Shopping! (från stockholm)




Spetsklänning - Ginatricot
Solglasögon - H&M trend
Cardigan - H&M divided

Det kommer mer.. Fick inte in alla bilder men hey, det löser sig! Jag är uppe nu minsann och idag jobbar jag 9:50-18:00. Håll i hatten- jag är ledig imorgon! Känns som om jag aldrig är ledig, kanske för att jag jobbat nu sedan i..ja, lördags. Och bara en MASSA timmar. Det är helt okej om jag får säga det själv! Nu när min mor är här och hennes vän får man faktiskt vara lite tystare på morgonen.. och imorgon blir det shopping! Sminkning nästa. Eller ja, foundation och mascara :)

Godnatt!

Nu är tiden inne för natten. Jag säger bara en sak: GODNATT!

I dina skor

Mina skor har jag köpt på dinsko, bara en liten parantes :)

Idag är det mycket på schemat. Först jobb mellan 9:30-19:20, som de tidigare dagarna denna vecka. Efter detta direkt hem och städa så att MAMMA och hennes bästa vän (väninna) kan ta sig framåt i lägenheten :) SÅ UNDERBART ROLIGT att de ska komma! Jag längtar :) Efter det blir det möte och där och då kommer dessa två kvinnor. Fantastiskt kul!

like oil upon your feet


nu är jag malin igen. På riktigt. Det krävs ibland någonting för att bevisa. Tack!

Kära tisdag

Jag är inte pigg. Inte någonstans. Verkligen verkligen inte. Vill bara krypa ner och sova x antal timmar till.. men det får jag inte. Jobb står på schemat 9:30-19:20. Vi ses där då!


Åska Åska Åska

Ända sedan jag var liten har jag varit rädd för åska. Här snackar vi väldigt rädd. Vissa gånger har jag gråtit och gömt mig under täcket... Inatt var en gång jag var rädd igen. Det smattrade av regnet och åskan väckte mig 04:52. Vilket dunder alltså. Jag vågade inte röra mig och hoppades på det bästa att ingenting skulle slå ner. Tack för det!


Marin

Den här klänningen är bra söt. Verkligen! Jag gillar marint. :)

Mitt i natten



Såhär kan man se ut när man inte orkar utan bara går och handlar. Kvarnen= bästa ica i stan! :) Nu är jag trött minsann, kikar på lite tv sedan blir det sömn. Natti!

Handen på handtaget

När jag stod där för åtta minuter sedan och höll min hand hårt om handtaget till balkongdörren hoppades jag för mig själv att det i alla fall skulle komma en kall vindpust. Nejdå! Det är varmt som en öken idag igen och vind kan man inte räkna med inom mils räckhåll.. Ni som bor i alperna kanske får en eller två vindar men inte här minsann. Och just det, klagar ändå inte :)

Det gör jag verkligen inte. Bara det att när man vaknat såhär kan det vara skönt med lite kallare någonstans. När det till och med är varmare utomhus börjar man fundera på att köpa en AC.

Idag ska jag jobba mellan 12-16:15. Det är skönt att jobba söndagar. Det bästa man kan göra faktiskt. Jag skulle kunna jobba 52 söndagar om året om jag själv fick välja :)

För exakt en vecka sedan såg jag ut såhär.. Kjolen är fantastisk, skorna likaså (tanken på att vara över 1.80 gör mig mer skärrad än glad) och om man säger såhär, jag behöver VERKLIGEN INTE jackan. Det var varmt även då.

titta, vad fint med lite spets







Det här är alltså spetsklänningen som fick min själ att le. En ynka liten hundralapp kostade (ja, jag tror inte att den finns  kvar längre) den och jag bara log av tillvaron. Visste precis att den såg ut som ett berg när man provade den men så hemma satte jag dit mitt nitskärp i midjan och plötsligt blev det helt enkelt en annan klänning. Under drog jag på mig ett vanligt svart linne och en svart fodralkjol från hm. Voilá, behöver jag säga att jag är nöjd?

Ja, den var även populär hos kunderna. Ingen hade sett den på helt enkelt. Över klänningen tog jag en svart kavaj. Bara sådär enkel. När man känner sig glad, ler man också. Punkt slut.

När man märker att något är fel

  • vaknar upp och det är mörkt? huh?
    vaknar upp och känner att man har kläder på sig? (ok. sist jag vaknade upp med kläder var på 90talet, senast)
    känner en halvtuggad halstablett ligga i munnen.. ja, det var lika äckligt som det är för dig att läsa detta
    tittar runt ännu mer och persiennerna är neddragna (det är de aldrig efter klockan 21, bara innan med tanke på att solen skiner in)
    framför mig lyser tv:n och den står pausad på satc
    datorn är på
    kroppen är inte direkt sval
    glasögonen ligger på golvet bredvid
    cocacolan står framme
    ja. jag vaknade alltså för fem minuter sedan, gick och la mig halv åtta (för att vila!!!) och detta har aldrig hänt. Jag brukar inte kunna somna mitt på blankaste dagen. Hur ska detta gå in real inatt? Men så underbart skönt det var.

Vi och våra fördomar

Jag köpte mig en tidning, närmare bestämt VR och läste denna både i förrgår och även igår på tåget. Den artikel eller reportage som jag gillade som mest/bäst är "16 saker VI antar alla män kan".. Här följer dem.. mina favoriter:

1 ... svara på precis varenda liten fotbollsfråga, ovasett om den handlar om Svenska EM-landslaget 2008 eller någon obskyr argentisk spelares hattrik i VM 1972.
2 ... byta däck (även om det tar ungefär en dag längre än för de riktiga männen på verkstaden)
3 ... hitta. Överallt. Till exempel hem till din tjejkompis. Även om han aldrig varit där och du glömde vägbeskrivningen hemma.
4 ... äta hur onyttigt som helst, hela tiden, alla tider på dygnet.
5 ... äta blodpudding utan att tjuta "Vaaa är det för griisblod?" och spotta ut den halvtuggade klumpen på tallriken.
6 ... vara varma hela tiden, överallt. Spelar ingen roll hur tunn tshirt han har och hur många minusgrader det är, han är ändå alltid varm nog att slänga av sig jackan och ge den till dig om så bara en av dina tänder börjar hacka.
7 ... döda insekter. Vad spelar det för roll att den/det är störree än hans knytnäve?
8 ... fixa vilket komplicerat datorhaveri som helst som om han faktiskt på riktigt var Bill Gates.
9 ... överleva helt utan grönskar, på bara snabbmat, och aldrig någonsin känna sig "svullen".
10 . rycka in till ditt försvar ute. Även om det är mot ett helt hockeylag. Och fast det var du som började mucka.
11 . helt utan rädsla undersöka läskiga ljud mitt i kolmörka natten. Och med bara händer, muskelkraft och mod brotta ner tjuven, rulla ihop honom till ett litet paket och lämna över honom till polisen.
12 . mecka med hemmagrejer, typ måla, fixa tvättmaskinen, borra och lägga om golvet i badrummet. Och vara extremt het (i bar överkropp såklart) samtidigt.
13 . bära den tyngsta väskan utan tillstymmelse till klagomål. Även om väskan väger 70 kilo och det visst är tio kilo mer än killen själv..

Okej tjejer, kom igen. Vilken är DIN favorit?

TheSims-klänningen


Den är verkligen snygg... men någonting i mig sa att jag inte ska behålla denna. Helt enkelt. Fin är den i alla fall :) Ute är det så varmt att man tror att man är i utlandet, som farmor sa förut :) Svetten bara rinner men som sagt, man ska INTE klaga! Det gick även bra att jobba, fick ihop allt till slut. L O V E L Y!

Wish you were here


Wish you were here

I got it

Godmorgon!
Jag sitter här med nytvättat hår, älskar det på något sätt. Idag är det jobb på schemat och börjar 9:30. Men tror ni att jag är frisk? nej nej! Jag får ta med mig ipren, nässpray och halstabletter plus de från apoteket. Egentligen skulle jag behöva kurera mig i veckor, det har jag dessvärre inte tid med. Tyvärr.


Från hamngatan igår.

Kan man bli förälskad i en sång.. eller x antal?


Den här låten gråter jag till varje nyår. Den är speciell som få.

Oh Mamma Mia


Såhär såg jag ut när jag, min kusin Victoria och hennes mor gick för att titta på Mamma mia. Vilken underbar film. Kvällen avslutades glatt på bj. Det var helt... bra!

Igår handlade jag... BILLIGT!

Ibland bara älskar man willys. På riktigt! Det blir så billigt när man står där.. och vet ni vad? Jag betalade kontant. Första gången jag betalar kontant när jag handlar i Uppsala. Grattis Malin. Danke schön.. :)

Wie ist das Wetter heute? Oh, es ist gut. Alles gut.

Jag har hittat min dröm!

Ja, lägenhet alltså! Min drömlägenhet. Denna skulle jag göra vad som helst för. Ligger granne här faktiskt och ja, jag vill ha den!

Det enda jag behöver är 1,65 miljoner plus lite till och sedan ett bra lån på det hela. Hmm, jag ska nog gå och köpa en triss nu! Och lite till.. typ all medicin man kan tänka sig.

Stockholm var sjukt trevligt idag. Jag hittade mycket flotta saker. Att tåget stod stilla i 25 min pga. växelfel gjorde inte mig så mycket. Jag smälte bort och kände inte mig själv,.. på ett ungefär. Värmen i tåget var 35,7 grader celsius. Ja de sa det faktiskt.

Fredag

Det går inte att lägga in bilder nu så jag återkommer med dem! Min natt har vart precis som den innan med mängder av uppklivningar och snytningar. KUL LIV? Nej tack. Jag är så trött att jag somnar snart.. Mår inte bra för fem öre. Ont överallt. Snacka om dålig timing. På riktigt
.

in good company

Jag var i gott sällskap. Jag tittade på i gott sällskap. Klockrent. Vi åt glass och jag blandade min glass med hallonsylt. Mums! Dessvärre är det jobbigt med förkylningen. Hoppas verkligen att det går över nu alltså! Varmt är det också men ska man klaga? Njet.

Nu väntar jag in lönen och sedan kan jag minsann somna. Härligt. Kommer nog ändå inte att sova så mycket!

btw. Tack så otroligt mycket för alla gratulationer idag. Jag håvade in en efter en nu under kvällskvisten. Man blir så glad :)

Kategorin "grannar"

Jag fortsätter med att uppskatta mina grannar.. för vad kan vara bättre än att ha öppen balkongdörr och på andra sidan min balkong (dvs. grannens) sitter en karl i sina bästa år och spelar gitarr. Jag bara älskar det. Ljudet, det vackra. Sjungandet och allt. Gitarrer är magiskt helt enkelt.

Nu måste jag snyta mig.

till er alla som missat...




jag köpte med mig tidningar och frukt, fika och la mig utanför på gräsmattan. Så otroligt varmt och skönt!

... jag har namnsdag idag! Förr var det en självklarhet. Jag fick pengar, gratulationer och kort VARJE namnsdag.. ja till och med presenter.. Nu är det JAG som fått ringa och säga "jag har namnsdag idag" och sedan får man höra ett vackert "grattis". Otroligt vad skenet bedrar vill jag lova. Jaja, 50kr har jag fått från mor, det är en tradition och den är verkligen till för att stanna!. Så vackert :)
Körde med min bikini i seglarstuk idag. Den blommiga får vänta till nästa gång :)

Och jag har även städat, diskat, dammsugit och sådant.. Dragit ner ALLA persienner här för annars avlider man av den varma solen.. :) Nu ska jag åka och storhandla. Måste bara skriva upp allting först, annars glömmer man hälften som vanligt! :)

en liten kort tur

Jag ska skynda mig ner nu på stan. Känner mig inte hundra så det blir en snabbis. Bara lämna tillbaka med tanke på att det är sista dagen idag för jeansen.. sedan köper jag en tidning och lägger mig ute på gräset. Lovely!

Niagarafallet

Godmorgon!
Idag är jag ledig och det var tänkt en skärgårdstur, men ack sa grisen. Det blir ingen. Vi har ingen bil att ta oss dit med :P synd. Istället vaknar jag upp och är dödssjuk
05:37 - vaknar och öppnar fönstret, kan inte andas genom näsan
05:59 - kan fortfarande inte andas genom näsan
06:52 - vaknar upp igen och går på toaletten, snyter mig, somnar sedan om
och såhär har jag hållit på till klockan nio ungefär. Ni förstår, jag är inte typen som snyter mig. Jag lärde mig snyta mig när jag flyttade hit till Uppsala, innan kunde jag inte alls.. haha, jag vet, det är sjukt. Men jag kunde inte. Nu kan jag! Halsen gör verkligen ont också. Varför ska man alltid bli sjuk såhär när det är som varmast utomhus?

Idag ska jag lämna tillbaka mina jeans som jag köpte och min klänning jag köpte igår. Skitfina saker, men som sagt, har man inte använt jeansen än (det var tio dagar sedan jag köpte dem) kommer jag nog aldrig att göra det heller. När jag köper en sak jag tycker om åker det på oavsett väder, dagen efter. Därför åker dessa två ting tillbaka och istället ska jag köra en runda på apoteket. Jag måste bli frisk. Det är inte det lättaste att ha hela niagarafallet i näsan. Jag lovar.

jag kan också.. utomland i alla fall

Ja visst. Här var jag lite brunare än jag är nu och hade ändå bara vart i solen i fyra dagar.. Jag vill åka iväg igen!! Dessvärre fick mitt hår genomlida en riktig smärta. Ni ser att det ser blött ut? Well, det var det inte. Torkat och klart. Och det gick inte att kamma. KUL LIV. Där förstördes det föralltid.

Okej, jag varnar er.. använd solkräm. Jag hade ingen den första dagen (med de resterande hade jag) och hela min näsa frätades upp. Vackert NJET?

dagens höjdpunkt

Ja, jag älskar mitt jobb och Ja, jag älskar lönebesked. Det är alltid välkommet. Men idag var det mycket roligare när denna goa och glada kvinna jobbade igen. Hon har nämligen vart i cypern i en vecka och sedan vart ledig några dagar till. Äntligen säger jag bara! Dessvärre var det irriterande jobbigt när hon var brunare än en pepparkaka.. men ack så fin :) Jenny, du var dagens höjdpunkt helt enkelt!

Bild: Pehtra.

Egna behov

Ja, det sägs att vi kvinnor är som mest choklad och sötsugna en gång i månaden. Ni förstår alla varför. Jag har alltså haft detta sug nu TRE gånger på en månad.. Ja... alltså tre veckor. Men det har börjat en gång varje ny vecka :P som till exempel idag.. jag kom hem och
- åt middag
- åt glass (sammanlagt från alla tre paket.. ett paket)
- tio digestivekex
- en stor fet kanelbulle
och nu då.. fil och flingor.. bara för att. Jag är inte hungrig direkt. Men gott är det!

Förresten köpte jag "thesims"klänningen idag. Jag tror att den åker tillbaka. Kommer aldrig att använda den än fast jag tycker om den. Men, hädanefter, ska jag verkligen tänka till innan jag bestämmer mig för att behålla saker.. SÅ MYCKET som är onödigt egentligen. Vilken snygg garderob jag kommer att få ;) Det som jag vill ha är ett par chinos :)

Vad vore världen utan prickar?



Godmorgon!
Onsdag. En bra dag, det bara känns så. Jag jobbar mellan 9:30-19:20 men sedan är jag minsann ledig två dagar. En fundering är att åka ut till skärgården, om det vill sig! Hoppas! Solen ska skina så det bara ljuder om det. Härligt! Jag tycker iallafall om denna klänning ovan. Ett riktigt kap. Från h&m, blå med prickar. Ibland behöver man inte säga mer än så. Trevlig dag alla!

Allsång hos Malin

Oj, bortsett från min - min där men ändå. Den här kjolen har jag fått av min mor och far... det kanske jag visade? Jag vet inte. Men sööt är den minsann och den kommer inte in en gång till heller! Så bra! Då finns det bara ett visst antal upplagor i sverige då. Tack för det!

Det som jag mest tycker om med att ha grannar är när de spelar braa musik som man verkligen kan sjunga till.. och som jag hör att DE sjunger till. Jag tror att jag har jordens bästa grannar, de flesta i min ålder och alla är trevliga. Tack och lov för det! (detta är något jag tänker på när det är stora fester som håller på nätterna långa och som man aldrig kan sova till! men söta det är dem!)

Jag har gått till willys för att köpa godis och gott var det med! Eller naturgodis förresten. Det har börjat att bli mitt nya godis. SÅÅ otroligt gott!

Godmorgon!


MUMS!
Jag hinner inte skriva så mycket mer nu. Kan bara säga att jag sov till halv tolv.. det var välbehövligt! :) Nu är jag klar och börjar att jobba kl 13:00. Perfekt! Sex and the city på tvn och flingor m. fil till frukost. Typ sådär tjugo portioner så man blir mätt :) Vi ses på h&m då.

22:29





Syns det att jag har mycket att göra? :) Haha, jag bara sitter här men ska snart gå och läsa sofis mode. Hmm, undrar om det står något roligt idag! Gick minsann ut i regnet ENBART för att köpa den. Hemskt men sant.

Ett berg ungefär som Mount Everest

Godkväll
!
Jag ber om ursäkt för dålig bloggning men jag skyller på ovädret. Mitt internet har nämligen strejkat sedan dess jag kom hem och nu när jag till slut fick igång det kunde jag äntligen komma in och skriva några rader. Puh. I alla fall förstår jag varför de flesta i min trappuppgång har texten "ingen reklam tack" på dörrarna. Jag har nämligen alltid tyckt att de personerna vart otacksamma men inte idag. Idag fick jag se det framför mig. Berget. Jag ljuger inte. Ni vet Kajsa Bergkvist kan slänga sig i väggen. MALIN har tagit henne på höjden. Jag fick minsann kliva över (hoppa, kasta mig), sträckte mig och ja allt detta när jag håller i miljoner andra grejer. Där under mig (nu var jag alltså högt uppe och man såg enbart reklamen som något mikroskopiskt nedanför på jorden) låg den ena efter den andra annonsen. Ja. Jag tror att jag har hela stan i min lägenhet förtillfället. Jag lyckades i alla fall ta mig förbi högen och nu är den slängd i soptunnan. Men jag gillar reklamer ändå. De är söta.

Okej, jag kanske överdrev litelitelitegrann. Men det är bara jag. Malin. Överdrivaren

Måndag




En söt klänning right? Jag gillar den! Idag har jag på mig min spetsklänning så ni får se den lite senare :) Nu ska jag titta på ett avsnitt av satc och sedan dra iväg. Jag börjar 9:30 och slutar 19:20 idag minsann! Igår kunde jag verkligen inte somna.. Blev nog klockan 01 eller så. J O B B I G T! Life goes on helt enkelt.

Någon som har en bra lägenhet? Ja tack.

Jobba på h&m?


Bild: från April

Jag vet att ni är många som frågat hur jag fick mitt jobb där och jag kan enbart säga såhär: Vill man verkligen ha någonting ska man kämpa och aldrig ge upp. Offra litegrann. Strunta i pengarna till en början. Gläds åt din grej helt enkelt. Jag har inte ångrat en sekund. Detta jobb är det bästa som hänt mig. På riktigt.

De har nu åkt hem och vi har glassat och jag har lekt med min lilla lilla kusin. Eller lilla och lilla, hon är faktiskt över ett år gammal.. Helt otroligt vad tiden går snabbt. Knäppte en massa söta bilder så att jag har i min mobiltelefon. PLUS att jag fick jordens roligaste ringsignaler från mina kära morbröder. Oj vad det lät 90talsaktigt. Men glad blev jag. Nu ska jag titta på lite till Satc och sedan lägga mig. Imorgon är det jobb HELA DAGEN. Godnatti!

Att sitta i köket med öppen balkongdörr klockan elva på kvällen och inte frysa.. det är helt fantastiskt underbart. Tack för det fina vädret idag. Fab!

familyreunion


Jag har precis snackat med en kompis i telefonen och samtidigt ringde min morbrors sambo (de har jordens vackraste unge också) och säger att DE ÄR I GÄVLE! WHAAAT? haha, jag blev så glad att jag bara skrek. Snart är de här och ska hälsa på mig. I mitt hem. Så otroligt kul! Och inte nog med det, min ANDRA morbror är precis bakom dem i sin bil. Kan man bli mer lycklig? Jag vet inte, helt obegripligt. De kommer snart, typ om senast en halvtimme. Jag har glass i frysen (vilken tur att jag gick och köpte två paket ändå).. ÅH VAD TREVLIGT! Jag har saknat dessa människor. De bästa morbrödarna i världen, den bästa suss och den bästa lilla mellis. :)

Jag saknar HANNA!

På Riktigt! Hanna, vad längesedan.. verkligen! Detta hittade jag ur hennes blogg ifrån December.. eller i början av Januari. Vilken härlig kväll:

image340
Malin min KK (kysskompis) ;D och Bloggelitan
Ja här har vi mitt nyårsragg. Hon som fick min nyårskyss. Malin nu VET jag att du är skön ;-)
image351
JAG HJÄRTA MALIN


På väg hem från festen på nyårskvällen:


Malin: - Nämen vart kör jag egentligen, på fel sida av vägen iaf... Jag kör den engelska varianten.. wohohej!

HAHAHHAHHAHHAHA! Synd att man inte var karl så man kunde ragga på dig på riktigt ;D

Det slår mig nu att mitt hår har verkligen vuxit. Ett två tre, vad underbart!

Spetsinköp?


Tyget på bilden har ingenting med min klänning att göra helt enkelt

Jag har köpt en spetsklänning idag (men lugn mamma, jag betalade endast 73,50:- på h&m). Som hittat. Den har kostat femhundra riksdaler.. och jag är nöjd. Tusen tack till dig Johanna för att du visade mig denna! Lovely! Man kan alltså ha den som den är, använda med ett skärp i midjan.. eller varför inte knyta upp den så att man kan ha jeans under? Vackert. Den är perfekt. Jag använder ordet perfekt hela tiden och jag ska faktiskt sluta med det. Vad är egentligen perfekt?

Alldeles nyss tryckte jag i mig en stor fet kanelbulle som min kära kusin gav mig. Hon är underbar. Tusen tack!

Är det vi kvinnor som får män att verka som svin?

Ibland undrar jag faktiskt hur det ligger till. Man hör väldigt ofta de där fraserna när killar är svin. Vad får killar att verka som svin? Är de verkligen svin? Finns det överhuvudtaget vackra sötnötar som är killar? Och kan killar vara svin utan att egentligen veta om det?

Ja, jag känner mig som SJP när jag sitter och skriver detta men ändå, jag tycker trots allt att killar är bra. På riktigt. Det finns bättre och de finns sämre.. men vad vore vi egentligen utan killar i denna värld? Vilka skulle då byta glödlampor eller byta filter i kaffebryggaren? Eller vilka skulle annars springa och köpa godis när man gnällt i en kvart av besatthet? Eller om man tänker efter.. vad gör vi egentligen när bilar inte fungerar? Nja, jag skriker och blir arg i alla fall.. Det krävs män. Män som kan saker. Män är så manliga.. Vad är egentligen manligt?

För mig är manlighet dessa saker:
1. Har körkort
2. Har fantasi och är påhittig
3. Vet vad en kvinna vill.. ha..
4. Stressar inte upp sig
5. Löser situationer utmärkt
6. Överraskar
7. Lagar bilar.. lagar mat.. lagar allt!
8. Bäddar sängen (ja, alla vet hur man bäddar en säng, varför inte bara göra det då? :P)
9. Tränar och sportar
10. Kör båt
11. Klär sig vackert
12. Bär matpåsarna (???)
13. Bjuder upp till dans! (ja, det är faktiskt verkligen INTE en kvinnas grej. Punkt)
14. Ringer, skriver mess.. etc.
15. Styr upp saker och ting
16. Snickra och bygga saker.. olala.
17. SPELA GITARR! (ja, det är nog ungefär det bästa! det får ligga överst egentligen) och sjunga
18. Bär kavaj, kostym. Det vackraste som finns.
19. Svart mobiltel. Ja kvinnor kan ha rosa, men män?
20. Klipper gräset... Åh.
21. Köra bil med en hand.. (jag lägger till detta till föregående punkt "ha körkort"). Såå snyggt!, ni förstår
22. Uppskatta oss kvinnor och inte ta för givet


Jag kommer säkert på fler under dagens gång.. Har jag fel? Rätta mig.

Söndag

Godmorgon!
När jag klev upp idag var jag förvånansvärt pigg faktiskt. Så skönt. Har gjort mig klar för dagen, ska bara föna håret sedan platta och efter det leva livet. Lovely. Nu måste vi boka en resa. PÅ STÖRT! Jag måste verkligen utomlands. Tänk vad skönt med sol, bad, värme, mat ALLT!

Den där koftan

Ja, som de flesta vet tycker jag faktiskt om rosa. Jag är tjej, jag gillar rosa. Big deal? No. I alla fall brukar jag inte tycka om rosa på kläder.. faktiskt. Det hör till ovanligheterna. Men den här gången måste jag säga att rosa är vackert. Se bara på denna cardigan från h&m. Ljuvligt söt. Även i höst!

triss i svartvitt




(jag har tydligen sylt i min mobiltelefon nu också, sååå kul!)

när dagen har varit jobbig och hård

Hej kära blogg! Jag har precis tittat på två avsnitt av satc och det är helt enkelt en underbar serie. Verkligen! Till detta har jag käkat ceasarsallad med, håll i er nu, falukorv istället för kyckling, haha, men det var jättegott och jag ljuger inte! :) Krutonger och allt, jag gjorde den själv minsann... har faktiskt lagat mat HELA VECKAN nu och till lunch hade jag som sagt plättar.. starkt :) (dock hade sylten läkt i väskan och min jeansjacka är nu förstörd.. bra malin.. NOT!

En annan sak.. idag har det verkligen vart stressigt minsann. Dagen har istället gått snabbt och det enda jag ville göra när jag gick hem.. var att gå hem och vila. Trött och trött gick jag där och snackade med Johanna in the phone och precis när jag korsade kungs började jag le igen... och jag log för mig själv all the way home.. Ibland krävs det så lite för att göra en person glad!


Jag vill ut till skärgården igen




Vilken härlig dag.. :)... och min röda bränna där på slutet :P
Ja, jag älskar verkligen det där livet när allt är så enkelt. När man bara kliver upp, går ut och sätter sig på bryggan, käkar frulle och sedan bara låter dagen ta en med stormsteg. Åh vad underbart.

Istället sitter jag nu här med handduken på huvudet och väntar på att torka håret. Inser att jag måste ha med mig lunch minsann och har faktiskt hittat ett paket plättar i frysen (under de alla öppnade glasspaketen). Det blir smaskens, synd bara att man är mätt i en timme sedan avlider av hunger igen men heey, det är bättre än ingenting.

Igår var Johanna och Victoria här och jag gick och la mig halv tio, låg i sängen och halvsov till kl kvart över elva. Jag hoppas att de hade roligt här :) haha, när de gick, klev jag upp och låste dörren... sedan somnade igen.

Idag ska det jobbas 9:30-17:20. Vi ses där så!

Det ska vara blommigt helt enkelt!

Kjolen som jag köpte i stockholm. Ett riktigt kap minsann :)

Somliga har det bra.. och en del har det faktiskt ännu bättre. Toppen!

Medan jag väntar...

... vill jag bara visa en vacker bild på en regnbåge. Denna bild är tagen påväg ut till skärgården. Så otroligt mysigt att man bara vill släppa en tår, på riktigt! :)

Jag är sugen på popcorn minsann! Det var längesedan :)

En varm dag



Nu är det väl ändå dags att lägga in lite bilder igen!? :) Här hittade jag en klänning som legat i garderoben alldeles för länge. Drog på mig mitt nya skärp och voilá se så det blev! :)

Nu ska jag duscha..

Den är inte bra... men den fungerar hyfsat!

Okej, jag har inte uppdaterat på länge känner jag och det är väldigt länge för att vara Malin, minst sagt! Men datormusen har inte fungerat och inte heller min bärbara på sidan om. Detta har gjort att jag helt enkelt inte orkat uppdatera ett inlägg som det tar timmar att göra. Faktiskt! Nu sitter jag här och den har blivit lite smått bättre om jag ska vara ärlig.

Igår hade jag en helt underbar dag med Johanna i Skarholmen. Solen sken verkligen och det badades, mitt första dopp, okej jag doppade fötterna.. men Johanna var riktigt duktig! Sedan kom Isak dit också och vi alla åkte hem till henne först, sedan handlade mat, pasta med skinksås - UNDERBART GOTT! och åkte hem till mig och lagade det hela. Efter det hade Isak gjort fruktsallad och även rensat jordgubbar till glass och chirre. PLUS naturgodis. Det har blivit min nya last :) Vi såg Hundtricket. Ja, jag var ledig igår. Idag blir det jobb från 13-19:20. Innan dess ska jag möta upp en kvinna på stan och vi ska diskutera litegranna :) Så spännande.

btw. Hundtricket alltså, så skööön film! Jag bara ÄLSKAR slutscenen. Vi var tvungna att se den med tanke på att Isak INTE hade sett den :) haha, galet.

vet ni, alla...

.. idag är jag sååå trött att jag tänker faktiskt inte kliva upp från min säng, except from att ta mig ner till affären och handla någonting, bara någonting ätbart att spendera dagen med. Jag är föör trött för att kunna hitta på någonting. Jag lovar!!! Det känns som om en film är på sin plats. Verkligen. På riktigt.

Ursäkta mig, men hur bra får en film vara? Jag har aldrig sett en bättre. Okej, En bättre, det var SATC men denna utklassar ALLA andra. MAMMA MIA vilken bra film alltså!

(och sedan fortsatte natten på bj med världens underbaraste Kusin. Fy vad roligt vi hade det igår..)

blackonwhite


På tal om svartvitt, mitt ansikte är lika avdelat som detta fenomen. Ni förstår, jag har bara legat med en sida mot solen, ena sidan är illröd, den andra mycket mycket mindre solbränd. Well, det är nu man använder sig av foundation, detta är då dagens ilandsproblem. Det andra är att jag har inga som helst kläder att ta på mig idag. Inte ett endaste plagg. Nada, finito. Tack för att jag har fått borsta håret och ta på mig mascara i alla fall. Nu känner man sig som sig själv igen. Johanna och jag har varken gjort det ena eller det andra de senaste dagarna och vet ni vad..? Det har vart SKÖÖÖNT! Alla ute i skärgården ser ut så :) haha.. Inget smink alls för fem öre. Hurra!

Jag får inte in mina bilder på datorn, med tanke på att musen sitter i samma uttag. Hur gör man????

Här har jag vart sedan i onsdags

Och jag är nu hemma igen. Vi har haft det så makalöst underbart. Cyklat på ön, ätit en massa, solat & badat (ok. Johanna har badat, dock inte jag) och åkt båt. Legat på klippor, tittat på filmer på kvällen, ätit ännu mer. STRÅLANDE väder. Jag är bränd som en tomat på ett ungefär, bara i ansiktet. Varför blir man alltid rööööd i ansiktet och kroppen får en annan färg? Nåväl, det har vart så perfekt! Och även idag. STRÅLANDE SOL igen,... vi åkte hem med färjan klockan tre och gick litegranna i norrtälje. Så mysigt! Tack för vackra dagar fam sten ;)

Det känns konstigt att man så snabbt kommer tillbaka till vardagen. Imorgon är det jobb igen. Knepigt.

Packat det sista

Jag tar nästan inte med mig någonting faktiskt, bara för att det egentligen bara är 2 dagar så detta blir kalas! Johanna och jag, två dagar i skärgården, festen kan börja :)

Jag uppdaterar på fredag då. På återseende :) (synd att jag ätit upp allt godis redan, äsch då).

Min header syns minsann på min dator, det är fel på er ;) haha, nej men jag ska fixa det när jag kommer hem igen!

Onsdag

Godmorgon sötnötar!
En onsdag har vi framför oss och jag ska jobba mellan 9:50-19:20. Heldag med andra ord. Ute skiner solen och det sägs ska bli ÄNNU bättre imorgon vilket är toppen när Johanna och jag är ute i skärgården ;) Så roligt! Vi åker redan ikväll. Malin har dessvärre inte packat men det får bli ikväll det! Kalas! Jag har en vacker klänning på mig nu med nitskärp i midjan. Det kan inte bli bättre :) Jo, om musen på datorn skulle fungerat.

Förresten: Det har kommit in klagomål, är det någon som ser min header på datorn? Skriv.

Sthlms shopping!

Oj, mina tår kom med på denna bild, inte alltför vackert men jag orkar verkligen inte gå in på PS och redigera denna bild. Förlåt. Kjolen är helt underbar, från h&m classic minsann! Känns väldigt mycket SATC omkring den! :) Sedan två koftor, en grå och en i cerise likadan + två nitskärp, ett bredare och ett brunt smalare, en foundation från max factor (här är min favorit förtillfället!) En fotfil (det behövs ibland), en hudkräm och blommiga hårspännen - ALLT DETTA FRÅN H&M. Örhängen från ginatricot... jag tror att det var allt + skorna och väskan förstås! Men de var med tidigare! :)

Öh, ursäkta?

Idag fick jag nog jordens mest underliga mail. Detta för att det verkligen INTE är mitt fel överhuvudtaget. Ibland blir jag bara såå trött. Stackarn!

Jobbet har gått hur bra som helst idag. Har jag nämnt att jag älskar mitt jobb på riktigt?

The cutiest guy I've ever seen

Jag är seriös! Snart kommer Johanna och vi ska ner till stan för att handla en present (okej KÖPA) till Vic. Vad ska vi införskaffa oss? vavava?

Tillägnad min far som bara älskar HAMMARBY! Jag var tvungen att gå in i "derby" butiken i sthlm och införskaffa mig någonting som verkligen bevisar att jag också hejar på Hammarby. Faktiskt. Jag kan inte gå emot familjen i en sådan viktig sak.. :)

Den får hänga bredvid min nyckelring jag fått av mitt ex. Jag bara älskar sådana när nallar och därför får den också följa med :)

Guten morgen alles!

En ny dag med troligtvis regn (än regnar det inte och nej jag är inte pessimist bara realist) står och väntar bakom dörren. Åh vad tråkigt. Vart är solen som aldrig kommer? Hrmf...

Jag jobbar i alla fall jordens kortaste dag idag (den kortaste tiden att sluta i sommar) nämligen 9:30-16:00. Ikväll ska min kusin ha 20årskalas. Olala. Det blir toppen!



På tåget till Stockholm. Det går snabbt minsann! 40min och du är inne i city, kan det bli bättre?

Isn't she lovely

Emma är hon i prickigt.. vad vi lekte ihop när jag bodde i Övik. Vi hade så mysigt! Åkte på roadtrips och shoppade i andra städer, åt bullar, snackade skit. Ja ALLT! Nu hittade jag den här bilden från balen och säga vad man vill, men är hon inte vacker? Så sagoligt fin! Verkligen! Hon var blond när jag såg henne sist, men ursäkta, mörkt passar henne såå otroligt mycket braaa! Vacker som en dag! Jag bara diggar dig så fantastiskt mycket och längtar till dess att du besöker mig här nere :) Love <3

När jag åkte till Sthlm i fredags..




Det är någonting magiskt med svart bh under vitt linne. Mamma har alltid sagt att man helt enkelt inte kan det och jag har alltid trotsat henne med att det faktiskt är snyggast. Vit bh syns minst lika mycket.. om inte mer :)

Kjolen är från h&m divided och är verkligen helt slutsåld. Jag är överlycklig över att jag har en! Linnet kommer också därifrån minsann. Väskan från h&m och skorna med. Man kan faktiskt tro att jag inte har någon fantasi... men vet ni? Halsbandet är från en annan affär. Det ni!

Jag älskar blondinbella!

En sak är säker. Jag bara älskar att läsa hennes blogg och gör det dagligen. Jag förstår inte. Den har verkligen allting och den gör det roligt att läsa, roligt att lägga några minuter på den för att bara titta in och kika vad i hela fridens dagar hon har för sig denna dag. För det har hon. ALLA dagar! Den är såå underhållande och bra och jag förstår verkligen inte varför människor trackar ner på henne. HOW COME? Nä ge upp! Hon har allt och lite till och ni är bara avundsjuka. Punkt!

Sex and the city och godis, here I come.

Den där väskan...


Jag kom in. Jag såg den. Jag tog den. Jag betalade för den. Jag gick ut. Nöjd!

Hett tips!

Kan du inte gå på möte för att du inte hinner? Lugn, det går jättebra att sätta sig ner i soffan hemma och lyssna via internet. Klicka här!

Jag i torsdags



Nu kommer en liten outfitbild såhär på morgonkvisten. Tv:n är på högsta hugg och jag somnade lätt till SATCboxen igår, som vanligt varenda kväll nuförtiden. Vem behöver kanalar egentligen? ;) haha..

Kjolen är ny och kommer ifrån Indiska. Köpte den i veckan innan jag åkte till Sthlm för att jag var sugen på någonting nytt. Till den blev det bara ett enkelt linne från h&m och sandaler från dinsko (de är föör sköna faktiskt). Idag ska jag minsann blogga mer än igår, jag ber om ursäkt för igår alltså!

Däremot tycker jag att det var väldans kul igår när jag var ute på en promenad i lugnan ro och gick sedan hem igen och därefter sitter jag på toaletten och hör en människa stå och plinga sjuhundratjugofemggr på min dörr.. och tänker, det kan bara vara en dåre vid namn Victoria.. SÅ när jag kommer upp och öppnar var hon precis i trappen för att gå ner och skriker... "Åh tack gode Gud, vi har vart så oroliga.." när hon är i telefonen... "VA?? jag har bara vart på promenad, vad har hänt?" Hon hade tydligen vart här en massa gånger, min mobil gick inte att ringa till med tanke på att den var totalt avstängd den här gången och ja som sagt hade hon vart här en mängd antal ggr och sedan gått och handlat glass och efter det kommit tillbaka. Helt sinnessjukt. Däremellan hade hon ringt Johanna (som tänkte ta sin bil och leta inne i stan efter mig), min faster (som blev så orolig att hon nu ska ringa min far och säga till på skarpen att jag behöver en mobil som fungerar) hurra, hoppas det går PLUS att hon ringer Jonas (med tanke på att jag kunde faktiskt vart med honom). Men ingen av dessa var jag med! haha.. sedan kommer hon in och vi skrattar som bara den, men heeey det går inte med ord att beskriva att denna kvinna är en sådan älskvärd person. Du är så bra Victoria. Tusen tack! Jag uppskattar det verkligen, tänk om det faktiskt "hade" hänt något.. Thankyou!

Nya skor!


Kan man bli mer kär i ett par skor? Jag är skeptisk. Dessa är PERFEKTA! Och det bästa av allt var att jag hittade dem efter tio minuter från centralstationen, ooooofta! Då var jag redo att åka hem, jag hade fått som jag ville minsann ;) haha.. Det kanske jag skulle gjort också, men ack nej!

Skor: H&M
Pris: 498:-

Godmorgon hjärtevänner!

Idag är det jobb på schemat. 9:50-17:20 minsann! Sedan vet jag inte, har tänkt vara med Johanna och Victoria med tanke på att sist jag var det var verkligen hur länge sedan som helst. Det har liksom blivit annat nu för tiden istället, tragiskt men sant! Kanske ikväll! Ska städa undan lite innan och sådant.. Imorgon är det möte :)

Jag håller på att lägga in bilder på datorn nu så att ikväll får ni se lite inköp plus annat :) Det blir bra! Och jag ska även visa vad mina kära päron skickade för gulligt brev! På återseende!

Sex and the city


Jag och Sanna mot den magiska väggen hemma hos Petra :) Olala.. nu var det länge sedan jag var med dessa brudar! DUMT!

Jag sitter bänkad faktiskt. Johanna var här och lämnade sin bikini som jag ska byta till henne imorgon och sedan kom Victoria förbi och ville låna min cykel och sedan efter det har jag köpt godis och tog en smörgås. Vilken kväll! Det är SATC som gäller för mig nu de närmaste dagarna! Btw. Jag längtar till egentid med Johanna i hennes HUS/STUGA i skärgården... till veckan, två dagar!. Håller tummarna för sol minsann!

Solen hettar från det vackra Stockholm

Jag älskar Stockholm. Återigen! (det finns en väldigt stor risk att jag flyttar dit inom de närmare åren) Jag åkte dit denna dag mot ALLA odds, här snackar vi verkligen alla. Jag bestämde mig denna morgon för att åka ner och vips, nja, jag berättar inte varför men jag tog mig neråt iallafall.. Ibland undrar jag varför jag inte stannade hemma och tjänade pengar istället ;) Men heey, jag har verkligen fina ting att visa upp.. Väskan, skorna, kjolen.. ja ni fattar!

Men det kommer! Nu ska jag ner och handla mat! Är riktigt sugen på en RIKTIG middag nu! Plus jordgubbar, kosta vad de kosta vill..


På hamngatan har jag spenderat många timmar idag..

26 grader?

Ja, de sa faktiskt att det ska bli så varmt idag! Ett två tre... HURRA! Nu är värmen här på riktigt och för att stanna hoppas vi alla :)

Godmorgon!

Idag är det en ny dag med nya tag som det så vackert sägs! Ute är solen på topp, verkligen! Hur bra som helst. Jag har precis duschat och skall nu klä på mig. Det vankas.. ja vadå?


... Bäst att kolla schemat.. :)

Glöm inte bort att registrera dig..

plusikassan.se
Har du inte gjort det ännu? Klicka på bilden. Det enda du behöver göra är att TJÄNA pengar på att bara vara. Bättre kan det inte bli!

Nu: Sex and the city.

Betala 1000 kr...?


Nej, jag tycker inte att det är universums snyggaste klänning. Inte alls, men jag var bara tvungen att skaffa den just bara för att den är så hypad. Men visst, den är strålande fin i alla fall :) Och den kommer ändå verkligen att användas här i sommar.. Detta var ifrån i söndags när jag skulle iväg på möte och efter det direkt till jobbet (fick hoppa in och jobba extra).

Klänning: H&M trend
Skor: H&M
Jeansjacka: Vintage
Blomma: H&M
Väska: Vintage

Vilken blandning.. eller inte :) och till er som har köpt klänningen och ska lägga ut den på tradera för över tusen kr: GE UPP! Ingen vill köpa den för det priset nu längre ändå :)

Den här bjuder jag på

Är det inte alldeles föööör vackert? Detta var i fredags, oj vad fint det var! Nu håller jag på att göra om min blogg.. Är lite upptagen at the moment. Jobbet gick bra, jag har hållit på med rean exakt HELA dagen, utom två kassapass. Det ni! ;)

11:55


Jag ringer Johanna och skrattar...

Jag har blivit stor faktiskt

Nu är jag stor. Härmed har jag mina första annonser på min blogg och jag måste säga att det känns riktigt roligt :) Till att börja med vill jag presentera Yves Rocher. Den har verkligen allt du kan tänka dig om skönhet och hälsa! Och det bästa av allt är att just nu har de kampanj så att de 5000 första kunderna får varsinn solcremé. Kan det bli bättre? Jag slår vad om att ni alla faller för åtminstone EN grej.

Direktlänk HÄR -> Yves Rocher!
Kolla även på sidan av bloggen.

Några dagar sedan..


Fin topp från H&M, mamma och jag köpte varsinn faktiskt :) haha. Från H&M DAM är denna! (Btw. Idag kommer det komma in sjukt snygga plagg till divided, bland annat en klänning jag gärna vill ha, titta in!)

Chinosen kommer fortfarande från weekday minsann! Ett bra köp!

Väskan är vintage och jeansjackan likaså.. Sandalerna från dinsko. Armband från h&m.

Jag är trött som en gnu. Finns det sådana? I så fall är jag en av dem. Allvarligt! Vickan sov här minsann och hon gick senast kvart i sju tror jag.. och sedan somnade jag om och vaknade alldeles nyss! Hon slutar minsann klockan 13 och jag börjar 13. Haha, sjukt men sant! Idag blir det jobb 13-19:20 och sedan bara hem och mysa, alldeles ensam! Idag har jag faktiskt INGENTING planerat ikväll och det är nice som bara den. Seriöst! Jag är trött på att alltid stressa & stressa.

Nattinatt är det du är det jag

Såhär ser min kusin ut när hon ligger ute och steket på gräsmattan. Olala.. hon hade minsann tatt med sig hallon och ben&jerrys. Min kära favorit. Ikväll hade hon godis och mackor. Man kan inte älska henne för mycket :) Det bästa är faktiskt att denna brud inte tar för givet någonting. Hon har vett i skallen minsann! Och det är då det gör det som roligast att överraska henne.. som till exempel nu, hon får faktiskt ligga i min säng. Är man inte snäll?

Det värsta jag vet

V: Varför svarar du inte?
M: Men vaa? Jag har inte hört.. Jag har inga missade samtal (som vanligt kommer det inte fram) och jag har dammsugat!
V: Jaha, men jag kommer nu, jag har köpt godis och mackor
M: TUSEN TACK!
V: Ja och det var en sak till.. kan inte jag få sova över hos dig.
M: Tyst
V: Malin
M: Men åh, måste du? Varför då?
V: Malin, det blir kul! För att jag vill???
M: Ja, jo... OKEJ DÅ!

Men det satt långt inne. Ni som vet, det är det värsta JAG vet. Men ibland ställer man helt enkelt upp! En gång till V en gång till J aldrig mer. TYP!

Everything

Vilken dag! Jag undrar faktiskt VARFÖR jag tog jeansen idag.. har nog aldrig svettats såå mycket, någonsin. Men vackra är dem! Och därför tänkte jag bjuda på lite visning.. Hör och häpna. :)

Jeansen är köpta från Linn Gustafsson och det känns kul att man har ett plagg som hon faktiskt använt. Denna kvinna är lite av en förebild för mig. Vilken härlig klädstil hon har! Märke: Acne Luv

Linnet kommer ifrån ginatricot och västen från h&m. Barnsligt bra helt enkelt :)

Och min klocka ska bytas ut snarast ! :)

I min värld finns det bara rosa

Jag säger bara såhär. Det är inte alls min dag idag, inte det minsta! Vattenglaset tappade jag ut över min plattång, är värme och vatten BRA? Not. Hela golvet blev fullt av vatten, så även bänken. Jag torkade upp det och sekunden efter när jag skulle hälla upp juice skulle jag skaka och vips. Tror ni att korken var åtdragen? Njet. Det flög juice in i kylskåpet, längs kylskåpet och ner på golvet. Torka upp igen. Och när jag väl gjort det spiller jag såklart när jag ska hälla juicen också. Guten Morgen alles! Detta är en helt vanlig dag hos familjen Malin.

Såhär fina är handdukarna och de fina servetterna. Jag är nöjd minsann!

och handdukarna är stora, fluffiga och suger verkligen åt sig när man torkar sig. Det är så det ska vara. En bra handduk är verkligen a och o.

.. denna fina prinsessa är min gästhandduk. Är den inte tjusig? Jag är nöjd. Fick den för halva priset trots att det inte skulle vara det :) man tackar!

Onsdag!




I förrgår var det regn som sagt och då hade jag dessa kläder på mig..

Byxa: Lindex (förmodligen mitt enda plagg därifrån, hemskt men sant!)
Linne: H&M
Jeansjacka: Vintage
Skor: Indiska (helt trasiga, men än så länge kan man faktiskt gå i dem!)
Väska: Ginatricot
Solglasögon: H&M

Godmorgon!
Jag tog en riktig sovmorgon idag.. kändes som man var värd det. Ute är det inte jordens bästa väder, mulet bara, men samtidigt väldigt tråkigt. Istället får det bli mina nya vackra acne jeans. Nöjd! Dock är de en mil långa så jag vet inte hur jag ska göra, mormor.. vart är du? :) Hon kan sy den kvinnan!

Idag börjar jag i alla fall kl 13:00 så det blir en kortare dag idag med! Är så hungrig nu att jag avlider, yoghurt, mackor, you name it :) Sedan dusch och påklädning! Tänkte hinna med ett SATC avsnitt innan jag pallralmig iväg till jobbet också! :) Så otroligt roligt!

Högst upp på listan!

Det finns bara en grej jag vill ha och det är det HÄR spelet. Helt seriöst! Det är så vackert att man fäller en tår, PLUS att det innehåller så mycket roliga frågor. Vill någon överraska en vacker dag? Du är välkommen med spelet i handen, otherwise.. är du välkommen ändå ;) Men erkänn, vem vill INTE ha detta?

Sitter och tittar på dessa avsnitt nu faktiskt. Har som sagt fått låna hem HELA boxen från M på jobbet. Hon är fööör snäll hon :) Tusen tack!

Idag körde jag på stentvättat minsann


Denna kjol från monki är verkligen fantastisk, till sin utsida. Den är mer än obekväm att gå i och det säger jag för att jag vill vara ärlig. Den åker upp hela tiden, det kan ha att göra med mig med! Men men, fin som solen är den i alla fall! :)

Kjol: Monki
Linne: H&M
Skärp: fyndat på rean, ginatricot
Skor: Nya, H&M

Nu har jag den!

Äntligen! En yoghurt som passar Malin. Ni vet, jag är väldigt väldigt väldigt kräsen när det gäller mat. Jag kan inte äta det ena, för det är jag inte sugen på.. och inte det andra , för det skulle jag aldrig kunna tänka mig.. och inte heller det tredje, ja ni förstår! Det slutar alltid med att jag väljer någon form av kyckling. Men denna gång, en yoghurt.. (johanna kommer att vara stolt över mig). Jag vill leva med denna yoghurt. Det var den godaste jag någonsin ätit i hela mitt liv! Så frisk! Så perfekt! Hej babberiba Den är divine..

Vanilj, persika och passionsfrukt. Vill man inte bara mysa med den i sommar?

Pss. Jag har fått jeansen nu också! Olala.. de är ju hur bra som helst, jag som var orolig att de skulle vara försmå (ja, för de jag har testat på stan får jag inte ens på mig över vaden.. typ) men dessa är FÖRSTORA. Aldrig förr har ett par jeans varit förstora för min rump men ack sa grisen. De går faktiskt bra ändå! Så otroligt skönt att de är ingådda. Lovely. De är såå fina. Ska prova dem igen nu! ;)

You've got me

Jag gjorde en grej på fejjan och voilá. Detta ska då föreställa mig.. Hm, jag vet inte riktigt. Ni som känner mig... Är detta sant?

Storshopping på g

Eller inte. Men det var trevligt ändå! Jag drog mig in mot staden och måste nog in igen för att lämna in mobilen ikväll. Så sjuukt långa köer! Däremot kom jag hem med en liten väst faktiskt. Från barnavdelningen, jättefin! :) Och jag köpte även två stycken rosa GANThanddukar. SÅ OTROLIGT SKÖNA; SNYGGA; you name it. Vrålfina. Jag har suktat efter dem länge och nu kom jag till skott. Köpte även rosa marimekkoservetter. Väldigt fina dem med :) Och ja, jag är verkligen hur nöjd som helst! Alla som vill får komma och klämma på de där handdukarna ! ;)

...och jag köpte dem av ingen mindre än den här mannen minsann. Jonas. :)

09:57


Här sitter jag i mitt kök och väntar på något gott. Typ. Jag har i alla fall fixat uppsägningen nu. Stolt! :) "Det kommer att upphöra vid månadsskiftet..." "Ok....?" Och sedan var det liksom klart. Så nu slipper jag betala dubbla bredband när jag ändå bara använder ett.. Eller iofs. Jag betalar en gång till.. till comhem då! Men skitsamma.. Det här blir kanon!

Jag har prickat för en massa på min "attgöralista" redan och när jag ändå är på G går jag nog ut på stan nu och fixar med att lämna in min mobiltelefon (jag har ändå raderat varenda bild på den nu, stolt över det också) och kollar på en kamera med! :) Det blir kalas!

ditt samtal har nu placerats...

... som nummer 60. Var god vänta!

Kul liv, jag vet vad jag får göra idag. En dyr räkning plus säga upp en annan. Åh vad trevligt... Not! Tvätten är snart klar också i alla fall, dock fungerar inte torktumlaren så att jag får nog hänga kläder i hela lägenheten.. men värre saker har hänt I think.

... ditt samtal har nu placerats som nummer 56..

jag fortsätter väl och lyssnar då!

Söndagskväll

Till er som tror att jag gick ut såhär.. kan jag trösta er med att jag bara gick till ica och tillbaka.. När hade man en magkort tröja sist? Det var nog nittiotalet, den gången när jag skulle springa "fångarna på fortet" och hade fått nya kläder av mamma på stan. Sedan dess har jag inte använt någon.. förutom i söndags då. Jag var sugen. Jag testade.. Kul liv!

Jeansshortsen är avklippta jeans faktiskt och till detta hade jag ett par sandaler. Myspys.

Nu tvättar jag, städar om vartannat och byter lakan. Tänkte åka till Sthlm idag men det blir en annan dag istället. Jag orkar helt enkelt inte. Istället tänker jag titta på SATC och mysa hela dagen. Ungefär :)

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”