MINGEL MINGEL


Nämen titta vilka härliga gossar vi åt med den där kvällen.. oj oj oj. Ett skratt varannan sekund och en mycket trevlig stund! Snart är det dags att göra sig ordning för sista kvällen.. Bara vila lite först!

TVÅ DAGENS


Skor/H&M divided
Klänning (snygg rygg!)/Ginatricot
Väska/Zara

Klänning/H&M trend
Skor/H&M divided
Väska/Zara

I MÅNDAGS. När man jobbar till kvällen och mötet börjar halv åtta är det bara hem och byta om på en halv sekund. Jag drog av mig en klänning för att ta på en annan, alltid skönare att täcka benen om kvällskvisten! NU är det åter jobb och det känns riktigt kul! Ikväll blir sista kvällen och jag vill bara säga, till alla människor, till alla möten, det har varit underbart att träffa er och underbara möten!

(NITTIONIO KRONOR!!!!)



NYTT. Detta par skor köptes i huvudstaden när jag var där i torsdags. Kan tänkas vara det mest onödiga köpet med tanke på att jag har ett par leopardskor i kilklacksmodell MEN (ja, det kommer ett men) mina är mycket högre och dessa kan jag jobba i en HEL dag! Hurra! Är de inte tjusiga? Och priset? WOW!

Mitt andra köp i Stockholm stavas A C N E.

BRYT AV MED MÖNSTER



Lackleggings/Ginatricot
Espadrillos/H&M acc
Linne/H&M dam
Kavaj/H&M trend
Väska/Zara

OM KVÄLLEN. När timmarna närmar sig kväll är det inte längre lika varmt (synd!) så på söndagen drog jag på mig dessa plagg. NU är det varmt igen och jag lever i mina jeansshorts - bästa köpet i år! På tal om köp, igår när jag var i sthlm kom jag hem med två ting.. GISSA om jag är glad?

DU & JAG



KUSINER. Den första kvällen satt vi förväntansfulla på det kommande mötet, på den kommande veckan. Det är galet hur snabbt tiden egentligen går. Imorgon är det fredag, vilket innebär EN dag till (jag jobbar söndag). Gemenskapen som framkommer under en sådan här tid är oslagbar. Bilderna ska läggas in på datorn, men jag hinner inte riktigt nu, så till dig cagge (ja, han skrek och bönade och bad om att få vara med på en bild.. när han föll ner på sina knän och pussade mina fötter gav jag med mig...) bilden KOMMER IN! ;)

Sovgott alla!

GLADA




REGNET DET BARA ÖSTE NER


Jeansshorts/Second hand
Skjorta/H&M trend
Väska/H&M acc
Skor/Zara
Paraply/Weekday
Skärp/Monki
Örhängen/H&M acc (favoriter just nu!)

ÄR NI LIKA PIGGA SOM JAG ÄR? Uppe med tuppen vill jag lova.. när jag sitter här i min turbanformade handduk med håret instoppat. En tanke var att jag skulle sova ut - en annan att jag skulle kliva upp och så blev det! Såhär såg jag alltså ut i lördagskväll, regnet det bara öste ner, något så fantastiskt. Man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta.. men om sanningen ska fram är det faktiskt helt enkelt bara romantiskt!

DAGENS LUNCH


Mitt i natten sitter jag nu här och skriver (och nej, jag är verkligen ingen nattuggla, tydligen inte heller en städerska, vad har hänt med min lägenhet? för lite tid hemma resulterar i ett jordbävningsuppdrag. hjälp!) glatt för fulla muggar. Efter det första mötet åt vi alla lunch på området.. Jag blev bjuden och ÄN EN GÅNG - TACK! Nu ikväll har vi minglat runt som aldrig förr. Tack snälla för idag!

Imorgon sätter jag mig på tåget!

DAGENS

Shortsdress/Weekday
Skor med träklack/H&M trend
Socks/Lindex
Väska/Zara
Skärp/Monki
Runda solglasögon/H&M acc

IDAG. Jag spurtade till mötet klockan tio och såg ut som ovan (hallå, jag har precis insett att jag kan ta självutlösaren ibland, höhö, vilka tekniska nymodigheter vi lever i!) och har varit på möten sedan dess. Nu är jag hemma, precis ätit upp och ska dra iväg igen! Yey! Vad tycker ni om detta, är det okej med socks i klackar?

JAG SAKNAR MIN MAMMA


HALLÅ, mamma vart är du kvinna när jag som mest behöver dig? (människor säger att vi är lika, de vet nog inte vad de pratar om... eller? haha. Men vet ni, det värsta är när de frågar om vi är syskon, ska jag ta illa upp då? Ser jag ut som 40 år?)

OCH: om ni vill göra mig riktigt glad RÖSTA HÄR! Tack!

DEN FÖRSTA KVÄLLEN

Smakprov på lördagens utstyrsel.. De där klackarna är helt fantastiska om jag ska vara ärlig, inte alls svåra att gå i. Lovar!

NU. Sitter just nu och äter frukost medan jag ser nyheterna. Snart blir det möte!

DU & JAG


HAHA, jag älskar den här bilden! (den bjuder vi på, eller hur johanna?) spindelnät vadå?

Jag njuter av Johannas närvaro, tillvaro, allt!

Och den obligatoriska. Jag blir alltid så glad av dig.

GODNATT. Dessa bilder togs alltså för ett dygn sedan (det kommer fler!). Varje kväll ser likadan ut den här veckan - massa härligheter. Är det någonting jag verkligen gillar - är det sådana här tider! MUMS säger jag bara! Kvällen har varit minst lika bra som igår (okej, tio gånger bättre). Min favorit sedan jag var liten (kanske för att hans son var den snyggaste jag visste när jag jämt skulle titta på "fransosen") CG är alltid BÄST! Jag blir så lycklig. Jag blir så salig.

you are always on my mind

SKRATTA


Skor/H&M acc
Jeansshorts/Second hand
Topp/H&M trend
Väska/Zara
Örhängen/H&M acc
Halsband/H&M divided

BLÅSTEN. Jo hörrni, det var inte läge att ta en bild när blåsten blåste bort mig till san fransisco och tillbaka (korsade golden gate med mina apostlahästar i autobahn-fart) MEN min mor lyckades knäppa av 763 bilder varav EN blev användbar. Ovan. Ni förstår, hon är ju så snäll och rar, men jag menar, en outfitbild måste kanske innefatta ALLA kroppsdelar? Jag tycker om dig ändå mamma!

Annars har jag haft världens bästa dag, jag tror på världens bästa kväll. Vad tror ni? & förlåt för att jag bara lägger in OUTFITBILDER - men just nu blir det bara så, hoppas ni tycker om det ändå!

ASSYMETRISKT HÅR





Bustier/H&M trend
Shorts/H&M trend
Halsband/H&M Divided
Skor med kilklack/H&M acc
Örhängen/H&M acc

HÖG MIDJA. Jag har verkligen fallit för det där med hög midja, en del tycker att det är det fulaste som finns - andra älskar det. I den senare gruppen tillhör jag. Vad tycker ni? Kan ni tänka er hög midja?

IGÅR. Verkligen ett perfekt möte i min smak. Verkligen ett perfekt umgänge. Det är sådana här tider vi minns! (bilder kommer direkt efter jobbet!)

Vad är egentligen oddsen att det var min favoritlåt på tv4 klockan 06:56?

NÅGRA DAGAR SEDAN




Topp/H&M divided
Shorts/Monki
Skor med kilklack/Weekday
Solglasögon/Ginatricot
Skärp/Monki

GODMORGON MÅNDAG. Det här var en liten safariinspirerad outfit ovan.. helt i min smak. Nu måste jag springa iväg till jobbet!

Och förresten :) :) :)

BLACK AND WHITE


H&M 399:- nu 50:-

KONFERENSTIDER. Åh vad jag älskar detta namn, att det kryllar med människor i hela staden och att mötena är fantastiskt bra MEN det var inte det jag ville skriva i detta inlägg utan helt enkelt bara fokusera på dessa skor jag "råkade" köpa med mig hem i veckan. Jag menar, det var väl inte ens någonting att fundera på?
Annars har jag precis kommit hem efter ett möte med mina vänner och sedan lunch med andra vänner! Jag bara älskart..!

I FREDAGS


Klänning/Ginatricot
Skor/H&M acc (nya, bättre bild sedan)
Socks/Lindex
Väska i lack/H&M acc
Halsband/H&M trend

FREDAGENS. Detta var alltså vad jag hade på mig i fredags. Jag gillar mixen att ha sockar i höga klackar och mönstrade klänningar. Mysigt.

Nu blir det möte igen. Denna vecka kommer vara fulladdad med sådana aktiviteter.. bara så ni vet!

MIN SOFFA


TESTING TESTING. Jag provade väl i stort sett ALLA soffor på ikea innan jag lyckades välja en utav dem. Många föll mig i smaken men den här soffan, med detta tyg, kändes mest MALIN. Jag menar, grå soffor är snygga, men jag känner bara att de inte skriker mig själv och då vill jag inte lägga så mycket pengar på en sådan sak. DOCK lovar jag att den dagen jag gifter mig kommer jag INTE ha en blommig soffa. Jag lovar.

NU PASSAR DEN PERFEKT!

BAKOM KAMERAN


Igår tog min lillebror "outfitbilden" och såhär kan det se ut innan, strax kommer de riktiga!

LÖRDAG. Hann inte riktigt med att blogga denna morgon då min mor var i farten och vi skulle iväg direkt. 10:03 intog vi ikea (igen?!) och brände massa pengar.. Det tar emot att få ett nollställt konto men att sedan få se resultatet är bara helt.. fantastiskt! Mina föräldrar är i full fart och fixar och donar medan min lillebror ritar av ett par skor som jag äger. Den bilden ska sedan ramas in!

FÖRRESTEN. Det är min & mammas & mormors namnsdag idag. Grattis till OSS! ;)

VOLANG



Skor/H&M divided
Klänning/Weekday
Solglasögon/H&M trend
Väska/Ginatricot
Skärp/H&M acc

IKEATUR. Alltså, var jag inte trött innan - är jag det nu! Vilken resa på ikea, en timme tog det att bestämma soffan. Haha, är man velig så är man minsann! Weell, den blev underbar, den BLIR underbar.. Sedan kunde jag såklart inte stå emot.. hyllan.. kuddarna.. soffbordet.. ALLT i vagnen. Det var bara att tuta och köra!

Nu är vi alla så hungriga att ord räcker inte till.. lite senare kommer faster med kusinerna. Mysigt.

HEMMA HOS MIG


Såhär ser det alltså ut på hemmaplan. Har förtillfället två st klädhästar men antar att en kommer försvinna nu när jag ska göra om litegrann.. Ikea nästa!

Vi har varit nere på stan och jag köpte kläder till mor (fick välja själv) och till bror (fick välja själv). De blev VERKLIGEN nöjda. Roligt!

GODMORGON FREDAG


Tänk er en lägenhet med fyra personer och ett gradantal på 453 grader celsius. Välkommen! Jag kollapsar snart av värmeslag. Hörrni, nu måste jag in i duschen och sedan ska vi förbereda denna dag. Mission 1 - SOFFA! Är det någon som vill sälja?! Jag vill köpa en ny och passar därför på när mina söta päron är här. Alla tips är välkomna.

Om en stund lägger jag in en liten bild från min lya, bara för att bjuda på någonting annat!

STRANDSÄKERT


I lördags gick jag på den norrländska sanden i en klänning från H&M divided. Riktigt fin, riktigt skön (flera år gammal!). Saknar verkligen det där vädret och badet.. yey! Snart kommer familjen, jag är lyckligare än någonsin!

PRICKIGA TIDER



Skor med kilklack/H&M divided
Jeansshorts/Levis
Bustier/Mq (ny!)
Väska/Ginatricot
Solglasögon/H&M trend

VARFÖR STÅR DU ALLTID MED FÖTTERNA INÅT? Det här är en fråga min mor ställer till mig vid var bild. Well, ska jag vara ärlig vet jag faktiskt inte MEN en anledning, ser jag nu, är att man ser hela foten - även klacken bakom. Bara ett tips. Jag står alltså inte så hela dagarna...

Idag kommer min familj! Hurra!

MILITÄRGRÖNA



Shorts 100:- Monki (ord. pris 350:-)

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN. Okej att min blåsa gjorde ont MEN hade jag inte fått den, hade jag inte hittat dessa shorts. De är perfekta nu under sensommaren (ja, det känns som om hösten snart är här - förlåt!) och jag kan verkligen säga av hela mitt hjärta - lyssna nu mormor och morfar - mamma och pappa - jag har INTE några gröna shorts i garderoben.

NU har jag det. Punkt.

NÄR MÄN KLAGAR PÅ LITE SNOR I NÄSAN


AJ AJ AJ!!!
Vi kvinnor får minsann stå ut med det mesta. Jag drog på mig ett par nya skor och jobbade i tio timmar (såklart de har klackar också!) och tänkte att nej men jag behöver inte några andra skor med mig. Jojo. När jag kom hem samma kväll blödde båda fötterna och blåsor (se ovan!) härskade. AJ! Kan nämnas att jag sprängt den där blåsan - FYRA gånger (man får inte spränga, jag vet, men man får inte heller äta godis före maten...).

Och sedan klagar män som om det vore jordens undergång när de behöver använda lite papper för att snyta sig. Jo tjena!

PÅ RESANDE FOT




HEJDÅ. Här lämnar jag hemmet utanför Örnsköldsvik och gör mig redo för den mest blåsiga flygturen någonsin. Vinden var så hård att bildörrarna stängdes av sig själva. Innan planet lyfte flög mitt huvud fram och tillbaka (utan att överdriva) mellan sätet och jag kände hur händerna vred sig på armstödet. När vi toppat på nästan 12000m stod vinden stilla och man kunde andas igen. Puuh. Men som vanligt är det ändå skönare att flyga än att åka tåg..

På bilderna visas mitt nyklippta hår. Jag skrek som en 2åring (men mor sa att man måste klippa sig åtminstone 1 gång/år) har ni också ångest när klippningen ska göras?

BLÅTT!


HAVET. I lördags var vi vid ett annat strandställe - salusand. Jag kan bara säga en sak - det här toppade rejält. Har faktiskt inte varit där på väldigt länge (med tanke på att jag flyttat) och nu vill jag bara tillbaka. Vågorna var riktigt höga och vattnet var riktigt riktigt varmt. Här kastade jag boll med BÅDA mina bröder. Sedan fikade vi.. läste bok.. och surrade. Ja, jag kan prata!

ALDRIG ANVÄND


Baddräkt/H&M
Jeansshorts/Avklippta från.. vila?
Träklackar/H&M trend

HITTAT I GARDEROBEN. Direkt när jag kom hem från semestern provade jag detta, insåg att jag aldrig använt den här baddräkten och var tvungen att knåpa ihop någonting. Jeansshorts är faktiskt väldigt snyggt till - väljer dock att använda mina i levi´s istället - de är lite högre i midjan. Men sommaren är här och så är även mina kläder!

TRE TAGNINGAR




Klänning/The garden collection H&M
Skor/H&M divided
Väska/Wedins accent
Solglasögon/H&J divided
Örhängen/H&M bij

KOPIA. Jag la tidigare in en bild på denna outfit, men här kommer helheten. Jag tycker om mina blå skor - de höjer färgflödet rejält! Idag har jag planerat att städa (familjen kommer och hälsar på på torsdagkväll - jaaaaaa!) vi får väl allt se hur det går med den saken...

JAG TRIVS BÄST NÄR SOLEN SKINER










Det är såhär det ser ut - på hemmaplan. När man njuter som mest med de man gillar som bäst. Under denna dag hann vi med tacos lunch/middag, gokart och till avslut ett hamnbesök. Sommaren i sverige, må du alltid finnas!

Vad säger ni, blir ni inte sugna på att flytta dit?

ÖRNSKÖLDSVIKS HAMN



Ni har kanske sett bilder i blondinbellas blogg om hur fint det faktiskt är i hamnen i övik. Värmen var oslagbar trots kvällstid. Fler bilder kommer...

& jag vill också tillägga att det finns ingenting bättre än att komma hem till era varma kommentarer. Tusen tack alla!

KORT KORT


Topp/H&M divided
Jeansshorts/H&M trend
Skor/H&M acc
Solglasögon/Ginatricot
Hårband/H&M acc

GODMORGON MÅNDAG. Denna outfit var för några dagar sedan (vad tycker ni?).. ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår MEN jag lyckades trycka min pinkod tre ggr och fick därför PUKkod. OCH hade jag en sådan? Nej. Var klockan 10 över 7 och de stängde 7? JA. Men lika skönt var det, jag packade upp alla mina väskor...

Nu måste jag skynda mig för att göra mig ordning till jobbet.. YES!

SPÄNNANDE


Snart lämnar jag solen för att åka hem till mina trakter. Det bränner på hela kroppen och jag har inte varit såhär brun sedan utlandsresorna. Wow, vilken semester! Sminket har vilat i tre veckor (hur tar man på sig mascara?). Ni kanske får hjälpa mig imorgon?

GOKART!!!






Det här mina damer och herrar, det var bland det roligaste jag varit med om någonsin (frånsett att jag efter 6 min mådde illa i de läskiga kurvorna). Ni ser också, svart på vitt, att jag leder på varenda bild.. höhö.

NU. Vi sitter hela familjen och tittar på vi på saltkråkan. HALLÅ, hur längesedan var inte detta?

JUST NU


Nu sitter jag bredvid mina två bröder och bara myser framför - sommaren med göran. Är det någon som behöver replikerna? Kom till mig, jag kan varenda ord och lite till! (outfit, se nedan!)

ACTION


Mitt i lekandet med min kusin för några dagar sedan. Vi hade en kaffestund med rostade bröd. Mums.

JUST NU. Har precis bjudit mina bröder på fläskfilé, potatissallad och en melonsallad - gott? JA VISST! Vi var så hungriga efter stranden halva dagen. Vädret är fantastiskt, vi badade i havet hur länge som helst, kastade boll, läste bok... allt! Bra avslut på semestern? Ja!

THE GARDEN COLLECTION


GODMORGON. Igår drog jag på mig denna klänning när vi åkte iväg till mormor och morfar för en liten mini-släktträff. Mysigt värre! (helbild kommer lite senare). Nu när jag tänker tillbaka på mina tre veckors semester har jag inte ett dugg ångest. Det har varit det absolut bästa vädret någonsin och jag har inte kunnat klaga en endaste dag. Att jag ska börja jobba på måndag ser jag bara som roligt, tillbaka till vardagen och det känns nästan som en skolstart! GODMORGON!

KNYT I MIDJAN


Skor/H&M
Jeansshorts/H&M trend
Linne/H&M dam
Armband/H&M acc

NÅGRA DAGAR SEDAN. Såhär såg jag alltså ut, men gissa vad jag skulle ta mig för några minuter senare? Vad tror ni? (kanske inte så svårt, men kul var det)

angående skuggan, ja, vad kan man säga "mamma, vad i hela friden är det längst ner till höger?" "men lilla gumman, jag ville ju också vara med!" Det blir så när mammor ska ha och ha...

KÄRLEKEN ÄR EVIG NÄR VI ÄR TILLSAMMANS

Min lillebror och hans fina fina tjej igår 12-13 år gamla (jag smygfotade)

Det finns faktiskt ingenting så stort som kärleken. Ingenting som övervinner allt såsom kärleken. Människor säger att singellivet är helt underbart - de vet troligtvis inte vad de pratar om. Jag vet att det ibland kan kännas som om gräset kanske är grönare på andra sidan MEN, ja det kommer ett men, det är faktiskt inte så. Harmonin i ett förhållande kommer man aldrig kunna uppleva, ensam. Att älska någon annan så stort och att samtidigt älskas tillbaka är unikt. Det är tillsammans växande och kärleksfyllt. Vetskapen om den person man lever med och dennes intressen samt familj förgyller just levandet i sig. Trots att tankarna på att vara singel dyker upp, att man vill känna sig fri, finns det ingenting, INGENTING, som toppar känslan av att få komma hem och veta att någon annan väntar på en.

Det sägs även att man kan ha roligt utan en pojk-/flickvän, att man kan finna lycka på annat sätt - men jag tror att de inte upplevt den rätta lyckan. Jag kan trivas, jag kan må, jag kan skratta, jag kan gråta, jag kan göra allt MEN i mina ögon sett delar jag hellre min lycka - med någon annan.

När jag tittar på min söte lillebror och hans söta tjej ser jag en sådan nervositet - att det blir gulligt. Ni vet den där känslan av att man inte vågar prata och när man väl börjat kan man aldrig sluta!? Kommer ni ihåg? Jag tror att det hänger på var och en att faktiskt våga visa fram fötterna, att våga hoppa - för egentligen, vad har du att förlora?

Jag tror att människor som säger att de vill vara singlar och sedan lever efter just bara den principen går miste om en hel massa i livet.

SOMMARENS FAVORITBILD


Är det någonting jag är stolt över så är det denna bild. Ser ni hur högt solen står på kvällen? Så fint det är här uppe i norr. Igår bokade jag min flygbiljett tillbaka, ack ack, det är med glädje och sorg kan jag lova! Hamnen i örnsköldsvik slår uppsalas å med elefantkliv.

Denna bild får alltså stå för sommarens favoritbild, jag tänkte att jag kör på denna idé igen, nu kan alla ni som läser detta lägga in er bästa bild också: Sommarens favoritbild. KÖR HÅRT!

BAK O FRAM



Klänning/Monki
Skor med träklack/H&M trend
Kuvertväska/H&M trend
Solglasögon/H&M divided

BADET. När jag gick in och hämtade min väska tittade min mor på mig och sa: "Far du sådär sitter inte jag bredvid dig. JAG VÄGRAR!" Förstod lika snabbt att hon menade att klackar inte platsar på strand (men jag tog bara kort för bloggen? vem gör inte så?). Hon lugnade ner sig med syrgas. Vad tycker ni om denna outfit?

Nu har jag precis spöat min bror i fotboll.. 10-3, han sa till och med att jag var bra (den lever jag länge på!)

IKLÄDD DEN VITA SPETSEN


SPETSIGT. Idag har vi hunnit med att vara hemma, åka och bada, hem till mormor och morfar och sedan är vi nu hemma igen för att äta. GOTT! Såg ut som ovan, bättre bilder kommer. Den där spetsklänningen, flickor små, den är fantastisk!

Mina ögon har inte riktigt öppnat sig på några dagar.. det blir så när man har annat för sig när det är läggdags... :)

TORSDAG


GODMORGON GODMORGON. Det blev inte mycket bloggande alls igår, vädret var perfekt - vi åkte till stranden medan mor hade golftävling, sedan hem och på kvällen kom morbror och vi satt alla bänkade framför VICTORIA. MEN däremot tycker jag att det var väldigt tråkigt att inte själva huvudpersonen var med.

Bilden ovan visar hur jag ser ut morgon - middag - kväll. Totalt utan smink, ibland måste man visa sådant också.. än fast man kanske inte vågar alla gånger?

SOLEN SKINER ALLA DAGAR





1. Jag kan lugna er med att jag tagit bort nagellacket och målat nytt 2. Det bästa som finns är att bara njuta 3. Stranden blev fullsatt tio minuter efter det att jag tog kortet 4. Min söta lillebror har solen i ögonen.

NYÄNGET. Det jag verkligen gillar här uppe är att man inte behöver åka till samma ställe flera gånger - man kan variera. Överallt finns badplatser. Jag och min bror bestämde oss förra veckan att åka till nyänget (den plats jag gillar mest... inte han! haha). Vattnet är verkligen hur underbart som helst och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag har tid att ta ett dopp där igen.. bara en gång!

Igår gjorde jag någonting jag aldrig gjort i hela mitt liv. Coolt? Förnamnet. Vänta bara...

YOU TOOK MY BREATH AWAY





HAVET. Såhär såg det ut i söndags när vi hade mötet EXAKT vid havet. Uppställda bänkar och underhållning i all form och vattnets ljuva stämma bredvid, jag vill inte säga det - men jag älskar det. Jag gillar faktiskt att vara här uppe i norr... det är därför jag gruvar mig för att sätta mig på flyget tillbaka..

Men erkänn - inte ett moln, somriga dagar och ett fantastiskt humör - det är grejer det!

JA TACK!


Åh så fina ting jag precis skaffat mig. Hörrni, nu börjar allsången och hela familjen sitter bänkad! STRÅLANDE VÄDER! Jag berätta allt vi gjort lite senare.. Vad tycker ni om plaggen ovan, ser det lovande ut?

VARFÖR BADA I HAVET?











BADA. I onsdags var vi som sagt och badade på ett ställe utanför Umeå - Umelagun. Massa bassänger och det bästa är att stället är utomhus. Vattnet var väldigt svalkande med ändå varmt! Så jag känner alltså - VARFÖR bada i smutsigt vatten - när man kan bada i klor?

och till er som aldrig varit där, prova det - utanför ligger en strand och även där vatten - riktigt mycket människor - riktigt härlig sommarstämning!

TACK FÖR KOMMENTAREN

Hej! :)
Visst är det du som jobbar på H&M i uppsala? Tycker du har sådan jädra skön stil! Ibland brukar jag gå in där bara för att inspireras lite av vad du har på dig (ja tro det eller ej, och usch, jag låter som värsta stalkern). Diggar helt enkelt dina kläder till 1000 och du verkar vara snäll också (kommer ihåg en gång när du hade på dig ett jättefint ljusrosa/beiget linne som jag tyckte var dundersnyggt och du berättade att du hade köpt det på rean, typ i vintras eller något). 
Keep up the good work girl. Snygg stil, härlig blogg! :)

HEJ SÖTA!! Först och främst vill jag bara säga tusen tack för att det finns så fina människor som vågar skriva sådana här saker trots den svenska normen :) och sedan tusen tack till dig som skriver detta. Mitt leende sträcker sig från öst till väst och en dag med denna början kan bara bli bäst! Det känns skönt att få ett sådant omdömde - att det inte var tvärtom - det lyfter upp!

Kom ihåg det - till er därute - gör vad ni kan för att lyfta varandra!

NYTT NYTT NYTT


Solglasögon H&M divided

BRA KÖP. Jag har köpt många bra saker men dessa ligger nog i tio i topp listan. Fantastiskt fina helt enkelt.. Och med ett pris... som en godispåse! Vad tycker ni om dessa?

Nu ska jag pallra mig till sängen.. har nämligen lyckats somna i soffan framför filmen vi alla (familj+morbror) har sett...

SOL I ÖGONEN



Klänning/Monki
Skor/H&M Divided
Solglasögon/Ginatricot

SOMMAR. Det känns som om man bara sliter på sig en klänning och springer iväg, men det är även så det ska vara denna årstid. Jag har verkligen bara legat på altanen och läst denna dag - med uppehåll för lunch och även en massa spel. Blir bara så trött över att jämt behöva vinna.. man får liksom inget motstånd... haha.

Det här hade jag alltså på mig när vi i onsdags åkte till umeå för äventyrsbad. Nästa inlägg visar mer bilder!

GULT ÄR INTE ALLS FULT


GODMORGON MÅNDAG. Det enda jag vill ha att äta på just nu är en glass. GLASS i stora lass. I lördags var jag lika intresserad av denna måltid så jag slog slag i saken och köpte en utanför ica. Den var fantastiskt äcklig MEN den matchade min utstyrsel - vad gör man inte?

Idag är det mitt mission att försöka komma ikapp i bloggen med alla dagar - jag ska göra vad jag kan!

STORA KLIV



FAVORIT I REPRIS
. Nu blir det VM och tv:n som väntar. SPANIEN? Ja tack! Vi har haft en fantastisk dag med havsutsikt och ett antal som badat, fika och lotteri (JAG VANN!). Det är sommar. Sommar. SOMMAR!

VOLYM


WOW. Hela mitt hår har fått volym i enorma mängder. Mor visade sin nyinköpta sak från en frisersalong och jag provade glatt. Men, jag blir mållös, jag som alltid brukar platta ner mitt hår har nu fått vågor och volym. SÅ SNYGGT!

Nu sticker jag och min familj ut till havet på möte. Tänka sig, vi har möte vid havet här uppe! GILLART!

LÖRDAGENS



Jeansshorts/Levis
Träklackar/H&M trend
Singoallatopp/Fått av mor
Väska/H&M acc
Solglasögon/Ginatricot
Armband/H&M acc

IGÅR. Jag gör verkligen allt för att det ska bli lite olika outfits. NU har jag varit här uppe i två veckor och ni vet alla hur det blir med packning och kläder efter två veckor - panik. MEN smart som jag är köpte jag lite nytt igår också. Tre plagg till.. Vill ni se?

JAG GILLAR ATT SKRATTA

FYNDAT

Den här fina saken är ett utav de plagg jag skaffat mig idag. Sitter ni ner? (annars sätt er) och läs - jag betalade alltså 64:- SEXTIOFYRA (!!!) kronor. Inte ett öre mer. Vet ni vad det bästa är? Att den har kostat 399:- Det är faktiskt nästan inte ens mänskligt. MQ är affären!

Jag kan verkligen tänka mig denna med högmidjade saker. Vill ha på mig den NU!

NU DRAR MOR OCH JAG!


Jag satt och läste min bok (har förövrigt läst ut den nu på 500sidor..) när min mor kom ut med en gul singoallatopp i handen och frågade om jag ville ha. EH... JAAAA! Den är hur fin som helst och jag matchar med mina jeansshorts.. lägger in bilder lite senare!

VI SES PÅ STAN!

UPPE PÅ TOPPEN


Jag stod på berget och tog en bild för några dagar sedan (också!)

LÖRDAG. Vi har precis käkat frukost och diskuterat bröllop. Far tycker att det har blivit så dyrt och mor tycker att man kan ta med sig och göra knytkalas. Då kom jag med min inflik - vi grillar korv med bröd. Papsen "Jag grillar!" sådärja, nu är det bestämt. Bröllop med grillkorv och varmt bröd.. säkert mjölk till.. Mysigt. Välkomna!

Dagen i sig har vi inte riktigt planerat ännu..

EN DAG PÅ STAN








STADEN. Jag och min lillebror spenderade lite tid på stan i måndags, åt glass och tänkte köpa en fotboll MEN de var slut. Jahaja. Då fick lilla jag bjuda på glass istället!

Jag ljög om vädret denna morgon. Det är kokandets hett ute och jag ligger och läser en bok.. Jag brukar aldrig ha tid att sätta mig ner och göra det, bara läsa en bok. Har ni mycket tid över?

MÅNDAGENS



Shortsdress/Weekday
Träklackar/H&M trend
Kuvertväska/H&M acc
Skärp/Monki
Armband/H&M acc
Solglasögon/Ginatricot

KLÄDERNA. Den är kort, den är perfekt, jag gillar shortsdressen MEN som jag skrev sist jag använde denna - jag hade hellre köpt linnet med knyt ifrån H&M divided för 99:-. Det är ju samma mönster! Tittar ni riktigt noga ser det ut som om jag har ett helrakat huvud. Vackert!

DAGEN. Det här är första dagen på två veckor som jag vaknar till och det är mulet. Faktiskt - lite skönt, men bara lite.

DEN FANTASTISKE GOLFAREN




Det stormade ordentligt när jag, mor och far, mötte upp min bror på golfbanan förra veckan. Jag passade på att slå några bollar och jag måste säga - det är faktiskt lite roligt! När gräset är grönt är allt mycket roligare.

pss. med min style på rangen kommer jag troligtvis bli näste tiger woods (om man någonsin vill bli det?!) Vad säger ni, ska vi köra golfproffs 2020?

SÄG SMILE

I söndags provade vi på min smileyfunktion på kameran. Resultatet blev såhär. Vi var mätta och belåtna. Här fattas bara mina två bröder.

BAD. Kom precis in genom dörren, har varit i umeå hela dagen - först bad till fyra, sedan lite affärer och efter det mat. Min mobil ligger på laddning och nu blir det Ernst!

LEO

Shortsdress/H&M divided
Skor/H&M acc
Hatt/H&M acc
Väska/Medföljd av veckorevyn
Solglasögon/Ginatricot

IGÅR. Var ju som sagt med min lillebror vid havet och såhär såg jag ut efter några timmar vid stranden. Favoriten här uppe i norr är att man bor precis exakt vid vattnet. I Uppsala - vart ser man vattnet där? i ån? Vad tycker ni om min outfit?
FAR OCH MOR. I köket gör mamma och pappa fika för fullt. Vi ska åka iväg till Umeå för att bada. Yey!

VID HAVETS BÖRJAN


Jag har aldrig förr känt en sådan passion för att just fotografera. Förut gjorde jag det bara för att jag kände mig riktigt "tvungen" med tanke på att man faktiskt skriver en blogg. NU känner jag att det är det nästintill roligaste jag vet. Det går inte en dag utan att jag har med mig kameran - jag vill föreviga allt. För några år sedan kunde jag knappt tänka tanken på att ställa mig på en strand och bara fotografera rakt ut - idag är det min vardag. Åh, känner ni som mig? Vill ni också trycka på "klick"?

Jag har egentligen inte tid att sitta här. SPANIEN ska vinna och jag är bänkad som bara den.

SÖNDAGENS




Jeansshorts/H&M trend
Linne/H&M "the garden collection"
Skor/H&M divided (acnekopia gånger tusen!)
Bijouterier/H&M acc

HEMMA FRÅN STRANDEN. Puuh, vi har hunnit med massor. Medan jag bloggade denna morgon fixade Edvin fikaväskan. Hallå, den var perfekt. Han tog med kex, sodastreamade vätskor och en massa gott. Vi svängde in och köpte godis+vindruvor också. Sedan blev det beachen och efter det gick vi en snabbis på stan. Nu är vi hemma och brodern sitter uppe i sitt rum och spelar det spel han köpte idag "fifa street 10". Kul?

BILDERNA. Jag och min mor får stå för dagens outfit.. eller rättare sagt - söndagens. Det gäller ju att byta om och göra bilderna roliga, men denna outfit fick ingen EGEN bild. Mamsen är med, det är ju trots allt hon som fött mig!

ÖVERDEL OCH UNDERDEL


Bikini 49,50:- per del

GODMORGON. Det har nu gått halva semestern och jag har haft fler soldagar mer än vad jag hade under min HELA semester förra året. Det gillas skarpt! Idag har min mor och far åkt ut på äventyr med motorcykeln så jag har tänkt hitta på något med min lillebror, dock blåser det spiken (som mamma säger och jag inte förstår) utanför. Bikinin ovan var ett spontanköp när jag var i stan för en vecka sedan, hade dock hellre velat ha en överdel till nederdelen men finns inte det får man istället se möjligheterna! Tänk så i livet!

BEACHEN


Vi intog stranden med lite bus i lördags. Åh, saknar dig vännen!

NU. Sitter med min familj och tittar på fotbollen.. hallå, holland, vad händer? ni SKA ju vinna! Slog även över till allsången och ska jag vara ärlig - han är kanske den snyggaste mina ögon någonsin har sett. Håller ni inte med?

VIGSEL DEN TREDJE JULI TVÅTUSENTIO









Johanna och jag blev fotade innan vigseln, i bild syns min lillebror och även min far i bakgrunden.. sedan blev det in i kyrkan och vackra sånger. De lyckliga två när vi stod utanför och tog emot dem, och se så fina de är! Frank ställde sig mittemellan oss två kvinnor. Jag passade på att kramas med brudparet och sedan fotograferade vi vidare...

IDAG. Vi har precis kommit hem efter att ha spenderat några timmar vid vattnet. MEN direkt när vi kom fram kom molnen lika snabbt vilket resulterade i att bada fötterna och sedan fika, fika och fika. Värmen är fantastiskt het och man ska ändå inte klaga :)

ARTON GRADER PLUS


Årets första dopp - CHECK! I lördags sprang jag bara rakt ut i vattnet, drog med mig Johanna OCH tillsammans badade vi, faktiskt en lång stund. 18 grader i vattnet. Nice!

IDAG: Tanken är att vi ska inta vattnet - men man vet aldrig vad som händer. Första stopp är ica! Åh vad roligt! Men vill man mätta sin mage är det troligtvis det som gäller...

KLÄDD FÖR VIGSEL


Klänning/H&M Trend (ett riktigt reafynd 150:-)
Skor/Sonia Rykiel for H&M
Väska/Wedins
Ring/H&M acc

BRÖLLOPET. Såhär såg jag alltså ut när vi var iväg i lördags. Utsikten är makalös från denna kyrka och vädret kunde inte ha blivit bättre. Brudparet var strålande fina och deras glädje spred sig i hela kyrkan. Åh.

SOLGLASÖGONEN


Vi tre bak i bilen när vi var påväg till bröllopet i lördags.. Hur fint som helst.

Har ni ingenting att göra får ni hemskt gärna rösta på lilla mig HÄR!

FREDAGSKVÄLLEN










Vi gjorde ordning middag som vi åt hemma hos mig, sedan direkt in till stan där vi gick hem till Daniel med sambo. Därifrån tog vi oss ner till hamnen och självaste hamnfesten. Vi såg safemode spela (de kommer från uppsala). Efter spelningen gick vi in backstage med Jonas. Sedan mötte vi upp Frank än en gång och Jonas hängde med OCH till slut fick Johanna sin efterlängtade nougat. Mums!

GODMORGON. Sitter just nu och tar in vad som händer på tv:n. Vädret är sisådär om jag ska vara ärlig, men perfekt om man vill blogga!

FREDAGENS


Klackar/H&M
Byxa/Monki
Bustier/H&M trend
Kavaj/H&M trend
Väska/H&M acc

HAMNFESTEN. När vi var ute i stan i fredags såg jag ut såhär... vill tillägga att jag nu faktiskt kan gå i de där träklackarna och att jag trivs som fisken i vattnet i denna outfit. Ja tack. Vad tycker ni?

DET VAR EN DAG PÅ STRANDEN


I fredags mötte jag upp Johanna mitt i stan och sedan drog vi ut till havet - gullviks havsbad. Klockan var här 16.00 och det var EN till familj som ockuperade stranden med oss. Solen stekte!

Johanna och jag har turats om att ta bilderna denna helg..

Se så högt upp solen står. Jag gillar kontrasterna i färgerna.

Jordgubbar! (14,90:-/l jag trodde de skämtade.. i uppsala betalar man 35:-)

Goda vindruvor!

Jag körde en guidad tur och gasade upp till vårt högsta berg - varvsberget. Härifrån ser man hela staden. En riktigt fin hamnstad - örnsköldsvik.

Och jag var hyfsat (relativt, skapligt) glad över mitt sällskap. Haha, Johanna, jag saknar dig redan!

HON ÄR NU BORTA. Efter att ha delat rum med min kvinna har hon nu lämnat oss för sin stad Uppsala (jag åker hem lite senare, som sagt). Det är tomt utan henne MEN jag lever kvar i alla bilder. Se så fina OCH det är bara början...

FOTBOLLSTIDER



GRÖNT GRÄS. Jag och min lillebror när vi var ute och spelade fotboll häromdagen. Snart är det dags för lunch och efter detta skjutsar vi Johanna till hennes skjuts (frank) hem tillbaka till uppsala. Jag stannar ett tag till här uppe i örnsköldsvik. Det gillas!

VAD "JAG" VILL


Har ni ingenting att göra ikväll LÖRDAG tycker jag absolut att ni ska gå in och läsa en liten intervju om mig, vad jag vill. KLICKA HÄR! Intervjuns innebörd är alltså att jag delar med mig av heta tips för min dejt, hans klädsel, sätt att vara och de bästa männen jag faktiskt faller för.. En rolig grej helt enkelt!

NU: Johanna och jag har stoppat fotbollstittandet och ligger nu framför sommaren med göran. Va? Igen? SJÄLVKLART!

DAGENS BRAVADER



Klänning/H&M "the garden collection"
Espadrillos/H&M acc
Ring/H&M acc

BRÖLLOP+HAVSBAD. Godkväll damer och herrar. Har precis avnjutit en helt förträffligt god middag där vi alla hjälptes åt med maten. Far grillade kycklingfilé. Dagen började med vigsel (har en massa bilder att visa er!) sedan direkt till NYÄNGET havsbad där vi fikade och jag, håll i hatten, doppade mig för första gången detta år. HURRA. Det var riktigt skönt och svalkande. När vi kom hem var såklart fotbollen på i högsta hugg. Härliga sommartider...

OUTFITEN OVAN. Detta hade jag på mig den sista dagen på jobbet innan semestern (haha, ja, en vecka sedan). Ville känna mig extra fin.. bara för att fira lite smått...

BEIGE OCH SVART


GODMORGON! Här taggas det till för fullt inför vigsel i sveriges finaste kyrka (javisst, den är utnämnd till sveriges finaste på riktigt). Jag hittade en klänning med prislappen kvar! HÄRLIGA TIDER! Den får det bli! Att den är lika kort som en smurf över jorden spelar väl ändå inte någon roll? Jag får hänga dit sådana där hängare man har på dukarna utomhus.

TACK ALLA FÖR IGÅR! TACK ALLA FINA MÄNNISKOR SOM BERÖMDE MIN BLOGG! NI ÄR UNDERBARA!

SONIA RYKIEL FOR LIFE


Varför använder jag aldrig dessa skor (mer än på bild?) Ni som använder dem... hur går ni som? Hjälp mig? Jag snubblar efter två steg!

Nu ska jag fortsätta besvara en del frågor på mail.. ni får se resultat snart!

HEY BABE


Bilden togs på midsommarafton

JOHANNA. Du är den finaste jag vet, du är den finaste i världen, du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna, som blommorna... du är bäst! Imorgon kommer Johanna hit till Örnsköldsvik och jag kan inte mer än att glädjas gånger etthundra. Det ska bli så roligt att få visa henne alla delar där jag växt upp, där jag lekt och busat och där jag sitter för att bara ta in en solnedgång. Gumman. Kom hit nu!

JUST NU. Har precis friserat mina två bröder, har spelat fotboll (jag var ronaldo, edvin var torres) vann med 11-9. Nöjd.

BUS MED LILLEBROR




I tisdags gjorde jag och Edvin hänga gubben på altanen.. Ni förstår, här uppe, går solen aldrig ner. DET gillas! Snart blir det mat, någon (MALLAN) är hungrig som en get.

UTE I SKOGEN


Byxa/H&M dam
Skor/H&M "Sonia Rykiel"
Linne/Monki
Kavaj/H&M divided
Väska/Wedins accent

GODMORGON TORSDAG. Vet ni vad, imorgon kommer JOHANNA hit. Kan man bli lyckligare? Jag undrar. Första stoppet blir i alla fall att åka till affären. Mor har skrivit en lista som vi får att bita i. Igår såg jag en otroligt bra film för fotbollsälskare (jag tittar på fotboll dagligen nu, vad händer? det är faktiskt roligt, intressant och man bara måste se hela matcher!) GOAL (+ någonting) heter den. Trean ska jag se idag! Vad tycker ni om klädseln ovan? Kavajen är så fin? (ett tips - gå upp en strl, min blev dock förstor över axlarna MEN det blir snyggare och bekvämare om den är lite lösare!)

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”