! Dessa bilder hittade jag nu på Johannas dator, sitter och bloggar medan kvinnan lagar mat. Hur bra har man det inte? Sofie springer in och ut i köket hela tiden med olika outfits, vi bestämmer... det är så det är!

Vi planerar midsommaraftonen.. det kommer bli fantastiskt kul i skärgården!

VI ÄR KUSINER SOM MITT I GATAN STÅR




VI STÅR PÅ SAMMA SÄTT. Godmorgon. Har precis pratat i luren med mor i en halvtimme och direkt efter det med Johanna (som jag alldeles strax ska möta upp på stan!). Emelie har skickat inbjudan till kalas ("Fest pappa, INTE kalas" vem säger det?), och sedan kanske jag har turen att träffa på min käraste kusin (se ovan!). Jag är återigen så glad att hon BOR i sverige igen! Tack och lov för det!

Bilderna är tagna i fredags när vi var på promenad för att köpa gott till kvällen...

NÄR JAG CYKLADE HEM



Här i söder blir det fortfarande mörkt om nätterna (hörde av mor att solen knappt hinner gå ner innan den går upp igen 50 mil uppåt i landet!). Jag vill ha ljusa nätter minsann, DET är sommar för mig!

I VARMARE VÄDER



Linne/H&M trend
Shorts/Second hand
Jeansjacka/Second hand
Skor/H&M acc
Skärp/Monki
Halsband/H&M divided

ALWAYS DENIM. Ligger i soffan och väntar in Grey's anatomy, blir tokig.. det är bara FÖR spännande nu! Sista avsnittet ikväll - MISSA INTE!

I DETALJ

Jag känner att jag verkligen visat dessa smycken i en massa inlägg men det kan inte hjälpas. Tillsammans blir de så otroligt fina! Orange är en färg jag kommer satsa på.. i sommar! Vad känner ni?

I MIN GARDEROB



Klänning H&M trend 499:-


Klänning H&M divided 99:-


Klänning H&M divided 99:-

LÅNGKLÄNNING. Vet ni vad, jag tror att det kommer bli den bästa dagen på lååång tid idag, varför? Jag har då ingen aning, men det bara känns så, i magen. Magkänslan ska man lita på! Medan jag är på jobbet bjuder jag på dessa tre långklänningar, skulle vara intressant och höra din åsikt.. vilken är din favorit? hur skulle du matcha långklänningen bäst?

HEMKOMSTEN


På arlanda kan man få vänta MYCKET länge...

Men vad gör det när man har en fager Johanna vid sin sida?

Och när man sedan får hem denna tös till Sverige kan man bara inte bli gladare! TACK!
NU är vi fyra samlade igen
Emelie, jag, Viktoria och Johanna (på nyårsafton 09/10). Ni är bäst!

HELKVÄLL. Har myst hemma med kusinen (viktoria), lillasyster Debbie, faster och Emelie kom förbi en stund. Där åt vi mat så det bara dånade om det! Gott! Efteråt blev det tårta! Nu ska jag titta lite på tv:n innan det är dags för sömn.

Bilderna är även de en vecka gamla.. men de ger glädje!

TITTA!

Just idag är jag världens lyckligaste.. dels för fina NYA ting i min garderob, dels för att jag får spendera kvällen i slavsta. Är de inte fina, de ovan?

Närmre information om plaggen kommer!

HIGH ABOVE

Skor/H&M acc
Byxa/Monki
Bustier/H&M
Kavaj/H&M trend
Halsband/Indiska

BIO. Det är alltså såhär man kan se ut när det väntas bio.. Jag gillar att jag är så snabb på att lägga in bilder! (över en vecka sedan!)

DET NYA SVARTA




Just nu vill jag dränka mig i jordnära toner.. brunt, beige och nudefärgade plagg är nr 1. Ovan visar jag fina accessoarer som kan matcha - urtjusigt.

Väskan (hittades för en femtiolapp) kommer från H&M ("du och dina fynd Malin" hör jag i skallen men jag gillar att bara se det framför ögonen.. en kvar! ni vet känslan!) Armbandet i trä kommer användas flitigt. De två solglasögonen likaså. Åh vad jag vill ha sol nu! Ja, allt ovan ifrån H&M. Vad tycker ni om dessa fina ting?

NU: Jobb.. SEDAN: Lägger in nya bilder!

TJEJKAOS





Alla står och diskuterar från öst till väst. Mysiga kvinnor jag har bredvid mig.

WAITING. Har precis jobbat klart och är nu påväg hem till Johanna.. Känner för lite SATC-avsnitt, drömma mig bort till newyork och bara götta sig. Ja tack (att man sedan får det svart på vitt att man inte dejtat en karl på snart ett år får man bara skratta till). Jag väntar ju på den rätte!

PARTYBRALLAN



Byxa/H&M dam
Skor med kilklack/Weekday
Linne/H&M trend
Kavaj/Vintage (kanske för trettio kr?)
Väska/Zara
Skärp/Monki
Armband, ring/H&M acc

MÖTE. Med tanke på att jag klev upp, var på mitt jobb klockan 10 för att hämta hem alla grejer och sedan bytte om för att därefter ta mig till kyrkan, hann jag inte sminka mig något mer... inte ens borsta håret. Lyssna på det här - 10.25 klev jag in genom dörren. Svettig! Att ta outfitbilder i en kyrka kanske inte är dess högsta funktion MEN vi gjorde det ändå... efter mötet.

fler bilder lägger jag in efter jobbet!

SMYCKA DIG


Örhängen, ring, armband, armband, ARMBAND ALLT från H&M

SHOPPA LOSS. Igår, innan jobbet, gick jag loss på bijouterier. Jag tänkte att i år ska jag i alla fall vara lite nära min kära Sofia Hultin när det gäller att smycka sig. HON kan det där med detaljerna - jag är den där helvita eller helsvarta. Tråkiga... så det fick bli lite sådana här ting.. såklart hade jag ett nagellack i orange färg (bild nedan!).

(Tack alla för idag, guld värt! världens bästa människor!)

TAJT





Kjol/Ginatricot
Linne/H&M trend
Örhängen/H&M acc
Skor/Dinsko

LÖRDAG. Godmorgon! Idag blir det jobb (var ledig i lördags då jag var på släktträff så vi bytte!) sedan personalfest. Spännande...! Slänger in denna outfit medan jag målar mina tånaglar - orange! Coolt! Klädsel? Inte bestämd ännu, har ett alternativ...

DEAR JOHN





Såhär såg det ut när jag och lite fina flickor gick på bio i tisdags.. mingel sådär innan filmen! FILMEN som jag förövrigt älskade mer än någonting annat (nästan). Se den!

NU: Sömn SÖMN! Viktoria har precis åkt hem och jag laddar inför sovandets stund! Vi har myst med massa mat/choklad/godis ALLT!

Bättre bilder kommer på våra outfits!

MED PAPEGOJAN RUNT HALSEN




Skor/H&M
Byxa/H&M dam
Linne/H&M dam
Halsband papegoja/H&M trend
Armband/H&M acc

VAD TYCKER NI? Såhär såg jag ut när jag åkte till Johanna i tisdags, se där. Lite senare får ni se bilder från arlanda! Nu jobb!

NYTT PÅ HYLLAN



Skor H&M divided 129:-

BUDGET. Med tanke på att jag går och går dagarna i ända behöver jag skor som passar (och givetvis också kan gå sönder!). De här sitter som smäck och jag gillar den blå nyansen! Har då aldrig ägt ett par blå skor förut.. har du?

BRUNT OCH BEIGE ÄR DET NYA SVARTA





Bustier/H&M trend
Byxa/Monki
Skärp/Monki
Skor/H&M acc
Kavaj/H&M trend

INSPIRATION. Gissa vem jag fått inspirationen från den här gången? Åh, jag blev så kär i "bohem"-looken att jag valde att köpa byxorna på monki, MEN till halva priset - yes, det var rea! TACK GUD!
btw.. om jag inte misstar mig helt är jag med i det nya numret av modeflickan! TACK!

LACKAT OCH KLART



Hur förvarar man egentligen nagellack bäst? Varför ska de alltid torka så snabbt? Hur många lager behöver man pensla på för att de ska hålla i tid och otid? Vilken färg ska man ha på sig? Ska man matcha outfiten eller gå helt emot? Blir man för "gullig" i ljusrosa? HALLÅ, så många frågor, så lite svar, en sak är säkert - det bästa är att vara MAN. De slipper oroa sig!

Nagellacken ovan är köpte i 4-pack och kostar 29,50 (håll i hatten!) styck. Helt otroligt billigt. Vet ni vad det värsta är? Att de är bättre än många dyrare lack jag provat.. läskigt. Varför köpa dyrt när man kan köpa billigt?

DET DÄR STÄLLET DÄR VI HÄNGER






Åh så härliga tider, spontant när det är som bäst. Har precis kommit hem från jobbet och funderar på en tupplur, mina ögon faller av sig själva. Visst är hatten snygg? JA!

NYTT I GARDEROBEN

Klänning H&M trend 249:-

TRENDAVDELNINGEN. För några dagar sedan fick vi in en ny klänning (ovan!) och jag kände genast att den skrek Malin, på riktigt. Jag vet inte riktigt än hur jag kommer använda den MEN ett som är säkert är att den INTE kommer användas rakt av - bara. Jag skulle kunna tänka mig som någon slags body. Har ni några heta tips? Allt mottages med öppet hjärta! :) (pss. den är INTE lika genomskinlig som på bilden, ljuset lyser igenom mer vid fönstret!)

HATTFNATT



Klänning/H&M dam
Skor/H&M acc
Skärp/Monki
Väska/H&M trend
Hatt/H&M acc
Solglasögon/H&M acc

DEAR JOHN. Jag har aldrig någonsin fällt så många tårar på en biograf. Jag har aldrig någonsin kopplat en film till så många känslor, stunder som jag själv varit med om. Jag vet nu att dagar av gråt (morgon-kväll) är jag inte ensam om. Tack och lov för det! Men hörrni, filmen är verkligen sevärd. Jag skulle lätt betala dubbla priset för den!

Den här outfiten är den första av tre idag, galet men sant! Tack Victoria för att du äntligen är i sverige igen, SOM jag har saknat dig! Vad tycker ni om denna, är det någonting ni själv skulle kunna inspireras av?

OLALALA VILKEN HÄRLIG DAG



MARKNADEN. Åh tack snälla för all publicitet idag! Inte nog med att jag hamnat på blogg.se's framsida utan även minoutfit där jag ligger tvåa. JAG SKA VINNA!!! Okejrå, jag kanske ger upp, men ändå inte.. fortsätt gärna att rösta är ni urgulliga! Det uppskattas så in i norden!

NU: Bio med flickorna. Vi är "bara" 13 stycken...

SOM ETT BREV PÅ POSTEN

Vad kan det här vara?

MITT PÅ DAGEN. Har precis varit nere och fikat med bästa Emelie på stan. Vi snackade, skrattade och planerade väldigt mycket :) Gissa om jag är taggad? Ja! Tänker fortsätta denna soliga dag med att åka ut till Johanna, medan jag är där får ni gissa vad det ovan kan föreställa, någonting jag verkligen.... gillar!

btw. tusen tack för första sidan på BLOGG.SE! jag svarar på kommentarerna lite senare! Ni är underbara! & ni får hemskt gärna rösta på min outfit HÄR. TACK!

EN DAG FÖRRA VECKAN











Jag och Johanna var i skarholmen i torsdags och hade det riktigt varmt och härligt. Det är sådana här dagar man verkligen ska ta vara på! Glöm INTE det!

ETT SMART TIPS


Fodral till mobiltelefonen hittade jag på H&M (nähä?!) för 29:-. Gillar att det är i nudefärg.

GODMORGON. Jag har tvättid så därför är jag uppe med tuppen, en maskin håller på för fullt nu! Samtidigt är det skärgårdsdoktorn på film! Ja tack! Fodralet ovan är i perfekt storlek för alla oss som tappar telefoner! :P Bra att förvara i väskan också!

UNDER YTAN



Det vackraste en man någonsin gjort för mig var när jag en dag efter jobbet kom hem och såg ett brev ligga på golvet. Jag öppnade och hittade en skiva med mina 20 favoritlåtar (tro mig, jag kan de knappt själv MEN han kunde uppenbarligen) sedan en text som var så fin skriven att tårar inte kunde sluta. Sedan kom jag fram till slutet där han skrev att om jag fortfarande vill träffa honom så skulle jag möta honom mitt på bron, där vi träffades första gången (ni som har sett SATC 1 vet exakt när Miranda och Steve träffades på bron! det var därifrån :P). Han skulle vänta en viss tid och skulle inte ge sig. När jag träffade honom ett halvår senare var han fortfarande fast vid sitt beslut. Det mest romantiska jag någonsin varit med om.

PRIVAT. Jag känner att det var väldigt längesedan jag faktiskt skrev någonting riktigt privat och framöver vill jag slänga in inlägg då och då, dela med mig av situationer som jag uppskattar oerhört. Den här ovan - är en av dem.

Har ni några frågor gällande mig (nya läsare?) kan ni ställa dessa i detta inlägg!

GULDKLIMP


Väska ifrån zara

EFTER JOBBET. Är hemma och strosar runt bland en massa grejer som ligger på fel plats. VEM kan möjligtvis ha lagt allt det där just där? Jag gissar på grannen, att han/hon var inne i min lya och stökade till medan jag sov. Tror inte ni? Imorgon blir det städ på riktigt!

btw. jag gillar väskan ovan, den är en favorit!

DET KÄNNS SOM OM BARFOTA ÄR ETT MÅSTE



Klänning/Ginatricot
Ballerina/Dinsko (äntligen har jag hittat de igen!)

MÅNDAG. Nu kör vi igång denna vecka OCH det är exakt.. vänta nu, vad blir det? TRE VECKOR kvar till semestern. HUR kan ett år ha gått så snabbt? Klänningar dominerar min blogg förtillfället och jag antar att det kommer bjudas på en hel massa mer.. så jag hoppas ni inte tappat intresset! Klänningar är det nya svarta (typ!) under sommaren! Kanske bör tilläggas... idag har jag dock byxor!

I'LL KEEP A PART OF YOU WITH ME





Klänning/Weekday
Espadrillos/H&M acc
Skärp/H&M
Halsband/Indiska
Jeansjacka/Vintage
Solglasögon/Ginatricot

ROMANTIK. Mitt hem är rakt igenom romantiskt inrett OCH jag vill även återspegla det litegrann iallafall. Volanger är fint och dessa är till för att brytas av med lite svart känner jag. Vad tycker ni? Hur skulle ni matchat? Berätta!

NÄRBILD


FYND. Den här klänningen är verkligen ett bra plagg i sommar. Nackdel kan vara att den är väldigt ringad vid armarna.. MEN för oss som gillar (eh jag) att visa upp hud är det bara ren lycka. Ett riktigt budgetfynd - 200:-. Ni hittar den just nu på Weekday.

Hel outfitbild kommer lite senare...

BILDREGN SLÄKTTRÄFF FÄRILA 2010


När jag kom fram vid kvart över tio möttes jag av denna donna: "MAAAAALIIIIIIN". Min kusin. Så goo! "Jag vill också ha ett äpple!!!" Tar tre tuggor "Jag vill inte haaa ett äpple!" haha. (inte jag då)

Pappa och mamma började öva inför låtarna som skulle sjungas... vi sjöng (far, mor och jag) himlen är oskyldigt blå, i tre stämmor såklart!

Sedan var det dags för att åka iväg till själva hembygdsgården, Färila.
Jag med mina två bröder och lilla kusin

De står och tittar över hela utsikten. Härlig skog! När man bor mitt i stan hör det inte till det dagliga..

Oscar och pappa står och gapar! (Malin, du får INTE lägga in bilder när jag pratar!!) försent.. I guess.. ;)
Ägarna till den söta blonda puddingen.. min morbror med fästmö! (hihi, nu kommer ni allt skratta!)
"Malin, jag vill inte prata med alla hela tiden!" Istället tyckte hon att det var roligare att leta grejer i kusinens väska.. där fanns det mycket..

VÄRLDENS BÄSTA SYSKON!


Mor försökte ta bilder men det var ingen som ville vara med.. riktigt...
SÅ FINA!


Hörde jag mor och dotter? lika? vartdå? haha


"Och vi ska DITÅT!" Pappa sätter fart med följetåget.. tipsrundan var startad och det var bara att traska med!

Utsikt? Ja tack!

ALLA SKA VARA MED! Men Oscar ville tyvärr inte tillslut...


Tripp trapp trull.. Jag gillar den här bilden! :) Fina familjen!
Mamma och pappa spelade och vi alla sjöng en massa sommarlåtar...

Sedan var den obligatoriska fotbollen igång!
Samme fintar bort sig själv och styper med näsan i backen.. nästan.. haha, nej då! Vi brukar skämta om att vi är en släkt som överdriver saker till en oändlighet och vet ni vad? Det ska JAG ta vidare till mina barn!


Vi avslutade släktträffen med att åka till kyrkogården.. Ingen visste dock vart själva graven låg så vi delade upp oss och letade.. ni kan ju tänka er.. Sunes juls familj = vår. Yra hönor hela bunten! MEN JAG ÄLSKAR DET!

TRÖTTER. Jag är så trött att jag inte riktigt vet vad jag heter. Men ett leende på detta så! :) Jag gillar alla dessa bilder (tog 240st under gårdagen) och jag hoppas att jag inte tråkat ut er med någonting! Se och njut! Jag kan bara säga en sak, vi har så himla roligt i vår släkt. Alla är glada och goa. Alla har ett leende på läpparna. Vi spelar spel. Vi skämtar. Vi skrattar. Vi retas! En kanonfamilj helt enkelt!

(givetvis har jag inte lagt in bilder på många andra.. vi var ca 70st som deltog igår..)

FYRA LIKADANA




Långklänning/H&M trend
Skor/H&M acc
Clutch/H&M divided
Nagellack/ by H&M
Solglasögon i leo/Ginatricot

SLÄKTTRÄFF. Åh, jag är helt totalt urtrött (om det nu finns ett sådant ord) MEN detta ska vi lösa. Körde hem inatt och kom fram ca halv två OCH då hade jag ingen parkering. Roligt? Tusen tack för hela träffen i Färila. Det var så fantastiskt roligt! Fler bilder kommer efter jobbet...

btw. nu fick ni äntligen se klänningen på. vad kan man säga mer än att den är totalt fantastiskt underbar?

MIN BÄSTA


Espadrillos/H&M acc
Kjol/Weekday
Linne/Weekday
Halsband/H&M acc/trend
Solglasögon/H&M trend
Jeansjacka/Vintage

GODMORGON LÖRDAG. Det känns som om jag redan visat denna outfit MEN aldrig i dess helhet såhär.. tror jag? Anyway, allt känns oklart såhär på morgonkvisten och jag ska egentligen bara sätta mig i en bil i tre och en halv timme! håll tummarna! Nu, släktträff!

JEANSIGT VÄRRE





Jeansshorts/Levis vintage
Skor/H&M divided
Linne/Monki
Halsband/H&M
Skjorta/H&M trend
Jeansjacka/Vintage
Väska/Zara

MALLAN. Det här, mina nära och kära, det här skriker Malin. Den är så klockren och jag trivs som fisken i vattnet i massa jeans (iaf tyget!). Idag vaknade jag av en liten panik, imorgon är det nämligen släktträff (senaste jag var med i var för tio år sedan!) och jag ska bila dit. HUR ska man hitta? GPS är till för de som inte vågar utmaningar!

SMYGTITT


Vi ligger och steker i en oändlig hetta (som man absolut inte ska klaga på)

IDAG:
- Legat och solat i skarholmen
- Ätit lunch (lax med potatissallad!)
- Jag har hunnit med en runda på stan (två plagg blev det!)
- Hem till Johanna igen! Middag!
- IKEA shopping / city gross
- Liveshow (ja, den hackade! synd) sedan Sex and the city 1
- HEMMA!

Bilder kommer imorgon! Nu är jag trött tröttare tröttast. MEN en underbar dag har det varit! Minsann!

NYTT I GARDEROBEN




Linnet kommer ifrån H&M trend och ringen ifrån H&M acc. Linnet gillar jag för dess struktur, att det ser ut som en body (fast utan trosa) och materialet är härligt! Ringen är underbar, synd bara att jag inte kan använda den. Sommar = svullna fingrar?

KÖP. Måste springa ner på stan en snabbis nu.

SOMMAR ÄR STUDSMATTA







VEM KUNDE HOPPA HÖGST?

EFTERMIDDAG. Hur mysigt har inte vi haft det idag då? (bilderna är ifrån gårdagen förresten.. det kommer ifrån idag senare!) Jag cyklade hem till Johanna och vi tog bilen till skarholmen där vi spenderade några timmar. Sedan hem till kvinnan i sig för att äta lunch och nu är hon på ett möte medan jag är hemma hos mig. Det klickar så bra mellan oss. Vill bara säga det igen!

LIKE A FAIRYTALE






PARK-STYLE. Igår när vi låg i parken går plötsligt den här tjejen förbi. Vi alla gillade hennes stil och Johanna sa genast "Malin, spring ikapp och ta kort!" Så jag, klantig som jag är fastnade i mina egna solbrillor när jag skulle kliva upp, letade fram mitt linne som jag aldrig hittade OCH sedan när jag väl hittade det klädde på mig medan jag sprang, började springa, och springa! Till slut kom jag ikapp (hon gick bara förbi) och frågade om jag fick ta lite bilder. Självklart sa hon. Åh så snällt!

Jag känner dock att jag inte vill lägga ut hennes namn MEN vill påpeka att namnet är lika ljuvligt som henne själv. Hon har sytt sina egna kläder och hela atmosfären blev så klockren. Tusen tack att jag fick ta lite bilder för att dela med mig av inspiration här på bloggen!

Vill ni att jag ska fotografera fler streetstyles? Man kanske ska bli en fotograf på stan? haha...

GÅRDAGENS

Alltid lika smickrande att ta bilder nerifrån (ni alla vet väl hur det känns med dubbelhakor, vackra vinklar och det ena med det andra.. eller är jag ensam om detta? MEN vem bryr sig egentligen?)

IDAG. Det är strålande sol utomhus och jag har precis duschat - ska ta mig till Johanna där Emelie redan är så åker vi ut på bravader en sväng! Yey!

Bikinin kommer ifrån H&M divided, förstår det inte, man köper nya bikinis i tusen varje år men ändå ska man envisas med att alltid ha på sig denna..

EN HET SOMMARDAG













PARK-HÄNG. Vi bosatte oss i stadsparken, åt frukter och kex, solade, skrattade, skrev text/lekte, åt ännu mer, fotograferade och insåg att vi MÅSTE ta vara på varenda sekund av dygnet när det är såhär väldans varmt och trevligt! Tack för en underbar dag!

btw. jämför simons jordgubbar med johannas och mina. HAHA.

PÅ RESANDE FOT







CITYLIVET. Och vart var vi påväg? (okej allt är redan avslöjat på facebook men här i bloggen tar jag det steg för steg..) Vad säger ni om den där himmelen? Får man fälla en tår?

btw. om jag, för fyra år sedan, visste om att jag skulle ha såhär underbara dagar VARJE dag skulle jag längtat som en galning. Mina dagar är de bästa! OCH jag är så evigt tacksam till alla mina vänner för detta!

DAGENS


Kjol/Ginatricot
Skor/H&M divided
Linne/Weekday
Väska/Zara

IDAG. Kors i taket, jag lägger verkligen in en RIKTIG dagens. Det har varit fullt ös HELA dagen och jag är helt sprallig av glädje. Hur kan man ha så underbara och snygga vänner? Jag älskar det. Lägger in dessa två bilder medan jag tittar igenom resterande. Såklart ska ni få se vart vi hållit hus..!

YOU SOMEHOW FIND, YOU AND I COLLIDE



Nagellack 39.50:- st H&M

PÅ MINA NAGLAR. Vetni, jag jublade (nästan!) när dessa två färger kom in för lite mer höstens säsong och de ska redan nu få pryda mina stackars naglar (som går sönder varje dag!). Det gula får det bli! Jag gillar att de är så prisvärda och sitter bättre än några andra nagellack. Gillar ni?

IDAG. Runt halv ett ska jag möta upp Johanna, Emelie och Rebecka. Det blir bra. Det blir toppen!

EUROVISION SONG CONTEST


frank och jonas

alexander
En mysig kväll med glädje och skratt! Min favorit var DANMARK.

Bild: Johanna



KATARINA


byxa H&M 249:-

skor H&M 199:-

FASHION AGAINST AIDS. Gissa om jag har letat efter dessa saker (eh, nej det har jag faktiskt inte MEN jag hade hoppat och studsat lycklig som en hare om de på något vis kommit in som returer) istället lyckades min söta vän och kollega Kattis hitta lite smått och gott i stockholm. Jag är inte alls avundsjuk, inte alls...

NY KATEGORI. Jag tänkte att, eftersom mina vackra vänner klär sig så vackert, jag skulle skapa en ny kategori där det bara finns bilder på vänners outfits.. det låter väl ändå helt okej? Då måste även de ställa upp såklart. DEAL?

DIOR?


KOPIA.
Min korthållare/Tillfälliga plånbok ser ut såhär. Det är faktiskt ett fodral som följde med när jag köpte några isadoraprodukter för flera flera år sedan. En kollega till mig tittade och frågade "Är det en dior?" Tjaa.. drömma kan man väl alltid göra.. men erkänn, den är lite lite lite liiiiite lik ändå?

FÄRGER ÄR TILL FÖR ATT SYNAS



Kjol/Ginatricot
Halsband/H&M
Tröja/Ginatricot
Skor/H&M acc

MORGONSTUND. Godmorgon på er. Sitter och tittar på Skärgårdsdoktorn som vanligt och gör mig klar inför jobbet. Vad gillar ni bäst med denna outfit? Halsbandet? Kjolen? TRÖJAN kanske? Berätta söta!

JAG SAKNAR HONOM










RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”