Kvinna & Man







Haha, galet snygga outfits från Stockholm, en dag. Jag bjuder på de bilderna nu ;)

Har jobbat hela dagen idag och även gårdagen, igår var det tjejkväll på stan så alla affärer hade öppet TVÅ eller TRE timmar längre, vilket gav ett resultat med MÄNGDER av människor. Har aldrig sett så många i H&M förut, hjälp! Det gick verkligen inte att komma fram, djuriskt mycket! haha, men men det var underbart kul och jag jobbade alltså i ELVA timmar igår. Det låter sjukt, men det gick snabbt!

Ikväll blir det mängder av glass och godis och vi har hyrt Hata Göteborg, bara för att Victor en gång ska få bestämma ;) Min bror är snyggast ikväll iallafall, akta er brudar ;) Jag vet i alla fall en tjej som han FÅR satsa på :)

Min nya favorit

image1431

Är den inte snygg så säääg? haha, jag tycker verkligen den är läcker. Lite Patchwork känsla över det hela och det gillas mycket mycket! Den är såå otroligt stor, verkligen! Passar perfekt till en kvinna som mig vars vardag består i att packa. Hualigen. När ska man få sätta sig ner på en plats egentligen?

Väskan kommer ifrån Vero Moda och blir din för 329.95:- (jag köpte min i Kista, mycket bra galleria ändå!)

Du tror att jag ljuger?







Men ack nej. Det är faktiskt MIN pojkvän, tro det eller ej. Haha, han var på bushumör kan jag lova och det enda jag försökte göra var att ta kort på lägenheten, men helt plötsligt stod han framför vareviga kort. Gullunge. Jag är kär :) Detta var precis innan vår tripp till Kungens kurva. Vilka tider, och ändå var det bara några dagar sedan. Jag älskar Stockholm,





Här spenderade vi bara nåågra minuter faktiskt, vi var där innan det öppnade och fick därför läsa aftonbladet och knäppa kort. Skoj! Fint väder och tjugo grader varmt. Det gillas!

Shopping

Oj vad jag shoppade loss i Stockholm minsann! :) Ni ska bara veta. Men först vill jag lägga till min guldklimt (?) Heter det såå? haha, jaja. Den är i alla fall underbar, dock väldigt stor i storleken så det hade varit bättre med en mindre, men heey, de ska ju vara STORA!

image1425

Yes, jag älskar den kan jag lova

398:- H&M Trend

Skärpning Malin

Det känns som om en bild verkligen skulle vara på sin plats här i min blogg, saknar att lägga in bilder, men snart är de på väg och då menar jag om några minuter :D Weeii.. För övrigt Idol på tv:n och sedan hämtning av Victor. Tjoho!

Konversation hemma

Victor: Gumman jag går och skiter!!!
Malin: Okej, men du får HÖGST TIO MINUTER (skriker jag tillbaka, jag vill ju umgås)
Victor: OKEEEJ, du får ropa när jag är klar!

Haha, nää men här bestämmer jag när min pojkvän har bajsat färdigt, mycket trevligt! Och jag ska vara hård minsann, räkna med det! Idag jobbade jag tio till sju och har precis kommit in genom huset, nu ska vi göra middag - seeen middag! Modo börjar sin match idag, skoj skoj! Äntligen Hockey. Måste hinna med en match med LIIIINA :)

Hem ljuva Hem

Jag kan bara inte förstå att jag redan är hemma, eller rättare sagt VI. Såå otroligt roligt vi haft det alltså! Allt har gått som på en dans och jag har precis packat upp en del saker här, massor med shopping både för mig och Victor, men det var vi helt klart värda tycker jag! Resorna fram och tillbaka färdades med bil, vilket var toppen! Denna dag var vi på kungens kurva, ikea och strosade runt. Så taggad att få eget hem, ojoj! Måste bara fixa lite grejer men senare hoppas jag på detta. Trots att Stockholm är jordens mest underbara stad och jag helst av allt skulle vilja bo i, trivs jag här, i denna gamla stad, med min familj, min pojkvän och hans familj, och allt det andra. Jag bara älskar det oändligt mycket och därför kan jag se mig själv här om tio år. Faktiskt.


Huvudstaden

Åh, jag har verkligen INGEN tid att sitta här längre.  Jag bara jobbar och jobbar, eller rättare sagt: praktiserar, men samtidigt på jordens bästa affär helt enkelt H&M. Jag älskar det! Imorgon bär det iväg till Stockholm med Victor och jag är överlycklig. Tack för alla kommentarer och liknande, min dag blev helt underbar igår! TACK TACK! Fick gooo fika, och även idag igen. Här hos Victors mamma med co fick jag jordens snyggaste klocka. Älskar den mycket mycket :) Nämen ska jobba till tre imorgon sedan bär det iväg. Tack för allt än en gång! Vi ses på gatorna i Stockholm ;););)

Grattis till MIG!

Idag fyller jag år år år år år :) Weeei. Jag har redan fått en massa paket minsann! :) Ipod shuffle i rosa, vilken är perfekt till mig. Sedan fick jag även ett kort där det stod att jag ändrat abonnemang och att jag ska få en mobil, vilken jag vill i stort sett :D haha, även pengar, 320 kr i 20-lappar för att jag ÄLSKAR sådana! haha, allt möjligt, men bäst av allt är allt jag fått från Victor. Är så glad :D tack tack tack tack !

Nu är det DIN tur att gratta mig ;)

En TVdag

Ja verkligen, Victor och jag har BARA latat oss hela dagen! haha, framför tv:n och ätit och tv:n och ätit. Jaha, det var vår dag och sedan begav vi oss till mig. 40-års kalaset var riktigt skoj och det var så mycket gott där så man slapp gå hungrig kan jag lova, vet inte hur många kakor jag åt och kyckling och potatisgratäng och fläskfilé, ja ALLT fanns med! Otroligt. Jag hade även med mig kameran men glömde den i bilen och orkade inte hämta förrän slutet av kvällen och efter det somnade jag. Synd! Svensson Svensson gick ju igår och USCH vad skoj det var :D haha...

Fy vale jag är lite nervös ändå.. men bara lite.!

Erik


Jag är kär


You know you love me, gossip girl

Lördagen

Japp, idag är det lördag, vaknade och det var alldeles mulet - men nu är det strålande sol minsann. Vädret skiftar femtioelva gånger om dagen faktiskt. Idag ska jag på kalas kalas och det ska bli riktigt skoj! Innan dess blir det lite topmodel tittande som vanligt på lördagar och lite ätande. Har även tänkt att ta en dusch - typ nu.

btw. Mamma, pappa och Edvin har åkt iväg för att shoppa till MOI. Jag älskar att fylla år :D haha...

Hederliga skärgårdsdoktorn







Yes, detta har jag hittat på idag, kikat igenom några avsnitt och de är fortfarande hur bra som helst. Varför lades denna serie ner? Tråkigt tråkigt och återigen tråkigt. Ingenting svenskt som gjorts efter denna har varit bättre men men. Då är det bra att man har denna samlingsbox och återuppleva every single moment med dessa underbara avsnitt. Trevligt :)






En skohög rent ut sagt, lite av varje är blandat här, några av de skor jag hade i hallen då för tillfället. Här ser du också mina studentskor som bara över några timmar förvandlades till jordens fulast och smutsigaste. Haha, så blir det minsann! Aldrig använda sedan den dagen.. och kommer nog aldrig blir det igen heller. Hur mycket pengar la man inte ut på denna student som varade 2 dygn? Usch vill inte tänka på det egentligen. Hittade även mina örhängen och mitt armband från balen. Dessa lägger jag ut bilder på lite senare. Hur snygga som helst!!!

Åter till bilderna: Igår kom jag på den ultimata idéen att lägga ut ett 10-12 par skor mitt framför dörren hemma här och sedan se hur grabbarna i familjen reagerar när de styper över dessa vid deras hemkomst. Och jag hade rätt, precis varenda en klagade över alla skor. Oscar, Edvin, Pappa och Victor. Jaha, då sa jag bara till mitt eget försvar att såhär skulle det se ut för er om ni inte hade haft oss kvinnor i familjen som tar undan dagarna i ända. Vi gör verkligen ingenting annat, bara plockar och plockar, och där också tar jag bort skor framför dörren. De bara liksom HOPPAR ur dem. Hualigen. Nu har jag lärt dem en läxa och jag hoppas de tar åt sig, annars gör jag samma knep igen.

Nästa gång ska jag lägga ner en massa väskor precis där de lägger deras ryggsäckar. Då ska vi se minsann...

Varför köpte jag inte...?



 


...alla dessa ting plus allt annat som de har fått in på hemsidan? Det är verkligen frågan.. Men snygga ting är det i alla fall, helt klart! Jag föll som bäst för väskan 1298:- Varför inte liksom?!?!?

Kate Bosworth

image1418

Jag älskar verkligen denna outfit. Så klockren med röda detaljer, hög midja och rutigt. Detta är en fullträff, dock är hon lite väl smal för min smak, men jag hoppas hon är på bättrinsvägen! :)

Bild: People

Shopping!







När jag var i stan senast köpte jag dessa två ursnygga plagg. Jag är verkligen nöjd!! Klänningen kostar 198:- på h&m och är verkligen en storslagen favorit faktiskt. Ska använda den imorgon när Victors faster fyller 40 år. Det ska bli riktigt roligt :)

Det andra plagget som jag köpte  var en kjol och den älskar jag också. Samma pris samma place. :) Verkligen billig! Snygga detaljer som knappar också. Vackert! Alinjeformad, det gillas på min rumpa.

Godmorgon Fredag

Fredag igen? Wow vad veckan går snabbt ändå, snart min födelsedag, det närmar sig verkligen! Nyhetsmorgon firar 15 år idag också, tänk det ni! haha, vad mer har hänt, inte så mycket?? Victor har åkt iväg för jobb faktiskt och ja, vi åt frukost tillsammans och han ska ha en grabbkväll ikväll så jag är inte välkommen. Så det kan gå. Jag vet faktiskt inte vad det blir idag, måste handla lite mat märker jag, köpte två liter juice igår och det gck åt på EN kväll, inte undra på att vi har så stort matkonto i denna familj! haha, jaja.. Have a nice day :)

Höstinspiration

image1408
image1409image1410image1411image1412

Så mycket vackra plagg som kommit hem på hemsidan. Vackert vackert, vackert är ordet helt klart!! Jag har fastnat för det mesta men insåg att jag inte kunde köpa allt :) Så det blev två plagg för mig denna gång, med lite rabatt faktiskt!







Bild 1 - Grå kortärmad tröja med polokrage, riktig snygg med någonting under, 198:-

Bild 2 - Grå långkofta, hörde att dessa var stora i storleken så tänk på det!! Mycket vacker! 349:-

Bild: h&m

Åh ljuva kärlek


Inspiration







♥ Den höga midjan
♥ Höga klackar, konklack, lack på accessoarer
♥ Sommar och sol, tunikan är underbar, axelremsväska
♥ Baskern
♥ Uppvikt vid vaderna

Vilken är DIN favorit?

Bild: Stockholmstreetstyle

Godmorgon kära läsare

Idag har jag faktiskt tänkt att ta tag i att bara vara hemma, har inte varit det på länge nu, trots feber och halsont. Resultat? Det har VERKLIGEN inte blivit bättre tyvärr. Därför idag så struntar jag i att åka in till staden, Victor får komma till mig istället, jag behöver rast och ro faktiskt. Det gör ont att svälja och det är riktigt jobbigt! Istället blir det städning idag, så mycket som jag orkar, annars bokläsning och tvtittande! Blir nog bra det ändå! Vill så gärna bli frisk på riktigt nu alltså!







Dessa halstabletter suger jag på hela dagen, och njae, inte så speciellt goda. Bafucin är godare än den första men ändå. Jag MÅSTE! Btw. Den första är i mintsmak, faktiskt hyfsad ändå. Blir bättre i halsen för stunden och någon timme efter. Bafucin är däremot MYCKET godare, men mildare.

image1404

Min nya tidning från mor i Paris. Riktigt skoj, BARA catwalk bilder, mycket inspiration och allt! Ett klipp helt enkelt :)

Dagens fyra;

Vem av dessa fyra har de snyggaste jeansen, ärligt!?!?

Jag måste helt klart säga den killen som enligt "stureplan" kallas Vän. Han har lätt de snyggaste! Och nej jag gillar inte Dannys som ser ut som något för tio år sedan, alltid samma look och inte heller Eriks som sitter för långt ner, vilket gör att han får minikorta ben och Markus är inte heller sådana som faller mig i smaken. Men detta är bara MIN åsikt. Frågan är nu, håller ni med mig eller vilken är din?

Danny Saucedo, Erik Segerstedt & Markus Fagervall med vän

En dröm?

image1401

Och jag bara älskar dig Gossip girl, vart du nu är! En tjej som verkligen faller mig i smaken. Fortsätt så, jag ska "keep on reading" boken som jag fick idag. Underbart!! Bara en kvar efter denna sedan måste jag verkligen vänta länge innan den därefter kommer ut, eller kanske inte såå länge ändå!? Vi får väl se. Däremot, har du INTE börjat läsa dessa böcker än? MEN gör det på en gång! Har aldrig fastnat för en serie någonsin, men nu har jag verkligen gjort det och jag menar det av hela mitt hjärta! Allt händer, och jag gillar att det handlar om en människa åt gången i varje kapitel vilket gör det lättare att hänga med!! Bilden blev suddig, jag vet, men så är också min blick och mitt smink och hela fadderullan = Jag måste sova nu! :)

What about Brian


Det var verkligen det sista avsnittet ikväll och det känns så otroligt tråkigt. Varför? En sådan otroligt bra serie, kom igen!! I och för sig gör det inte så mycket heller med tanke på att Greys börjar till veckan men ändå!? Dåligt och dumt. Och jag måste nog vara den enda som kan gråta till ett avsnitt av What about Brian. Men detta var det bästa som någonsin har gjorts och jag är glad att det slutade på det här viset, man samtidigt?!?! Välj den andra. Tack!

What a day

Victor och jag har suttit i vår kära bil, okej hans men jag använder den minst lika mycket egentligen, och bara kört runt runt i detta underbara län. Vi startade klockan 11 och var hemma klockan 18. ALLTSÅ SJUUU underbara timmar, men det var faktiskt skoj (mer får jag tyvärr inte berätta här,  haha)

Och jag är även världens lyckligaste brud på två bara ben. Jag älskar detta! Allt ordnade sig igår. Thank God. Nu är jag kärare än kärast och det är EN vecka kvar till min födelsedag. Mamma kom hem med en "catwalk"tidning från Paris och vi fick även vit toblerone att käka, allihop! Jag, mamma, pappa, Edvin, Oscar och självklart Också Victor! :) Weei. Igår var jag på staden ett bra tag, bjöd Victor på lunch på subway, träffade mormor och morfar där och shoppade jordens snyggaste klänning och jordens snyggaste kjol - bilder kommer!!

Ja, det blev även halstabletter för flera hundra. Har så djuriskt ont, så mormor valde ett bra märkte till mig, jag köpte detta och även en annan sort. :) Nu är det tvdags och imorgon vet jag inte vad det blir :)

Kommer ni ihåg?

Zooma

Ellos har verkligen kommit ut med en väldigt liknande kopia av H&Ms klänning i våras. Själv har jag den i svart men den här är fenomenalt lik alltså! Så den är inne en säsong till? Trevligt! Då kan man börja använda den lite till då :)
Pris: 249:-

Bild: Ellos

Avundsjuk?

Nej jag är INTE avundsjuk på att mamma får åka till Paris och gå på gatorna där och jag är inte heller avundsjuk på hennes jobb där de sänder en limo för att hämta henne här hemma nu och jag är inte heller avundsjuk på att hon faktiskt får SITTA I EN?!?!?! Orättvist. Jag vill också!!!







Men istället äter jag bara glass och mat glass och mat glass och mat. Har faktiskt feber och är så otroligt förkyld, det enda som jag kan smälla i mig är GLASS, som är kallt och skönt i halsen. Har en djurisk halsvärk. Hualigen! Det enda jag vill ha är godis, och vi har inte en enda liten bit här hemma. Kexchokladen åt jag upp efter frukosten. Sedan vill jag så gärna ut i friska luften men jag orkar inte. Ingen stad idag, hoppas Victor kommer hit istället. Snälla?!?!? Älskar dig.

Pss. ALLA mina saker är totalt förstörda. Foton från 7:an och 8:an luktar äckligt och är förstörda. ALLA mina böcker som är kvar från skoltiden är trasiga, men det jag är mest arg på är böckerna som jag betalade för när jag gick frisör. Hårkemi och hår&färg. De är såå otroligt bra och jag ville verkligen spara dessa, totalt förstörda. HEMSKT! Jag SKA minsann ha ersättning för detta, det kan ni skriva upp!!!

Regnet det bara öser ner


Det bara regnar och regnar utomhus, och nu talar vi inte dugg utan riktiga skurar. Hujedamej! haha, det känns tråkigt. Allt blir så mörkt och trist!! Ska åka in till staden senare men till dess? Usch. Blir nog lite film och sådant, sunes jul eller svensson svensson ligger bra till! Min favoritsysselsättning vill jag lova.. Kanske skärgårdsdoktorn maraton?? Njaa, kanske!! Men jag kommer inte glömma halv tolv, skilda världar! Haha, jag är FAST!

Filmkvällen är räddad

P_spaning_med_Bridget_Jones_default.jpg

Yes! Denna underbara film går av stapeln klockan 21.00 ikväll på tv3 och jag läääängtar! Helt perfekt film. Jag tycker förresten att renee är snyggare när hon har lite att ta i som i denna film, är jag ensam om det???

Söndag

Åh så mysig söndag, vaknade upp och ville aldig riktigt lyfta arslet ur sängen, inte Victor heller så vi låg kvar och tittade på tv. Så mysigt!! Älskar att bara vara på morgonen med Victor, det är helt underbart! Sedan frukost och TV igen, Victor och Edvin spelade xbox, jag blev lämnad ensam. Jahaapp! Vi spelade kort och åt jordens godaste mat, en sorts tacokyckling med ris och grönsaker! Kanongott! Åt även blåbärspaj med vaniljsås från gårdagen! Sedan skrev jag ihop en önskelista till Victor, jag och mina listor - men denna blev inte såå lång "bara" en a4 sida lite drygt. Ska fylla på den senare LOVAR! Skrev också att jag önskar mig HELA ginatricot, det kan bli knivigt. Snaart fyller jag nitton och blir stoor! Tack! Det är i alla fall tråkigt när Victor bara åker hem sådär, hatar den känslan. Saknar honom reeedan :) Nu ska jag titta vidare på tv:n.

Outfits & annat







Victor ligger i sängen, jag sitter här på mitt bara golv och bloggar lite smått och gott. Trevligt! Nästan ingenting kul på tv:n heller, får faktiskt inte titta på fotbollen men så är livet. Victor tittar på någon annan kanal - thats life. Annars är det bara finemang, käkat godis som alltid och åt jordens godaste middag idag. Ni MÅSTE få receptet lite senare tror jag! I alla fall heter rätten "Grekisk pyttipanna" och består till stor del av: fetaost, lök, tomater, vitlök (mycket lök minsann), paprika(?) och såklart klyftpotatis + fläskfilé. Till detta en god sås och massor med gurka. Maträtten var ljuvlig, än fast jag inte är såå mycket för vitlök, men mamma tyckte inte alls att det var så mycket. För mig var det liiite annorlunda när Victor och jag kom hem och det första vi kände när vi klev av bilen : VITLÖK! haha hela kvarteret har därmed blivit förgiftat! Men men, så kan det gå! Gott var det! Blåbärspaj till efterrätt också. Mys!







Outfit bestående av följande:
♥ Tights, ginatricot
♥ Klänning, grå tunika, ginatricot
♥ Väska h&m
♥ Skinnjacka, h&m
♥ Senapsgul sjal, h&m
♥ Skor, h&m







Gårdagskvällens outfit, för det första, kan man få till ett läskigare flin? I don't think so.
♥ Ny kofta (används som klänning - yippie!) Vila 299:-
♥ Nytt knallrosa linne under, h&m
♥ Nya grå strumpisar, h&m
♥ Ny grå halsduk, precis en sådan jag letat efter!!!! h&m
♥ Silverballerinas, h&m

Dagens;

Med tanke på att jag bara sitter i myskläder (förövrigt nyshoppade i svart, munkjacka och byxor - ursköna! Har verkligen behövt nya sådana här) så väljer jag att visa dessa två donnor istället:







De har så många rätt och är så casual, ledigt klädda att det gör ont att titta på dem! Så snygga båda två, Sienna Miller och Ashlee Simpson!

Ibland känns det faktiskt som om allt som är modernt nästan blir omodernt innan man hunnit skaffa plagget/accessoaren eller skorna/väskan. När alla bloggar här så blir det lätt så. ALLA bloggar om samma sak och man klickar runt, två dagar senare har den trenden lagt sig och en ny har bildats, har jag fel? Eller är det faktiskt den nakna sanningen?

Bild: People

Bloggen har vilat

.. i några dagar, främst för att jag varit med Victor hela tiden, eller nja, han har jobbat men jag har liksom bott hos honom i två nätter - wonderful!

Igår var det 11 månader och det är helt klart underbart! Vi firade detta med middag efter han slutat jobbet, på olearys som vanligt! Hur bra som helst! Älskar maten där, var bara det att klockan sju denna kväll var det en s.k. studentfest, alltså alla som börjar universitet nu i höst. Haha, vi satt MITT I SMETEN och då menar jag verkligen MITT i , över hundra gäster var där och tjoade med sång och musik. Men det var mysigt, sedan åkte vi och köpte godis för en biokväll. Men det slutade med en hemmakvällsmys framför Beck - den svaga länken Helt klart den bästa beckfilmen och då är jag seriös :) Hur bra som helst!

Idag har jag bara sett på topmodel medan Victor jobbade och sedan åkte vi hem till mig, nu sitter vi här och snart börjar fotbollen på tv:n. Victor: Jag älskar dig, och gör vad som helst för dig! Du är den bäste mannen i mitt liv! <3


Jessica Simpson (igen?)

image1384

Hon var såå snygg när hon var klädd i vanliga jeans och ett vitt linne (jeansen kanske är likadana som de hon har på bilden) men denna klädsel? Jag vet inte? Den känns allmänt, för mycket??! Hiss eller diss?!

Gårdagens







♥ Grå ribbade tights, ginatricot (tänkte köpa ett par men kom på att jag redan har två st. Bra)
♥ Svart lång tröja, som en fodralklänning, h&m
♥ Väska, h&m
♥ Ljusgrå cardigan, h&m

"Hämta Victor outfit" haha, hämtar honom på sitt jobb och sedan körde vi hem till mig igen. Me like, först in och köpa godis godis godis kan jag lova! Idag ska jag på synundersökning, det kan bli intressant med tanke på att jag ser praktiskt taget ingenting och jag behöver verkligen nya månadslinser, de sista gick ut i juni. Ja så kan jag säga det hela. Igår var idol helt och hållet INTE bra, jag tycker att det blir mer pinsamt och de som kommer dit KAN INTE Sjunga, ja visst det är TV och man skrattar men sen då? Det ska faktiskt bli någonting bra av det hela mot slutet. Man börjar undra...

Idol 2007

Idol är igång igen och det är helt och hållet underbart! Tack! Äntligen får man sina glada skratt i soffan igen och det är verkligen behövligt! Min favorit igår var helt klart Erik. Han gjorde det så otroligt bra! GRYMT! Verkligen nästan den enda som kunde ta en ton. Perfekt! Och gitarrer älskar jag MUMS!


Tv-maraton

Ja det kan man verkligen säga. Sunes jul är verkligen toppen och jag har kikat på detta länge nu! Hur underbart som helst, man får sig alltid ett gott skratt och Rudolf är helt klart toppen! Verkligen MIN favorit till julkalender!

Vilken är din favoritjulkalender?








En liten kärlekssaga






Du är helt toppen och jag är så glad att jag har dig! :)
En mer underbar kille får man leta efter. Ända sedan jag såg dig för första gången (för ca två år sedan nu) har jag haft en stark känsla för dig. Som bara har vuxit med tiden till någonting stort och obeskrivbart. Förra sommaren inledde vi någonting som vi visste skulle bli kanon, men det bara avtog. Trots detta fortsatte vi det ljuva livet med varandra i skolan och på min födelsedag den 19e sep förra året var vi väldigt nära att bli ett par. Men ack nej. Vi ville vara helt säkra och istället agerade vi kompisar-som-höll-varann-i-händerna-på-lektioner-och-kramades-på-rasterna-dagligen.







Detta förstod både Victor och jag att det inte kunde fortsätta utan vi ville ta ett till steg. Uppåt i stegen och det gjorde vi. Under orienteringen några veckor senare pussades vi för första gången och det var lite spännande men samtidigt helt underbart. Denna puss var ingen speciell sådan utan mer som en s.k. "kompispuss". Lördagen efter detta, nämligen den 7e okt träffades jag och Victor på en restaurang med hans familj och några i släkten. Efter middagen gick vi tillsammans hem till hans moster med familj och där och då hände det mest magnifika. Jag och Victor blev ett par och har sedan dess varit det, och vet ni vad, jag fullkomligt älskar det. Varje dag blir som julafton och man vet aldrig vad som kan hända.






Victor är inte bara snygg och attraktiv utan han har det där inre som jag verkligen alltid velat ha. Han är min bäste vän och själsfrände, en sådan som förstår mig totalt och kan handskas med en knäppgök som mig men samtidigt behandlar mig på ett speciellt sätt. Jag älskar det! Vi har varit med om såå otroligt mycket tillsammans och jag vill bara fortsätta vara med om allt som händer, med dig. Du är den mitt hjärta söker och jag Älskar dig av hela mitt hjärta. Du får mig att skratta och le på ett underbart sätt och jag vill alltid ha det så. Än fast vi kanske inte är lika nykära som vi var för ett år sedan så har vi kvar det band som från början var det som tog oss två iland. Du är min klippa som jag står på, ett ljus i allt mörker och en levande underbar varelse. Tack för att du vill vara min, och Tack för att jag får vara din.







På fredag är det 11 månader med dig,
och det känns fortfarande som om det var igår du sa "Jag älskar dig" för första gången, med jordens finaste röda ros (det tog dock 6 timmar att få ur honom detta, men heey jag somnade emellanåt så det gick hyfsat snabbt ändå! :) ) Jag älskar dig Victor, och kommer alltid att göra det <3

image1381

Shopping och liknande







Bild 1 - Denna väska är min stora favorit, eftersom det inte fanns den där röda i Sundsvall som jag vill ha, hittade jag denna här hemma och slog till direkt på den, 198:- H&M

Bild 2 - Snyggaste örhängen jag någonsin skådat, är kär i dessa! Perfekta till vardags såsom till fest och priset var inte det värsta, endast 19,50:- H&M. Me like.

Victor kom hem med följande till mig:






Dessa ting är inhandlade från Ikea och jag älskar de alla :) För det första är det inte så dumt med galgar, det behövs dagligen. Sedan doftljus älskar jag verkligen. Myspys att bara tända och mysa till. Efter det kommer en ROSA shower, luktar otroligt gott! Bra att den är rosa. Och sist men inte minst, jordens snyggaste sak. EN klacksko i kramdjursmaterial! Haha, jag ÄLSKAR den fullkomligt. Denna fick alla rätt verkligen. Gosedjur älskar jag och skor älskar jag. Victor tyckte att denna skulle passa mig och jag håller verkligen med! Tack älskling :)







Detta köpte han också, med mina pengar :)

Bild 1 - Den ursnygga capen från Ginatricot. Verkligen helt toppen, lite kortare i ärmar så att det är otroligt vackert med ett par skinnhandskar till, måste bara hitta ett par, några tips? I alla fall kostar denna 399:- och den är värd vartenda öre och mer därtill! Perfekt!

Bild 2 & 3 - Dessa skor fick jag minsann guida min käre pojkvän till. Haha, han frågade i kassan och de letade otroligt och jag höll på att skratta i telefonen men till slut hittade de rätt! Tack! Snyggare skor får man leta efter, men frågan är bara när jag ska använda dem? haha, det kommer jag nog någon gång :) Dessa blir dina för 380:- Perfekt pris!

Och som sagt, han köpte även jamjam remmar till mig. Mums! Men de åt jag upp igår, plus allt lösvikt :)

Under en bilfärd

Jag trodde aldrig att jag skulle ta mig hem denna morgon. 1. För att jag inte hade någon bensin. Jag var säker, men på något sätt så ökade bensinmätaren allt eftersom och jag hade bensin hela vägen hem! Tack för det :) 2. En gubbe gick mitt i vägen med sin hund och kunde absolut INTE flytta sig till sidan utan jag som kom där i full fart fick väja undan, trots skymd sikt, vilket kunde resultera i en KROCK! Men ack nej, tur för det!

Jag förstår inte varför man MÅSTE gå mitt i vägen när man är ute och gåt, fotgängare: håll er på sidan/kanten, det finns ingen mening med att gå mitt i vägen. Kom ihåg det!!

Igår var i alla fall en underbar dag, åkte in till staden och vidare hem till Victor eller först till hans kompis och de monterade ihop hyllor och sådant, jag satt vid datorn och åt mitt jamjam godis som Victor köpt! Tack, han köpte även lite till saker som jag ska lägga in bilder på senare! Uppskattas :) Världens gosigaste dag hade vi i alla fall och det var underbart, såg på top model och sedan somnade jag, tror jag? Eller först fika med hans familj, det är alltid lika mysigt! Idag vaknade jag sju och somnade om sedan fick jag låna bilen och jag bräsade hem till mig. Victor jobbar!

Min älskling

Japp, han ringde precis och vi pratade på och pratade på! Men jag tror att han förstod mig rätt och jag hoppas på det. De två stod nämligen inne på ginatricot och jämförde med affisherna vilken jacka som det egentligen var jag skulle ha osv. Men jag tror det blev rätt till slut, sedan skulle de köpa ett par skor också! Kanon säger jag! :D En väska också men den var slut och den där röda väskan jag skrev om tidigare som finns inne på hemsidan. Jag vill verkligen ha den, men den hade inte kommit in. Tragiskt men sant.

Sundsvall?

Åh nej, Jag fick inte följa med till slut. Trodde verkligen det, gjorde allt jag kunde men ack nej! Victor och hans kompis åkte iväg utan mig. Tragiskt men sant. Hade skrivit jordens lista som han skulle köpa också, men då blev jag snål och strök en massa grejer, två saker kvar. Tragiskt det också! Det ångrar jag nu. Hade två saker att lämna tillbaka också, de glömde han. Vad bra vi är!

Men jag ska till Sundsvall med Emma väldigt snart och jag längtar till dess - sist var det djuriskt kul och det blir nog likadant denna gång. Love.

Vi minns sommaren 2007

Denna låt är absolut sommar för mig, vilken är sommar för dig?


Fruktansvärt illa

Tre svenska drunknade på drömresan. Det är sådant som helt enkelt inte får hända. Så tragiskt. Det var brudens far och två gäster som omkom, dagen efter vigseln.Tråkigt.

Just nu längtar jag efter Victor som ska komma hit och mysa senare idag. Jag hoppas på tidigt!! De spelar ingen golf idag för att de var tvungna att checka ut så de kommer hem tidigare, vilket jag inte är ledsen för. Pss. det hade tydligen inte gått så bra igår.!

Btw. Jag tänkte bara höra om någon av er såg eurovision dance contest igår, och i så fall VEM VANN? haha, jag såg typ till röstning, sjukt!

Ett bra tips för lek

image1339

Har ni hört talas om "Nummerplåtsleken?"
Inte? Det hade inte jag heller förrän några veckor sedan och nu är jag fast. Jag bara MÅSTE kolla alla nummerplåtar hela tiden på jakt efter 001. Sedan kommer förstås 002 och på så sätt ska man fortsätta ända till 999. Du är fast på en gång! Men en kul grej helt klart, särskilt när man ska åka läänge i bilen. En tjej stod i tidning och hon var på 076 eller 079. OTROLIGT ska ringa henne och fråga vilka bilar hon sett alltså. Detta är klurigt!


Edvin har ritat

image1338

Min bror är så otroligt duktig på att rita, han har ärvt detta av sin storasyster som fick MVG i bild (och nej jag skryter inte, jag är bara ärlig). I alla fall har han legat på golvet i mitt rum och ritat denna precis, nu ska jag säga godnatt och sedan sitter jag väl här lite till. Efter det är det godnatt för mig med, lite mess och sömn! Det tackar jag för minsann! Imorgon är det en ny dag med nya utmaningar - hoppas jag! Måste fortfarande ha ett jobb tack!

I mån om tid, kopiera!

Har du pojkvän/flickvän? Självklart! Det kan ingen ha missat? :P
Är du kär? Och det är jag också. Tack!
Hur tidigt stiger du upp? Runt klockan 8 eller kvart över 8
Vem/vilka vet mest om dig? Jag tror nog Victor gör det, vi vet precis vad vi ska säga och avslutar varandras meningar, det låter hemskt men kul!
Gillar du att slåss? Nej men usch nej.
Vad ska du göra ikväll? Snart soova, jag somnar här och nu!
När var du senast riktigt full? Har aldrig varit det :) Och stolt är jag också!
Är du seriös? Alltid!
Hur många biologiska syskon har du? 2 småbröder, de bästa på jorden
Har du utländska föräldrar? Nja, två helsvenska
Var har du ont? I mitt huvud, slog i det på sängkanten (och fråga mig inte vad jag gjorde på golvet...)
Är du bra på att måla? Det beror på om man jämför med da vinci?

Vem kramade du senast? Edvin, och självfallet Victor denna morgon. MYYS!
Vad längtar du till? Min födelsedag den 19e.
Favoritalkohol? Bensin i bilar?
Vad heter dina husdjur? Har inget, men mjukisdjur!
Har du körkort? Men oo ja, sedan den 22a feb.
Favoritgodis? Karamellkungen är mitt!
Morgon- eller nattmänniska? Morgon helt klart, på nätterna ligger jag och sussar. 
Sparare eller slösare? Det beror på, jag kan både också ska ni veta! 
Har du några homosexuella vänner? Jag vet inte?!?
Bio eller promenad? Bio är så djuriskt mysigt. Man blir nykär i de där salongerna

Är du kittlig? Minst sagt, överallt!
Rädd för insekter? Nej, egentligen inte. Spindlar, och allt sådant går bra det värsta jag vet i småkrypsväg är MYROR! USCH!
Anser du att du är stark? Nej det kan jag inte påstå, känslomässigt grinar jag till allt.

Vad gör du om du får hicka? Tänker på den jag är kär i. Har hört att det ska hjälpa!
Favoritartist, kvinnlig? Rihanna är bra faktiskt..
Favoritartist, manlig? Jag vågar inte skriva det, men MÅNS! haha.
Startsida? Min blogg
Är du alltid välorganiserad? Jaaa!
Har du gott lokalsinne? Jaa! Älskar allt vad som har med kartor att göra, när jag var liten pluggade jag in alla gator i Sthlm, kan de inte lika så bra nu, men man hänger med ändå!
Älskar du måndagar? Njae, men de är bättre än lördagar!!! 
Läser du mycket? Ja det kan man nog säga. Tycker om sådant!

Hur är vädret hos dig? Mörkt bara. Har varit sol hela veckan
Skulle du vilja vara nån annan? I så fall vem? Nej men aldrig! haha.
Favoritplats i din stad? Hamnen måste jag nog säga..
Favoritplats i ditt hemland? Ginatricot sveavägen ;)
 
Innan jag går hemifrån kollar jag att..? Alla lampor är släkt, spisen är av, ljus är slockna, dörren är låst osv.
Det spelar ingen roll hur jag än försöker, jag kan ändå inte ....? Stå på händer? (har aldrig provat ändå och det intresserar mig inte, men jag kan helt enkelt inte!) 
Jag äter för mycket..? Jaa! Det gör jag! Särskilt godis. Här snackar vi kilovis om dagen.. kanske?
Jag brukar alltid..? PRATA? Det är det enda jag gör i stort sett. haha, Victor brukar trycka in mer godisar i min trut så jag blir tyst någon gång... Men det går tyvärr inte, jag pratar bara på!
Jag har svårt att..? Förstå varför det är en orättvis värld?
Har du lätt att bli arg eller upprörd? Att bli arg. Eller sådär lagomt arg Ja!
Dricker du mycket kaffe, kanske för mycket? Aldrig smakat - men jag vill lära mig! Hör till vuxenlivet, kaffe och körkort. 50% avklarat än så länge.
Har du mobiltelefon och isåfall, använder du den mycket? Jag har en och jag hatar den! Behöver verkligen en ny, ska önska mig en men vet inte vilken. Äsch, huvudsaken den fungerar, den här dör mitt i sms och samtal! Tragiskt!

Är det något speciellt du längtar efter just nu? Det kan stämma!
Är detta något en människa? Självklart
Önskar du att du var någon annanstans just nu? Nej, eller ja. JA!

Kul att veta

När en tjej väntar på sms.....


Minut 0: skickar sms.

1 sekund senare: tänker att hon inte borde skickat sms:et

2 sekund - 2 minuter senare: stirrar på telefonen, håller den i ett krampaktigt grepp.

2 minuter - 5 minuter senare: försöker göra nåt annat under tiden, tänker varannan sekund på hur lång tid kan det ta att skriva ett sms.

5 minuter - 10 minuter senare: tänker att han kanske har dyslexi, då tar det tid att svara.

10 minuter - 20 minuter senare: tänker att han kanske jobbar och därför inte svarar.

20 minuter - 30 minuter senare: försöker göra viktiga saker under tiden.

30 minuter - 2 timmar senare: Skiter i det.

2 timmar senare: Tänker att han träffat en annan.

3 timmar senare: Tänker att han måste jobba.

 8 timmar senare: Tänker att nu måste han ha slutat.

11 timmar senare: Tänker att det kanske har hänt nåt, han sitter på sjukhus med sin sjuka moster, så är det.

13 timmar senare: Tänker att det är med honom det hänt något, det är därför han inte svarar.

18 timmar senare: Han svarar. Helt vanligt.

Hittade denna lilla sak på någons blogg, kommer dessvärre inte ihåg vems, men så är livet...
Men jag vill bara försäkra er killar om att DETTA stämmer!


Antm 8


Googlade precis "ANTM 8" för att hitta en perfekt bild men ack nej. Istället stod hon där mitt precis framför mig och är vinnaren av allting. Kul liv, nu vet man det! haha, det som skulle bli en överraskning! Blir galen, jag ska aldrig mer sätta mig framför datorn - nästan.


Har cyklat med Edvin till ica för att köpa godis och sedan hjälpt honom med läxan. Det var skoj! haha, han är så duktig och går redan i fyran. Otroligt vad snabbt tiden går!


Dagens inspiration

image1333

Otroligt söt på denna blivande mamma, Nicole Richie. Hon blir bara finare och finare, och det gillar vi skarpt!

Bild: People

Lördagsmorgonen

Yes, stressad som vanligt och Victor måste upp - inte till jobbet dock utan däremot är det golf i helgen. TVÅ dagar, jag får panik, vi umgås aldrig, synd. Jag höll däremot på att avlida denna morgon, det var för tidig, waaaay för tidigt. Innan åtta skulle jag alltså kliva upp och lördagar är ju enda dagen jag låter mig själv sova ut. Jaja, jag klev upp, och jag åt frukost fast jag inte ens var hungrig men jag gjorde det för att vi skulle mysa med varsinn frukosttidning och jaaag sa hejdå med pussar. Sedan var jag trött igen och märker till min stora fasa att två smutsiga strumpor ligger precis så där instoppat under sängen. Tack Victor, precis vad jag behövde - och jag hatar det! Usch!

Idag ska jag ta hand om mina syskon, har inte gått så jättebra än så länge faktiskt, Edvin sket i frukost och direkt till godisskålen. Äsch, det är ju ändå Lördag!


RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”