Världens bästa pojkvän







Idag när Victor kom hem till mig hade han med sig två överraskningar. Dels nyaste numret av cosmopolitan (jaa, jag har inte köpt det ännu) och även världens mest snygga ros. En ljusrosa ros UTAN taggar. Jag älskar den, så magiskt fin! De är snyggast tycker jag!

Och cosmopolitan blir bara bättre och bättre för varje nummer, jag bara ÄLSKAR det! Tack! Ett stort tack till min pojkvän, Victor du är Underbar!

2 in 1







Igår när mamma och jag stod i kassan på lindex såg vi olika makeupremovers och bland annat denna guldglimt! Två i ett. Produkten innehåller både ansiktsvatten och rengöring av smink plus annat gegg som kan förekomma i facet. Använde denna för första gången igår när jag skulle ta bort mitt smink och den fungerade ypperligt. Riktigt bra faktiskt!

Gör så här:
1. Vattna ditt ansikte, med dina händer
2. Smeta in hela ditt ansikte med produkten och ha det så i några sekunder, titta inte!
3. När du nu har använt hela och smetat in vid ögon och ansikte tar du bomullspads för att ta bort allt runt ögonen.
4. Nu kan du titta igen och du känner dig genast mycket fräschare
5. Ta bort allt kladd med vanligt vatten bara och en ljuvligt skön handduk är ett plus att torka sig med!
Färdig!

Jag vet faktiskt inte hur mycket den kostar men mellan 80-100:- vilket är ett bra pris!

Spara eller slösa?








Bild 1 - Den här väskan är bara föör snygg. I lack, jag älskar lack! Rött är sött som det sägs och håller varje vinter i stort sett. Den röda färgen påminner om jul för mig och det är verkligen något jag gillar! £1,050.00

Bild 2 - Eftersom jag inte har x tusen till övers är denna en favorit också. Röd och den påminner ändå litegrann om den andra. Plus att du tjänar några tusen på detta. Är så sugen så jag vet inte vad jag ska ta mig till!!! 249:- h&m

Vilken väljer du - spara eller slösa?


En helt vanlig fredag

image1324

Det är kul att läsa om vad som händer i den ljuva världen. Här har jag laddat upp och tänker strax ta itu med detta. Var ju som sagt nere på ica och handlade (39,00:-/kg på godis och jag betalade 56,50 för mitt) MUMS! Älskar godis, så nu är det godis och tidningar, plus "skilda världar" på tv:n haha, makalöst - det var år och dagar sedan sist! Men skoj!

Vilken otrolig förmiddag

Har aldrig varit med om något liknande. Vadå ta till vara på att jag bara är? Mamma det är hon det! Hon KÖR med mig rättare sagt. "Malin, kan du hänga tvätten" "Malin du måste storhandla" "Malin kan du hämta posten" "Malin ger du mig ett glas vatten" osv. OTROLIGT! haha, men det är faktiskt roligt och det är väl det värsta med det hela. För när jag står där och hänger tvätt inser jag att min mamma har faktiskt snygga kläder och om några timmar stryker jag dessa och tar med mig upp. Eller varför inte så drömmer jag mig bort till den tid då jag själv har ett eget hem. Långt långt borta I guess.

Nää, nu ropar mamsen igen! "Maliiiiin, nu kom posten" Jaha. Det är dags att hämta denna. ÄR genomblöt!

Ny mail

Idag har jag skaffat en ny mail, en sådan där du som känner kan ställa frågor (om vad du vill) så gör jag allt för att svara! Är verkligen taggad för detta med tanke på att jag inte gör så mycket annat på dagarna, så fråga på hela dagen!!!

Mail: [email protected]

Diana, död i tio år

Idag är det tio år sedan Prinsessan Diana dog, och det visas klart och tydligt ikväll när det går repris på de två programmen som visats i veckan. Måste se dem igen, missade halva i tisdags så det ska jag se.. Annars känns det faktiskt inte som om det var tio år sedan. Kommer ihåg när jag stod på ica och följde alla löpsedlar. Hemskt, och jag var bara 8 år och 11 månader. Otroligt. Men ja, det har hänt och det var faktikt intressant att se hur det gick till på tv:n, för sådana saker har jag aldrig förr vetat.

Fyller på här om en liten stund.


Update:
Vill bara dela med mig av en massa vackra bilder på Lady Diana. Vilken tycker du bäst om, eller är vackrast?















Hon var inte bara en ikon, utan en stor modeikon också. Se bara på hennes vackra dressar och klänningar. Det är så fint. Hon var verkligen en sådan man aldrig kommer att glömma...







Diana blev bara 36 år.


Fullmåne







Bilderna är tagna ur olika blixtar och mina två favoriter är nummer 5&6. Klockrena för att ha tagit genom mitt fönster. Ena är så nära och den andra så långt bort. Månen, den är så otroligt vacker! Fullmånen är ännu vackrare - Den får en att drömma och helt enkelt bli trött! Just nu har jag precis fikat och sitter framför tv:n för att kolla in allt som hände Diana. Imorgon är det tio år sedan denna vackra prinsessa omkom, jag minns det som igår!

Shoppiiiing







Jag älskar det men idag var det faktiskt inte så kul som jag trodde. Är verkligen på jakt efter en stooor kofta som man kan ha som klänning, över leggings/strumpbyxor eller liknande, men hittade ingen. Istället hittade jag ett par skor och jag bara måååste ha dem faktiskt! Vet inte hur många jag köpt på slutet men dessa. Hjälp! Så snygga och höga och läckra och lyssna på detta: de är tillochmed gåvänliga. Inte alla skor som är det faktiskt!

Anyway jag lämnade tillbaka en klänning på h&m idag, kände att jag faktiskt inte kommer att använda den, så jag bytte mot detta:

Bild 1 - Overknee strumpor som är i silver och ljuvligt fina, tänkte skicka efter dessa men köpte dem idag istället! Såg ingen mening att behöva få TVÅ paket hemskickade. 79,50:-

Bild 2 - Armband, tycker om pärlor men jag vet inte, är lite skeptisk fast kände ändå ett sug till dessa två. De är fina att bara ha på handleden, till vardags om inte annat och de är inte alltför dyra direkt. 39,50:-

Bild 3&4&5 - Det bästa av det bästa armbandet. Detta var jag tvungen att köpa och norpade åt mig ett på momangen. Älskar att det är i fejkläder så att säga, vilket gör det mycket snyggt! Priset är kanon också 49,50:-

Lämnade som sagt tillbaka en klänning för 149:-
Ekvationen blir då - 149:- + 79,50 + 39,50 + 49,50 = 19,50:- Och ja, jag betalade kontant, för tro det eller ej så hade jag faktiskt en tjugolapp bland alla hundra kvitton! Det gillar vi (däremot har jag ingen nu tyvärr).



Såå över till skinnjackan
- ett av mina bästa köp. Men samtidigt kände jag att den var lit dyr, eller nja, men jag blev sugen på mycket annat istället och bestämde mig därför att lämna tillbaka den idag. Istället beställde jag en ny på Ellos till världens bästa pris ca 450:- Otroligt bra! Beställer man en vara nu får man 50% och jag gjorde det på en gång. Bara det att jag inte får jackan förrän leverans 10 NOV. Jag trodde att de skämtade men icke. Därför måste jag istället köpa en till jacka som jag kan ha till och med 10 nov. Detta kan bli kul!







Bild 1 - Mitt ex till skinnjacka 1199:- Veromoda

Bild 2&3&4 - Skinnjackan  från Ellos ord.pris 899:-, rabatt 449,50:- (+frakt 41:-)

Livet är orättvist

Här är jag, Malin, en arbetslös tös som bara är hemma på dagarna. kul? Ja, första veckan, andra veckan kul? Åh nej. Jag vill ha ett jobb, ett arbete som jag trivs med och verkligen längtar till att ta tag i. Ett sådant som uppfyller alla drömmar, men å andra sidan, jag får inte vara en sån. En sådan som skjuter fram allting. Hopplöst!

I alla fall det jag skulle komma fram till är följande: Varför ska då jag, Malin, hålla på och dammsuga hemma när hela min familj bara sitter och tittar på. Bara för att jag är "hemma" om dagarna betyder inte det att jag helt plötsligt blev en "städtant" Närru, slut på detta nu! Så mamma, du som håller på att gå in dina högklackade skor för lördagens evengemang, du får dammsuga nästa gång! End of discussion. Btw, nämnde jag att hon ska till Frankrike i September och har inte tänkt att ta med sin äldsta och enda flicka? Det är sant, jag funderar på att lägga mig i väskan - för jag veeet vilken hon ska packa i. Arlanda - here we cooome.

Pss. Jag tror att jag ska önska mig en dammsugare när jag fyller år. Fatta vilken bra investering. Nu ska jag bara hitta en i rosa - annars är det ingenting att ha. Punkt.

Dagens outfit








Består av följande:
♥ Senapsgul halsduk 98:- h&m
♥ Mörkgrå tights/leggings 99:- Ginatricot
♥ Svart tunika 129:- Ginatricot
♥ Grå kofta med alinjeskurning 199:- Ginatricot
♥ Silverhjärtan som örhängen 39,50:- h&m
♥ Grå peeptoe 98:- h&m
♥ Silverväska 299:- Ginatricot

Har precis kommit hem från staden och lite, pyttelite hittade jag och lämnade tillbaka skinnjackan med tanke på att jag hittat en bättre faktiskt, till ett mycket bättre pris, skriver mer om detta lite senare! Håll utkik!

Modette ska läggas ner

image1287

Efter bara några nummer (det första släpptes i april i år) av denna tidning är det ett beslut som har fattats. Nedläggning! Tråkigt säger jag, var så kul att en Svensk tidning som denna slog igenom och sedan blir det såhär. Själv har jag inte köpt den varje gång men då och då istället. Tidningen kan inte fortsätta, däremot Modette på internet ska  är skoj! 

Vill du läsa mer? Klicka här!


Gossip!







Bild 1
- Hayden Panettiere, strålar som alltid!

Bild 2 - Paris och Nicky Hilton på en nattklubb i Las Vegas. Paris klänning är verkligen snygg och passar perfekt på hennes kropp och till hennes humör.

Bild 3 - Zac Efron och Vanessa Hudgens vinkar och vinkar. De är så vackra tillsammans att man blir gråtfärdig.

Bild 4 - Hilary Duff är fantastiskt fin i sin outfit och det sprudlar glädje från henne och hennes sällskap bredvid.

Strul på h&m

Ja, det har varit strul gällande deras beställningar och därför får alla medlemmar ytterligare 10 % på ALLA varor fram till på söndag! Inte mig emot :) Tur att mina grejer fanns kvar i alla fall - haha, nu låter jag väldigt egoistiskt men det är sant!

Beställ därför på h&m nu fram till på söndag. Rabattkod: 7830

Bra tips!














Känner du att du köper alldeles för mycket kläder som du egentligen inte vet hur du ska matcha dem? Lugn, på Ellos hemsida finns hjälp! Här har de utgått ifrån 10 olika plagg till 10 olika stilar - vilket vi vanliga vardagliga människor uppskattar!

Alltså de plagg du bör investera i och som håller hela hösten och vintern är följande:
♥ Jackan
♥ Smala byxan
♥ Kappan
♥ Toppen
♥ Stickade klänningen
♥ Trikåtunikan
♥ Tunikan
♥ Knytblusen
♥ Vida byxan
♥ Stickade västen

Låt dig inspireras!!!

Bild: Ellos

Princess Diana

Diana-gonvittnen_i_tunneln_default.jpgJag brukar ofta hänga med de där miniserierna på tv3 och ikväll är det andra delen av Prinsessan Diana. Det är alltid lika tråkigt, men samtidigt lite kul att veta vad som egentligen hände - lyssna till intervjuer osv. Otroligt bra att de gör program av det hela! I tisdags slutade det med precis innan döden och det var riktigt läskigt faktiskt. Tänk att dö på ett sådana sätt - oförlåtligt helt enkelt!

Fortsättning ikväll på tv3 klockan 21.00 Diana ögonvittnen i tunneln

Victor har precis åkt iväg till jobbet nu och jag är här hemma som vanligt. Tragiskt men sant, jobb jobb jobb ge mig!! :) Annars är mamma hemma idag också för den delen. Senare ska jag besikta bilen, det kan bli kul, eller det är kul att besikta, bara man inte får fel! haha, det har jag också varit med om. Hualigen!

Klockan 12.23 den 31 augusti 1997 krashade en svart Mercedes in i en betongpelare i en tunnel i Paris och dödade prinsessan Diana, hennes pojkvän Dodi Fayed och chauffören Henri Paul. Inom 30 minuter efter olyckan fylldes tunneln med paparazzi, poliser, fotgängare och ambulanspersonal som alla trängdes om platsen. Den här dokumentären berättar historien om vad som hände minuterna efter krashen. Den avslöjar också vilka som begav sig in i tunneln och varför, vem som fotogaferade vad och när de gjorde det, samt gräl och slagsmål som utbröt på platsen. Den ger även svar på varför fotograferna arresterades, hur de kom att utses till syndabockar för olyckan och vad som hände med dem och deras fotografier.

Källa: TV3

Midnight passion





Ett nagellack som defintivt är värt pengarna är detta. Nailpolish by h&m "midnight passion". Otroligt bra, jag trodde det skulle vara sämre och blev verkligen överraskad. Snygg färg fick jag också, målade två lager (som jag oftast brukar få göra). Som ni märker på bild 4&5 så ser det olika ut beroende på kamerablixten men färgen skiftar i sig väldigt mycket med eller utan blixt faktiskt. Jag skulle tippa att den är mörkröd, violett, lila, svart, brun osv. Men snygg nyans är det i alla fall.

Nagellack: "Midnight passion" by H&M 29,50:-

Utmärkt från Acne, FALL 2007














Behöver jag säga något mer än att det är Inspiration i floder.

♥ Skinnklänningen - min absoluta favorit - kopia på h&m runt 1300:-
♥ Uppvikta jeans, finns det något snyggare? Kombineras gärna med höga klackar
♥ Stora väskor är populära och läckra
♥ Höga midjan fortsätter dominera på jeansen
♥ Volym på överdelen, nerstoppad i tajt underdel - fullträff!!!
















Killarnas mode är även det mycket snyggt men det är lite mer svårburet enligt min åsikt. Själv har jag inte riktigt förstått det där med "förkorta" byxor hos killar, hos tjejer däremot är det riktigt vackert!

♥ Kavajen är med
♥ V-ringat är toppen på toppen!
♥ Halsduken ska vara stor, ju större desto snyggare!
♥ Förkorta byxor är inne, vågar du?
♥ Köp en rock! De är snygga och varma i vinter!

Summering: Allt och inget är modernt och det är kul! Blanda stilen själv och killar/män satsa på accesoarer, de gör hösten!! (gäller även tjejer/kvinnor!!!)

Bild: Acne

Elle & Elle interiör

Jag ligger för tillfället i min säng och läser lite tidningar, bland annat dessa två Elle och Elle interiör (som kom på posten idag. Tack! Mamma vet inte om hon prenumerar eller inte, men tydligen :P) Jag gillar det! Bra tidningar och framför allt bra med bilder - det är kul! Man blir alltid så sugen bara på att flytta och få nytt när man läser inredningstidningar. Jag är så sugen på att bli inredningsarktitekt. Det verkar så kul! Men nästa vecka är det något annat jag vill bli. Blir galen på mig själv, kan jag inte bara bestämma mig?

Clubdag 29 augusti 2007

Ja, säga vad man vill men lite kul var det att beställa när det är 10 % på allting. Så jag hade en lista som jag minimerade till hälften (blev ändå för snål, här sitter jag och inte har något jobb, btw är det någon som har ett jobb över? HÖR AV ER!) Det blev dessa plagg:







Bild 1&2 - En grå ursnygg kappa som ser ut bakifrån och framifrån. Ville verkligen köpa den gula, men vågade inte. Är rädd för att jag inte ska matcha den på rätt sätt, eller rättare sagt: den är svårmatchad! Pris 298:-

Bild 3 - Brons leggings, de "nya" silver/guld leggingsen. I höst MÅSTE du bara ha ett par i brons, och detta går åt som smör i solsken vill jag lova, de minsta storlekarna åker först - det är som vanligt med andra ord. Köp upp dig på ett par och du kan matcha dessa på samma sätt som du matchade dina guld eller silver leggings! Pris 249:-

Bild 4 - Ja, färgglada ben är det som gäller i höst! Och jag har redan köpt rosa/lila så nu slog jag till på dessa par. Nice! Köper hellre från h&m när de kostar 79,50:-/2 pack istället för på indiska där de kostar 49,50:-/st. Bra investering ser jag där, frågan är om jag kommer använda dem? Självklart! Snyggast till grått och svart! Pris 79,50:-

Jag valde med omsorg kan man säga och tog därför bort de snygga strumporna * 2 plus snyggaste strumpbyxorna jag sett plus en riktigt fin tunika. Kände att jag behöver detta Först! Kan köpa strumporna imorgon kom jag även på! :)

btw. Jag har beställt ett h&m kort till Victor nu, han MÅSTE använda detta! Hahaha..

Bild: H&M

Ny Doft från Prada

Jag vill jättegärna testa denna nya favorit från Prada. Prada infusion. Sägs vara otroligt god. Blir så sugen, behöver verkligen en ny parfym och denna skulle vara utmärkt. Är det någon som vet vad den kostar?

När jag ändå är på G här med skönhet och liknande undrar jag om det är någon som har ett  tips på ljusrosa/ljusbeige läppglans/läppstift som verkligen är bra? Jag har provat de ena efter det andra och fortfarande inte fastnat för ett enda. Skriv gärna era tips!

Nu är det "Two weeks notice" på dvd:n och trots att det är sol ute vill man inte gå ut för det ä K A L L T! haha... Välkommen hösten och vi säger hejdå till sommaren!


Carrie Bradshaw

Du har väl inte missat att sex and the city börjat igen på tv3 klockan 23.35 på kvällarna? Själv tycker jag att det är lite för sent med tanke på att jag somnar alltid i pausen, men höll mig vaken några minuter längre igår. Trött idag var jag i alla fall! Denna serie är otrolig och makalös - man får aldrig nog av den! Alla snygga lägenheter, klädesplagg, roliga personligheter osv. Perfekt är ordet!

Idag bjuder jag på bilder från Carrie Bradshaws lägenhet. Den är fullkomlig vill jag lova! Carrie spelas av Sarah Jessica Parker och gör det otroligt bra.

image1228
Bild: Google

Cameron Diaz

THE CORPORATE LADDER photo | Cameron Diaz

Snyggt casual i denna klädsel, kavaj med kritstreck är kanske inte min stil men det passar på henne! Det vackra med Cameron är att hon för det mesta visar upp ett leende och det gör oss andra glada också! Fortsätt så vackra du!

Godmorgon Sverige

Åh vad jag är trött idag, och dagen börjar med att solen skiner in - man ska inte klaga! Äntligen ser vi denna gula sak också tack och lov för det! Ikväll kommer Victor och jag längtar längtar. Sitter just nu i mitt nymöblerade rum och stortrivs. Detta blev perfekt för mig. Frukost - NU!

Jag är Inte krävande

image1226

Ungefär såhär kan jag låta/vara ibland, men jag älskar Dig ändå Victor :) Somliga gånger får jag faktiskt också en tidning, och det gillas ännu mer.. Men inte för att jag behöver någon eller så!! <3

Nu ska jag skriva klart listan som Victor ska ta med sig till Sundsvall - Det blir mycket shopping kan jag lova! Vänner på tv:n.

Om mannen själv får välja

Det slog mig nu att jag lägger aldrig in bilder på vad killar/män kan köpa för kläder och vill naturligtvis göra detta så jag blev sugen på en gång...

Jag tycker verkligen att det är snyggt, läckert, sexigt... you name it, när killar klär sig i sådant som i alla tider kallats "fin-kläder". Ja visst, man kommer hem med dessa plagg och får höra "Men när ska jag använda den och den?" Du kan faktiskt använda den och den till vardags såsom till fest eller vad som helst. Det är attraktivt med kostym, kavaj, scarf/halsduk osv. Det är SNYGGT! Dessa följande outfitar/bilder kommer från h&m och är verkligen bevis på att killar kan! Och det kan dem! Shoppa loss till din pojkvän, fästman, make eller pappa!








Bild 1 - Kavaj 398:-, Byxa 198:-, Slips 98:-, Skjorta 198:-
Bild 2 - Jeans 398:-, Cardigan 298:-, Rock 798:-, Halsduk 98:-
Bild 3 - Cardigan 298:-, T-shirt 79,50:-
Bild 4 - Slipover 198:-, Skjorta 198:-, Jeans 398:-


Min personliga favorit är bild två så nu hoppas jag verkligen att Victor läser detta så han kan komma hit och överraska mig i hans outfit. Det skulle uppskattas, annars kan du ju komma som du är också :)

Bild: H&M

Gossip







Det händer saker även i kändisvärlden ( på tal om mitt liv här hemma med en sugmaskin på nedervåningen - de blir aldrig klara och hela grannbygden har kommit, detta är nog det största som hänt på länge tror jag). Hittade några tjusiga bilder i min ensamhet, väntar på att min söte älskling ska ringa - väntar väntar. Därför skriver jag detta nu.

Bild 1 - Mandy Moore, good-looking som alltid helt enkelt!
Bild 2 - Vanessa och Nick, alltid lika snygga och de passar så bra tillsammans!
Bild 3 - Nicole Richie, magen bara växer och det är så kul! Hon passar så bra i det också!
Bild 4 - Paris Hilton, som vanligt snygg och i en riktigt läcker frilla. Nyklippt!
Bild 5 - Glädje från dessa två damer, inte bara i "Desperate housewives" utan de är vänner i verkliga livet. Vackert!
Bild 6 - Mary-Kate Olsen i snygga brillor och alltigenom helcool i sin outfit, som vanligt då!

Bild: People

Dagens tips

Kommer ifrån Linn, som skrev detta i en kommentar;

vill bara tipsa om att depend har en av de bästa fransböjara(med värme) att böja med den och sedan några lager av den mascaran. no need of fake eye lashes. ;)

Så ut och köp! :)

Det värsta som skulle kunna hända





Jag har aldrig varit med om något liknande. Fy vale vad hemskt och äckligt. Nu när pappa och mamma kom hem efter jobbet hör jag ett "NEEEEJ" skrik utanför och blev genast nyfiken. Det är avloppet och har blivit kaos i huset och inte nog med det. HELA källaren är full med vatten och då talar jag inte centimersvis utan DECIMETERSVIS, alltså minst 1-2 dm. Allting är förstört, skor, maskiner, mattor, kläder, mina skolgrejer sedan förut, väskor, cdskivor, ALLT flyter omkring. Okej det kanske inte är så farligt tänker du men för oss är det det. Nog för att det bara är material så är det värdefullt. Och det fortsätter - vi får inte gå på toaletten - jag håller på att avlida och så gör också min lillebror!

Pappa ringde hit en "sug-man" som kunde komma på direkten. Tur det, nu står han här utanför och suger upp i vårt avlopp. Fy och usch vad äckligt det luktar - men sådant får man ta! Granne på granne har kommit hit och de blir nu mer rädda av att detta ska hända dem. Galet! Vi är ALLTID det första huset. Kommunen är SKYLDIG att vara här och titta till då och då, men gör dem det? åh nej. Så nu är det väl nästa hus tur. Varför ska det behöva hända något så här drastiskt innan någon tar tag i någonting? Jag blir så arg. Näe men idag skulle pappa och mamma åka in och köpa sängar i staden men istället händer en sådan här sak. Jag kommer aldrig få min dubbelsäng helt enkelt. Ge mig den! NU!





Nu har vi i alla fall hittat några småbollar som Edvin förut tappat bort och alla andra småsaker, de bara flyter omkring här nere. Allt detta har alltså hänt på bara någon timme och det har redan fyllts så snabbt! Men nu ska det väl vara avklarat hoppas jag, eller ja, hjälp har ju kommit och utanför står dem och suger och suger, en hel lastbil! Nu återstår bara frågan - vart är middagen? Jag håller på att avlida, och så var denna kväll bajs.






Let me


Dagens,

Dagens låt: Phoebe på vänner då, hon sjunger så det skriker om det
Dagens dusch: En lång och skön när jag kom hem från Victor
Dagens frisyr: Allt i en tofs - nice
Dagens smink: Idag är det bara provning av mascara som gäller
Dagens klädsel: Svart linne, svarta mjukisar - mums
Dagens händelse: Har precis möblerat om i rummet! Ja tack!
Dagens planer: Bara stila runt, helt enkelt, titta på lite tv
Dagens vill ha: Vagabondskorna med rågummisula som är slutsålda
Dagens saknad: Efter Victor, jag kan inte få nog av den karln
Dagens drog: Choklad, choklad och choklad
Dagens tråkigaste: Att det störtregnar ute
Dagens finaste: Att vakna upp med min älskling som håller om
Dagens måste: Har inga måsten idag, faktiskt.
Dagens dricka: Vatten och juice, gott gott gott
Dagens köp: Bensin på statoil. Uscha
Dagens mat: Allt möjligt, mackor lunch och godis plus en glass
Dagens sjuka: Galet glad faktiskt
Dagens kärlek: Till mitt nya rum, hur bra som helst och Victor såklart Alltid!
Dagens mående: På topp! Säg till mig att göra något - jag gör det!!!

Gårdagens shopping







Till att börja med, får jag presentera min nya skinnjacka - den har ALLT och lite till. Älskar den fullkomligt och var verkligen det bästa köpet på länge, eller rättare sagt det ÄR verkligen det bästa på länge. Snygga accesoarer och allting, var på jakt efter en svart skinnjacka förra året men hittade aldrig någon jag riktigt föll för. Nu har jag gjort det, helt enkelt. Perfekt!
Skinnjacka - Vero Moda 1199:-

Och nedan lite småsaker (allt kommer ifrån h&m)




Bild 1 - Örhängen, i silver  39,50:-
Bild 2 - Ögonfransböjare 29,50:-
Bild 3 - Hårsnoddar, svarta och silvriga 19,50:- (behövs alltid)
Bild 4 - Max factor Masterpiece Max mascara 109:- (extra erbjudande)





Bild 5 - Pennvässare 9,50:- (köper den aldrig men ack så billig, äntligen!)
Bild 6 - Hårspännen i tre olika färger 19,50:-
Bild 7 - Nagellack i en otroligt snygg färg 29,50:-
Bild 8 - Hårspännen i senapsgul och svart 19,50:-





Bild 9 - Sminkväska i silver 39,50:-
Bild 10 - Läppglans med glitter (känner mig som ett litet barn) 19,50:-
Bild 11 - Sjal i senapsgul färg (otroligt snygg till skinnjackan) 98:-
Bild 12 - Ett till läppglans (smakar vattenmelon) 19,50:- (Emmas förtjänst här!)

Kollage

image1184

Hemma igen

Bilfärden hem var en rent ut sagt mardröm, usch vilken vattenplaning - varför bygger de aldrig om vägsträckan som är så spårig att bilen åker fram o tillbaka? Det är faktiskt riktigt farligt, och inte nog med det, jag fick tanka också - kul liv! Annars hade man aldrig kommit hem. Pengar in och ut liksom, allt kostar.

Däremot är jag hur glad som helst över min nya svarta skinnjacka - den är värd vartenda öre av vad den kostade, jag är så glad så glad, och det märktes också tror jag, provade den i hundra år framför spegeln igår när Victor och hans pappa bara stod och skrattade, haha.. Så kan det gå, men är man nöjd så är man.. Lägger in bilder på shoppingen senare vid ett tillfälle, nu är jag bara trött trött trött...

Vem tycker du var snyggast igår?

Teen choice galan hölls igår, vem vann priset som snyggaste kändis enligt ditt tycke?














Min personliga favorit är Hilary Duff. Hon fick en fullträff!

Eller varför inte denne grabb
image1183

Topp 5







Jag tycker verkligen att lack är snyggt vad det än gäller och det känns verkligen såå fall 2007. Det gillar vi! Lack på alla accesoarer är heta och lättburna.

Bild 1 - Lackväska 9900:- Tod´s
Stor och rymlig. Verkligen en sådan man skulle kunna använda till vardags, men priset - kanske lite väl högt? Budgetalternativ, kika in Ginatricot - de har verkligen en snygg sådan till priset av 249:- Mycket bättre!

Bild 2 - Lackballerina Chanel
Snygga och söta men ändå coola! En bra sko till de som är lite längre och inte alltid vill gå i högklackat. Bra till vardags såsom fest.

Bild 3 - Lackskärp Chanel
Alltid fint att markera midjan och varför inte göra detta med lack? Hur läckert och bra som helst, perfekt storlek också, även här finns budgetalternativ på de stora butikskedjorna. Slå till på ett brett skärp att ha i midjan!

Bild 4 - Kuvertväska Chanel
Även denna i märket Chanel och är en baggis i höst. Du bara måste införskaffa dig en snygg kuvertväska, gärna i size XL för den snygga accesoaren. Lack är inte dumt på denna!

Bild 5 - Röd lackväska 279:- La redoute
Mycket snyggt med lite färg på accesoarerna och denna söta lilla väska känns så julig på ett sätt. Bra i vinter och snyggt med axelrem. Priset är verkligen på topp och det är bara att slå till

Bild: Elle.se

Reklamen

Jag tycker om denna reklam, men mest för att det är en sådan otroligt bra låt som sjungs! Wow, haha, Victor tycker också att reklamen är bra, härlig att följa med liksom. Vilken är din favoritreklam?


Snyggon




Två utomordentligt snygga utstyrslar, jag fullkomligt älskar svart inom klädesväg och dessa två outfitar visar hur man snabbt kan matcha svart och vitt på ett så fruktansvärt snyggt sätt. Den svarta kjolen på bild 1 är to die for och kommer från minimarket. Verkligen ursnygg!

Bild: Stockholmstreetstyle

Mer kär än någonsin

Ja, det är vad jag är :) Och såå glad över det! Hatar att se Victor åka iväg på morgonen från mig när han ska jobba, och vad ska jag göra hela dagen? Det regnar ute, vill inte ens gå ut - så tråkigt väder - ska börja med att titta på vädret på tv4. Tv3 har slutat fungera, galet!

Skulle egentligen in till staden men tror att jag gör det imorgon istället - ja så får det bli!

(vädret säger höstrusk, runt 15 grader, tragiskt, nu är det offeciellt - sommaren är slut!)

Romantik på hög nivå


Naglarna ska vara fina

image1168

Det finns så otroligt många snygga nagellack under höst/vintern. Mina favoritårstider när det kommer till mode och skönhet, helt klart. Dessa murriga färger är verkligen vackra och fina och passar vem som helst.

Dessa olika varianter kommer från h&m och finns till bra priser. Köp upp dig på ett par filar och liknande också - det är alltid bra att ha hemma. Synd bara att de inte kommer levereras förrän lite senare i år. Men tålamod!

En lång sovmorgon

Och idag sov jag länge, ända till halv elva och det är olidligt länge enligt mig själv. Saknar Victor obeskrivligt mycket och han får gärna komma hit tidigt tidigt, vilket jag inte tror... Sitter och tittar på Jake och läser även gossip girl, den femte upplagan - man kan aldrig få nog av dessa böcker och det är riktigt kul att de kommer ut som tvserie också - o ja!

Som sagt Victor kommer senare i eftermiddag och vi ska bara helt enkelt mysa på, hade bra gärna åkt in till staden och shoppat lite idag, men det känns som att jag inte riktigt får ta bilen med tanke på att jag lika gärna kunde följt med igår och egentligen har jag inte tid heller - så det är uteslutet. Ibland vill jag bara flytta, åh vad jag vill flytta. Men det finns inga lägenheter helt enkelt. Blir galen på detta, ska verkligen höra mig för överallt, om det så ska bli till jordens oändligaste punkt. Hemskt men sant.

Jag har även hittat en del godbitar på h&m som jag vill beställa - men inte riktigt än. Måste ta tag i det där! Verkligen, gjorde en stor tabbe igår, big time!

Jag säger bara en sak: mammor!

Min mor kom in i mitt rum idag och hade praktiskt taget en catwalkshow. Hon hade handlat mycket på stan och spatserade i sina nya röda högklackade skor - mycket snygga (köpt av Victor på hans affär btw. läckert!). Efter dessa tog hon på sig ett par svarta vagabond och frågade om hon kunde använda dessa än, är det en trend eller inte? Och jag sa helt enkelt givetvis. Hon är ju en mamma - detta är en trend.

Sedan visade jag henne lite bilder på skor med samma klack och hon tänkte då "ja visst" haha, ett par skor till. Man hittar ju alltid någonting när  man rensar. Sedan sa hon det att det här var de dyraste skorna hon köpt på sedan länge 674:-, jag säger bara en sak: Mammor! Skulle man hitta ett par sådana nu skulle man jubla, inte för att jag köper dyra skor hela tiden, men visst finns det skor över tusenlappen man gärna tar emot. Har två stycken jag verkligen vill ha nu, beställ hem dem VICTOR! :D tack.


En blandad kompott av dessa skor - ungefär så ser mammas ut. Visst går de att använda.. :)




Bara vanligt vatten

... men så otroligt efterlängtat. Äntligen! Kom vatten kom! Utan vatten i sex timmar idag och det var verkligen inte kul, vare sig man skulle göra det lilla eller det stora på toaletten så kunde man inte spola. Hemskt! De förvarnar ju alltid i tid när vattnet ska vara avstängt men idag, denna lördag = NEJ! Icke sa nicke. I alla fall fick vi tillbaka det runt två halv tre och tack för det måste jag säga :) Är såå glad, vad man är beroende av vatten egentligen! Borsta tänderna och allt, yyiippiieee!



Annars äter jag godis och kakor.. mamma köpte de där goda från kvantum, knäckcookies och jag kan äta hur många som helst faktiskt :)


En enkel lista

Scarf eller Turban - Den är helt klart skönast. Har fortfarande inte använt turban på något speciellt sätt så scarfen hänger med, eller åtminstone sjalen.
Hög klack eller Ballerina - Jag bara älskar höga klackar, men använder det dock sällan. Typiskt! Känner mig för lång i dem ändå, men det ska det bli ändring på.
H&M eller Zara - Helt klart ett självklart val. För det första finns inte zara här så det är synd, och på h&m hittar man ALLTID något bra. Det är kul!
Kroppsnära eller A-linjeformat - Ja det får bli båda här faktiskt. Ibland tajta fodralklänningar och ibland alinje. Det är sköna vilket som.
Stuprör eller Vida jeans - Är ändå helst för stuprör, men till hösten ska jag börja använda mer vida byxor och kanske då vida jeans, vi får la se.
Pyton eller Leopard - Nja, dessa känns ändå passé, men måste jag välja något är det då leopard.
Modeblogg eller Modemagasin - Jag gillar helt klart båda, dessa är inspirerande och kul! Men skulle jag välja på studs är det ändå modemagasin med tanke på att det är roligare att slå sig ner och läsa än bara sitta framför en burk.
Baddräkt eller Bikini - Min kropp passar inte i baddräkt, det kan man konstatera.. haha..
Desperate Housewife eller Sex and the City - Ett självklart val faktiskt. Dessa har satt spår för allt annat som kommer på tv:n.
Svart eller Vitt - Helt klart svart. Älskar svart på kläder och liknande, och nu till hösten är Svart det enda rätta, nog för att vitt är fint och så men det känns mer sommar - beroende på hur du matchar din outfit.
Uppsatt eller Utsläppt - Det varierar kolossalt. Men uppsatt har jag alltid hemma faktiskt.
Guldmetallic eller Silvermetallic - Jag är mest för sílver, guld känns för brunhåriga på något vis.. :P
90-tal eller 80-tal - Mixa och matcha - det kallar jag det för
Lack eller Läder - Båda två är snygga nu i höst och matchas fritt med accesoarer som skor. Det ska bli ett roligt år.
Modette eller Elle - En baggis alltså. Jag behöver inte skriva mer.
Leggings eller Barbent - Nu längtar jag till att använda leggings som bara den. Woow vad jag längtar efter hösten - istället är den hundratals grader ute och strålande sol, men man kan inte vara utomhus pga all blåst.

Kopiera gärna listan ;)

Underbar och älskad av alla



 


En helt klart sevärd film. Åh, vad bra den var! Det roligaste av allt i biografen hände när vi kom dit. Vi satt bredvid ett par i 45årsåldern ungefär, och de var så roliga! Bästa kommentaren kläckte min älskling då vi sa följande:
- Älskling, vet du vad det bäst med dem här är? (jag åt på riesen, älskar VERKLIGEN riesen choklad)
- Att du är tyst när du äter dem?
- Jag, butt.

Och mannen bredvid mig skrattade och han skrattade och jag brast i skratt och Victor och denne mans fru. Vi hördes i hela salongen, jag fick tårar i ögonen och hans fru frågade vad det var som var så roligt, "Ja men han sa ju en så rolig kommentar" haha, och då brast det igen. Det ser nog fånigt ut här och nu, men så kul det var mitt i stunden...

Åter till filmen: Jag tycker verkligen att huvudpersonen Bella har en sådan karaktär vilket gör filmen mycket mycket bättre. Tycker även om att en del helt vanliga människor och kändisar är med i filmen. Kul med Mikael Persbrandt och även de som är med i nyheterna. Jag älskar filmen helt enkelt - men det är nog mer än tjej än killfilm. Min pojkvän är skeptisk till den - men dock sevärd. Han ville såklart på simpsons vilket jag förbjöd, när vi väl går ut på bio kan vi väl ändå göra det ihoop? Istället för att sitta i varsinn salong. haha och så blev det. :D

Gårdagens outfit Not

Det blev inte denna outfit men jag lägger in den ändå. Ibland förstår jag inte varför jag köper saker, kommer aldrig att använda det där linnet till exempel. Vet inte varför men det känns inte bra helt enkelt. Shortsen älskar jag däremot och är ett måste i höst. Ginatricot 199:-.
Ginatricot är affären. Det är bara så.

En underbar låt på en underbar dag

En_underbar_dag_default.jpgGlöm inte att titta på "En underbar dag" på tv3 klockan 12.5o Du MÅSTE se den!







Höga klackar

Victor kom hem en dag och sa att det är såå snyggt med stövlar med höga klackar på tjejer. Jaha, så nu måste jag ju verkligen Köpa mig ett par! haha, måste måste bara hitta ett par som jag fastnar vid ordentligt. Vill inte lägga ut pengar på ett par stövlar som jag aldrig kommer använda. Några bra tips?? Bara älskar de där stövlarna som Lindsay Lohan har. Oj oj, de skulle man haft!

Victor sa även att han kanske kunde beställa hem de skor jag vill ha från vagabond. Jag tackar och tar emot och HOPPAS verkligen att han kan göra det. Hur snygga som helst - älskar att ha en pojkvän som jobbar med skor! haha, det är peeeerfekt!

pss. Jag vet att jag skrivit "ett par" obeskrivligt många ggr och jag ber om ursäkt :)

Fredag

Vilken underbar dag på veckan. Igår var det en helt vanlig dag fram till dess att jag tog bussen till staden och sedan träffade Emma där på skolan. Mysigt! Vill tillbaka nästan :P I alla fall gick vi till subway och käkade där och klockan blev efter halv fem, gick litegranna på stan och handlade smink, båda två! Sedan köpte Emma blombuketter till hennes mormor och farmor, så sööttt! Efter det hem till deras lägenhet, och jag gillar den VERKLIGEN! Hur bra som helst, stor, öppen och ljus! Precis så det ska vara! Klippte henne lite snabbt sedan satt vi ner och snackade myspys. Efter det ner mot stan igen och jag mötte upp Victor, sa hejdå till Emma. Victor och jag gick på affärer och han shoppade loss rejält - en jacka, två skjortor och jordens snyggaste v-ringad tröja :) Det var riktigt kul och jordens bästa butiksbiträde. Det gillas! Nu åkte vi hem till Victor och åt middag, jättegott och sedan till bio klockan strax efter åtta (först till kvantum säga hej till Joel och köpa godis) "Underbar och älskad av alla" jag ljuger inte om jag säger att det är helt klart den bästa filmen jag sett på otroligt länge på bio. Älskar den verkligen! Älskar att det var vinter i Sthlm för det är jordens mysigaste stad under vintern. MYSSS!
btw. Det var så otroligt mysigt på bion, jag älskar dig!

Idag vaknade vi runt halv nio, Victor skulle jobba och jag bara vara, han gick ner för att duscha men kom snabbt upp igen. Jaha, inget vatten! Han fick panik. haha, men det var som det var.. :P

Idag






With a smile on my face. Åh vad det känns roligt att möta upp Emma på stadens gator. Köpa sub och liknande. Gott! Sedan hem till deras lägenhet och kika på den, ska bli spännande. Jag ska även ta med mig saxen och kapa 1 cm av hennes hår. Synd bara att bussen inte går förrän klockan 15 när hon precis slutat för några minuter sedan, jaja, det får gå bra ändå!

Vänner på tv:n - snaaaart!

Gårdagens outfit







Det var så kul igår, och det kändes verkligen på tiden. Idag vet jag inte vad jag hittar på nu i några timmar, dammsuger antagligen - eftersom jag gör det jämt och ständigt pga bor i jordens stökigaste familj och de tar för givet att eftersom jag är hemma bör jag städa, förstår inte.

♥ Grå tee, Organisk bomull, ginatricot 149:-
♥ Jeansshorts, vila 299:-
♥ Svart laptop-väska 49:- (ett fynd)
♥ Ljusgrå peeptoe-shoes 98:-

Nattblogg

Har precis kommit hem från Eveline, som man inte träffat på år och dagar och nu ska hon flytta neråt i landet, tragiskt men sant, och det var hur mysigt som helst! Massa skvaller och tjejkontakt till godis och mackor. Det gillas verkligen :) Vi såg även filmen summer catch. En romantisk komedi.







En nästan gårdagens - det blev för varmt. Mamma höll på att avlida då hon trodde jag skulle ta dessa skor (som kommer nedanför) så jag bytte till de hederliga ingådda grå med peeptoe. Det bästa köpet i sommar - 98:- på h&m. Kan det bli bättre? Istället blev det också som sagt en lila klänning från ginatricot.

En dagens kommer imorgon, eller om några timmar - för tillfället håller jag på att somna, ligger i sängen och var egentligen bara intresserad över lönen - jag blev nöjd, o JA!

Imorgon ska jag mysa med Emma och kolla in hennes (och elias) nya lägenhet. Ska bli spännande :P Wee. Och mysigt.

Crispiiin

Ja, det är som sagt där min pojkvän Victor jobbar och det är verkligen en grym affär. Ja visst, det kan vara lite dyrare skor gentemot din sko eller liknande men det är av finaste kvalité. Märken som de har där är alltifrån det ena till det andra och tro mig. Det FINNS mycket skor. Mina favoriter kommer helt klart från vagabond. Älskar detta märke faktiskt och snyggare och snyggare kommer det bli till hösten. Victor kommer hem med nya skor varje dag och visst kan jag tycka att han blivit mer feminin sedan han började jobba där med enbart "det-motsatta-könet" som arbetskamrater, men jag gillar dem, men han är fortfarande en man hoppas jag, vore illa annars. Otroligt bra!

Affären ligger på Storgatan 7 i Örnsköldsvik och de har även en egen hemsida. Checka in denna!


(och nu har jag även gjort lite smygreklam för skoaffären, mysigt! men nu behöver ni tjejer inte gå dit bara för att Victor jobbar där och stjäla honom från mig.. det vore illa...)

image1145

Egocentrisk?







Och svaret är NEJ, jag har inget liv! haha, jora, ska snart pallra mig iväg till staden så det ska bli lite kul att upptäcka världen igen. Spännande.

Kjolen, ska jag komma ihåg och även lite annat smått och gott. Har bytt kläder sextioelva gånger med tanke på att "den här är för varm", "för kall", "för liten", "för stor", "för äcklig", "för konstig helt enkelt"... ja osv. Ni känner nog igen er i situationen. Hoppas jag i alla fall.

Det blev en lila klänning från ginatricot och tog istället med mig den svarta så det blir väl morgondagens outfit då :) Den visas imorgon. Tycker om det där med kortkort när det är varmt, helt klart! Vänner nu, sedan buss (enbaaart för att jag inte äger en egen bil, jag måste köpa en, jaa)

Myspys att läsa








Det finns så mycket bra på denna jord, men ingenting bättre än gossip girl att läsa. Dessa böcker är helt underbara och det är så kul när de översätts en efter en till svenska. Nu är jag på femte boken och jag beställer böckerna lättast på adlibris.se. Där kostar en bok 64:- vilket är verkligen hur billigt som helst! I affärerna kostar de minst 90:- tror jag?

Sedan köpte jag även solo girl igår. Jag kan inte hjälpa det men lite skvaller är alltid mysigt att läsa, än fast det inte är ett modemagasin. Och den är ju så billig.

Ett brev på posten fick jag också och det var 200:- på h&m. Sådana checkar får jag lite då och då. Mammas och min, vi brukar turas om faktiskt, det är bäst!

Solen är skön och toppen

Idag är det soligt och det är så ljuvligt skönt att kliva upp på morgonen, det känns ju alltid extra jobbigt att ta steget från sängen men sedan när man väl är vaken och äter frukost med en tidning i handen är det helt enkelt underbart. Senare idag ska jag lämna tillbaka kjolen och även titta på lite annat. Ska bli trevligt :D

Lille Edvin började ju skolan idag, tänk vad snabbt lovet har gått. Tio år fyller han i oktober också, otroligt. Nu ska jag duscha och liknande, titta på lite fresh prince - haha, det är så grymt! Blev en sen kväll igår, denna får bli bättre :D

Behålla eller lämna tillbaka?

Denna sötsak köpte jag i veckan men jag är lite fundersam, har så otroligt många svarta kjolar, kommer jag att använda den är frågan? Dock var den inte dyr, men samtidigt känns det som att jag kan köpa vadsomhelst annat. Jag ska fundera på karamellen lite till tror jag.

Kjol: h&m 198:-

Mr Beans Holiday







Jag och min bror tittar precis på denna film just nu. Haha, jag tycker att den är så otroligt kul. Såg den första gången med Victor för några månader sedan och igår kom familjen hem med denna i högsta hugg. Edvin stod och plingade på huset med öppna armar och rusade mot mig med en stor kram "Heeej Maliiiin" :D haha, jag har saknat dem ändå :P

Men nu vill jag flytta, frågan är bara: "Vart då?"

Ett snyggt tillskott i min garderob

image1135Behöver jag säger att jag fullkomligt älskar denna? köpte en i silver men lämnade tillbaka den med tanke på att jag hellre ville ha en svart. Den svarta fanns tyvärr inte då och det blev några andra plagg. Nu har jag den svarta tack vare min kära mor som kom hem med denna, eller rättare sagt hela familjen när de varit i Sthlm. Så snällt och tack! :D Btw. min bror köpte assnygga jeans, tre par, lee, wrangler, you name it.

The bachelor

Är såå slut som det kan bli. Tragiskt men sant och jag tycker verkligen att han valde fel. Vart sur efter frieriet eller vad man ska säga att det var. Så tragiskt. Varför inte Sadie?

Jen var ju bra hon med faktiskt men samtidigt kändes hon lite väl falsk. Jag vet inte. Är det någon som vet hur det går för dem än idag? Vore lite kul att veta eftersom jag är typen som alltid är "nyfikenienstrut" :D

Till v. Jennifer till h. Sadie



Emma - för att du är snyggast

image1131
image1132
image1133

Me love You - and You know it

How do you walk with your hair


Nu är de på väg hem

Åh, jag har en sådan ångest, vet inte vad jag ska hitta på. Är bara hemma och hemma och hemma - tragiskt men sant. Vid den här tiden förra året var jag i Turkiet, kan ni förstå. Nu sitter jag bara här. Hjälp! Tiden går såå snabbt. Jag saknar verkligen mina lärare från gymnasiet, och jag vill börja igen. Men ack sa grisen..

Idag blir väl en till av de där "softardagarna" men imorgon ska jag ta tag i mitt liv och umgås med mina galna syskon. Och jag ska även hämta en av dessa inatt, at plattan. Såg ni förresten sommarkrysset i lördags? Min familj var med där på ett hörn, haha såklart så stod de där bakom Gry, jag är avundsjuk. Tycker att Gry är den snyggaste kvinna man kan komma i kvinnoväg. Hon är vacker.

Elle är otroligt bra - köp!

Jag måste säga att detta nummer förvånade mig Mycket. Annars brukar jag aldrig riktigt läsa alla sidor och liknande, mer bara ta mig igenom tidningen men detta nummer var överraskande. Allt var i min smak och jag gillar det verkligen. Toppen!

Gå och köp upp dig med ett nummer du också vavava?

Annars ska jag nog ta en sovtime nu. Är trött som bara den faktiskt!

Filmen "pledge this" med Paris Hilton, Holly Valance och Carmen Electra (som medverkade i två sek och fick ändå stå på framsidan, otroligt sjukt) var faktiskt underhållande men på en låg nivå. Ingen film jag skulle vilja se igen. Nej tack!

Passé?



























Det känns faktiskt som så att Sofi Fahrman som egentligen är en sorts legend har fått börja känna sig hotad av vad som komma skall. I senaste numren av Klick såsom Fredag har fredag helt klart fått med mest av allting. Jag har fullkomligt ändrat min syn på dessa två tidningar. Fredag är helt klart den "nya" Klick. Ska läsa lite mer ur denna nu! Sedan kommer Victor med submackor. Det ska bli så otroligt gott - är hungrig nu!

Lite att göra kanske?

1. När gick du upp idag?
Victor väckte mig kvart över åtta, han skulle till jobbet.. men det är bara skönt att kliva upp tidigt!

2. Diamanter eller pärlor?
Helst diamanter men jag älskar pärlor också faktiskt, båda två!

3. Senaste filmen du såg på bio?
Oj det var längesedan, men kanske "Se upp för dårarna, dårarna stängs" :P

4. Favorit-TV- program?
What about Brian har jobbat sig uppåt och är nu på TOPP!

5. Vad åt du till frukost?
En stor fet tunnbrödmacka med smör, ost och kalkon, flera juiceglas och sedan godisklubbor!

6. Vad är ditt andranamn?
Kristina

7. Din favoritmat?
Jag älskar mackor faktiskt. Haha, men även kyckling

8. Vilken mat gillar du inte?
Åh, det är så mycket men gröt är nog det värsta, även blodpudding och liknande

9. Favoritchips?
Lantchips med dill och gräddfil. Tess har fått mig att börja äta igen och det är VRÅLgott

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Jag vet faktiskt inte...

11. Vilken bil kör du?

Mammas och pappas, eller Victors, eller Victors föräldrars, det varierar.

12. Favoritmacka?
Limpa med smör, ost och kalkon! MUMS!

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
De som är mer besatta av sig sjäva, de egocentriga. Man kan faktiskt fråga hur det är med andra också.

14. Vilka är dina favoritkläder?

Leggings/tights till klänningar. Mums!

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Australien eller USA eller England. Jag älskar GB.

16. Favoritklädmärke?
Jag älskar Ginatricot. Thats it.

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Borta bra men hemma bäst - alltid!

18. Favorittid på dagen?
På morgonen, det är så tyst och bra då!

19. Var är du född?
Örnsköldsviks BB

20. Vilken är din favoritsport att se på?

Men hockey såklart! SMGULD

21. Coca Cola eller Pepsi?
Coca cola är givet

22. Fotboll eller ishockey?
Ishockey.

23. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Morgonmänniska, jag somnar oftast snabbare än alla andra

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr.

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Jag tänkte precis gå och handla onyttigheter som behövs men det började verkligen tokregna/hagla så jag ringer Victor istället känner jag här och nu, han får köpa efter jobbet. Gott!

26. Vad ville du bli när du var liten?
Frisör, "stå i kassan" eller bibliotikarie

27. Bästa barndomsminnet?
Det är nog alla resor till Grönan som vi alltid gjorde varje år. SÅ mysigt.

28. Varit i Afrika ?
Nej tack

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Haha, nej faktiskt inte, eller jo.. Nu kommer jag ihåg! HAHAHA

30. Varit med om en bilolycka?
Ja, pappa skulle hämta oss en kväll och vi fyllde bilen plus att det var snö och mitt i natten fick bilen sladd - snurrade runt x antal varv och sedan rakt in i en snödriva. Det var läskigt!

31. Favoritdag i veckan?
Fredagar helt klart

32. Favoritrestaurang?
Oleary´s?

33. Favoritblommor?
Rosa rosor utan taggar - från filmen

34. Favorit-snabbmatsrestaurant?
Subway är ett faktum och jag älskar det mer än livet självt.

35. Äger du en cykel?
Ja men o ja, en orange sådan, matchandes i höst!

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Ingen aning

37. Läggdags?
Halv elva till elva ungefär...

38. Senaste personen du delade en middag med?
Min älskling Victor.

39. Vad lyssnar du till just nu?
Umbrella med Mandy Moore, jag gillar den skarpt.

40. Favoritfärg?
Klädesväg - gråskalan. Annars - rosa

41. Hur många tatueringar har du?
Inte en endaste liten delfin faktiskt.


Jordens bästa



 

Jag glömmer aldrig denna konsert i skolan...

Stockholm Fashionweek Fall 2007














Trender som syns är bland annat:
♥ Palestinasjalen
♥ Vit tunika/skjorta till hög midja
♥ Fodralklänningen och stora väskor
♥ Jeansjacka, jeansshorts och hatt
♥ Hatten är stor i år
♥ Skinnjacka till vitt
♥ Luggen, hetare än någonsin, och även skinnkjolen
♥ Stickat till jeansshorts
♥ Patchwork-inspirerat och baskern, sjal och liknande

Clothing line


Det är verkligen populärt att starta sitt eget märke. Se bara på Sienna Miller och hennes storasyster som gjorde det, även Kate Moss och jag kan rabbla upp X antal till. Den senaste in i branschen är Amanda Bynes som gjort sitt eget märke "Dear by Amanda Bynes" Kul säger jag!

Till dig som är intresserad

Dagens frisyr: Uppsatt knut, enkelt och behändligt
Dagens smink: Foundation och jag plockade faktiskt ögonbrynen också
Dagens klädsel: Myskläder, linne och shorts
Dagens planer: Att Lina skulle komma men det blev inte av tyvärr, istället en tidningskväll
Dagens vill ha: Ett par stövlar, de absolut snyggaste, har önskat mig dessa av V
Dagens drog: Fergie's låt, helt underbar
Dagens tråkigaste: Ja hela dagen i stort sett, inte hänt mycket här inte
Dagens finaste: Att Victor struntade i att spela golf och åkte hem för att ta hand om mig, överraskade med "Elle" och sedan så pratade vi inte mer på hela kvällen. Har aldrig sett på maken till tidning, vad kan den väga? 5 kg? Haha, det tog mig två timmar att ta mig igenom denna och nu har Victor lagt sig. Jaha, han väntar nog på mig måntro.
Dagens köp: Mat och livsmedel på ica. Detta behövdes kan jag lova, har blivit juiceoman. Jag dricker juice till allt. bravo ska det vara! Så makalöst gott!
Dagens mat: Tänk dig allt du äter på en dag och ta detta gånger 10
Dagens humör: Hur bra som helst efter det att mamsen ringde, hon har nämligen köpt en present till mig och jag längtar så djuriskt till dess att de kommer hem! Idag tack :D haha, mer om detta vid ett senare tillfälle - olalala.

Fruktansvärt opassande

Jag hatar min mage och jag hatar den verkligen. Har ALLTID ont i den egentligen och jag förstår inte vad det är som är felet. Hela veckan har jag gått och haft ont. Ett tag gjorde det så ont att jag nästan föll ner och kunde praktiskt taget inte stå upp. Jag kunde bara ligga eller sitta. Så har jag haft det, tills igår då jag äntligen kunde göra någonting. Så är inte fallet idag - tillbaka. Men välkommen! INTE! Jag blir så arg, och orkar egentligen ingenting ikväll, jag och Lina som skulle mysa på och äta gott men ack sa grisen. Vi MÅSTE verkligen göra någonting till veckan. Åh jag bara sumpar allting, får så dåligt samvete. Hmm, som plåster på såren måste jag få berätta hur fin Min kära Lina var på balen. Jag har gjort den svartvit.

image1095

Och när jag ändå passar på lägger jag in lite fler svartvita bilder - jag har ju ändå ingenting annat för mig, tragiskt men sant!

image1096

Och jag ser gravid ut, haha, i andra månaden men jag kan trösta mina föräldrar och morföräldrar om att jag absolut inte är gravid utan under denna vecka åt man otåligt ;)

image1097


image1098


image1099


image1100

Min underbara klass - tack för två år tillsammans.

image1101

Kärlek i bilen till balen. Åh vad det var myspys...

image1102

Och detta kort är taget dagen innan, åh vad jag var nervös! haha, men ack så lycklig ;)

image1103

Champagnefrukost i hamnparken. Så mysigt var det! Och vackert väder - humöret var på topp!

image1104

På denna bild ser ni Victor längst till vänster och sedan Larssa (hans egentliga namn är Fredrik men alla kallar honom Larssa och fråga mig inte varför! haha) efter honon Kågevall (även kallad Viktor), Johannes och Nylle på slutet. Jag måste säga att trots att Victor spenderar mer tid med dessa grabbs än vad han gör med mig så är det lugna puckar. För dessa grabbar är Hur Trevliga Som Helst och jag saknar tiden då jag var med dem mer. Men det kommer väl hoppas jag :D

image1105

Innan statt på studentkvällen. Taggad? Åh nej! haha, mest trött men vi öste på...

image1106

Malin & Victor 7/10 2006 (måste nog skriva det här för annars glömmer antingen jag eller framförallt Victor bort ett årsdagen). Båda vi två glömde nämligen tiomånadersdagen! haha, sjukt dumt! Jag hade liksom sett datumet och snackat med alla på jobbet om det och allt men totalt glömt vad som egentligen hände den sjunde. Jag sa ju natuligtvis till Victor att det var han som glömt och att jag visste om det hela tiden, till dess att min nioåriga - snart tio - lillebror kläcker ur sig till min käre pojkvän att "Mäh, Malin glömde ju det också, det sa ju du till mig" Jaha, avslöjaaaad...

Blond vs Brunett

 image1093
image1094

Jag röstar på blondin helt klart. Båda bilderna är ca ett halvår till ett år gamla. Allt var så underbart då och jag vill faktiskt börja i skolan igen. Det är så mysigt att träffa alla där och all gemenskap man har tillsammans. Nu kommer jag aldrig få uppleva det igen! Hemskt men sant.

Din pojkväns dåliga vanor

Alla har vi dåliga vanor men vilken är just Din pojkväns dåliga vana. Läs detta och du kanske känner igen dig i situationen. Skriv gärna en kommentar själv också!

Min pojkväns dåliga vana, hmm, vart ska man börja! Haha, Till att börja med är han världens bästa pojkvän som verkligen bryr sig om och tar hand om mig. Det är trevligt! Däremot är det inte lika trevligt att alltid hitta brödsmulor framme på bänken, att det alltid ligger kläder på golvet osv. Men jag älskar honom ändå och plockar gärna upp efter honom efter mina smärre utbrott. Well, that's our life.

Och vi båda älskar denna låt


Mörka ögonbryn

image359





















Vem passar bäst i mörka ögonbryn? Jag måste faktiskt erkänna att jag tycker att det är ganska läckert. Det framhäver utseendet på ett vackert sätt! Själv är Scarlett Johansson en stor favorit.

Sienna Miller pryder Vogue's september nummer och jag tycker att omslagsbilden framhäver karaktär och är uttrycksfull. Mycket fin! Vad tycker du/ni?

Mina godbitar
















Bild 1 & 10 - Svart kjol från 198:- h&m
Bild 2 & 3 - Jeansfärgad sak (som jag var tvungen att köpa, helt mig, passar till allt!) 198:- h&m
Bild 4 & 5 - Svart trekvarsärmad långtröja 149:- h&m
Bild 6 & 7 - Svarta ankelboots med konformad klack (älskar dessa mer än livet själv) plus en dragkedja 380:- din sko
Bild 8 - Svarta vinterskor helt enkelt. Ljuvligt sköna och fodrade 280:- din sko
Bild 9 - Svart "laptop-väska" hur snygg som helst och billig, 49:- (på rea) wedins
Bild 11 - Mörkblå och svart ögonskugga isadora (passar på ett snyggt sätt) 89:- kicks
Bild 12 - Rosa & lila leggings/strumpbyxor (såå snygga till vintern, dock kanske inte på mig :P) 79:-? h&m
Bild 13 - Proffs hårspray (mest till Victor att ha hemma hos mig) 34,50:- h&m
Bild 14 - Trosor med rosor 29,50:-/st h&m (de var för billiga för att bara köpa ett par

Och som alltid använder jag allting jag köper och jag är alltid nöjd och lämnar aldrig tillbaka och allt är hur bra som helst.. Eller kanske inte! Jag hinner alltid ändra mig lite men den här gången känner jag mig faktiskt riktigt nöjd över dessa inköp! Detta kommer användas mycket!

Upp o ner Ner o upp

image1075image1074

Dagens bestod av;
- Latexleggings, ginatricot
- Silvergrå ballerina, h&m
- Grått linne (som tyvärr gick sönder igår), ginatricot
- Svart lång kofta, ginatricot
- Silvergrå hårspännen, h&m
- Silvergrå väska, ginatricot

Nej men vilken blandning det blev, noot!

En härlig dag

Åh, jag tycker verkligen om att shoppa, det är något som är bland de stora favoriterna. Så igår åkte jag in med familjen och gick på stan. Hittade lite smått och gott och det är alltid kul, har kommit på att alla s.k. "nyheter" på h&m och andra affärer alltid finns kvar här hemma om man jämför med i storstäderna. Därför är det Extra kul att knalla runt här. Däremot är det mindre och man är klar på två timmar - läätt!

När jag gått i över en timme var jag någorlunda trött och gick till ica för att köpa "intouch" och gick därefter till Victors jobb och det var bra tajming med tanke på att han precis hade fika. Jag berättade att jag precis sett jordens snyggaste kille på ica men han tyckte inte riktigt att det var lika kul som jag gjorde. Och jag ljuger inte, han var verkligen världens sötaste. Men ja, efter det gick jag till ett cafe och satte mig där och läste tidningen sedan så gick jag på affärer lite mer och sist satte jag mig i kära opeln. Och precis då slutade Victor och vi åkte iväg för att handla mat. Sedan hem till mig och såg sista delen av tsunamin. Usch och huvva! Men otroligt bra gjord tycker jag faktiskt.

Shooppingen kommer in vid ett senare tillfälle! Idag kommer LIIIIINNNNAA!

Nicole Richie

Nicoles baby kan vara skadat av knark - så lyder rubriken i Aftonbladet idag. Hemskt om det är sant faktiskt. Läkaren råder att göra abort, jag menar vad ska man göra? Tänk om det är så att hon har tagit knark under graviditeten, ja då visar det sig på barnet. Usch vilken hemsk sits.

Jag tycker verkligen att hon passar underbart bra i att vara gravid. Se bara hur glad och käck hon ser ut nu. Hennes liv har blivit så otroligt lyckligt tror jag.



TIME WARP photo | Nicole Richie

Dagens låt


Jag har verkligen fastnat för denna låt at the moment - kör den på repeat efter repeat. Gör ingenting annat förutom att ha ätit pappas PYTT och den var riktigt god och även tittat på film i Oscars rum - Rosa the movie. Haha, har inte ens sett den ännu men nu har jag gjort det också. Helt okej faktiskt för att vara en sådan film. Det som imponerade mig mest var att Edvin kunde varenda scen och varenda replik som skulle sägas! Otroligt makalöst!

Nu vill jag även passa på att gratulera denna brud och hennes man som fått en dotter. Så vacker! Grattis!

Elle.com

image1071
Det är så otroligt vackert med färg, samtidigt är jag mer den dystra kvinnan som aldrig använder detta. MEN det är snyggt och attraktivt! Till vintern är jag ändå mer den som använder mig av gråskalan, bara för att!

På denna bild älskar jag bland annat skorna längst upp till höger, hur snygga är de inte? Och hur mycket lär de inte kosta? Makalöst!

God morgon God morgon

Har precis käkat frukost, mums, gene tunnbröd med ost och kalkon plus en stor tekaka med samma tillbehör och det var G O T T! Till detta drack jag tropisk juice, och nu vet ni alla det :P Ska fortsätta att titta på nyhetsmorgon nu eftersom jag anser att det är intressant. Victor tycker till och med att jag blivit en alltigenom allmänvetare, haha.. Men det är kul faktiskt, att få reda på saker, som till exempel jordbävningen i Peru där över 70 dog och över 700 är skadade. HEMSKT!














Dagens outfit

Idag har jag faktiskt inte tagit någon bild på denna med tanke på att jag egentligen bara varit hemma så har jag varit klädd i myskläder. Däremot åkte jag iväg och handlade med mamsen och det blev allt gott man kan tänka sig, glass, kex, godis.. you name it, jag gör ingenting annat på dagarna än äter. Detta är hemskt faktiskt men dessvärre gott också, och då passade jag på att använda mig av samma outfit som glitzy gör. Faktiskt ganska kul, märkte det efteråt men precis samma kläder. Nu - One tree hill!

Är det kärlek på G kanske?

COMMON GROUND photo | John Mayer, Mandy Moore
 
Vad tror du? ;)

LIVE IN SWEDEN


TOPP 5








En gång i veckan kommer jag skriva under denna kategori och visa "Topp 5" där jag väljer ett tema och skriver lite mer om detta. Idag har jag valt ACCESOARERNAS HÖST

1. Skinnhandskar, syns överallt i höst, har även varit med ett tag men i år är de större än någonsin. Dessa är snyggt matchade till latexbyxor enligt min åsikt. Svarta är bäst men det är kul med en annan accentfärg som bryter av resterande av outfiten. Klockrent kap. På h&m för 179:-

2. Baskern, den ultimata. Hur underbar som helst, och jag gillar funktionen den lilla knoppen har på toppen. Snygg huvudbonad både i höst och vinter och piffar till en outfit på en gång. Hur billig som helst också och är bra för en dålig hårdag, 59.50:-

3. Långa mockahandskar, bra funktion när du använder en jacka/kappa med trekvartsärm och det är mycket kallt utomhus. Mocka är även det ett material som är stort den kommande säsongen och syns på fler och fler bilder. Gråfärgen som är hetast kan locka dig att investera i ett par. Det kommer troligtvis jag göra. Även dessa 179:-

4. Den stickade mössan, som är med ett år till. Det finns ingen mer perfekt och skön mössa som denna. Är det kallt håller den all funktion och det uppskattas från de som bär mössorna. Snyggt stickad och har du den lite på sniskan blir du hetast i höst. 59.50:-

5. De hederliga vantarna, tumvantarna. Jag gillar dem, du gillar dem, vi alla älskar dessa favoriter. De är varma och mjuka och sköna och bra för händerna. Snygga till mössan då du kan matcha. Jag har alltid älskat just tumvantar med tanke på att fingervantar är så fruktansvärt kalla i vårt nordiska klimat. Dessa kostar 59.50:-

En snabb huvudräkning på detta och jag kan konstatera att köper du alla dessa ultimata accesoarer blir kostnaden: 536,50:- En mycket bra summa! Enjoy!

THE PERFECT COUPLE

Victor frågade mig en dag om vilket kändispar som aldrig haft några brister och bara har trevligt tillsammans (brister som inte pressen skrivit om) och jag började fundera. Tänker man på Victoria och David Beckham är det Nej! Så jag ansåg då att, nej nu glömde jag bort vilket par jag tänkte säga. Typiskt! I allafall kom jag på ett till som jag tycker är hur underbara som helst och det är Jennifer Garner och Ben Affleck. Och nu när jag sitter här har jag kommit underfund med att detta par, bestående av Vanessa och Nick är fantastiska de med. Vilka tycker ni är det ultimata paret?
PERFECTLY PAIRED photo | Nick Lachey, Vanessa Minnillo






















EN HELT VANLIG ONSDAG

Jag är trött på detta nu. Men imorgon ska jag in till staden och shoppa lite smått, har en lista att följa men har inte gjort denna ännu, kommer väl senare! Och shoppa och shoppa, det blir väl en timme innan Victor slutar sedan åker vi hem, inget långvarigt heller och det är skönt faktiskt, men jag har något att göra på dagen i allafall. Snart ska jag lura i min bror att åka och köpa godis för jag är sååå sugen.

Till er som INTE såg "Tsunamin efter vågen" igår rekommenderar jag starkt att titta på denna när det är del 2 imorgonkväll klockan 21.00 på TV3. Det var så djuriskt bra och jag bara grät och grät, tänk vad hemskt att vara med om det hela. I morgondagens avsnitt: Återuppbygganden har påbörjats men Nick, en reporter intervjuar meteorologen. Dr. Pravat Meeko. För flera år sedan redan, varnade Meeko om att det var troligt att en tsunami av denna grad skulle slå till mot den thailändska kusten. Nicks reportage undersöker huruvida regeringen och semesterorterna bryr sig om hotet om att fler tsunamis kan vara på väg. (Källa: TV3.se)

Just nu saknar jag min underbare pojkvän så grymt mycket. Han är alltid och jobbar hela tiden, blir trött på detta. Vill ha honom nära mig jämt jämt och återigen Jämt! Men imorgon, jag kan kanske hålla ut.

Nu är det tänkt att jag ska klippa min bröder, bara de kliver upp ur sängen. Imorgon åker de nämligen iväg så de måste vara någorlunda attraktiva hade jag tänkt :P haha... Pretty woman på TV också och solen strålar utomhus. Hur varmt som helst så jag springer runt i bikini och shorts. Halleluja!

KUL LIV

Självklart är det extreme home makeover på tv:n men när den bärbara stod alldeles för nära tänkte jag kika litegranna här också och fann en lista (en till?) ja, precis.

Tio första:
Första bästa kompis:
Eveline och Lina såklart. Dessa tjejer är B Ä S T!
Första bil: Min cabriolet som var rosa till barbiebil. Jag hade de grymmaste leksakerna alltså ;)
Första kärlek: Det var nog min rosa kanin (nalle) som jag fick av min morbror när jag föddes. Har kvar denna än!
Första husdjur: Jag hade fiskar ett tag, guppifiskar! Men mamma spolade ner dessa i toaletten. Om jag ska vara ärlig har jag inte saknat de en sekund. Haha...
Första semester: Efter två månader och det var då i november flög jag flygplan. Till Karlstad. Och jag var inte ens rädd, inte undra på att jag ÄLSKAR att åka flyg än idag.
Första jobb: På ica helt klart. Fick detta när jag var 15 och har jobbat där då och då, sommarjobb, sedan dess.
Första köpta skiva: Det var nog en singel, eller Carola CD. Your choice.
Första riktiga kärlek: Det är Victor ;) Han är min Riktiga och enda. Jag är happy happy happy <3
Första piercing: Om öronen räknas säger jag dem.
Första konsert: Jag tror det var Per Gessle i Sundsvall. Ja?

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Dricker inte
Sista bilfärd: Det var i förrgår faktiskt. Jag och Victor handlade!
Sista filmen du såg: The last kiss - se den!
Sista ringda telefonsamtal: Till Victor. Och det var långt för en gångs skull! Jag saknar honom.
Sista bubbelbadet: Det kommer jag inte ihåg, någon gång på Paradisbadet?
Sista spelade cd: Det vet jag inte heller...
Sista kyss: Victor, igår. Mums!
Sista gången du grät: Igårkväll!
Sista måltiden: Alldeles nyss två mackor och efterrätt - GLAAASSS!

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej det har jag inte. Jag tror bara att det skulle försämra relationen på något sätt, men visst har man varit intresserad. O jaa!
Blivit arresterad: Nej faktiskt inte.
Blivit kär vid första ögonkastet: Men O JA!
Fått ditt hjärta krossat: Och det också...
Strippat: Haha.
Haft ett one night stand: Nej!
Busringt till nån: Oj oj, Lina ägde detta på den tiden! Alltså jag glömmer aldrig när de ringde och sa att de inte hade några pengar och de som svarade skulle skicka falukorv pga att det var det enda de såg på tv:n med tanke på att den var svartvit och blabla. Haha, det var det roligaste! I nian var detta. Tre år sedan. Livet går alldeles för snabbt!

Sju saker du har på dig:
1. Klänning
2. Klocka
3. Glasögon
4. Täcke
5. Dator
6. Hårspännen
7. Hårsnodd

Sex saker du gjort idag:
1. Ätit
2. Läst tidningar
3. Tittat på film
4. Hoppat studsmatta
5. Hängt tvätt och tagit ner tvätt
6. Bloggat

Fem favoritsaker just nu:
1. Mina nyshoppade kläder
2. TV:n
3. Min plånbok
4. Kameran och datorn
5. Och allra minst VICTOR ;)

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Victor
2. Mamma
3. Lina
4. och Emma

Tre val:
Svart eller vit: Svart.
Sommar eller vinter: Sommar
Choklad eller chips: Choklad men jag har tillochmed börjat äta chips nu! Haha, satt och vräkte i mig en påse idag. Ibland är det bara fööör gott!

Två saker att göra innan du dör:
1. Gifta mig
2. Flytta

En sak du ångrar:)
Faktiskt ingenting för tillfället. Jag älskar allt som det är just nu! Det kommer väl och då uppdaterar jag detta ;)


ATT VARA VÄNNER

Åh, det är ett sådant otroligt bra program. Jag tycker verkligen om "friends" och man blir aldrig trött på det heller. Sköönt! På fredag kommer Eveline hit och det ska bli riktigt skoj, har inte träffat henne på jättelänge och inte heller Lina som jag måste träffa och inte heller Emma. Mycket är på G nu och skolan börjar snart men vad gör jag? Ligger hemma om dagarna liksom. Har ingenting att göra. Måste skaffa mig ett liv nu hade jag tänkt. På en gång kanske? Ja tack! Men hur?


THE LAST KISS

Såå grymt bra film, helt seriöst! Jag, Oscar och Victor såg denna igår mitt på dagen faktiskt, dåligt väder och allt. Men i alla fall tycker jag att den är klart sevärd och kul! Btw. Sitter jag och tittar på den nu och förövrigt kollar jag igenom lite bilder på min brors dator samtidigt. Hittade då denna och jag tycker att han är URLÄCKER här. Haha, från en stolt syster.
 
image1070

BARA EN LITEN LISTA

[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[ ] styvsyskon
[x] bror
[ ] syster
[ ] brorson
[ ] systerdotter
[x] mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[ ] gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTAL : 8

[ ] säng större än normalt( minst 1 m bred)
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[ ] en fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[x] xbox som funkar
[ ] nintendo 64 som funkar
[ ] gameboy/advance
[ ] gamecube
[ ] nintendo ds
TOTAL : 5

[ ] pokerbord
[x] basketkorg
[x] hockeyspel
[x] biljadbord
[ ] fooseball (fotbollsspel)
TOTAL : 3

[x] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 3

[x] Jobb/sommar jobb
[x] Shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 6

[ ] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[x] Piano/Keyboard
[x] något annat instrument
[ ] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[ ] dyra smycken
[x] träffat/sett en kändis; porrstjärnor räknas också!!
TOTAL: 5

[x] Platt/locktång
[ ] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankomatkort
[x] rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
TOTAL: 3

[x] Föräldrarna har bil
[ ] Jet ski/båt
[ ] Husbil/vagn
[ ] Jag har en bil
TOTAL: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[x] egen dator/laptop
[x] egen telefon i rummet
TOTAL: 3

TOTAL SUMMA: 37

1-23 = Ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

BRA KÖP I EN OCH SAMMA FÄRG












Till att börja med vill jag säga att jag är totalt medveten om att allting följer en viss färg nämligen grå. Och jag kan inte med ord beskriva men jag faller helt enkelt för denna färg - i alla olika nyanser. Förr var det mer svart som jag använde och nu har det återgått till grått! Jaha, totalt sett består min garderob av tre färger - vitt, grått och svart. Otroligt!

Bild 1. Grå klänning från h&m 149:-
Bild 2. Linne från Ginatricot 199:-
Bild 3. Kortärmad stickad sak i mörkgrå nyans 149:- från Ginatricot
Bild 4. Ljusgrå munkjacka Ginatricot 249:-
Bild 5. Grå mössa Ginatricot 79:-
Bild 6. Knästrumpor i blått och grått, snygg blå färg här! Ginatricot 59:-/st
Bild 7-8. Grå jeans från Veromoda med hög midja 399:- (Är käär)
Bild 9. Silver plånbok från h&m 98:- (Detta är en förälskelse ;P)

FOTOGENISKT? JA VISST!

Haha, detta är nog jordens fulaste bild men jag bjuder helt klart på den!! Man får visa lycka - men kanske på ett annat sätt! Troligtvis har jag inga vänner ingen pojkvän och ingen familj efter denna visning av bild men jag överlever nog. Jag förstår helt enkelt inte hur man kan bli så fruktansvärd - men hey. Det är ju jag!

image1053

Ja, jag blev glad. Helt klart! Det var ju kameran jag vill ha. En ROOOOSA! Hur snygg som helst och läcker och allt, och ja, ni som läst min blogg förut vet redan allt sådant här men jag tar risken! Tänker tillbaka på the best days of my life för tillfället...

image1055

Här visar vi upp ett glatt leende och åter till det normala igen. Puuh.

image1056

Och här står några av familjen samlade. Lägg märke till mina snygga skyltar. Woow! Jag har aldrig blivit gladare, älskar hemmagjorda sådana som man vet att de gjort själv och för hand. Det är kärlek det! fr v. Pappa, mormor, morfar och längst fram Edvin och min kusin Deborah. Wee. Nu är jag snart killed av mormor som älskar att vara med på kort och allra mest i min blogg! HEJ MORMOR! ;)

image1057

Här är vi nu på lastbilen som ska ta oss runt i staden - och det var glädje på HÖG nivå! Usch vad kul jag hade det eller rättare sagt VI. Det enda misstaget man gjorde var att ha högklackade skor - så lyssna: Välj INTE det! Jag förstår heller inte varför jag tar mig om mössan, en s.k AJ-AJ-KAPTEN gest, men egentligen så förstod jag inte vad jag gjorde på hela dagen so why bother.

image1058

På denna bild står jag längst bak som jag gjorde varje gång vi körde förbi alla människor. Jag ville synas? Okej? Haha, men visst får man vara lite ego gällande denna dag. Ja tack!

image1059

Helt makalös trött efter denna färd och ja, skorna är av på en gång och nu åker vi båda hem till vårt och träffas igen senare innan ferre på kvällen.

image1060

Snacka om att vara hungrig! Haha, hade inte fått i mig mycket på denna dag så mat var det enda jag tänkte på. Jordens godaste också! Tack ska ni ha! Eller mamma som lagade den ;)

Och nu har jag massa fler bilder faktiskt men ingen som jag vill lägga in ;) Tack för mig för den här gången!

DEN FJORTONDE AUGUSTI TVÅTUSENSJU

Suck, okej, jag säger bara såhär, det är kul till en början men när det börjar bli en vana blir man ändå bara trött... av att sitta hemma! Visst jag har en bror med mig i högsta hugg som ändå twentyfourseven sitter framför sitt xbox som jag iochförsig fick prova på igår, fick mig en rosa audi att köra och där fick jag även reda på att jag egentligen aldrig borde fått mitt körkort den tjugoandra februari - bara för att det var jordens bästa dag, men ändå.. det blir långtråkigt! SÅ idag ska jag hitta på någonting avancerat att göra och jag har massor med förslag.
# 1. Cykla och köpa en tidning - Helt klart!
# 2. Spendera dagen framför tv:n, dvs. Pretty woman står först på listan.. Hmm..
# 3. Ta vara på solens strålar utomhus, men jag orkar egentligen inte, fast det är väl ett måste? Jaja, visst kan jag passa på att hämta posten om jag ändå ska behöva gå ut i 25 grader.
Njaa. Jag vet faktiskt inte, men det enda jag vet är att man blir så lat av att bara vara. Men det passar jättebra nu eftersom jag för alltid har ont i min mage och det går ALDRIG över. Därför ligger jag mest i min säng och somnar tidigt. Tråkmåns? Ja det är jag det..

På torsdag åker vi till Stockholm, vi och vi, inte jag i alla fall.. För att jag har ALLTID ont i min skitans mage och orkar ingenting. Ska verkligen besöka doktorn inom en snar framtid, närmare bestämt om ett år eller så. Det är läskiiiiigt!

Känner för att lägga in några shoppingfynd här idag, det kommer later...

EN GÅRDAGENS TACK

Dessa rutiga shorts är en av mina favoriter. Så otroligt sköna och lätta att bära! Det gillas, speciellt för en dag som det var igår. Hur bra som helst!

Linne - Vero Moda
Shorts - Ginatrictot
Ballerina skor - H&M
Väska - Ginatricot

JESSICA SIMPSON SOM VACKRAST



Denna bild är verkligen hur fin som helst. Jag tycker att hon är grym i blont hår men samtidigt är hon inte alls ful i brunt. Favoriten är vilken??

MAIA

Denna låt är helt enkelt underbar och för mig till tanken av att faktiskt bosätta sig i Göteborg. Så somrig på ett sätt. Samtidigt vill jag bo kvar här och ja, det blir det nog!! För övrigt var jag uppe tidigt även idag, närmare bestämt vid åtta snåret och det var skönt faktiskt! Olala.. Såg Men of honor igår som inte lämnar torra ögon direkt - tvärtom!



UMEÅ EN VARM SOMMARDAG

Skeppohoj vad varmt det är och har varit idag! Svetten rann (bokstavligt talat) men kul har det varit. Vi åkte iväg tidigt denna morgon, strax efter nio, raka spåret till ica för att köpa godis för resan och sedan uppåt i landet. Närmare bestämt nästintill tio mil. En timme tog resan och vi åkte till Nolia. Sååå mycket människor och varmt och strålande sol, inte ett moln så långt ögat kunde nå..

Godisremmar var det som jag siktade in på, blev fyra stycken och goda var de allihopa. :) Victor körde istället en massa provsmak på allting som fanns att ta. Sedan åkte vi raka spåret till subway för att käka goda mackooor! Efter det en tripp på staden och jag hittade lite smått och gott:
- En silver plånbok, tro mig detta är en av mina absoluta favoriter! Så jag fick byta och rensa plånkan, en gång till..
- Grå jeans med hög midja, Victor var skeptisk men gav med sig. Jag älskar dem!
- Grå klänning H&M, Så snygg!
- Trosor
- Tidning
- Grått linne med fina detaljer, Ginatricot
- Grå stickad kortärmad kofta
- Grå stickad mössa med pöös

och det var väl allt. Har även kikat in några skor jag ska köpa. Mums vad trevligt! Det får bli till veckan.

Vi åkte även ut till ica maxi och allt som vi tog för oss blev så ofattbart billigt. En hundralapp! Haha, det är skrattretande, men otroligt bra! Oj vad mycket godis och gotta. Yyyiipiiie sa jag och åt tystlåten i bilen. Tyst? haha, Oo nej! Jag kan prata jag.. och det vet nog hela Umeå nu.. Haha. En underbar dag!

DAGENS

Jaa, Victor sov här men var tvungen att åka hem och jobba, tråkigt. Så nu är jag ledig idag och tänkte spendera denna ljuva dag med att först städa litegrann sedan somna på studsmattan. Haha, det är sååå skönt!

Igår hade Victor hyrt Linas kvällsbok och jag tycker helt klart att den är sevärd. Han var lite si och så till filmen men lyssna på mig i denna stund. Tack! Jag stod för godisinköpet, 1.105 kg. Mums!

Har även beställt en "personlig almanacka" för 295 kr. Hur kul som helst. Du får själv beskriva färg och allt och sedan skickas denna hem till dig. Hoppas jag! haha, får snart en bekräftelse på mail om jag gjort rätt - hoppas jag!

ATT VARA SERIÖS

Egentligen borde jag ha världens panik eftersom jag varken vet ut eller in gällande vad jag ska göra from ht 2007 och framåt i mitt liv. Men jag har faktiskt inte det. Det gör ingenting om jag bor kvar några månader till hemma i mitt eget place med familjen frånsett att mamma höll på att börja grina "Du får inte bli en sådan som bor kvar hos sina föräldrar hela livet" Hon fick panik när jag sa det, haha. Men jag tröstade med att när jag är 20 år har jag bott själv i många månader och då blev hon automatiskt lugn. Jaha! Här känner man sig älskad.

En fredagskväll som denna gör jag ingenting faktiskt. Ska titta på "En andra chans" på tv snart. Har jobbat idag också men bara TRE timmar. Skönt faktiskt och slutade klockan 18. Sedan vet jag inte hur tiden kan ha gått så snabbt och egentligen har jag inte gjort någonting. Men det är just det jag älskar. Att inte göra någonting. Vaknar alltid klockan åtta än fast jag är ledig och sedan går jag och tittar på nyhetsmorgon, för att jag tycker att det är intressant. Hör och häpna. Jag Malin har blivit medveten om vad som händer utanför min egen ytterdörr och jag tycker faktiskt att det är K U L! :) Hjälp!

En annan sak är denna att under två veckor tror jag åt jag inget godis, detta har aldrig hänt egentligen men tydligen! Jag är förvånad själv, men det var som så att jag hann inte med. Så mycket annat... Och i alla fall gick jag ner FEM kilo på dessa veckor - bara för att jag inte åt godis. Haha, detta är sjukt! Alla sysslar med sina dieter hit och dit och jag slutar bara äta godis och på två veckor har jag gått ner fem kilo.. Men nu när jag har börjat äta godis igen för att jag ÄLSKAR det är dessa kilon tillbaka och vet ni vad tjejer och killar, jag ÄLSKAR det också. Varför vara sjukligt smal när man kan vara sunt kurvig? Det är en gåta :P

Därför har jag suttit och käkat godis och brago kex nu ikväll och det är sååå underbart! Men jag måste ha en lägenhet i alla fall. Suck. Nu ska jag titta på film! Imorgon är det jobb 8.00 som gäller. YYIIPPIIEE! Sista tre dagarna nästa vecka faktiskt och som sagt, sedan är jag leedig. haha.


LISTA PÅ LISTA

Just nu är jag väldigt trött, var uppe tidigt denna morgon och åt frukost plus x antal godisar vilket gav mig magont. Jaha. Såå min mage har ännu inte blivit toppen och därför är det inte så smart att äta mycket av allting för tillfället. MEN smarta jag gör det ändå, hemskt ont faktiskt.

HAR DU ? ..
Folköl i kylen :
Usch nej.
Något husdjur : Oh nej.
Någon favoriträtt : Allt inom kyckling
Någon flick/pojkvän : Ja, min älskade Victor, snart tio månader.
Puder på dig :  Har ännu inte sminkat mig
Några framtidsplaner : Faktiskt inte än.
Någon sjukdom : Ja, något med magen tydligen
Gymkort : Nej, det behövs inte
Några kärleksproblem : Åh nej. Jag har det helt enkelt underbart
En homosexuell kompis : Nej? Jag tror inte det
Duschat idag : Inte ännu, vad äcklig jag känner mig :P
Någon kompis som snarkar : Ja, Victor iallafall haha, åtminstone när han är förkyld. Hemskt! ;)
Någon vän som spelar i ett band : O ja, ett bra sådant
Några mvg:n : X antal :P
Någon som förstår dig : Har fortfarande inte hittat en enda... :P
Tuff kompis som kan försvara dig : Ja men att jag har
Något beroende : Det ska vara att shoppa då !
Fikat idag : Hmm, frukost mackor?
Nagellack : Orange på fingrar
Någon vän som bor i ett annat land : Njae.

VEM ? ..
Avskyr du : Ingen för tillfället
Hånar du : Njaee.
Delar du mest minnen med : Det ska antingen vara Victor eller Lina :P
Längtar du mest efter : Bra fråga..
Stör du dig på : Hmm, många människor faktiskt
Gosar du med : Victor Victor Victor
Lagar mat : Mamsen
Diskar : Det är olika
Tror att den är någon : Njaaee

VILKEN ? ..
Tidning läser du : Solo, solo girl, stureplan, klick, veckorevyn, cosmopolitan, elle, glamour, modette etc. Många alltså!
Buss åker du oftast : Det blir bil, med tanke på körkort :P
Frisyr har du : Det är blont och halvlångt! Med lugg ibland, just nu är den för lång
Dag fyller du år : 19 september. Remember?
Årstid föredrar du : Vår gällande väder, höst gällande mode
Stad är du uppväxt i : Här!

VAD ? ..
Gör du nu :
Lyssnar på disneychannel som min lillebror tittar på, ska snart köpa en tidning
Gör dig till en bra människa : Mitt glada humör, tydligen.
Gör dig till en dålig människa : Att jag spenderar alla mina pengar
Vill du arbeta med : Det är frågan och jag funderar fortfarande
Är roligast just nu : Alla kläder som strömmar in till butikerna
Har du på dig nu : Shorts och ett linne
Har du för smink idag : Ingenting, än.
Äger du för skor : Många :P haha, det är trevligt faktiskt!
Har du för storlek i skor : En ca 39. Ibland 38
Läser du för bok : Gossip girl är favoriterna.
Ska du göra nu : Åka och köpa en tidning...

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”