L O V E. No doubt.


Jag o S rockade loss igår på riktigt. Sedan körde vi bil hem och det var lika kul det :) hahaha.. Jag gillar startarna.

Det slog mig idag att jag är så fruktansvärt lyckligt lottad. Vilka underbara människor jag har vid min sida om dagarna. Jag kan inte beskriva min kärlek till er med ord så jag visar med bilder.. och ni ser.. jag är så glad. Bara för att jag har er. Ni gör mina dagar. Ni gör mina nätter, ni finns alltid där och jag älskar er! På riktigt!

Jordens sötaste kvinna.

Såhär ser det ut när man rockar till Wallmans. Vi gav allt och lite till och kul var det som bara den!

Och mina bordsdamer. HUR SÖTA!? P hade minsann sytt klänningen själv och S hade klänningen jag ville ha. Älsklingar.

Jag och J såg ut som söta tvillingar i vårt hår :) Massor med lockar. En man kom fram till mig och frågade hur många lockar jag hade i mitt hår.. "527,5" sa jag tillbaka, han sa då "Skit också, jag hade gissat på 328" Jahaja.. där ser man, jag är tydligen en vandrande "slåvadomtävling". Jag tackar ja.

En massa mat i munnen ungefär jämt. Och en dubbelhaka på det är ju bara helt fantastiskt.

S sjöng en vacker sång för mig.. jag tror att temat var "kör för kung o fosterland..." från magnus uggla...

J ser såå söt ut att ord inte finns till. Det här är min lilla gumma det.

Den här bilden är min favorit. Alla ljus i bakgrunden på stora torget. Helt underbart. Två troll med vitt hår. Det kan inte bli bättre än såhär.

Tack alla för den bästa dagen på länge. Som sagt, ni gör ALLA dagar till glädje.

Little red dress

Rött hör julen till, såhär såg jag ut igår och hade på mina stackars fötter jordens finaste pumps med öppen tå och i siden/satin spännen. Well, de gjorde att jag grät mig genom natten, nästan. ATT ha på sig höga platåer i tio timmar och dansa i hälften av dem var en rent ut sagt fruktansvärd pina. Men det är ju så som de säger.. ska man vara fin,..

(ett frågetecken över denna bild är varför jag håller upp händerna i håret? haha, P har du ett svar? Försöker redbullen ge mig vingaaaaaar.?)

Det handlar om traditioner

För mig är traditioner A och O. De ska finnas, okej jag kanske inte riktigt är som gustav svensson när det gäller att ha "doppigrytan" på bordet (den står pappa för) med tanke på att INTE EN KOTTE äter den ändå men nästan. Jag älskar sådana ting, granen ska klä's en viss dag och det ena efter det andra. IDAG var jag med om uppsalas adventsfirande och det var det mäktigaste på hundra år. ALLA gick dit, alla stod och myste med varandra.. och det var köer överallt. Mys var en faktor som var given. Till ett medley av låtar från abba (eeeeh? julmusik vaart då?) visades miljoner av stjärnor och fyrverkerier på himmelen. Det var det finaste i min värld.

Hemma har jag lyssnat på julmusik och tänt första ljuset. Imorgon börjar julkalendern juuuuee! Så mysigt att kliva upp och sitta i pyjamas och bara titta. Nöjd. Fick ett mess av mor o far och min kära mamma har satt in FEMTIO kr på kontot så att jag också såklart skulle få ett adventspaket "Nu kan du köpa en tidning och godis" JA TACK :) Traditioner minsann!

Btw. jag älskar mitt meddelande på telesvar från sötaste J igår. HAHAHA, vad jag har garvat till det idag... "HEEEJ VÄRLDENS BÄSTASTE MALIN det är J här, du har tydligen fullt upp med alla.....  PUSSPUSS" haha hon är för go den bruden..

Nu ska jag lyssna på ABBAlåtar. Det känns som om de hör julen till :)

So I can dance with you honey


Åh vilken kväll. Och vilken första advent. Så underbart. Sofia är ungefär min klippa förtillfället och I love this girl

Första advent

Åh, det går verkligen inte att blogga och ingenting går. Jag som har bilder att lägga upp, men heey, det kommer en eftermiddag! Julmiddagen var helt underbar och allt därefter också. Man kan säga att jag aldrig vart gladare. PLUS att min faster fyller år idag. STORT GRATTIS VERKLIGEN!

21:04


Såhär ser jag ut förtillfället, mitt under idol också minsann! Eh ja, det är sagt att jag är normal... Ibland funderar man

Like a tiger





En väldigt sen dagens idag men jag ber om ursäkt. Har vart på stan och strosat och sedan direkt hem för att titta på en film jag köpte... mysigt  värre vill jag lova. Nu har det blivit så mörkt att stjärnan är tänd och det är underbart :) Köpte allting för imorgon UTOM strumpbyxor HUR KAN MAN GLÖMMA? Alla mina är trasiga PLUS att jag köpt ett par i nät, men hallådär jag känner mig som inlindad kassler. Hur kan man gå i sådana? Jag är nog inte rätt byggd för att vara en uppstoppad kasslerbit. Köpte såklart också Förstora så att de korvar sig. Kan ni tänka er hur snyggt detta är får ni en tia. Tja, en tjuga då. FULT!

Idag är snön som bortblåst på marken och det firar jag i mina nya dojjer med kilklack, i beige färg. Vad tycker ni, är jag inte vig på sista bilden? Det bör tilläggas att det tog ungefär 24 minuter att få skon i rätt vinkel och ändå lyckades jag ej men ni ser på ett ungefär. MYCKET SKÖNA också. Köpte ett par skor till dig som jag ska ha på mig imorgon.. och de är även de sköna, hoppas jag. SKA dansa med jobbet. Hur kul? Jag längtar skarpt.

Pälsvästen är även den ny och kommer ifrån h&m, jeansen likaså, skorna likaså, halsduken likaså, tja.. :)

Dagens inspiration

Denna bild visar klart och tydligt hur snyggt det blir att addera lite färg i den annars svarta klädseln. Jag är imponerad. SÅ mycket roligare :) Och rosa/rött passar! Kom ihåg det! likadant som marinblått/svart.

Btw. ibland undrar man, inatt fick jag ett samtal från en person jag träffade sista april. eeeeh..?

Det här är kärlek


Johannas och min resa till sthlm (resa och resa, det är bara 35 min bort men ändå) i somras. Hur mysigt som helst. Solen bara låg på och jag ser vitare ut än mumintrollet. Men glada är vi och glada var vi.

S M J J. Underbaraste fröknarna. De bästa.

Jordens finaste kusin. Hon är verkligen toppen och här på en strand i Venezuela. Kommer du ihåg? Inte jag, jag var nämligen inte där :P haha..

Jag Och S för x antal månader sedan.

Jag (i brunt hår !!!) och E tillbaka i tiderna i Övik. Hur mysigt som helst. ÄR den en kvinna jag saknar massor är det denna. Hon är så fantastiskt underbar. Tänka sig.

N M O T. Jag önskar innerligt att dessa människor inte flyttade till ett annat land.. men hey, de är underbara ändå :) Såhär såg det ut när jag var 6-7 år.. tror jag?! Vi gjorde allt tillsammans när vi var små.

Mor & Dotter

Jag är avundsjuk över mammas vita tänder, vilken bra julklapp till mig. En tandblekning. Kortet togs i september och är vi inte sööööta? :)

Malin = Karamellkungen själv?

Den bästa dagen på länge. Jag älskar att jobba. Idag var det sjukt kul. Det som förhöjde "kulheten" var att godiset fanns på plats (har jag någonsin sagt nej till godis? Eh nej) och det besökte jag ganska ofta, eller tja, på fikat och lunchen och efter jobbet och nu.. Ja ungefär hela tiden. Jag har tryckt i mig 4 påsar a 90g och sedan även en kexchoklad. Mums. Jag borde ändra mitt namn eller något.... Och alla säger att jag kommer få ont i magen. Det får jag också. Men ibland undrar man, är det ändå inte VÄRT DET?

En vacker dag ska jag sluta med godis, men när den dagen kommer ska grisar flyga, myror slå kullerbyttor (på tal om kullerbytta, jag har ALDRIG klarat en hel, pinsamt! På idrotten förstörde jag jämt för vårt lag, jag blir ju så yr, är det sant att man kan vara SÄMST på det?) och blommor sjunga. Aldrig alltså.


 


Du och jag, genom eld och vatten...

2006-12-25


Eh ja, en del har ju förändrats men ibland undrar man... VAD tänkte jag med när jag tog guld ögonskugga längst upp? Har jag någonsin gillat GULD överhuvudtaget!? Och varför har jag bara guldsmycken på mig?! Frågor utan svar..

MEN ÅH vad jag vill ha tillbaka den hårfärgen. GE MIG MIN NATURLIGA IGEN TACK!

Torsdag & regn


Denna morgon vaknade jag upp och det var fortfarande vitt ute.. sedan tittade jag på termometern (tack pappa, bra grej att köpa där!) och det var då 4,7 PLUS. NU är det 5,1 och Regn. På riktigt.

Det är clubdag idag. Be there.

Denna cardigan är fantastiskt skön och har fortfarande inte börjat Noppa sig. Underbart tycker Malin.

Kjolen köptes på divided för ett bra tag sedan, nu är den på halva priset och jag tycker själv att det är ett riktigt fynd såhär i julens tider. Älskar att ha strumpbyxor som blir så när som genomskinliga. Men de går sönder snabbt vill jag lova, en galge hänger fel och dessa rasar samman, men vad gör det om 100 år?

Klockan är även den en stor favorit.

Ett leende på detta och så kan dagen börja. Godmorgon! :)

This is love

NÄR MAN:
- inte kan tänka på någonting annat
- vet varandra favoriträtter
- väntar i timmar på att den andre/andra ska sluta jobba/träna
- offrar en kväll för att bara umgås
- vet varandra musiksmak
- städar efter den andre/andra
- inte bryr sig vem som betalar
- slutar att sminka sig
- gör allt för att uttrycka sin kärlek
- överraskar varandra
- reser bort tillsammans
- byter ut den korta tajta kjolen till mjukisbyxor
- avslutar varandras meningar
- den ene gör det, den andre gör det andra
- byter varandras nycklar
- tankar bilen

kompletteras mer?

Resultatet i hemmet


Stjärna, tomtar, gardiner...

Ljus med glitter i, hjärta, granris, fat och en massa småstenar PLUS lössnö

Ljusstake med ljus, tomtar, röda stenar, diamanter PLUS lössnö

Julkrubba, den syns inte så jättebra men är hur fin som helst. Funderar litegranna på att dra in lampor men har fortfarande inte kommit på en funktion till detta.

X M A S ljus. Vackert, nedanför stjärnan (NEJ MAMMA, JAG SKA INTE TÄNDA DEM! :Phaha)

Det må vara jordens sämsta bilder, ja universums, men ni kanske ser litegrann i alla fall? Försökte ljusa upp bilderna men min favorit är helt klart den längst upp. JAG ÄLSKAR MIN STJÄRNA! Gick ut och klumsade i snön utanför för att kunna ställa mig rakt nedanför och bara titta upp. Jag ljuger inte, min stjärna är det enda som syns på hela huset. SÅ VACKERT! Det är så det ska vara. Jag älskar julen, ta mig till ett julland tack.

När jag håller på här hemma och tjoar och stojar känner jag att det är en dröm att hålla på med inredning. ABSOLUT roligaste som finns egentligen. När jag var liten ville jag bli inredningsarkitekt och har velat det i flera flera år. NU vill jag hålla på med detta på sidan om :)

Xmas

Hela dagen har jag grejat, först gått på stan och shoppat allting, ÅTTA PÅSAR blev det sammanlagt och en hel drös med grejer, jag har aldrig tidigare handlat för 7-800kr på village men någon gång måste vara den första... SÅ OTROLIGT FINT!
Har därefter fixat gardinerna, pyntat, satt ihop allting och fixat stjärnan, hela julkrubban (jordens finaste i modern form) fixat alla adventsljusstakar och hängt upp julstrumpan, tagit bort en hel massa.. köpt muffinsformar i röd/vit så ska baka nu en vacker dag och ALLT! Jag älskar det! MASSA MYS!

Måste bara fixa en hel del till :)

Tankar tillbaka till det varma landet


Helt otroligt egentligen. Det känns som om det var igår man solade/badade i Cypern och idag ligger snön överallt helt enkelt. Att ta sig fram går dubbelt så sakta, eller om man ska vara svenskapedant HÄLFTEN så sakta. Men ändå, det går på något sätt o vis. Skönt. Nu är nästa stopp jul.. är ni som mig och längtar till julkalendern? Well, jag älskar den, det spelar ingen roll vilken det är. MAN SKA SE DEN! Så är det bara.

Imorgon har jag lagt upp shopping för julgrejer på schemat och ska sedan fixa allting när jag kommit hem. Men frågan är bara VAD ska jag köpa? Jag behöver ungefär... allt. Kläder denna månad? Eh, not.

Jag är så hungrig och jag har inte en grej hemma. Såhär blir det oftast vissa dagar.. men jag hinner inte allt här i världen.. jobbigt läge.. kanske ska gå till grannen? Nej

Gästdesigner från 23 april '09


H&M: MATTHEW WILLIAMSON NÄSTA GÄSTDESIGNER (NY)
2008-11-25 08:19
 
 
(Tillägg: från och med fjärde stycket)  

STOCKHOLM (Direkt) H&M:s nästa gästdesigner är den brittiske modeskaparen Matthew Williamson

Samarbetet inleds med en kollektion för kvinnor i utvalda butiker den 23 april.

Det skriver Hennes & Mauritz i ett pressmeddelande.

Därefter kommer sommarplagg för dam och herr att finnas i samtliga H&M-butiker över hela världen från mitten av maj.


Källa: Dagens Nyheter


DAGENS

Humör: GLAD
Gjort: Jobbat, ätit, jobbat, ätit, tränat
Planer: Julpynta gånger tusen imorgon
Ser på: DH, nu Christiene
Lyssnar på: Deras röster, annars rix eller lugna
Läser: Ska börja läsa senaste numret av plaza alldeles strax
Dricker: Ingenting
Äter: Ingenting, jag är så hungrig att jag snart avlider på riktigt
Bästa: Hittade jordens vackraste svarta byxor idag. De blir mina på torsdag :)
Sämsta: Att det inte gick som jag ville på gymmet, okej, det gick bättre än jag trodde men ville höja ännu mer
Önskan: En underbar jul med min kära familj
Väder: -5,7 grader C och snö

Med prickar på benen






GODMORGON vintermänniskor. Snön är fortfarande kvar och den har förstärkts lite under natten... och det snöar fortfarande faktiskt. Har lyssnat ivrigt på radion och till slut kom min favorit - handlake village. Så underbar!

Idag har jag på mig klänning/tshirt från h&m trend och koftan/cardigan likaså. Massa halsband...

Jeans och tröja

Jag ljuger inte när jag säger att det var jordens värsta (det är fortfarande) väder idag. SÅ FRUKTANSVÄRT. Vilken storm, kunde inte andas, ni förstår jag går alltid med munnen öppen (och inte för att jag egentligen behöver men jag sjunger med i alla låtar) och idag gick det helt enkelt inte. Fick astmaattack, om jag hade haft astma förstås, men nästan. Hyperventilerade hela vägen till jobbet och bad en kort bön om att överleva. Jag gjorde det! Wow! Väl på jobbet var det bara att börja om med sminket.

Körde lätt med jeans och tvådelad tröja idag. Och pälsen såklart.
& för att inte tala om min natt, låg vaken väldigt länge. Hade så fruktansvärt ont i magen att det inte fanns några ord.. Tog två ipren, det hjälpte inte, åt en macka, jag tror att det hjälpte för sedan somnade jag om. Försov mig istället 40 min men hann ändå. Skönt.

Ibland får även bloggen lida

... men imorgon är det full fart igen! :)

Kedjor runt halsen




Idag blir det bara någonting lättsamt, ska prova en massa kläder i sthlm så det är skönast såhär :) Fodralklänning och två halsband. Nicenice.

Vet ni vad jag funderade på igår när jag tränade? Om man tänker en väldigt logisk tanke, som jag då gjorde igår när jag pushade magen. Körde magmaskinen och ni förstår man krystar nästan, eller tja, håller magen så hårt i samma position att det blir som man krystar. OCH då om jag som igår körde på 59kg rakt neråt och magen hålls i samma position borde jag lätt kunna föda barn, det väger ju bara några kg. Hur bra är inte detta? :) haha, okej kanske inte det mest logiska men alla säger att det gör så ont att föda barn, DET GÖR MINST LIKA ONT att köra 59kg. Detta kommer bli kanon. Jag ska föda flest barn i världen. Eh, nästan.

pss. för en tid sedan trodde jag aldrig att denna mening skulle komma ur min mun, men jag ljuger inte. jag älskar takida. Huh? Handlake village är hur bra som helst. Nu är nog min bror stolt över mig.

Det vintriga landskapet

Ute ligger det verkligen snö på marken. Det är vitt. Det är ljust. Det är jordens största sol och det har vart minusgrader ända fram till nu. Nu är det 0. Jag antar att snön kommer att smälta bort lika snabbt som den kom men jag vill bara njuta till fullo av den nu. Det bästa är att man slipper skotta, haha, hemma var det andra tag. Har man hus vet man vad som ska göras, jag kom undan många gånger faktiskt men ibland så överraskade även jag, mest för att min lillebror ville vara med.

Lyssnar på julmusik och läser jultidningar. Kan det bli mer mysigt? Ja, jag ska titta på sunes jul på youtube. Vilket avsnitt?

Jag fullkomligt älskar sunes jul. Det är det bästa jag vet. När jag kommer hem till familjen ska vi sträcktitta på riktigt. Fy vad mysigt!! Det bästa är på julafton när vi sitter där fullt påklädda och bara väntar på att få åka iväg till mormor o morfar o då är det sune på tv:n minsann. Vi kan det utantill.

SJU saker du inte visste om mig

Nu har jag blivit utmanad tre gånger och känner att det är dags att skriva detta faktiskt. Förlåt för att jag inte gjort det innan - förlåt. Men nu kommer det.

1. Jag har en tendens att aldrig slutföra saker jag börjar med.. bara för att jag sedan när jag ska fortsätta med detta redan kommit en bra bit på vägen och det bästa då är att det nästan är klart. Logiskt? ja.
2. Allt ska vara rent och snyggt. Jag tycker verkligen inte om att komma hem och det ligger grejer överallt, därför storstädar jag alltid minst en gång i veckan, gärna två, bara för att hålla charmen i hemmet. SÅ trevligt så.
3. Jordens mest självständiga person kanske. Jag gör allting själv. Skulle till och med kunna åka utomlands själv? Haha, njae, kanske inte. Men jag åker gärna bort själv, åker hem själv och handlar själv. That's who I am.
4. Det bästa som finns är att komma hem och sätta sig ner för att läsa en massa tidningar och käka godis. Det är ungefär hur jag spenderar dagar jag är ledig.
5. Jag är exakt 172cm och detta innebär om jag har höga klackar blir jag verkligen jättelång, över 180 och ibland känns det inte alltför roligt, så alla skor med klackar står bara faktiskt. Bra köp? Njae. Men mitt bästa köp i livet är min pälsjacka. Den har jag på mig - jämt.
6. Att träna är det bästa som finns. Jag säger inte detta för att jag MÅSTE tycka det. Jag tycker det. Jag älskar att gå till gymmet, älskar att planera in det i vardagen och ÄLSKAR att utföra alla maskiner. Det finns inte mycket som är bättre.
7. Skriva skriva skriva. Det är ungefär mitt sätt att leva. Jag skriver överallt och skriver väldigt mycket i min blogg också, bara för att jag tycker om det. Jag brann för det i skolan, svenska var absolut det roligaste och skrev novell på novell.. och nu sitter jag här och skriver, vad händer härnäst?

När allt annat bleknar bort

Jag har faktiskt inte köpt kläder på väldigt länge nu (förutom pälsen och förutom DENNA idag) utan jag känner att jag har allt. Precis allting, jag kan kombinera i sjutusen olika variationer och det är fantastiskt kul. DÄRFÖR har jag bestämt mig för att ENDAST köpa plagg som jag blir kär i. Ni förstår, den där utomordentliga kärleken vid första ögonkastet, man blir förälskad, man tittar igen, ögonkontakt, fjärilar i magen som gör att man helt enkelt inte kan tänka på någonting annat och l o v e. Ni fattar. Jag fick det till den här klänningen. Och jag är kär. På riktigt. Endless love to a dress. Ni förstår varför right?
(bortse nu ifrån min otroligt trötta nuna, direkt hemkommen från jobbet och svettig, osminkad och grann...)




Jag la i mycket ljus i denna för att ni lättare ska kunna se mönstret. Den är så fin, sagolik. Verkligen, massa tyll under som Lyfter. Endless love.
(ville egentligen hålla mig men kunde inte, därför la jag in bilderna nu ikväll :P)


Nu hoppas jag att den går hem lika mycket hos er som hos mig. :)


Klorblekt jeanskjol







Godmorgon alla! Det är till och med vitt ute (okej, inte så vitt som många andra har men en eller två flingor ligger faktiskt på marken (bortsett från allt gräs som tittar fram) och detta har gjort att jag snabbare blivit pigg denna morgon. Underbart. Det blir faktiskt mycket mycket ljusare. Snart är det jul! Mys.
På mig har jag den underbara tröjan från h&m trend, verkligen jätteskön (nej den sticks inte det minsta) och jeanskjol från h&m divided. Jag köpte den på rean och insåg snabbt vilket kap det var. Den är klorblekt och det kommer bli så fruktansvärt snyggt till våren. En detalj som också är fin är dragkedjan bak!
Idag börjar jag klockan nio. Vilken sovmorgon alltså!

Rätt ska vara rätt

Jag skrev igår att det var JULEN 2007 men det var faktiskt JULEN 2006. Kom på detta i duschen denna morgon! haha, inte för att det kanske gör er någonting egentligen men rätt ska vara rätt. Aldrig att jag ljuger.

Jul 2007


Snart är julen här på riktigt. Hittade denna bild alldeles nyss och känner feeling. Verkligen.

Dagens inspiration

bild till artikeln
Bild: Stockholmstreetstyle.com

Inspiration, you bet? Jackan gillar jag minsann.. och skorna likaså. Det ni. Jag tror att jag somnade i soffan nyss, kan inte komma ihåg ett dugg..

Älskar de blå skorna

lindsay_lohan_8_wenn2179801.jpg

Ingen rast ingen ro

Hur söt är inte min mor som skickat ett paket till mig, vet ni vad jag fick denna gång? En julskiva. OM man säger såhär, jag älskar julen, allting runtom den, ALLT. Och sedan nu fick jag Peter Jöbacks julskiva, hur glad? Jätteglad. På riktigt. Min mor hon kan hon, jämt! Denna gång var det inte lika väl inslaget, ni kommer ihåg sist va? haha. Gulligt.
"Vet inte hur den låter men hoppas den faller dig i smaken, som är som baken (stor och härlig!! HAHA) Vilket rim, nästan lika bra som dina.." hahaha.. mamma sötnöt.

När jag gick hem ringde jag pappa, glad över att han ringt mig och frågade vad han ville.. "Va, nej? Jag har inte ringt, kanske kom åt knappen då?" Ja vad kan man säga, man känner sig älskad. haha...

Sedan var jag inne på telia idag och tänkte skälla litegrann men det visade sig bli ett glädjebesked istället. Innan jag kom fram till det, eller VI kom fram till det hann jag hälsa på alla i personalen igen, och jag frågade om jag kunde få ett klippkort. Det kunde jag minsann, men jag tog inget. Jag är ju där jämt.. killen frågade nu "Men heeej, haha, hur går det för dig?" med en sådan där "jagtyckersyndomdigblick" och jag tillbaka.. "Men åååh, jag orkar inte en sekund till, kan ni inte bara ge mig en mobiltelefon, ska det vara så svårt?"

Nu ska jag iväg och träna, blev längre hemma än väntat men det händer någonting hela tiden.. ALLT tar tid. Verkligen. Så länge kan ni lyssna på min (och hela halva personalens favoritlåt)..

Det är detaljerna som gör det





Jag fortsätter köra hårt med nitar&läder. Helt klart. Zebramönstratlinne passar snyggt till stentvättade jeans. Jo jag tackar ja. Nu måste jag skynda mig här.. jobb jobb :)

Lila kabelstickad sak


Det var ungefär 1-2 grader minus denna morgon så jag bytte precis om innan jag gick utanför dörren...

Snygg hållning Mallan, eh, tack. Mitt halsband idag (ett av dem) gick sönder och jag blev ledsen och arg på mig själv för att jag är så klantig, eller ja, det var faktiskt inte mitt fel utan det fastnar jämt men ändå. FRIDA den underbara sötnöten fixade mitt älskade halsband. En eloge till dig F. Tusen fem tack ;)

Försökte mig på en bild på märket på jeansen, haha, lyckades INTE med tanke på att märket sitter på andra sidan.. och nej, det är inte ens ett fint märke.. men försöka kan man nuförtiden.

Så skönt ändå att ha byxor, det är inte min grej men ibland så överraskar jag också. Nice and easy.

Jag bestämde mig för att träna

Efter att ha jobbat från klockan strax efter åtta till tjugo över sju kom jag hem och insåg att NEJ jag vägrar verkligen gå iväg till gymmet. Kommer jag på 7 st anledningar till att INTE gå dit, gör jag det inte. Well, jag kom på 5 varav 4 grundade sig på det dåliga vädret. Det räckte inte, tyvärr. Jag var tvungen. Så tryckte jag i mig en sportlunch, en mars och två mackor med kalkon o ketchup sedan bar det iväg för en massa träning. Och oj vad bra det gick, som vanligt nuförtiden!

Greys anatomy börjar igen, efter återkommer jag med dagens.

Den är verkligen min!


Såhär glad kan man vakna upp när man insett att pälsen är ens egen. Nöjd.


Har på mig tröja från divided...

... och kjol likaså.

Strumpbyxor/tights 20 den.

Behöver jag säga något? Ni förstår?

Eller? GLAD :)

Den är så fruktansvärt underbar. På riktigt. Jag och pälsen, hand i hand, genom stormar och hav. Okej, kanske inte. Men glad är jag. Nu ska jag ta tag i denna dag :)

Jag köpte den andra istället

Äntligen! Idag kom den in och den blev även min. Gladare kan man inte bli. Pälsjackan från trend. Du är min och jag är din och tillsammans ska vi vandra genom ljuset.. blabla.
Ja, jag har den i min säng. Och den sprider glädje på ett utomordentligt sätt. Taggad till att användas.

Oscar ja, han fyller år idag. Jag ringde hem och berättade om det ena efter det andra (det har hänt så sjuukt mycket idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen) så snackar jag med min bror och sedan med min morbror och efter det med mor. Vilka OR helt enkelt. Jag har aldrig skrattat så mycket och det dumma är att jag jämt gör det i handsfreen när jag handlar, alla tror att jag är sjuk i huvudet för att 1. jag pratar så högt. 2. jag pratar så mycket. 3. jag skrattar hela tiden. 4. jag har händerna fulla med grejer och ingen förstår att vi faktiskt lever på 2000talet och kan använda den underbara lilla saken att tala i ändå. Well, det var kul i alla fall. Jag deltog runt fikabordet 50mil bort. Alla var där. Utom jag. Jag fick till och med snacka med min lilla minikusin, HON ÄR INTE MINI LÄNGRE. Hon kan PRATA så söööt "Hejdå malin". haha. sedan sa hon det ungefär 20 ggr till för att det var så kul men hur charmig får man bli.. Nu är hon 1,5 år ungefär. Tiden går snabbt :)

Nitar och blommor (GRATTIS LILLEBROR)





Idag mina nära och kära fyller min lillebror 18 år. Tänka sig. Han får liksom ta körkort nu. Hur häftigt är inte det? Hur läskigt är inte det? Det har alltid vart JAG som kört. Nu ska han också bråka om bilen, iofs bor inte jag hemma där men ändå. Nu får föräldrarna hålla hårt i den! Detta får mig att tänka tillbaka och snart har jag haft körkortet i TVÅ år. Hur snabbt har det inte gått? Otroligt.

En bra kontrast mellan romantik och hårdrock. Eh, ungefär. Jag tog mig faktiskt en lite längre sovmorgon idag. En halvtimme till, och jag hann också! Hade dock ingen fantasi gällande kläder men hey, jag är påklädd och klar nu snart. Ska bara käka frulle sedan bär det iväg.

På lunchen ska jag gratta MAJA som fyller år idag!

Jag har aldrig kommenterat så mycket

Haha, kommentarerna flödar för fullt på fejjan och jag har nog aldrig kommenterat så mycket i hela mitt liv. Kul är det i alla fall..

Jag är förtillfället mitt i filmen så jag ska fortsätta att titta, haha, isak den lille söta mannen shoppade loss han med och jag fick skjuts hem PLUS att jag fick en film av honom, hur söt är han inte?! Johanna TA HONOM! ;)

Vad har hänt med mig? Jag har börjat gilla musik igen. Haha..

Jag vill dansa!


Jag tror jag dansar till mataffären, ni andra kan ta er en svängom hemma :)

Det är bara fusk. Lovar.



En ny fuskpäls har fått ett nytt hem. Jo jag tackar ja. Den är min. Små i storlekarna, lite kort.. men heey, den är min.

Jag är inte alls avundsjuk

Nej nej, jag är inte alls avundsjuk på min älskade vän Johanna som ska få åka till London några dagar och julshoppa. Inte alls. Nej, det är bara jordens högsta önskan.

Förresten så köpte jag den korta pälsjackan från divided idag. Nu har jag en i beige, en i svart och en i grått. Det känns som om det räcker nu kanske?

Rosett på pannan


Idag är det så kallt ute att det får bli uppsatt, ni som har långt hår förstår varför.

Så jag hittade detta hårband jag köpte förra veckan, med rosett från h&m trend. Sött.

Kofta/cardigan från h&m divided, sånär som slutsåld nu,. linne från LOGG..

Och jeansen kommer även de från h&m, jag tycker om tvätten, sådär VANLIGA. Nu ska jag ut på stan för att köpa presenter till halva mänskligheten. Typ.

Bilder från lördagen


Jenny, Sofia, Siri o jag. Framför Elvisväggen ;)

Siri, jag och Sofi på bj. :)

Jag och Sofi.. En gladare brud får man leta efter :)

Jenny, Pehtra, Siri och jag. Lägg märke till Sofias hand där bakom, hon skulle också vara med :)

Jag som sminkar, hål hela benen efter allt dansande, men det var det värt :)

Jag provade P:s glasögon och hur coola? Jag gillar dem! Haha, tydligen väldigt mycket, ett hajskratt så att säga.

Jag och Elvis, vi är ett. P som vart så duktig att måla på väggen, det är så snyggt att ord finns inte. Väggen går lite mer åt det rosa hållet på riktigt :)

Och jag är bara tvungen. Här har ni henne i egen hög person, min danspartner :) Haha, och såhär ser väggen ut också. Så duktig.

Bilder från samtliga kameror PLUS uppsalavimmel.

Det kommer mer...

Lördagskväll




Godkväll! Jag har verkligen haft så fullt upp att jag inte hunnit uppdatera ;) haha.. men så kan det gå! Gårdagskvällen var ungefär den bästa kvällen sedan, tjaa, väldigt länge och all credd till pehtra som hade det hemma hos sig. Hur kul som helst :) Körde på klänning från divided och stayups från lindex. Myspys.

Womanizer

Jag är hos Pehtra och alla andra också, hur kul ska inte vi ha ikväll.. :) WOMANIZER. Yes. Bilder imorgon, count on it.

Lördag




Nu hinner jag inte mer utan måste gå iväg :) Haha, på återseende minsann! Ska jobba och jobba idag.. :)

Julkort a la 2006


Såå var det dags för det årliga julkortet (detta var år 2006) och alla gjorde sig klara, min lillebror stod framför spegeln en längre tid, men heey, grisarna hann INTE börja flyga.

Dags för foto ett. Ja vad tycker ni? Helt klart godkänt? Förutom kanske det där med att min pappa greppar om mor så hårt att hon lutar sig snett eller kanske min lillebror som står och snyter sig i handen och det ser faktiskt ut som, om man tittar nära, att pappa snusar. Nej tack. NÄSTA?

Eeeh, ja, pappa försökte sig på det där med 10sek till knäppning, gick sådär vaaa? Zoomningen var väl helt okej om inte annat.. Jag har aldrig skrattat så mycket till ett kort och vi har liknat detta DRESSMANreklamen. neej, det här blev inte julkortet heller. Nästa?

Ja, eeh ja, blondes have more fun och i detta fall stämmer det nog. HAHA; utbölingen i familjen, dvs min far gällande hårfärg, ser ut som om han tjaa, sett sig själv som spöke medan vi andra håller på att garva ihjäl oss till självaste situationen. Ni förstår, bakom kulisserna inser vi att det liknar mer och mer sunes jul när de ska ta julkort och pappa är den person som rudolf då som försöker hålla iordning allt och alla.. han försöker vara seriös och fick till det mest geniala ansiktsuttrycket någonsin medan vi andra helt enkelt inte kan hålla oss. Det var ju för kul! Nej, det här blev inte årets heller..

Så ja, min bror till höger försöker sig på hur det är att vara vakt i armen, mamma undersöker det faktum att hennes scarf ligger på jordens mest underliga sätt (den står rakt ut??!) och min andre lillebror inser att han faktiskt behöver glasögon.

Tjaaa, här liknar min bror snurre sprätt på riktigt!!! hahaha..

Vilket tror ni blev julkortet? ;)


Det här avsnittet är papsens favorit. Jag lovar :)

Inspiration

bild till artikeln
Den dagen jag hittar de perfekta lackgubbskorna ska jag springa runt som tomtar runt gröt. Till dess får jag nöja mig med att titta på damen ovan. Fantastiskt vacker.

Bättre än orginalen

Jag är faktiskt seriöst. Det här var så bra, båda två, jag släppte en tår, det gick inte att hålla emot. Ni var bra. Ni var bäst. Idol är bra i år.


Man känner igen de ändå va? :)

Säga vad man vill men idolerna, oj, de gjorde det bra!

Min nya hårfärg stavas askblond


Ja, såhär blev resultatet, jag är nöjd minsann! Tänka sig att man måste göra allting själv nuförtiden (jag lägger hellre pengar på annat när det ändå blir samma sak hos frissan!) Istället har jag köpt hem TVÅ förpackningar och fixade detta igårkväll. Så skönt att lägga in färgen, vilken massage, man bara njuter.. :) Ibland lönar det sig att ha läst till frisör i ett år.


Jag gillar som mest att färgen är askig, så när som grå i vissa ljus. Dock kommer detta försvinna väldigt snabbt med tanke på att jag inte använder silverschampo, skulle haft ett sådant. Någon som vill skicka ett till mig? Välkommet.

Vad i hela fridens dagar är det där för postitlapp. Måste läsa nu..

Västen är från h&m trend och i denna vinkel ser jag gravid ut. Det är jag inte.

Tröjan hittade jag och jag menar, den går att använda än :) haha, från divided.

.. och alldeles sprillans nya leggings i sammet från ginatricot. Jag tycker helt klart att dessa är de snyggaste av sammet jag sett. De sitter som perfekt också, ni ser ju själv. Tänk på att välja en strl som du vet passar efter två gånger också, de töjer sig ALLTID.

Mormors födelsedag igår

Godmorgon alla! Jag tänkte kliva upp tidigt idag för att se klart filmen, men nej, jag var för trött. Istället klev jag upp för en kvart sedan och känner ändå tröttheten i mig. Hungrig som en gnu också. Nog om detta.

Igår fyllde min mormor år och jag har suttit här hemma, fixat o donat och kom fram till denna grej ovan. Det blev nog 6-7 sidor som jag skrev och rimmade på, PLUS satte in olika p-kort på olika affärer så att hon får en heldag på stan. En kul grej helt enkelt. Utdrg från lindex p-kort:
"här kanske du finner dig en vacker strumpa eller varför inte en trosa som passar din söta rumpa.." Eh, kommer inte ihåg ordagrannt men någonting ditåt.

Oj just det, jag får inte tvätta mitt hår, man ska inte tvätta det inom 24h när det är färgat. Hur ska detta gå?

Hanna du vackra prinsessa

Haha, jag är bara tvungen att publicera denna kommentar för jag skrattade tusen gånger om Hon är helt makalös denna kvinna:
Malins läppar är så len, fylliga och go
ja hon är en kyssgudinna, vad ska man annars tro
jag vågade pröva, och jag gilla det
första ggn på nyår, hon var så het
Malin malin jag vill ha mera mera
kanske är det dags att öka till flera


Du var inte så dum du heller kära hannapanna ;)

20.25

Med Färgen i mitt hår.. får se vad det blir.. spännande. eh not, jag har kört samma färg så länge jag kan minnas, men en vacker dag kommer det bli orange JAG KÄNNER DET PÅ MIG. Bara inte ikväll, snälla, söta, rara...
Åh vad jag började tänka på sunes jul nu, vem vill inte ha boxen?! Mamma PAPPA jag vill ha den? Man kan beställa på nätet och sedan skickas det hem till min adress, vore inte det en söt liten present? vavava?

Nyårsafton '07/'08

Hanna, vart är du, jag saknar ju dig?! Du kysste MIG på MUNNEN. Haha, jag har aldrig blivit så chockad i hela mitt liv, men jag fick mig en kyss och lika glad för det är jag :) Nu passar låten som fisken i vattnet:
... nu ska jag färga håret :) Vi får se hur det går!

Karolina Kurkova

spl60555_001.jpg
Hon är tydligen "tjock" i hollywood nu, men jag tycker verkligen att hon ser förträffligt snygg ut. Vad tycker ni?

Comme Des Garcon

Klicka f�r att st�nga bilden
Till er män: Kavajer och kostymer är manligt. Jag gillar den här lite lösare looken, varför ska alltid skjortan vara INNANFÖR byxorna? Det behövs inte egentligen? Och sömmen som går snett över är faktiskt tro det eller ej, en snygg detalj. Ja, jag hissar verkligen den här outfiten från Comme Des Garcon.

Jag har inte hört någonting om hur det går/har gått idag med tanke på att jag bara suttit här inne i lyan HELA dagen, pga. magont. Har så fruktansvärt ont. Ni kan inte förstå. Well, iallfall tog jag mig en tur för att handla mat och det känns bra - nu är allt påfyllt! Sitter för tillfället och kikar på OTH, gamla avsnitten. Hur bra?

Varför köpte jag aldrig den här?


Bild: H&M

lördag är det jordens härligaste personalfest (ja, jag kallar den det) hemma hos jordens härligaste person. Men vad i hela fridens dagar ska man ha på sig? Jag har plötsligt inte ett endaste plagg som kan mäta sig med en utgång (+att man bör egentligen inte ha ett sådant plagg pga. någon häller säkert någonting på det ändå! tragiskt men sant!). Åh, jag hade så gärna velat ha denna klänning ovan. Nu finns den bara i blått kvar.. Men även den är snygg också faktiskt.

Och vet ni, denna brud har laddat med redbull till mig, hur glad får man bli? Nu kommer även jag bli speedad! haha.

Jag skrev precis ett mail...

... och började med "det här var det sjukaste jag varit med om...blablablabla"..
sedan fick jag tillbaka ett ganska på en gång där han skrev "nej, malin, det här var det sjukaste JAG vart med om"  hahaha, jag skrattar än. Tänka sig, hur kunde jag hitta?

Dagens ilandsproblem

Har på mig enbart en tshirtklänning som slutar strax nedanför rumpan. Det vill säga när man böjer sig ner visar man hela härligheten och detta fick jag bevisat idag i trappuppgången (varför varför varför skulle jag böja mig precis där). Ni förstår, jag fick en sen tvättid idag och jag vägrar använda något som senare kan komma tillanvändning, vill inte slösa, i alla fall drog jag på mig denna och sprang nerför trappen för att trycka in lite kläder i maskinerna. Well, på tillbakavägen möter jag såklart grannen (har jag någonsin mött en människa i denna trapp och tillråga på allt UNDER DAGEN nej?) och precis dåå böjer jag mig av någon konstig anledning. Är jag dum i huvudet? Svar ja.

Med trycket "student 2007" på mina underbara trosor fick han se att jag ändå tagit studenten och är en vuxen kvinna. Eh, tack gode gud för hipsters.

Kl 10.00 öppnas portarna


Har du hittat något fint att införskaffa dig? Kommer du att köa? Är det värt det?


Suttit på vardagsrumsgolvet...

... och sorterat räkningar plus kvitton i timmar känns det som. Kan inte röra mina ben.

Hade verktyg som dessa:
- häftapparat
- penna
- a4papper
- pärm
- register (skrivet i månader)
- postitlappar

Satte in alla räkningar och sådana ting bakom respektive månad. Alla lönespec bakom en flik och anställningsbevis bakom en annan. ALLA garantier häftades ihop på varsitt papper för att där kunna skriva VAD dessa innebär och liknande... och allt överfall (det var ungefär sjutusen ton av papper) slängdes. Nu är jag ännu nöjdare. Vilken Malin jag har blivit. Full koll på allt helt plötsligt. Känns skönt att veta vad just allting innebär. Haha, jag har till och med LÄST igenom allt och skrivit på postitlappar "viktigt" "inte viktigt" "kika på senare".. osv. Perfekt. Kan tänka mig att mina föräldrar är stolta som rådjur nu.

När Malin står vid spisen

Det händer faktiskt. Jag står vid spisen. Jag har klarat det också, för vet ni vad det värsta är: DET LUKTAR GOTT! :) Åh så gott. Jag är så nöjd.
 +  = GOTT!
Men hörrni, det blev risotto. HAHA, det första jag kom att tänka på och längta efter på gymmet var RIS och KORV plus SÅS. Vad blir det? Risotto. Gott. Det luktar så gott! Åh vad jag är hungrig. Men sedan såg jag den här... eeeh, jag tror jag hoppar maten...

... eller inte. Fortfarande hungrig. Men snyggare häck får man leta efter. Lets eat darlings.

Dra på trissor och håll i hatten:

"din blogg e mycket mycket bättre än blondinbellas.. så det borde ju vara du som kan bli miljonär på den"
tack T, blev riktigt glad av din kommentar här :)

Kostymen nr 1 i vår

Gucci Spring 2009 Ready-to-Wear
Någonting som jag tror kommer att dominera stort i vår är... kostymen! Den är praktisk och snygg och är perfekt när det är de där mellangraderna, inte för varmt, inte för kallt.. Satsa på en i ljus färg så är den som skönast när det är sol också!!

Kostymen ovan kommer ifrån gucci.

Nästa projekt som kommer till sommaren är SHORTSKOSTYMEN. Hur smart är inte det? Jag är redan kär, trots de kalla vindarna. Jag lovar, håll utkik efter en till bra pris!

Dagens mest varma


Stor halsduk från h&m trend. Den här är favoriten. Lovar.

Skjorta i svart jeanstyg från h&m divided

Linne under från h&m trend

Byxa från h&m trend, jag står väldigt smickrande för figuren- not. Skärpet kommer också från h&m, tror jag...

Hur snygg? Jag älskar den! Från barnavdelningen och priset.. 298:- Ursäkta mig men Hur billigt?

Jag bytte skärp och satte ett annat utanpå istället.. lite roligare :)

Hur ska jag matcha?

Jag tänkte ge er några tips på hur man matchar en sådan enkel tröja som denna på ett bra sätt utan att se för vardagsaktig/alldaglig ut.


ex 1. Du kör fullt ut till en skinnväst (jag har på mig en från h&m divided och den här varianten går loss på 198:-) och en kort svart kjol med dragkedja fram. Accessoarer är viktigt och bli inte för blyg utan ta fram de gamla sakerna du kan hitta. Jag valde ett nitarmband plus ett stort halsband. Det blir så mycket roligare.

ex 2. Till stentvättade jeans, även här har jag skinn på sidorna vilket gör det snyggt och även här (igen?) har jag ett nitskärp. Jag tycker att det är som snyggast att matcha grått till nitar, bara en grej jag kanske fått för mig.

Till båda alternativen passar mc-boots eller höga kängor med snörning väldigt bra.

ex 3. (har ingen bild) men den passar snyggt under en lång väst också. Ni vet en sådan där som jag hade på mig för några dagar sedan också (checka outfits). Jag gillar västar av alla dess slag.

ex 4. Tröjan är även snygg till en kjol med högmidja, en såkallad pennkjol. Här blandas strikt med lite lösare vilket ger en makalös look. Jag gillar det.

Tre outfits under tusenlappen

Bild: hm.com
Idag frågade en tjej på jobbet hur jag tycker att männen ska klä sig (och självklart tänkte jag då också lägga in detta i bloggen för att hitta några trevliga förslag att visa upp.. till budgeterade priser..) och här är mina tre favoriter.. både till vardags och till fest.


Bild 1. Jeans 498:- Tröja 149:- Väst 198:- Halsduk 69,50:- Summa: 914,50:-
Bild 2. Skjorta 249:- Slips 98:- Byxa 298:- Summa: 645:-
Bild 3. Byxa 298:- Skjorta 249:- Stickad cardigan 398:- Summa: 945:-

Snyggare än såhär blir det inte, enklare blir det inte heller (det är bara att klicka hem köpen) och billigare blir det inte heller. KÖP!


Tänk att få vara först


Direkt när denna grå tröja kom in på h&m köpte jag den. Jag förstod på en gång att det skulle bli ett användbart plagg i garderoben och jag har nog redan burit denna tröja 3 ggr.. minst. I alla fall finns den på divided för 149:-. Som hittat. Några dagar senare köpte stentvättade jeans från cheapmonday och jag använde de tillsammans.. Ni kommer väl ihåg?

Idag såg jag hur Sofi Fahrman på hennes blogg visar hur hon matchat detta plagg och skriver om att det finns på h&m (det har redan funnits i säkert 2 veckor!) Jag känner mig nöjd på riktigt. Den här gången tog jag täten.

Till er lyckliga kvinnor där ute

Känner ni igen er? Ni släpper iväg männen för att de ska få spela hockey och ha kul och sedan kommer bombnedslaget. De förlorar. Kvällen är förstörd och plötsligt är det ERT fel. Ni kvinnor. NI får ta skiten. Jag hoppas bara på vinst ikväll vill jag lova...

Ja, och sedan tycker männen att vi kvinnor tjattrar, pyttsan.

Vad som är speciellt med män över 40


Jag har alltid tyckt att pappas kompisar är helt underbara (kan man säga kompisar? well, det heter ändå så). Det är alltid så roliga och jag skrattar JÄMT när dessa sitter och diskuterar, analyserar och kommenterar. Igår när jag skulle till gymmet var jag med om en liknande grej som jag själv tycker var fruktansvärt rolig.. Ni kanske inte gör det men jag gjorde det. Säga vad man vill men jag skriver om incidenten ändå.

Jag är ute och går genom parken och har två män framför mig. Haha, jag skrattar redan nu. Ni förstår, när jag går, går jag så snabbt att jag hinner oftast om alla människor jag har framför men denna gång valde jag att sakta ner farten och sedan hålla mig bakom, tätt intill..

Vi går och går och kommer till en plats där självaste gåbanan delar sig.. och den ene mannen fortsätter att gå och pratar om allt som hänt under dagen och liknande medan den andre.. bara liksom går mot det andra hållet och fortsätter sitt liv på den sidan.. undrande om den andre märker någonting. Haha, det var här jag började skratta till första gången.. Jag ser på den ene, han som pratade på, hur han liksom höjer upp sin blick och inte hittar den andre, sedan bara "Nämen, va? Vad gör du?" "HEJDÅ! vi ses imorgon då!?" säger den andre och viftar med handen. "vaa? Eller va?" (haha, här börjar min skrattattack) "Nä, jag bara skämtade.. haha, visst var det kul?" (här fortsätter min skrattattack).. "Mycket (en viss ironi i rösten!) "Ja, åter till.."

NU skrattade jag så högt (jag insåg inte själv att jag gjorde det och när det kommer till kritan liknar mitt skratt vid denna nivå.. janne långbens, det kanske inte är så sexigt direkt..) och jag var så nära dessa män att BÅDA vände sig om. Där stod jag, en vilt främmande kvinna i sunkiga träningskläder och skrattade till två män vars uniform var skräddat från topp till tå... "Eh, alltså (kom på något, snabbt snabbt...) haha, förlåt, men det var så roligt. Ni liknar min pappas kompisar.." Haha, ja, det finns bara en som säger något sådant till hejvilt främmande karlar och det är nog jag. Men de skrattade ännu mer.. och jag fortsatte skratta. De tog det som en komplimang.

Så där stod vi en måndagskväll under en massa träd och skrattade till vad som kunde vart min pappas kompisar.

Jag borde börja skriva noveller känner jag. HA.


Med djur printat på tröjan


Tröjan köptes på rea 2 för 98:- på h&m

Halsband h&m

Kjolen kommer från divided och kostade 69,50:-

Jag gillar den. Snyggt md djurtryck och priset var inte heller fel :)

Kavajen är från H&M också.. eh, jag jobbar där ja :)

Grymt!

En kund idag såg relativt bra ut, snygg sådär, lite brat av det hela MEN, ja ett STORT men, han kunde inte skratta.. inte le.. inte någonting. Well.. Jag försökte, men det gick inte. Ni förstår, när man säger HEJ blir det oftast ett leende, men ack nej.. och sedan när man pratar vidare brukar man i alla fall visa tänderna... men nej nej.. men SEN när det hela plötsligt är över o jag säger: "Tack så mycket, då lägger jag kvittot i påsen..."
"GRYMT!" (ja, ni förstår inte hur chockad jag blev av att få höra ett positivt uppfriskande ord från hans mun...)
och det är NU (åh jag tackar gud fortfarande.. jag var så nära så nära.. ) jag bara stoppar mig själv (har det någonsin hänt???!) innan det skulle kunna tänkas bli försent.. Jag kände liksom att vi kanske inte låg på samma humornivå..

"... sa grisen" Åh tack tack tack för att jag inte sa det...

Vad skulle du svarat?

Så sant så sant

Dagens citat; Kärlek är inte logiskt. Kärlek är kärlek.

Pälsjackans rätt & fel

När det gäller päls finns det också vissa gränser.. Det finns jackor/västar som passar på allt och alla och sedan finns det de som bär upp dessa ting med bravur. Älska.
bild till artikeln
Hur snygg är hon inte? & att hennes skor är från prada gör INTE det hela värre... Tvärtom.

Måndagsmorgonen


Godmorgon!
Efter att ha lagt mig strax efter halvett kände jag denna morgon att jordens undergång var nära. Men jag är på benen och det är underbart! Ute är det 4,1 grader PLUS och det gillas också! Pälsjackan får det bli :) Den är omtyckt.

På mig har jag en underbart skön klänning (nej mamma, det är ingen kökshandduk! :P) och satte ett skärp i midjan istället för att ha kvar knytet!

Jobbar från 8 idag med men imorgon har jag sovmorgon till 11. Ons-tors är det ledigt och tänkte passa på att tvätta då också :) Om jag kommer fram där nere vill säga, det målas nämligen om. Fint blir det också!

Lunch: Pasta, kycklingfilé i tomatsås. Ja, jag har köpt det.

Heta måsten!


Jag fick ett mail av Sofie idag (johannas kära systeryster) och frågade om jag ville lista lite trender. Självklart. Jag tycker som så att dessa BÖR vara med i allas garderober, tja, i alla fall i min :)

- paljetter, i mängder! Spelar ingen roll vilket plagg utan det ska finnas med!
- Stentvättade jeans, hur snygga är inte dessa?
- Päls! Behöver jag säga mer? ;)
- Kilklackar, skorna ska vara försedda med dessa och gärna väldigt höga (för de som orkar!)
- Skinnväst! Otroligt fint!!
- Sammet, jag älskar materialet, det är skönt och är snyggt som byxor, kjol eller tröja PLUS även kavaj (monki har en urtjusig!)

Till våren och framöver, Väldigt tjusigt!
- Orkesterjackan, det vill säga en dubbelknäppt sådan, enkel midjekortvårjacka med guldknappar! Finfin!
- Markerade axlar, axelvaddar (fortsätter gå ut stenhårt!) eller annan accessoar som ger ett brett intryck
- Jeansskjortan! Den är bombsäker! Matchas snyggast till svarta byxor, vitt linne plus ett halsband. En avslappnad look! Leta verkligen på herravdelningen. Jag köpte min på Divided Blue.
och sist men inte minst, det kommer väldigt mycket i detta material,
- MOCKA! Det kommer slå igenom stort! Har sett väldigt mycket i GRÖN färg, kul istället för svart!


Hylla DIN pappa!


Min bror ser ut som om han vunnit 25 miljoner på triss. Nästan. Papsen sitter i alla fall bredvid och han ser ju lika glad ut... haha, tur att NÅGON i familjen är glad ibland. Nu undrar jag faktiskt om jag är adopterad.. som mamma sa "Är du verkligen vår dotter..?" haha. Ja, jag känner mig älskad.

Det är farsdag idag (ja, jag skriver väldigt sent på dagen men jag har haft en helt underbar dag ändå! :P) och jag är verkligen seeeg på att ta tag i saker och ting, men denna gång var jag bara seg att få iväg det till posten för att jag vart sjuk i veckan. MEN nu är jag på bättringsvägen minsann! Det gillas!

Iallafall har jag jordens bästa pappa och ni får se imorgon vad jag skickat till honom (med tanke på att han troligen läser detta o gör inte pappa det så skriker mamma vad som står istället :P haha, det är familjen det!)...

Jag har laddat upp för kvällen med godis o cocacola.. det är ju så mycket roligt så det finns inte!

BTW. jag är lite ledsen för att englasshowroom visat bilder FÖRST på pälsjackan. Well, jag har den i svart. Ni kan se den där sålänge :)

Det blev ingen helhet






Jag inser nu att det inte blev någon bild på kjolen, men snygg är den med ska ni veta :) En sådan där klassisk vippig schoolkjol. Det gillas. En bra bas i garderoben. Och tröjan, den är underbar den med!

Ikväll ska det mysas..

Tårarna tar aldrig slut

Än hur många gånger man sett filmen så är varje gång nästintill liknande den första. Man släpper alltid en tår. Så otroligt bra film. Pearl Harbour.

Jag var minsann på gatuplan idag och jobbade, hade bytt med en annan och hej o hå, vilket tryck. Jag älskar det! Kassan HELA dagen.

Lördagsmorgon

Som ett skolfoto faktiskt.. "luta dig fram, dra inte på leendet.. etc etc..."

Godmorgon! Jag måste faktiskt skynda mig iväg nu. Vilken morgon alltså. Packa matlådan och snart iväg. Kan inte hjälpa det heller, längtar till ikväll :) Lägger upp fler bilder senare. :)

Helt underbar låt

Jag hörde denna hem på tåget.. och var helt frälst. Aldrig hört förut? Har du?
(texten har ingenting med någonting att göra, haha, bara så ni vet.. )

Jag behöver en expert

Zooma
Den här är väl söt?

Har vart o strosat på stan nästintill hela dagen, först i sthlm och sedan alldeles nyss i Uppsala.. Det är så fruktansvärt roligt att gå runt när julen närmar sig och det är julgrejer ÖVERALLT. Jag ljuger inte.

Men hur ska jag egentligen bära mig åt? Vad ska jag köpa? Hur ska jag pynta? Hur dyrt får det vara? Hur billigt MÅSTE det vara? Vilka färger ska jag ha? När går gränsen?

MAMMA HJÄLP MIG! (hon är expert på detta. Och mormor också, hon får även vara med på ett hörn. Det går i generationer och eh, vilket mattesnille som helst kan räkna ut det, det kommer även jag EN DAG ATT BLI! hjälp igen!)

ÅH vad ni kommer bli avundsjuka!

En pälsjacka
En skjortklänning, rutig sådan
En tröja
En tröja till
En jeanskjol med dragkedja bak
En svart "highschool"kjol
Tidningar, mackor, godis.. liknande.
Tja, för en femhundralapp kanske? 5-600? Japp. Så bra var det! :) Jag visar sedan men nu ska jag skicka papsens paket, ja, jag vet. Jag är efter. Men jag har ju vart sjuk. Förlåt. Du får det på måndag :) Jag hoppas du längtar för fullt kära far :)

Iklädd rosa halsduk


Ja, kameran är inte den bästa men halsduken är rosa, och INTE orange... Varför köpa orange när man kan köpa rosa?

Tröjan kommer från ginatricot och är några månader gammal actually :) Men jag gillar den.

Forts.. oj nu ringde mamsen :) haha..

Ser ni, närbild, alla finnar? jag blir tokig, någon som vet hur man dödar dessa saker i ansiktet? En här, en där..

Jeans från cheapmonday... nitskärp från lindex :)

Since you've been gone

Godmorgon! Vad längesen jag skrev någonting vettigt nu känner jag... jag har två anledningar:
1. En fruktansvärd spricka på mitt långfinger, precis där man trycker ner fingret på tangentbordet så ni förstår inte hur ont det gör att skriva detta.
2. Har varit sjuk eller jag ÄR sjuk. Vet inte hur många som fick höra mina nysningar igår men heey, jag klagar inte. Det ska man inte göra. Det blir nog bättre framåt 2010.

Idag ska jag åka till huvudstaden och titta på lite ting. Snart närmar sig julen och jag behöver köpa allt jag kan för att julpynta. Hur kul?

En alldeles ny jeansskjorta


Jag kan börja med att säga godmorgon. Har inte sovit så jättegott, bara drömt en massa skit, fy vad tråkigt :) Det var skönt att vakna!

Så när jag vaknade hade lilla jag fått mess :)

Har på mig halsband från indiska... ja, jag är fortfarande väldigt sjuk, kan inte andas genom näsan, mina ögon rinner min hals känns svullen, jag har ingen röst, men man ska inte klaga! Vilken tur att jag älskar mitt jobb!

Hade det däremot vart skola hade jag nog stannat hemma.. Lovar.

Spetstopp/body faktiskt från ginatricot.. väldigt väldigt gammal, men den går ju också att använda :)

Shorts i sammet från h&m divided, ett av mina favoritplagg..

Jeansskjortan köpte jag för mindre än 40 kr på h&m. Vi har riktiga godbitar på rean faktiskt :) Väldigt skoj! Särskilt när det är som nu - ta 2 betala för 1.

Nu måste jag skynda mig iväg.. kör samma pass idag, men imorgon ska jag vila hela min kropp för att på lördag vara pigg till att jobba igen!

Style

bild till artikeln
Jag finner inga ord. Hennes stil är magisk och vacker.
bild till artikeln
Snälla jacka, jag vill ha dig.

Finn ett fel?

Män ska vara män

TECKEN PÅ MANLIGHET
1. Färgen lila. Jag och S sa det på jobbet idag, "det är så fruktansvärt manligt" "jag håller med (säger s)". Och ja, jag håller också med. Lila, speciellt på mörkhåriga.. passar som bara den. Kanske för att jag är uppvuxen så. Pappa älskar den färgen och jag gör det också (eller så gör han det för att mor och jag tvingar på honom den, å andra sidan har karln aldrig packat en väska i hela sitt liv så ja. Det är vi kvinnor som avgör.
2. Ha lagat mat när kvinnan kommer hem från jobbet. Denna incident fick jag från J idag när vi snackade. Hur fint är det inte att komma hem och maten bara står där. Hon kan skatta sig lycklig. Fab! Det finns inget bättre än en man som kan laga mat (särskilt när man är kass själv, m anmärkn.)
3. Sporta. Säga vad man vill, men till er (okej oss) alla kvinnor som skäller o gnäller på att männen tittar på alldeles för mycket sport eller sportar alldeles för mycket själva är denna rubrik viktig. Saken är den att vi faktiskt innerst inne älskar det. För hörrni, vi alla måste väl få ha några intressen? Jag älskar mode, det är det bästa jag vet. Kan ibland vara helt överseriös i det hela och showa för kung o fosterland och, jag fortsätter till alla kvinnor, jag vet att ni alla därute är likadana. Visst vill vi ha med männen på tjejaffärer? Vi rent ut sagt tvingar de med för shoppingturer på stan. De flesta (nästintill alla) ställer såklart upp. SÅ ja, vi ska inte säga ett skit när de zappar över till sporten.. istället har vi all anledning att dra fram cosmopolitans senaste nr..
4. När en glödlampa går sönder, när ett hål ska spacklas, när bensinen ska tankas, när hyllor ska sättas upp (you name it) vill vi egentligen, fast vi förstås kan fixa detta själva, ha hjälp. Vi vill vara de som skriker.. "neej, den gick sönder.. buhu" och sedan ska de bara komma där som räddande hjältar och fixa allt... Det är klart att vi kan tanka, spackla, borra etc.. men vi gör det för er skull, för att NI ska visa upp er manliga sida. Och det bästa av allt, när ni tankar gör vi andra saker, jag går till mina föräldrar igen. När pappa tankar, skriver mamma upp allt. Hur bra?
5. Bjuda upp till dans.. Behöver jag ens skriva varför här? Alla som är över 3 år vet gott och väl varför..
6. Det må vara så att kjolar är okej, strumpbyxor likaså.. men kvinnor, är det verkligen så vi vill se männen framöver? nejtack.
7. Köra bil med en hand. Den här toppar nästan hela listan. Jag tror inte jag sett en endaste karl sitta och hålla "tioitvå" på ratten? Har ni?
8. Fixa överraskningar.. den är också en självklarhet
9. Sova närmast fönstret eller närmast dörren. Det här är faktiskt den mest trygga sidan. Pappa sover närmast dörren, han skyddar ju mamma för alla hemska saker som kan hända. Det är kärlek det.
10. BARA VARA. Jag kanske kommer ångra att jag skriver detta men jag tror faktiskt att det är sant. För det finns inget bättre för oss kvinnor än att bara pyssla om er män också. Vi älskar att laga mat, att tvätta era gamla strumpor, att packa er matlåda, att dammsuga hemmet, att köpa nya kläder till er och att bara ta hand om er. Det är väl det vi är till för? Ja just det, nu får ni radera den sista punkten, den kommer nog aldrig komma ur min mun igen. Men söta är ni...
... och nej, vi kvinnor har aldrig krav. Nästan.

Snälla söta far

Om jag skickar ett kort på farsdag... får jag den här av dig då? Det är det enda jag begär. Tack.

Mamma Mia


Är det bara jag som får panik av att läsa detta:
"chansen att bli gravid för kvinnor ser ut på följande vis..."
15 år: 40%
20 år: 40%
25 år: 30%
30 år: 25%
35 år: 20%
38 år: 10%
40 år: 5%
43 år: 0-1%

Det visar också att 1 av 6 kvinnor kommer förbli barnlös. Detta var inte direkt uppmuntrande denna enormt roliga kväll - not.


Hur är det egentligen att vara sjuk - MALIN?

Inte så roligt om jag ska vara ärlig.
Jag kan inte andas (inte ens genom halsen)
Jag tycker inte att det är roligt att blogga (eeeh, detta har aldrig hänt)
Jag är bara sugen på godis (ja, jag köpte en stor lösviktpåse PLUS chic och har nu läst det)
Jag har vart jättetrött hela dagen
Jag sitter med en filt vid datorn i köket
Jag har en enorm huvudvärk o är alldeles varm i kroppen
Jag får Inte träna (fick ett långt mess av mamma som skrev att jag absolut inte får göra det!)

Sjuk som en gnu




Well, jag är sjuk. Halsen gör ont, ögonen rinner (nästan) och att snyta sig ser jag mer som en självklarhet denna underbara iskalla (-0,5 grader) dag.

Istället för att deppa ihop tar jag på mig lite roliga kläder och vips är man glad igen :) Har kjol från ginatricot, tröja + fejkskinnväst från divided och lite annat smått o gott.

Jobbar från 9:30 så jag måste snart tralla iväg... Jag har rosa tuggummin, HA, det har inte du!

En vägg av rosa glans

Jag o Sanna, här stekte vi på minsann :) haha, nej det var riktigt skoj!

Idag har jag och alla andra jobbat i nästan 12 timmar var.. Det ni, jag sprang genom hela stan.. för att skynda mig hem till DH. Kom hem för lite mer än en timme sedan.. så det var bra sprunget Mallan. Kände att jag var en riktig Marion Jones på 90talet (hon kanske dock skippade handväskan i högsta hugg men ändå!) Fick däremot ta en paus vid kvarnen för att köpa halstabletter. huh? När blev jag sjuk? Jag hatar att ha ont i halsen, det går aldrig att sjunga, aldrig att prata.. hur ska jag överleva?

Har hittat några godbitar jag vill köpa... Hmm, ibland önskar man verkligen att man var gjord av pengar... trots detta (att jag inte är gjord av pengar) så är jag glad ändå. I allafall i stundens skrivande :)

Bara bekväma kläder


Min första tanke idag var (okej, kanske inte riktigt min första, då tänkte jag på någonting helt annat, haha..) att ha bekväma kläder.. Verkligen. Det fick bli en klänning...

... som kommer från H&M trend...

.. med tanke på att jag ska jobba 12 timmar idag...

... och jag kommer avlida när jag kommer hem!

.. snygga axelvaddar har den också :)

Skärpet kommer även det från h&m trend. Jag borde vara deras skyltdocka, äger nästan bara plagg därifrån nu. SÅ otroligt snygga kollektioner i år.

Den här klänningen köptes några dagar efter utlandet och då såg jag ut såhär..

Japp, första gången jag använde den...

.. och den användes i samband med min födelsedag också :) Hur snygg är den inte?

Ja, vad säger vi, tredje gången gillt såhär några mån senare!? jag är verkligen kass på att använda ett plagg flera gånger så detta ska jag här börja med!

Oj, jag måste göra mig klar. Ses senare då! :)

När en bild säger mer än tusen ord


Ja, jag ler.

Kommer du ihåg, Johanna?


Hahaha, vad små vi var, och söta som bara den, vilken läskig katt :P

H&M Budget

blackberry_bold_19_wenn2147402.jpg
Denna klänning som Nicky Hilton har är så fruktansvärt lik den som vi säljer på h&m divided för 249:- Jag la undan en men har fortfarande inte bestämt mig. Känns som om det räcker med kläder förtillfället..

Men Sofia, jag behöver din hjälp. ÄR DET DEN? haha. Du köpte ju en idag!

What if I was a school girl?







Godmorgonens! Jag har bytt om tjugoelva gånger idag. Ingenting passar, skjortan är för stor, kjolen bara hänger och ingenting går. Kjol har jag bytt tjugogånger också. Jobbigt det där. Men nu känns det faktiskt riktigt bra! :) Det fattas bara två flätor i håret så kan jag spolas tillbaka till Britneys video "baby one more time" right?

Kjol H&M divided (nu på rea, dock inte när jag köpte den! tragiskt men sant!)
Cardigan + vit skjorta Ginatricot
Spetsstrumpor Lindex
Skor Din sko

Nu ska jag iväg till jobbet, jobbar BARA till 15:20 idag. Hur nice?

Vad skulle du använda denna klänning till?




Klänning - H&M trend 498:-
Örhängen (håll i hatten, dessa är äkta!) - guldfynd (hade de på min bal!)
Nagellack (oj vad jag blir petig) - depend - hur bra som helst!
Hårdekorativ - H&M

Jag lovar och svär på detta:

Jag Malin säger härmed upp allting som handlar om män. Jag lovar. Jag orkar faktiskt inte. Inte alls. Inte på något sätt o vis. Det tar så fruktansvärt mycket energi från en, mycket tid och mycket av allt! Vissa dagar glädje andra sorg. Jag orkar bara inte längre. Igår bröt jag ihop, tur att Johanna var där. Hon är en evig ängel. Så till er i det motsatta könet: förlåt men jag kan bara inte. Jag har någonting annat att sträva mot. Himmelen!

Och vet ni vad? Det känns inte jobbigt någonstans. Denna dag när jag vaknade var ett leende det första jag klämde fram (och tro mig det var INTE för vädret) utan för någonting helt annat. Jag är tillbaka. PÅ ruta ett. Jag ska sikta mot ruta ett. Jag ska vara snäll mot alla (snällare!!!) och jag ska alltid sätta Gud/Jesus först i mina handlingar.

Detta blev jag påmind av när jag igår såg jordens bästa trailer (ja, denne man som fixar dessa platsar i hollywood, lovar) om hur det var på konf för 10 år sedan och lite blandat sedan dess.. och där såg jag, ni kommer kanske inte ihåg det men jag gör, w.w.j.d bandet. Förr var det en innegrej, ALLA hade det.. Och egentligen borde man ha det igen för varje gång man tittar ner på handleden står det bara där.. What would Jesus do? Jag bara älskar honom. Högst av alla!

Så än en gång. Förlåt. Jag ska bli en bättre medmänniska. Jag säger upp er killar för jag vill inte, kan inte och orkar inte!

Och vad säger vi till detta om inte: AMEN!

Söndag






Nu ska jag iväg till jobbet. Måste köpa fika innan jag går :) Sitter och lyssnar på idol, hur bra är inte Kevin? Jag missade detta program i fredags men vad gör det om hundra år?

Ja just det. Blusen köptes igår, den har volanger och jag betalade mindre än fyrtio kr för den? Ha, det är patetiskt. Det brukar ju mina godispåsar kosta. Knepigt det dära. Byxorna kommer från h&m trend och kostar 398:-. Jättefina nertill!

What a feeling!

Det är när man ger upp precis allting och sedan faller precis allting på plats. Hur nöjd?

Med skinn på näsan


Godmorgon!





Yes. Dessa jeans är mina nya, och de sitter verkligen perfekt! Känns kul med ett par som verkligen är älskade. Tröjan är också ny och kommer från h&m divided. Bör tilläggas: jag var ute efter ett par stentvättade och jag såg inte förrän i proven att det var de häär jeansen, med skinn/läder på sidan. Hur snygg detalj är det inte? :)

Kängor till..

Jag börjar jobba 8. Måste skynda. Har precis tagit på mig ett nagellack, yes, det var den skyndningen!

Inspiration till män

ACNE har gjort väldigt fräscha saker till män nu. Dessa bilder är fyra i topp och ger inspiration som bara den. Det gäller bara att våga ta steget. Ni killar är lite av "allt ska vara som det alltid har vart" Men vadå?Kom igen nu!

Rundhalsat är verkligen stort! Syns på fler o fler plagg. Det har alltid funnits men nu känns det som om trenden tar över! Lägg märke till att skjortans krage INTE är utanför tröjan! Bra där papsen, du gjorde rätt! :)

Jeansjackan är nog den svåraste och man BÖR inte matcha den till jeans. Jag vet att vissa gör det men nej, det går inte hem för mig. Däremot älskar jag denna look, avslappnat till chinos som är uppvikta till kängor. 5 plus!

Även till killar finns det kavajer i sweatshirtmodell och den här varianten är het. Skorna är också väldigt väldigt fina!

Rundhalsat igen. Den här saken påminner väldigt mycket om flickors cardigans. Lack på skorna. Och de "något" förkorta byxorna tränger sig fram ännu mer. Mössor på män tycker jag är lika självklart som fiskarna i vattnet. De ska bara sitta där!

Bild: Acnejeans.com

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”