JAG BÄR GÄRNA MIN KJOL TILL ALLTING JAG SER


foto: världens bästa faster

DÅ. Igår, när vi var påväg in till föreställningen (åh vilka fina bilder jag tog! MÅSTE lägga upp de i ett senare inlägg!) Jag blev bjuden av min kära faster och vi hade så roligt tillsammans.. När Debbie klev upp på scenen var fotograferingen ett måste - så jag nästintill missade hela dansen! MEN jag har ju den på film/foto.

SNART. Johanna ringde mig på jobbet och det blir tydligen SATC 2 ikväll. HALLÅ. Jag är överlycklig. Tydligen lät lite negativt.. egentligen VERKLIGEN.

Kjol från Weekday, skor H&M, linne Weekday, halsband H&M, sjal H&M, jeansjacka Vintage och väska Zara.

UTE OM SOMMAREN








Det togs lite bilder igår.. lägger bara in några nu innan jobbet.. resterande kommer en annan gång! Vet ni vad, jag är så laddad för semester nu att det finns inga ord.. sol, bad, båt, HEMMA, allt! Bara några veckor kvar. Innan dess blir det släktträff på lördag, personalfest nästa lördag... ja ni hör! Fullt ös!

Vilken bild är er favorit?

EXIT




Det här är alltså läppstiftet jag har på mig i inlägget nedan. EXIT heter det och sitter perfekt! Finns på Make Up Store för 165:-

NYTT PÅ LÄPPARNA



BEIGE/ROSA. Jag gillar att måla läpparna och den här gången fick det bli ett nytt läppstift ifrån MUS. Vad gjorde man utan denna butik? Jag säger det jämt, kanske alltför ofta MEN deras läppstift är underbara - håller i vått och torrt. Vad läppstiftet heter får ni reda på imorgon... visst är det fint?

TITTUT


MIN DAG. Började dagen med möte klockan 10, sedan direkt hem till min faster för lunch, Frank kom också dit och gjorde oss alla glada :) Efter detta åkte vi ner till stan för att titta på dansföreställning där flera hundratals människor satt i butiken. Min kusin Deborah körde uppvisning. Nu är jag hemma, mellanlandar och äter alvedon/ipren. Mitt huvud sprängdes i den där värmen inne i lokalen.. Puuh.

FÖRRESTEN. NÅGON SOM VILL CYKLA NER MIN CYKEL FRÅN SLAVSTA? JAG ORKAR INTE HÄMTA?

MIN MAMMA ÄR BÄST!




Klänning/H&M trend
Skor/H&M divided
Jeansjacka/Vintage

HEMMA HOS FASTER. Men hallååå.. det är morsdag. Jag hoppas verkligen att ni alla har uppvaktat era mammor. Tänk på att det är faktiskt deras förtjänst att vi finns till.. tänk att det var de som led i timmar för att våra nyllen skulle titta ut. TÄNK att de bar på oss i nio månader. Wow. Vilken bragd. Jag vill även tillägga att det är MIN mamma som är den bästa i världen. Hon är min bästa vän!

MIN DAG




Bilderna togs för nästan exakt ett år sedan av min söta kusin Deborah!

Otroligt dålig uppdatering
, men jag gillar er ändå och jag hoppas verkligen att ni tycker om mig på ett litet sätt.. kanske ett plus i kanten någonstans? Well, jag har hunnit med en runda på stan med Andreas (han köpte fantastiskt snygga skjortor och en finfin tshirt! man måste anteckna kläder i denna blogg!) sedan fick jag skjuts av denne man till Johanna för att där mysa och fixa TACOS och ett KILO godis. Vi taggade till inför eurovision (efter att ha tittat på "sommaren med göran" den tjugoandra gången!) och helt plötsligt ringer Frank & Alexander och säger att de ska komma över.. Johanna och Mallan flyger upp ur soffläget för att bättra på sminket - tro mig, vi såg ut som någonting som åskan slagit ner och sedan stampat på det tio gånger.. inte johanna förstås.. men mallan! Sedan dök även Jonas upp och vi alla hade en skööön kväll! NU SÄNGEN! WOHO!

I MIN GARDEROB


Det lönar sig att städa.. Bakom mina sjuttiofemtusen stickade tröjor hittade jag en magkort favorit. Den blev jag genast förtjust i och ni får se hur jag matchade den i ett senare inlägg!

NU. Springa ner på stan och sedan hem till Johanna (hon har panik i sitt otroligt välstädade rum - NOT!)

(vill ni se fler favoriter ur min garderob? är det någonting jag ska fortsätta med?)

IFRÅN MIN SYNVINKEL


Ni ser änden längst bort? (nej det gör ni kanske inte för att det var sjuochenhalvmil.. ungefär) DIT skulle jag!
Sedan hittade jag självaste MAMMA MU efter vägen..

Men sedan hittade hon (och alla andra) mig och jag blev rädd...

Det var en varm och fin kväll igår.

JOHANNA&MALIN. Igår var det Johannakväll för fulla muggar. Vi köpte hem massa gott och åt inför Talang och sedan en film. Spontana kvällar är som roligast!

HEJDÅ


NU rusar/springer/cyklar jag iväg till Johanna (bara sisådär ett dygn försenad!) Nej då. Men hungern har stigit mig upp i öronen.. Jag röstar för MAT! :)

PÅ MINA FINGRAR

RING RING. Dessa bär jag gärna.. mer än gärna.. dock är jag den mest jag-använder-aldrig-ringar människan i hela världen. Tråkigt. De känns bara som om de är i vägen när man jobbar... tyvärr! Jag gillar framförallt de i turkost. Vilken är din favorit?

Idag har jag jobbat och det tjuter fortfarande i öronen.. älskar när det är ös med människor! Hurra! Snart bär det iväg hem till Johanna, vi är trötta båda två!

MIXA BLOMMOR MED JEANS




HÖGA KLACKAR. Det är härligt med värmen när man kan gå i shorts utan att frysa (nähä?), idag blir det dock andra bullar då det regnar utomhus. Tråkigt. Jobb står på schemat och sedan är jag ledig hela helgen lång.

Skor H&M acc, jeansshorts weekday vintage, linne från H&M "the garden collection", jeansskjorta från H&M divided blue och ny klocka fått av mor.

SUDDIGT



Klänning/H&M trend
Halsband/Indiska
Skor/H&M divided
Örhängen/H&M acc

BAKOFRAM. Det jag gillar med den här klänningen är framförallt dess rygg (vilken jag såklart inte har en bild på tyvärr), och jag ber även om ursäkt för bildens dåliga kvalité. Bättre lycka nästa gång... right? :)

INLÄGGET NEDAN. Jag har lagt in fler bilder till DET HÄR INLÄGGET. Njut av solens sken!

I MITT KÖK

NYTT PÅ HYLLANHur fina är inte dessa koppar? Jag får en sådan känsla till Paris.. Åh, vet ni vad det bästa är.. att de är fyra stycken.. jag, johanna, vickan och emelie! Vi ska dricka kaffe och äta kakor hela året. JA TACK!

MIN DAG DEN TJUGOSJÄTTE MAJ

KLOCKAN 11.11 Påväg till stan för att möta upp Johanna

KLOCKAN 12.07 Åker till detta ställe (där jag hittade jeansshortsen nedan!)
KLOCKAN 12.51 Hem till Johannas farmor för kaffe och kakor på balkongen

KLOCKAN 13.34 Drar vi vidare ner till stan för att äta lunch

KLOCKAN 13.49 Parkerar på stan

KLOCKAN 13.54 Står vi och tar fina foton


Se så fint i trädgården där utanför




KLOCKAN 14.21 Lunch vid fyrisån


Johanna äter jordgubbar! MUMS!

Vi fick lite besök av herr och fru fågel

KLOCKAN 15.29 Anlände vi till vattnet (efter att ha besökt ica för godis!)







Vi två




Hej. Jag älskar dig!

Vad tycker ni om att följa mina dagar såhär? (jag lägger till fler bilder och mer text efter jobbet! Stay tuned!)

FYNDAT SECONDHAND



LEVI'S.
Jag är överlycklig. Har letat i evigheter efter de mest perfekta jeansshorts man bara kan tänka sig och idag fann jag dem. Tvätten, slitningarna och självaste modellen är bara det en fullträff. Priset? Tjaaa... 45kr. Lycka?

SMAKPROV


Strax innan lunch fotograferades jag av Johanna vid Saluhallen... bilder från dagen kommer strax!
Vill tacka Johanna för denna ljuvliga (med betoning på alla bokstäver!) dag.

NYTT I GARDEROBEN



Bustier H&M trend 299:-

LÖN. Det var lön igår för många av oss och jag firade detta med två nya plagg. Den här bustiern är en av dem. Jag gillar att den är blockfärgad dock i ljusa färger och dragkedjan bak är fantastisk! Vill bara matcha den på rätt sätt med hög midja... Är den inte fin?

IDAG. Johanna står på schemat och vädret är underbart!

KULÖRER



Klänning/Ginatricot
Skor/H&M acc
Socks/H&M
Örhängen/H&M trend

NU. Desperate housewives, spännande.. eller tja, kanske inte riktigt.. hatar att säga det - men menar vartenda ord - ALLT var bättre förr. ALLT. Julkalendrarna, tv-serierna, årstiderna, lekarna, spelen.. ALLT! Vad kommer härnäst? (iofs, min iphone fanns inte då så okej, ett plus till nutiden!)

PÅ FÖTTERNA


Klackar H&M acc och Socks ifrån H&M underklädesavdelningen

I KLACKARNA. Jag stoppar gärna ett par prickiga socks i beige ton i mina klackar under sommarkvällarna.. Ljuvligt är ordet! Prickarna gör grejen!

49.50:-


DAGENS TIPS. Cykelbyxan (ovan) med spetskant är ett förträffligt lysande briljant plagg i sommar. Den kan användas under, över eller mittemellan någonting vackert och glatt. Jag gillar framförallt att visa spetskanten under ett par tuffa jeansshorts.. Hur matchar du?

BUTIK. H&M

TILL VARDAGS



Converse
Lackleggings/Ginatricot
Linne/Weekday
Jeansskjorta/H&M divided blue
Halsband/Indiska

"Malin, jag vill INTE vara med på bild.." "Det är lugnt.. jag tar bort dig.. NOT!" haha, synd att min bror är med sådär morgonpigg och alert. Stackars liten, mitt medlidande är lika högt som en... myra.

GARDEROBEN. Imorgon är det dags. Allting jag INTE använder ska bort (tjaa.. i alla fall ner till förrådet, eller upp..) Håll tummarna!

NÄRBILD


Skärp Monki, cykelbyxa H&M trend och skjorta H&M trend

UPDATE. Är precis hemkommen efter att ha jobbat & fikat med Sofia och Siri. Hur mysigt som helst. Bra kvinnor det där!

SOMMARKLÄDD


Kjol/H&M divided
Espadrillos/H&M acc
Linne med tryck/Weekday
Skärp i midjan/Monki
Vet inte riktigt vad jag gör med munnen, men den bjuder jag på!

JOBB. Vad vill ni se mer av i bloggen? Mer oufits? Mer ifrån garderoben? Mer privata bilder? Hjälp mig nu tack!

DET FATTAS BARA ETT VATTENSTÄNK



SEX AND THE CITY VIBBAR. Igår hade jag på mig min nya klänning från bikbok, den jag skrev om nedan.. Såklart ville jag matcha med lite svarta accessoarer men nästa gång kanske det blir mer åt det "romantiska" hållet.. Vem vet? Gillar ni?

btw. Ni vill se mer "outfits" och givetvis ska jag fixa det!

DANCING WITH YOU ALL MY LIFE

"Vänta jag måste tugga klart.." "Redan kört" sa jag med ett leende på läpparna.. okej.. du får en chans till...
Bra sötnos
Jag knäppte av ett kort på mig själv, det syns ju inte alls.. inte alls..
Min mat.. hamburgaren rymdes inte ens.. haha, glömde bort självaste köttet..
.. och Johannas mat. Lite mer fin.

MYSKVÄLL. Det är sådana här kvällar som är de mest underbara.. jag är verkligen INGEN partypingla. Tyvärr. Eller tyvärr och tyvärr.. man väljer väl själv?

NYTT I GARDEROBEN

Vad kan detta vara? Kanske ett plagg som kommer användas om exakt två veckor? Jag är kär.

WHEN THE STARS GO BLUE


En varm sommarkväll.. bikini, jeansshorts vintage och en skjorta över det.. ibland blir det inte bättre än såhär...

AND NOW THERE IS SO MUCH I TRULY WANT TO SAY


"Jag-är-så-taggad-till-att-shoppa-på-nätet-looken"
"Jag-är-oskyldig-det-var-inte-jag-looken"
"Det-var-ju-faktiskt-ganska-roligt-looken"
"Jag-insåg-att-jag-precis-shoppat-för-50222kr-looken"

27 DRESSES. Är det någon film jag gillar så är det denna (okej, så säger jag kanske om femtioelva stycken och när det kommer till kritan är det bara för att han är så fager!) och jag tycker även om Katherine Heigl. Faktiskt. Nyss ringde Johanna och innan jag somnar kommer hon hit och säger hej. Tjohej.

PÅ MIN KLÄDSTÅNG



Ser ni någonting ni gillar?
(den är tyvärr inte sorterad MEN jag känner mig nöjd bara över att få hänga upp lite grejer!)

JEANSVÄST?



Espadrillos/H&M acc
Byxa/Ginatricot
Linne i spets/H&M divided
Jeansväst/H&M trend
Väska i läder/H&M trend
Halsband/Indiska
Örhängen/H&M acc

BEIGE&JEANS. Jag gillar den här färgkombinationen, när jeans bryter av det där gulligt beiga.. vad tycker ni? Lite senare lägger jag in bilder från gårkvällen med Johanna.

ROSA OCH SILVRIGT


Det är detaljerna som gör det.. en liten söt spegel från indiska står fint i min hylla.. för att inte tala om godisskålen som alltid är tom.. VEM är den skyldige?

NU: Sömn

THE SONGS WE SANG TOGETHER



Shortsdress/H&M divided
Skärp/H&M acc
Halsband/Indiska
Skor/H&M divided
Kavaj/Ginatricot
Solglasögon/Ginatricot

GODMORGON. Skärgårdsdoktorn är i bakgrunden och jag gör mig iordning, vet ni möjligtvis hur varmt det är?! Man ska INTE klaga.. men det vore skönt med en AC inomhus om nätterna. Lovar. IDAG kommer min Johanna och vet ni vad, hon flyttar hit för gott. JA TACK!

PÅ NÄRA HÅLL


Ring 49,50:- och läppglans 9,50:-(!!) H&M

Örhängen liknande fransar H&M 29,50:-

Väska i läder H&M trend 599:-

DETALJ. Det slog mig igår att jag har ju den här fina väskan - den fick användas. Till den i övrigt väldigt beiga outfiten matchade jag med svarta detaljer. Resterande får ni i ett senare inlägg.

FÖRTYDLIGANDE. Nej, jag tar verkligen inte studenten i år (än om man kan tro det med tanke på mitt inlägg nedan). Jag blir 22 i sep.. dock hade jag hellre velat vara 19 igen. VILKEN TID.

FASHION AGAINST AIDS H&M


FAA. Herrkollektionen i år ser helt fantastisk ut och vet ni vad det bästa är? Allt finns tydligen kvar - än så länge. Skjortorna är perfekta i sommar och ligger på 149:-. Det visas väldigt mycket mönster i ljusa toner. Scarfs är fortfarande lika populärt (trots den 30gradiga hettan!). Jeansskjortan kommer att hänga med hela sommaren och har du inte investerat i en är det här ett ypperligt tillfälle!

Vågar du? Köp den armyinspirerade jackan och det mönstrade linnet. SNYGGT är bara förnamnet.
Måste ha? Skinnjackan ska finnas i allas garderob. Den här ligger på 699:- och jag gillar den framförallt för dess slitningar.

Samtliga bilder finns på hemsidan H&M.

VITT SOM SNÖ




1. Klänning monki (mer åt det vita hållet än rosa!)
2. Klänning bikbok (tyll gånger tusen!)
3. Klänning ginatricot (inbyggd bygel, väldigt fin med broderi!)

STUDENTEN. Den bästa dagen i ens liv närmar sig med stormsteg, vilken vit klänning tycker du är finast?

SYSKONKÄRLEK

Jag busar jämt med mina bröder.. slåss aldrig.. BUSAR. Det är ju underbart roligt. Vet ni vad det bästa är? Att jag är äldst. DET MENAS att jag alltid har rätt. Jämt. Den som säger emot mig? Kittlar jag. När vi var mindre körde Oscar och jag mattbrottning.. man står på köksmattan och brottar ut den andre utanför mattan OCH då måste personen i fråga vara utanför i tre sekunder - sedan vinner man.. OS NÄSTA ELLER VAD? Jag är stolt. Tänk att vi kom på den leken själva.

SOL VIND OCH VATTEN. Jag vill ligga ute i skärgården och steka, istället sitter jag mitt i city på en balkong lika stor som ett äpple.

EVIGT TROGEN



Långklänning/H&M divided
Jeansskjorta/Köpt till bror H&M divided blue
Örhängen/H&M acc
Halsband/H&M acc
Filt/Derby (julklapp till far för ett år sedan)

SNUBBLA INTE. Hallå, hur går man egentligen i denna klänning? Okej att den är skön. Okej att den är vid och lätt på det sättet MEN hur ska man ta sig framåt utan att ramla omkull? Jag som ändå är 175 cm över havet borde väl kunna ta sig framåt? Det slutade med att jag drog upp den och knöt åt med en gummisnodd. Fashion vadå?

PÅ DINA NAGLAR

Nagellack i färgerna 624 baby blue, 619 vintage mint, 193 pure coral och 192 power pink.

LACKAT. Bara ett litet tips - passa på denna vecka, nagellacken ovan kostar BARA 39,50:- st. Köp! (@H&M)

VECKANS KAP



En ny vit klänning har fått flytta hem till min garderob och jag tror att den blir perfekt till svarta accessoarer. Vackert. Priset? 49:- ÄR DET INTE FÖR BILLIGT?

SHOPPING. Jag gillar att göra fynd och denna klänning är inget undantag. När jag ser den tänker jag direkt på DEN HÄR KVINNAN

ARLANDA-UPPSALA




MITT I MATEN




och mina bröder säger att jag är den barnsligaste tönten i hela världen... HUR kan de ens tänka tanken? haha

MAT. Korten togs i lördags och vi åt familjemiddag. Yey. Jag saknar min familj redan, hur ska detta gå?

I SOLENS SKEN




Alla vet att jag är en sucker för foton och mode.. när detta möts på ett fantastiskt sätt är det VERKLIGEN värt att visas upp. Josua har matchat jeans med jeans och tagit helt kolossalt vackra bilder! (här visar jag tre av dem!) Jag gillar det.. GÖR NI?

HEMMA. Gjorde ett gigantiskt bra kap idag på stan. Vill ni se? KLART NI VILL! En femtiolapp fick jag punga ut OCH en sådan hittade jag i min väska. Man tackar. Och bockar!

ALLA GODA TING ÄR FYRA


1 2 3 4 ?

RÖSTA. Medan jag är på jobbet idag får ni hjälpa mig.. vilken tycker ni är snyggast? Om ni inte ser så bra på bilderna ligger alla mina outfits under DAGENS OUTFIT. Kör hårt!

KNYT EN KNUT I MIDJAN



Espadrillos/H&M acc
Kjol/Veromoda
Skärp/Monki
Jeansskjorta/H&M divided blue
Linne/H&M dam
Halsband/H&M divided
Örhängen/H&M acc SE HÄR

BARA BEN. Åh vad jag vill ha bara ben nu, men hallå.. de är ju kritvita, lika vita som isbjörnarna på antarktis.. lika vit som mulan i disneyfilmen eller varför inte lika vit som... tja.. torskfilé. HUR GÖR NI? Vad ska man ta sig till? HEJ ilandsproblem.

DÅLIG UPPDATERING


BACK IN TOWN. Jag är tillbaka i Uppsala med nya idéer därför är det dålig uppdatering förtillfället.. Mina kläder flyger kors och tvärs och likaså möblerna. Tjohej vad underbart det blir! Tills vidare bjuder jag på den här fina bilden av daniel och mig. Gosh vad jag saknar den karln!

VI


somliga är fina, men jag och min kusin - vi är cooooola! eller vad säger ni? har jag inte jordens mest fina kusin?

DETALJ

örhängen 29,50:- H&M acc

PRYDER ÖRONEN. De är så fina, så lätta, perfekta att visa upp i uppsatt hår. NU tittar jag på bröllopsfotografen, det gäller att passa på när man är hemma!

Hemma = ÖRNSKÖLDSVIK. Ni som inte vet vart det ligger? Längs högakusten i ångermanland! (:

FOTBOLL MED BROR








man kan tro att jag snart ska upp och lyfta, men det är bara min fotbolls-style. Vackert!

FOTBOLL. Är det någonting som händer på vår gård så är det foboll om somrarna.. Att det alltid ska vara så roligt? Vi körde dock bara en snabbis igår MEN i sommar kommer det bli mer! Lovar! NU är det hockey för fulla muggar, har precis klippt håret av den ene brodern (ovan, han behövde! haha). "Malin, du måste klippa mitt hår, jag måste ju vara snygg för... BRUDARNA!" ja, han är tolv år.

JUST NU

Jag lär min kusin att läsa bloggar, det gäller att börja i tid. MEN HALLÅ - HUR SÖT? Åh, min donna. Hon har fått en outfit i klädesväg av mig som jag senare ska lägga in. Snyggt! Nu släktkalas igen! :)

MED EN BAKGRUND AV ALLT OCH INGET




Skor/SoniaRykiel H&M
Leggings/Ginatricot
Linne/H&M dam
Skjorta/H&M divided
Halsband/H&M divided
Örhängen/H&M acc
Hatt/H&M acc

HEMFÄRD. Såhär såg jag alltså ut i fredags när vi åkte bil hem till övik.. tänk vad snabbt tiden går.. imorgon är jag i uppsala igen! GALET! Klockan två kommer gäster och jag antar att MALLAN ska hjälpa till i köket.. ÄR det någonting jag kan så är det att göra sallader (mor berömmer mig alltid för att jag skär så snyggt! hihi, okej, lite överdrivet!) Den senaste halvtimmen har jag stått med en dammsugare i handen och dammsugat hela vår soffa - det värsta jag gjort, men resultatet blev divine.

Vad tycker ni, går det att mixa mönster såhär?

ZEBRARÄNDER



bikini H&M 129:- resp 99:-

IGÅR
. Gårdagen spenderades i svensksommaranda, dvs.. jag hade bikinin ovan på mig till läggdags, ungefär. Värmen var på topp HELA dagen och vi åt middag utomhus. Hög mysfaktor!

btw. snygg bakgrund med gammalt fotbollsmål och grannens hus...

MIN DAG


Några minuter efter att vi anlänt i stan hittade vi en svensexa.. och inte vem som helst utan det var.... barabambambambaaaaaaa...

.... SIMONS. Haha! Mor betalade och jag fick mig en puss på kinden!

Sedan hittade vi en hel massa människor efter gatan och bland annat världens bästa vän EVELINE. Vi har känt varandra hela livet! När vi var små bodde vi grannar i sex år, hade en stor telefon där man enbart tryckte på EN knapp för att komma till den andre, hade en stig mellan husen och busade varje dag! Jag blir så glad av dig! "Men malin, du är ju så lång, sjunk ner!" Jahaja, samma visa varje gång :P haha!

Mor fortsatte att knäppa kort och Marlene + André stod för denna bild. Evelines storebror. De alla tre var ute på stan och shoppade!

Vi beställde fika på waynes och det tog ungefär 5 timmar och 43 minuter för mor att beställa in en cookie och cola. HAHA.

Nice, uppträdanden på torget i solens strålar!

Världens finaste mamma mumsar på!

Halsar colan som om det inte fanns någon morgondag.. haha, far undrade om det var slut på glas.. åh, detta får mig att tänka på "sommaren med göran" när Göran kommer på inflyttningsfesten och dricker direkt ur flaskan.. NI ALLA VET? Ja o ja!

och jag blev med på bild.. (nähä!?)

SOMMARKRYSSET. Hela familjen har satt sig i den stora (nya!) soffan. Här ska tittas. Vad tycker ni om övik? Fin stad? Fina människor!?

I SPEGELN

vi besökte frisören för en dropin, morsan klippte sig en aning

MR BEAN. Hallåå.. nu är det film?! JAAA! Ska bara ropa hit hela familjen, ingen är laddad.. bara jag.. Haha, BEAN är ju min man forever.

FÄRGGLATT


hej jag heter malin och klockan är strax innan tio på morgonen och jag har en finne i pannan... och jag försöker öppna ögonen - hej MALIN

Klänning/Monki
Skor/H&M divided
Jeansjacka/Secondhand
Väska/Ginatricot
Solglasögon/H&M trend

HEMMA. Är det inte skönt att vara hemma? Åh, citylivet är underbart men ingenting går uppemot att faktiskt kunna sitta på altanen och prata med varandra UTAN att höra sirener...

JUST NU



just nu, ligger på altanen och skrattar, hur härligt väder?

CITY. Jag och mor åkte tidigt in till stan denna morgon och vi stötte troligtvis på hela vår bekantskapskrets, ALLA var där. ALLA åt glass, vad gör man inte när det är 25 grader i skuggan? WOW! Så lite fynd senare är vi nu hemma och hungriga som få.. jag ligger här, varför ska jag röra mig i onödan för? Det gäller att bli omhändertagen gånger tusen!

ETT PLAGG - TVÅ OUTFITS




vad tycker ni? höga klackar.. låga klackar?

MOR SKRIKER SOM OM DET INTE VORE NÅGON MORGONDAG, antar att jag måste sätta en raket i baken och skynda mig! Vi ska inta staden - ses där!

ÄR DU ETT BAJEN-FAN?


"malin, malin tar du kort!" "malin, du tar väl kort?" (far blir nervös.. att man alltid ska behöva göra allting!)
Hallå, pappa, det är jag, jag är född med en kamera i handen.. Jag gillar bilderna.. synd bara att de förlorade och att de faktiskt inte ens kunde göra ETT mål. Man kanske skulle hoppat in? Visat upp sina talanger med en boll framför stilettklackarna? Olala...

TIPS TIPS TIPS



Sitter och lyssnar på musik och den här låten går på repeat, att det är DANIEL som sjunger (för några år sedan) har gjort den till en favorit (värsta rimmen jag fick till där då :P) Vill ni höra mer av denne man KLICKA HÄR!

DET DÄR HALSBANDET




Kjol/Weekday
Linne/Monki
Jeansskjorta/H&M divided blue
Skor/H&M divided
Kavaj/H&M trend
Halsband/H&M trend
Sjal/H&M acc

HALSBANDET. Såå många som frågat om denna grej jag har runt min hals. SÅ SNYGGT ATT JAG FÅR KRAMP!

I BILEN. Vi sitter och garvar till solsidan (som sagt). Bror har kopplat in så det hörs i alla högtalare.. det skulle troligtvis tagit ett halvår för mig att göra samma sak! MEN JAG ÄR INTE BITTER! snaaaart får jag ju träffa MAMSEN och min andre lillebror! JAA!

NU ÄR VI PÅVÄG HEEEEM!


Så vaknade vi även denna dag
och efter tolv intog vi ikea. Mor har skrivit en lång lista på vad som ska köpas och papsen hade med sig denna i bröstfickan - ja visst han hade en kulspetspenna med sig också! Sedan började kön redan vid rödljusen (det är trots allt en klämdag och att vandra på ikea denna ljuvliga dag är kanske inte att hissa i granen!). Redan vid parkeringen var far trött och less så han sa "hallåå, ungar, ni får 500kr var så säger vi till mamma att allt är slut" Oscar och jag tittade på varandra med ett leende på läpparna "MEN SJÄLVKLART!" Vad gör man inte för pengar? Vi gick in trots allt, pappa insåg att det är ju billig lunch! Ett ikeabesök och tusenlappar senare (jag köpte bland annat galgar för tvåhundra spänn.. vill man ha det fint hemma... JA!) åt vi mat och NU, äntligen, har vi lämnat uppsala! Sitter i bilen och tjoar.. Jag har hela baksätet för mig själv och jordens största lösviktpåse. Snart SOLSIDAN. Bror har med sig sin dator och den ska vi alla titta på! YEY! VAD GÖR NI?

vet ni vad det värsta är? Jag får bara ta en godis var femte mil, pappa har satt en regel.. SUCK!

JUST IDAG ÄR JAG STARK












Det var fotboll för fulla muggar under gårdagen och vi anlände i stadion exakt när "just idag är jag stark..." sjöngs ut! Vilken stämning! Angående fotografierna ovan togs de i hastig fart med tanke på vår nästintill försening, far hade myror i brallan och sprang!

IDAG LÄMNAR VI UPPSALA

KLACKARNA I TAKET


Linne/H&M divided
Jeansshorts/H&M divided (99:-!!)
Skor/Dinsko
Örhängen i zebramönster/Veromoda (?)

HUVUDSTADEN. Har varit på match, har ätit ute och nu sitter vi samlade hemma hos min morbror och tittar på hockeyn. Mysigt!

PÅ LÄNGDEN


kjol, weekday 250:-

OLIKA LÄNGDER. Kjolen ovan är i en perfekt modell då den faktiskt är längre bak än fram, den är i skönt material och resår i midjan. Gillar till sommaren!
STOCKHOLM. Snart intar vi huvudstaden och det är match på schemat. Papsen har laddat upp med TVÅ bananer.. "pappa, ska vi dela på det här på tre?" "Ja!" tanken var underbar, vi kommer säkert bli proppmätta... annat är det när mor packar fikakorgen...

YOUR OUT OF MY LIFE



Solen är skön, solen är toppen, solen är varm målar brun hela kroppen...

NU STICKER JAG. Går till jobbet, min bror ligger här bredvid och sussar sött. HAHA. Efter mitt jobb åker vi raka spåret till sthlm, söderstadion för att där titta på FOTBOLL. Ja tack! Min dator följer med... så det blir inlägg som vanligt :)

btw.. bilderna ovan, tagna av min kusin, duktig flicka eller hur?

FYRA NYANSER AV GLANS






De smakar gott också...

LÄPPGLANS. Jag kan bara inte förstå hur allting kan vara så billigt, jag menar, kom igen... 9,50:- STYCK! Det är galet! Det är verkligen galet! Om inte annat.. så är de snygga att titta på. Jag köpte ett i varje färg.. bara för att..

MOT SOLEN OCH VIDARE


Jag bjuder på naturbilder för fulla muggar.. denna är tagen för bara några timmar sedan då vi var hemma hos min faster och åt goood middag, tittade på hockey och skrattade till dess att det inte gick längre. I nästa inlägg får ni se fler! Nu ska jag umgås med mina två sovkompanjoner - far&bror.

DETALJERNA



SKOR I LEOPARDMÖNSTER
. De är sköna att gå i, de sitter perfekt, de är inte alls jobbigt höga. Nackdelen är väl att de "glappar" efter en användning och att de faktiskt har dålig hållbarhet i klacken.

HALSBANDET. Kommer ifrån H&M, kostar 99:-, gör sig snyggt tillsammans med någonting annat mönstrat men såklart även till enfärgat. Finns NU i guld också med lite lila i accentfärg. Snyggt det också!

RINGARNA. Jag har hittat mina på H&M divided men gillar även de som precis kommit in på acc-avdelningen. Snygga, prisvärda och JA de kommer att rosta framöver. MEN med tanke på dess pris kan man köpa tio till och ändå inte känna en skillnad. Ungefär.

JEANSEN





Halsband/H&M acc
Ringar/H&M divided
Tröja med mönster/H&M trend
Jeans/Cheap monday, Weekday
Skor med kilklack/Weekday
Skor/H&M divided
Jacka/H&M divided
Sjal/H&M acc

SOLSKEN. Är uppe och springer runt medan far och bror fortfarande sover, jag ska nämligen iväg för att jobba. De har fått en uppgift idag och det är att sätta ihop mina två klädhästar (som jag pratar om dessa! men jag lovar att resultatet kommer bli kanon!). Ute är det sol och himmelen är blå! JA tack!

Ang. att jag ibland har två skor på mig på bilderna är därför att vissa dagar vill jag bara visa upp ett annat par och ibland har jag med mig ombyte till jobbet, så nu vet ni det.. (: Närmare bild på detaljer kommer i e.m.

THIS IS MY LIFE MY FRIEND











Jag älskar att fotografera.. vad tycker ni? Är inte Uppsala fint såhär års? Trots att fåglarna var förskräckligt hemska och vi skrek "schas" 75 ggr lyckades de ändå bli bra på bild.

SNAPSHOTS



(jag tuggar på något konstigt sätt.. haha!)

UTOMHUS. Vilket vackert väder, jag säger då det. Sitter och tittar på DH och medan pausen håller igång passar jag på att lägga in två bilder tagna av Johanna. Mer kommer inom kort!

RAKT I ANSIKTET


solglasögon 99:- H&M trend

ÄNTLIGEN. Jag tittade på de, så många ggr, att de hann ta slut. Sedan.. låg de bara där och såg snygga ut. Hej och välkommen hem till mig vackra solglasögon.

EN OMGÅNG TILL




Klänning/Monki
Espadrillos/H&M acc
Cykelbyxa med spets/H&M divided
Kavaj/H&M trend
Sjal/H&M acc

JOHANNA. Min bästa vän och jag satt nere vid ån direkt efter mitt jobb och diskuterade i solens sken och godispåsens bortgång. Hur mysigt som helst. Ibland behöver man bara en människa - som förstår! Snart kommer min far och äldste lillebror, mamsen ställde fram mina klädhästar i hallen hemma så att de verkligen INTE skulle glömma dem.. men vad vet jag.. de kanske galopperade iväg? (haha! jag garvar iallafall!) Till alla er som klagat på vädret kan jag meddela att jag har strålande sol och 15 plusgrader. 

Jag har enbart på mig de vita cykelbyxorna med tanke på att jag tycker klänningen är lite vääl kort.. (och det tycker troligtvis min mamma med!)

DEN VITA SPETSEN


slänger in denna bild där jag visar det jag hade på min i söndags, kommer med närmare information och närbild på cykelbyxorna direkt efter jobbet.. MEN gillar ni?

FLÄTAT KRING MIDJAN


skärp ifrån Monki (syns verkligen inte!) 180:-

GODMORGON. Sitter med frillan i en handduk och en tandborste i munnen. Jag är bara människa...? Nyheterna på tv:n och spotify på datorn. Ljudnivån? Hög! Visst är det en fin färg på skärpet?

LEDIGA DAGAR


JOBB. Just nu är jag inne i ett stooooort jobbjobbjobb MEN det får jag snart belöning för, blir ledig i helgen och på fredag är det ÖRNSKÖLDSVIK som gäller. Ni hälsar väl på? ;) Lediga dagar spenderas helst på min balkong tillsammans med jordgubbar och kaffe, usch vilken blandning jag fick till där... men ska jag vara ärlig hann jag kasta i mig alla gubbar innan man ens kunde dricka kaffet. Baaah. Varför kan man aldrig hålla på sig två sek?

btw. det är så himla roligt att se er glada läsare! NI ÄR UNDERBARA!

TVÅ STADIGA HÄNG


1. Örhängen H&M trend
2. Örhängen H&M acc

HÄNGER I MINA ÖRON. Jag gillar att ha fokus på örhängen och de här två paren är två av mina bästa. Det övre paret är dock så pass tungt att de får endast vara med på bild och sedan tas av, sort of.. det nedre är däremot URSNYGGT! Passar riktigt bra till träklackar!

MISSMATCH






Klänning/Monki
Kavaj/H&M divided
Espadrillos/H&M acc
Socks med spetskant/Lindex
Jacka/H&M divided
Sjal/H&M acc
Väska/Ginatricot

MÖNSTER PÅ MÖNSTER. Jag gillar att missmatcha mönster sådär lagom mycket. Det här känns helt okej, dock tycker jag att klänningen påminner väldigt mycket om DENNA. Kanske dumt att ha två likadana? Äschdå, jag lär använda båda i sommar! Vad tycker ni, skulle ni våga missmatchen?

När jag kommer hem senare ska ni få se lite shopping!

MIN VALBORG






AFTER WORK. Jag har totalt glömt bort att visa dessa bilder ifrån min valborg. Direkt efter jobbet gick vi tjejer (bästa!) och satte oss vid ån. Värmen var total och man kunde LÄTT sitta utan jacka (vilket vi också gjorde efter dessa bilder. Solen sken och vi var spralligt glada. Så det ska vara...

NY INVESTERING


halsband 199:- H&M trend

NYTT KÖP. Mitt senaste köp inom halsbandsvärlden var DETTA men jag kunde faktiskt inte hålla mig när en kollega plockade upp det här halsbandet igår. Fy vad snyggt det är! Tungt? Verkligen inte! Perfekt? Såklart. Det kommer toppa ALLA överdelar denna vår/sommar. Är ni också sugna på det?

Och till er alla som skulle vilja låna bilden så är det tillåtet bara ni hör av er och länkar :)

VI BYTER BYXA MOT SHORTS



Linne/H&M divided
Shorts/H&M trend 399:- nedsatta till 50:-
Skor med kilklack/H&M acc
Skärp/Monki

UPPHITTAT LINNE. När jag var nere i förrådet hittade jag lite sommarkläder och bland annat detta linne jag köpte för ett år sedan. Blev så sugen att prova det på en gång så drog på mig ett par vita jeansshorts till. DET HÄR känns sommar på hög nivå. Håller ni med?

GODMORGON SÖNDAG

Jag tänkte bara, eftersom så många har frågat, skriva litegrann (inte mycket alls) om DEN HÄR BILDEN. Ni förstår, jag träffade honom i cypern av alla ställen och det var kärlek vid första ögonkastet från min sida. Bilden är tagen i Uddevalla i somras och det var en ljummen kväll med mycket skratt. Vi alla åkte sedan hem till Eric för att titta på film. Kort och gott. Har ni mer frågor svarar jag i kommentarsfältet nedan, annars lämnar vi detta nu ! (:

UR EN ANNAN SYNVINKEL


foto: min kusin Deborah 11 år

ALLA BILDER jag fick med mig i torsdags är alltså fotograferade av min kusin. Att hon är 11 år och får till sådana fantastiska vinklar är för mig ofattbart. VILKEN TJEJ!? (jag har lärt henne allt jag kan.. höhö..)

DE ANDRA BILDERNA FINNS HÄR

DU ÄR SNYGG DU ÄR SNYGG







VI FEM. Vi var och åt middag exakt för en vecka sedan idag. Hur fina? Åh, saknar de alla!

FOTBOLL. Där tog matchen slut och MALMÖ vann. Jahaja, jag försöker tagga till för på torsdag är det jag som sitter bänkad framför HAMMARYMATCHEN! Yey!

VÅGA VÅGA HÅRET




Skor med kilklack/Weekday
Skor med snörning/H&M divided
Kjol/H&M divided
Bustier/H&M under
Transparent skjorta/H&M divided
Örhängen/H&M acc
Jacka/Ginatricot
Sjal/H&M acc

MASSOR. Hur mycket grejer kan man egentligen ha på sig? Imorgon ska jag ta på mig allt jag har så ser vi vart det bär!? ;) Idag har jag på mig det nya halsbandet! Bildbevis kommer!

TANKE. Tänkte att nu när jag sticker iväg till jobbet kan väl alla skriva sin egen låt, ni vet, den bästa låten ni någonsin har hört. Jag har en sådan dålig fantasi och det är bara ballader med gitarrer som existerar på min spotify så jag behöver er hjälp! Tack snälla?

JEANSRUMPA?

Det är inte ofta jag använder jeans, men när det väl händer måste det såklart dokumenteras. Jeansen kommer ifrån cheap monday och går loss på 400:-. Värt eller?

LEOPARDMÖNSTRAT ÄR GREJEN




PÅ BILDERNA VISAS:

1. Skjorta ifrån H&M divided, perfekt transparent med guldknappar. Väldigt skön. VÄLDIGT prisvärd 199:-
2. Shortsdress/jumpsuit även den från H&M divided, priset? 99:-
3. Skor med kilklack kommer från Weekday och de är perfekta! Sköna att gå i också! Priset är 500:-

UTE ÄR DET VÅR





PICTURES. Vi tog lite bilder igår och ni måste hjälpa mig.. vilken gillar ni bäst? Jag tänker göra en lite rolig grej av denna bild så säg gärna till nu medan jag är på jobbet! BEHÖVER ALL HJÄLP JAG KAN FÅ!

TITTA DÄR


FÖRSTASIDAN. Jag hittade min blogg på http://blogg.se igen. Det tackar man för! ROLIGT att hela sverige nu vet om att jag var intresserad av honom. HAHA.

HATTEN SITTER PÅ HUVUDETS TOPP


Skor med kilklack & Espadrillos/H&M acc
Byxa/Ginatricot
Tröja med flätade band/H&M trend
Jacka i mocka/H&M trend
Hatt/H&M acc
Sjal/H&M acc
Halsband&Ringar/H&M

ALL IN BEIGE. Jag bara älskar beige och nude - färger tillsammans. Hur fantastiskt är inte detta? På vintern blir jag svart gånger tusen, på sommaren tvärtom, beige. Jag blir som vädret gör mig till. Vad säger ni om denna outfit? Vågar du? Vågar jag? (:

btw. tusen tack till alla som skrivit om mina inlägg idag och TUSEN tack till dig som tipsade till blogg.se. Ni är guld värda allihopa!

ETT SPETSIGT KÖP



VEM BEHÖVER GARDINER? Jag hänger gärna upp min nya klänning ifrån monki på min stång. MED GLÄDJE. Jag tänker mig denna dröm med klackar i trä i sommar. Hur underbart som helst.

FAVORITBILDEN


PICTURE. Alla har vi våra favoriter i kameran.. det här är min. Att jag var kär visas klart och tydligt. Men det är någonting mer med den här bilden, den känns levande... Nu fick jag en idé, kan inte alla som läser detta lägga in sin egen favoritbild? Sommar? Vinter? Vore så himla roligt att se! Kommentera nedan så tittar jag in!

BUSTIER UNDER


Ett bra tips är att ha en bustier under en sådan här skjorta

TVÄTTNING. Oj, jag tror att den är klar.. vääldigt klar.. klar som menas att min tid är över och att en granne har sin nu. VILKET INNEBÄR ATT JAG MÅSTE SPRINGA PÅ EN GÅNG och hämta min tvätt innan den ligger efter vägen utanför. Ajdå. Panik? Nej. Ilandsproblem? Big yes.

LÖRDAGSKVÄLL PÅ RESTAURANG


Vi var påväg till mat men fastnade utanför detta hak, mannen i fråga ville prata gånger tusen och erbjöd sig att bjuda laget runt

Det var en fin kväll i stan

Även hitåt

Folksamt på uteserveringarna - inte

Köket hade stängt så vi fick gå vidare

ÄNTLIGEN mat (jag gillar att jag har handen full av nagellack - bara en parantes!)

Eric hugger in på menyn

Ögonblicksbild..? Njae, vi tar den igen?

Nästan, en upp, en ner, det är deras grej
Har man inget kort får man använda kontanter

Och han blev plötsligt rikast i världen

Mitt i matens gång
FÄRDIIIG!

UTEKVÄLL. Vi gjorde oss ordning för att äta ute och hamnade på en mysig restaurang vid ån. Efter detta gick vi till terrassen och satt där till småtimmarna, då jag gick hem, de andra stannade kvar. Hemma satte jag igång "sommaren med göran" och la mig i sängen, somnade såklart.. Halv tre kommer dessa grabbar hem och alla la sig i min säng, andreas berättade historier från ingenstans och vi skrattade till klockan blev två timmar senare.

I ETT HAV AV KLÄDER


JAG ÄR SÅ NÖJD ÖVER MINA KÖP IKVÄLL. Närmare visning kommer senare, nu ska jag titta på tv:n och prova mina nya dojjor. De skönaste jag någonsin haft på mina fötter, för att inte tala om jeansen jag precis köpt. WOW, de sitter som smäck.. och skärpet.. och klänningen.. och shortsdressen.. och kjolen.. och klänningen.. och klänningen.. och ALLT! Faller detta dig i smaken?

I MIN FANTASI

JAG HAR TRE DRÖMMAR

1. SÅNGEN. Att få en riktigt fin EGEN låt. Ni förstår, en låt som bara är skriven just till mig. DEN låten, ska framföras in public, framför allt och alla, med en gitarr, ett mörkt rum, en massa människor, en strålkastare som precis prickar in mig när jag vänt mig om för att gå. Hur jag hör rösten, där han pratar, berättar om låten.. och jag bara vänder mig om. Möter hans blick. Går närmre, jublet stiger... men ni fattar.. GÖR NI INTE DET? Titta in HÄR (klicka!)

2. FLYGPLATSEN. Jag har alltid, ända sedan jag såg HUNDTRICKET första gången, velat vara med om den där sista scenen, ni vet när han skriker "gå inte, stanna hos mig" i högtalarna.. Hur han offrar sig.. för att bara komma ifatt henne. Hur hon inser att hon verkligen vill ha honom. Hur de möts, framför alla människor, och pussas. MYS! Titta in HÄR (klicka!)

3. KLIPPORNA. Min högsta önskan är att gifta mig utomhus, i solens sken, vid havet. Hur han står där framme och sjunger låten (everything med lifehouse) och jag går emot honom precis vid refrängen... (men nu bromsar vi där och trycker på stopp!) Titta in HÄR (klicka!)

SNÄLLA NI, BERÄTTA NÅGONTING ROMANTISKT? NÅGONTING NI VARIT MED OM?
NÅGONTING NI SKULLE VILJA VARA MED OM?
ÄR JAG KONSTIG SOM ENS HAR SÅDANA HÄR DRÖMMAR?

BÄR MIG RUNT HALSEN OCH JAG BLIR DIN


halsbandet kommer ifrån H&M och går loss på 99:-

NYTT. Jag har inte alls smycken så det växer och blir över DÄRFÖR vill jag gärna shoppa sådant. Det här halsbandet faller mig i smaken. MYCKET! För dig med?

SOL VIND OCH VATTEN

AAAW, det är hur soligt som helst, jag har sprungit ner på stan för att köpa jordgubbar och lägga undan en massa grejer till ikväll (vipkväll! klockan 19.15) och ska nu bara sätta mig ner och läsa "sex and the city" som jag köpte för två år sedan.. har inte ens läst en rad. HAHA. PANIIIIK!

SE HIT. TITTA IN HOS HELENAENGSTRÖM så finns både jag och ELIN med. TACK söta!

SNEAKPEEK

Hel outfitbild kommer lite senare.. men jag gillar kombination all in i beige!

BEIGE. Vetni, på tisdag kommer min far och min bror och hälsar på. HUR GLAD? Sedan följer jag med hem till Övik, ja tack!

DET VAR I SOMRAS






PERSONLIG. När jag ändå är så personlig som jag är kan jag lika gärna fortsätta med de här bilderna :) Dessa är ifrån i somras när vi bodde i Uddevalla en vecka. Så ja, det går alltså att hålla kontakterna vart man än träffas! Tänk på det! Njut av livet och skratta! Har ni några frågor får ni gärna ställa de också, jag svarar!

FIRST TIME













RANDOM. En massa bilder från första gången jag och Johanna träffade de här grabbarna! En resa värd att minnas! (förlåt för de olika strl på bilderna!)

NYTT I GARDEROBEN


Leggings med dragkedja, ginatricot, 199:-

NYTT I GARDEROBEN. Jag köpte ett par leggings i beige i stockholm för några månader sedan, men lämnade tillbaka dem. Såklart ångrade jag mig och det här var de enda ginatricot kunde åstadkomma i rätt storlek. MEN HALLÅ, jag gillar de faktiskt. Snyggt med lite kortare modell! Vad tycker ni? (hel outfit kommer senare!)

EVERYTIME I SEE YOUR FACE

GLÄDJE. När jag kom hem idag var jag på ett så fruktansvärt må-dåligt-humör, vet exakt vad det har att göra med MEN till min glädje gick jag in i köket och fann detta. På min vägg. Hur Daniel målat sig själv. HAHA, jag ÄLSKAR den här bilden, hur han står med händerna, hur minen är, hur magen har vuxit. Åh.

SNAPSHOTS


Grodan Boll har fått sin plats ute på min balkong

Jag, Edvin och Oscar för ca 10 år sedan! Bästa bröder!

Jag gillade att åka rutschkanor.. dock inte för höga!

Oscar, pappa, två släktingar från USA, mamma, Edvin och jag. Hela familjen är samlad. Jag var väl sisådär 16 år?

En massa nagellack ligger huller om buller (fick påökt idag!)

Och min bästa vän - Marilyn Monroe

HEMMA HOS MIG. Jag visar lite detaljer i mitt hem. De gamla fotona är uppsatta i köket och det ger mig en sådan härlig energi och glädje. Mysigt. Rosa är det mesta, men hallå, jag är väl ingen man?

DE DÄR KLACKARNA


Klänningen kommer ifrån H&M divided

SKORNA. Helt ärligt, damer och herrar, visst är de värda 100:-? Det är nästan ett skämt, vääldigt sköna, perfekt träklack (tyvärr inte på bild!) och snygga att ha socks i. Vad tycker ni?

LÖRDAGSKVÄLL

Skor/Monki
Kjol/H&M divided
Skjorta/H&M divided
Jacka/Ginatricot
Väska/Zara

ENSAM. När alla var utanför lägenheten innan restaurangbesök passade jag på att ta en egen bild, bara sådär. Grejer överallt - men det är väl bara charmigt ändå? Ja! Så när jag väl kom ut...

... hittade jag alla såhär! HAHA. FRÄSCHT. Kurragömma?

SPETSA TILL DET


Skor/H&M divided
Leggings med knäskydd/H&M trend
Linne i spets/H&M divided
Skjorta/H&M trend
Sjal/H&M acc
Jacka/Ginatricot
Halsband/H&M divided

FAVORIT. Jag gillar faktiskt dessa kläder. All together. Eller?

DEL TRE

Man kan göra mycket med en iphone.. haha

Boys in jeans

Här ska det dansas, Andreas visar moves (han har även en hel massa youtubeklipp att titta på, bara en parantes!)

Jag försöker mig på någonting liknande - not

Hur laddade är de inte? HAHA

"Så ler vi?"

Jag fick också vara med på bild (i blixt! haha)

Daniel i sin snygga, nya tshirt

Bild över hur vi egentligen sov.. haha, fem på rad

Jag och Eric passar på att fota oss...

... sedan kom Daniel och ville vara med...

.. Andreas var inte sen att vara på plats...

.. och efter några skrik var Calle klar från toaletten. ALLA blev samlade i en lagbild...

.. "ALLA på daniel".. så försvann han ur bild. HAHA.

BONDE SÖKER FRU. Hur roligt är det inte att detta program är på G igen? Olala. Skoj! Har haft en heldag på jobbet och sedan suttit framför tv:n. Dessa bilder är ifrån lördagskväll innan vi skulle ut på restaurang! Bilderna säger mer än tusen ord! Enjoy!

SMAKPROV


MITT I SMETEN.
Detta var i lördags och fler bilder kommer efter mitt jobb! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig. Denna natt har varit heeeelt outstanding om jag får säga det själv. Klockan fem var jag klarvaken och kunde inte somna om. Vad kan det bero på?

VILL NI HÖRA MIG SJUNGA?

GODMORGON. Jag börjar denna dag med en sång ifrån september. Lyssna!

SMYCKAT




Samtliga kommer ifrån H&M divided och ligger på 39,50:- och 49,50:-

GOOD LUCK CHUCK. Sitter och tittar på film, chattar med min kusin och lägger in inlägg. SAMTIDIGT. Andreas var precis här och hämtade min älskade "Sommaren med Göran", han vet dock att den betyder lika mycket för mig som ungefär en halv miljon dollar så jag känner mig trygg att den kommer tillbaka :)

JAG GILLAR ER


DÅ. Vi tittade på skärgårdsdoktorn, lyssnade på pianospel och drack kaffe mellan spring på stan. Hela v-rummet var ett endaste stort madrasshav. Hur mysigt som helst. Sa jag det? Haha. Åh, jag måste sansa mig.. som jag sa i fredags "med tanke på att johanna inte är med, så måste jag ju snacka som två, det är därför jag är så galet sprallig". Yes.

LEOPARDEN


Skjorta 199:- H&M divided

NYSHOPPAT. Det är inte lätt att knäppa av bilder när det bor en hel drös människor i samma lya. Direkt efter denna bild ramlade skjortan ner av fyra busiga människor. Jag hann iallafall knäppa av två pics. Visst är den tjusig? ATT DEN ÄR. Den invigdes redan igårkväll med ett leende på läpparna (bilder kommer!).

VI


Daniel, Andreas, Jag & Eric, tänk om Calle varit med på denna bild så hade den blivit ultimat? Han var dock fotografen - och någon måste vara det också!

NU: Lite städ och sedan matinhandling

ANDRA DELEN


Vi använde min "outfitspegel" till mycket igår!

Daniel hittade en bil han faktiskt FÅR köra, haha, och passade honom perfekt

Calle & Andreas påväg för shopping

Här är det hopp för fulla muggar

Efter en massa klädprovning gick vi för att fika, här Calle & Eric

och det blev Eric & Andreas glada över

Daniel ser nöjd ut

Mat Mat Mat

EMPTY ROOM. Wow, vilken helg, som alltid när vi ses är det så himla roligt, jag menar, jag möttes av FYRA glada pojkar på parkeringen som dansade inför mig (haha!) i fredags och det blev kramkalas, men sedan nu, när de har åkt, är det sådär tomt så man vet inte ens hur man hade det innan denna helg? Hur kommer det sig? Jag säger bara en sak, är så fantastiskt glad över att jag en gång träffade de här människorna för tro mig - det finns inga mer underbara killar!

Jag som tyckte att Marie Picasso var löjligt känslig när hon grät på körslaget fick igen det för en stund sedan när jag själv fällde en tår..

FRUKOSTEN


Vi började baka scones (en läste, en busade, en la i mjöl, en bakpulver, en smör)

Eric lever sig in i det hela - på riktigt

Calle tycker det ska bli SÅ GOTT!

Här läser de receptet (dubbelsats, det blev knivigt vissa gånger!)

Min iphone är väl ändå underbar?

DET VAR INTE JAG, det var faktiskt INTE det, CALLE? ;)
MUMS, ser det inte gott ut? varför fick JAG denna uppgift? (Nej, jag sölar INGENTING på sidan om!)

Förväntansfulla gubbar

"ÅH VAD DET ÄR ÄCKLIGT", står jag och skriker! (eh, man skulle kanske ha tatt på sig brun utan sol?)
Den här bilden är underbar, minen, plåten ALLT. Nöjd Bagare!

Och de ska skjutas in

Daniel har gjort sin egen design
"nu ska vi se..." och det blev ljus (i det ljusa rummet!)

Eric visar hockey på datorn
Mitt i maten (frullen)
Daniel var ju inte den snabbaste runt bordet.. :)
Jag fick ett tjusigt M

MEN VA? VEM VAR DETTA? (okej, det var mitt!) Tappade ut muggen.. mot hela mig. Klädbyte? Ja visst!
"Jag blir så trött!" sedan skrattade jag på nästa bild.. Andreas var snäll och torkade för fullt! haha.

"Okej, bara hålla" så kittlas det massor

DAGENS. Idag blir det inga outfits utan jag bjuder istället på en hel massa bilder från bravaderna vi är med om. FÖRST UT, frukosten/brunchen you name it. Vi bakade scones, åt dem och busade lite också! Mer bilder kommer lite senare..

NU: Sitter och tittar på så ska det låta, Calle sitter bredvid mig och de andra ligger på madrasserna. Ljudnivån är hög.

PENNKJOLEN



Pennkjol i trikå/H&M divided
Espadrillos/H&M acc
Skjorta/H&M trend
Sjal/H&M acc
Jacka/Ginatricot

MORGONSTUND. Jag passar på att blogga medan de andra sover så glatt.. så fina så! Denna kjol ovan, kan man faktiskt inte gå i, jag drog upp den efter halva dagen på jobbet! Irriterande! Med tanke på dess längd och "tajthet" blir det väl så I guess. Nej nu ska jag ta tag i listan och sticka iväg för att handla ting till scones.. så det blir frukost för oss alla!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”