Uppsala

O ja, på fredag bär det iväg, och det ska bli mycket trevligt! olala. Jag har litegrann för mig nu förtiden. Jobbade igår till halv tio, det var inventering, och sedan blev det 18.10 idag. Imorgon 19.10. Långa dagar kräver mycket energi och idag åt jag god middag bestående av lasagne (?) USCH egentligen för att jag hatar det, men denna var god, med skinka istället för köttfärs. Jag älskar den faktiskt! Det blir lunchlåda imorgon. Idag var det plättar som fick följa med för Victor och mig, gott var även det, men det känns som om plättar är en efterrätt så vi gick till ica och köpte tre mackor också. Tre för tolv och fyra kr st. Haha, sjukt, man tjänar inte ett öre egentligen.

Dagens outfit var hög midja på jeans från ginatricot och en grå polo, peace halsband, armband och örhängen, samt klackar på skor. Enkelt men ändå bra!¨

Jag har även bestämt mig för att lämna tillbaka en svart tröja jag köpte på h&m, den kommer aldrig att användas men snygg är den helt klart!!!

Och förresten, när vi flyttat in i den nya lägenheten kommer bloggningen igång igen. På mycket stort allvar! Med tanke på att jag alltid använder min dator då. Tack för det! Vi ser väl när jag slutat på h&m också hur mycket blogg det blir då, min sista dag enligt KUP är den sista nov. Usch vad tiden går snabbt ändå. Snart jul :)

Den är VÅR!

Tack tack tack ;) Lägenheten är nu verkligen vår. Det känns så otroligt bra, så otroligt kul! En ny livsstil(?) Kan man säga så? Jaja, det sägs att det är tre månaders uppsägning så den blir inflyttbar den 1 feb. Tyvärr. Men jag hoppas på mycket snabbare!! Nu planeras det för fullt och jag tänkte att bloggen ska få vara med och visa upp vad som sker i lägenheten framöver. Ja, då när vi bygger om och liknande, om vi nu får det! Den ska ju bli vår - och kännas som vår. Dörrar ska målas och det ska tapetseras men kul ska det bli! Jordens bästa läge också, mitt i stan... Det kan inte bli bättre :):)

Idag var vi och kollade på mio. Matbord + fyra stolar, 2.500:- Det blir vårt! Vackert som bara den, vitt - kliniskt rent! Kalas! Det var bara en veckas leveranstid så vi bestämde oss inte idag, men troligtivs blir det detta! Måste ta en dag när vi funderar ut allting och skriver ner a4 efter a4. Det kommer bli hur dyrt som helst, men värt vartenda öre.

Det ser väl inte så pjåkigt ut???
Imorgon jobbar jag 10-22 Minst. Det är inventering och det är det verkligen. Ringde min chef på ica idag också och jag hoppas på mycket jobb i december. O ja! Måste ha råd nu när hyran är dyr, och det är INTE billigt att leva by own.

Plaine oval vit/svart

Den rutiga kjolen

image1463

Yes den är helt enkelt underbar! H&M från topp till tå. Nästan!
Invigde även mina bruna leggings och det var coolt också, en annan färg. Lite skoj skoj! Tog även ballerinaskor, bara för att...

Och jag tycker verkligen om mina nya boots från Wedins. De är utan tvekan värda vartena öre. Eller hela tusenlappen kan man också säga.

På fredag bär det iväg till Uppsala. Det ska bli hur kul som helst faktiskt, frånsett att jag egentligen inte får handla ett skit, men hittar man något kan man ju nästan inte stå emot. Tyvärr.! Jag lever på nåd hädanefter..

Igår var det som sagt ikea och Sundsvall för hela slanten och kul var det!! Tack ems. :D

Shoppingen bestod av ett par nya jeans från ginatricot (nu behöver kg INTE lämna tillbaka dessa, äntligen i rätt strl) med hög midja, en lång lila tisha Skitsnygg, en grå kjol med hängslen, overknee strumporna i förra inlägget, en klänning till Emma som födelsedagspresent ett halvår senare, ett par grå otroligt vackra byxor från monki, en tshirt-klänning från monki och en lila oversize cardigan/klänning från monki, mat och en herr-väst, grå stickad som jag har på mig! Bra bra och ett nitskärp. Yes. Vi gillar det!


image1465


Och lite till outfits, från veckan. Bilderna får tala för sig själva!








De nya prada?







Supersnygga strumpor som är liknande de från prada. Till ett pris av 59,50 haha. det är sjukt billigt.
Lindex. Det är grejer det!

Ny lägenhet!

Eller kanske, eller VI SKA HA DEN! haha, jag älskar den över allt annat, nästintill alla rum var perfekta. 104kvm. Helt underbar, för en tvåa. Otroligt! Takvåning - mitt i stan och Etthundrafyra stycken kvadratmeter. Otroligt! Jag vill ha den! Vad tycker du, ska vi slå till??

Torsdagens outfit







Denna outfit var relativt enkelt faktiskt, en svart trekvartsärmad lång tröja, med en stickad väst över, också svart som synes. Peacehalsband, halsduk, armband, leggings från h&m trend och skor till detta. Mycket skönt!

Ännu en jobbardag

Ja visst, det är så sant som det är sagt, jag jobbade idag igen, dock på ica istället för h&m. Btw, fortsätt att handla på hm, så otroligt bra priser, till och med imorgon är det 10% för klubbmedlemmar, så gå med du också :) Jag värvar faktiskt väldigt många dagligen, så det är kul! I alla fall har det gått bra idag, mycket bra, jobbade bara fyra timmar och det gick snabbt faktiskt! Trevligt, otroligt mycket kunder och alla var nöjda och belåtna. Det gillas verkligen!!!

Har ätit mycket idag också, myspys, först god kyckling med sås och klyftpotatis och sedan nu på kvällen blev det glass i stora mängder, vanilj och hallonglass blandades vilt och till detta kakor, såsom igår! haha, jag har verkligen blivit ett glass/kakvrak. Men det är gott!!!

Såg Svensson Svensson ikväll och det är fortfarande skojigt. Har även städat mitt rum vilket kunde behövas kan jag lova. Nu är det mer vackert än det var innan!! Flygbiljett ska bokas idag, snart bär det iväg till Uppsala. Jag bara flyger och flyger hit och dit. Nästa helg är det Sundsvall med Emma. Det kommer bli naaaajs!

Äntligen Min!

Äntligen, den kom ut IDAG i butikerna, i alla fall här uppe, I stockholm lite tidigare I guess. Men ändå, endast EN fanns och den var undanlagd, men jag sa till paps att gå in dit ändå och snacka med dem, och DÅ ringde han som jobbar där till personen som tydligen inte ville ha denna vackra varelse. Nu är den MIN istället! Tack mor och far! :) En väldigt försenad present, men jag är kär på nytt ;) hahaha.. Ljuvligt!

Och ja, MIN ÄR RÖD!

Sony Ericsson w910i

Shop till you drop







Detta var lite av det jag köpte förra veckan, har inte visat jackan eller de andra grejerna ännu, har inte ens tagit bilder men jaja, det kommer nog senare! Idag köpte jag ett assnyggt skärp att ha i midjan och ett par strumpisar. Det känns kanon!! :)







Jag älskar att blanda gråskalan och även till en accentfärg, som i denna serie kläder - senapsgult! Finns det någon snyggare färg?


image1456


image1457

REA PÅ H&M

Jaa, det är verkligen rea på väldigt mycket nu ska jag be att få tala om ;) Kika in imorgon vet ja, först till kvarn är det som gäller om jag ska vara ärlig!! Och snyggt har vi gjort det också, i butiken! O ja, Skoj SKOJ! Jag älskar verkligen det jag gör på dagarna....


Söndag

En helt underbar dag, eller den skulle varit hur bra som helst om jag visste att jag är ledig någon vecka eller så framöver. Det känns drygt att veta att jag ska jobba nu 12 dagar i rad. Men så är livet när man inte går i skolan längre. Faktiskt. Samtidigt saknar jag skolan också. Faktiskt.

Är såå taggad till ensam mamma söker nu. Oscar och Victor är delaktiga men inte fullt lika taggade. Victor spelar nämligen på min mobil, det händer INTE dagligen om jag ska vara ärlig.

Det absolut godaste jag ätit idag är förutom maten, biff - sås - potatis, Chokladtårta. Och jag tog inte bara en bit utan TRE normalstora tårtbitar. Det gillas! Jag kunde inte låta bli. Jag ÄLSKAR kakor. Har fått kakmani faktiskt, igår köpte jag TVÅ stora cookies till en låda glass och faktiskt likadant i fredags. Kan inte hjälpa det. Gott har det varit i alla fall :D NUUU börjar det! Ska börja skriva lite mer dagboksinlägg nu.. Ja det ska jag!

Outfit







Lite här också, mysdag idag, eller jag har jobbat på ica faktiskt, var så fruktansvärt drygt att kliva upp denna morgon. Klockan strax nio. Hemskt! Fick köra hem till mitt hem, 3,5 mil för att jobba här. Jahaja. Men det gick bra, 11-16. Går hyfsat snabbt ändå. Imorgon är det h&m som gäller. 9.55-17.00 Olala. Jag får sluta EN timme tidigare faktiskt. Ska även boka flyg till Uppsala. Ja det ska jag.

Och ikväll är det ensam mamma söker. Jag erkänner, jag bara MÅSTE se det jämt! hahaha....

Omg its friday

Jag gillar fredagar så otroligt mycket, för det första får man verkligen sova ut på dagen som kommer. Olala. Det gillas! Idag var det shopping på fikat som gällde och jag hittade en jacka, en tröja med huva - skitsnygg, en grå polo - likadan som min svarta, hårspännen, hårsnoddar, armband, två ringar med stora stenar, en rosa hårborste, en ny svart plånbok, en läppglans, underkläder, halsduk och lösnaglar, haha det är dags igen! Mina naglar bara går sönder och sönder. Nu testar vi detta!! :)

Victor och jag har tittat på idol och ätit massor med glass, kakor och godis. Okej jag åt nog upp hela häagen-dazs glassen själv men den är ju så otroligt god! Hans pappa bjöd på subway innan och det var som vanligt underbart gott! Vi har även läst tidningar och jag hyrde film. Den ska tittas på NU. :)

Glad idag

image1442

Outfit :)







Vad roligt det är med lite bilder, igen! Nu är jag hemma hos mig och firar min lillebror. Han fyller som sagt 10 år idag. Mycket stor. Snacka om bortskämd också faktiskt, fick jordens snyggaste bas med förstärkare och massor med andra paket, lego bla. Skoj skoj!

Utmärkande på bilderna är då Stella's halsduk, den lila klänningen som är ny från förra veckan, stickad och mysig till lackleggingsen och även overknee strumpor, som slutar strax under knäet. Tycker även om min väska och mössa. Härliga ting.

Idag köpte jag ett serum från en frisör här i stan och blev 319:- fattigare. Hoppas som bara den att detta verkligen fungerar i mitt hår. Halleluja. Btw. Jag avbeställde mina bronsleggings från h&m idag. Fick vänta från v.36 som jag egentligen skulle få dem till nu där det stod tidigast 43. Sjukt!

Modevisningens nackdelar

Jag är trött på ALLT som har med modevisning att göra, faktiskt. I allafall den Victor ska gå på och jag är fullkomligt kalabalikless på det hela. Han är verkligen där JÄMT! Jaja, jag fick lite tid för mig själv efter jobbet så jag bräsade runt med vår kära opel, gasade som bara den, det är faktiskt skönt att köra i mörker. Åkte och handlade och sedan tankade för FYRAHUNDRASPÄNN! Så djuriskt dyrt, för en tjej som mig, som inte tjänar ett öre och egentligen bara ska spara till en lägenhet, men ack sa grisen. Nu får jag spara till Uppsala istället i början av November och då åker jag SJÄLV, Victor vill inte och får inte följa med. Haha, han ska ha en helg med grabbarna, och det vet vi ju alla hur det kommer att sluta. De sover över hos varandra. As usual.

Just det, ska be Victors kompis ta med mina jeans till Umeå. De är fullkomligt förstora så han ska få byta, som han så snällt gått med på.

Btw. Victors lillebror Emil skulle köpa Gainers för att öka i vikt, bra till träningen osv. Han fick med tabletter för att gå ner i vikt. Vadå raka motsatsen?!?!? haha, sjukt! Jaja, de luktar pyton faktiskt, vi sitter här båda två och tittar på dem. Knepigt. Grannfejden på Tv;n. Yes.

Ps. Jag har faktiskt tagit dagens outfit bilder, så de kommer väl de med, och shoppat massor på senare tid faktiskt, hemskt sant.

- Svarta långa handskar. Jag ÄLSKAR dessa från Vila.
- Brun utan sol
- Overkneestrumpor
- Två olika örhängen
- Presenter
- Kjolar och tights/leggins
- Underkläder
- Svarta polotröjor, två stycken
- Grå polo
- Kjol i olika färger, snyggaste jag sett
- Otroligt mycket smink, schampon och det ena efter det andra, passar på nu när jag jobbar där


Och så mycket mer. Älskar förresten min halsduk från indiska som mest! Den är underbar!

Jobb + dop

När ska jag kunna skriva här egentligen? Jag bara jobbar och jobbar, idag på Ica, för RIKTIGA pengar! Haha, det gillas verkligen kan jag lova :) Har bara jobbat i fyra timmar så det gick snabbt. Nu väntar jag på Victor som ska hämta mig och sedan ska vi åka till mormor och morfar för att Min Morbrors dotter döpte sig idag, såå synd att jag inte fick vara med, men middagen den är jag taggad till i alla fall :D Myspys! Förövrigt har jag jobbat varenda dag i veckan på h&m, jag har shoppat som aldrig förr och det är skoj! :)

Lite smått & gott

Längesedan nu, jag bara pendlar mellan Victor och Moi plus jobb hela dagarna faktiskt. Men det är skoj måste jag säga ;) På lunchen igår hann jag med att shoppa lite kul, förresten har jag inte ens lagt in alla bilder på shoppingen från Sthlm heller, men jag orkar inte. Det blev mycket och såå småningom kommer det!





Bild 1 - Min nya ipod. Jag gillar den otroligt mycket, men har tyvärr inte hunnit ladda den med låtar än! Det kommer nog, eller så måste jag be min bror om hjälp, för jag kan dock tyvärr inte. Inte ännu iallafall.

Bild 2 - Mitt kap och min verkliga favorit. Den Stella halsduken som alla bloggar om egentligen, men jag tycker den är underbar och vacker. Prisvärd om inte annat, och känns lite fjällaktig. :) Indiska, 129:-

Bild 3 - Yepp, en till sak alla bloggar om Peacehalsbandet. Jag gillar det i alla fall och invigde detta idag :) Skoj skoj. 89.50:- Glitter, faktiskt :)







Här är jag strålande glad efter ett besök på hamngatan, och jag fick med mig en påse hem också :P Ni vet redan innehållet där faktiskt :)

Jag måste även påpeka att jordens snyggaste byxor är hemma hos mig nu, 249:- Jag kunde inte hålla mig, jag älskar dem över allt annat. Från lindex faktiskt, helt otroligt, helt otroligt ;) jag verkligen älskar dem helt jättemycket :):)

Bild kommer inom kort ;)

Dagens outfit bestod av följande:
- Grå alinjeformad kjol med detaljer som knappar
- Svart tunn polotröja
- Grå strumpbyxor
- Svarta skor
- Peacehalsbandet
- Svart cape
- Grå vantar + Sjal och väska


RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”