22:53 THIS DAY's





Idag delar jag med mig av dagens anteckningar i skolan. Riktigt bra undervisning. RIKTIGT bra.
(Allt skrivet med röd penna är bibelverser.. bara en liten parantes i parantesen!)

20:34 LAST NIGHT


Malin: "Hörrni, jag älskar att ta spontana bilder - TITTA HIT OCH SKRATTA NU!!" Smart drag mallan..

Vi hade det mysigt och fikade hemma hos mig...

.. blacknwhite.

20:18 I PUT THE GREY COLOR IN IT




IGÅR I STHLM
Leggings med detaljer+kofta/cardigan+neverending halsduk h&m trend, linne med nitar h&m divided, skor från låångt tillbaka och jacka+väska ginatricot..

Halleluja, jag har hittat min mascara (ville bara dela med mig av ett av alla ilands/världsproblem). Yey! Johanna och jag har busat hela dagen lång, åkte iväg till gränby centrum. Hittade älskade gumsan Jenny där och jublade starkt. Såå lång tid utan denna kvinna - det ska det verkligen bli ändring på. Har saknat henne fruktansvärt mycket!

Vi avslutade kvällen med att åka till lovsångskonserten. Hur mysigt som helst - för de som gillar lugn och ro.

15:48 ALIEN


NU kom Johanna förbi så jag återkommer...

12:16 LOOKING-GOOD



De är faktiskt helt enkelt fantastiska. Jag lovar.

07:32 GOODMORNING!


GODMORGON!
Åh vad den här morgonen börjar bra, eeeh, min mascara är totalt borta - därav helt osminkad, jag sov lite längre än väntat och jag springer nu runt och borstar tänderna.. Puh. Hjälp någon? Snart skola - men först en röst från Frida Fahrman på tv:n. Like it.

22:22 IN THE MIRROR




Kjol från h&m, sweatshirt med kort ärm ginatricot, väska zara.. och ett nyduschat hår!

Fortsätter att titta på desperate housewives.. Yey.

18:40 I JUST WANT TO SLEEP WITH THEM

These shoes. ÅH. De är lycka. ÄNNU snyggare på, om det någonsin går att komma till den rankningen MEN ändå. Att de är i mocka och lack är det bästa. Jag letade i ALLA butiker och i den sista fanns de, inne i ett hörn. Det var också en retur. ÅH vad jag älskar när man gör fynd.

Skor H&M divided exclusive 499:-

Nu ska jag fixa klart lite här hemma och sedan kommer alla hit för cellgrupp.. Jag har äntligen kommit på ett litet tema - glädje, omsorg och förväntan.. hrm, vi får se hur detta går. Bibeln är med!

17:08 A NEW PAIR OF JEANS


Dessa jeans är en del av min glädje idag. De sitter som ett smäck. Älskart. H&M divided exclusive (jag som trodde kollektionen var totalt slut VARFÖR köa i tre timmar i onödan isf? aja, hörde att det var en retur..) 299:-. SOM hittat. Att de har "kuddar" över knäna gör mig INTE ledsen. Tvärtom. Finfina.

16:14 AT THE TRAIN


Jag tycker att det är roligt att knäppa kort på tåget.. man vet aldrig vad som visas bakom sig.. som här.. han ser ut och må bra.. eller är det en hon?

.. eller här.. eh ja, jag la ner efter detta kort.. blev lite rädd för honom där..


Jag har shoppat två underbara ting. Det finns en Gud. Som jag letade och letade och letade.. på sista h&m fanns båda strl.. Jag är helt överlycklig. Ni vet, sådär som ett barn på julafton, eller det där uttrycket man får i ansiktet efter att ha vunnit 4 miljoner.. ungefär såå lycklig. Ni får se sedan då.

08:28 FOCUS - THE SHOULDERS




Jag vet inte, men det känns som om bilderna blir sämre och sämre - måste kolla upp det där! Klänningen kommer iallafall från h&m trend och jag vet inte om en klänning blivit mer efterfrågad i historien? Okej kanske den där blommiga för något år sedan MEN den här är inte långt därefter. Jag gillar den i alla fall..

OCH det som gör min speciell? Amanda har haft sönder en kedja :P haha..

23:29 OPEN YOUR HEART AND LET HIM IN


När jag bodde hemma hos min underbara familj var det bönesamlingar (hemma hos oss!) någon gång var, låt oss säga, sjätte vecka? Jag tyckte inte alls det var såå vidare speciellt roligt, jag menar v-rummet var överfullt av människor som satt och liksom.. tog plats.. där jag ville se TV! Det fanns faktiskt en hel drös massa bra program på de där torsdagskvällarna... Istället fick jag lägga mig i mina föräldrars sovrum och titta på en skärm vars size kan liknas med ett äpple. Men jag överlevde och var lika glad för det.

NU är jag tacksam. Trots att jag låg där inne i min ensamhet och tittade på den ena såpan efter den andra lyckades jag snappa upp en hel del min far sa. Jag har alltid beundrat hans vishet och förstånd MEN man blir faktiskt såå stolt när ens pappa bara sitter där och babblar - så rättfärdiga och underbara saker. Att de sedan levde om högre än volym 15 är en annan femma.

Det jag vill komma fram till är att jag imorgon kommer sitta i samma sits. Cellgruppen är hemma hos mig OCH det är faktiskt JAG som ska få leda den - lite sådär halvdant. Jag har aldrig gjort det i hela mitt liv. Okej att jag läst en hel del i kyrkan och sådant MEN inte sådär liksom, självmant. Nu gäller det för Gud att tala till mig och visa mig VAD jag ska läsa och HUR jag ska lägga fram det.

Det är trots allt guds ord som är sanning.


22:18 LAUGH OUT LOUD - ALWAYS!


Isak intog sin plats (hacka frukten) och jag plus johanna kacklade runt som två höns i lyan..

Finemang Isak

Vi tände ljus (till och med JAG kan tända ljus, annars är jag väldigt tråkig när det gäller ljus - man måste dock passa på när det är finfrämmande!)

Det var idol på tv:n..

Sötnötar.. jag var mindre söt när jag ålade på golvet för att få till en bild :P haha..

... och den kanske finaste bilden som någonsin tagits? Ja tack! Fantastiskt fina.


Jag älskar att ha Isak och Johanna på besök. Jag älskar att ha Johanna i min stad. Jag bara älskar det. Jag älskar också att hon gör mig så fruktansvärt lycklig. Att se hennes leende - gör mig gladast. Ni två är de vackraste paret i denna värld och jag ser fram emot den dag när ni på riktigt blir ett..
(eh, jag kanske tar tillbaka det där - jag lär stå och babbla i timmar och bröllopstårtan kommer inte hinnas med PLUS allt annat som ska göras men hey, jag finns där för er :P)

13:20 IT'S ALL IN BLACK


Dekorationer på axlarna - jag gillart. Detta i lördags...

... och till dessa bar jag sammetsshorts.. till en början..

... sedan bytte jag till svarta jeansshorts från h&m trend. Tröja från H&M divided och broscher från h&m acc. Boots med nitar från monki - kanske ett av mina bästa köp!

Såhär ser de ut bakifrån..

Jag har precis städat hela lyan så nu glänser den skinande ren! Hurra!

Började denna morgon med att vakna 7:43. Ja. Jag börjar skolan klockan 8. Bestämde mig för att HINNA! Och sagt och gjort. Jag skyndade mig fram och tillbaka, hoppade på cykeln, cyklade city-slavsta, bad en bön för att det skulle vara grönt över gamla e4an OCH det var det, sedan var jag framme - promenerade in till lektionen 1 minut i. Ni förstår, kommer man en minut över får man inte komma in. Jag hann! Såg ut som en fågelskrämma korsat med en apa MEN lika glad för det var jag. Jag hann ju!

Börjar jobba klockan 15 så jag tänkte titta på ett greekavsnitt. Det gillas.

23:21 HOW I FEEL


:(

NU MÅSTE JAG SOVA.

22:21 YOU ARE ALWAYS ON MY MIND


18:31 BEHIND THOSE GLASSES




En hel outfit för billig peng. Hurra. Leggings i sammet+jacka+väska från ginatricot, linne+solglasögon h&m..


NU ÄR DET ONE THREE HILL. Söndagar är perfekta för tv-tittande. Jag älskart! Imorgon efter skolan ska jag direkt hem för att städa - hela min älskade lägenhet håller på att gå under - nästan!

10:46 ITS SUNDAYMORNING

ATT SKAPA FUNDERINGAR:
Jag skriver väldigt mycket, en del människor tycker det är intressant - andra inte. SÅ är det med allting här i världen. Vissa saker är mer intressanta än andra. Jag tycker att Gud är intressant - och därför delar jag med mig av det jag tror på. Det jag vet. Sitter förtillfället och följer 10-mötet på hemsidan och det är fruktansvärt skönt. I mitt stressiga liv är det ibland såhär man måste göra - hoppa vissa saker (jag hade mer än gärna vart där men tanken på att få sova mer än fem timmar/natt slog mig och jag övervägde.. tyvärr) men samtidigt sätta ihop allt till en enda klump och medan jag gör mig ordning här hemma följer jag den vackra rösten från Robert Ekh.

Det är söndag idag. Söndagen som innebär "bakis"dagen för en hel massa människor. Jag har aldrig varit det så egentligen kan jag inte uttala mig om hur det ska kännas OCH det är jag fruktansvärt lycklig över. Varför skulle jag? Det står i bibeln klart och tydligt att...
1 JOH 4:4 "Ni, kära barn, är från Gud och har besegrat dem, ty han som är i er är större än den som är i världen."

Jag vill inte vara av världen. Jag vill inte tillhöra den kategorin. Jag vill tillhöra Guds barn. Hans verk. Han som har skapat allting - himmel och jord. Han som har försörjt mig genom livet. Han som sände sin son för att sedan låta honom dö på golgata för MINA synder. Han gjorde det. Han visste redan då att vi alla skulle komma till. Gud hade en plan - han fullbordade den. Gud älskar dig. Jesus älskar dig. Anden älskar dig. Fantastiskt hur fint det är.

Ett av mina favoritbibelställen ligger i...
HEBR 11:1 "Tron är en övertygelse om det man hoppas, en visshet om det man inte ser"

Han dog för dig. Han tog på sig dina synder. För att du skulle få ett evigt liv. Vilken människa. Vilken man.

19:58 STRIPES ALL OVER



Jag hittade urgamla plagg att använda igår. Klänning, stickad, från h&m dam, skorna likaså! Råsköna med klackar - rågummisula (därav RÅsköna. humorn är på topp :P) och sedan jacka och väska från ginatricot..

HELT OKEJ VA? Man behöver inte alltid köpa det senaste, jag trivdes ypperligt bra i en skönt stickad tröja! Sådetså!

Nu ska jag titta på de två sista greekavsnitten! Har laddat upp med lösvikt och en hel massa naturgodis och kakor - imorgon rullar jag till jobbet! Har tänkt öka mitt BMI till 32 ikväll. Yesbox.

ps. Jag saknar isak & johanna! Kom heeem!
ps 2. sara du är så underbar - gjorde min dag idag på jobbet (:

12:57 OLD OUTFITS


Jag bjuder på några nästintill ett år gamla klädslar. Vilken är din favorit? :)

07:32 MORNING

Jag har fortfarande inte klätt på mig så det känns lite mer som prio ett istället för att sitta här! Har bara fixat med lite betalning/överföringar. Yey.

Nu ska jag skynda mig! Återkommer runt tolv!

22:09 DRESSED WITH HAPPINESS




Dagens bestod av Klänning (har fått såå fina komplimanger för denna idag! kul!) från h&m trend och jag hittade den i en sopsäck mellan flytten. Haha. Vilket härligt fynd. Cardigan från veromoda (?) och mcboots wedins.


Jag har börjat köra på den mer osminkade looken. Förlåt.

21:21 PICTURE OF THE DAY


Såhär såg det ut denna morgon!! Jag antecknar och antecknar och antecknar (PLUS att jag är morsans dotter och vad gör man inte då om.... blommor! hon är makalös. Kladdar på allt. Jag är exakt likadan! haha)

Fick precis oväntat besök så jag ska vara lite trevlig :)

Återkommer med outfit.

20:17 YOU AND I


Jag och Emma 2006 (tror jag?)
Denna kvinna är verkligen en kanontjej. Jag är så fruktansvärt stolt över henne, över den person hon är. Fantastisk! Att hon varit med i idol gör inte det hela värre :P Nu har hon bosatt sig i Sthlm och jag vill bara säga LYCKA TILL med allt du gör. Du är toppen! Hoppas vi ses snart!

(Hon är en fena på att baka gooooda bullar!)

07:26 WITH JEANS AND SWEATHER




Jeans weekday, tröja fodrad h&m trend+never ending halsduk skorna likaså, kavaj från ginatricot..

Jag är så fruktansvärt trött att jag inte vet om jag öppnat ögonen ännu. Det går bara inte. Skulle lätt kunna somna stående. Åh. Men nu bär det iväg och jag ska samla alla krafter jag har!

btw. GRATTIS CAGGE på din dag :)

20:00 IT IS AMAZING


ROM 12:12-17, 21

"Var glada i hoppet, tåliga i lidandet, uthålliga i bönen. Hjälp de heliga med vad de behöver. Var ivriga att visa gästfrihet. Välsigna de, som förföljer er, välsigna och förbanna inte. Gläd er med dem som är glada, gråt med dem som gråter. Lev i endräkt med varandra. Tänk inte på det som är högt utan håll er till det som är ringa. Var inte självkloka. Löna inte ont med ont, sträva efter det som är gott inför ALLA människor.
LÅT DIG INTE BESEGRAS AV DET ONDA UTAN BESEGRA DET ONDA MED DET GODA."


Vad står det egentligen i texten ovan? Ska vi verkligen leva såhär? Är det inte att begära för mycket? MÅSTE vi vara såå snälla mot våra medmänniskor? Kan vi inte få hata? De är ju elaka mot mig.. jag vill ju hämnas?

Det står klart och tydligt att vi ska älska våra nästa såsom oss själva. Därför är det DET vi ska göra. Det finns ingen anledning att vara arg, ledsen, besviken etc på någon. Välsigna istället personen! Jag vet att det kan vara svårt - vi alla är människor. MEN jag tror att om vi alla försöker - av hela våra hjärtan - hjälpa varandra, stötta varandra, acceptera varandra, peppa varandra, ge komplimanger till varandra, älska varandra, kommer det här verkligen att lösa sig. Jag tror det. Jag hoppas det. Gud är ju GOD. Hans nåd varar i evighet.

Om du tvekar? Om (=sätter du OM innan ett påstående/mening är det för att du har ett VAL att göra) du står och velat? Läs detta..
JOH 3:18
"Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödde Sons namn."

Det kan inte bli lättare. Läs nu det första i meningen EN GÅNG TILL: "Den som tror på honom blir INTE dömd.." Du behöver inte vara rädd för att bli dömd av andra, du är älskad av Gud. Vad mer finns att begära?pss. När jag skriver sådana här inlägg sätter jag mig bara ner och slår upp bibeln. Gud visar mig vilka ställen jag ska skriva om - för jag har själv INGEN aning. Det brukar alltid sluta väl. Och jag vet att Du där ute är fruktansvärt intresserad av detta. Det här är vad Gud har kallat mig till. Det är Jesus missionsbefallning. Jag vill vara en del av den. Därför är jag det.




17:39 BECAUSE HE LOVES YOU NO MATTER WHAT


Hide me now
Under your wings
Cover me
within your mighty hand

When the oceans rise and thunders roar
I will soar with you above the storm
Father you are king over the flood
I will be still and know you are God

Find rest my soul
In Christ alone
Know his power
In quietness and trust

15:39 MY PROM '07




14:23 MAKE IT GOOD WITH ACCESSOARIES


Jag hittade här en gammal bild på mig när jag var på konsert i sthlm(medborgarplatsen).. för några månader sedan. Vill egentligen bara visa hur snyggt det är att adda accessoarer till svart och vitt. Lätt som en plätt.


13:15 GREEK IN MY HOME

Jag har precis gjort någonting som egentligen är jättedumt och fruktansvärt onödigt MEN alla som känner mig VET HUR GÄRNA jag velat ha den här boxen. Dessa program är så fruktansvärt bra! FRUKTANSVÄRT bra! Får man tycka det? Weell, jag slog till.. att den var prissänkt till 229:- gjorde mig bara GLAD. Tack. Jag bad en bön innan så den inte skulle vara alltför dyr.. tydligen är det en tvkampanj precis nu. Jo jag tackar ja.

JAG ÄR GLAD! Imorgon kommer den hem till mig och hela min helg består av en sak... eh ja.

07:20 SHE IS NOW 43


Inte alls hela familjen, Oscar saknas. Annars hade denna var fullkomlig.


Idag fyller världens bästa mamma - 43 år. Tänka sig. Hon börjar bli gammal på riktigt nu! haha, men jag har insett att för varje år hon blir äldre - blir jag också det. Tyvärr. Det roliga är att jag skulle egentligen ha kläckts ut på hennes dag MEN jag var lite för snabb - ville se världen! Dock tog jag 24 timmar på mig och jag var nog det värsta min mor gått igenom MEN när jag väl var ute - det bästa. Kanske :P hihi. Sedan kom två andra och POFF var jag inte i all uppmärksamhet längre..

Nog om förlossningshistorier... jag vill ju bara gratulera. GRATTIS GRATTIS GRATTIS MAMSEN. Paket kommer på posten.

21:52 MY NEW ONE


Köpte mig en ny tröja i gbg.. Passar perfekt till lacktights. Monki 350:- OCH en utmärkt grå färg. Det gillas. Jag har verkligen inte haft någon sådan sak - modell större. Now I have. Like it a lot.

Som vanligt är allt svart. Vi sa det idag - jag är den mörka av oss. Svarta. Läskigt men sant. Sofia är den färgglada :) Yey! Man blir glad av henne!


HAR PRECIS kommit in genom dörren efter att ha:
8-11.40 BIBELSKOLAN
13-19:15 JOBB H&M
19:50-21:10 CELLGRUPP


Puuh, ibland orkar man inte mer. Jag tänkte sätta mig och vila. Får jag?

btw. jag har verkligen kommit ikapp med outfits nu. Äntligen! Denna hade jag idag!

12:30 WITH A TOUCH OF PINK




Tänk att man kan köpa ett par såå snygga svarta, tighta byxor.. för 49:- Det tycker jag var och ÄR helt okej..
Halsduken är även den en favorit från förra året..

NU måste jag käka upp sedan springa iväg till jobbet.. !

22:18 YOU RAISE ME UP


Jag vet inte om det fungerar - men jag försökte i alla fall.. Den bjuder jag på bara för denna kväll.

22:04 BLACKPOT IN HAGA


Vissa är finare än andra..

.. spralligt..

.. åh så roligt. Vi skrattade iallafall.. Min fodralklänning kommer ifrån ginatricot och är ett av mina härliga fynd. Väldans bra.


Nu är det dags för mig att ta tag i denna dag. haha. har precis spelat in en sång på video.. smaskigt. Sedan ska jag slå igång en film - bara för att jag inte sett en på hundra år.. somliga kanske tänker att man ska sova vid denna tid - det har jag INTE tid med. Tyvärr.

OCH sedan vill jag bara tacka för alla goa och glada kommentarer, alla som uppskattar. Gud välsigne er. VERKLIGEN. Ni är underbara! Jag är så lycklig över att ha sådana fina läsare - ni växer och förökas..

19:03 THE VERY LAST DAY IN GBG


Vilken fantastiskt mysig kyrka att besöka på söndagsmorgonen..

... och det var dop

... och det var söndagskul.. för barnen!

... sedan blev det drama. Mysigt.

Johanna skjutsade mig på villovägar.. ungefär.. det var jag som valde väg och sa emot gps:en. Yey.

17:08 FLOWER AND CANDY



Titta så fina ting som hängde på min ytterdörr när jag kom hem. Gissa vem som blev glaaad? :) haha, Johannas föräldrar har varit i farten - de var även här igårkväll och överraskade. Så trevligt så.

Jag är glad.

12:47 HONEYBONEY


Hey there sunshine. Jag saknar Johanna stenhårt. Verkligen. Hon är ju den som ska vara bredvid mig precis jämt. Hur ska jag klara mig? Vad ska jag ta mig till? Gumman, kom hit! Längtar till på söndag - då vistas du i uppsala igen. Åh så trevligt..

MEN att bara få en minut med denna pingla i luren - är det mest fantastiska och ger glädje till en sur - en. HAHA. vad roligt. Jag skrattar iaf.

07:12 SING A SONG


IBLAND är jag lite läskig... väldigt läskig

Min lilla Johanna.. sötsak. Du är bäst! Vi höll på att fotografera innan de började konserten..

Weeei..

Det var fruktansvärt bra! Favorit? Wildhearts

NU ÄR DET NYHETSMORGON OCH FRUKOST. Yey.

22:41 SILVER IS THE NEW GOLD




Fokus - Axlar - Än en gång. Denna klänning blir din för 249:- h&m trend UTAN TVÅNG

20:38 HE IS THE MAN IN MY LIFE

Såhär på söndagskvällen känns det bra att skriva ett litet vittnesbörd. Jag har faktiskt en hel drös sådana MEN den här helgen, har bara den, varit den mest fantastiska. Jag är såå lyckligt lottad. Tänk att man får ha så otroligt bra vänner. Tänk att man har sådana människor som på riktigt bryr sig om en såå otroligt mycket. Från den dagen man bestämmer att sätta Gud först - ordnar sig allt det andra också. Jag bara vet det. Av egen erfarenhet. Jag älskar att läsa "bön som skakar nationer" i flygplanet när båda mina passagerarkamrater läser ur samma bok.. tittar lite så där.. ni vet, man sneglar. Jag älskar att hålla upp den mitt framför ögonen och verkligen på djupet se hur de blir intresserade. Gud finns överallt.. "Gud, använd mig nu". Det var tanken. Jag tror att den berörde.

Jag tycker också om att jag, med mina erfarenheter, får vittna för andra. Det måste vara det mest underbara. Att få lägga allt inför Gud.

ROM 10:9-10 Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst. Ty med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Det är inte ett marathonlopp att bli kristen. Det är inte heller ett fallskärmshopp. Det handlar om en sak. Att bekänna Jesus som Herre i ditt liv. Detta behöver ingen annan veta - förrän du vill. Det är upp till dig. Det är verkligen upp till dig om du vill leva i den värld som ändå någon dag kommer gå förlorad. Det är upp till dig. Jag säger bara det - välj den andra. Välj det som varar för evigt. Välj det som ger dig glädje, den väg som får dig att vilja kasta dig upp på morgonen för att lovsjunga Herren din Gud. Välj den. Jag vet att det är sanning. Jag vet att bibeln är sann. Jag vet också att det finns sjuttiofemmiljoner människor därute som totalt dissar ner det jag skriver här och nu, de som antar och tyder på att bibeln är ett starkt påhitt - men jag vet att det inte är så. Jag säger inte att jag TROR, jag VET. Allt handlar om inställning till det sanna.

Men Hur kan jag bli kristen med min bakgrund? Vad ska mina vänner säga? Mina kollegor? Min... FAMILJ? Vad ska de säga? Jag som brukade äga kvällarna på krogen? Vad händer med det? Kommer jag bli förlåten? Mina synder? Hur känns det?

2 KOR 5:17 Alltså, om någon är i Kristus är han en ny skapelse. Det gamla är förbi, se, det nya har kommit.

Läs den här versen.. om och om igen. Läs inte mellan raderna - läs vad det egentligen står. Det står exakt som det i själva verket är. Det gamla är förbi. På riktigt. Du behöver inte ens oroa dig över att bli dömd, att bli utfrågad, att bli hatad, att inte förstå. Gud vet allt om dig. Han vet precis allt du gått igenom i ditt liv. MEN han vet också att om du verkligen bekänner Jesus som DIN Herre så är det faktiskt så att... han förlåter. VAD DU ÄN GÅTT IGENOM! Hur kan det vara så enkelt?

Jesus dog på korset. Han tog på sig DINA synder, för att DU ska tro på honom. Jesus. Oh, Jesus. Är det inte då mer än rätt att vi här på jorden ska vinna fler för hans skull?

1 PETR 2:24 Och våra synder bar han i sin kropp upp på korsets trä, för att vi skulle dö bort från synderna och leva för rättfärdigheten. Och genom hans sår har ni blivit botade.

AMEN!

18:59 AT THE CONSERT


Johanna i snygg stickad tröja från h&m trend (den andra bilden blev så suddig, förlåt gumman :P)

Och jag hade på mig mönstrade leggings från h&m divided, jeansskjortan likaså, väska i läder h&m trend, ballerinas din sko, halsduk+skinnjacka ginatricot..

Vi var minst sagt laddade och taggade.. att konserten skulle vara en sådan succé kunde jag inte ens föreställa mig. SÅ KUL att inte ha några förväntningar.. man blir såå positivt överraskad! Tack Johanna. Tack för ALLT!

17:05 EASTSIDE

BACK IN TOWN.
Jag är hemma igen. Landade kvart i fyra, älskade faster stod och väntade med bilen. Jag satte mig bakom ratten (hon älskar att INTE köra, jag älskar ATT köra!)

Måste springa till willys!

01:32 HOW TO CELEBRATE A 21 YEAROLDGIRL


Johanna och Malin påväg in till staden strax innan klockan 12 idag! Spårvagnar är grejen!

OCH min vackra prinsessa till kvinna :) SÅ FIN!

OCH Mitt hår försvann på köpet..

.. och medan johanna pratade i telefonen skaffade jag mig en vän. Kanske jordens finaste?

EN BUUUUSSS! Haha. Han underhöll mig.

En liten såkallad outfitbild utanför nordstan, leggings h&m trend, skor med klack (?), linne weekday, kavaj+väska från ginatricot..

Johanna visar glatt upp sina kläder.. vi var VÄLDIGT varmt klädda denna dag.. MEN svart är ju snyggt.

När Johanna hade synundersökning satt jag i vänterummet.. Satt och satt, låååg. Kanske det skönaste jag varit med om. Gratis massage i en halvtimme. På min födelsedag. Oh.

Sedan blev jag bjuden på mat och latte.. TACK ERIC!

ERIC tog sig ända från käraste uddevalla för att träffas och gratulera.. JAG VAR NÖJD! Så glad :)

JOHANNA sötaste i världen var hungrig MEN lyckades ändå få fram ett fantastiskt leende. Gillart!

Eric och jag

HAPPINESS!

Den här bilden är troligtvis den bästa bild som någonsin tagits. Haha. Sjukt men sant. Jag gillar den!

.. och när vi säger hejdå..

Jaaao..


TACK JOHANNA för en fantastiskt härlig kväll (OCH DAG!!!), mer om denna imorgon! NU Måste vi sova, ska upp till möte imorgon :) Yey. Sovsött.

19:06 CHANEL CHANEL CHANEL


Denna morgon lånade jag kära Johannas lack. Älskar denna färg "blue satin". Fruktansvärt snygg när den skimrar i lite blått.. Mumma. NU SKA VI PÅ KONSERT! Det gäller att fixa ordning lite..

18:52 YES, THATS ME


Goddagens. Jordens mysigaste dag med Johanna, Eric och mig. Älskar att vara med sådana personer man verkligen tycker om av hela hjärtat. Härligt. Vi åt gott på ett café och hade det urtrevligt i solens sken. Massor med bilder togs och jag antar att dessa ska läggas in också. Men först denna då, från den här morgonen.

10:33 21 YEARS OLD


GRATTIS TILL MIG! Jag har blivit uppvaktad av jordens vackraste tjej med en hel drös med paket och ljus och muffins och ALLT! Frukosten var dukad till oändlighet.. ungefär! Vilken underbar start på dagen!

UTE SKINER SOLEN och inte ett endaste moln skymtas! Människor har ringt och jag är världens lyckligaste kvinna! Uppskattar er alla! TUSEN TACK!

Johanna var uppe jättetidigt och fixade och donade i hela lyan.. hon har bland annat skrivit en massa sådana här söööta lappar över hela placet. Jag älskart!

HÖRDE JAG HOTELLFRUKOST?

... och jag fick en MASSA paket.. av isak och johanna.. såå otroligt tacksam!

... HON ÄR MIN! haha.. detta var den bästa biten.. "happy birthday to you.. happy birthday.." hon sjöng på till älskade spotify. Vilken kvinna det här är alltså. ÅH.

Nu gör vi oss iordning för att göra vackra gbg. Älskade dag.

00:17 THIS DAY I WILL REMEMBER


Det hela började strax innan 13 på arlanda.

... och jag hade laddat upp med rosa sköna ting...

... sedan hamnade jag i gbg. AH! Så mysigt. Gick på stan i min ensamhet.. i väntan på den andra hälften - JOHANNA!

Solen skeeeen så vackert.. och temperaturen var uppemot 20grader. Det gillas - jag som tog med mig vantar och halsduk..

Haft fruktansvärt problem i mina ögon idag.. men det är tydligen bara att bita ihop..

HÄR inne spenderades många minuter..

Jag försökte mig på att lägga undan kamerafodralet - gick sådär.. johanna var minsann beredd..

sådärja... jag hade på mig leggings från h&m, tee+kavaj+ryggsäck/väska ginatricot, boots (?) och halsband från h&m (fick TVÅ kommentarer om det idag.. höhö.. en från mannen i pressbyrån. HAHA.

Johanna står och tittar på lite bilder.. vi fick här tillfället att knäppa kort på en man som traskade förbi. Spännande :)


När jag är med denna kvinna känns det som om allting annat bleknar bort. På riktigt. Hon gör mig så otroligt glad. Vi skrattar. Vi har roligt. Vi drar skämt. Vi bara ÄR. Det är precis det vad vänskap är.. man ÄR!

Nu borde vi vara i sängen.. eh ja.

21:48 YOU AND ME BABY!





ÄLSKLING ÄLSKLING ÄLSKLING ÄLSKLING!
Vi bara myser.. Jag filmade ögonblicket.. när jag går och går.. mot denna kvinna i nordstan.. Haha. Så roligt att se.. "Jag går här nu och väntar på Johanna... hittar henne inte i folkmassan.. längtar så efter henne.. går inåt.. hon är säkert på sisters.. åh jag SER HENNE.. JOHANNA JOHANNA JOHAAAAANNNNAAA! aaaaaaah" ja ni vet, sådär flickigt.. Båda grinar - nästan. Jao. Mysigt möte i nordstan. Yey!

Vi har avnjutit en underbar middag i en underbar restaurang. Denna kvinna gör mitt liv. HON ÄR SOM MIG! Så möts vi.. hur ser vi ut? Exakt likadana.. båda har till och med den där svarta ryggsäcken. Men jag älskart!

På vägen hem tog vi bilder och fick även fotografera en man.. haha.. så sjukt.

NU ska vi göra fruktsallad och mysa på. Tänk att jag får vara i gbg.. när jag fyller år. Imorgon är det min dag.

12:34 JEANS IT


Sitter och snackar med Johanna.. :P NU SKA JAG ÅKA. (jag gillar de här jeansen litegrann - ganska mycket!)

btw. jag ska få en iphone 3gs på måndag. Är jag GLAAAAD?

12:20 YOU CAN SEE THROUGH


Håliga leggings från h&m trend, jeansskjorta+sjal/halsduk h&m divided, linne ginatricot, ballerinas från dinsko.


Åh så fint med plattångens sladd i hörnet där bak. Nu såg ni den också..

MAT står på schemat och sedan pallrar jag mig iväg till jobbet :) Weei. Imorgon blir det gbg för fulla muggar och slantar och allt. PÅ lördag fyller MALIN ÅR! Grattis i förskott.. TACK!

btw. jag gillar att Isak är min cellgruppsledare och jag gillar också att andrea, sara, calle deltar också. VILKET GLATT GÄNG vi kommer vara detta år.

22:24 I GOT IT FROM MY MAMA

DET ÄR GOTT ATT VARA KVINNA.  

VI KOM AV TITANIC FÖRST. I ALLA FALL SKULLE VI OCH  VÅRA BARN DET, ENLIGT ALLA REGLER.

VI KAN  SKRÄMMA MANLIGA CHEFER MED MYSTISKA GYNEKOLOGISKA PROBLEMURSÄKTER.

TAXIBILAR STANNAR FÖR OSS .

VI SER INTE UT SOM GRODOR I EN MIXER NÄR VI  DANSAR.......

VI BEHÖVER INTE FJÄRTA FÖR ATT ROA OSS  SJÄLVA.
.
VI BEHÖVER ALDRIG GRÄVA I  FICKORNA FÖR ATT FÖRSÄKRA OSS OM ATT ALLT ÄR  KVAR.
VI HAR FÖRMÅGA ATT KUNNA KLÄ OSS  SJÄLVA.

OM VI  GIFTER OSS MED NÅGON SOM ÄR 20 ÅR YNGRE, SÅ ÄR VI I  ALLA FALL MEDVETEN OM ATT VI UPPFATTAS SOM  IDIOTER.

VI KOMMER ALDRIG ATT ÅNGRA ATT VI  TAGIT HÅL I ÖRONEN.

DET ÄR STUNDER DÅ  CHOKLAD VERKLIGEN KAN LÖSA ALLA ENS PROBLEM.  

VI KAN FÄLLA KOMMENTARER OM HUR OTROLIGT DUMMA MÄN ÄR  UTAN
PROBLEM i DERAS NÄRVARO - FÖR DE LYSSNAR JU ÄNDÅ  INTE.


... eller?

18:38 IN MY ZOO





Det är alltid roligt att flytta när man hittar en massa härligheter, ungefär som dessa skor.. Skulle jag bott kvar hade jag inte haft en aning om att dessa fortfarande var vid liv. Tydligen. Snyggt med kilklack och spänne ovanpå. Ja tack. Leggings h&m, tee(klänning) ginatricot.. det ska vara så enkelt som möjligt upptill när man har någonting mer utstickande nertill. Bara en parantes från min sida...

NU SKA JAG HANDLA MAT. Och jag ska till Göteborg på fredag.. fira min födelsedag. Älskade Johanna. Du är fantastiskt. Älskade Isak. Du är fantastisk. ÅH jag blir så glad av er. Tänk att jag ska få åka ner. Hurra!

16:26 I WILL NEVER COME THROUGH



leggings med dragkedja+linne med nitar h&m, skor dinsko, jacka i nylon från ginatricot, halsband indiska
och sedan var det inte såå mycket mer. Nu bäddar jag sängen med nya lakan. Finns det någonting som kan vara mer underbart? Snart ska det strykas framför tv:n.

15:38 THESE TWO WILL FOLLOW ME ALL OVER



Två stycken vackra ting. Dessa ska pryda mina axlar i höst.. ni har väl inte missat fokus?

Nu ska jag fortsätta tvätta.. galet vilken tid det tar. Samtidigt har jag ringt till handelsfacket OCH när jag väl har kopplats fram tjugofem gånger och mobilräkningen ökat till ettusenfemhundra säger de där och då att "vi stänger klockan 15". TACK SÅ JÄTTEMYCKET. JAG BLIR SÅ GLAD!

22:44 SHE IS MINE


BACK IN THE DAYS nyårsafton 07/08. Aww, vad mysigt. Nu är Vickan i Israel, Johanna i Gbg och isak hemma i uppsala.

Det är som de säger - glädje är det bästa som finns. Den här kvinnan är glädje för mig. Det bästa jag vet.

21:24 AN ORDINARY DAY


Isak och Andrea

Sofia och Emelie tisslar och tasslar

... och jag ville också vara med! haha, "ISAAAAK...." så gav jag honom kameran lite lätt.. "Ja ja, jag ska!!" fick jag tillbaka :) Härliga tider! Nu ska jag ringa mor och bli stor (OCH leta biljetter till gbg på fre!)

20:36 WHEN I DON'T HAVE AN IDEA



Är det bara jag.. eller är det så att varje gång man inte VET vad man ska klä sig i slutar det alltid i svart? Well, jag använder svart lika ofta som andra byter underkläder.. eller som fåglar flyger. Svart är en underbar färg och än fast du inte riktigt tycker detsamma - kan du finna dig i att det matchar till ALLT!

Jag har egentligen inga roliga plagg på mig :P haha, det mesta är från h&m. IDOL NÄSTA.

07:32 JUST SOME INFORMATION

MIN ÄLSKADE KUSIN lämnar landet idag. Läskigt, skrämmande MEN jag är så fruktansvärt glad för hennes skull. Det här är någonting hon verkligen vill göra och då ska man VERKLIGEN göra det.

Jag själv åker iväg till bibelskolan vääldigt snart. Sedan hem för att äta och efter det jobb. Imorgon är det tvättid som gäller - åh vad spännande! haha.

OCH till er som inte vet, jag blir gammal på lördag.. närmare bestämt tjugoett.

23:21 JEANS AND HIGH HEELS




Jag gillar att kombinera jeans med klackar. Det får det vardagliga att se chict ut :) NU är tiden verkligen inne för sömn. Ska bara nattas av Johanna först :) Yey.

23:09 IN YOUR GREEN EYES


MELODYCLUB I LÖRDAGS!! (Isak den duktige mannen skötte ljuset och jag var hur stolt som helst!)


GODKVÄLLENS. Jag är riktigt trött efter en heldag. Skola - jobb - hem till kusin - middag - säga hejdå - promenad hem - HEMMA. Trött. Nu ska jag läsa bibeln och sedan är det godnatt.

07:23 PICS FROM SATURDAYNIGHT



Lite inspiration på måndagsmorgonen. Godmorgon. Jag såg ut såhär i lördagskväll.. och tydligen har jag börjat använda byxor på heltid. Har kommit på ALLT som är positivt med det hela - man slipper använda de underbara strumpbyxorna/tightsen som oftast (läs ALLTID!) åker ner och man måste dra upp de. Jahaja. Byxorna+tröja h&m, skor i lack med kilklack weekday, skinnjacka ginatricot, halsduk h&m trend.

Nu nyhetsmorgon och min nya favorit yoghurt (blåbär+vanilj) till mackor. Spännanade.

20:01 MÄNDY AND MALLAN


Kanske jordens finaste flicka. Vi har så roligt tillsammans. Glad att ha dig kvinna!!
(och mamma, låga skor och byxor,  vad händer med mig? :P)

17:02 BLACK&PINK=ROMANTIC?



Det är härligt att kunna blanda romantik med boots. En frihetskänsla - och inte alltför uppklätt. Att denna klänning kostade mig 75riksdaler är faktiskt någonting jag mer är stolt över än tycker är pinsamt att berätta för andra :) Yey. Bootsen är mitt bästa köp någonsin, är i äkta skinn och köptes på wedins.

NU SKA JAG RINGA MIN KUSINVITAMIN efter ett långt samtal med JOHANNA!

10:59 PERHAPS THROUGH THEM AWAY?


Jag tror att dessa skor har sett sina sista dagar. Jag tror på helande MEN kanske inte i detta fall?


00:37 POSE LIKE YOU MEAN IT




Sådärja, klockan är sent, men jag lägger in en några-dagar-gammal-dagens. Jag gillar den här outfiten som bäst. Helt enkelt en typiskt MALIN sådan. Svart. Svart. Svart. Leggings+halsduk kommer ifrån h&m trend, grå collegetröja från h&m divided och skor från dinsko.

JAG HAR HAFT EN HELT UNDERBAR KULTUNATTSKVÄLL. Vilka härliga tjejer. Så kul! Imorgon lägger jag in bilder men till dess - godnatt!

19:01 AT THIS MOMENT


GODDAGENS! (gamla bilder men vad gör väl det? jag gör exakt likadant nu!) Så underbart att bara - efter en 9,5timmarsdag på jobbet - sätta sig och spela en truddelutt. Sjunga till. Älskart. Snaaart kommer en massa goa och glada kvinnor hit. Det är kärlek. De gör mig glad!

22:13 LIGHT OF THE WORLD


Det kan vara så att jag visar en hel del klädslar.. hoppas det är okej. Jag måste helt enkelt komma ikapp! haha, jeans från weekday, skor med kilklack h&m, tshirt h&m trend, kavaj från ginatricot och väskan likaså! Kameran är min bästa vän!

HAR VARIT HOS MIN FASTER (världens bästa!) hela kvällen och ätit gott (good kycklingsallad minsann + glass + kladdkaka) nu är jag hemma och skriver ut en massa ackord till hillsonglåtar + läser bibeln.

17:02 LIKE AN EYE OF A TIGER


Olala..

15:49 HIGH UP HIGH


Hade på mig leggings från h&m, skor med dradkedja din sko, linne+kofta/cardigan h&m och halsband indiska

Sedan insåg jag att om jag skulle cykla behövdes lite till, kavaj ginatricot och halsduk från indiska. Gammal O Ja.


VÄLKOMMEN UPP MALLAN!
Jag la mig i sängen klockan 13 för att bara blunda två sekunder.. Eh, vaknade nu, för några minuter sedan. Gissa om detta behövdes? Fruktansvärt skönt. FRUKTANSVÄRT. Mor kan intyga att det inte hör till vanligheterna att jag sover om dagarna MEN vad lycklig jag blir. Haha. Äntligen. Nu kan jag andas igen som en vanlig människa.. Först ska jag bara ta tag i listan - mobillistan - 7 missade samtal och 2 mess. När inte jag svarar tror människor att jag lämnat jorden för en yttre världs påverkan. Jao.

07:27 THE 11TH SEPTEMBER




PAPARAZZI var det på stan. Vi stod och samtalade en eftermiddag efter jobbet.. Och tydligen blev det fotograferat ;) haha..

NU Ska jag dra iväg till skolan. Som sagt, är ledig idag OCH det lär bli lite uppdateringar med tanke på att jag kommer städa och liknande. Vad väljer man hellre?

23:24 IF YOU ARE BLACK OR WHITE



Jao, ibland går det att lägga in bilder också. Trevligt då. Hade detta på mig i.. tisdags? Leggings med detaljer från h&m trend, klänning h&m divided, väska+jacka ginatricot, skor (snyggt att jag hann stänga dem?) från h&m.

NU SKA JAG SOVA. Imorgon är jag ledig från jobb - bibelskolan direkt på morgonen. Mys.

18:52 GETTING ANGRY

Ni vet de där gångerna man känner sig såå fruktansvärt nöjd efter en shoppingtur på stadens gator? Det inträffade för mig idag. Jag var lyckligt nöjd. Hade precis hittat en favorit till almanacka och tänkte att trots de nästa 300kr är det faktiskt en makalöst bra investering. En svart, i läder.. den öppnas upp och på ena sidan ligger en fet almanacka och på den andra ett anteckningsblock. PERFEKT att ha i vardagen. Trodde jag.

Jag började alltså riva av plastet, skriva mina kontaktuppgifter och när jag skulle börja skriva in en massa uppgifter på dagarna såg jag det. 2010. KUL LIV! Jag har alltså köpt en almanacka som börjar om ett halvår.

ÅH att man aldrig lär sig. Jag skulle lyssnat på far som sa att jag skulle införskaffa mig en från ÖB för en tia. Jaha.

22:02


Ibland behövs det bara ett endaste plagg och självaste klädseln är klar. Denna fina sak kommer ifrån h&m och blir din för 179:- SOM HITTAT? Yes.

Jag varvar idol med lyssning av Hillsong+pianospel.

20:44 MY SWEET HOME, WELCOME


Titta vad jag fick av mina föräldrar som födelsedagspresent? Gissa om jag blev glad? Skoja inte. Jag grät.

Sedan sydde mormor kuddar och gardiner, kuddarnas tyg är verkligen sjuukt snyggt. Mattan gillas också, dock kommer jag få dammsuga femtioåtta gånger i månaden, men det är tydligen sådant man får ta. Bordet är ungefär två äpplen högt MEN allt behöver inte vara funktionellt. Huvudsaken det är SNYGGT!

Som sagt, mormor fixade fina gardiner, dessa är i rosa sammet. Hur fina som helst! Sedan har jag en liten balkong också, som kan öppnas i två.

I hallen satte vi upp krokar som är böjbara. SÅ SNYGGT! Här är en vanlig träbräda under för att krokarna sattes fast. Fruktansvärt fint. Gillar att det är lite annorlunda i jämförelse med en helt vanlig hatthylla.

Och i köket är det också fint. Ljuset skiner in.. reklamen ligger framme (fruktansvärt fint? eh ja!), tog inte kort på bänken för att den är röd :P

NU SKA JAG GE VICKIS LITE TID :P haha.. Mys.

19:04 THOSE DAYS WITHOUT MAKEUP ON



Jag försöker verkligen lägga in fler bilder MEN det går inte. Inte det minsta. Såhär roligt kan man iallafall ha av att packa upp saker som ska pryda en bokhylla :) Haha. Kul liv.

Ska försöka dra mig iväg till gymmet strax. Försöka var det ja. BTW, den där klockan fick jag av mina söta bröder som i en förtidig present! Det är kärlek det. Jag blev hur glad som helst!

07:10 HE IS MY BROTHER


MIN BROR är så snygg här.

Nu blir det frukost och sedan cyklar jag iväg. Tack Victoria för en helt fantastiskt kväll igår, jag har verkligen saknat dig såå obeskrivligt mycket! ÄNTLIGEN!


23:27 WANNA BE A SHOE?


Pappa kom på den finurliga lösningen till mina skor..

Köpte detta set, lämnade vägg kvar till vänster - där ska en till spegel upp! Skorna står på åtta hyllor varav en hylla rymmer 6par. Jag har exakt 52st i min hall nu.. Somliga tycker det är onödigt..

Som ni ser är det lite rörigt.. men det är för att jag bygger(byggde) om! Gissa om jag är nöjd? Har nu spenderat x antal minuter med att bara titta rakt in i detta rike.

20:21 THE MAN IN THE HOUSE


Det är inte bara tjejer som kan klä sig med bravur.
Johannas karl har gjort det igen! (Eller kanske malin&johanna som valde plaggen:P haha). SÅ FRUKTANSVÄRT SNYGGT! Jag älskar missmatchen med hål i tröjan och nötta jeans. Det får ett avslappnat men ändå casual intryck. Att matcha med svarta tygskor är en topnotch!
(och Isak, du är så sööt när du ler!:D)
Alla plagg är ifrån h&m trend.

18:42 I LIKE IT WITH SHADOWS


FREDAGENS
Vad snyggt att jag har olika längd på mina cykelbyxor. JA VISST! Eller inte. De kommer iaf från ginatricot, avklippta (därav olika längder som korvar upp sig? eh ja.!) skor+linne h&m, väska+kavaj ginatricot..

Nu har jag hunnit med skola, jobb, hemmet, städat, kokat kaffe, doppat allt mitt hår i kaffet OCH tagit en massa bilder. En helt vanlig dag och jag är inte alls stressad. Nej nej. Alla bollarna ska ju vara i luften! Nu PIANOT!

12:18 THE WORD OF LIFE

2 KOR 5:17
Alltså, om någon är i Kristus är han en ny skapelse. Det gamla är förbi, se, det nya har kommit.

Idag kändes det verkligen helt fantastiskt bra. "Guds karaktär" var ämnet för dagen och delades upp i tre lektioner. Att lyssna till föreläsningar kan ibland vara jobbigt, man tänker på annat, funderar över jobbet, över olika situationer, MEN att lämna allting till Jesus och bara sätta sig ner till lovsång klockan 8 och fokusera är en HELT ANNAN SAK! Jag kan inte mer än att säga att jag älskar det. Jag gör verkligen det. Gud ska verkligen få använda mig och verka i mig. Amen!

Jag vill med detta inlägg bara fokusera på text och därför finns ingen bild att titta på.


07:13 ME AND MY COMPUTER


HÄR kommer jag sitta en hel del framöver.. gissa om jag är nöjd? Familjen lämnade precis Uppsala och det känns tragiskt men sant. Vilken hjälp jag har fått. Allting är uppe (förutom tvbänken - den måste reklameras och köpas en ny! HUR ofta slänger man ner TVÅ likadana delar i en och samma kartong? Åh) och det känns fantastiskt. Jag kunde inte ha gjort det bättre själv ! (haha, okej, den var ruggigt bra, hade jag gjort det själv hade kläderna fortfarande legat i sopsäckar!!!)

MÅSTE äta frulle och sedan cykla iväg till bibelskolan. God Bless You!

23:54 WOULD YOU LIKE TO WALK IN?


Snyggt att dammsugaren står framme, eh ja. Sedan har jag inte sorterat kläderna ännu, MEN det kommer i veckan!

MEN jag är nöjd (dock dålig skärpa)

"Nej, vrid lite på kameran"

"Sådärja.." jao, så sjukt bra gjort av far.. Han är duktig han!

.. och jag likaså, jag putsade minsann den där dyra spegeln.. ojoj. Älskar spotarna i taket, riktar de vartsomhelst :)

20:52 HOW TO MIX UP YOUR MIND


MIX IT
Skor weekday, klänning h&m trend, kavaj+väska ginatricot..

Jag älskar kombinationen lack mot romantik. Det blir någonting liiite extra. Mina nya dojjor fick pryda fossingarna igår och samtidigt den urtjatade klänningen hängde på min kropp. Like it. Snart kanske jag kan börja använda lite andra kläder (:

Vi tittar på fotboll och mår gott. Min mage är mätt som en pannkaka.

18:40 SNEAKPEAK AGAIN!



SNEAKPEAK igen då! Såhär såg det ut för några dagar sedan.. det går mot bättre tider :) haha. Idag har jag jobbat till kvart över fem så när jag kom hem har mormor/morfar/morbror/mamma/pappa/edvin/oscar gjort fint i min lya. Ibland är man kär i livet. Olala!

NU Sitter vi här allihop och det ser fantastiskt ut. Vi ska snart fiiika (födelsedagsfika för min del fyller dock inte år förrän den 19:E MEN de är här och hälsar på nu och jag lär besöka gbg den helgen ist!)

01:06 I LOVE YOU JOANNA



Såå läste jag lite i Johannas blogg och insåg att jag saknar den här kvinnan såå otroligt mycket! Hon är verkligen min skatt.! På riktigt! Mys. Dessa bilder togs i tisdags efter att ha målat och donat i min lägga. NU är ännu mer fixat vill jag lova.. Om några timmar ska jag jobba så att det blir sängen N U!

Älskar dig Johanna.

21:58 OPEN YOUR EYES









(nej va, jag stirrar ingenting?)

JAG BER OM URSÄKT FÖR DÅLIG UPPDATERING, alltså jag har verkligen varit borta exakt hela dagen ;) Kom hem klockan 21. Galet bra :) Vi har köpt så mycket grejer att grannen under klagar för nedsänkt tak. Men jag älskart! Speciellt min stol. En genomskinlig sådan, en sådan som mamma bara tittade på mig och sa "malin, vill du ha den, får du den!" AAH, den är så fin, riktigt fin!

NU JOBBAR VI PÅ

07:05 BACKSTAGE


Sådärja, det blev en liten fotografering mitt i alltihop igår.. Resultat? I eftermiddag, som ni ser är allt svaart på mig och jag gillart skarpt! Nu är det frukost på hög nivå!

23:34 I WILL ALWAYS WEAR BLACK


Jag idaaag då... det blev black and black. Lite jeans på detta :)

Visar stolt upp min nya väska..

.. som visas inzoomad.

Och lite detaljer på sidorna..

GODKVÄLL/GODNATT. Hela familjen har intagit mitt nya hem och jag gissar på att ingen kommer sova inatt - MEN det blir succé. Jag kör just nu internet via min iphone - det blir bara bättre och bättre. Man behöver inte ens ha en interneträkning nu förtiden! haha, fast jag har två iofs. Lägenheten är underbar och jag vill bara säga att jag fått min första födelsedagspresent av min familj - barabambabababaaaaa ETT PIANO! Jag är överlycklig. Piano och piano, ett keyboard, med alla slags funktioner, fick ner lovsångshäftet och ALLT! Älskart. Jag grät. Haha.. Nu ropar mamsen från köket!

12:45 GOOD THINGS COMES IN THREES


Väska (a.xang kopia) ginatricot..

Boots med nitar från monki...

Och jordens snyggaste kilklackar från weekday..


DETTA blev det igår. Är hur nöjd som helst! Nu ska jag hjälpa Jonas bära en massa! Yey!

07:15 CHICKS CAN


 
Igår hade vi det trevligt på bibelskolan! Hur mysigt som helst :) Jag är glad.. Andrea, Sofia, Emelie och jag.


NU ÄR JAG KLAR för dagen och snart påväg. Idag ska ALLT vara över i min nya lägenhet så man kan säga att det är dags att ta farväl av denna.. läskigt men sant! Jag kommer trots allt (om möjlig) få det bättre OCH att den är MIN på riktigt.

Borsta tänderna...

22:56 WHERE DID THEY GO?



VAAART har mina muskler tagit vägen? För några månader sedan såg det ut såhär.. och titta nedan - fy ah. På den tiden tränade jag varje dag och visste inte hur jag faktiskt såg ut. Jag HADE muskler.

22:53 YOU CAN DO IT



Hade detta på mig igår (ni såg litegranna!) leopardleggings h&m dam (INTE de jag hade i lördags, har tydligen köpt mig två par! eh, onödigt?), kavaj ginatricot, linne från weekday, skor h&m och väska vet ni alla.. Känns som om jag klätt mig likadant i hundra år MEN snart blir det ändring, snaart är mina kläder upphängda i nya garderober. LIKE IT A LOT!

TACK JONAS för en superkväll på bion, åkte hem till min nya lägga och tittade in, det blir såå bra, hallen blir fantastiskt fin och den rosa färgen skriker: MALIN! Yey!

btw. idag köpte jag två par skor och en väska (liknande a.wang. ni vet?)

12:20 I LOVE IT


Jonas är i full gång och målar! Det här blir rosa minsann! :) Ni kommer få se fler bilder när det börjar närma sig klarhet till klarhet.. Vill dock ha dessa i svartvitt så det inte blir fööör avslöjat. Badrummet är även det vääldigt fint och utanför kör bilar förbi. Jag bor mitt i stan.

HAR PRECIS KOMMIT HEM FRÅN BIBELSKOLAN, hemma och vänder.. väntar på käk OCH ska sedan springa iväg till jobbet.

07:10 WELCOME HOME TO ME PINKY


Det som är viktigt för mig, är att göra mindre betydelsefulla ting - meer betydelsefulla, ex ett pennfodral. Det blir såå mycket roligare i rosa ormskinn. Snyggt mallan!

23:41 IN THE BEGINNING GOD CREATED...


D-dagen var kommen! Älskart!

Emelie och jag var laddade, satt nästlängstfram dessutom! Det är alltid bra! Då deltar man :)

Sedan kom dessa två och våldgästade bredvid på raden. Like it! (och jag gillar den där killens glasögon där bakom också! Råsnygga!)

Efter ett introduktionstal fick alla lärare gå upp på scenen! Inspirerande. Det kommer bli ett fantastiskt år. Jag känner det, exakt på rätt plats vid rätt tid.

Sedan avslutade vi med lovsång..

.. och där till höger är carro. Fantastiskt underbar tjej!

& jag var bara tvungen att ta kort på dessa skor. Tjusigare får man ju leta efter. Boots är helt klart en höstfavorit och de ska införskaffas (till min pojkvän!)


NU GODNATT, antar att jag ska vara pigg imorgon!

22:33 YOU CAN ALWAYS PICK ANOTHER OUTFIT


Cykelbyxor från h&m, korsett från ginatricot, linne (som jag använder som väst!) från weekday, halsband+skor+väska i läder från h&m/trend...

Seeen dag idag! Har hållit på och flyttat - fram och tillbaka. Känns nu som om jag bor på två ställen (vilket jag också gör!) Är lika delad som en zebra är randig. Anyway, när vi precis kommit tillbaka till min nuvarande lägenhet lyckades jag komma på att mina papper och namnskylt är i den andra nya. Kul liv. Vi fick åka tillbaka och hämta dessa. Well, nu är jag hemma på riktigt och Jonas körde till sitt. Puuh, imorgon fortsätter helheten med flytt, först bibelskola, sedan hem, lunch, efter det jobb 13-19:15, efter det vip-kväll på stan, sedan bio OCH däremellan ska jag flytta plus måla (jonas får måla! det fixar han! jag litar starkt på honom! Vet ni förresten hur fiiint det blivit idag? den mannen han kan!). Jag har det jag gör. VI har det vi gör. På torsdag gäller det för mig att ha ALLA grejer i den nya lägenheten PLUS att jag packat upp väldigt mycket av det, familjen kommer på kvällen.

TACK TILL:
1. Min pojkvän, för att han alltid finns där, hjälper mig, fixar allt, är min.
2. Min faster+kusin, som hjälpt mig idag och kört massa grejer, lånat ut bilen!
3. Min mormor och morfar och morbror som åkt och köpt ett soffbord till mig. Hurra! Kommer bli hur fint som helst (trots mormors kommentar om att man får ligga ner när man äter! hon vill helst att bordet ska toucha hakan så man slipper få ont i ryggen... mormor, det är tvåtusentalet nu! hihi)
4. Min mor och far, ni är fantastiska och hjälper mig jämt!
5. Johanna, Isak, Emelie.. för att ni tittade förbi idag. Älskade vänner!

NU orkar jag inte babbla mer. Jesus älskar er.

16:10 THIS WILL BE MINE

KLUBBO Soffbord

Det här bordet kommer att bli mitt kommande soffbord och jag gillar det enormt mycket! Mormor och morfar ska fixa det så jag får det till helgen :) Åh, tänk att man har såå snälla människor runt omkring sig, mor, far, mormor, morfar, faster, kusin, vänner och framförallt pojkvän. Ni alla är guld värda och jag är ÖVERLYCKLIG över att ha er som hjälper till! Gud välsigne er. MYCKET!

15:32 THE FIRST DAY


Det var riktigt spännande den här första skoldagen! SÅÅ mycket människor, såå otroligt roligt! Mest introduktion och pengabetalning MEN det känns fantastiskt bra. Exakt rätt tid, på rätt plats, vid rätt tillfälle. Åh vad jag känner mig glad! Tack för Emelie som kommer dela detta med mig OCH TACK till alla nya vänner! Olala..

OCH ännu gladare blev jag när Jonas (plus syster och mor) hämtade mig och skreeek (jag ljuger inte!) i bilen för att gratulera till min första skoldag! haha, oj vad vi skrattade. Sedan bar det iväg för att handla det sista inför målningen. Det är exakt DET vi har hållit på med nu.. Han är fortfarande kvar där borta (andra sidan stationen!) och jag är hemma i den som INTE kommer att vara min lya längre.. måste packa och sådana ting. Glaad! Jag har världens bäste pojkvän - som hjälper mig med ALLT!

OCH jag är fortfarande glad över att få vara med på http://www.blogg.se fortfarande. Taack!

08:13 SNEAKPEAK




Åh vad roligt allt ska bli! Känns perfekt idag! Är laddad som bara den! Något piggare i kroppen till och med. Halleluja. Har precis tittat på nyheterna, vilket var väldigt tragiskt ändå! Med tanke på att jag kommer jobba mindre nu framöver blir det mer tid till bloggen, yey.

NU ÄR DET JAG SOM GÖR MIG KLAR. Bibelskolan innebär skola på förmiddagen 8-11.40 (idag 9)

07:30 IT IS US AGAINST THE WORLD


MIN ÖGONSTEN

Johanna, som alltid gör mig lika glad, ska hälsa på idag! Åh, jag längtar.

1. IDAG ÄR DET STORA FLYTTARDAGEN, jag lämnar min lägenhet och drar in i en ny (kanske blir imorgon också.
2. VI SKA MÅLA OM (därav kan flytten bli imorgon!)
3. JONAS SKA HÄMTA NYCKELN för att..
4. BIBELSKOLAN BÖRJAR IDAG KLOCKAN 9:00 (exakt samma tid som påskrivningen till nyckeln!)
5. JOHANNA DYKER UPP RUNT KLOCKAN 5 (ett hejdå innan hon åker till gbg.. buhu)

Dagen är fullbokad, dags att ta tag i den!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”