Hemma hos Jenny! :)

Sofia, Emelie och Jenny plus Mallan då.. vi sitter här och myser med en massa gott och dipp och allt.. Melodifestivalen och allt. Och allt. Jag älskar det! Hur mycket har man inte saknat denna kvinna alltså? Aaaaaaah

Sofia, Mallan och jenny PLUS linda.. LINDA vart är duuu? Vi saknar dig här. :) Emelie har tagit din söta plats. :)

Jag har klippt sönder ett paljettlinne och visar ryggen bar, man kan säga vad man vill om detta MEN lite sött ändå :) Jag ska börja sy på heltid. Tror jag! Fia håller dock inte med.. hon vill snöra fast linnet med ett svart rep.!

Lägesuppdatering

Jag tänkte bara uppdatera er mina kära läsare hur läget ligger till. Jag ska alltså köpa en ny dator, men till dess har jag faktiskt på riktigt ingen dator att uppdatera ifrån.. istället har jag en enorm fritid och jag har köpt böcker som jag pluggar till.. Modehistoria och arkitekturhistoria under 1900-talet.. och det går hur bra som helst. Kul faktiskt. Annars jobbar jag som mest, är hemma hos r nu och tittar på hockey.. japp, hockey. Det är så när det INTE vankas tjejkväll. Haha.

Som sagt, jag uppdaterar lite då och då.. och nu ska jag käka äpple.. så sött upplagt.. kanske till och med busa med den söta lilla katten. Det gillas.

Jag kan verkligen inte blogga!

Ledsen, men det är sant. Jag har ingen dator förtillfället.. verkligen hur kul som helst! Verkligen! Superbra när man fått hem en massa räkningar som ska betalas.. var på banken idag, fixade iaf engångskoder och tur är väl det. Nu är det klart :)

Tillsvidare kan vi väl alla försöka hitta en ny dator till mig? Tack.

12:12

Galet trött MEN ändå, städat hela lyan, ni vet, dammsugit, torkat golvet, diskat ALLT! Fy vad underbart skönt egentligen. Nu har jag hela dagen kvar :) Dock är det ett snöoväder utav dess like utanför så att jag vet inte hur jag ska ta mig ner för att kunna införskaffa mig lite käk för de kommande dagarna.. detta kan bli spännande. Nu vet ni det ja!

Ikväll: Bridget Jones. Finns det en skönare brud? Gossip girl. Finns det ett bättre program? OTH. Finns det en sötare unge?


Yesterday


Godmorgon! Jag har minsann varit uppe bra länge redan.. tog en halvtimmes dusch, matat mina kära tre och även ätit frulle. Ja, jag gick och la mig strax innan halv fem.. :) Johanna joinade men hon drog tidigt imorse till tåget för att bege sig till gbg. Jag hörde inte ens när hon gick.. illa det där.

Victoria och jag var ute igår efter melodifestivalen.. Hon flyttar till London imorgon. Jag kan bara inte tro att det är sant, hur ska jag/vi/alla klara mig/oss kvar här? Buhu.

Klänning från ginatricot, den har fallit sönder.. Örhängen h&m trend

Godmorgon fredag!

Weei! Det är fredag.. jag ska pallra mig iväg till jobbet :) Åh så trevligt! Egentligen skulle jag haft mitt tredagarsledigt nu imorgon till måndag MEN jag jobbar imorgon och på måndag.. så det blir söndag ledigt då.. Det går hur bra som helst :)

Idag kör jag på en kjol jag inte använt sedan hundra år tillbaka... jag tror närmare bestämt nästintill ETT år sedan.. Ni får se bild när jag kommer hem :) Lite roligt att hålla på det litegrann!

Nu ska jag iväg. Måste packa lurre också, och mata barnen ;)

Eh ja, nästan så!

20090219 Casual


Idag drog jag på mig mina kostymbyxor (verkligen jordens största fynd!!) från weekday. De har detaljer som två knappar i midjan PLUS dragkedjor nertill - på insidan! Det gillas! Till detta hade jag bara en helt vanlig tee från h&m, lite halsband och sedan rosa converse. Klart. Less is more..

Du är min bästa vän


Blir alltid så glad bara av att läsa johannas blogg.. Nu har hon skrivit ett inlägg om vår dag på stan och mallans (mitt) raseriutbrott utanför synsam :) Haha.. Men söt bild eller vaaad. :)

Malin: NEJ JOHANNA, du måste så uppe på trottoaren så blir vi lika långa.. (jag hade hööga klackar!)
Johanna: JAA okej - SMILE - MEEEN varför går den inte? ASSSÅÅÅÅÅ..
haha. loveyouhun.

Take and toss?

Jag har faktiskt inte lagt in bilder från sofias och min lilla kväll.. Sofia skulle packa inför ÅREveckan och jag satt som de tre tjejerna i SATCfilmen..

eeeh. fia. DET var väl inte braaa..?

JAAA. Den tar vi! Den får följa med! :)

Fia visar upp granna trosor.. jaaaa de fick följa med!

Nej men det ligger nästan inga kläder alls på golvet.. NÄSTAN!


KÄNNER NI IGEN? JA! Vi missade dock champagnen, men lika glad för det är jag :)

Godmorgon torsdag!

Jag har sovit ut. Jag har lagt mig i tid. Jag är pigg som en nötkärna. Jag är hungrig som en varg (kan inte äta på morgonen ändå? !). Jag är längtansfull inför helgen. Jag är trött på min tamagotchi (MEN jag måste ta hand om den, de har ju vuxit så mycket efter sofias matsedel till lunch). Jag är taggad inför gymmet (blir dock senare ikväll). Jag är på g till jobbet.

N U.

Ni har väl inte missat http://nicenights.blogg.se? ;)

Matthew Williamsson

Matthew Williamson Spring 2009 Ready-to-Wear
Den här vackra utstyrseln är så MALIN som någonting bara kan bli. Dock skulle jag aldrig passa i en sådan, men drömma kan man alltid :)

Bild: Style.com

Sofia har fått äran att bli gudmor

Idag såg jag någonting nytt. Sofia matade och tog hand om mina smågullefjun och detta har resulterat i att hon nu fått beteckningen: gudmor. De kan inte få en bättre förebild... eller? ;)

Ack ack, hon kan ju leka med bilar i alla fall ;) Jag tror på dig Fia!

20:22

Svart och stentvättat, det är grejer det!

Spetstopp h&m trend och kjolen kommer från monki :)

Och som vanligt bär jag lurar när jag går till jobbet.. sjunger och dansar.. nästan!

Dagens bästa!

Jag älskar att Ludde och Nicke skaffat en blogg (låter det inte som ett barnprogram? JO!). Den är otroligt rolig måste jag säga, ärligt talat JA. Återkommer med adressen, måste hålla mig lite lite lite till ;)

Nu: GYM! Mallan är mätt i magen och här ska tränas!

20090217


Kjolen är vacker. På riktigt. Den är så puffig och härlig, dock kort men det får man väl ta :)

Jag gjorde en liten frisyr med flätor inblandade, bara för att jag inte hade någonting att göra. Det har jag däremot idag Barnen har vaknat och jag fixar med frukost och sådant. Vilken härlig start på morgonen :)

Kan även tillägga att sminket som jag använder kommer ifrån MUS och sitter verkligen hela dagen! Jag har alltid haft problem med sådant, man får sminka sig igen och igen men ack nej. DETTA är underbart! :)

När facebook har talat


Studentfesten 2007
Eh, ja, vaknade upp denna morgon och hittade en TAG på mig.. något sådär förvånande med tanke på personen som gjort den MEN glad blev jag. Det här var glädje. Jag och Mickis :) Vi gick i samma klass första året till frisör men sedan hoppade jag av och läste de två andra åren till ekonomins framtid. Well, det var kul att se.. jag är något förändrad också..

I detta skede av livet var jag:
- En trogen och snäll flickvän (eh kanske inte ibland då.. det där med strumpor på golvet var inte min favvo!)
- Nyexaminerad och glad!
- Taggad till dagen efter som visade sig bli BALEN.
- Nykter och glad.. :)

Gör gott mot din nästa

Jag har ingenting att göra så jag tog fram min bibel jag fått från min mor & far och har börjat läsa litegranna där.. hittade ett favoritställe direkt (man kan aldrig få för många i denna underbara bok) Jag älskar att läsa om hur man ska vara mot sina medmänniskor..
ORDS 3:27-35
"Neka inte den behövande hjälp, när det står i din makt att ge den. Säg inte till din nästa: Kom tillbaka senare, i morgon skall jag ge dig, fastän du kunde hjälpa genast. Tänk inte ut något ont mot din nästa, när han tror sig bo trygg i din närhet. Gräla inte med någon utan orsak, då han inte har gjort dig något ont. Avundas inte den som brukar våld och välj inte någon av hans vägar. Ty HERREN avskyr den som är falsk, men han är förtrogen med de rättrådiga. Herrens förbannelse vilar över den ogudaktiges hus, men de rättfärdigas hem välsignar han. Bespottare bespottar han, men de ödmjuka ger han nåd. De visa får ära till arvedel, de dåraktiga får skam." AMEN!

Och till detta vill jag denna kväll tillägga att det absolut sämsta man som människa kan göra är att gräla med någon annan människa utan någon som helst grund, bevis eller någonting annat!

DAGENS SKRATT AV JOHANNA:


jag och malin ute i på klubb/restaurangen Hotellet i Stockholm/Stureplan

Denna kvinna är jordens mest fantastiska. För några dagar sen beklagade hon sig över hur dyr synundersökning+ linserna var och ringde till sina föräldrar och bad om pengar så hon kunde överleva resten av månaden. Då hon har två väldigt förstående, kärleksfulla och givmilda föräldrar så skickade de självfallet över några hundralappar till denna fantastiskt söta dotter som såklart inte ska få dö på kuppen av ett besök på Synsam!

´Vad jag nu suttit och skrattat åt hela denna eftermiddag är att hon i förrgår köpte sej en TAMAGOTCHI
som hon nu ser som sin vän och husdjur. När jag pratade med henne tidigare under dagen beklagade hon sig över hur hon blivit väckt av detta odjur till husdjur (varför blev hon väckt? - jo, Tamagotchin var hungrig och ville ha frukost) och hur skönt det varit under gårdagens kväll då hennes "husdjur" till Malins stora glädje somnat redan kl. 21! Hon hade då fått en "timme över för sig själv" framför tv:n. Min fråga är då; 1. Hur kommer man på att man ska köpa en Tamagotchi? 2. Varför lägger man pengar på något sådant då man dagarna innan beklagar sig över hur dyra synundersökningarna blivit under den senaste tiden?

sjukt roligt var det i alla fall, och darling Malin, jag avundas dej inte för din tamagotchi;) men skulle gärna vilja besöka dig och se hur mysigt ni två har i tv -soffan på fredag;)!

Allt ovan är skrivet av min älskade käraste vän JOHANNA
Nu ska jag alltså besvara hennes svåra frågor:
1.
Jag drömde natten innan att jag hade skaffat ett barn. Sedan att jag skaffat ett djur. Det blev en tamagotchi. Jag vågar inte äga ett djur för TÄNK OM jag skulle glömma det eller någonting sådant.. och jag vågar inte skaffa barn, eh, by myself? SÅ det blev en liten söt rosa sak. CANDY heter familjen, bara så ni vet.
2. Jaa, den var knepig. HAHA. Pinsamt. Men jag ville ju så gärna ha. På jobbet tyckte de minsann att det var bättre än att köpa kläder.. SÅ att det är väl godkänt ändå? ;)

Jag blev faktiskt arg på mig själv när jag efter 8 minuter på fikarasten insåg att jag glömt gett mina söta tre barn middag. AAh, jag sprang iväg.. de blev så glada. . De bara hoppar och studsar.. Ah, jag har fått så söta barn (dock kan jag inte uttala deras namn med tanke på att de är på japanska. MEN ÄNDÅ!)
Älskar dig ändå Johanna, trots att du garvar ihjäl dig och hånar mig.. nej men det är lugnt. Absolut. Tänk inte på mig.. haha.. nu började jag tänkte på fredde i cypern.. haha "tänk inte på mig, nej men jag ska väl ta och gå då.." aja, bara johanna som fattar men till er andra - sköt om er! ;)
Och johanna igen: Fredag it is! ;)

Sommar sommar sommar


Vad längesedan man kunde gå klädd i detta.. jag menar ute är det -5 och kallheten drar över oss. Såhär gick jag ut en sommarkväll med min lillebror.. vi gick runt och runt och runt alla ställen, sedan hem. En liten guidetur :)

... och även denna från i somras.. tänk när man kunde vara ute på balkongen och sitta i lugn och ro.. Åh, vilken underbar tid!

Godis är min drog. Vad är din?

SÅ har jag varit med om ett nästintill två timmars gympass. DÄRFÖR ATT jag träffade på Frank och Josef i hallen och vände in igen. Jag ville ju prata lite så vi körde på alla tre. Nice minsann! :) Sedan gick jag hem, hämtade pengar och skulle gå för att köpa godis. ÅH vad gott med lösvikt. Jag såg alla goda bitar bara vattnas i min mun. AAAH, jag längtar.

Det första jag ser inne på ica är Nicklas med vän (ja, jag skriver inte namn på människor som inte valt det själva :P) så jag går mot dessa två och det är alltid lika kul att kramas för det känns som att hela världen öppnar sig när nicklas öppnar armarna.. jag går bara rakt in. haha. Okej, det där lät weird, men ni förstår. Well, jag visar upp min fina tamagotchi och är nöjd som bara den. De dissar idén. Jahaja..

Sedan så kommer frågan "Vad ska du ha Malin?"
"Kanske... GODIS!"
Dum fråga faktiskt.. Men vi gick ditåt och mot kön.
"Vi ställer oss här,eller iofs, du ska ju ha lösvikt." säger nicklas
"Precis, men jag får väl ta något snabbt istället..."
Går iväg och hämtar en påse. USCHA! Jag såg fram emot mitt lösvikt.
"ÅH."
Så betalar vi och går ut.. jahaja, varför stannar dem? tänkte jag då.. Nej men det visade sig att"
".. vi ska hitåt?"
"JAG KUNDE ALLTSÅ...?"
hahaha. kul liv. Jag kunde fått ta mitt lösvikt. Vi skulle ändå inte till samma håll.. Nej men jag är ju jätteglad. SUPERGLAD. Gladare än någonsin. NOT!

Jag vill inte ha detta godis.

Korv och makaroner

Finns det något godare? Åh vad längesedan jag åt kall falukorv och pulvermos. Det har alltid varit min favoritmåltid. Well, med en massa kolhydrater i magen är jag redo för ett inte bara nådigt gympass. Jag är nästan överladdad! ;) Ah juste, jag stekte ägg också. Hoppas att min mage tål det nu bara, det är ju så gott!

L som i Lila som i Luella


Ungefär snyggaste modet på catwalken. Jag vill också se så "damig" ut

Allt som behövs


Gitarren är mannens bäste vän.

Vem är jag? Vart är jag påväg?

Namn: Malin
Smeknamn: Mallan, Mallis brallis, Malino etc.
Födelsedag: 19 september, en mycket vacker dag..
Födelseort: Örnsköldsvik
Ögonfärg: Blå och/eller blågröna, de har tydligen blivit mer gröna på sistone...
Hårfärg: Blont :)
Pluggar: Inte längre, men läste sam ekonomi i två år och sedan ett år till frisör
Familj: Mamma, pappa, två mindre bröder PLUS en tamagotchi nu jue :)

FAVORIT
Färg: Rosa!
Plats: Min soffa. Jag lägger mig alltid där med täcket över mig.
Land: Jag tycker ändå om sverige. Faktiskt.
Spel: The sims, längesedan nu bara...
Drog: Att gymma :)
Film: Jag har personligen aldrig sett en bättre film än "what happens in vegas"
Djur: Är rädd för djur. Hemskt men sant.
Affär: H&M såklart.
Serie: GOSSIPGIRL
Skor: Mina svarta.. de har dock tappat sulorna på riktigt nu, måste nog lämna in dessa.. älskar dem.
Internetaktivitet: Läsa bloggar PLUS leta lägenheter.

BRUKAR DU
Titta på dig själv i spegeln: Det kanske har hänt.. en gång.
Gnälla: Nja.. inte vad jag vet..
Skrika: Ibland kan jag höja rösten svar JA
Sova: Det händer väl en gång om dygnet..
Ha ångest: Nej! Det har faktiskt ärligt talat inte hänt alltför ofta.. aldrig.
Skada dig själv med flit: Nej nej nej!
Ta mediciner du inte borde ta: Jag tror aldrig jag tagit mediciner?
Vilja dö: Nej?
Drömma mardrömmar: Kanske?
Drömma sexdrömmar: -
Ta droger: Nej?
Försöka vara annorlunda: Jag försöker inte.. jag ÄR
Klä dig i svart: Eh. Oftast?
Gå till kyrkan: Jaa!! Längesedan nu bara.. tyvärr. 
Ljuga: Kan hända att jag dragit någon vit lögn någon gång? Det har väl alla?
Hata folk: Ser ingen anledning, gör VERKLIGEN INTE DET
Lita på folk: Alltför ofta däremot.

NÄR
Åt du senast: Alldeles nyss..
Läste du en bok senast: Jag ska börja läsa oftare nu igen! Förut var jag jätteduktig!
Var du på konsert senast: Jason Mraz :)
Köpte du något senast: Idag, haha, min egen lilla familj
Svor du senast: Aldrig gjort
Sjöng du senast: Hela tiden! Jag sjunger oftast när jag går till och från jobbet..
Klagade du senast: Njaa? Jag venne?
Är det sommar: Nej.

VEM
Saknar du: A
Vill du döda? Ingen?
Rörde dig sist: S
Vill du slå: P
Kysste dig sist: N
Vill du kittla: Mig själv?
Kramade du sist: E
Vill du prata med: Hur många som helst...
Skrek du på sist: Kommer inte ihåg?
Vill du vara som? Mig själv :D
Vill du bli galet full med: Haha.
Gjorde dig riktigt glad senast: Teknikmagasinetmannen.
Fick du sms från senast: Mamsen!
Ringde dig senast: Johanna!

HAR DU
För många vänner: Man kan aldrig få för många!? :D
Förföljelsemani: Nej/Ja?
Tvångstankar: Ja det har jag!
Skadat någon: Ja det har jag!
Färgat håret: Ja tyvärr!

Brutit några ben: Nej
Några piercings: Bara öronen, fyra stycken, varav två borta med vinden. typ.
Några tatueringar: Nej och ser ingen anledning
Komplex: Ja
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej?
Blivit kär i någon på nätet: Ja det med, men där har jag däremot ångest :P
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Aldrig från ett förhållande
Stulit någonting: Nejnejnej!
Lämnat landet: Jajaja!
Rymt hemifrån: Jaa, haha till mormor och morfar, mamma ringde dit det första hon gjorde och mormor sa att jag var där, utan att jag visste, jag var så glad över att de inte visste vart jag var, eller?
Tuttat eld på nåt: VED?
Gjort något olagligt: Nej det tror jag inte? Eller jag kanske har kört bil utan att mitt körkort fått följa med..

HUR
Går du: Snabbt och oftast FRAMÅT!
Svarar du i telefonen: Hallååååååååååååå!
Fördriver du tiden: Med allt och inget
Mycket pengar har du: Nja, skeptisk
Tjänar du pengar: Ja!
Bäddar du sängen: Ja!
Ofta diskar du: Oftast direkt efter måltider?
Ofta städar du: När jag ser ett hårstrå i vägen.
Många stör du dig på: Inga? Varför ska jag?

Ofta träffar du din familj: Alltför sällan nowadays.
Mycket äter du: Oj, det blir bara mer och mer, men det tycker vi om!


Mitt besök hos Teknikmagasinet

"Hej!"
"Hej hej, eh, alltså, jag har kommit på en sak som jag skulle vilja skaffa.."
"Jaha, och vad kan detta vara.?"
"En tamagotchi.. JA jag vet, men jag vill" Märkte hans min där..
"Ja, då ska vi se" Han plockar fram magasinet och berättar.. "Det har ju faktiskt kommit en nyhet om en tamagotchifamilj och det kanske vore något?"
Jag är intresserad som aldrig förr...
"Alltså, jag skulle nog bara behöva EN.. en hel familj känns så avancerat.."
"Nej då, du kommer komma in i det här.. då löser det sig av sig självt."
"Ja säger du det så... MÄH den är ju röd? Har ni någon rosa?"
Springer iväg.. skriker den andres namn och "HAR VI NÅGON ROSA TAMAGOTCHI???????" till honom där nere på lagret.. nej men kul att hela affären fick reda på vad jag ville ha, nej jag skäms inte.. inte alls...
Det tar ungefär hundra år och längst in skriker han "JAG HAR HITTAT EN!"
Jaaaa jag blir överlycklig. Han kommer upp med den och den andre frågar hur jag vill ha det..
"ÅH, tack gärna. Är det så att jag för evigt är fast nu?"
"Alltså man hade ju en sådan här när man var liten, du kommer väl ihåg?"
"Tro mig, jag hade fyra, pappa var arg för att han alltid.... blablabla här var jag igång med hela storyn och jag märkte snabbt att han egentligen inte var intresserad av hur mitt liv som tamagotchianvändare var.. eller inte ens av hur det var för min far att alltid köpa nya, byta hålla på.. SÅ JAG avbröt mig själv och skrattade. Han med..
"Men du, är det någon garanti på sådana här saker?"
"Ja visst, du har två År..!"
"Åh man tackar.." Jag blev jätteglad för att jag tänkte att OM FAMILJEN DÖR kan jag lämna tillbaka den...
"Och det täcker ju verkligen inte om familjen skulle dö eller något liknande.." säger han med ett leende.
NÄHÄ.

Well. Nu sitter jag här med denna. Jag dansade ur affären och jag är redan trött.. Måste de bajsa så mycket? Den bara piper och piper.. kul att jag kommer få någon sömn inatt. Men det är väl så att ha barn också. Jag måste bevisa för allt och alla att jag kan detta. Jag är redo! Nu ska jag decka med familjen "candy". Jepp. Så heter dem.

Bild kommer.!

UPDATE:

Jag hittade en strålande bild på MIN. Såhär ser den ut! Den nyaste varianten som de hade...

Come to mama


Du, jag, VI mot världen? Ja tack.

Kontaktannons

Till alla män därute..

Jag har härmed suttit vid datorn i tre timmar och pratat med denna person.. Personen i fråga är ungefär den bästa och sötaste man kan tänka sig och därför tänkte jag nu lotta ut denne/denna. Man eller kvinna? Spelar det någon roll?
Okej då. Det är en man.
Första daten:

Vad sägs om lite kaffe? Jag slår vad om att ludde fixar kaffe för två. Alltid. Snygga koppar också.. eller varför inte ikeas variant för 2 kr styck?

Aaah, andra daten. Ludde går ut med all sin charm och vill ta med dig till månen. Att promenera i månskenet är en sak men denne man, han kör ALL IN. "hallå hallå det här är X 22...." Och visst kommer du få höra stämningsfyllda sånger på vägen...

Ajdå! Det blir dumheter i världen och den tredje daten uteblir. Du får istället en mmsbild på din blivande man. Grönt kanske inte är den snyggaste färgen men visst blir du lite stolt över en man som står upp för hela vida världen?

Fjärde daten. Det är dags att visa bringan.. nämen... en superman. Kan det bli bättre?

Femte daten.. du inser att du faktiskt datear en skådespelare.. och du inser även då att denne man kommer att kyssa en annan kvinna.. vem vinner? Du lägger ner. Jahaja.. Det blev inte bättre än såhär.. Eller?

Det här är min favoritbild.. och kanske även din?

He's waiting.


UPDATE: Det är Luddes bilder faktiskt OCH jag tänkte bara tillägga det. Plus att Ludde och Nicklas har valt att starta en blogg, det känns riktigt kul! De kanske motbloggar mig? Vad vet man? Iaf har jag inte en susning om vad de heter och det är rent ut sagt - boring. Men jag ska fixa detta.

Jag är kär!

Malin + Nate = Sant.

Exakt!

So, so what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine

Att jag är besviken har tagit ut all sin rätt


Med dragkedjan i framkant..

Jag vaknade ledsen, sedan blev jag arg, nu är jag faktiskt bara besviken. Det är INTE ofta.

Btw. Det som gjorde mig gladast igår var att när jag kom till jobbet hade Linda en present till mig. MITT Halsband jag har på mig. Hur glaaad tror ni att jag blev? Åh vad fint. Linda alltså, vilken pingla. Det roliga var att det bara hängde på mitt skåp, utan någon liten notis eller något.. Så jag trodde inte att det var mitt.. Sedan berättade hon och efter det kramkalas. Kärlek kvinnor. Kärlek. Kärlek på alla hjärtans dag.

Glad alla <3ns dag alla!




Klänning för 149:- och man använder den 2-3 ggr. Det är bra det!
Julen, en julfest och alla hjärtansdag. ANNARS är jag inte mycket för rött om jag ska vara ärlig... NU JOBB!

21:48 pre valentine's day


Nämen så fint


Jag valde faktiskt att köpa detta. Blir glad varje gång jag går in i badrummet. Tänk att så lite kan göra så mycket... Jag ska köpa fler - när ekonomin tillåter! :)

Fredagen den trettonde

Yeah right. Dagen började ju toppen! Jag sov ut längre än väntat och sedan gick jag ner på stan, köpte en kakeldekor (49:-) det kommer bli jättefint och sedan ett fint underklädesset. Hur fint som helst. Mötte upp victoria och johanna och vi lunchade och fikade! MYS! (stötte även på en nyfärgathår jenny och en sötnöt till jeanette SÅ GLAD) Jahaja, sedan kommer jag på att jag behöver linser.. med tanke på att jag använt mina sista i två månader.. alltså en månadslinser.. Kliver in och går fram till disken...
"Det står här att du inte har blivit undersökt sedan 2007 så jag kan tyvärr inte sälja några linser förrän du gjort en undersökning.."
"Men åh, går det inte bara att köpa ett par, jag behöver verkligen bara ETT par"
"Tyvärr.."
"Okej, men har ni någon tid idag?"
"Ja, vi har klockan 15"
"Då tar jag den tack, eh, hur mycket kostar det?"
"450:-"
"Åh vad trevligt, 450 kr för en kvart. YIPPIE!"
"Det kan ta en halvtimme också.."
Går iväg och är surare än alla människor i denna värld tillsammans. FYRAHUNDRAFEMTIO kr och jag ser hur bra som helst, det enda de kommer göra är att säga "ja, malin, allt ser bra ut.." För femhundra spänn. Kul liv. Nästa stopp - lämna tillbaka bhn. Yes. Så fick det bli. Jag behöver ju inga underkläder.. jag kan lika gärna gå naken.. jag ska för all del lämna tillbaka hela min garderob.. eller tja, vad vill ni ha därute!? Säg till och köp av mig tack!
Kommer tillbaka klockan 15
"Malin..?"
"HÄÄÄR?!" haha, så flyger jag fram i mina platådojer, vilken entré alltså..
"Hej hej!"
Så går vi in och jag sätter mig... hon med.. och vi pratar och pratar och pratar.. jag tror jag hann berätta hela mitt liv på två minuter.. vilket hon SÄKERT var intresserad av. Det kändes som en psykolog, hon bara nickade och förstod. Behändligt gånger tusen tänkte jag, man ska minsann ha valuta för pengarna.. I alla fall..
"Får jag låna dina glasögon så ska jag titta styrkan.."
"Ehh, alltså, jag tror inte att de är så fruktansvärt rena, jag menar, du har TUR om du ser genom två mm."
Hon bara skrattade och sa att hon kunde rengöra dem. ÄNNU bättre.. Psykolog, städerska och optiker. Det kunde inte bli bättre.. JO, hon kom tillbaka med dem. GLASKLARA.
"Alltså, jag ser! En helt ny värld har öppnat sig"
Hon skrattade som aldrig förr..
Sedan satte undersökningen igång och ni vet man kollar dit - dit - dit - dit och sedan är det i princip klart.
"Ja du Malin, jag måste säga att det ser riktigt bra ut! (told you so). TROTS att du inte bytt linser på länge."
"JA precis, jag borde bli optiker.."
"Ehh.."
"Jag skämtar!" haha.
"SÅ hur vill du börja, ett halvår? Det går på ca 1300:-?"
Här ser jag hur jordens snyggaste ACNEJEANS passerar förbi
"HAHA, vilket skämt, jag tar hemskt gärna bara ett par om jag får"
"Jaha, jo det är klart du får.. då blir det 200:-"

Jahaja. Underbart. 650:- och klockan var här nu 15:14. Jag säger då det.

Mamma är i huvudstaden!

Vaknar upp av ett mess (åh, jag skulle kliva upp runt åtta men har precis fått i mig frullen nu) där mor skriver att hon är påväg till Kista. Kul, verkligen roligt att man får reda på saker och ting här i världen :P Galet.

Här ser morsan bestämd ut på julen.. eh, 2006?

Och såhär såg jag ut samma dag.. kort hår? yes.

and make it alright


Hårband är till för att användas..

40:- monki

Min önskelista!


Jag skulle kunna spendera kvällen enbart med denna nalle. Den är vackrast i världen!

Vem kan ha undgått att det är Alla <3ns dag på lördag? Well, jag har som alla andra en liten miniönskelista också..
(mor: "du får väl vara glad om du får en trisslott", man känner sig älskad...!)

- En rosa bil! Äkta vara! (alt. rosa ahlgrens bilpåse)
- En resa till New York (alt. till sthlm)
- En rosa mulberry (alt. en rosa väska från wedins)
- En massa godis (alt. INGET!)
- Ett sött gosedjur (alt. en nyckelring)
- Nya acnejeans (alt. jeansshorts)
- Underklädesset från A.P (alt. ett snyggt från lindex/h&m)
- En romantisk middag för två (alt. ensam med två tidningar)
- Tio stycken röda rosor (alt. plastblommor från ica)


Avrundat - Jag önskar mig en rosa bil mest!
GRATTIS MORFAR på namnsdagen idag! :)

De svarta kostymbyxorna


Igår var jag klädd enkelt, ledigt men ändå stiligt. Jag drog på mig de svarta kostymbyxorna som jag köpte för ca 150kr. Det är ett stort skämt. ALDRIG förr har jag trivts så mycket i ett par byxor, att de har en dragkedja nertill är ingen nackdel, snarare motsatsen.

Jag älskar att tröjan har markerade axlar och att den är lite fodrad. Detta gjorde att jag bara drog på mig min fejkskinnjacka och en svart halsduk till.. Skönt MEN kallt.

Nu: Work to do.

En borttappad fil


Jag hittade denna bild i en helt oöppnad mapp faktiskt. Det var tydligen den jag hade när jag var i utlandet med tanke på att det var en annan mobil. Anyway, här ser man tydligt att jag brände mig.. liiite? Eller tja, hur mycket som helst.. de skador som blev var att huden brändes så mycket att det började blöda ungfär på det fält ni ser är lite ROSA. Ont? Förnamnet. Det gjorde så ont att sömntimmarna blev få. MEN jag får väl skylla mig själv för att jag smorde in mig och hoppade i vattnet på en gång, ville alltid bada.

Min Måndag


Jag klev upp, gjorde mig ordning och begav mig till tåget.. till detta väder.. behöver jag säga att det var underbart? Dessvärre var alla tåg försenade och ute var det kallt (kan dock bero på mitt val av jacka, skinnjacka. bra eller inte?)

På tåget hem läste jag en massa tidningar, bland annat glamour.. Fint marsnummer vill jag lova! Köp den!

Sedan ville jag försöka få en bra bild på mitt nya läppstift.. men det blev aldrig bra. Ni ser litegranna.. Det kommer ifrån makeupstore och kostar 159:- Jag börjar älska deras smink mer och mer med tanke på att det verkligen håller. Idag tog jag på mig det till gymmet för att se och JA det håller. Till och med i svett och tårar.. blodigt allvar. Det är smink det!

Här ser man ännu bättre bild. En stor favorit. Jag kommer bo i detta i sommar!

Nu ska jag fortsätta titta lite på tv:n. Älskar att min söta kusin Victoria varit här på besök. Vi gick och handlade gott och hade det väldans trevligt. Det är så det ska vara.

Foto: Över ett år sedan! Det var tider det! och se bara vad kort hår vi båda hade!? :)

Tänk vad en liten puss kan säga?


Dagens: För snygg för sitt eget bästa?

Exakt så, löd frågan på kanal fems hemsida.. eller den lyder, med tanke på att den fortfarande finns kvar men i alla fall.. Vad säger vi alla?

Klädstilen är fab. Jag menar det. Alla killar klär i detta och ALLA killar har svårt att förstå det. Men det är dagens sanning. Skjortor, vringade stickade tröjor, trenchcoats, blazers you name it. Det är så snyggt att det får alla kvinnor att tja, falla.

Så enkelt. Tröja och jeans, så snyggt. Exakt samma sak gäller för båda könen, man klär sig efter kroppsform.. och detta passar denne man.

Jag tycker att kavajen gör en hel outfit. Men det är bara min åsikt.

20:00

förlåt.

Min Söndag

8:00 Vaknar och sätter mig för att titta på Btb. Ungefär det bästa programmet som kan visas på tv. Dock är det bara lördagar och söndagar vilket för mig är obegripligt. Varför?
Efter det städar jag undan litegrann här hemma..
Runt 9:45 Går till Ica och handlar frulle. En massa gott. Köpte till och med ägg, detta är stort för att jag äter frukost högst två gånger i veckan, kan inte få i mig det på morgonen så jag brukar passa på ibland bara för att. Mackor, ägg och apelsiner. Hurra!
Går runt och gör ingenting eller allting men ligger egentligen bara framför tv:n och käkar lite godis
Somnar i sängen! Det var så skönt.. Sov sov sov och när jag vaknade hade jag fem missade samtal.. haha, vaknade av johannas samtal
Nu är klockan strax efter två och jag satte mig här sedan gick jag till gymmet
Kommer hem och lägger mig igen i sängen eller framför tv:n och tittar på Topmodel Canada
NU lagar jag mat. Kyckling/lax och Ris. Jag älskar icas ris. Det bästa! Tänkte även ta till lite majs och ananas. Detta blir smarrigt.. och kanske till och med krydda till med lite kryddor jag köpte i somras som jag inte ens öppnat. Vad säger ni? Är det dags nu? :)

Snart OTH och GG. Me like!

Glad sommar då!

Jag älskar det!

JOHANNA OCH JAG PÅ FÖRSTA SIDAN!

Jag trodde aldrig att jag skulle överleva

Goddagens! Eller god lunch! Mallan har varit uppe sedan åtta och därefter tittat på tv.. städat.. duschat.. handlat frulle... etc. Till och med ringt Vickan och hon undrade om det stod rätt till i min skalle. Hon själv låg trött i sängen och sov. Haha. Ja det är väl jag det. Jag blir så laddad inför alla dagar att jag vill upp och vara glad för det goda i livet :D MEN ett minus idag är att GREEK inte sänds? How come? OTH börjar igen och GOSSIPGIRL. Älskar detta. Nu blev jag ännu gladare!.. Dock har jag ont i magen.. eh, ah, alltså. Ja. Tror jag ska dra iväg till gymmet lite senare..

Till det bästa, till rubriken.. Jenny slutade. buhu.. Soffipropp har varit i Åre i en vecka och jag trodde verkligen inte att jag skulle klara mig. MEN idag kommer hon hem. Kan man längta mer!? Jag ska höra allt allt allt. Den kvinnan är underbar :)

OCH Johanna&Victoria. Igår var toppen. Det var bäst. Hur kul som helst. Att vara med er är ungefär det bästa i denna värld.

Hemma!

Naaw, vilken underbar afton/kväll you name it. Att jag mötte JENNY i trappen gjorde hela dagen, veckan, månaden ÅRET. Fy vad glad jag blev!! haha, sedan så hade jag det bästa sällskapet med mig också. Hur mysigt som helst. Det var great. Att jag snubblade på mina egna skor och höll på att braka ner hela v-rumsbordet skrattade jag bara åt. Vad ful syn. Dock är det en vanesak för mig såklart. Det brukar hända väääldigt ofta.

Nu sömn, imorgon ska jag upp klockan 8 så bäst att jag lägger mig :D
Btw. Ni som vill se min egensydda klänning? Here you go..

Framsidan

Baksidan

FAKTISKT nöjd som sagt :) Har aldrig fått såå många kommentarer från människor ute och det var kul :)
Ses om några timmar då..


Puuuh.

Alltså jag har sprungit runt här hemma och städat, fixat och donat. NU kom jag på att jag faktiskt inte ens ätit sedan frukost klockan 9. Bara lite godis. Det känns sådär. Jag har helt enkelt inte hunnit... jag som ändå brukar äta som en galning (ialla fall mackor eller något) MEN behöver mat i magen NU!

OCH jag har sytt en assnygg klänning. FÖR ATT VARA JAG såklart. Detta fick mig att inse en sak, jag kan faktiskt sy. Tro det eller ej. Det går. Men det värsta av allt, min symaskin fungerade inte. SÅ ATT jag fick sy för hand, det tog ungefär lika lång tid som det tog för neil armstrong att ta sig till månen MEN det var det värt. Fin är den. Enkel. Svart. Ska köra med en tuff hästsvans till och en massa smink. Jag vet, man ska inte sminka sig mycket MEN jag vill faktiskt göra det. Svart ska det vara.

HURRA. Snart kommer flickorna och det blir melodifestival gånger tusen. Trevlig kväll :)

Min blivande man


Han är söt

Han har riktigt snygg klädstil (lägg märke till skorna för att få en mer avslappnad stil..) :p

Han har snygg frilla

Han är stabil

Han gillar sport

Han är målmedveten och smart

Han är glad, sprallig och har humor

VI ÄR SOM GJORDA FÖR VARANDRA (om jag var född på 2000talet ja,)

Inne&Ute


Jag har på mig en tröja som är köpt på killavdelningen. Vet ni vad det bästa är? Den är otroligt skön. Och det sämsta? Eh alltså.. den sitter tight?

Och ute.. det snöade litegranna. Mys. Min rosa jacka från trend och halsduken likaså..

Det här vaknade jag upp till.. utomhus alltså.. tja inomhus också. Jag älskar rosa.. som bekant.. ja.

Melodifestivalen del 1

Åh vad spännande det ska bli. Eller inte. Jag säger som alltid - det var bättre förr. MEN det var faktiskt det. Varför alla dessa deltävlingar? Varför ta in 20 st som inte ens kan sjunga bara för att göra "tv"?
AH. Såklart att det är underhållande ändå. Vilken är din favorit?

Nu är det RUN på tv:n med Leona Lewis. Den är gorgeous.

Too much?


Byxorna är snygga
Kavajen/jackan likaså
Men tillsammans är de båda
Alldeles trist och grå

Kanske om de vore
Ensamma till någonting annat
En snygg accessoar som matchar
Ett halsband Om vartannat

Jag säger som jag alltid gör
Det bästa är ens egen mix
En symbolisk atmosfär
Med en massa knasigheter och trix

Slutligen är byxorna som sagt snygga
Och kavajen/jackan är en självklarhet
Vart dessa två finns att köpa
Är det troligtvis ingen alls som vet

Gör du?

Alla bara föder barn överallt

Så UNDERBART!
Läste precis i en till blogg att en flicka har kommit till världen.. Vackert!

För min del blir det andra bullar, jag ska till jobbet nu och är klädd i min "förkorta" paljettklänning, DÄRFÖR drog jag på mig en kjol under. Perfekt. Sofia tycker nämligen det är lite sisådär när jag böjer mig ner och visar lite för mycket än vad jag borde. DÄRFÖR har jag nu kommit på denna idé. Smart Mallan.

Ikväll är det jag som tar det lugnt. Är helt slut i hela kroppen, förstår inte vad det är men någonting är det. Känner mig så trött och gnällig - SKÄRPNING!


Jag i somras på vicans och johannas student. VILKET UNDERBART VÄDER!!!

NEJ MEN FY vad brun jag var. ÄR inte alls avundsjuk. Inte det minsta.

20090204


Jeans, cheapmonday och tröja från h&m trend. Resten tog jag faktiskt inga bilder på :P

Muntergök?

Det ska vara DRAG i år som jag läste i metro. Dragkedjor finns i alla former och alla material. Jag gillar min MITT PÅ. Man kan bara inte missa den.

De ska slitas sönder sedan lappas ihop

Jag tycker att trenderna tar ut varandra på något vis. Se bara på de lappade jeansen. Har du inga kan du alltid riva sönder ett par och sedan sy ihop de igen. Fixat och klirrat! SNYGGA är de minsann.
Bikbok har de finaste just nu! Bara ett tips.

BILD: Acne 2009

Mitt mål med bloggen


OUTFIT : Gammal som gatan. MEN kul att visa annan stil.

Vem har inte mål med bloggandet?! Mitt mål är att:
När man hör mitt namn ska man tänka kläder. Den dagen, då har jag nått mitt mål.
All skönhet och liknande är inte riktigt jag, men kläder? Det är A och O. Vad har ni för mål?

På söndag smäller det


Jag tror inte att jag är ensam om att längta. Det finns dock vissa som redan har sett några avsnitt och de borde faktiskt sitta i skamrån, typ Ludde ;). Anyway, jag är minsann laglig och väntar gott och väl till varje söndag. 19:00 I'll be there. Hur ska man fira denna nytändning?! Massa godis och ett vattenglas!? Jo jag tackar. Det är nästan så att man bör sitta i klänning och frack. Det här är det bästa programmet i vida världen. På riktigt.


Jag vet att avsnittet redan visats men VITT kommer vara det nya svarta i år. Var så säkra. Dock är det ungefär det mest svårburna (jag har sagt det förut, jag säger det igen!). Grått är den snyggaste färgen på kostym i vår. Skaffa en!

Grönt är inte bara en snygg färg på kläder utan även som en lätt accentfärg. Se bara på den här väskan.

Den vackraste klänningen. Jag gillar den för att den är just det, vacker, speciell.. ord finns inte. Underbar. Acelbandslöst hänger kvar!

SÖNDAG 19:00 Kanal 5

Män, dubbelknäppt och väskan!


Ja. Det är mina tre ståndpunkter i vår. Underbara. Män är det vackraste som finns, dubbelknäppt är det snyggaste och väskor är det mest praktiska. Kan det bli bättre? Ja, jag har hittat bilder!

När jag studerat detta mode som kommer har jag noterat att de flesta designers (som lanvin och acne i detta fall) använder sig av de s.k. näsdukarna i bröstfickan. Det kommer verkligen bli hett! Seglarskor (ja, jag trotsar Linda) är en innegrej och likaså att nästintill vara barfota (dock kunde han fått använda sig utav lite brunutansol, men bara en parantes).

Och en sak till. Jag är svag för scarfar på män. De gör helheten gudomligt vacker!


Jag kan fortfarande inte förstå att jag blivit omskriven i en annan blogg. Känns fruktansvärt roligt.. och inte bara det, var även riktigt kul att läsa texten om min blogg och på så vis få reda på hur andra uppfattar den. ROLIGT! Här har ni länken igen!

"Trendig och varierande"

Jag har nog aldrig blivit så glad. KOLLA SJÄLVA: HÄR! Helt otroligt att jag får vara med sådär. Jag förstod inte först att det var jag... men sedan så. Tydligen :) Woho. Nöjd :)

Vart är detta samhälle påväg?


Balmain s/s 2009

Aldrig förr har en outfit varit så hypad. Det har alltid handlat om ett plagg hit och dit men när en hel kombination får en sådan här respons måste designern verkligen vara nöjd. Min åsikt: Den är klockren. Det känns feminint, casual men ändå elegant. Nitarna på skorna, de slitna jeansen, grå "slapp" tee och paljetter. Alla rätt. Att håret är platt och mittbena gör ingen förvånad. Även det kommer stort nu till våren... dock kommer jag även fortsätta locka det ibland. Bara för en variation.

De slitna jeansen


Det är faktiskt någonting visst med slitna slitna jeans och Brunt. Just det. En färg jag använder cirkus en gång om året men har nu börjat använda lite mer ofta med tanke på att mina förtillfället bästa skor är dessa ovan. Jeansen är LEE och jag köpte de nog i högstadiet? Dock satt de snyggare då.. jag förstår inte vad som har hänt :P

Btw. Ser ni hur låga jeansen är i midjan. När hade man så låga jeans? haha, just det (igen?!) för länge sedan. Lite skönt ändå. Dock visas magen..

Pälsen pälsen pälsen. Århundradets bästa plagg. Jag tycker om när man verkligen hittar "the one". Det är underbart.

Gympass a la Nicke&Mallan

Ja.
Vart ska man börja?
Nicklas anländer på gymmet runt klockan sex och kör stenhårt (läs, sådär hårt) och jag kommer dit runt kvart i sju (kör hårt, läs stenhårt). Möts upp och börjar snacka. En timme senare inser vi att människor kommit och gått men vi har bestått. På samma plats. Eh, ja. Tio över åtta börjar vi att bege oss (pga att N inte ville träffa en man! haha) och kör igång. Detta resulterar i mer skrattanfall än tyngder. Anyway, tio i nio är det klart.. och vi har alltså spenderat halva dagen på ett gym. Ungefär. Vi traskar hemåt. Jag vill ha godis. Det blir ica! Yes! Går in och tänkte vara "nyttiga" med naturgodis men min mage ville någonting annat. Mot godiset. "Malin, vi köper kinderägg!!!" "JAAA!" skriker jag tillbaka. Så tar vi varsitt. "Vi måste ju ha mer.." Det blev lite annan choklad också.. "Det här är vi värda efter vårt stenhårda gympass.." Jag kunder inte mer än att hålla med.

Mot kassan. Ja visst. Kul att mannen i fråga kunde betala.. ack nej. Han hittade inte plånboken. Jag fick pay'a. Dagens samhälle alltså. Jämställdhet gånger tusen men vem grinar för det!? Haha.. så gick vi därifrån och kunde inte mer än att komma ut förrän vi slog upp äggen (ja, alltså inte hans skalle utan KINDERÄGGEN, bara en parantes :P). "Vi måste föreviga detta ögonblick ju.. ställ upp dem" Jag fick alltså den fula och han sprang runt och hoppade hage över sina pingviner... Kul att någon var nöjd... "Malin, jag känner mig som en balettdansös" säger N när han håller upp ärmarna så fint för att skuggan ska göra sitt. Resultat? Sedan gick vi vidare och skildes åt vid rödljusen. Tiden går snabbt när man har roligt! :)

Naaw.. från madagaskar. Jag är stolt iaf. Nu sitter jag och Bertil (han till vänster) och bloggar med choklad.

Tänk vad så lite kan göra så mycket!

Ah, jag är otroligt glad! NU händer det mycket vill jag lova. Är fruktansvärt glad för en sak, även glad för en annan. Svar ja!

Strålande väder igår


Kanske inte jordens bästa bild, men jag ville ha med solen!

Det var så mysigt. Lite sol. OTROLIGT längesedan. Skönt var det verkligen!! Dessvärre fanns det ingenting man hittade men ändå.

Jag dammade av ett par gamla leejeans... och till detta de snygga "chloe-kopiorna". De är till och med sköna att gå i!


Jag saknar det


Vårkänsla


När jag målade naglarna med detta nya lack drog tankarna iväg till andra ställen/platser. Jag vill ha VÅR nu tack! Iochförsig har dagen i Uppsala varit helt underbar. Satt till och med på en parkbänk och bara mös. Det är SÅ det ska vara i solskenet.

Balenciaga 2009


Haremsbyxor är verkligen hett igen. Jag köpte ett par för tre år sedan men då var det inte riktigt min grej. Man kanske ska göra ett nytt försök? Håliga plagg är även det mycket vackert och det finns faktiskt en hel del godbitar på h&m. Check it out.

Skorna? Jag vill HA.

Jag är med i Sofis MODE!


Jag skriver inte vad jag sagt eller någonting sådant men mina meningar är med minsann! Hoho, det var jag det :)

Halsband av mor


Igår var det fyra timmars arbete och jag var klädd i lacktights. Linne + väst från h&m divided/trend. Halsband från mor, fick på posten. Världens sötaste :)

Nu - tårar till OTH

"Jag söker en man jag inte kan sluta titta på"

Såklart. När jag startade datorn idag möttes jag av en ad där ovanstående rubrik fängslade mig. SÅKLART! Vem söker en man där man faktiskt KAN kolla bort? Jag söker humor. I Humorn blir alla sagolikt vackra... och det är faktiskt så hemskt som det låter men ALLA kommer faktiskt bli fula så småningom... Humor, kärlek, vänskap och trohet. Det är det bästa.


Jag tycker faktiskt att han är läcker FRÄMST för att han är äldre och ändå så sagolikt snygg. Se bara på läppen. Den är gorgeous. Jag faller för konstiga läppar, sådana där som har ett eget liv. Typ som Jennys också. Den är underbar :)

Tja,... okej då. Det går mot yngre tider.. men..

.. HÄR är min stil. Fullt ut. En dröm.

min favoritscen

Byxdressen och nya skor


LÖRDAGENS (ursäkta bakgrunden och tidningar på golvet men jag hade 20 minuter på mig...)

Tog dock av mig skärpet. Byxdress från h&m trend (som ungefär allt det andra jag äger) 498:- En massa guldarmband från en massa ställen...

Skorna. Ja. De är bedårande. Knyt och öppen tå. Sena sommarkvällar? Ett givet val.

YSL and Veneta s/s 2009

TILL KVINNORNA:

Det är någonting med skorna, någonting med det transparenta och någonting med "knä"längden i byxdressen. Jag gillar det. A lot. Däremot är det svårburet gånger tusen. Har försökt ta på mig min transparenta topp x antal gånger men det slutar alltid med att jag tar någonting annat. Likadant igår. MEN denna kvinna passar i det. Vem har sagt att nitar INTE är hett? Dum kommentar.

Shortsdressen kommer dominera stort också. Jag gillar även materialet metallic. Kan dock vara ett taskigt material mot mina händer, och det gillas INTE.

Lägg märke till de snygga frisyrerna. Imorgon ska jag testa göra någonting liknande.

TILL MÄNNEN:

Ah, så hett så hett. En kostym. Svårburet för en del. Men se bara. Färgen är underbar. Att män bär väskor blir större och större. Frågan är bara "vad fyller de väskorna med?" Måste nästan ta reda på mer fakta och sedan skriva det här, har hört av anonyma människor att de brukar fylla med handdukar, bara för att...
Åter till bilden, jag gillar "sailor"känslan, blått, vitt och rött. Till detta läder i form av väska. Dubbelknäppt kavaj är a och o.

Såhär ljust men INTE längre. Att män bär vita byxor är ungefär det värsta som finns. Jag vill bara skriva det. Det är INGEN modemiss. Det är en Malinmiss. Och jag tror inte att jag som tjej är ensam om detta. Vita byxor är egentligen det värsta plagg som finns, jag köpte ett par en gång och det resulterade i EN användning. Never ever.
Dock är GRÅTT det ungefär vackraste man kan ha på sig. Att byxorna slutar något förkort gör benen kortare och därför är denna trend mest attraktiv hos män med längre ben.. Med tanke på att män överlag inte använder höga klackar bör detta vara en lag. Ungefär.

Den finaste i världshistorien


Det känns bra att ha denna i min ägo. Den kommer att göra sommaren underbar. Supersnygg till trasiga jeans (ja, jag köpte de där från trend men lämnade tillbaka, de kändes inte riktigt hundra.. inte som denna!) som jag ska införskaffa mig inom en snar framtid (eller får Siri fixa mina gamla! :P).


Den flätade toppen kostar 149:- och är i skrivande tid SLUT


Jag köpte den först i alla fall...


Nu har hela bloggvärlden fallit för denna tee. Känns hur bra som helst att jag köpte den INNAN. MEN det känns faktiskt värst att det blivit som en liten competition. Well, sitter och strötittar på the holiday samtidigt som jag skriver mess och äter choklad. Det är livet det.

Tshirt - Weekday
Sammetsshorts - H&M

women


Jag älskar att titta på vackra klädda kvinnor som går på paris gator. Vackert. Magiskt. Konstnärligt. Underbart.

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”