HEMMAKVÄLL HOS SOFIA


Scones och födelsedagsfirande hemma hos fialotta (hörreni, hon gör jordens godaste chokladminttårta - ej på bild - och muffins med glasyr - ej på bild - OCH SCONES - se bild!)

Och sötnöten herself.. hon är MIN

POLISBILAR. Hallå, det körde precis förbi en polismc, i full fart, sedan två st polisbilar efter det, jag sprang ut på balkongen och mina grannar också (vad jag inte tänkte på var att jag inte var så värst påklädd.. anyway) alla blev så nyfikna och bara följde polisbilarna likt en tennisboll på en tennismatch - ni vet fram och tillbaka! GALET!

FIRANDE. Direkt efter jobbet gick vi tjejer på en AW och satte oss på en brygga vid ån mitt i stan. Efter det BJ sedan Framfickan. Gillar verkligen att vi kom in gratis! haha.

FRÅN MIG TILL ER



VALBORGSMÄSSOAFTON. Igår steg mitt intresse för kungafamiljen till toppnivå. Jag vill veta allt. ALLT. Typiskt mig och historia, kanske det bästa ämnet? Det är så intressant med alla kungar, alla saker som hänt för många tiotal år sedan. Jahaja, nu måste jag börja läsa om det. På riktigt. MEN INTE IDAG. Denna dag händer det mycket på! Först ut - Jobb!

TILL ER ALLA. Önskar jag en trevlig valborg! Hörreni, ni vet väl om att ni är bäst?

DET VAR PÅ DEN TIDEN


malin 15 år, hemma i trädgården

När jag ser den här bilden tänker jag bara på:
1. Kan jag någonsin bli sådär flickigt söt igen?
2. Pirret i magen inför skolans avslutningsmiddag i nian..
3. Jag vill ha den där hårfärgen igen. MIN RIKTIGA!

DJURISKA MÖNSTER



Espadrillos/H&M acc
Leggings/H&M dam
Bustier/Ginatricot
Kavaj/Monki
Ring/H&M acc

FAMILJEN BERNADOTTE. Jag slår vad om sjutusen kronor att min mor sitter lika bänkad som jag gör inför detta program (och nu hoppas jag såklart att jag har rätt! Till er alla som INTE är i Uppsala denna helg: VAD TÄNKER NI MED? Jag tror hela halva riket har intagit vår vackra stad. Imorgon är det lekar all the day! Yey!

SNEAKPEAK

lite kläder ifrån några dagar sedan, hel bild kommer senare... RINGEN är makalös - bara så ni vet!

VAKNA MED THE VOICE. Sitter och tittar på när FRIDA FAHRMAN visar solglasögon. Hon måste väl ändå vara Sveriges mest snygga kvinna? Helt ärligt?

ACNE-KOPIORNA


Dessa skor, båda två, kommer ifrån H&M's accessoaravdelning och finns INTE i butik i år. De kan vara de bästa skorna jag någonsin köpt (nej, det är de faktiskt inte alls.. MEN snygga!). 299:- respektive 399:- kr kostar de!

Tusen tack till världens bästa Sofia för en underbar kväll (och såklart till syster Johanna också ;P)

DEN MÖNSTRADE KLÄNNINGEN



Klänning/Ginatricot
Prickar, strumpbyxor/Ginatricot
Skor/H&M divided
Kavaj/H&M trend
Ring/H&M divided

SOFIA. Nu ska jag hem till min fialotta.. och busa! Ja, hon ska firas och jag har fixat paket ;) MEN HALLÅ, Valborg? SOL? Ja tack! Om regnet kör i racerfart då hinner det dra förbi. Hoppas. Och ja, min balkong har gått och blivit.. toppen. Tänk att jag har fixat det alldeles själv.. Vill ni se bilder?

NÄRBILD



Hel outfitbild kommer lite senare...

BALKONGFIX. Jag har burit och burit en massa trallar längs stan. Puuh, mina armar känns som spaghetti. MEN det gick. ÄNTLIGEN är det fixat, min balkong ser underbar ut (iallafall bättre än tidigare! gör det bästa av situationen ;P). Nu ska jag bara ner på stan en tredje gång för att köpa det sista - planeringskvinna? NEJNEJ.

DE PASSAR TILL ALLT

Bustier 129:-/st H&M

HEMMA. Var precis en sväng på stan och ska alldeles strax ner igen. Hemma för att äta lunch (åh vad gott!) och för att mäta min balkong, vill fixa innan valborg tänkte jag. Då ska nämligen 4 karlar bo hos mig. Behöver jag säga att mitt leende är från öra till öra?

PÅ TVÄREN


Klänning ifrån H&M divided 99:-

GODMORGON. Skulle verkligen vilja skriva så gott om denna klänning men tyvärr kan jag inte det. Min svarta har redan gått sönder och det går väl en dag till så har även denna randiga gjort likadant. MEN hallå, priset är ingenting, en lunch - nästan inte ens det! Haha. Kan även säga att den är VÄLDIGT lång. Jag provade inte i affären så jag tog min vanliga strl MEN tänk på det, ni kan alltid gå ner en eller två strl, just bara för att de är så långa i modellen! (jag är 175cm och kliver på den i klackar!)

BLOMMOR VÄXER INTE BARA PÅ MARKEN




Skor/Monki
Leggings/Ginatricot (såg att de nu var på rea, typiskt!)
Tröja/Ginatricot
Jacka/Ginatricot
Väska/Ginatricot
Sjal/H&M acc

SURMUPP. Hallå, jag ser så sur ut på alla bilder. Nej, nu ska det bli ändring på detta, man ska vara glad! Jag är alltid glad, försöker, så tänk er bilderna - men tvärtom! Eller så tittar ni bara på kläderna.. up to you.

ANGÅENDE GYMMET. För några veckor sedan var jag där dagligen, nu fasar jag över att åka dit. VAD HAR HÄNT? Värmen kom, såklart. Man vill bara mysa utomhus. Håller ni inte med?

SVAR PÅ KOMMENTAR

"Blir nästan lite ledsen när jag går in på din blogg. Allt verkar handla om något så otroligt oviktigt som kläder. Gör dig själv en tjänst, och börja lev för nånting vettigt. Slösa inte din ungdom och alla dina pengar på detta. Kläderna kommer aldrig att tacka dig eller ge dig nånting tillbaka. En sån driven och fin tjej borde satsa på nånting som håller för framtiden, och som gör dig glad på riktigt. I alla fall längre än tills dess att du har rivit av prislappen. Och känner du inte igen dig i detta, så känn dig fri att avfärda detta. Det r bara det att jag känner igen mig själv för några år sedan, och det är INTE värt det. Allt gott!"

MALIN: Hej! Känner att jag vill svara klart och tydligt.. för ALLA. Jag har valt att bara koncentrera mig på kläder i min blogg och med det menas helt enkelt att jag BARA skriver om ytlighet. Bloggen är för mig ett intresse, en del av mig, MEN den är inte heller ALLT utan jag har mitt liv på sidan om. Ett liv där jag jobbar, tränar, etc.. där jag är en helt vanlig människa som träffar andra människor, dejtar, tjaa... ni förstår. Att du väljer att kommentera detta kan jag till en viss mån förstå MEN för mig är det ingenting jag tar åt mig. Vill jag inte shoppa, så gör jag inte det. Kläder är roligt MEN det finns så många andra ting som också är värda att bry sig om. Hoppas ni alla förstår. Och vill ni fortsätta fråga om detta.. vänligen skriv av er. Annars lägger vi på ett smile och dyker ner i soffan för en filmkväll!

SÄTT MIG PÅ DITT FINGER

Ring 49,50 H&M

AFTER WORK. Mina fötter är mer svullna än en bulldeg efter några timmar OCH jag är hungrig som en varg. På tal om mat, har ni några tips till en hemskt dålig kvinna i köket? Alla tips mottages med ett glatt leende! Tack!

HALVVÄGS


EN HALV BILD. Detta är vad ni får av mig för stunden, en s.k. sneakpeak på torsdagens (några dagar efter!) klädsel. Fler bilder kommer lite senare när jag slutat mitt jobb. Dessa leggings är riktigt snygga, mysiga och sköna. Jag gillar att man inte alltid behöver ha det mönstrade "upptill" utan att man faktiskt kan ha det nertill också.

ATT TÄNKA PÅ. Mönster förstorar. Benen ser bredare ut med tanke på all färg och mönster, ha det i bakhuvudet när nya byxor/leggings ska köpas!

GRATTIS TILL min bästa SOFIA som fyller år idag! HURRA HURRA HURRA!

DE STAPLAS FRÅN GOLV TILL TAK



SKOR SKOR SKOR. I min hall har min käre far satt upp hyllor där jag förvarar lite skor som jag äger. Gillar framförallt alla de som står långt ner, med tanke på att jag inte når ända upp, haha. Jaja, ursäkta röran i garderoben kan jag väl bara få säga. Att jag gillar skor är väl kanske en självklarhet? Att jag köpt 5 st nya de senaste 6 veckorna är väl egentligen bara läskigt?

VILL HA. Ser ni några skor ni vill ha? Några skor som ni äger? (jag tycker att det är så roligt att ställa frågor och ni svarar.. kommunikation på hög nivå vill jag kalla det!) Är det någonting ni vill ser mer av ifrån mina garderober? Väskor? Berätta!

NYTT NYTT NYTT


Smaskiga ting från ginatricot, som ni kanske vill se på?

VECKAN SOM GÅTT


Medan jag är på jobbet får ni rösta på bilderna ovan. Valde ut fyra outfits (ser att jag haft likadana skor på tre, haha) från veckan som varit. Vad säger ni, vilken är er favorit?

BEBISBLÅ


Jag skulle köpa ett nytt rosa fodral och kom ut med ett blått.. Påverkade av säljaren? Va? Vad är det? haha, efter två sekunder var jag sur med tanke på att jag nu blev en karl, men sedan efter några timmar började jag gilla det mer och mer. Nu är jag en stolt man (ja, jag förknippar blått med herrar!)!

TURKOSA STENAR




Ringarna kommer ifrån H&M divided

SHOPPING. Tycker ni att det är roligt att se vad jag köper? Eller är dessa inlägg bara ett tidsfördriv? Känner att outfits visas hela tiden och därför tycker jag själv att det är härligt med variation. Hoppas ni gillar det också! Jag kunde då inte bestämma mig om vilken ring jag tycker är finast, så jag köpte båda. Vad säger ni? Vilken?

LÅNGA LÄNGDER




Långklänning/H&M divided
Skor/H&M divided
Kavaj (beige)/H&M trend
Kavaj (spets)/H&M trend
Mockajacka/H&M trend
Sjal/H&M dam
Skärp/H&M trend

SUNSHINING. Det är ett sådant härligt väder utanför. Jag vill bara baaada, nästintill. NU tittar jag på lite tv, sedan blir det några timmars jobb och efter det är jag fitforfight igen. Vill lägga in en tanke till Johanna också. För att hon är bäst!

VAD TYCKER NI EGENTLIGEN OM LÅNGKLÄNNINGEN? SVÅRBUREN?

NOSTALGIKÄNSLOR


hej, jag heter malin och jag är elva år... HEJ MALIN! (passfoto innan cypern!)

FOTOT. Denna bild hittade jag hemma i en låda när jag städade runt häromdagen. Hur liten var man inte? Och page? Och sneda tänder? haha. charmigt. Sådana där små hårspännen samlade jag på och hade hela väggar fulla där jag spikade upp alla förpackningar. Finfint.

SVAR PÅ TAL (senaste inläggen!)

Men jag ser en fin tavla i bakgrunden också, är det möjligtvis Manhattan? Var har du fått tag i den? Ja, det stämmer väldigt bra faktiskt. Manhattan. Supersnygg! Jag gillar att den är i lite rosa accenter - från ikea! Den affären alltså.. det måste vara det bästa påhittet sedan.. jordklotet! Riktigt bra pris också!
Var har du köpt hatten? :) Fick väldigt många frågor angående min hatt och den är köpt på H&M för det utmärkta priset 99:-. Tog slut vääldigt snabbt, men man ska aldrig säga aldrig. En vacker dag kommer den in igen!
Vad var priset? Baddräkten kostar 199:- och kommer enbart in på trendavdelningen!
Brukar du köra på baddräkt? Nej det brukar jag inte göra, och jag vet faktiskt inte om jag kommer göra det i år heller.. möjligtvis bara för att ha under en kjol eller liknande! Jag är också en "tönt" som vill bli brun om magen!
den där skjortan! finns den kvar?snälla säg att den finns kvar!! :) Skjortan är tyvärr helt slut. Tyvärr. Dock kanske mitt bästa köp?
Fin text och underbar klänning. Vart är den ifrån? Den där spetsiga klänningen är ifrån ginatricot, dock inte från detta år!
Gud så snygg den grå oversize kavajen var! vad kostar den?
Den kavajens ursprungliga pris är 599:- men var vid mitt köp nedsatt till 150:-. Ibland bara älskar man reor! Inte sant?

ÄR DET NÅGONTING MER NI UNDRAR, bara sådär spontant, FRÅGA HÄR!

LEO LEO LEO




Shortsdress/H&M divided (håll i hatten - 99:-)
Skor/H&M divided
Spetskavaj/H&M trend
Örhängen/Ginatricot

ACCESSOARER (?). Har ni tänkt på det, jag använder inte så mycket glitter och glamour på mina händer elle fötter.. eller huvudtaget! Detta ska det bli ändring på, visar i nästa inlägg!

JAKTEN PÅ JULIA.
Nu blir det kladdkaka och tv-tittande!

SNEAKPEAK


Vad kan bilden visa?

ARBETSDAG. Tänk att man kan ha det så otroligt roligt på ett jobb. Jag älskar det. Att jag sedan har så fina läsare också.. underbart! Senare ikväll har jag möjlighet att svara på lite kommentarer som skrivits de senaste dagarna, en hel del frågor.. ett inlägg med detta kommer!

SHOPPING I HUVUDSTADEN


Nya skor med träklack kommer ifrån H&M

Socks (köpte likadana till mig själv, sedan gav jag de till Johanna så jag fick köpa mig nya!) H&M under

1+2. Har tänkt mig att använda dessa socks i skorna ovan, tror att det kommer bli hur fint som helst? Vad tror ni? Annars tittar jag på AP-tv. JÄTTEkul. Plötsligt blev jag nio år!

SHOPPING. Lite senare kommer fler fynd läggas in! Can't wait right?

DETTA GJORDE MIN DAG


Jag blev helt paff när jag på lunchen surfade in på iphonen och hittade detta. TUSEN TACK! och välkommen till er alla nya läsare. Hoppas ni stannar! Ni kanske har gjort som jag gjorde alldeles nyss: grät till talangjakten? Jag brukar verkligen inte vara så känslig när jag hör en kvinna sjunga MEN gabriellas sång och hennes röst var verkligen en fullträff! WOW!

EN NY KOMBO





Skor/H&M acc
Socks/Lindex
Kostymbyxa/H&M dam
Skjorta/H&M trend
Kavaj/H&M trend
Väska/H&M acc
Sjal/H&M acc

EN ANNAN DAG. Har ni tänkt på det.. att jag nästan alltid klär mig i H&Mkläder MEN alltid lyckas kombinera på nya sätt och vis? Jag tycker helt enkelt att det är fascinerande.. Det är det som jag gillar. Jag älskar att köpa budgetplagg för att sedan kunna komma på och filosofera ut nya kombinationer.. Hallå, hur roligt hade det varit att klä sig i ett par dyra märkesjeans livet ut? NEJ TACK! Vad tycker ni? Går detta hem hos er?

VÅGAR DU? VÅGAR JAG?


Baddräkt 199:- H&M trend
(ja, det är jag på bilden och JA det är mina vita ben och
JA det är min säng jag står i och JA jag gör en ful pose.
MEN det är baddräkten ni ska titta på och visst är den Fin?
Det är troligtvis bara förnamnet!)


JOBB. Idag tutar vi och kör. Vädret är finfint och leendet på läpparna. Yey!

EFTER LUGN KOMMER SOLSKEN?


Jag står och funderar över sommar och sol,
middagsbjudningar och bad i pool.
En hel massa saker i detta fönster,
i en klänning vars spets utgör detta fina mönster.
Svar på frågor jag ej fick,
däremot en överdos som gav mig en rejäl kick.
Nu blir det balkongpynt i all ära,
detta vill jag lova till er alla nära och kära!

LAGER PÅ LAGER


Klänning/Ginatricot
Kavaj/H&M divided
Skor/H&M divided
Kavaj/H&M trend (lager på lager!)
Sjal/H&M acc

HUVUDVÄRK. Åh vad jag har ont i min skalle.. och jag vet PRECIS varför, INGET kaffe idag. Detta ska jag fixa på stört.. sedan knäppa en massa bilder på de fina ting jag verkligen fyndat idag.. för ni vill väl se?

SNEAKPEAK


Sticker ner på stan och efter det får ni se denna outfit.. tack för dagen i sthlm, fantastiskt!

H&M HOME. Har köpt en massa kuddar från detta ställe OCH det kommer bli så fint, måste.. fixa.. på.. en... gång! JA!

HON


MIN lilla gumma, vad jag saknar dig.

I SOMMARENS SOLIGA DAGAR

Jeansshorts/Topshop
Socks/Lindex
Skor/H&M acc
Bustier/H&M under
Skjorta/Monki

MISS GUL. Oj oj vilka gula bilder, men jag skyller på lampan ovanför. Sedan skulle man bra gärna vilja ha lite färg på kroppen också MEN vart tog solen vägen? Stack till Malaysia? Med vadå? Flygen fungerar inte pga vulkanutbrottet? Anyway. Slutpratat.
STOCKHOLM. Yes, idag blir det huvudstaden. JA TACK!

INREDNINGSINSPIRATION


Vem har sagt att fönsterbrädor är till för blommor och porslin?
Jag vill ha böcker och tavlor och ljus och skor och lampor och ALLT. Den lilla resväskan som ni ser i rosa har jag fått från min lilla söööta kusin som börjar bli stor. (Nej, det är inte regn eller snö utanför.. det är mina fönsters RENHET eller kanske ORENHET? Jag kanske ska putsa? Va? Finns det? Mamma, hur gööör man?)

golvet invid balkongdörren har jag placerat lite tidningar, en lampa (vem har sagt att lampor ska stå på bord/hyllor?) och en fin vas. Kreativiteten förändras hela tiden. Om några dagar har jag kommit på någonting nytt. JA, jag har äntligen hittat mina spetsgardiner.. VEM hade lagt de längst in i garderoben? hallå? Det kan OMÖJLIGT vart jag?

FILMTIME. Nu ska jag se en film. Åh vad underbart! Trött som jag är!

DAGENS OUTFIT


Fick ett inlägg av en fd. klasskamrat angående att jag var "dagens outfit".
Jo jag tackar ja! Den satt finfint :)
Fortsätt rösta på!

NY HÅRFÄRG

Denna morgon underhöll jag mig med att färga mitt hår OCH färgen blev exakt såsom jag vill ha den. Ibland bara älskar man att man faktiskt gått frisör i gymnasiet... Varför färga hos frissan när det blir bättre resultat hemma?

MÖNSTER PÅ MÖNSTER



Skor/H&M divided (de mest perfekta att gå i en hel dag!)
Byxa/H&M trend
Linne i spets/H&M divided
Kavaj med axelvaddar/H&M trend
Jacka/H&M divided
Sjal/H&M acc
Solglasögon/Ginatricot

MISSMATCH. Jag har alltså lyckats med att blanda blommigt, spetsigt och prickigt i en och samma outfit, jag gillar det riktigt mycket!

TIPS. Med tanke på att dessa byxor inte direkt förminskar utan snarare förstorar rumpan är det fint att ha en lite längre kavaj ovanpå, om man inte vill och vågar köra med en kort. Huvudsaken är att man har överdelen instoppad så att den fina övergången framtill syns.

SOLGLASÖGONEN


Ibland har man tur.. jag städade litegrann här hemma och VIPS så hittade jag solglasögon.. jag som inte trodde att jag hade några (mamma, om du ser detta! lägg det inte på minnet när jag nästa gång står i kön och ska köpa ett par till! hihi!)

1. Kantiga ifrån H&M trend
2. Svarta med silverbågar.. ehm, H&M?
3. Röda ifrån H&M divided
4. Runda, också dessa H&M
5. Fyrkantiga H&M trend
6. Svarta, runda H&M divided
7. Leo ginatricot

En affär dominerar? Men ack så väldans trevligt. Nu kan jag ju variera mig. Hurra!

HALLÅ SOMMAREN VART ÄR DU?



Är det bara jag som vill ha grönt gräs, brun hud, en chiclit och lite festis?

PÅ MIN VÄGG HÄNGER KLÄDER

Båda klänningarna kommer ifrån H&M The Garden Collection

INREDNING. Det jag känner när jag inreder hemma är att mitt hem ska skrika: MALIN. Det ska kännas "hemma". Vad kan då bli bättre än att välja fram olika favoriter och verkligen visa upp dessa? Jao visst, jag har ingen klädhäst (har två st hemma i mitt familjehem!) MEN man kan faktiskt lösa saker på andra sätt, på bästa sätt. Jag gillar det här sättet. Vad tycker ni?

ATT TÄNKA PÅ. Det kan lätt bli så att man ibland vill för mycket. Tänk "less is more" och detaljer kan göra ett helt rum. Accentfärger som chockar visa delar i lägenheten.. överlag har jag såklart vitt!

SVALORNA




Skor/Weekday
Leggings/Ginatricot
Linne/Ginatricot
Jeansjacka/Secondhand
Sjal/H&M acc

LACKAT. Det är precis såhär man vill se ut nu, med BARA en jeansjacka. Hur härligt är inte det? Jag tycker att vi glömmer allt vad som sägs om att det ska bli regn&snö imorgon. HUALIGEN! Nu vill jag ha godis. Mums.

HEMMA HOS MIG


ett av min bord där jag ställer och lägger lite grejer, som jag faktiskt inte använder.. tyvärr.

TRANSPARENT MED GULD




Skor/H&M acc
Leggings/H&M trend
Skjorta/H&M trend
Bustier/H&M under
Jacka/H&M trend
Väska/H&M acc
Sjal/H&M acc

INOMHUS. Såhär såg jag alltså ut när jag tog bilderna Här! (länk!). Btw. Nu tittar jag på nyhetsmorgon och flygtrafiken kommer fungera normalt från och med torsdag. Härliga tider! Vad tycker ni förresten om transparent? Känns det uttjatat? Någonting som kommer hålla? Hit me!

PERFEKTA YTTERPLAGGET I VÅR

Kavaj, tidigare 599:- NU 150:- (H&M trend!) SOM hittat.. ungefär.
Den fungerar lika bra som jacka! PERFEKT i vår!

FYND. Jag älskar att hitta saker som man fyndar.. alltifrån fina smycken till ytterplagg. Man blir så glad efteråt. Ett glädjerus.. och somliga blir glad när ett hockeylag vinner?! Nää kvinnor.. vad är sport när det finns kläder?

KJOLEN DEN DÄR KJOLEN


Skor/H&M divided
Kjol/Ginatricot
Tröja/H&M divided
Väska/Ginatricot
Jeansjacka/Secondhand
Halsband/Lindex

HALV ÅTTA HOS MIG. Hallå hörreni, förlåt men jag lägger till en ny outfit bara sådär.. har trots allt en del att ta igen! Nu ska jag titta på tv:n och sakna Johanna litegranna, hon åker nämligen hem imorgon. Bu!

MITT PÅ STORA TORGET



Skor/H&M divided
Byxa/H&M trend (NU på rea!!)
Väska/Zara
Tröja/H&M trend
Jacka i mocka/H&M trend
Sjal/Indiska

UTOMHUS. Är det okej att ta lite bilder utomhus? Ja, det är väl ändå mycket roligare? Ibland så överraskar även jag! Nu måste jag skynda iväg att möta upp Johanna på waynes och efter mitt jobb tänkte jag visa er lite bilder från mitt hem.. om ni vill förstås?

FÄRGGLATT

skärpet kommer ifrån ginatricot

DET DÄR SKÄRPET. Jag har fått många fina kommentarer angående detta skärp (både i blogg och i butik) MEN det finns tyvärr inte kvar på ginatricot. Jag köpte det nämligen på rea i somras. Sådärja, nu var det sagt.

SNEAKPEAK i GARDEROBEN


Bättre outfitbild utomhus kommer lite senare ikväll.. hinner inte nu!

ÅTTA STYCKEN

VILKEN ÄR DIN FAVORIT?

GODA TING I TRE


TRÄKLACKAR. Jag behöver ER hjälp. Det är så att jag vill ha ett par träklackar, sådana perfekta att ha i sommar, sådana man kan ha strumpor i UTAN att det ser hemskt ut. De tre ovan är makalöst fina. ALLA sitter som de ska. ALLA är underbara.

MIN FRÅGA. VILKA? (ja, för jag kan bara inte hosta upp pengar för tre stycken) VILKA? Erkänn, de är snygga!

LJUSA PASTELLER

'
Jeansshorts/H&M trend
Tröja/H&M trend
Skor/H&M acc (tyvärr slutsålda!!)
Skärp/Ginatricot (bättre bild kommer!)
Örhängen H&M trend
Hatt/H&M acc

OUTFIT. När jag hade allt detta på mig kändes det verkligen som sommar, ja, jag har ljusa strumpbyxor för att jag är så trött på svarta. DET HAR MAN VÄL HAFT HELA VINTERN? Vi måste våga nya saker i livet!.

NATTETID. Har inte sovit en blund inatt med tanke på min feber, tagit ipren kl 11, 02, 05 OCH det känns inte ens bättre för fem öre MEN min frossa la sig litegrann innan sömnen kom. TRÅKIGT är bara förnamnet, jag som planerat en heeeeel dag med Johanna.

IGÅRKVÄLL TOGS DET BILDER


hon och jag

hon, så fin i sin nya klänning!

jag, så nöjd i min nya jacka!

DEN DÄR SJALEN. Haha, ja, vad kan man säga? Vi var rätt så likadana igår eller kanske inte? Men sjalen. Ja visst. Ett hett tips faktiskt (!) från h&m. Jag skulle dock ha tänkt på att klippa bort lappen INNAN denna bild togs men tror ni att jag tänkte såå långt? nej nej. NU är den borta iallafall.

MITT TILLSTÅND JUST NU. Feber, ont i halsen och näsan är lika täppt som en tvättmaskin är efter 422kg tvätt. Puuh. hur ska jag kunna andas? Johanna kom förbi med juice och har nu gått iväg för att träffa Emelie. Söta tjejer. Jag vill också. MEN jag vet att man måste vila för att någon gång kunna bli frisk. JA!

ANSWERES PART TWO

har du någon pojkvän? Nej
om inte är du intresserad av någon? Njaaa,, som sagt, jag har svårt för att vara intresserad "på riktigt" men jag tycker "någon" är en väldigt fin människa
hur ser han ut, och är som person i såfall? :) De killar som jag oftast faller för är de som syns, de som tar plats, de som har humorn på rätt ställe i livet OCH de som verkligen prioriterar en tjej före allting annat. De flesta "tror" att jag faller för en typ av kille: brat, MEN jag måste vara ärlig och säga att så är det inte. Han ska få MIG att skratta!
Var får du inspiration till din grymma klädstil? Åh först och främst TACK, sedan tror jag att det mesta sitter i mitt jobb och de bloggar jag läser. Jag köper oftast från H&M för att jag helt enkelt tycker att kläderna passar mig och min personlighet PERFEKT. MEN jag vill även säga: HÄRMA INTE ANDRA. Skaffa dig en EGEN stil. Det kommer du komma långt på! 
Tips på bra modebloggar? Eloge till dig för en mycket bra blogg! Tack själv som läser! Jag skulle vilja säga en hel del men det kanske kommer inlägg om det senare? Roligare?
tar studenten detta år och jag har samma klänning som dig (Beige, H&M, Gardencollection) Och jag undrar vad för sko du tycker man ska ha? :) Åh spännande, först GRATTIS! det är den bästa dagen i ens liv, sedan tycker jag att du ska blanda med en accentfärg - helst beige. Jag gillar beiget. Det brukar vara "man MÅSTE ha vita skor" men varför inte stå emot? Svarta är lite svårburet och isf måste de passa perfekt MEN jag tycker beiget, typ träklackar, du skulle vara snyggast i klassen! woho!
hur gör man inläggen bredare på blogg.se så att man kan lägga in större bilder? Jag har stora problem med att komma på detta och du har ju lyckats komma på det ser jag! :) jaaao, det enda jag kan säga är att prova sig fram för jag har själv glömt bort! haha. Förlåt men det är sant. Jag brukar sitta i timmar när jag ska ändra min design. Allt har sin tid!
hur lång är du? & vad väger du? Så snygg är du! Jag är 174-175cm ovanför marken och väger mellan 60-65kg beroende på hur jag tränar. Väger mer när jag tränar, väger mindre när jag inte tränar. Jag kommer aldrig bli en sådan där smal flicka MEN jag bryr mig inte ett dugg heller, jag tycker om att äta OCH jag vill ha en sund inställning till mitt liv! För det är jag väl inte tjock? Jag orkar bara inte tänka på vad jag äter. Det är SÅÅÅ 2000.
Tränar du något? :) Jag tränar i stort sett, eller alltid sett, varje dag! Gym eller promenad. Jag älskar att träna. Däremot har jag haft lite uppehåll nu när Johanna har (läs:ÄR!) här. Mysigt!
Jag skulle vilja veta hur man köper din garederob? Man köper inte. Man får den helt enkelt inte! :) haha.
när vi ska åka till cypern? HAHA, Emelie! Din tok, vi tar detta sen!
Hur kul vi ska ha? Vi ska ha huuur roligt som helst!
Vad du ska ha på dig då? Min zebrabikin och jeansshorts. Kanske en solhatt?
Vad är ditt mål med din blogg? Att inspirera andra och sprida glädje till ALLA!
Hur gör du för att vara så snygg? Jag duschar varje morgon ;)
Vad äter du på morgonen? Frukost?! Nja, men jag är duktig på att äta frukost de dagar jag är ledig :)
Dina raggningstips? Med tanke på att jag aldrig lyckas ragga så har jag väl kanske inte så bra tips heller?! Har ni några tips?! Jag gillar dock denna som jag har läst om: "åh, jag kan inte hitta min mobil, skulle du kunna ringa den" så letar man i väskan. VIPS så har du hans nummer och han har ditt! Sedan får ödet bestämma!
Vad dricker du på BJ? Päron-things.
Vad gör du en fredag kväll? Myser i soffan och tittar på solsidan, måste vara det tråkigaste att den är slut förtillfället!
Vad gör du på lördag kväll? Oftast såå trött efter att ha jobbat annars umgås med vänner och kanske kanske går ut, annars är jag hemma.. inget snack om det :)
Hur löser man världsfred på bästa sätt? Man skrattar och löser alla olika missförstånd! Det borde väl ändå vara någonting?
Har du aldrig funderat på att plugga vidare? Jovisst, tanken har slagit mig MEN med tanke på att jag jobbar med det yrke jag har velat ha i HELA mitt liv känns det inte alls aktuellt för fem öre! Jag gillar allt jag har NU!
Hamnade på din blogg för bra länge sedan, kikar ibland för att få se en glad härlig tjej som skriver på ett mycket trevligt och entusiastiskt sätt och tar härliga bilder:) klädstilen är jag för gammal för men din glädje och ditt engagemang berör. att du bor i Uppsala ser jag på bilder men jobbar du där eller i Sthlm? Åh tack söta du! Vad glad jag blev av detta! :) Jag jobbade i sthlm ett tag MEN nu är jag tillbaka i Uppsala igen. Så Uppsala it is.
har du några barn? Nej. De borde jag väl ändå ha bloggat om då? :P haha.
vad vill du göra med ditt liv? Skratta och ta vara på ALLA dagar!
vad är meningen med ditt liv? Att skaffa familj och må bra!
är du tajt med din familj, släktingar? RIKTIGT! Jag ringer min familj varje dag och jag börjar alltid mina dagar med att höra min mors röst i öronen. Jag skulle inte klara dagar utan dessa varelser. Man blir så glad av dem. Vi har en PERFEKT sammanhållning i min släkt. En sådan som borde avundas!
would you like to go on a date? no thx. I prefer shopping! (:
har du några planer på att flytta till stockholm? njaa, inte förtillfället men GIVETVIS skulle jag kunna få det lika snabbt som jag skriver detta. Jag älskar sthlm, allt för kärleken right?
hyr du din lägenhet? nej det gör jag inte. Det är en bostadsrätt som jag har köpt.
reser du mycket utomlands? Har endast varit två ggr i turkiet, två ggr i cypern, en gång i england, danmark lite finland, tjaa, ni fattar. Inte så mycket. Jag gillar mitt SVERIGE! :)

TUSEN TACK för alla frågor. Hoppas att svaren gjort er nöjda. Har verkligen försökt att vara så privat jag bara kan vara med tanke på att ALLT det har jag velat skippa i min blogg sedan vissa incidenter. Är det okej? :)

CHANEL LOOK-A-LIKE



THAT BAG. Ingen chanel, men nästintill. Jag gillar den. Perfekt storlek, bra med fack, riktigt bra kedjor som INTE färgar av sig (vilket vi alla kvinnor älskar!). Ett minus är att själva knappen på utsidan brukar åka upp då och då MEN det positiva överstiger det negativa med en klackspark. Snygg tycker jag. Vad tycker ni?

VÄSKA - Zara

OVERALL?




Byxdress/H&M trend
Skor/H&M
Jacka/Ginatricot
Väska/Zara
Örhängen H&M
Halsduk/H&M acc

BARFOTA. Hur skönt är det inte att kunna gå med bara fötter? Mysigt. Det är vårkänsla på hög nivå! Åh, vad jag behöver te nu, min hals gör så himla ont. Fy fy.

ANSWERES PART ONE

vilka bloggar läsare du? jag läser faktiskt otroligt många bloggar MEN när jag ska sätta mig ner och skriva dessa glömmer jag alltid hälften. Såklart alla "stora" modebloggare MEN jag tycker helt ärligt att det är roligare att läsa bloggar som handlar om vardagsliv än mode. STORA bilder som visar fina människor. Glädje. Skratt. Fart och fläkt!
jobbar du något? såklart jag gör. VEM ska annars försörja mig? Jobbar på H&M, har gjort det i snart tre år (i sep) om man räknar in ÖRNSKÖLDSVIK och STOCKHOLM. Jobbade några månader i övik och någon månad på hamngatan i stockholm. NU är jag i Uppsala och trivs som fisken i vattnet!
första kyss? när jag var sexton år (yes, jag vågade inte kyssa någon när jag var mindre!)
första pojkvän? skulle vilja säga jonathan men det känns inte rätt så första långa förhållande var victor
är du kär nu? nej. nej. nej. jag har så otroligt svårt för att bli kär. jag kan gilla och tycka om men KÄR vågar jag inte bli. Hur blir man det? HUR släpper man in människor som faktiskt kan såra en lite senare?
vem vill du gifta dig med om du fick välja? Säger som alltid.. C, han är en sådan där man som man skulle kunna gå genom eld och vatten för, sådan man som man skulle sälja hela garderoben och flytta till en igloo - för. ni förstår
hur många barn vill du ha? TVÅ stycken. Inget mer. Inget mindre. De två kommer ALLTID att ha varandra (åh, det skulle inte förvåna mig om jag skulle gifta mig med en karl vars dröm är att få 10 barn. då är det bara att ställa upp!)
har du några komplex? jag har lärt mig att inte ha komplex, lägger hellre min energi på att ha roligt om dagarna istället!? känns inte det vettigt? tänk om jag alltid skulle gå och tänka på att jag har jordens mest feta armar? Hur roligt skulle det vara?
hur gör du med dina fina ögonbryn? HAHA, kul att denna fråga kommer upp. Jag gör varken a eller b. Det enda är väl att plocka de lite då och då, när jag orkar och inte somnar om mornarna men annars, INGENTING. Inte ens målar.
har du forsvett? antar att det ska stå "fot" och det har jag väl, det har väl alla? Vem har inte? Jag är väl människa? Dock kanske inte världens största men visst svettas man om fötterna när man kört spinning i en timme? 
svettas du när du sover? NEJ! haha, varför skulle jag göra det. Jag fryser.
ligger du på mage eller på rygg? På sniskan, varken rygg eller mage, rygg gillar jag inte att ligga på för att man ligger så "platt", på magen ibland faktiskt med tanke på att det sägs att man får "mindre" bröst då.. jag vill inte ha stora...
går du inåt eller utåt? jag går rakt, gick aningens inåt när jag var mindre MEN min mor lärde mig att gå rakt!
har du någon du ser upp till? det kanske låter som en klyscha MEN mina föräldrar helt klart. De har sådana perfekta och sunda värderingar, jag har ALDRIG gjort någonting de sagt nej till och har de sagt nej har jag alltid lyckats övertala.. :P haha, jag ser upp till de för att de alltid finns där och man kan ringa närsomhelst, de fixar allt!
vem skulle du vilja träffa om du fick välja en kändis? då skulle jag vilja träffa Hugh Grant. Han måste väl ändå vara den absolut hetaste som någonsin existerat? Han är så charmig att ordet CHARM har fått en ny innebörd.
tror du på Gud? ja det gör jag. av hela mitt hjärta.
har du syskon? två stycken bröder. ena är 90a den andra 97a. DE SÖTASTE som finns! DE BÄSTA som finns. Jag är en stolt storasyster!
Vad heter dina föräldrar? Stefan och Lena eller Lena och Stefan, beroende på hur man ser det. 
har du arbetartumme eller tummen mitt i handen? Jag måste väl ändå säga att jag har arbetartumme med tanke på att jag ALLTID vill få allting gjort på en och samma gång. JÄMT. Jag kan INTE sitta still och har alltid någonting för mig. Den genen har jag fått av min finfina mormor!
är ditt pekfinger längre än ditt långfinger? eeeh, nej. kan det vara så?
vad jobbar du med? hänvisar till ovan!
hur många har du haft sex med? ;) NÄR har man tid med sådant?
hur lång är du? är exakt 175cm. Tror jag. Kanske 174. Vilket innebär att jag blir riktigt lång i klackar som jag går i varje VARJE dag. Men jag tycker att det är snyggt! Därför har jag det!

DET KOMMER EN DEL TVÅ

MAKE UP YOUR MIND


BILD 1. Läppglans med smak av persika. Gott! (att äta! :P)
BILD 2. Bästa mascaran, med vibrator, förlänger och separerar fransarna! INGEN volym!
BILD 3. Läppglans, nyinkommet,  fruktansvärt dåligt. PLUS? Smak vattenmelon, kladdar EJ!
BILD 4. Foundation i mousseform, riktigt bra, håller länge, bra kladd! Yey!

SMINKTIPS. SOVGOTT. Jag vill ge lite sminktips och har valt dessa. Känns som om ALLA bara visar vad de "älskar" men jag vill inte vara som alla andra utan vill också visa vad jag egentligen INTE tycker om. Ni förstår! Ovan ser man recensionen. Har ni frågor? Fråga! Jag är hemma. Jag är trött. Jag vill sova. Vad gör du? TACK söta för alla kommentarer, imorgon ska det svaras på alla frågor! Tack alla för denna kväll också.

BEIGE ÄR EN FÄRG ATT ÄLSKA


spetslinnet är nytt och kommer ifrån H&M divided

Linne/H&M divided
Kavaj/Second hand (köptes för en tjuga tror jag?)
Skärp/H&M trend
Skor med kilklack/H&M acc
Leggings/Ginatricot

OUTFITS. Jag ligger cirka 284st efter vilket innebär att jag kommer köra ett litet race med lite inspiration. Är det okej?

TRÄKLACKAR


kilklackar i trä 299:- NU 100:-

399:- NU 100:-

NYTT PÅ HYLLAN. Jag passade på att investera i två par skor när det var (läs:ÄR!) en sådan otroligt bra rea. Se bara priserna. Båda kommer ifrån H&M och BÅDA kommer jag kunna använda i sommar. Alltid roligt med lite nytt, eller vad säger ni?

FRÅGESTUND. Fortsätt att skriva en massa frågor. Jag vill ha MÅNGA att svara på ikväll/imorgon. DET KAN NI GÖRA HÄR! TACK!

BÄSTA DAGEN I ÅR






Tänk er, den finaste vännen i världen.. med det finaste vädret i världen. Det var såå varmt att jackan åkte av lika snabbt som den kom på. Det gillas. Våren är verkligen här (men jag har hört snö i helgen? NEJTACK!).

UPPSALA. Staden för alla studenter.. och ALLA är samlade vid ån när det är vår. Det är faktiskt oerhört mysigt att lyssna på söta killars olika dialekter och fina tjejers olika funderingar. Jag lovar!

SNEAKPEAK

armband H&M organic och skärp ifrån h&m trend

HEMMA. Vilken dag, wow! VILKET DRAG! Jag är helt snurrig och mina fötter värker efter klackar som jag har gått i sedan klockan 09.00. Sug på den! Hörreni, fortsätt att fråga en massa frågor i inlägget nedan så lovar jag att svara och lägga in ALLA svar på lördag! Då är jag ledig :) Ta detta tillfälle att fråga saker, privat som allmänt, med tanke på att jag är riktigt kass på att svara på kommentarer annars!

STRAX.
Ett inlägg om gårdagen vid vattnet...

Q & A

FRÅGESTUND. Med tanke på att det är så otroligt många nya läsare nu känns det bra med en frågestund medan jag är på jobbet. Så sätt igång, vad vill ni veta om mig? om mode? om jobb? om familj? om ALLT? NI FRÅGAR. JAG SVARAR! (btw. ni får vara anonyma!)

HIT ME!

BYXA MED HÖG MIDJA




Byxa/Weekday
Bustier/H&M under
Halsband/H&M divided
Kavaj i spets/H&M trend
Skor/Monki
Väska/Zara (bättre bild kommer!)

LÖRDAGENS OUTFIT. Jag gillar alla dessa plagg MEN jag gillar kombinationen av de tillsammans mycket mer!

FÖRSTORA DINA LÄPPAR?


läppglans 39.50:- H&M

PRYDA DINA LÄPPAR? Jag lovar att ni INTE kommer att bli besvikna. Jag lever i detta glans (har tre st olika färger OCH kan verkligen rekommenderas) då de förstorar läpparna, gör att de sväller lite PLUS att de verkligen håller i några timmar. MUS - kan slänga sig i väggen!

MYSKVÄLL HEMMA


Gick en promenad mot ica

Älskar att jag fick med alla tår.. ja just det, däremot är skylten med! Haha.. Johanna, du är så SNYGG! Eller hur?

Jag, ber om ursäkt för byxorna, ni fattar vinken!

Johanna hemma hos mig, här ska mysas med film "Äntligen midsommar" sisådär va?

Ananas är extremt gott!

Och det är honungsmelon också! MUMS!
MEN BÄST ÄR VÄL ÄNDÅ CHOKLAD?

TORSDAG. För nästan en vecka sedan togs dessa bilder, ja jag är jääättesnabb på att lägga in inlägg! Nu har jag precis kommit hem efter några timmar vid ån med min bästa vän.

DET DÄR KAPET

byxdress 398:- NU: 50 KRONOR H&M TREND

NYTT MOBILT BREDBAND. Jo jag tackar ja, nu sitter man här med ett nytt bredband och är taggad till tusen... sedan händer det som inte får hända. JAG HAR INGEN TÄCKNING? HUR? HUR kan jag inte ha täckning när jag bor mitt i smeten? Ringde dit, han förstod inte heller vad det var som var felet.. så jag får väl la ta på mig dojjorna och springa ner till butiken igen då. MED MIN DATOR.

SNART ska jag leka med JOHANNA. Ja tack!

LJUST VS MÖRKT


En het kombination i vår och sommar är att mixa ljust med mörkt,
nude & black bland annat.

BILD 1
. Klänning H&M trend, boots med klack H&M divided, transparent tröja H&M divided
BILD 2. Skor med kilklack weekday, leggings H&M trend, bustier H&M under, skjorta H&M trend
BILD 3. Skor med kilklack weekday, kjol indiska, bustier H&M under, kavaj H&M trend, halsband indiska

JOBB. Jag springer snart iväg för några timmars jobb sedan är jag hemma igen. Medan jag jobbar, kan ni väl hjälpa mig och säga VILKEN ÄR DIN FAVORIT? Vad skulle du själv kunna tänka dig att ha på dig?

KVARTETT


saknar sommaren, semestern, boysen och min johanna.
imorgon får jag träffa den sistnämnda

DATING IN THE DARK DESPERATE HOUSEWIVES COUGAR TOWN. Jag blir helt snurrig. ALLA program är fantastiska.

HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ





ibland blir man bara tvungen att fotografera.. det här är lycka. REN lycka.

ÄNNU MER LYCKA ÄR MAT. Tack gode gud för mat. Har precis slängt i mig en massa lax (med tanke på att mitt järn inte är det allra bästa i min kropp enligt gårdagens hälsokoll!) eeeh, eller visst innehåller lax järn? Jo.. eller jo, det lärde man sig i lågstadiet right? Bra. Vi mixar lax med godis va? Ikväll smäller det. Rena rama rååånet av bra tvprogram.

Att vandra på stan, med en blå himmel, en lakrits "kick" i handen (okej två!) och ted gärdestad i öronen kan inte bli mer "pappa-aktigt". Plötsligt insåg jag att vi är likadana. Sedan när började jag äta lakrits?

I APRIL VILL JAG INFÖRSKAFFA...

Hannas snygga träklackar



Agnes klockrena jacka med fransar

Madelenes klänning med prickar

TÄNK ATT DET KAN FINNAS SÅ SNYGGA KOMBINATIONER I BLOGGVÄRLDEN. Vilken inspiration och vad glad man blir samtidigt. En sådan här lista kommer återkomma då och då i min blogg. Är det okej?

BILDER: Lånade från samtliga bloggar!

HÖGRE HÖJDER





Heels/Zara
Kjol/Gammal som gatan
Skjorta/H&M trend
Halsband/H&M divided
Skärp/H&M trend

NU STICKER JAG UT I SOLEN EN SVÄNG. Härliga tider. Härliga tider. Vad tycker ni förresten om min nya header/design? Jag gillar den!

08:04 I PROVRUMMET


Jacka i äkta skinn, etthundra riksdaler.

Lägg märke till den där långklänningen till vänster - provade med ett skärp i midjan. Ja tack.

Kornblå skjorta fyrtio kronor, kavajen bakom kostade sextio kronor och den kavajen i beige till höger gick loss på HELA tjugofem kronor.

Nu när jag tänker efter ångrar jag mig verkligen gällande den här lilla blå. Ruskigt snygg ändå.

SECOND HAND. Jag tog en liten tur till second hand i torsdags och provade en hel massa kläder. Det blev inget köp, tragiskt nog, men en massa godbitar prydde min kropp - i alla fall för ett tag. Den bruna skinnjackan BORDE jag ha köpt, tänk så fin nu i vår.

TVÄTTID. Jag tvättar och tvättar och tvättar, klev upp lite tidigare med tanke på att jag fick trycka in min tid innan klockan 9. Puuh.

23:08 JOHANNAS KVÄLL




































jag låter bilderna tala för sig själva, varenda en är nu inlagd och kvällen kan beskrivas med ett ord: kärlek

SITTER OCH REDIGERAR LITE OUTFITS, känner att det var längesedan, eller vad tycker ni?

21:07 TRANSPORT


Vi har ALLTID härligt tillsammans

Jag försöker få bort alla brödsmulor mellan tänderna, fint mallan, finfint.

Bakom detta döljer sig glädje och skratt

Faster är med i matchen! HURRA!

hur man transporterar en kvinna i klackar?
det fick ni bevisat alldeles nyss. Min faster höll jag ett stadigt tag i när jag gick för att sätta mig i bilen i fredagskväll. Mysigt.

SEDAN vill jag tillägga att jag fascineras av alla nya läsare. NI ÄR GULD VÄRDA. Hoppas att ni alla stannar & NI GÖR MIG GLAD! Tillsammans ska vi ha roligt, för det är så man ska leva. Har ni några frågor bara sådär spontant? Fråga. Imorgon svarar jag på allt och lite till!

08:51 JAG TRIVS BÄST I SOMRIGA LANDSKAP



Skor/Zara
Väska/Zara
Klänning/The garden collection by H&M
Kavaj/H&M trend
Jacka/H&M dam
Sjal/Indiska
Örhängen i trä/H&M acc

SUDDIGA BILDER. Men det får gå. Ni kanske överlever? Påtal om suddigt, min tv, den är lite suddig den med. Nu vet jag varför... Mallan har blivit snål och dragit ner på vissa kanaler. Synd men sant. Btw. Håll tummarna för idag ska jag på hälsokontroll, det kan gå hur som helst. Kolestrolvärde? Vad är det?

08:16 DAGENS BÄSTA

bild: FRIDA GRAHN

HUR GLAD BLEV INTE JAG AV DETTA? TUSEN TACK VACKRA FRIDA!

22:16 ATT VÄLJA RÄTT


"Åååh, jag har ingenting att ha på mig.. jag behöver verkligen en ny..."

"Neeej, den kan jag verkligen inte ha, kanske kanske... denna?"

"Åååh, mitt hår.. neeej, jag hinner inte tvätta det... rufsa?"

"Kirrat. Vi kör på en kavaj över.. " älskar den charmiga vinkeln "hej-jag-heter-malin-och-jag-har-världens-fetaste-dubbelhaka-nerifrån-HEJMALIN"
"Kanske, kanske... lite smycken?"

DET ÄR VÄL SÅHÄR VI TJEJER TÄNKER.. när kläder ska väljas? Har jag fel? Rätta mig?

TUSEN TACK till min Johanna för en underbar kväll hemma hos henne, tog såklart en hel drös massa bilder! De ska läggas in imorgon. En underbar söndag. Helt klart!

18:35 I MITT DRESSINGROOM


suddigt, stressigt, glatt o vitt, här händer det grejer, nya kombinationer, nya möjligheter

HAR PRECIS KOMMIT HEM IGEN efter att ha sprungit runt i centralstationen (kanske den snyggaste någonsin, idag var det invigning!) för att leta efter frankie. Han var inte där. ÄNTLIGEN fick han batteri i mobilen. Snart skjuts. Sedan sticker vi hem till min Johanna.

16:58 FINA FINA MINA MINA

Mys med scones+kex+te+vindruvor,
f.v. EMELIE, JOHANNA, JAG, AMANDA, REBECKA, ej på bild CARRO & PAULINA

VILKEN HÄRLIG DAG. Solen strålar med sin närhet, kunderna likaså, människor på gatan och godiset i munnen. JA tack. Snart blir det fix för ikväll ska Johanna firas igen, med en hel massa människor.

BILDER: Johanna

11:37 FOTOGRAFERING MED CYKEL






Foton, Deborah, 11 år, torsdagen den 8e april

GODMORGON VÄRLDEN. Har sprungit runt som en yr höna för att hitta kläder (ja, det blev svart) och prata med Fia i telefonen som egentligen skulle suttit fast i datorn för att ge ett nätvärk. Puuh. Lugn morgon. ALLTID. Nu kör vi denna dag. JOBB till en början!

23:36 SCONES+TE

Två stycken linnen i spets, perfekt, H&M
(ja, jag har hängt mina linnen i taklampan, HITTADE ingenting annat!)

MITT I NATTEN, äntligen fick jag igång internet (allting krånglar, tv:n, nätet, allt!) och lägger snabbt in ett inlägg. Jag har haft så otroligt roligt ikväll. Johanna kom förbi direkt efter mitt jobb, tillsammans gick vi hem till två fina brudar för att där bli SJU stycken tjejer som hade väldans trevligt. Det bjöds på scones och te och en massa härliga marmelader (vad jag älskar att jag faktiskt har börjat dricka te på riktigt och kan tillsammans njuta av detta socialt!) Pricken över i:et var att mitt ex ringde. Vi har inte snackat på 2 år.

18:01 MED STORT K


Klänning/H&M the garden collection
Skor/H&M

Gissa om jag kommer att leva i denna klänning i sommar? Ja tack. Såhär såg jag alltså ut när Johanna skulle fira sin födelsedag i onsdags. Annars har jag ont i fötterna och funderar på att lägga mig och sova en stund.

07:33 FÖRSTÄRK MED KLACKAR



Klänning/Ginatricot
Cardigan/Ginatricot
Jacka/Ginatricot
Solglasögon/Ginatricot
Skor/Dinsko
Väska/Ginatricot
Sjal/H&M acc

GODMORGON. Wow, mina ögon har inte öppnat sig ännu. Jaja, eftersom alla mina kanaler har försvunnit, bara sådär, sitter jag nu och tittar på 4ans barnprogram. Kul. JÄTTE. Gårdagen flöt bara på från jobb och sedan träffa alla vänner som man inte sett på LÄNGE. Jag gillart! Ikväll blir det troligtvis middag på restaurang (om jag får min o johannas vilja igenom!).

08:46 VÄRMEN SÄTTER SINA SPÅR









Mötte upp Johanna vid lunchtid igår och vi hann trycka av lite bilder i det soliga vädret och den 20gradiga värmen (i solen iallafall!). Sedan skulle hon vidare på lunch och jag hem till min faster på lunch. Mysigt. Det gäller att ta vara på alla sekunder!

NU: Nyhetsmorgon och morgonfix

22:09 MÖNSTER SOM DOMINERAR

Halsbandet är nytt ifrån lindex och skjortan ifrån H&M trend

Skorna finns på H&M divided och leggings ifrån ginatricot
Wanna walk in my closet?

16:48 DE TRE DRÖMMARNA


ringar, tre-pack, H&M

ÄR HEMMA FÖR EN SNABBIS, tänkte sticka iväg på gymmet, tänkte och tänkte, TÄNKER, har varit hemma hos min faster+kusin+farmor+en familj till (världens finaste människor!!) ätit lunch och fika och godis, tja ALLT! Efter det åkte jag till en secondhandbutik. Jag säger bara en sak, långklänning 25:-? Ja tack. Köpte jag den? NEJ! Är jag en I D I O T? Kort sagt: JA!

12:58 SOLEN SKINER OCH HIMMELEN ÄR BLÅ


in action (för en timme sedan mötte jag upp Johanna en snabbis på stan. Bilder kommer!)

Ja, jag ska vara på lunch om 3 min. Det kan bli tufft. Men sedan vet ALLA att min blogg är mitt liv.. sort of. Nej, nu brummar jag iväg med cykeln (den rosa, den fina, den ultimata! JA!)

11:00 HEJ MIN BÄSTA VÄN


Har precis gett min kvinna lite paket, lite nervös inför öppnandet

"NEJ MEN DU SKÄMTAR. DU SKÄMTAAAR!" japp, hon har velat ha dessa, och det är min plikt som bästa vän att veta sådant. Jag hade tur! ;) btw. det hade också räckt med att ge henne de här ringarna, hon blev som gladast för detta paket.. att man aldrig lär sig! hahaha

"SKRATTA!!"

"MEN BRALLAN, JAG ÄLSKAR DEN!!!!! Tänk till vitt linne i sommar...!" Ja men visst sa jag, det är även min skyldighet att ge henne från H&M THE GARDEN COLLECTION

Titta så fin tavla, hoppas hon inte glömmer mig i götet

Och vi tillbringade en lång stund med fika.. hur mysigt som helst

Hej bästa vän. Du är läcker

Sedan mötte vi upp denna förträffligt snygga kvinna, mitt i en konversation. EMELIE, Du är underbar. Jag känner mig så lycklig med er brudar

Johanna och jag, fikat är uppätet. Skratt och glädje

VI SAKNADE DOCK DIG VICTORIA. KOM HEEEEEEM!

09:00 JEANS PASSAR TILL ALLT



Jeans/Cheap monday
Skor/Converse
Tröja/Monki

NI förstår, såhär ser man ut på en söndag när PROMENAD står på schemat. Well, godmorgon, sitter med en kaffe i handen och ska försöka vakna till liv, kvällen blev sen igår. Vetnivad, det värsta jag vet är när andra citerar ur min blogg - så att jag hör - låter som den mest töntiga människan i världen... det kanske jag redan är.

22:51 DENNA DAG I BILD OCH TEXT


Dagen D, självaste födelsedagsbarnet och jag

Hon blev riktigt glad (får man väl hoppas? :D)

Lite presenter från mig

Söta syster 1

Söte Bror 

Söta syster 2 (puuh, de är så många att hålla reda på! haha) NEJ DÅ.

Satte oss för mat, jag började vika servetterna som jag lärde mig i skoltiden

Bus vid matbordet.. vem var den skyldige?

Åh, så fin tårta. Rosa. Fin.

Den här bilden blev INTE fin från Johannas kamera.. haha. bus.

En av presenterna från mig, en tavla med kollage i bild

Japps, jag stötte till bordet när vi skulle UPP OCH SJUNGA, eller.. var det jag? Jo. Sant.

Johannas tårtbit, rosa och fin med den finfina blomman.

Sedan blev det kväll och Johanna kom hem till mig för att vi sedan skulle ut och fika på stan

Jag ställer upp i bild

Sweet

Någon är finast?

Stadens gator.. jag gillart!

Mot det andra hållet.. ljust och plusgrader att man till och med INTE frös i skinnjacka. GALET!

Vi träffade på finfina Clara mitt på gågatan och såklart dokumenterades detta
!

Fikastället var det bästa på länge. GISSA OM JAG SKA DIT PÅ MIN NÄSTA DATE. Så, vem vill hänga med?


20:56 JUST NU

HELT FANTASTISKT BRA DAG (jag berättar allt vid ett senare inlägg, har tagit en massa bilder, vill bara se GREYS.. ni förstår, jag är en kärleksnörd)

ANYWAY, vill tacka till tusen för detta inlägg. IBLAND BLIR MAN LYCKLIG PÅ RIKTIGT. Lycka är att träffa människor som sprider glädje. LYCKA.

12:54 GRATTIS JOHANNA!


WOHO. Nu sticker jag! Johanna är här för att hämta upp mig.. sedan åker vi vidare för att hämta tårtan, mycket hämta! Haha, lite senare är spinning uppbokat med Sofia. Härlig dag!

10:31 MIN UNDERBART FINA STAD


















pics from sunday

HUR FIN ÄR INTE MIN STAD? Åh vad jag älskar våren och solen i uppsala (dock ser det ut som om det vore höst MEN ni fattar!) Nu ska jag springa ner på stan och sedan hem till Johanna. Hon ska firas. Oboy vad denna kvinna ska firas! Det är hon värd!

08:56 SVARTVITT


GODMORGON. Titta vilka snygga dojor, och vilket snyggt linne. Ja tack. Försökte mig på lite poser men det gick sådär.

IDAG grattar vi JOHANNA (bästa vän!) som fyller TJUGOETT. Tänk vad tiden går. Grattis grattis grattis gumman!

20:42 HYLLA SKRATTET!


Bild ifrån i lördags när påskäggsletandet skulle börja, det kommer mer.. det kommer mer.
(just nu sitter jag bara och tittar på dating in the dark, skrattandes för mig själv!)

19:47 HETA FÄRGER


Baddräkt ifrån H&M trend 199:-

Denna har fått flytta in i min garderob, tänker mig jeansshorts och en hatt till.. Det vore väl något? Dock är min hud lika blek som det ljusaste partiet (utan att ljuga!) men min plan är att bli som det mörka. HALLÅ, förresten, den ser ju ut som GLASS. Färgerna alltså.

07:14 JEANSSKJORTAN




Leggings/Ginatricot
Topp/H&M the garden collection
Jeansskjorta/H&M divided blue
Boots/H&M divided
Boots/Wedins
Jacka/H&M divided
Väska/Gammal
Sjal/H&M acc
Solglasögon/Ginatricot

GODMORGON. Nu börjar det likna någonting, solen skiner. Har en känsla av att jag alltid börjar med en liten väderleksrapport - faktiskt sant. En rapport gällande min mage är att jag fortfarande mår illa efter sushin, drömde mardrömmar om en massa fiskar som flöt omkring i min mun. MYSIGT. När jag insåg att det faktiskt var lax som var tagen direkt ur frysen för upptining och sedan skulle käkas blev jag illamående på nytt. MEN, ny dag och nya tag! Det kör vi på va?

VILL PASSA PÅ ATT GRATTA DEN MEST FINA JENNY AV DE ALLA - Hennes födelsedag. GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS JENNY!

VILL ÄVEN PASSA PÅ ATT SÄGA ATT DET ÄR SISTA DAGEN ATT RÖSTA! Snälla, jag ber er, jag vill vinna
- RÖSTA HÄR!

23:03 NI TOG MITT HJÄRTA

Emelie, jag, Vickan och Johanna nyårsafton 2009/2010

HUR ROLIG DAG? Mycket. Jobb, sedan träff med Johanna, vi gick till luthagen för sushi, åt, spydde nästan (jag brukar inte klaga men NEJ vad äckligt det var, så fruktansvärt gigantiskt makalöst äckligt, rå fisk, i min trut? NEJ TACK, sedan kom Frank och Josef hem till mig, vi fyra åkte för att köpa hem sjuttiofem kg godis, tryckte ner oss i min tvåsitssoffa och skrattade som galningar till SOMMAREN MED GÖRAN, efter någon timme intog Emelie hemmet och vi fem var samlade. De har precis lämnat mitt place och nu blir det sömn. Gissa om jag har kärlek i blodet nu? Om jag har.

SAKNAR DOCK VICTORIA - KOM HEM!

11:21 DEN DÄR SOMMARKJOLEN




Kjol/Ginatricot
Skjorta/H&M trend
Skor med kilklack/H&M divided

GODMORGON! Snön faller och det är nyhetsmorgon på tv:n. Trisskraparen vann precis 300 000 kr. Han såg oberörd ut, helt ärligt, skulle jag vinna de pengarna skulle jag ju dansa bugg runt programledaren. WHAT? Varför säger de inget. "tack, det var ju kul!" JÄTTEKUL! Åh, jag skulle skrikit som bara den. Anyway, den dagen, nu måste jag klä på mig, kan vara en fördel, för att jobba och sedan är det JOHANNA som är fokus idag. Har jag tur ska jag få lära mig äta sushi. Kanske. Vi får la se, isåfall intar vi luthagen, de sägs ha den bästa.

& Hörreni, glöm inte bort att rösta nedan! TACK SNÄLLA!

20:57 SOM TAGET UR ETT PÅSKÄGG


Klänning med enorm tyll/H&M trend
Skor med kilklack/H&M acc
Detta var alltså vad jag var klädd i igår, gårdagen till ära.

Efter att ha gråtit till gossip girl (söndagens rutin!) och införskaffat lite (läs mycket! söndagens rutin!) godis sitter jag nu nerbäddad för att se en film. Vilken underbar dag. PRECIS vad jag behövde. Har tagit en liten rundtur med kameran i stan och gick upp till slottet, ställde mig mot staketet, tittade ut och lyssnade på musik. Utsikt över hela staden. Solen sken. Jag gillade det. Mycket.

17:30 OUTFITTÄVLING

JAG HAR BLIVIT EN AV DE FYRA FINALISTERNA OCH JAG TACKAR ER GÅNGER TUSEN OM NI VILL RÖSTA? (blev så chockad när jag gick in och tittade på hennes blogg, så var jag där på en bild. whhaaaat? haha, tusen tack på förhand! ni är guld värda!)

Blogg: http://westmanshanna.blogg.se

16:26 DEN LILLA VITA


Klänning/H&M garden collection
Skor (ej med på bild) klackar/Divided exclusive

Hann inte med en sådan där superduperbra dagens igår. Men ni ser självaste fantastiska klänningen iallafall, dock är den lite stor upptill MEN jag lyckades dra på mig en bra axelbandslös bh. Tänk på det när ni använder tub upptill. De sitter bättre! (nähä?!) Jaja. Vill bara tacka för igår igen, förstår inte vad som har hänt i uppsala, plötsligt är alla samlade på ett ställe. KUL säger Malin.

11:33 VI SÄGER GLAD PÅSK?




GODMORGON. GLAD PÅSK. Ja, vad säger man? Min gårdag var helt fantastiskt underbar, ni ser ju ovan. Sedan var vi på bio - såg änglavakt. Väldigt tankfull film, väldigt djup. På kvällen kom Tove & Kattis hem till mig och vi drog ut framåt tolvslaget. Fantastiskt. Allt är bra. Denna morgon vaknade jag innan tio och var pigg, gick ut för en promenad till ica och har nu avnjutit (vilka fina ord jag använder!) frukost. Snart gym. Bra drag!

11:30 PORTRÄTT


(låter bilden tala för sig själv och sticker iväg hem till min faster för att spendera denna soliga dag ute på altanen och mysa. ja tack.)

09:07 EN SVÄNG PÅ STAN


Leggings/H&M trend
Boots/H&M divided
Väska/Ginatricot
Tröja/Monki
Jacka/H&M divided
Sjal/H&M acc

Jag visar aldrig med jacka&väska och kände därför att det var dags, nu när det är så hemskt varmt och fint utanför väggarna. GODMORGON förresten, sitter med en kopp kaffe (nu ljög jag, har en cappucino? stavas det så?) sedan ska jag hem till faster. Efter det spinning. Efter det bio. Efter det vara med Sofia.

18:54 JUST NU

Utanför mina fönster pågår ett mc-lopp, jag ljuger inte. En efter en drar förbi. Asfalten är framme. JAG (tror knappt mina egna öron eller ögon) vill till och med hoppa upp bakom en het hunk och glida iväg (detta får mig att tänka på turkiet, eller vad säger du vickan? ;) haha ingenting mer nämnt om detta!) i solnedgången. Mor ska vara stolt som har en man med mc-kort (och mc också för den delen!).

Vill bara nämna att det är NIO grader plus ute också, bara så ni vet.

17:38 NY LÄGENHET?

(där jag bodde förra året!)

WOW. Jag vill ha den. JAG VILL HA DEN. Okej, jag äger denna och jag ser verkligen ingen anledning att flytta MEN vad jag vill ha den. Perfekt när man kanske en fin dag träffar en vacker karl också? Well, den är dyr. Den är dyrare i hyra MEN vad jag vill ha den. OCH den är där jag bodde förut. Typ.
Annars har jag haft den bästa dagen på länge. Bara en massa par som gått runt och hållt varandra i händerna och skrattat (nej, nu ljög jag.. förstår inte det där, alla kvinnor ser så sura ut och killarna går efter som värsta svansarna 1. har inte männen något eget val? 2. kan inte kvinnorna uppskatta sina män? 3. brukar man inte skratta med sin själfrände? 4. alla ser ut att ha så tråkigt medan jag går bredvid och bara ler för att jag tror att de har roligt? eeh?)
Jaja. Hoppas ni alla uppskattar er kärlek på bästa sätt.

11:14 HON OCH JAG

<




Hey darling. NU saknar jag Johanna mer än någonsin och tanken över att hon befinner sig i samma stad gör det inte lättare.. MEN så ska hon iväg till skärgården och vi kommer inte kunna ses förrän måndag.. den som väntar på något gott right? Innan dess har jag tusen saker att hinna med.. så jag ska försöka ta det lugnt med tanke på att jag köpt mediciner på apoteket för över tvåhundra spänn. KUL LIV?

22:32 FIRA JUL MED OSS


Vaknade upp och brasan var tänd...

Mor och far hade hittat på en massa rim och vi fick gå en "skattjakt".. (ja, jag är 21 år gammal..) (: 

En massa julgodis är såklart ett MÅSTE, på bilden visas fudge

Min lillebror drog en egen rockkonsert (båda mina bröder är fantastiskt duktiga på guran.. wow (han kommer slå mig gul och blå för att jag visar denna bild! hihi!)

Kära syskonskaran i väntan på julklappar, aaaaah, alla är nervösa (eller så var det bara jag!) Såklart sitter vi med varsinn iphone och jämför

Mor och far stod för all mat och det gjordes med bravur. GOTTIGOTTGOTT. Finaste föräldrarna...

Här ska det ätas minsann, fyrtiofem rätter senare är man proppis

Jag tog bilder på tv:n, haha, nejmen detta är min favvo PÅ RIKTIGT, "Säg MAMA!". Bästa bästa

Min mor höll i sången! Hon fick ingen sittplats så det blev golvet, men lika glad för det var hon! Yey!

Den ultimata läppbilden (jag och min lillebror kör en sådan här fulbild varje gång vi ses!)

HÖRRNI, jag saknar min familj. Dags för en resa hemåt kanske?

21:25 DAGENS KOMMENTAR

... sa till sofia att hon har den mest MINSTA rumpan och att hon skulle ta en blick åt MIN ... fick tillbaka: "Men Malin, din är ju fast, min bara fladdrar...." HAHA. Sötunge.

(bör kanske lägga till att denna kvinna är smalare än en sticka! och en snygg sådan!)

Detta inlägg var bara en liten parantes. Jag bjuder på mig själv. Det kan ibland bli för mycket? Eller så uppskattas det.

20:00 RÄNDER PÅ RÄNDER



Kostymbyxa/Weekday
Skor/Weekday
Linne/H&M LOGG
Kavaj/H&M divided

GODKVÄLL. Känner att det verkligen inte är någonting roligt på tv:n.. såå, en film kanske? Tack för en underbar dag! Jag känner mig på toppenhumör. PÅ RIKTIGT. Wow. Vilken känsla.

08:50 ÖGONGODIS


Tre nya ting från ginatricot, vilket mönster tror ni jag drar på mig idag?

btw. idag är det den första, ÄNTLIGEN är mitt internet snabbt igen (det brukar gå i ca 20 dagar, de resterande 10 är seeeegt som bara den! tråkigt!)

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”