21:29 TIDER ATT MINNAS


En underbar dag i käraste västkusten i somras i ösregn

Springer runt och provar en massa kläder. Jag vill se påskig ut imorgon.. hade jag varit en färgglad tös likt min snygga vän Sofia hade detta varit en enkel match MEN mina färger består av svart. Ibland vitt. Kanske grått. Ja, ungefär som tv:n var under 60talet. NU måste det ske en förändring innan sommaren står här. Vi börjar med en fantastiskt fin kjol (ja, jag köpte den idag MEN hade presentkort. Den var gratis!)

FILM - MYS. Join me?

19:21 KLÄNNINGEN

Klänning/The garden collection by H&M

Yesbox. Den hängde bara där, på ett ställ, bara sådär. Det var min storlek (dock måste någon lite större provat den hemma för att den var riiiiktigt stor i storleken, tråkigt) och måste ha varit en retur. Men jag tackar och bockar. Ni får se den på... lite senare!

14:09 ETT BRA KÖP

Sko H&M divided

VÄLKOMMEN till min skohylla. PRECIS vad jag behövde idag (nej kanske inte riktigt, jag skulle bara shoppa grejer till min kära johanna som fyller år MEN råkade komma över dessa skor... och lite till!) och de är perfekta att jobba i... med en liten kilklack. Nu när jag skriver mer och mer märker jag faktiskt att jag BEHÖVER ett par. Det är ju VÅR och man kan inte gå i vinterskor då.. nejnej.

10:53 MIN FAVORIT JUST NU




Kjol/Gammal från indiska
Bustier/H&M
Kavaj/H&M trend
Skor/Dinsko

Har hållit på att skriva detta inlägg i en evighet känns det som. Satte igång en film mitt i alltihop, drog fram dammsugaren, gick och duschade, sminkade mascara med den vänstra handen, dammsög med den högra, insåg att det inte gick när jag tittade mig i spegeln och var svart på hela näsan, slutade dammsuga, satte igång kaffe, värmde mjölk, tappade ut hela muggen i micron, fick rengöra hela micron i hundratusentals timmar (luktar det mjölk förstör det en hel lägenhet), värmde mjölk igen, drack kaffe, åt frulle, bloggade, la in bilder, torkade håret, bloggar. BLOGGAR. Nej men jag är inte sysslolös iallafall. Nu fick jag ont i magen. Buu.

21:04 DET HANDLAR OM KOMBINATIONER




Kavaj/Monki
Leggings/H&M dam
Bustier/H&M
Skor/Dinsko

Känns som om jag har lite brist på inspiration nu för tiden.. MEN det ska det verkligen bli ändring på! Ja tack. Till någonting helt annat - har tänkt att leva på lösviktsgodis i sex dagar framöver.. vad tror vi om det?

20:22 ETTHUNDRA RIKSDALER


Skor SONIA RYKIEL for H&M

Jag har mått så fruktansvärt dåligt idag att jag faktiskt inte ens orkar ha laptopen i knät. NU blir det arn (ja sofia och mamma lena, jag är INTE på gymmet! jag VILAR!)

18:36 ROSA UPP I DAGEN


Så drog jag iväg till gymmet direkt efter jobbet och nu är jag hemma igen. Sitter och äter digestive med cream cheese (bara en parantes). Blev så himla besviken över att det inte är gossip girl idag. HUR SKA MAN ÖVERLEVA? Ilandsproblem? Va?

10:59 VICKAN

GODMORGON. Igår efter jobbet mötte jag upp min kära kusin och bästa vän Victoria, fikade på waynes, gick och köpte mat och lagade denna hemma hos mig. Hur mysigt som helst. Min älskade vän. Imorgon åker hon tillbaka, tråkigt tråkigt tråkigt. Sedan blev det modevisning mitt i natten. Natten var ung och det gillas.

JOBB lite senare då.

08:51 LEOPARDENS INVASION



Shortsdress/H&M divided (99:-!!!)
Kavaj/Ginatricot
Prickar/Ginatricot
Pumps/Dinsko

LÖRDAG och PLUSGRADER. Det gillar Mallan. Har precis kokat ihop en pasta med pastasås (denna månad har jag tänkt vara ekonomisk och faktiskt äta upp det jag har hemma INNAN jag köper lunch ute - deal!) Har försökt att leta efter en bild på mina skor också men hittar inte en endaste på hela nätet, får ta en egen. Visas i em. Nu ska håret plattas - ja, jag gör det dagligen för att det är så nött. Bra... not!

20:24 TOLV TIMMAR SENARE



Idag råkade jag köpa mig ett par skor! Vilka det är får ni se lite senare...

Jag kan inte röra mina ben. Jag kan inte stå upp. Jag kan inte sitta ner. Klockan 07:24 drog jag på mig mina klackar till skor och började jobba.. Klockan 19:15 stämplade jag ut och drog av mig mina söta små klackar. HALLÅ. Tolv timmar. Mina fötter. Mina ben. MIN RUMPA. Jag har ont överallt. Klagomål är inte min starka sida (är hellre glad) men nu har jag ont. OCH DÅ GÖR DET ONT.Jag måste vila. PÅ riktigt. Vila.

MEN MÅSTE TILLÄGGA: Den bästa dagen på länge. Fantastiskt kul! ALLA var så glada. Till slut taggade jag de sista kunderna med att "det är soolsidan ikväll" och alla blev ännu gladare. Det är verkligen solsidan ikväll. Nu kör vi!

07:06 JUST NU





Dags att springa iväg!

06:44 DEN NYA BOKEN

Ett av mina senaste fynd... ca 60kr!
Verkar helt fantastiskt bra med dess bilder och tips!

Dimman ligger över oss utanför och jag hörde precis att det ska komma ett (nytt!) snöområde in över sverige. Varför? Annars är jag verkligen trött, kände att jag fick ta tag i grannens kraft för att komma upp denna morgon MEN det fixar vi.. right? Det kommer bli hur roligt som helst med clubfrukost!

& Tusen tack Mia för din glada kommentar. Den gjorde mig glad. Huvudsaken är att vi har det roligt i livet! Jag hoppas verkligen att under all sådan här stress ändå kunna behålla ett vackert lugn och ett glatt leende, med hjälp av er alla förstås!

21:39 BLOMMIG VÅR



Klänning/H&M The garden collection
Skor/H&M divided

GODKVÄLL alla goa och glada. Jag är på ett toppenhumör efter en helt förträffligt underbar dag på jobbet och sedan ett utomordentligt bra och HÅRT gympass. Det gillas. Men en sak jag gillar mer - den här klänningen. Tro mig, jag har fantastiskt fina plagg i min lya MEN jag tror inte att något av de är i klass med den här. Känner jag mig rätt kommer denna klänning leva på min kropp i sommar. It's a promise. 

(& jag gillar också att så många andra berömde den! Kul!)

08:56 THE GARDEN COLLECTION 10.00

Tunika/klänning 199:- H&M.COM

GODMORGON. Jag har totalt tittat fel på mitt schema idag, ojdå. Iallafall vill jag verkligen rekommendera denna klänning till er alla PERFEKT i sommar. Jättefina färger, fint ljus, fin till träklackar (ett par skor jag INTE äger). Tänker klä på mig klänningen idag för att få lite sommarkänslor. Ja tack. Idag klockan 10.00 släpps kollektionen. WOW.

På tv:n är det kramkalas - bokstavligen. Jag ska ha kramkalas med min kusin som kommit hem, SNART!

22:02 DU TOG MITT HJÄRTA

När jag tittar på serier, när jag tittar på film, tänker jag alltid på samma sak. När jag stirrar mig blind i en vägg. När jag ser mina ögon i spegeln. När jag går längs trottoaren. När jag springer på bandet. När jag vaknar på morgonen. När jag somnar på kvällen. Du tog mitt hjärta. Jag valde fel riktning och det är någonting jag får leva med. 

19:37 JEANS PÅ JEANS


Jeans/Cheap monday
Jeansskjorta/H&M divided blue
Skor/Dinsko
Rosett/Ifrån en klänning Ginatricot

Hörrni, jag visar en favorit i repris, för att den blev så lyckad sist känner jag :) NU: Har precis klunkat protein och det är Halv åtta hos mig

13:28 LILA OCH ROSA


På bilden ser ni nytt lakan, nya kuddar
(glömde såklart att köpa innerkuddarna!)
IDIOTISKT dumt om jag får säga det med egna ord.
Detta ska givetvis fixas, men erkänn, ganska sött va?
Allt kommer ifrån H&M HOME som jag förövrigt rekommenderar skarpt!

11:36 KLÄNNING MED LÖS PASSFORM



Klänning med axeldetaljer/H&M TREND
Skor med skridskosnörning/Dinsko

Har hållit på att rensa hit och dit i min garderob - lova mig att ALDRIG köpa kläder. På riktigt. Sluta köp kläder! Det blir bara en massa arbete! Haha, okej, det kanske är jag som ska sluta med det.. har en känsla av att jag skulle kunna berika ett helt u-land med kläder. Mycket kläder nu, men jag är ju Malin Kläder Rönnquist.
Känner att min morgon har börjat på ett perfekt sätt (ja, jag åt kex och kaffe alldeles nyss! nöjd!) och tänker nu ta mig ut på stan för att kika ÄNNU MER på inredningsting.

MISSA INTE ATT KÖA IMORGON. 10.00 THE GARDEN COLLECTION. JAG LOVAR ATT DET ÄR VÄRT DET.

09:14 DJURISKT SNYGG


H&M

Ni hittar mig och denna finfina bikini i sthlms skärgård i sommar! Stekande i den underbara solen... *duns. Jag är nere på marken igen, city och det är nollgradigt. Solen är framme och jag har tagit mig en promenad, sedan till ica för att köpa färsk frulle.. GOTT!

22:35 GRATTIS BÄSTA 24ÅRING

VÄRLDENS BÄSTA SIRI fyller år idag, detta nämner jag VÄLDIGT sent men känner att, innan jag entrar sängen, måste skriva in en rad för att HYLLA denna underbara brud. Vi har alltid härligt tillsammans! DET GILLAS! Grattis igen goding!

Jag trivs bäst (MYCKET BRA) mellan dessa två. Fialotta och Siri,
bilderna är tagna för ca 1 år sedan.

21:36 ATT KLÄ SIG FÖR KVINNOR


Kavaj/Monki
Leggings/Ginatricot
Linne/Weekday
Skor/Dinsko

Det här måste vara den ultimata outfiten som någonsin gjorts. 1. Att bära leggings är som att bada i bomull. 2. Att bära leggings är INGEN hit hos män (de skulle kunna hugga av högerhanden för att se kvinnor i vita linnen och tajta jeans.) 3. Men vi kvinnor klär väl oss för kvinnor... eller hur? Tänk vad tider förändras. MEN det jag vill komma fram till är att detta är BRA arbetskläder OCH snygga också.

EN FÄRGAD KAVAJ i vårgarderoben - CHECK!

20:02 UTANFÖR IKEA



Firade födelsedagsbarnet (och min kusin) i söndags tillsammans med min faster. Vi intog IKEA, åt mat och var i gränby köpcentrum (sedan var det dags för ett spinningpass!) Jag hade min nya jacka dagen till ära, finns på H&M.

Har precis hällt i mig protein (efter gymmet!) och är redo för kvällsmat. Tittar på DATING IN THE DARK (vem gör inte det!?) haha. Lite senare får ni bild på mitt nya fina lakan. Ja tack.

21:04 SMYGTITT


TITTA IN I MIN GARDEROB
. Ni ser kanske lite nya ting också? Det där i leopard (fint vikt MALIN!) är en shortsdress och den klänning som ligger under är den finfina från THE GARDEN COLLECTION (en bättre bild kommer!). Annars har jag på mig leggings från ginatricot, linne weekday och en skjorta ifrån H&M trend.
NU: Svenska Hollywoodfruar

16:51 FÖR NÅGRA MÅNADER SEDAN


JAG ÄR PROPPMÄTT! Här snackar vi mätt på hög nivå. Gjorde precis ris och laxfilé sedan hade jag även köpt en sådan där "skagenpanna" som man häller i och ge-mig-styrka vad gott det var! Då kom jag att tänka på den tiden i december när jag inte hann äta middagar utan allt kretsade kring jobbet och wow vilken skillnad. Eller wow och wow, jag ser ut som ett vandrande skelett och vägde 5kg mindre. Såg jag verkligen ut sådär? Inte konstigt att människor sa till mig.

Nej vetnivad, min kropp reagerar sjuuukt dåligt på stress (är det inte min mage - så är det min vikt) och jag är trött på det. Kan jag inte bara få leva som en normal funtad människa? Nu står det träning på schemat med fialotta.

OCH FÖRRESTEN - ni får tycka vad ni vill. Jag tycker om min kropp som den är NU. Jag är ju fortfarande Malin - dock lite större, lite bredare.. tjaa.. tänk bridget jones! HAHA.


14:10 VÄLKOMMEN HEM TILL MIG

Titta så fina de är! Marilyn fick flytta in alldeles för bara någon timme sedan (jag var den värsta kunden man kan tänka sig "den får inte vara för färggrann men inte heller svartvitt. Det MÅSTE vara Marilyn och helst med bara en liten accentfärg..." blabla. Han letade och letade. Vi kom tillsammans fram till denna och han monterade ihop den (kanske skulle ta med den andra tavlan som jag själv monterade ihop igår till honom.. eh.. jag råkade lägga den på ett ostädat och ICKE dammsuget golv och nu, tjaa.. den är dammig - INUTI! Jahaja. Värre saker har säkert hänt på detta klot.. men jag är skeptisk förtillfället.)

Juste, skulle lämna in min klocka också. Gick dit med garantin och klocka. "Garantin täcker inte detta så det kostar.. tjaa.. 150 kr för en ny sek-visare och ett nytt glas går på över trehundra" Jag sa tack och adjö. HUR KAN EN MÄNNISKA TRO ATT JAG SKA BETALA när jag har en garanti? Dum. DUM. Otrevlig också. Tacka vet jag H&M.

Köpte mig lite annat idag också.. ni får se snart. FÖRST ska jag sätta mig och titta på en film jag investerade i. Med tanke på att SOMMAREN MED GÖRAN är min favorit just nu.. kan denna tänkas bli en konkurrent...

09:53 JUST NU



Jag är kanske den mest vill-jag-ha-någonting-gör-jag-det-på-en-gång människan i hela världen. Imorse vaknade jag klockan strax efter sju och insåg att jag ville ha min höga hylla till en sideboard. SAGT OCH GJORT. "hur ska jag få ner den tunga?" tänkte jag men lika snabbt kom jag på att lägga en handduk på golvet och sedan, sakta sakta, höll jag emot och ner den kom. WoW. Det blev så himla fint. Tog bort alla böcker som inte är rosa och la de i köket.. mitt rum blir bättre och bättre dag för dag.

DET lakan ni ser i bild är ifrån H&M.com och är i lila och vitt. Tavlan kommer ifrån IKEA, köptes igår och föreställer NewYork i kartbild. Nu ska jag ut på stan och investera i mer fina ting. Inredning blir roligare och roligare ju mer man köper. Konstigt nog.

08:13 DU TOG MINA SKOR


GODMORGON. Jag är uppe i tid och ska nu sysselsätta mig. Det tar ungefär trehundrafemtio år att lägga in bilder, men vad gör man inte?! Mina lakan är fantastiskt fina och idag ska jag skaffa mig mer snyggt - som matchar min nyinköpta NY-tavla. Yey.

17:38 HÖGRE HÖJDER

Skor/Weekday
Kjol/Monki
Skärp/H&M trend
Linne med byglar/H&M the garden collection
Hatt/H&M

Det jag gjort den senaste tiden är jobbat och tränat. Jobbade min nionde dag i rad IDAG. Vilken känsla att få sova ut imorgon. Hallå hörrni, jag hinner ingenting mer än att säga hej och hejdå. Nu är det kalas på G. GRATTIS!

20:13 EN FYRA AV MIG

VILKEN ÄR DIN FAVORIT? (fråga om ni vill veta vart någonting är köpt!)

16:51 TILL ALLA MÄN

Foto:

13:05 DAGENS DILEMMA

Det enda jag känner... är att jag vill sova. Jag vill bara Sova. Få sömn. Sova. SOVA. SOVA. Jag vill sova. Åh vad jag vill ha sömn. Sova. Sömn. Det klingar så fint. Lägger jag mig - somnar jag.

Jag vill inte sova. Fy vad tråkigt.

22:07 JEANSSKJORTAN

Pumps/Dinsko
Leggings/H&M trend
Jeansskjorta/H&M divided (för en tjuga.. eller två)
(fråga inte varför jag står så inåt med mina fötter.. well..)

Har inte hunnit blogga. Mestadels haft annat för mig och nu ska jag ringa min fina johanna. Ja tack.

08:52 EN DOS AV FÄRG

Klänning/H&M trend (ny!)
Skor/H&M divided
Tröja (transparent)/H&M divided

Den här klänningen tänker jag ha på alla dop och bröllop som jag går till så fick jag tillbaka "Men Mallan, du går väl aldrig på dop eller bröllop?" "NEEEJ, men jag ska BÖRJA!" Exakt. Bjud mig. Jag kommer! btw. visst är klänningen fin?

08:34 RANDIGT OCH DRAPERAT

Kavaj 249:- H&M divided, Kjol 349:- (nedsatt till 50:-) H&M trend.

Igår: Godis och en halv wallander-film - sedan bytte jag till bridget jones (:
GODMORGON
. Tänkte ge er lite shopping såhär på de tidiga timmarna. Jag gillar båda dessa plagg (som vanligt, varför skriver man egentligen att man ääälskar varenda litet plagg som kommer in genom dessa väggar? ALLA skriver ju det? Hur kan man älska så mycket? Weell, jag gillar. Att man älskar någonting kan man bara göra i personer)

18:41 BOKTIPS

En bok för de flesta tjejer.. I guess. KOLLA PRISET!

Tränade direkt efter jobbet och vem var där om inte en deltagare från PH. Hur coolt var inte det? Han tränade i keps. Well, när vi gick hem så höll han upp dörren för mig. Jag tackade. Han sa: "varsågod" med ett leende lika brett som USA. Kan det vara ödet?

18:31 NÄR SOMMAREN NÄRMAR SIG

Jeansshorts/H&M divided
Linne/H&M The garden collection
Boots/H&M divided
Hatt/H&M acc

MATEN är i min mun. Det blev penne pasta med tomat&basilika pastasås och en rensad (ja, jag rensade själv) grillad kyckling. On top of that - riven ost. Jag säger bara en sak: FANTASTISKT GOTT! Har även köpt en kladdkaka i efterrätt. Kom och ät!

08:07 DEN KORTA TOPPEN

Leggings/H&M trend
Skor med kilklack/Weekday
Bustier/H&M under
Skjorta i transparent material/H&M trend

Slänger in denna dagens för några dagar sedan när jag ändå inte har någonting att göra (mamma du kan vara lugn, jag stängde skjortan!). Med tanke på att jag har jobbat på TREND sedan första januari kommer mina flesta kläder därifrån, passar mig perfekt! JA TACK! (jobbade även på TREND i sthlm, hamngatan, trivs som fisken i vattnet på denna avdelning!)

07:58 DET SENASTE FYNDET

Klänning H&M trend 399:-

GODMORGON. Idag drar jag på mig mitt nya köp, fantastiskt fin klänning. Jag tänker mig dock denna till ett par klackar i beige färg i sommar (vilket tur att jag har köpt ett par då!) Vad tycker ni, är klänningen fin? Är det okej att visa shopping i bloggen? Eller vad vill ni egentligen se?

08:48 MINA FAVORITER




(troligtvis bara för att de är så lugna, jag vill dock INTE att de ska vinna och representera sverige. Vilken är din favorit?)

19:27 GÅRDAGENS

Skor/Dinsko
Leggings med benskydd/H&M trend
Linne/Weekday
Hoodie/Ginatricot
Skinnjacka/Ginatricot
Sjal (ej på bild)/H&M
Väska/Zara

WOW. Igår kunde jag gå i glajjer och skinnjacka. Vilken värme. Nu blir det någon slags medelhavspaj dvs, pajdeg med olivolja, körsbärstomater, basilika, mozzarella.. tja alla ingredienser jag hatar mest av allt! Men man måste väl pröva?

15:30 DE NYA BÅGARNA

Solglasögon 59:- Ginatricot

Jag gillar dessa, att de är i leopardmönster och stooora. Ett par som inte ens är i likheten av alla jag har. Wow. Bra Malin. 10 pluspoäng.

12:53 40 ÄR DET NYA 20

Jag kan inte släppa det där med att nu går det utför. Plötsligt blev jag gammal och grå. 21 år. Är det verkligen så? Är det nu livet bara dalar? Eller är det nu allting faller på plats och det bara ger med sig? Tvätten var det ja. Sedan ska jag köpa proteinpulver eller någonting annat liknande. Jag har aldrig vägt så mycket som jag gör nu. Jag har aldrig tränat så mycket som jag gör nu. Jag har aldrig ätit så mycket som jag gör nu (mina portioner är mer än det dubbla jag åt innan!) och ÄNDÅ mina damer och herrar.. har jag exakt samma strl. Sjukt egentligen. SÅ ATT jag orkar inte äta hela tiden och därför behöver jag kosttillskott. Ni får tycka vad ni vill faktiskt.

11:09 THE GARDEN COLLECTION

Topp 149:- (tänkte matcha den med den där kavajen från H&M trend och även ett par korta jeansshorts, perfekt i sommar!)

Klickade precis hem den här klänningen också (blommiga!).. och lite annat smått och gott för 1500:-. Det var det värt. Mestadels lakan och fina örngott. fantastiskt roligt att göra sitt hem lite vårfint.. Håller ni inte med?

09:00 MITTEMELLAN

Malin, 17 år, page,

Jag försöker att inte blogga, men kan tyvärr inte hålla mig så jääättebra! Detta pga. omständigheter som egentligen inte bör skrivas här. Inte offentligt. Däremot är det SÅ roligt att blogga att jag faktiskt måste. Idag är det tvättning på schemat. Yey. Yippiieyey. Nästan. Igår gick jag på stan med Siri fika/lunch, sedan träning, efter det bjöd en killkompis ut mig på fika och tvkväll. Härliga tider. Han berättade dock att jag tyvärr haft min "storhetstid", att man nu förtiden ska vara runt 18/19 år, det är tydligen det nya svarta. Vi, över 20, är för gamla och börjar förfalla. Det känns ljuvligt att höra. Not. Vaknade denna morgon med världens magknip, efter fil och flingor känns det nu bättre.

Tänkte visa lite shopping senare också? Ja tack. Nu kör vi!

10:08 FLÄTAN

Topp/H&M trend (perfekt plagg i sommar!)
Shorts i skinnimitation/Ginatricot
Skor med kilklack/H&M acc
Halsband som armband/Indiska

GODMORGON. Jag raderade det sista inlägget igår... har sovit som en björn inatt känns det som. Vaknade runt klockan sju och det var riktigt ljust ute, trodde att jag försovit mig och drog snabbt till klockan. Nejnej. Kunde sova minst TVÅ timmar till. Åh så härligt. Sedan lyckades jag tappa ner duschslangen på golvet i badrummet och ni som kan tänka snabbt kan ju inse hur mycket det blev att torka upp efteråt. Jag fixade det med. NU göra sig klar och sedan jobb. Jag tror på den bästa dagen på länge. Jag menar, dagen räddades redan inatt då jag läste av Daniel nedan att han ska flytta till uppsala till hösten. Fantastiskt tycker jag. Johanna kommer ju också tillbaka. Och Victoria. Och alla andra goa och glada. ÄNTLIGEN!

19:00 VI




När jag har tråkigt tänker jag tillbaka till denna resa i somras. HUR ROLIGT HADE INTE VI? Åh vad jag saknar er alla. Tänkte även passa på att lägga in låtar som Daniel sjunger så fantastiskt underbart fint. Jag är stolt. (mannen till höger om mig på översta bilden!)



15:52 JUST NU

Efter att ha sovit ca två timmar inatt, varav några timmar gick åt till att städa upp efter den vas jag slängde rakt in i väggen, sedan gick några timmar till att spela piano och inse att - tja, det blir inte bättre än såhär - några timmar gick till att läsa bloggar och sedan hittade jag faktiskt en biljett till ett flyg om två veckor också, tänker jag ändå ta mig iväg till gymmet och köra spinning. Insåg för några timmar sedan när jag var där sist att jag faktiskt vill köra hårt idag och JA, fick boka om och det fanns en plats. Skönt. Spinning at 17.

14:35 DE VACKRASTE SKORNA



Skor/Zara (ja exakt, jag har INTE stängt de, orkade inte göra det bara för att lägga in lite bilder)
Kjol/Monki
Body-korsett/H&M
Kavaj/Vintage
Halsband/Indiska

HUR GÄRNA vill man inte gå i kortkorta kjolar, bara ben, höga klackar och magkorta tröjor? Med en kavaj förstås. Annars får det en helt annan innebörd. I guess. Tänkte att min blogg ska handla mer om kläder och därför vill jag visa upp saker som jag inte alls använt på länge. Vad sägs om det?

12:06 MINNEN





Balen. 2007. Härliga minnen.
MEN jag är ju inte jag om jag inte springer till gymmet. Kan inte sitta still. Förresten mormor sydde min klänning. Det finns INGEN som är så duktig som hon är på att sy. Jag lovar. Vad tycker ni? Godkänt? (:

10:32 SVART PÅ VITT


Skor med kilklack/H&M
Skinnbyxor/H&M
Skjorta/Monki
Halsband/H&M divided

Sådärja, nu tar vi tag i denna dag. Jag började med att avboka mitt spinningpass. Har istället lagt mig med täcket i soffan och tänkte ligga här till imorgon. Vill ni något så tar vi det imorgon.

20:55 MOOD

Jag har faktiskt verkligen INGENTING att säga. Eller jo, det har jag faktiskt. Jag skulle kunna ge bort exakt alla mina kläder för honom. Om jag så behövde. Bloggen också för den delen. Och kanske tv:n. Men där går troligtvis gränsen.

12:44 STOPPA PRESSARNA: JAG BÄR FÄRG!





Kavaj/Monki (ny!)
Leggings/H&M dam
Korsett/Ginatricot
Boots i lack/Monki

Detta hade jag på mig igår. Anledningen till att jag knäpper så många bilder, fram och bak etc, är för att jag vill ge er inspiration från alla håll och kanter. Jag vet själv att det kan vara svårt med plagg och hur de sitter fram respektive bak DÄRFÖR vill jag bara visa det. Inga andra anledningar. Bara så ni vet.

11:10 ALLA GODA TING ÄR FYRA

Lite nya armband från H&M, tycker att de kommer passa perfekt ("passar perfekt" som min lillebror sa när han fyllde - hur många år mamma? - och provade sina hockeyhandskar! haha, älskar den minen! ni förstår ändå inte, anyway..) till min hatt, mina jeansshorts och kanske ett vitt linne i sommar? ja tack.

Solen skiner fantastiskt fint utomhus och jag ska ta mig en dusch.

23:42 VÄNDA PÅ DYGNET?

Jag är helt sagolikt pigg, på riktigt. Sitter och stirrar igenom en massa bloggar, provar kläder, springer runt, äter en smörgås, försökte trycka i mig en apelsin MEN det misslyckades (har ätit godare), tittar på tv, skrattar ihjäl mig till solsidan, muntrar upp mig själv med ett leende och tänker att: snart är det vår.

MEN HALLÅ. Nu börjar ju smala sussie. Har faktiskt aldrig sett den rullen.

20:33 NYINKOMMET PÅ H&M

Ringar 2-pack 99:-

19:58 DEN FÖRKORTA SKJORTAN


Skjorta/Monki (ny!)
Kjol/H&M divided
Linne-bustier/Weekday (ny!)
Skor med skridskosnörning/Dinsko
Halsband/H&M

(jag har börjat göra bilderna större, vilket gör att jag också ser större ut, men är det okej? Känner att det är lite roligare med stora bilder? Eller vad säger ni? Ska vi återgå till de mindre?)

21:48 DEN RANDIGA SKJORTAN


Jeans/H&M divided
Skor/H&M
Stråhatt/H&M
Skjorta/Ginatricot
Väska/Ginatricot

Såhär får ni troligtvis aldrig mer se mig. Haha, det hör inte direkt till vanligheterna att använda skjorta och jeans MEN kände igår att: jag måste testa. Fungerar det?

08:57 STRÅHATTEN


Köpte mig en alldeles ny hatt häromdagen OCH jag kan ha den. Trots att mitt huvud är lika stort som jordgloben själv kan jag HA den. Wow. Tänkte att den kommer vara snygg i sommar till vitt linne och jeansshorts. Vad tror ni? Hade svårt att somna för två dagar sedan så dessa plagg drog jag på mig strax efter tolv bara för att ha någonting att slösa min energi på. Gillar kjolen som kommer ifrån H&M trend, iofs det gör spetsen med och bustiern från H&M underklädesavdelningen (129:- är ett riktigt kap). Har en känsla av att det kommer vara ungefär såhär som man ser ut i sommar MEN kanske inte lika mycket hud? Weell. Det blir bra det.

NU ska jag packa ner matlådan och försöka göra mig klar för jobb.

20:46 JEANSSHORTSEN UNDER EN HUNDRALAPP





Pumps/Dinsko
Jeansshorts/H&M 99:- (billigare får man väl leta efter right?)
Tröja/H&M divided
Halsband/H&M divided
Skärp/Gammalt
EFTER spinningen (åh, trodde INTE att det skulle vara intervaller) och synsam gick vi vidare till HK och efter det för shopping och godis. Well, kom hem med några plagg, dock är byxorna förstora - SKIT också. Rent ut sagt. Jag blev så glad när jag såg dem men nej.. kavajen, skjortan och de två bustierna är perfekta. Snart GA. Gillar?

15:37 HJÄLP!

OKEJ, jag har synundersökning om exakt 23 min. VAD GÖR JAG? Äter mat. Är liiiite stressad. Min middag som skulle bestå av lax, så kom jag hem och insåg att jag inte ens tatt ut den ur frysen. BRA MALIN. Det fick bli grillat kycklingbröst istället.. men gooottt något så otroligt. Jag har till och med matlåda imorgon!
Ja just det. LINSER! Sedan spinning. Efter det vipkväll på weekday/monki. Jag är väl tillbaka till sisådär 2022.

13:19 CHOCKTILLSTÅND

Jag började denna dag med yoghurt (äpple, kanel, vanilj-smak vilket gjorde att jag började må illa) tre mackor med skinka och keso. Sedan såg jag en liten snutt av en film och efter det GYMMET. Väl där gick jag upp för trappen och in för att fylla på vatten (vad det rimmar! haha). DÅ såg jag en man jag aldrig sett där förut, bara på andra ställen. JAG i min tur blev så chockad att när jag hällde vattenflaskan i munnen landade allting på linnet (snyggt malin, vitt linne och vatten över hela...) HAN i sin tur blev så chockad att han stöp på en femtonkilos hantel. Jag började skratta ihjäl mig och han likaså, trots att han hade ont i sin tå.
Han frågade om vi skulle träna tillsammans och javisst, det har väl ingen dött av tänkte jag? Så vi körde hårt och sedan var vi så trötta att vi bara orkade 50 situps på slutet (tänkte bara lägga till att han ser ungefär ut som ashton kutcher.. det säger väl allt? OCH vi har aldrig tidigare pratats vid..)
Sedan gick vi mot omklädningsrummen och han börjar med..
"Men du... får man bjuda ut dig på middag ikväll?!"
Här tänkte jag direkt vilka kläder jag skulle få ta på mig och började fokusera på inläggets plagg nedan.. sedan..
"Nej, jag tror faktiskt inte det.." (va. va. vad säger jag?!)
"Nähä, och varför inte om man får fråga?!"
"För att.. jag känner att.. jag är fast vid någonting annat.."
"Men kom igen Malin (hur kan han veta vad jag heter?) vad har HAN som inte jag har?"
Jag drog på mig ett leende, gick sakta fram emot honom, ställde mig på tå (ja han är lång) böjde mig över honom, la min ena hand på hans axel och viskade med min snällaste röst:
"ALLT!"
Sedan ställde jag ner mina hälar, vände på klacken, och gick. CHOCKAD över vad jag sagt. GLAD över vad jag gjort.

10:28 ATT BÄRA UPP DEN DÄR BYXDRESSEN


Ett väääldigt svårt platt att bära upp är BYXDRESSEN och här nedan följer mina bästa tips.

HUR SKA DU BÄRA UPP BYXDRESSEN PÅ BÄSTA SÄTT?
1. Markera de delar du vill markera. Min markering är i midjan och det ger en finare silhuett. Ibland kan det kännas som om man går runt i en pyjamas (det är trots allt jersey-tyg) men när det "händer" någonting i mitten av självaste dressen får man andra tankar.
2. Dra upp byxbenen en aning nedtill. Att visa lite hud vid ankeln ger mer fokus på dina skor och gör att inte benen ser så påklädda ut.
4. Tänk dock på att när du drar upp dina byxben förkortas dina ben en aning, det blir ett cut mellan skor och slutet av byxan.
4. Använd skor med klack för att inte få den där "hängiga" klädseln att se ännu mer "hängig" ut. Klackarna gör att du känns mer "fin" och "ståtlig".
5. Vill du bli smalare och längre använd en mörkare byxdress, ljusa byxdressar förstorar avsevärt.
6. Klä upp med en massa accessoarer, stora som små. Halsband ger mer fokus än att titta in i urringningen.
7. Sätt gärna upp ditt hår för att visa hur byxdressen ser ut upptill.
8. Jag valde en med klädda armar men till sommaren kan jag lätt tänka mig en med kortare ärmar.

VAD TYCKER NI? Är den svårburen? Kan ni själva tänka er en?
(min kommer ifrån H&M trend)

22:57 HAN SOM VALDE HENNE

.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..

21:22 OM JAG SJÄLV FÅR VÄLJA

Untitled
Topshop, Bianco Shoes, Net-A-Porter, Ulta.com


TV:n är min ikväll. ALLT börjar idag! Wow! Meeen, jag skulle inte ha någonting emot att dra på mig allt som är ovan och äta en goood middag ute. Snyggt. SNYGGT!

17:55 EFTER MITT KLIPP


... och min andre söte bror fick sig en ny frisyr. Vad tycker ni? Är han inte snygg? ;)

HEMMA från jobbet efter att ha köat på ica i en oändlighet. MÅSTE alla sluta klockan 17? MÅSTE alla handla mat därefter? Jag räknade personerna, hade 15st framför mig i kön OCH det var sju kassor öppna. Ni kan ju räkna själva?
DET SOM BÖR TILLÄGGAS: Det är INTE kassörernas fel att det blir köer. Det är de kunder som:
1. Efter att alla varor är klara inser att de inte hittar sitt bankomatkort och börjar leta runt i väskan, sedan när det är draget och köpet är klart vill de såklart ha bonusen. Ja visst, icakortet måste ligga någon annanstans i väskan.. letar vidare. BINGO. Får bonusen.
2. Precis tömt sin spargris hemma och har med sig två lådor med femtioöringar i mynt "Åh, de kommer ju inte gälla efter oktober så det är lika bra att passa på att göra sig av med dem!" 654 femtioöringar senare inser de att de faktiskt inte hade den sista femtioöringen och får ta bort en vara.
3. Överlag får "medges ej" och måste börja plocka bort varor
4. Glömmer att köpa en plastpåse, måste gå tillbaka, hämta en, betala 1,50:-, råkade lägga i självaste mynthållaren när det var en annan kund, blir galen för att han la i en femma, får inga pengar i retur.. tja.. ni fattar.
5. De som ALDRIG sätter streckkoderna åt rätt håll (Fy vad det underlättar ändå)
6. Precis hittade en bonuscheck som de såååklart vill utnyttja efter hela köpet. JA VISST, vi börjar om!
7. Drar kortet åt fel håll, drar om, går inte, drar igen.. sedan "JAG har ingen kod!" (åh, den repliken ÄLSKAR man.. NOT!) Får signera istället.
ELLER? Håller ni med? VAD ska tilläggas?

07:38 NYTT I HYLLAN


Lite nytt i hyllan, gillar framförallt läppglansen (som smakar vanilj, vilket innebär att jag alltid tar på mig dessa innan gymmet, efter halva gymtiden blir man ju alltid hungrig och då tar jag i från läpparna! haha, smart brud!) Nu ska jag springa iväg till jobbet.. känner mig en aningens seeeen idag. Vet inte varför, jag som VAR ute i god tid.

Läppglans 39,50:- st Foundation 160:- Nagellack 39,50:-

NU JOBB!

22:22 FÖRE OCH EFTER

Håll i hatten MEN jag har faktiskt gått ett år frisör så.. jag kan klippa hår. Vetni, jag säger till alla att jag hatar det (därför jag slutade och valde ekonomi istället!) MEN när jag väl står där, med alla mina saxar och kammar och frisörbälte etc. känner jag ett lugn och bara gillar det mer och mer. Läskigt huh?

MIN söte bror Edvin (12 år) ville såklart bli klippt och det är verkligen A och O att klippa hår såsom självaste personen vill ha det. Jag försöker att göra mitt bästa.. Så även på min andre bror Oscar (Bild imorgon!). De är så söta när de är klara.. de bara ler. Och jag gillart!

22:03 EFTER TORSDAGENS FLYGTUR


Cardigan, kofta/Ginatricot
Linne/H&M divided
Leggings i sammet/Ginatricot
Skor med kilklack/H&M
Dagen har verkligen gått i ett (får man skriva så, eller är det talspråk). Jobb, jobb, jobb. GISSA om det var roligt? Såklart det var. Alltid roligt. ALLTID. Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger - jag bara älskar mitt jobb. Älskar med ett stort Ä. Nu ligger jag i soffan och är så trött att jag inte ens ORKAR röra mina ben. Ilandsproblem? JA VISST!

08:31 TRANSPARENT


Jag har glömt visa er fredagens kände jag nu, leggings&transparent skjorta (ny!) H&M trend, klackar dinsko (kanske inte världens bästa bild på dem!)

GODMORGON. Här snackar vi GOD morgon. Jag fick nämligen frukost i form av nybakt bröd och färskpressad juice + kaffe. DET hör INTE till vanligheterna, lyx på hög nivå! (: STORT tack till den finaste mannen i världen. Vi såg Canada vinna inatt och det var väl ändå mindre roligt...

NU ska jag göra mig klar för en tiotimmarsdag.

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”