Kära besökare

Jag älskar att ni förökar er. Fortsätt så. En kort presentation av mig Malin för er som är nya:
Mitt namn är då Malin Rönnquist och jag är 20 år. Ja det är sant. Jag är en stor flicka. Började mitt liv uppe i örnsköldsvik där jag gick i skolan. Gick första året på frisörlinjen men de två senare läste jag sam-ekonomi. Yes, jag kan bli en bra redovisningskonsult om jag vill det. Efter dessa underbara år jobbade jag lite på ica för att senare börja på h&m i övik. Kände dock att någonting saknades - en större stad. Den 26e december tog jag mitt pick o pack och bosatte mig i Uppsala. NU x antal månader senare, nästan ett år, har jag jobbat på h&m sedan i februari. Jag har en amazing lägenhet mitt i stan och jag älskar att bara vara.. Filmer är ungefär det bästa som finns och jag känner att mat är det enda som behövs när man är trött och hängig. Jag älskar att shoppa men ska bli bättre på att hålla hårt i cashen, eller rättare sagt kortet.

Nu måste jag verkligen sova, jag börjar nämligen 8 8 8 imorgon. Oh. Tusen tack till er alla. NI gör mig glad

GLÖM INTE!

Ni som inte orkar scrolla ner har en direktlänk HÄR!

Som ett brev på posten

När jag tagit på mig alla grejer och öppnar innerytterdörren ramlar posten fram och jag ser att jag fått en avi. Yes. Nu kommer min mobiltelefon som mamsen skickat ner (ja, jag vägrar verkligen ha den där lånemobilen från nokia.. och med tanke på att vi har 725 mobiler över, eller ja nästan, så fick mamma till uppgift att skicka en! Tack!).. Springer iväg och hämtar brevet när jag ändå är på g till stan.. Tja, vart ska man börja?

Brevet var väl inslaget som ni ser... Adress och sådant står på andra sidan..

När jag sedan efter många om och men fått upp hela häftsidan ligger ett till litet paket. I en duk. Vacker? Nja, men morsan har minsann tänkt till, det är ju RUTIGT som gäller nu..

Ni trodde väl inte att det var över? Nej nej nej. Inuti denna duk, ligger ett till paket. Haha, Nu är det julklappspapper som gäller.. Håll i hatten, vilken tur jag har! Nu slipper jag köpa i år!!

Och ännu längre in ligger FYRA STYCKEN bomullstussar.. Säga vad man vill, men hade mobiltelefonen gått sönder under dessa omständigheter hade jag personligen sprungit med mina bara ben till statsministern och bett honom säga upp hela postpersonalen i landet.

Vilken tur att den fungerar, för det är så kallt ute..
(och till alla som undrar hur man skickar en mob till posten kan nu ta kontakt med min mor så hjälper hon er!)

Jag provar jeans

Åh åh åh, de här vill jag ha, tänker jag för mig själv och roffar åt mig en strl.. Går in i provhytten. Nej, förstora, detta ska fixas... öppnar lite lätt..
"Ursäktaaa?"
Inget svar, inte en kotte syns till... Men nu, nu hör jag en människa hjälpa en annan kund.. Avvaktar.. NU!
"Ursäkta...?" och lägger dit ett leende, det brukar fungera.. ja då.
"Jaaa..?"
"Skulle du vilja vara snäll att hämta en strl mindre av dessa snyggingar?"
"Absolut, vad vill du ha för strl?"
Så hämtar han ett par.. och jag drar av mig och drar på mig
Oh kära nån, de sitter så perfekt att jag avlider. Han kommer tillbaka..
"Hur går det?"
"Om man säger såhär, jag är kär"
"Får jag se?"
"Javisst" öppnar hytten.
"Ja så sant, köper du inte de där säger jag upp mig!"

En minut senare sätter jag in mitt kort och trycker ok. Han är nöjd. Jag är nöjd! Jag är förälskad på nytt!

Bakom mina svarta bågar


Jag fick två par glasögon i julklapp, well nu har Mamsen tagit ett par för hon tyckte att hon passade så bra i dem. Jahaja, jag har funderat och det innebär att jag har EN innestående julklapp i år. Mamma får dra bort en, eller hur far?

Halsduken är verkligen en favorit och kommer från h&m trend

Tröjan köpte jag på H&M hamngatan med tanke på att vi inte fått in art by..

Hur mycket får man älska en väska? Denna är en stor favorit och kommer från zara, den har även en spegel inuti vilket gör det smidigt att titta då o då... tja för de som behöver och vill. 549:- kostar den och INTE 599:- (såg att elin kling lagt ut den också, skönt att ha köpt den före :)

Skinnjackan är bäst! Även i regnoväder!

Byxor från ginatricot och skor din sko, mamma skulle avlida om hon ser att jag ställt fötterna på bordet (och det gör hon nog också när hon läser detta!!! det ska inte hända igen!)

Nu ska jag ut på stan en snabbis, sedan måste jag handla mat... Snart hemma igen!
Förresten, jag har nog aldrig haft så fint här hemma, allt är fixat, disken, dammat, dammsugit, moppat, städat alla garderober, fixat med tidningarna.. you name it. Det är fantastiskt fint!


Det ska hänga i byxorna till vår

Rött är verkligen en färg som piggar upp. Själv tycker jag att mörkhåriga personer passar så mycket bättre i denna kärleksfärg men ändå, såklart blonda också kan ha det (jag är bara inte en av dem!).
Det jag vill få fram med detta inlägg är den s.k. haremsbyxan. Det finns en variant av dem på h&m trend förtillfället men det kommer nog in fler närme våren. Den kommer slå igenom stort. Jag är dock skeptisk till den... Och tro det eller ej, men jag har inte ett endaste par. Bra Malin. Jag har nu lagt upp ribban för shopping denna månad :)

Jag tänkte bara tillägga angående bloggintervjun till tidningen. Den tidning som jag intervjuades för är då ÖA och är en morgontidning från Örnsköldsvik där jag kommer ifrån. De ville ha fyra bloggar att skriva om och självklart var det bara kul att ställa upp. Det roliga är just att det är tidningen från mina hemtrakter och man vet precis vilka som läser den :) Därför tänkte jag hälsa här o nu till alla nära o kära där uppe. Jag saknar er!

JAG ÄR PÅ FÖRSTA SIDAN!!!

Hur kul är inte detta? Hur glad får man bli? En mycket rolig intervju också! Tack tack!
Så om ni klickar här ser ni att min blogg ligger på första sidan och här kan ni läsa utdrag från allt. I tidningen var det tvåsidor :)

Jag vet någon som känner en viss glad attack. Jag då.

Storstädning pågår för fullt



Efter att ha sett Sexandthecity filmen om och om igen och verkligen gått igenom "carries" walkin så vill jag också ha en sådan. Men hur i hela fridens dagar ska detta gå till på 45kvm? Ja, det är frågan. Jag har börjat nu med att vika lite jeans, någon gång måste man ta tag i det i alla fall! Snyggt blir det!

Så till er alla som vill ha lite tips kommer följande:
Jag har en liten miniklädkammare där det är två stänger gånger 1m vardera (tror jag, med mina ögon sett?) och där har jag nu hängt upp lite jackor, klänningar, längre koftor och cardigans, några huvtröjor.
Ovanför har jag två st hyllplan på ena sidan och ett hyllplan på den andra. Här samlas lite smått och gott, men några väskor på ena sidan och lite lakan + annat på den andra. Detta måste också få plats någonstans.
Under har jag en skolåda, ja, alla skor är i högar, jag måste fixa detta och på den andra sidan har jag sportbag PLUS tvättsäck på hjul.
Utanför denna kära söta sak har jag satt upp paxgarderober. De är två stycken men långa o höga så det ryms väldigt mycket. Överst har jag satt fyra skokartonger med tittutfönster plus lite kläder som ska sys om på den andra sidan.
Plan två finns numera 15 par jeans och 5 chinos i fina högar :)
Sedan kommer man till kjolhyllan där hundratusentals kjolar ligger bredvid tights/leggings och det finns även shorts där också. PLUS en låda med strumpbyxor/tights.
Parallellt med denna plan hänger saker på andra sidan och där hänger massa kjolar, klänningar och kavajer, även koftor som jag själv anser är snyggast.
Nästa plan är bara svarta ting. Svarta toppar, långärmade saker och även mönstrade tröjor med svart bakgrund. Dessa plagg ligger i fyra stora högar.
Sedan kommer vi till vita och grå saker, lite inslag av andra färger. Dessa plagg ligger också i fyra stora högar.
Parallellt med denna hänger byxor och jeans på en s.k. byxhängare man kan skjuta ut.
Under har jag en låda med fack/hål där en hel del smycken, örhängen, armband, hårsaker etc. ligger.
Sedan kommer en låda med strumpor, overknees, strumpbyxor och även halsdukar (ja, de får inte plats någon annanstans.
Under den lådan ligger alla mina sportkläder i en utdragbar låda.
På andra sidan kommer här en stor väsklåda.
Och under den "sportiga" lådan finns skohängare, ni vet en sådan man skjuter ut. Full med skor.
I andra garderoben har jag bakom min spegel underkläder längst ner och sedan ovanför tjugofemtusen olika lådor med halsdukar, mössor, baskrar, vantar, handskar, hårgrejer, smink o allt man kan tänka sig.
I hallen hänger 12 st jackor, dvs. om jag får gäster har de ingenstans att hänga och nedanför plus ovanför står 13 par skor.. Jag har även skor i en bokhylla.. Hmm, det räckor nog med skor nu..
Bakom min tv hänger klänningen med stort K. Jag har sparat den för att någon gång få använda den, typ till en opera. Så fin så fin så fin.

Som ni ser är min lägenhet fylld med kläder och liknande ting. Men jag har även en hel drös med flyttkartonger i mitt förråd där det ligger sommargrejer, sommaskor, sommarklänningar, sommarjackor etc.
Jag återkommer med mer info, ifall jag kommer på någonting :)

Den är tänkt att bli min


Ja tack? Ja ja ja ja ja ja? Jag tror att denna blir en succé! Iofs, om man jämför med min käre nokia nu som inte ens har mellanslag på rätt knapp blir det en succé bara att kunna läsa ett mess riktigt!! På tal om succé, naturen kallar om man säger så..

Första messet idag:

"Godmorgon ÖA-kändis :P"
Ja, det är nu officiellt. Idag är ÖA min favorittidning på riktigt! Kul att få vara med där, det kommer snart in på nätet som jag tänkt länka till...

I alla fall drog jag till mig mob, och ringde mor som svarade direkt med "ja, vi har sett den!" haha, inget godmorgon hjärtat, ingen hur är det med dig utan mer "Ja Malin" Jahaja, där märker man att hon känner sin dotter :) haha.. det var ju egentligen bara det jag vill veta, och lite till då.... som om hon kunde skicka ner den hit! SNARAST!

Allt går att köpa för pengar

Såhär ska vi se ut till våren. Dvs, nu ska skelettet sitta utanför kroppen... Vad säger ni därute är det möjligt att bära? Eller är det en perfekt grej för halloween?

Bild: Style.com

Dagens köp


Idag har jag köpt den här ljuvliga saken. Hur fin är den inte på en skala? Nöjd. Ni behöver ju inte titta på facet med tanke på jordens stormoväder PLUS regn utanför (ja, jag var tvungen att skaffa mig ett paraply också, lämnade mitt hemma vilket var en nit på riktigt.)

Ja fortfarande jordens mest "ickeborstade" hår. Haha, men lika glad för det är jag, som vanligt då.

Tjaa, det här var bara en mellanbild (för att egentligen bara visa alla jag tog, eeh, inte för att själva jag förändras men ah, typ!)

Jag försöker mig på en håruppsättning, haha, lägg märke till försöker.. men egentligen, en uppsättning passar till klänningen... tror jag?

Nu är det väl ändå dags att visa resten av klänningen, så here it goes. Den är så fruktansvärt fin att ord räcker inte till.. Ser ni vad jag ser? :) Dessvärre skulle jag vilja att någonting markerar midjan mer för man känner sig som en säck, men ändå.. det gör som ingenting :)

.. och ja, den är väldigt kort, men snygg till svarta tunna strumpbyxor, bör väl passa på att använda sådana nu innan snön kommer (den sägs komma inatt.. ) Haha, ja, det är ett födelsemärke som jag har på mitt ena lår... när jag var liten trodde jag inte att jag skulle få några vänner pga. det. Men se bara, jag har sådana otroligt kära vänner :) Det kanske är tvärtom?

Klänning: H&M trend 498:-

Morgonpigg som en get



Jag vet inte hur många ggr jag znoosade (?) men med denna mobil jag har nu är det bara 4-5 minuter/gång. Dåligt dåligt dåligt. Jag vill ha tillbaka min, verkligen, det kommer ta år o dar. Jahaja, men lika glad är jag tydligen för det!




Västen kommer ifrån h&m trend och kostar 498:-. Jag köpte den när jag var i våra kära kungastad Stockholm. Otroligt skön sådan och jag gillar detaljerna, som tex över axlarna, annars är den verkligen enkel. Under har jag en tjaa, tröjklänning(?) från divided (med guldknappar! antecknar ni.. haha)

Nu - jobb börjar 11 har tänkt att prova klänningen först. Är den perfekt eller nästintill blir den min :)

Vad blev det av oss egentligen?


Det här var x antal år sedan.. haha, jag och N var som fastklistrade med varandra, hur sött? Vi skulle vara påskkärringar med mina filtar, jag tycker vi är otrolig snygga om jag ska vara ärlig! :) Men min brorsas min säger en mer skeptisk sak...

Sedan flyttade hon iväg och nu är denna kvinnan gift... ojojoj, så vackert så!...

... och jag då? Vart hamnade jag? Jo, i Uppsala..

... och jobbar på h&m. Där ser ni, det var min dröm som liten och nu jobbar jag där. Det gillas! (bilden är dock från hamngatan, vilket inte stämmer..)

Jag älskar det här kortet!

Alla är verkligen inne i sin egen värld. S matar M, S (min morbror) hejar glatt (ni kommer ihåg bill o bull, hejknekt! en sådan variant! haha), jag är som vanligt inne i min mat och denna gång tunnbröd, mums! och min bror smetar på smör som om det inte vore någon morgondag, den andre av mina två sitter och iaktar allting. Olala. Det är liksom peeerfekt!

telefonintervju avklarad

resultatet får ni se på fredag. Hur kul är inte detta? :) Nöjd. Ja tack.
Till dess kan ni köra denna låt på repeat.. jag lyssnade av en händelse på den imorse och det slog mig då att den faktiskt är bra :)

Såhär ser man ut när vattnet strejkar




Ja, hade ju inget vatten denna morgon så jag fick locka håret istället... eh, ja, på jobbet sa en kvinna att jag såg busig och hård ut. Man tackar ja. Förr såg jag tydligen för snäll ut så idag har jag vart den hårda.. Typ.

Vad synd att jag inte fick kort på mitt nya nitskärp. Enkelt o snyggt, från lindex, men jag tog på mig det efteråt.. Så hej! Jag har slutat för dagen och precis kokat ihop pasta med sås för att nu ha kastat i mig det. MUMS! Är påväg till gymmet så det blir mer bloggning efteråt.. vilken dag alltså! BTW. Jag har hittat jordens vackraste klänning. Tro mig, ni avlider! Den är så fin att rosa rosor utan taggar kan slänga sig i väggen. DENNA ÄR BÄTTRE :) Imorgon blir den min, varesig den sitter bra el. dåligt. Öh ah.

NEJ nu måste jag springa.

Hänger inte läpp för det

Åh vilken underbar morgon. Vattnet fungerar inte, kameran kan inte kopiera in bilder och här sitter jag. Redo. Jahaja, har tydligen fått det årliga eksemet på mina tår också... Men jag menar, det finns ju värre ilandsproblem eller vad säger vi?

Såå berätta något roligt ni till varandra.


Godmorgon onsdag!

Ute är det alldeles dimmigt, jag ser inte ens huset mittemot. Tragiskt men sant. Inne är det varmare faktiskt, dock har jag inget vatten? Ehh, hoppas verkligen att detta kommer tillbaka inom en snar framtid, typ nu. De har väl grävt av en ledning eller något sådant här utanför. Kul liv. Jag har även fått låna Jennys mobil men den tar tyvärr inte mitt sim. Ofta!? Så nu måste jag in och fråga varför. Ja, jag är en bra stamkund.

Blondinbella är i the voice om några minuter. Detta tänker jag INTE missa. Så kul. Jag började också se filmen igår SATC filmen, men jag somnade nästan.. det får bli ikväll istället. :)

Lördagen den tjugofemte




Jag hade på mig nya byxor med hög midja i sammet från h&m trend, sweatshirt - kortärmad - ginatricot. Riktigt skön sådan, ballerinaskor plus halsband till detta.. och såklart min nya väska. Jag återkommer med bilder med tanke på att mobilen inte riktigt fungerar, men de finns på minneskortet :)

Imorgon ska jag använda min nya väst. Ni får se pics då :) Nu sexandthecityfilmen, hur glad får man bli?

Just precis, såhär ser jag ut när jag inte fejkar med svartvitt. Eeh, jag är ju lika vit ändå :)

Kvinnligt o Manligt?


Vart går egentligen gränsen mellan kvinnligt mode och manligt mode? Hjälp mig med svar.

Om ni glömt bort hur jag ser ut







Det kanske inte är så lätt att glömma med tanke på att jag lägger in 758000 bilder/dag. Men nu var det längesedan. Idag har jag min nya cardigan från h&m trend. SÅ otroligt snygg färg. Den blir din för 398;-

Nu måste jag skynda mig. Börjar klockan elva. Ska käka upp och sedan borsta tänderna..

Igår när vi var på ikea åt jag tre potatisar och 15 köttbullar, haha, lika mycket som papsen, mor var imponerad men jag säger ju det, jag äter Hur MYCKET som helst. Gott är det också! Just det, matlådan.. eeh, det blir en paj idag. Och Mackor. Ses senare!

pss. jag ska bli bättre på att svara på kommentarer, är det något ni vill veta tar jag upp det ikväll! :)

Åh vilken underbar tid

Jag känner mig blekare än blekast. Ni vet, sådana där kritor kan slänga sig i väggen, albinon Malin är på G nu alltså. Vit som snö. Snövit. Javisst. Tänk om man bara kunde åka tillbaka till utlandet, spola tillbaka all tid och bara ha det mys? Ja tack.

NU HAR DE ÅKT :(

Tråkigt ändå. Familjen åkte för några minuter sedan. Nu är man tillbaka på ruta ett och jag ska jobba idag! Filmen var verkligen toppen igår, mysig på alla sätt o vis. Hoppas ändå att den kommer ut som DVD. Ja tack!

Ni kommer inte att tro mig...

... men jag var tvungen att lämna in mobiltelefonen. IGEN? Jag fick en ny i torsdags och den är REDAN knäpp igen. VARFÖR? Det bästa av allt var att pappa följde med och det kändes bra. Haha, då tror de på det och det BÖR dem.. Nu ska den i alla fall reklameras.. och vet ni vad, jag har fått en lånemobil igen. En nokia? FY VALE,

Pappa och jag diskuterar om vi verkligen ska ge varandra julklappar i år för det känns i stort sett bara som om vi byter pengar.. och vi pratar på och pratar på, Edvin sitter emellan oss vid bordet och blir mer och mer ledsen men säger inte ett ord.. till slut utbrister han:
"Men asssåå.. ja då? NI tjänar ju pengar, jag vill ju haa" så det blir nog klappar ändå och jag måste erkänna att jag är nöjd jag med.

PLUS ATT JAG FICK SEX AND THE CITY DVDN IDAG!!! Woohooo! Nu måste jag byta om o göra mig ordning för BIO med Edde, vi ska se high school musical tre. Yes.

Godmorgon Måndag

Jag skulle egentligen ha jobbat idag men eftersom både Jenny och jag ville byta gick det mycket bra :) NÖJD! Då får jag istället en dag till med familjen. Vi ska ut på stan nu först och sedan till ikea, efter det hem och JAG Malin ska laga mat:) Ikväll ska min bror och jag på bio - high school musical TRE. Hur bra är inte det? Haha, jag tycker om sådana filmer, det är oftast JAG som släpper en tår men heey, det brukar gå bra..

NU ska jag duscha. Vi tog en härlig morgonpromenad och har nu käkat frulle!

Tvådelat


Tvåfärgade plagg kommer mycket nu framöver och detta visar Reese upp på ett unikt sätt. Hennes leende är fantastiskt vackert och hennes underbara blick går rakt in i hjärtat. Reese vet hur man tar världen med storm.

(och egentligen får man inte skriva bara förnamnet på en person som man inte känner men jag säger bara såhär: jag ORKAR inte tänka mitt i natten, förlåt. WITHERSPOON. Youve got it?)

Vi kommer få in några varianter på detta tvådelade - svartvita - sätt. Uppdatering om detta!

En underbar tid


Okej, säga vad man vill, men denna bild är inte något jag är stolt över? ! :) haha, men svettig ggr tusen, det kan ni skriva upp!

Mina absolut bästa tjejer i denna värld + arbetskamrater. Det kan inte bli bättre än såhär.

& vet ni vad det bästa av allt var? Att jag fick köra VÅR AUDI hem. SÅ OTROLIGT SKÖNT att slippa gå, jag bara gled iväg med bilen, jag dansar aldrig alltid nykter.. och jag har alltid roligt.

Bild: Jeanette Hallor på facebook

Jenny o Jag Jenny o Jag

HUR FINA ÄR VI INTE PÅ EN SKALA? Bästaste Jenny.

Save or Spend?

Ett land väster om oss inspirerar: Det ska vara rutiga rutor i år och vad kan vara bättre än en vadlång kjol? Det finns en exakt, nästintill identiskt lik kjol på lindex för.. tja.. 349:-? Kanske? Ja, ni förstår.. Fin är den i alla fall!

Denna kväll...

Goddagens! Det blev inte så mycket bloggande igår och inte heller idag, men jag ska bli bättre nu :) Har vart med familjen och det känns som om man får prioritera de när de åkt så långt, inte sant? :)


Ja.. jag har det jag gör nu i tre timmar. SÅ UNDERBART! Har köpt hem godis, en masa sådant. Lovely! Familjen är hemma hos min faster och jag får, tro det eller ej (haha) en lugn stund för mig själv... Som jag alltid har :P

Godmorgon lördag!

Jag börjar att jobba klockan 8 idag.
Igår anlände familjen strax efter idols slut (ursäkta mig men jag tycker verkligen att alla var hur bra som helst, kan man älska ABBA mer?) och det känns riktigt kul! Dessvärre måste jag vara smidig på morgonen och det är inte riktigt min kvalité. Jag försöker åtminstone. När det kommer till att föna håret smidigt - hur gör man då?

AAAH, jag älskar mina nya inköp :)

Mer pinsamt än såhär blir det inte

WEEKDAY
Ja, jag skulle då gå till weekday och prova lite plagg. Of course. Gick in i provhytten och allt var frid och fröjd, men jag kände ändå att det var tragiskt att dörrarna slutade nere vid, ja, nästan axlarna.. så hela mitt huvud var ovanför. I alla fall står jag där inne och testar testar och den ena tröjan var hur fin som helst, men fick knappt av mig den.. What? Den satt jättebra men höll på länge med att ta av mig den och till slut gick det. DÄREMOT klänningen, som satt ÄNNU bättre gick inte alls. Jag höll på och höll på, kände svetten inom mig och tog i från kung och fosterland. Inget resultat. Det som var mer pinsamt nu är att ungefär hela weekday kunde följa händelsen med tanke på att mitt huvud var ovanför... Jag försökte ännu mer.. men ack nej, känner hur håret ligger åt alla håll och kanter och testar igen. DÅ KOMMER HON SOM JOBBAR DÄR... "Eeeh, ursäkta, ska jag hämta en annan storlek eller går det bra?" "Aah, haha, det går bra tack!" HAHA, det var nog den sämsta lögnen, det gick ju inte alls bra, det såg alla!!! Börjar nästan garva på riktigt och försöker ännu mer. Då slog det mig att jag kanske lika gärna får betala och sedan klippa sönder hela skiten. Jag vet inte hur länge jag höll på men till slut gick det faktiskt och en lättnades suck kom från min kropp ut i verkligheten. Jag var fri! Det är inte ofta man får den första tanken "jag överlevde!" från en provhytt inne på weekday, men jag har nog aldrig vart så lycklig. Puuh.

Jag förstår det inte, alla plaggen är så små över axlarna. Hur ska man bära sig åt?


Vet ni förresten hur denna grundades? Well. I know.

Hemma hemma hemma

Jag är back in town.. so to speak. Nu måste jag däremot gå iväg för att handla mat och sådana ting. SNAAART kommer kära familjen, alla utom en. Tråkiga honom. Haha, men jag förstår min käre bror ändå!

Återkommer snart.!

LÖNEFREDAG!





Ränderna fortsätter att hålla i sig.. ännu mer! :) Jag är glad över att jag köpte denna tröja för den har verkligen blivit ett favoritplagg :)

NU måste jag kila!

Idag är det ett fullspäckat schema

- Jag åker snart till huvudstaden (men bara för några timmar)
- Sedan hem igen för att städa
- Åka och handla mat och allt sådant
- Gymma
- Idol
- NU KOMMER FAMILJEN!

Vart ska man börja? Jo borsta tänderna, sedan går tåget. Vi ses på hamngatan då :)


Het, hetare, hetast!


Bild: Veckorevyn

En sak som verkligen står på listan för vårens shopping är dessa strumpbyxor.. Hur fina är de inte? Ser ut som tights ner till knäna och sedan mer genomskinliga. Vilken lycka! SJP strålar verkligen, trots skandalen. Ursäkta mig, men hur dum i huvudet får man bli?

Jag och Emma

Mäh, här har jag tydligen mörkare hår också :) haha.. Emma och jag, åh vad mysigt vi hade det under andra året på gymn. Allt var så perfekt och kul :) Nu är Emsan kvar i Övik och jag bor här minsann. Hon är så fantastiskt vacker i sitt mörkare hår att ord räcker inte till. Emma, jag saknar dig!

Vilken vecka, vilka dagar

Det känns som om jag bara jobbat den sista tiden och idag jobbade jag också 8-17. Sedan sprang jag iväg till telia för att hämta ut min mobil, ja jag fick en NY igen! Fick en NY sist också o den fick jag lämna in efter en vecka. HELT GALET! Stackars sonyericson, nu har de kostat på två stycken nya till mig... vad blir det härnäst? (ja, jag vet ju att denna kommer att dö också, det är inte kul längre!).

Jag har iallafall tänkt att slå mig ner i soffan, äta kvällsfika och sedan läsa CHIC. Det blir peeerfekt!

2021 kronor!

Åh vad glad man blir när man kommer hem och hittar en räkning på golvet. Yes summan stämmer. Mobilen har fått en räkning. Hur glad blir man på en skala? Eh, jag höll på att avlida. 2021kr? Kul att man jobbat för att betala en mobil. EN SAK ÄR SÄKER - Jag kommer aldrig ens röra den där mobilen igen. Aldrig göra någonting med den, fy vale vad dyrt.

Och det värsta av allt är att jag inte ens fått ha min EGEN. USCH!

Istället gick det mycket mycket bättre att gymma. :)

Mönstrad Torsdag





Jag är snart påväg till jobbet och lyssnar för fullt på lugna favoriter och tittar på Rix fm, vadå slå två flugor i en smäll? Idag ska jag blogga mer med tanke på att jag slutar tidigare :)

När det bara bränner till

Eh, ja, jag har minsann vaknat till idag. Plattången slant mellan tummen och pekfingret och ni tjejer o killar förstår PRECIS hur det känns right? Den smärtan gjorde verkligen att jag nu är pigg, rakt in under kranen, well, jag tror på ett brännmärke.

Förresten, mitt brännsår jag fick från utlandet är inte borta än. Får man ut detta på försäkringen? jag vet en hel drös människor som fått det, då borde jag också? Inte sant? Eller?

Kärlek för ögonen



Tänk att bara få bära dessa kläder på kroppen. Olala. Ibland kan man verkligen drömma sig bort...
... iofs har jag köpt jordens finaste underklädesset från trend och det är faktiskt divine på riktigt

Det är mycket som händer nu

Hela november kommer det vara en grej varje vecka som gör att jag kommer ha det ÄNNU MER på jobbet, vilket ändå bara är roligt.

Min familj kommer på fredag och stannar till på tisdag :) Hur glad?

Jag gick till jobbet klockan 8 denna morgon och kom hem tjugofem i 8 denna kväll. Hur trött? Well, jag åt mat sedan skyndade jag mig till gymmet och tränade 45 min. Hur bra?

Kommer hem och inser att jag fått plaza kvinna. Hur nöjd?

Fixar kvällsfika och käkar. Hur gott?

Börjar jobba klockan 8 imorgon med. Hur taggad?

Yes, jag är röd igen!


Jag orkar inte fler bilder. Idag är det sista dagen med 10% och därför åker clubtröjorna på ytterligare en gång! :) Till denna bär jag en cardigan (som jag har låtit hänga i garderoben sedan TVÅ sthlmsbesök tillbaka, eeh, varför? och ett par byxor från monki, favoriterna! Världens mjukaste tyg PLUS att de slutar i en perfekt längd. Tänkte ta mina ballerinaskor till detta :)

Hoppas ni får en trevlig dag allesammans! Usch, jag drömde en mardröm till inatt, haha, som vanligt nu förtiden... men man blir faktiskt rädd på riktigt.

Lugna favoriter


Jag älskar att börja morgonen på detta sätt. Hur gör du?

Ibland behöver man bara en bild

.. för att ge inspiration. Inte bara till vädret (oh, jag vill också ha strålande solsken) utan även till kläderna. Underbart. Jag älskar väskan, kjolen, skorna och för att inte tala om de markerade axlarna :)

Imorgon väntar en 11timmars arbetsdag (börjar 8:30 - går nog in innan för att käka frulle - o slutar 19:20) så jag tänka sätta mig framför tv:n o se klart filmen nu SEDAN sova. Lovely,

Är detta någonting för mig?

När jag gick hem idag gick jag och tänkte: om alla andra kan, borde väl jag också kunna? Jag älskar ju faktiskt företagskonomi, bokslut, redovisningar, budgeteringar, bokföring överlag och allt det dära.. det var ju riktigt skoj både A och B så egentligen borde jag ju kunna läsa C på sidan om allting?

Nu ska vi se, jag kommer alltså hem runt nio i stort sett 5 dagar i veckan, då bloggar jag lite, tittar på tv, så runt elva kanske jag kan plugga? Det går nog. Kanske.. :)

Ruter dam





Svart fodralklänning från ginatricot och sedan drog jag den nya skjortan över. Skjortan köptes från LOGG Herr. Yesbox, det är därför den är sådär hääärligt lös.

Dagens outfit är ett konkret bevis på det där "gå från jobbet direkt ut" viset. Drar av skjortan, på med lite acc och sedan är man färdig att dansa. Typ. Well, jag ska käka frulle nu.. sedan jobb!

När andra går före

Jag som tycker att jag fryser ihjäl här hemma och därför tar på mig sjuhundratrettiofem klädesplagg till, men vadå? Att hoppa i vattnet när det ser ut såhär? Okej, R, du kanske frös lite till :) Men det är sjuukt bra gjort! Eller vad tycker ni damer? Hur långt ska man behöva gå? :)

Åh vilken snygging

bild till artikeln
Spana in de läckra skorna, well, jag äger dem OCKSÅ! ;)

At this moment

Jag har precis grinat ihjäl mig till denna film.. så går jag in på msn och världens underbaraste människa skriver. Då blir man glad igen :)

Idag har jag införskaffat mig...



En pälsmössa :) Mys. Haha, tänka sig, för ett år sedan skulle jag ALDRIG ta på mig en sådan, men man ska aldrig säga aldrig. Jag har insett nu att den faktiskt är RIKTIGT skön också. Nice.

Ett träningslinne från h&m 149:- PLUS att jag köpte ett till i orange färg för 49,50:-. Det är bra att bunkra upp med sådana här ting, gör det roligare att träna också dessutom!

Ett hårband, javisst, jag kommer få en massa fyrkanter i pannan, men man får väl lida lite också? Inte sant?

En klänning (sådan där typisk ginatricotklänning, jag vet) men jag tycker faktiskt att det är kul med iaf ETT plagg som har leopardmönster. Lätt att matcha denna också, den sitter alltså ihop med en svart kjol!
(ja, jag lämnade tillbaka klänningen som jag visade igår, känner att jag kommer använda denna mycket mycket mer! PLUS att jag fick 50kr att handla godis och en tidning för. BRA!)

Nu har jag precis käkat och NEJ jag har inte fått tillbaka min mobiltelefon ÄNNU! JAG BLIR GALEN! Idag höll jag nästan på att gråta där.. jag är så fruktansvärt trött på att behöva gå dit hela tiden och ALDRIG få tillbaka den! AAAAAAAARG!

Kofta med guldknappar


Godmorgon! Idag har jag snackat med mamma i luren.. bokat in en lunchdate med min kusin och sprungit runt här hemma och käkat mackor med kalkon. Mumma.

.. jag älskar mina svarta örhängen som nästan används varje dag.

Teen kommer ifrån h&m divided och har gått sönder plus krymt,, hmm...?

Halsband och kofta med guldknappar (köptes i L för att få längd) från ginatricot.

Byxorna är i stuprörsform o kommer ifrån lindex, tänkte hitta ett par till liknande för att dessa har snart tappat formen totalt.

Till detta har jag svarta ankelboots med klack och skinnjackan såklart. Om ni ursäktar, nu ska jag skälla på telia för hundrande gången. PUUUH.

HUR BRA FÅR MAN VA?


Syskonkärlek på hög nivå


Jag och min bror när vi blir trötta (och jag har rynkor i pannan, jag vet. suck.)

.... och det blir värre...

... hahaha, man kan tro att man nått toppen av värsthet redan vid denna bild (lägg märke till far i bakgrunden..)..

.. men jag tror denna är högst upp.! haha, jag ser ut som en.. eeh, uggla? Och min bror som jaaa kära människor, han är sötast vilket som! ;)

Snart kommer familjen så att säga.. På fredag anländer dem och jag längtar!! Vi ska då spela guitarhero OCH vi ska handla julgrejer, jag vill nämligen köpa mig en julgran + lite till. Suveränt!

Är den verkligen användbar?



Jag älskar den. Johanna älskar den. Så fin i puderrosa färg. Mamma kommer säga: "Men Malin, den ser ju ut som ett nattlinne..." jahaja, det är väl lika bra att man gör sig av med den innan hon kommer hit då. Iofs är den världens finaste, med ett sådant kryss i ryggen, men hörrni: NÄÄR ska man använda den? Jag går ju aldrig ut, och det kanske inte riktigt är en sådan man använder i kyrkan? hmm, jaaaag vet inte? Johanna HJÄLP?! Johanna kommer säga: "Malin om du ändå inte vet när du ska använda den är det lika bra att lämna tillbaka.." Jepp, jag känner henne som fisken i vattnet.

Victoria, jag saknar dig kusin! Till helgen ska vi UMGÅS och hitta på någonting för din mor.

btw. idag var jag uppe i 97,8kg. Jag hade som mål 100 på tisdag.. Jag tror faktiskt att det kan gå, dock var jag så trött efteråt att jag höll på att svimma, men det är en annan femma.

Jag älskar dig!

¨
Innan jag började jobba idag gick jag raka spåret till åhlens och sprayade på mig denna. So what om det är en herrparfym, det är den godaste som någonsin gjorts. I utlandet sa jag bara "vem i hela fridens dagar är det som luktar gott?" sedan gick jag runt på allt och alla och insåg sedan vem/vilka det var. Det visade sig då att det var denna parfym som användes.. Så underbar.

Myssöndag






Godmorgon! Jag myser på idag i min underbara kofta från h&m trend, långt linne från divided och även ett spetslinne under från divided. Leggings med nitar/knappar från lindex.

Aaah, jag är så arg, har hållit på att få igång internet sedan jag vaknade men det fungerar fortfarande inte. Nu har jag kommit in på någon annans?? Öh, schyst? I alla fall HUR GÖR JAG? Mitt tre är sämst.

Juste, jag ska jobba idag!

Lägg märke till:

wenn2128410.jpg
... guld & svart, bara det är en het kombo
... ankelboots med klack
... hårbandet! En hit!
... jackan, vääääldigt fin, kommer bli het i vår också
... heltäckande strumpbyxor, snyggast på höst/vintern
... sotiga ögon (en klassiker?)

Underbara familj

Ikväll har jag spenderat all tid med Isak och det var riktigt roligt måste jag säga :) Vi åkte och köpte godaaa saker och sedan såg vi film "välkommen till familjen". Usch vad jag saknar min egen familj men heey, de kommer på fredag, MINDRE än en vecka kvar. Kan det bli bättre?

Filmen är såå rolig, jag såg den bara i veckan också, haha, helt underbart. Isak bara skrek i filmen (och förresten, han kan inte göra popcorn heller, det luktar fortfarande bränt här och balkongdörren står öppen, gissa om jag fryser?) för att han blev så tjaa, vad ska man säga, illa till mods? haha..

Sedan drog vi en tur på stan.. jag sa "Jag vill åka bil.." "Då åker vi!" jahaja, så lätt var det :) Nu har vi sett ALLA uppsalas vackra miljonervillor och det ger en verkligen inspiration. Jag LÄNGTAR till dess jag bygger mitt eget :)

Vad tänker DU på när du hör denna?


Jeansskjortan - ditt andra jag?





Godmorgon sötnötar! Jag hoppas att ni alla sovit gott, det har däremot inte jag, mardrömmar hela tiden nu alltså. HEMSKT! Men i alla fall, jag har tagit mig upp och börjar jobba klockan 9:30 idag. Det ni. I alla fall kör jag på med jeansskjortan idag. Den köpte jag från ungdomsavdelningen KILLsidan så att den får en perfekt slapphet. Det bästa är ändå att hitta en sådan här skjorta på rean, för typ en femtiolapp eller något då den kommer vara som hetast till våren! Tänk på att inte ÖVERmatcha den, ni förstår - jeans med jeans - ajajaj.

Jag har ett svart spetslinne under plus en svart tajt kjol. Det räcker. Ett par spetstights också förresten PLUS boots. Nu är jag redo för jobbet, har tryckt i mig mackorna och juicen också. Idag kommer det bli en bra dag!

Jag vet att jag lägger in samma bilder


... men jag kan inte hjälpa det. Det här var en av de bästa dagarna i mitt liv, eller kanske dagen innan. Tack vare dessa människor plus några till :)

Menswear

 
Ni män är det vackraste som finns.. men ni skulle till och med (om det går) bli vackrare i dessa kläder. Jag lovar. Den övre bilden visar klart och tydligt hur underbart snyggt det kan vara att först vara helt strikt klädd i skjorta och slips och sedan bara dra över en kofta på det hela. Vackert. Färgerna är snyggast i gråskalan, som på bilden. Jag skulle lätt också kunna tänka mig istället för jeans ett par mörka chinos för en lite ledigare look.

Den nedre bilden visar hur snyggt det är med färg. Jag gillar när män bär orange men denna "petrol" färg är faktiskt inte alls dum. Tvärtom. Basen i outfiten är svart vilket oftast är snyggast, särskilt under den mörkare tiden på året. Halsdukar i oversizeformat är bäst. Se bara själva.

Bild: H&M

Hur fina?


Jag säger bara: skorna, strumpbyxorna, klänningen, kjolen, väskorna, koftan, pälsen, skärpet, frisyrerna, glasögonen.. Kan det bli vackrare än såhär? Skeptisk. Det visar på bästa sätt att man fortfarande kan använda FÄRGER ute i höstmörkret. Beautiful.

Favoritbutiker i Stockholm

Jag såg att en kommentar handlade om butiker så självklart tar jag upp detta. Jag har FYRA stycken favoritbutiker (okej, men jag vill inte vara som alla andra och skriva 3 eller 5, det räcker ju trots allt med 4 inte sant?) Här kommer dem:

Zara kan ibland vara väldigt tantigt men överlag känns det verkligen som om det är en toppbutik. Jag älskar min väska jag köpte där och alla kläder känns kvinnliga, vilket är bra! Det är fashion på hög nivå och Mallan gillar det! Drottninggatans tycker jag är bäst och är ett måste för er som inte har vart där ännu.

Urban Outfitters är även dem väldigt bra. Jag gillar först och främst att butiken har en fantastisk lokal, man känner sig så välkommen därinne. Mysig och bra interiör. Sedan är utbudet väldigt varierande, jag brukar inte köpa så mycket där men när jag väl hittar något är det en DRÖM. Gillar också att det finns mycket inredningsprylar med roliga motiv. Denna butik ligger på biblioteksgatan.

H&M
hamngatan. Jag vet att jag inte egentligen ska skriva H&M men jag älskar denna butik så skarpt att den finns med i toppen. På riktigt. Affären är som bäst på hamngatan där allt och lite till finns att få tag på. Hur många går ut därifrån tomhänta? eh, ingen.

Ginatricot såklart. En stor konkurrens egentligen till H&M med deras billiga priser men samtidigt, man hittar så otroligt mycket snyggt som är.. låt säga.. kopierat från de dyrare märkena. Favoriterna är klänningar, kjolar och cardigans.. Trosorna är även väldigt bra i denna butik! Jag gillar som bäst ginatricot på sveavägen...

Dragkedjan är en vacker detalj






Jag slår vad om att detta halsband försvinner när mor kommer hit och grabbar tag i det. Jahaja, då är det bara att köpa ett nytt för Mallan. Men jag gillar det, jag gillar att det är stenar och att det är flera lager av kedjor :) Vackert! Sedan har jag på mig en kjol som jag totalt glömt bort, köptes i vintras/våras med dragkejda och allt. Helt klart godkänd :) Samma sak med tröjan, stickad tröja som jag vikt upp ärmarna på. Love it... och mcbootsen förstås nertill PLUS mönstrade strumpbyxor. Jaa, det var väl allt hittills :) Nu måste jag fixa matlådan klart sedan beger jag mig.. jobbar från elva idag! Kom in och köp FORTFARANDE 10% på ALLT!

Detta möte förändrade mitt liv

För nästan exakt ett år sedan var jag på en ungdomskonferens här i Uppsala.. Den var helt underbar och jag ångrar verkligen inte att jag åkte ner hit då, kanske bör nämnas att jag bodde i Övik.. I allafall förändrade det mig till den person jag är idag. Det var under detta underbara möte när Jocke talade som jag bara kände att det gick inte.. jag var tvungen att göra någonting med mitt liv. Åkte hem, packade och sedan flyttade jag hit. PERFEKT!

Efternamn är väldigt viktigt ändå

Jag har alltid velat byta efternamn, men jag vet faktiskt inte varför. Det finns nästintill INGEN som heter som mig själv, i alla fall stavar som mig och gör det det (ja en har jag mött faktiskt, på h&m, han stavade till och med likadant) så är vi oftast släkt. I allafall sa jag ofta till min mor när jag var mindre att jag tyckte vi borde ha ett annat.. Hon sa alltid tillbaka "Men rönnquist som är så snyggt" jahaja.. vilket bra svar. INTE. Sedan tillade hon "du kommer ändå byta när du blir äldre och gifter dig.."

Nu är bara frågan, vad i hela fridens dagar ska jag heta? När vet man det? Jag kanske aldrig gifter mig? Eller så gör jag det när jag är 55 och inte ens kan STAVA till det nya namnet?

Åh, jobbigt. Jag måste träna på att skriva nya namnteckningar, nytt körkort, ny skylt på dörren etc etc. Vad ni MÄN har det enkelt, iofs är det fler och fler män som byter men det är ändå kvinnor som oftast får byta. Bara för att.. och det är klart man ska byta. En enig familj så att säga. En tradition.

Det enda jag vet är att jag vill ha ett KORT efternamn som andra kommer ihåg PLUS att man kan döpa barnen till vilka namn som helst. Lättmatchat... Det absolut vackraste hade vart om man hade namn som kunde sättas ihop... Ex att jag skulle heta Quist och någon annan Rönn, okej, dåligt exempel men ni fattar poängen...

... vad jag svamlar. Vi raderar allt okej?

Jag googlade efternamn och detta är vad som kommer upp? eeh..

De HUNDRA vanligaste efternamnen!?.. Hur många känner du till?
1Johansson268 887
2Andersson266 971
3Karlsson204 801
4Nilsson180 993
5Eriksson144 466
6Larsson130 760
7Olsson115 425
8Persson113 043
9Svensson108 328
10Gustafsson75 227
11Pettersson68 336
12Jonsson59 904
13Jansson52 003
14Hansson45 488
15Bengtsson35 585
16Jönsson34 500
17Petersson31 755
18Carlsson30 026
19Lindberg27 367
20Magnusson27 293
21Gustavsson26 625
22Olofsson25 489
23Lindström25 467
24Lindgren23 302
25Axelsson22 929
26Lundberg21 658
27Jakobsson21 539
28Bergström21 428
29Lundgren20 948
30Berg19 813
31Berglund19 627
32Fredriksson18 606
33Mattsson18 484
34Sandberg17 855
35Henriksson17 244
36Sjöberg16 565
37Forsberg16 454
38Lindqvist16 094
39Håkansson15 967
40Danielsson15 806
41Engström15 709
42Lind15 423
43Lundin15 279
44Eklund15 220
45Gunnarsson14 706
46Fransson14 527
47Samuelsson14 501
48Johnsson14 426
49Holm14 403
50Bergman13 958
51Holmberg13 459
52Nyström13 423
53Lundqvist13 346
54Arvidsson13 261
55Isaksson12 843
56Björk12 822
57Mårtensson12 775
58Nyberg12 750
59Söderberg12 712
60Nordström12 285
61Lundström12 227
62Wallin12 211
63Eliasson11 785
64Björklund11 317
65Berggren11 233
66Ström10 863
67Sandström10 827
68Nordin10 809
69Hermansson10 791
70Åberg10 429
71Holmgren10 342
72Ekström10 289
73Sundberg10 285
74Hedlund10 156
75Sjögren9 928
76Månsson9 625
77Martinsson9 619
78Dahlberg9 449
79Öberg9 348
80Abrahamsson9 241
81Strömberg9 204
82Jonasson9 143
83Hellström9 134
84Åkesson9 040
85Andreasson8 983
86Norberg8 982
87Blomqvist8 965
88Blom8 947
89Sundström8 834
90Göransson8 696
91Åström8 690
92Ek8 666
93Lindholm8 554
94Löfgren8 543
95Ivarsson8 542
96Söderström8 495
97Nyman8 345
98Bergqvist8 287
99Lund8 239
100Jensen8 230
.. och vad kan vi konstatera mer än att det är en trend att "son" ska vara på slutet? Typ 90%. Javisst. Vadå vanligt?

Oj oj oj vad jag har kämpat på

Nu har jag minsann suttit framför datorn i timmar, puuh, kanske dags för lite egen tid framför tvn nu vavava? Jag är hungrig som en gnu!

+ Jag är nöjd!

VIPKVÄLL i UPPSALA - Ginatricot

Datum: TORSDAGEN DEN 23 OKTOBER
Plats: Ginatricot, svartbäcksgatan
Tid: 19:00-21:00
Erbjudande: 20% på hela sortimentet

Öppet för alla! Jag tror lätt att det kommer bli en proppfylld butik med massor av galna människor. Hemskt att skriva det här när man inte jobbar där men ändå, jag vill bara erbjuda dig med att titta in! Vi kanske ses?

Åh vad roligt med lite nytt!!!


Jag håller på för fulla muggar och gör lite ny design.. är det okej? Jag vill ha det väldigt svart vitt med lite inslag av rosa.. NÖJD är jag i alla fall, hoppas ni också är det!


FEM måsten i höst

1. Pälsen
Jag tycker verkligen att detta ytterplagg är en värdig vinnare. Den värmer, den är mjuk, den är heltäckande och den är asfin. Så är det bara. Jag vill själv ha en alldeles förtjusande sådan, i svart tror jag. Väntar dock på den som komma skall till H&M trend för att se hur den ser ut innan jag bestämmer mig för någon annan. Men heey, har du ingen? Leta secondhand och köp en! Den kommer bli användbar.
2. Overkneestövlarna
Dessa fina stövlar är någonting jag saknar i min garderob. Ett par som går över knät och det gäller att hitta de perfekta innan man slår till. Jag är dock väldigt rädd för FÖÖR höga stövlar och skor med tanke på att jag redan är tillräckligt lång (okej, bara 171,5 men ändå jag blir ju över 180 med klackar) PLUS att jag vill använda skorna när jag jobbar. Har ni några tips?
3. Stickade tröjan
Vi alla vet ju att den stickade koftan redan slagit igenom ack så många gånger men jag måste säga att den STICKADE TRÖJAN kommer göra susen i höst/vinter. Jag letar själv på herravdelningen för att hitta"the one" och det har jag faktiskt redan gjort. Lagomt luddig också. Finns på h&m för 298:-
4. Rutiga skjortan
Den här skjortan är ingen överraskning. Tvärtom. Men den håller fortfarande i sig. Igår hittade jag min dröm och det var faktiskt från loggavdelningen på herrsidan (mycket herrsnack här o nu men man ska inte vara rädd för det könsrelaterade samhället) alla kan använda allt tydligen. Jag gillar den och den är verkligen lättmatchade både till jeans, kjol yes. you name it.
5. "Pegg"byxan
Byxan är en nykomling för denna höst och liknar en pegg (ni vet sådana man använder inom golfen). Stor, lite lösare upptill och sedan smalnar den av. Jag har ett par som jag verkligen älskar, lite gubbiga sådär. Bra och sköna, passar till allting och får gärna också vara rutiga. Mina hittade jag på ginatricot för en bra peng.´

bring it on again

jag vet att denna film kan vara lite väl B för många men den är lättsam och skön att titta på. Yes, jag fördriver dagen framför tv:n och godispåsen :) Någon måste göra det också!

Alla snackar om iphone

Ja, visst. Jag skulle inte tacka nej, verkligen inte. Men hörrni, denna mobil - sony ericsson xperia x1 - skulle verkligen sitta fint nu. MIN är ju så fruktansvärt dålig... Usch! Imorgon får jag hämta ut den igen.. tredje gången nu. Dra på trissor. VARFÖR?

Btw. Jag bad en bön iförrgår om en solig dag och en regnig dag. Det blev så. Varför? För att jag BARA vill vara inne idag och vad kan vara mysigare än när det regnar? Film o godis. Jag måste köpa en MASSA godis och ladda upp nu.. är redan på väg.. Underbar dag alltså!

Det är verkligen ett kodakögonblick

Idag när jag var och skulle handla mat och annan förtäring på käraste willys (ni vet man laddar upp med grejer för veckor framöver men inser att man ätit upp det mesta några timmar efteråt) blev jag lycklig. På riktigt. Ni förstår, ända sedan jag såg denna film för första gången har jag varit gaaalen i den. Dock aldrig köpt den! Första gången var på min brors dator.. och aldrig mer faktiskt. Synd men sant.

Jag kände för att leta filmer idag och tog tag i det hela... höll på i en halvtimme och grävde och grävde och när jag trott att jag kommit igenom ALLA filmer utan ett endaste resultat - står den bara där: John Tucker Must Die. Det är ett sådant ögonblick man vill dela med någon. Hela jag blev alldeles sprallig och glädjefylld. Jag log och skrattade och vände mig om.. inte en kotte jag kunde skrika till.. ingen som förstod min glädje, tittade till det andra hållet.. och nej. Ingen där heller. Men ni förstår, inombords var jag den mest glada på willys.


Jag har precis plöjt igenom hela filmen och jag älskar den. Dessa brudar är så makalöst snygga att det gör ont.

Vad gör man inte för en man? Girlfight på hög nivå...

Romantik på hög nivå... mys framför brasan.. eeh, klyscha? You bet.

Vadå femte hjulet? (tredje då.. okej.)

Hur mycket är man som man beredd att offra för en enastående kvinna?
Hmm...

... nä, inte min typ. Däremot är "brooke" den vackraste kvinnan på denna jord. Jag är seriös. Se bara själva.

Säg nu inte att ni INTE har sett denna film? jag tycker att den bör vara obligatorisk för alla, skolan?

Den som väntar på någonting gott...

... väntar aldrig för länge. Jag menar, har man väntat i sisådär 6,5 år kan man lika gärna vänta några veckor till? inte sant?

Okej jag kanske inte riktigt väntar på någonting inom matväg.. men det kunde ha gått...

Greys anatomy och massvis med choklad. Lovely.

Btw. Idag när jag gjorde mat, okej - ni kommer inte att tro mig, men jag lagade verkligen mat, gjorde jag kycklingkebab (ja, jag köpte en sådan där påse med sådana goda saker) och stekte för ööhh, 6 stycken gjorde jag dvs.. typ 2-3 pers. PLUS att jag gjorde makaroner för 3. HAHA, sedan en sallad på detta med tanke på att jag precis handlat och var sugen på att skära lite grönsaker.. well.. om jag blev mätt? You bet. Jag äter som en flodhäst nu... men en halvtimme senare var jag på gymmet och öste. ÅÅH vad bra det gick (som jag skrev nedan).

Pumpa på Pumpa på

Alldeles för två sekunder sedan, såhär ser jag ut svettig och grann.. osminkad dessutom, jag har inte ens foundation kvar.. haha.. vackert? öh, not.

Sofia: Mallan, skaru inte hänga med på jampasset?
Malin: Soffan, häng med på bänkpress istället!!! ;)

Okej, jag låter som en man... ouch, jag hade örhängen på mig på gymmet idag för att jag fortfarande ska känna mig kvinnlig (det är därför jag alltid gymmar i någonting rosa också, bara en liten parantes) Jag kände mig också som en man när mannen bredvid mig tog 20 kg mindre än vad jag tog på en maskin.. haha.. svag eller vaaad?! ;)

Idag hade jag George Clooney efter mig. Han såg ut som det, han var runt femtio och han förde en konversation med mig. Nej, jag fick inte hans mobnr.. och NEJ, jag ville inte ha det heller.

Onsdag


Jag känner mig uppjäst idag, som om jag blivit 100kg tyngre inatt...

... och lägg märke till mina snygga örhängen som jag fått från snällaste Maja...

... tröja kommer från art by (h&m) och har tyvärr inte kommit in här i uppsala...

jeanskjolen köpte mamma till mig i birsta köpcentrum när jag skulle gå ut sjuan...

den kommer från diesel och kostade då 799:-. Nu är den dock avklippt som ni ser. Jag gillar när denim fransar...

.. och utomhus bär jag en "stellamccartneylookalike" halsduk från indiska förra året plus skinnjacka. Skor - grå ankelboots med klackar.

Nu ska jag se klart filmen sedan gå och handla mat.. i kylskåpet skymtar en ketchup, en sås, några cocacola+redbull och även två paket smör, som har stått där sedan istiden. Jag äter ju inte mjölkprodukter längre.. hmm..

Svart och vitt - Vilken hit!


Det ska vara svart och vitt nu, kanske då på kläder men jag valde att göra på bilder :) haha.. När jag kommer hem igen lägger jag in en dagens.. Det blir snart, ska bara ut en snabbis på stan, det är det som är så skönt med att bo mitt i city :)!

Ibland är det dags att städa


Såhär såg det ut på mitt bord för några veckor sedan. Ni förstår när jag säger att jag har ett "mount everest" hemma på bordet.. ljuger jag INTE. Bilden talar för sig själv.

Jag tog också en rejäl sovmorgon idag. Till klockan 9. Det var det skönaste jag gjort på länge.

Det kallas styrka på hög nivå!

Att våga stå för sig själv, står för vad man själv tycker, stå för ens egen personlighet, stå för ens eget utseende, stå för hur man själv blir bemött, stå för att själv bemöta andra på rätt sätt och verkligen stå upp för ens medmänniskor genom ens eget handlande. Det kallas STYRKA. Att vara stark i sig själv.

(och jag vill vara, jag kan vara.. jag ska vara EN AV DEM!)

Jag vet att jag inte är som alla andra. Jag vet att jag ibland kan vara väldigt annorlunda, men jag VET även att det ibland kan vara ett sätt att visa vem man på riktigt verkligen är. Vem vill egentligen vara som alla andra? Vem vill härma alla andra? Vem vill leva någon annans liv? Okej? Nej?

Alexander Wang

Jag liksom alla andra älskar den här looken.. Men samtidigt, jag gör faktiskt det. Den är helt underbar.. Slapp, skön, casual och ändå väldigt väldigt stilren. Jag gillar svarta byxor skarpt, dels för att de får benen att se smalare ut men också just för att de går att kombinera med allt och alla.. typ. Skor är självklart snyggast med höga klackar men jag känner själv att jag blir så lång och hög i klackar.. Men ändå äger jag tusen stycken ungefär.

Och ja, jag köpte mig en jeansskjorta idag. En från Herravdelningen(rättare sagt ungdomsavdelningen fast för herrar) och jag älskar den. Perfekt kap! Kanske ska byta till en strl större för att få EXTRA bomberkänsla.. Jag funderar över natten...

Jag tittar på dessa godingar...


Vad gör du?

Och på med tischan bara...




Idag är det tischan som gäller så att säga. 10% och vi har den på :) Bak står det en h&mlogga också.. well, hur matchar man en sådan? Haha, jag har alltid lika svårt, för vad man än tar på sig, blir det inte roligt. Inte det minsta.. Jag menar, enda gången jag använder rött är på julafton.. och ja, nej, inte en endaste dag till, ungefär. Well, idag är det ett måste och jag drog på mig mina sammetsshorts. För DE är läckra iallafall :) Älskar hög midja, finns det något med smickrande? Ser man ut som mig med bred rumpa (ja, snart måste jag gå med skyltar "bred last" på ryggen när jag promenerar förbi fotgängare på stan..) så är det faktiskt snyggast. Jag är inte så inne på låg midja, men ursäkta, vem gillar den där "skava mot höftbenet" grejen ändå? Not me.

Btw. så tänkte jag faktiskt ta på mig en svart kavaj över.. för att liksom.

Ah, juste.. shortsen kommer ifrån divideds partykollektion och kostar 198:-. Passa på att köpa dem idag! :) Du får ju trots allt 19,8:- att göra så mycket annat för.. typ en godispåse. Inte sant?

Its tuesday

Det är morgon. Jag är uppe, tittar på Thevoice, lyssnar på lugna favoriter, duschar, bäddar.. you name it. Jag är på G helt enkelt. Dock börjar jag inte förrän klockan 11 men det är skönt att vakna till här hemma först. :) Idag börjar 10% på h&m, dvs.. ALLA clubmedlemmar får 10% på hela köpet.. så det är dags för dig att skynda dig ner till stan för där hemma kan du inte sitta.. Tänk er, köp jackor, jeans, byxor, lite dyrare saker och få 10%. KALASBRA!

Och till dig Maggan - Jag har faktiskt köpt de på specsavers. Riktigt bra pris PLUS att man fick 2 för 1. Däremot måste man tänka på att lägga till vissa kostnader såsom garanti/försäkring etc. Men gå dit och kika, jag köpte de nämligen i övik :)

How to forget your first love?

(jag kände helt enkelt för att vara lite öppen, var så längesen jag skrev någonting riktigt personligt så.. här kommer en story...)

Säg mig det ni. Jag tror inte att det går, inte sådär på riktigt.. Det sägs ju till och med i "the notebook" - It's normal not to forget your first love... Ah visst.

För mig har det ändå gått riktigt bra.. tror jag? Okej, jag blev kär på riktigt när jag var 16 år. Stoppa tåget..(för det här har jag aldrig sagt till någon och nu säger jag det till alla er) han är orsaken till att jag hamnade i mitt anorexigrejs. Fy ah, jag vill inte ens tänka på det.. Tänk er, nästan 20kg mindre Malin, jag vandrade fram som en pinne.. Och var lika lång.. om man säger såhär, jag är glad att det är över... stopp igen HAN är orsaken till att det försvann också. Tack Gud på riktigt! Men egentligen, varför vill man plåga sig själv så mycket.? Jag menar, jag visste att jag hade det.. so what, jag brydde mig inte ett smack, det var ju roligt att gå ner i vikt.. Men när alla andra började säga till mig att äta äta äta och sluta upp med dumheterna kändes det ändå som om det inte fanns något val. Jag var tvungen att sluta. Ville jag överleva, var jag tvungen. Det sjuka är att jag åt verkligen ALLA mål under en dag, plus frukter som mellanmål, men jag åt mycket mindre.. tydligen har jag väldigt lätt att gå ner i vikt med tanke på att jag gjorde inte mer än så.. typ promenader ibland.. Men heey, det var ju askul att tappa naglarna så fort de blev två mm långa, eller att tappa håret när man borstade det, eller att det växte ÄNNU MER hår på mina armar med tanke på att jag alltid frös och det var kroppens sätt att säga ifrån, eller att tappa mensen i nästan ett år eller ja.. allt annat, tappa vänner, bara plugga på sitt rum.. you name it. När denna skit var slut, var jag lycklig. Men ni förstår, det var inte lätt alls.. inte det minsta.. och det är nu jag kommer tillbaka till min förste kärlek för han var verkligen toppen. Vi var inte tillsammans länge, det var jag som gjorde slut, det var då jag började äta mindre.. Jag ville inte göra slut, jag ville inte alls.. han var ju det vackraste jag visste och det är väl tydligen därför som jag inte kunde komma över honom.. så gick dagarna o det blev en gymn. fest. När jag såg honom där efter några månader, har jag ALDRIG VART jag säger det igen LYCKLIGARE. Han bara höll om mig, länge länge länge.. Jaja, året därpå snackade vi i stort sett varje dag i skolan och det var från o till, jag ville, han ville, jag ville, han ville.. så höll det på.. Sedan bröt jag totalt och efter några månader blev jag tillsammans med en annan man, som var jordens bästa pojkvän.. Ni förstår inte hur underbar han var.. Den absolut bästa, verkligen den ultimata.. Men jag hatade verkligen när han sa "Malin, jag kommer aldrig att bli (namnet) för dig, men det jag begär är..." Åh.

Och sedan kom studenten, stunden när alla splittras och går skilda vägar.. så även vi alla.. & efter ett tag händer det bara. Jag googlade honom någon dag för några månader sedan och fick då reda på att han flyttat. Jahaja.. det var ju roligt tänkte jag då.... Till Uppsala. Oh my god - blev reaktionen.. sist men inte minst.. jag såg honom. Livslevande, med sambon och allt.. och vet ni vad det bästa var? Han såg så lycklig ut.. Som om allt här i världen var underbart och att hon bidragit med det.. och vet ni vad det värsta var? Att hon ser precis ut som mig.. blond och allt. Well. Thats my story. The end!

Det här är glädje för mig


Jag älskar verkligen att öppna paket.. Det spelar ingen som helst roll vad som ligger i utan Allt är tillåtet.. Det kan vara alltifrån en klubba till en film till ett... tja.. hus om man vill det.. men tanken på att någon annan har fixat en sak till en själv är oändligt underbar.. Se bara här. Jag är världens lyckligaste, i världens finaste klänning ;) Hmm, måste nog använda den en gång till kanske? :)

The high coast


Vi glider in mot bron...

Vi är mitt på bron o jag känner mig höjdrädd..

... hur vackert?

Jag tycker faktiskt att det är det finaste stället.. lätt. Ja visst, stockholmsskärgård är underbar, men det är uppifrån höga kusten jag kommer så jag måste säga att det slår allt.. Se bara, en dag i september.. hur vackert? jag älskar att åka bil.. och inte minst att bara se utsikten över hur fint ett landskap kan vara... :) Sorry för jordens sämsta bilder, men vad gör man inte med jordens sämsta mobil...

Mer seg kamera får man leta efter


Godmorgon! Idag kommer det att bli världens bästa dag, jag är taggad! (ingenting som egentligen kommer att hända, men det känns så, med tanke på att jag vaknade snabbt!)

När jag stänger min mun, blir det alltid såhär.. varför?

Och när kameran är seg har man hunnit kolla bort x antal ggr, well.. då blir det såhär.

En underbar kreation från ginatricot. Dock framhäver den höfterna mer än midjan men det är väl så med livet. 249:- kostar den, jag betalade 99 ;) Till denna klänning har jag mina mcboots.

jobb: 8-17

Okej vänner...


Om katten själv får välja

Igår drog Frida upp frågan "Vem av alla människor (män) ni hittills träffat skulle ni kunna tänka er gifta er med?" till Sanna, mig och ja såklart - henne själv. Haha, Det var faktiskt tre nästintill solklara svar. Nu är ni allt bra nyfikna.. Mitt är så otippat som det bara kan bli. Jag lovar er att INGEN vet. :)

Eviga minnen


Underbar dag... dagen efter gjorde vi slut.

Får man gilla denna låt?


En paus mellan filmerna

Alltså jag såg bara en film, factory girl.. gillar inte riktigt när filmer är verklighetsbaserade med tanke på att jag blir så rädd, men denna var faktiskt tro det eller ej, bra. Eller? Nja. I alla fall så satte Malin igång (hon som aldrig kan sitta still) och laga mat, sedan storstäda.. nu är det så rent att jag faktiskt måste sätta mig igen för att inte skita ner mer :) Ååh, snart börjar OTH, sedan Gossip girl och efter den Ensam Mamma Söker. Kan söndagskvällar bli bättre? jag tror inte det.. Men när ska jag hinna handla lite? öh, jag får helt enkelt svälta.. iofs har jag redan laddat upp med mycket gott för vad som komma skall. Det ni.

Nya filmer

Åh vad jag bara ska se på film idag :) Ute är det strålande väder så jag tog mig en sväng på stan för att shoppa lite filmer.. Dessa fick jag med mig hem! Älskar allt som har med highschool att göra (ja, jag vet att jag borde ha vuxit ifrån detta, men det kan inte hjälpas..) och alla andra romantiska saker. Så ni vet vart ni hittar mig idag!! Ska väl ta en paus och laga mat också, någonstans mitt i.

Malin har juice i sitt hår

Godmorgon!
För mig var den inte så god direkt. När jag precis druckit upp juicen ur glaset (trodde jag) sträckte jag på mig, ni vet sådär som man gör på morgonen för att vakna till, och med tanke på att jag blivit så svag i mina handleder (vet ej varför) välte glaset ur handen och jag kände hur kallt det blev i benan. Precis, välkommen bravo till mitt hår.. Öh? Nu måste jag duscha.
+  = Ingen bra kombo!

När drömmar blir verklighet



Min älskade verkligen älskade barndomsvän gifte sig för några veckor sedan och hur fina är inte bilderna? jag är stolt över henne. Hon är värd den bäste. Synd bara att vi inte ens bor i samma land, ni förstår, hela hennes familj flyttade upp till oss i norrland när jag var sex år och vi lekte verkligen dagligen. ALLT gjorde vi med varandra. Hon var den som man alltid skrattade med och alltid bråkade med, vi blev dock ALLTID vänner innan vi gick hem. Hos henne var det första gången jag såg sound of music också. Och nu, nu är hon så stor att hon har gift sig. Åh vad jag önskar att jag bara kunde tatt ledigt och åkt dit. Suveränt. Vi fick tacka nej. Men Bilderna säger mer, right? Älskade Nina.

Om jag skulle beställa ett par skor


... skulle det vara dessa från forever 21. Jag skulle istället veckla upp/vika upp skaftet så att de går över knäna. Så vackert så.. Men jag kommer aldrig beställa dessa med tanke på att frakten kostar 750ggr mer än skorna.. eller?

Dagens ilandsproblem...

Lyder som följande:
(okej, jag vet att barnen i afrika svälter, och att en del människor bär på enormt mycket sjukdomar och att det faktiskt finns kvinnor/män som inte har någonstans att ta vägen men hörrni, det här är hemskt...)
Jag hör till den skaran som faktiskt (ja, jag låter som min käre far när jag skriver detta men jag måste faktiskt tillägga att han är rätt klok vissa gånger, för här har han faktiskt helt rätt) älskar att sitta på toaletten. Jag kan ta med mig tidningar, skriva mess, ja till o med ringa när jag sitter där i min ensamhet. Det kan vara rätt sjukt men så sant som det är skrivet... När jag var yngre hade jag det så hektiskt med att plugga så jag planerade in när jag fick gå på toan och hann jag inte med det tog jag med mig geografiboken in och läste.. I alla fall åter till sammanhanget - ni förstår, jag älskar bara att vara där, oftast då för att jag verkligen behöver (naturen kallar) men sedan kan jag sitta kvar och liksom bara luta mig framåt och andas ut "aaaah.." brukar det låta.. MEN, nu kommer "men-et" jag hatar verkligen (okej, ogillar) när man som mest bara vill luta sig framåt och andas och PAAANG! faller toalettlocket rakt ner i ryggen, jahaja.. det var det.. sedan försöker mallan då, smidig som ett kylskåp, rätta till det kära locket när det.. PANG, rakt ner igen. Då inser man att det är bara att gilla läget. Ofta.


Ööh, alltså, problemet är att locket faller, har ni några tips att förebygga detta? klarar min toalett bara ett visst antal kg eller vad i hela friden är det frågan om? Jag känner mig som en elefant. Det enda jag vill är ju att kunna njuta av framåtlutningen. aaaaah,

Hur fin på en skala?







Jag älskar min tee som jag fick från Maja, kan man bli gladare? Puffärm och hjärtan.. vacker som en dag, och den sitter helt perfekt också, till o med över mina kära (mycketväxande)biceps. Haha.. det är faktiskt svårt att hitta tee för mig med tanke på just axlarna. Men denna gillar jag. Ah just det, jag väger runt 66-67kg. Huh? När jag flyttade hit låg den på 57.. Hmm..

Till denna hjärtansak har jag mina nya byxor från monki. De är också de mest vackra på denna jord, bara genom att de slutar vid ankeln? Ni förstår? Jag hade därför ett par svarta ballerina i mocka till. Bra bra bra!

Ikväll blir det bio.. eller fotboll.. Jag är bra sugen på fotbollen ändå. Thats life.

@ work

Sorry guys, jag ska in och jobba några timmar nu faktiskt. Jobbar extra, detta är egentligen min lediga helg men jag kände inte för att vara ledig tre dagar i rad så jag bad om att få jobba några timmar idag. Ja tack. Det blir roligt! Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? nåja, det gör jag i alla fall..

Och nu sitter jag här, käkat frulle och njuter i mina nya byxor från monki. De är som gjorda för denna dag. Jag älskar dem!

(förlåt jenny, jag vet att jag skulle spara till skorna, men detta var faktiskt en bra investering ;P och jag gör som dig och skippar den grå koftan!)

Så nu vet ni, det finns en grå kofta i strl 36 på h&m. Köp den! Jag hoppas någon människa blir glad över den för jag känner bara att det skulle bli ännu ett plagg som hänger. Typ. Då är jag mer nöjd med dessa byxor. Hur nöjd liksom?

Vad är en bal på slottet?

Jag hittade massor med roliga bilder igår... detta är en av dem. Därför kommer jag att lägga upp lite bilder då o då bara för att, jag hoppas det är okej? Kul att minnas igen liksom!

Detta var innan balen när vi tog studenten.. Jag älskar min klänning som mormor sydde, hur fin som helst.. och såklart i rosa färg. Och btw. jag hade de finaste skorna, verkligen.

På bara två år har jag förändrats X antal ggr


I början av år 2007, jag kände för att skaffa bruna linser och brunt hår..

Sedan blev jag blond igen och då fick det bli blå linser...

Sedan skulle jag bestämt ha lugg under sommaren...

... och efter det satte mitt hår sprätt för att växa...

Det blev mörkare igen i Uppsala...

... sedan fick det ljusa slingor...

Känner ni igen mig? Haha, såhär ser jag ut i blondhet i alla fall och det är min naturliga.. dock kanske lite mörkare men när jag föddes var jag trots allt svarthårig.. efter några veckor kritvit och har vart blond sedan dess :)

hur söt?


Haha, jag testade alla möjliga människor på denna sida men detta barn blev bäst, med robin då, Hur söt blev hon inte? haha, med anknäbben där uppe. Jag är nöjd. Denna unge får det bli. Sorry föräldrar, tiden är inne..

Den tiden man aldrig sminkade sig...

Jag vet att jag redan har visat dessa bilder men varför inte helt enkelt bara göra det igen? Följ med mig och minns tillsammans med mig mitt livs bästa resa. På riktigt. Jag saknar alla människor Enormt!
Första kvällen, vit som snö..

Johanna var förstås brun här ändå.. hon hade ju vart i skärgården :)

Efter någon dag såg vi utsåhär... :) Gör oss iordning för kvällen...

Jo jag tackar ja, vilken pose. Typ.

Jag ljuger inte när jag säger att det kryllade av myror, de gick till o med in i väskorna FAST de var stängda.. öööh?

På fredagskvällen lyxade vi till det på denna restaurang, dock ville vi inte ha buffé så personalen blev arga, men till slut lyckades vi med charm övertala ändå att vi ville sitta nära scenen.. trots INGEN buffé.

åååh vad mysigt på söndagen, nej tack. poolen var bäst. Här satt vi i högst 12 min.

Åh, sista kvällen, den bästa helt klart.. Klänningen som jag betalade 29:- för. haha. ett skämt.

Och alla ljuvliga etunamänniskor. Jag saknar er massor.

Från det ena hållet...

... till det andra. Vi alla var något trötta.. haha... och alla hade ont i halsen, typ.

Vem har någonsin sagt att mina ögon är gröööna? haha,

Jag visade mina dansmoves i bugg. Jepp, Lina lärde mig när vi gick på lågstadiet.. Det sitter i än idag.

Sista dagen när vi hade checkat ut. Jag förstår om ni är avundsjuka här med.. vem vill inte umgås med dessa stekare? ha.

Inga kommentarer...

När vi är påväg till pizzahut lite senare den sista dagen.. ååh vilka minnen... jag gillar som mest denna bild.

Här sitter vi och väntar in käket. Alla som inte är trötta räcker upp en hand? Nej precis. Vi sa nog inte många meningar där.

Sista dagen, vackraste bilden. You name it.

Johanna min sköna. Trots att jag är arg på dig (:P) nu är du ändå en högt uppsatt vän :) love.

Nu ändras det!

Vilken underbar dag, shopping plus god lång lunch. Först gick jag ner bara för att, sedan ringer Johanna och hon är påväg till staden, shoppar lite med henne och hon åker sedan hem. Maja ringer och vi träffas för en underbart härlig långlunch.. och den kvinnan är helt underbar också för hörrni, jag fick jordens finaste tee av henne! Som en födelsedagspresent, och inte nog med det - jag fick örhängen också!! Hon är för go :) Jag bara gillar det! Ni får se sedan, hinner inte mer nu.

Tvätten är klar!

¨
Goddagens!

Jag drog på mig ett diadem jag hittat från barnavdelningen.. rosetter fortsätter gå hårt!

Och min kära "neverendinghalsduk" är mitt bästa köp. Förstod att jag skulle använda den typ jämt - 298:- h&m trend, klänningen kommer även den från h&m trend och går loss på 398:-

Kavajen använder jag idag som ett ytterplagg, då den är funktionsfylld gånger tusen. 398:- h&m everyday.

Till detta har jag leggings med knappar nertill från lindex 199:- och skor, ni såg de själva för ett par inlägg sedan, 398:- h&m.. Min väska fortsätter jag använda som om det vore en kroppsdel.

Nu har det väl ändå gått för långt

Image Hosted by ImageShack.us
Ja visst, jag började ovanifrån och det ser helt okej ut, svart svart svart.. det gillas.. sedan hamnade jag på fötterna direkt och såg kängor. Check. MEN HÖRRNI.. vad i hela friden har han på sig i mitten.. KJOL? Alltså, har modet inte gått lite för långt nu? Jag menar, kjolar är till för tjejer eller vad säger ni? Vill ni att era pojkvänner ska bära era egna kjolar framöver..

I doubt it.

Idag fyller min älskade bror ELVA år


haha, okej, han är så vacker i sina mjukisbyxor,, öhh, men jag älskar honom ännu mer i jeans. Well. Denne pojk blir alltså ELVA år idag den 10e. Helt otroligt vad snabbt tiden går.. och jag ser honom fortfarande framför mig liggandes, tittandes på teletubbies.. japp, "Jättekram" var favoriten och den jordens ungefär som mest hela dagarna.. Han var så söt som bebis också för den delen. Och nu är han ännu sötare framför alla sina Iprylar. Typ. Vilken unge har allt och är bara elva år? Japp, det är min bror det. Han får det han pekar på. Typ.. Jag vill också ha ett PSP.

Detta får mig att tänka på den gamla goda tiden när man gnällde och tjatade och gnatade till papsen för att man ville ha något och tillslut fick in önskan direkt.. Hmm, ja. Ett köp var kanske inte så jätteroligt för papsen. Det var längdskidor på schemat och trots att man kunde låna i skolan ville jag såklart ha ett par nya. EJ begagnade. Jahaja, vi åkte iväg och köpte hela kittet.. well, det visade sig att det inte blev av och andra gången vi skulle ha var jag sjuk. Dessa är oanvända.. Men nu tröstar sig mamma med att Edvin faktiskt kan ta dem när han blir lite äldre.. bara för att. Ja visst. Det är inte så att jag saknar dem.. Sorry, men det är sanningen.

Vad jag svamlar, GRAATTIS EDVIN! jag älskar dig. paket kommer IDAG på posten, bara föra att du är värd varenda krona (OFTA det kostar 33 kr att bara skicka det! Hrrrm..)

Okej, jag ringde honom precis och vet ni, han sa: "maliiin, jag har fått riktigt bra presenter... " "JA BERÄTTA!!" "Alltså, jag har fått guitar hero... och xbox 360... och... " "STOPP! Ofta man får båda liksom.. jahaja..

Det är snobben och jag om natten

¨
Jag lovar. Detta var mitt FÖRSTA pyjamasköp någonsin. Jag har aldrig i hela mitt liv stått i en kassa för att betala en pyjamas.. ursäkta mig.. har ni det? I alla fall gjorde jag detta för några dagar sedan och jag hittade en rolig sådan på h&m i rosa och rosarutig, lite flanell sådär.. snobben är väl.. tja, helt okej ändå. Vadå? Jag ska ju bara sova och mysa i den. Jag måste säga att jag är nöjd. Verkligen. Oftast (ööh, alltid!) sover jag naken men nu är det som så att jag har väldigt kallt här hemma (har inte testat att dra upp värmen ännu, tror alltid att det ska börja brinna då!) så jag måste på något sätt o vis dra på mig kläder. Nu har jag hittat min dröm! Typ!

Pyjamas: 249:-

Btw: Den grå koftan med flätan tog slut på fem röda. Ville bara säga det, kul för er som hann köpa ;)

Acne Acne Acne

Om man säger såhär: jag har tydligen lovat att återvända till SOLO imorgon för att prova ett par acnejeans.. hrmm, jag har egentligen inte råd, men jag älskar slitningen på dem och självaste färgen.

Dessa jeans jag har på mig har jag köpt från självaste Linn och är verkligen nöjd. De sitter som perfekt, dock lite långa men heeey, det skadar ingen människa (tror jag?)

När facebook tagit över vår värld

Jag har nog aldrig fått så många mail på en dag så det var kul.. Ni förstår själva:
Söt bild! Jag är en pratglad typ som bor på norrmalm i sth... har en liten IT firma som jag drivit sen 1999, men mest gillar jag champagne, altanbyggen och mina halvtidsbarn förstås! Hör gärna av dig, antingen här, eller via min mail/msn nedan :)

(det känns som en kontaktannons... ööhh? Men sweet)

hej hej, hittade dej genom någon gemensam vän här på facebook:)
Vad kul att stöta på dej här, och fy så fort tiden går, du har blivit en vacker flicka:)
vet inte om du minns mig,

(klart jag kommer ihåg dig, vi lekte ju massoooor..)

Ni förstår kära människor, skriver man mail till mig så förr eller senare vet hela världen det.. :)

Bakom mina randiga ränder


... döljer sig en flicka som visar sina tänder.. huh? okej, kanske inte så kul, men jag skrattar här på morgonkvisten iallafall. Randig tröja från h&m logg och köptes i somras, ja precis, ungefär när alla andra köpte den!

Över har jag en paljettväst från h&m divided. Väääldigt inne med paljetter nu och det är kul med tanke på att det snart är jul (ja, jag fortsätter mina rim!)

Och nertill har jag verkligen ett par svarta jeans, ni kanske tror att ni drömmer men nej, ni ser rätt. Jag hittade dessa när jag kikade igenom lite kartonger och det visade sig att jag kan ha dem. Ett par svarta jeans, stuprörsmodell, come to mama...

... de kommer också från h&m. Till allt kör jag på skinnjacka och boots/stövlar, vet ej ännu!

Imorgon är jag ledig och har därför lagt upp dagen med lite funderingar kring bloggen! Välkommen du med!

Bra början på dagen!


Godmorgon! Jag fördriver tiden genom att lyssna på rix morron zoo.. älskar att titta på TV6 där de sänder live varje morgon, hurra! Skönare människor får man leta efter, andra är bra.. men dessa är legender helt enkelt.

Idag gästar Frida Fahrman och det är alltid kul att höra om mode.
mallan

Malin, en "dum" blondin?

Vad är det som gör oss blondiner stämplade med "dum" innan? Varför drar de övriga människorna ALLA över en kam och varför i hela fridens dagar accepterar vi detta?

Jag ska säga (läs: skriva) en sak och det är följande: jag må vara en kvinna i mina bästa år, som älskar att leva, älskar allt vad som har med glädje att göra, älskar min familj, älskar mina vänner.. älskar mitt jobb, älskar shopping, älskar Jesus men framför allt och alla - ÄLSKAR ATT SKRATTA! Jag älskar att ha kul helt enkelt. Är jag dum då?

Det må hände att jag kan vara, tja, spontan, glad, sprallig, social, högpratande, öppen.. etc men jag ska säga klart och tydligt att jag aldrig försökt att vara "dum".. det är bara en stämpel jag fått. Ja, för att jag är blondin. Tydligen är det inte tillåtet att vara glad och livlig när man är blondhårig utan det får bara brunetter vara.. ööh, ja ni hör själv hur det låter.

Då kommer jag till nästa punkt, vad värdesätter ordet dum? Hur betäcknas det? För det första, min dumhet som jag nu uttrycker det så fint sitter tydligen i allt jag gör.. Maybe. Kan det ha någonting att göra med att jag fick över 19.2 i slutbetyg trots INGET pluggande? Jag kan utan att ljuga skriva att jag ALDRIG pluggat till ett matteprov, har knappt öppnat boken när svenskan skulle skrivas eller ens tittat på tavlan när geografin redovisades.. Men ändå, 19.2. Jag är nöjd i alla fall. Men vadå? Jag är fortfarande en dum blondin. Är jag?
Hörrni, jag måste säga att jag har mig själv att skylla. Jag spelar på det, okej, lite då. Kanske inte alltid, men jag älskar att se vänner och nära och kära skratta i min närhet. Jag älskar att höra "Malin, du är för konstig alltså" för att jag vet att trots allt så tycker de ändå om mig av någon konstig anledning.. och det värsta av allt: jag tycker om att vara dum. Eller ja, dum och dum, men ni förstår.. det är bara Jag. Jag. Jag har aldrig någonsin härmat andra utan alltid följt min väg, vart jag ska bli ledd till.. Både angående bloggen, hur jag ska skriva och angående mitt eget liv. Min dröm har varit att jobba på h&m, min dröm har varit att flytta till en större stad och min DRÖM har varit att ha många människor i min närhet som faktiskt på något sätt o vis tycker om det. Jag bara älskar er alldeles för mycket. Att älska är ett stort ord men ni är faktiskt ännu större och mer betydelsefulla..

Så till att återgå, vi blondiner kommer vi alltid att ha stämpeln tryckt i pannan? Är vi födda att leva upp till stämpeln eller har vi oss själva att skylla?

Citat: Blondiner gör MÄN dumma.
Det ni,

Jag förstår att ni är avundsjuka (igen?)

Jag älskar dem. De är magiska. Och jag förstår att ni är avundsjuka men samtidigt kan jag inte förstå mina arbetskamrater... Ni får läsa själva:

Dessa skor kommer in i måndags. En helt vanlig måndag ställs de upp och A säger "Det var de fulaste skor jag sett, vem kan någonsin köpa ett par sådana.."
Malin springer ner i trappan och är påväg till nedre våningen när hon genast tvärnitar (ja, ni förstår, mallan har ibland spring i benen som bara den, ungefär) vänder sig om och ser dessa skor, bara stå där.. hon drar genast med sig ett par 39:or.. springer ner och sedan hela vägen upp. Väl där uppe skriker denna kvinna "ALLTSÅ FY VALE VILKA SNYGGA SKOR" O bara tittar på henne och Malin fick inte ett så jättestort gensvar från denne man. Hon la iallafall undan dem. I slutet av dagen gick hon ner för att köpa skorna och skrämmer vettet ur P, frågar om hon får betala.. "P, visst är de snyggaaaaaa!!!" Inte heller av henne fick hon en glad kommentar "Nej USCH, de är så hemska, ser preciiis ut som de jag hade på 80talet" Jahaja.. "MEN DRIVER DU? Jag älskar dem" säger hon tillbaka och drog glatt kortet. A kommer och lägger sig i med en kommentar "Malin, är du seriös?" Hon var seriös.

Malin, det var jag det. Skor från h&m 398:- (de är inte bara assnygga, de är bekväma också.. vart med i massa magasin etc.)

Denna dag Ett liv


Goddagens.. Jag kunde inte riktigt bestämma mig för några kläder idag. Visste i alla fall att jag skulle inviga den nya kavajen jag köpte in huvudstaden.. men ja.

... forts följer, till er som undrar varför jag lägger in så många bilder vet jag inte heller själv. Det skulle räcka med en eller två, om ens det.. men som sagt, jag är så stressad att jag inte hinner bestämma mig.

... det fick bli nya catwoman-teen från divided. Tycker att den påminner så mycket om OC-summer. Eller hur?

... och till den har jag mina jeans från monki. Skönare finns inte...

... och såklart kavajen, som kommit in igen. Köptes på hamngatan i fredags. Det ni, Nu ska det jobbas!

Den här kjolen

Är så fin så fin så fin. Jag köpte den, men lämnade tillbaka igår.. kändes ändå inte riktigt som att jag var helt och hållet nöjd.. och då är det lika bra att lämna tillbaka..

Ursäkta den röriga bilden förresten.

still going strong


OC är fortfarande på TV varje kväll. Jag bara älskar det...

En fantastisk färg



Jag säger bara en sak: detta köp är jag otroligt stolt över. Tröjan är som gjord för att vara min. Har ni också fått sådana känslor? Well, ibland bara kommer de. Ploppar upp.. (som han på telia sa när han skulle kika på min mobil och det bara var fotografier på mig där "hhrmm, är du fåfäng?" haha.. sedan sa han att hans dotter är likadan)..

Nu ser ni faktiskt dess riktiga färg, men ändå inte.. jag vet inte.. den är som bäst i verkligheten! :)

298:-


Jag tycker att dessa skor är så fantastiskt fina.. tycker du också det? Bra. De finns just nu på h&m. Skynda fynda!

Vilken härlig dag.. nananana..

Okej. Jag är tipptopp. Nästan. Har fått lämna in mobilen igen. Har köpt en ny längre väst. Har skaffat mig en ny klocka. Har träffat en massa goa vänner på stan. Har ätit jordens godaste lunch (kycklingfile med sås och ris). Har gjort ALLT och lite till..

Till och med sagt att jag vill extrajobba på lördag. Det ni.
Och Sofia var inne hos oss. ME LIKE! Den kvinnan är värd allt guld i världen... och alla andra goa kvinnor jag har på mitt jobb. Vad vore livet utan er? Nadanada..

OCH johanna var hos mig idag och jag träffade på hennes syster och jaa.. allt.

PLUS att jag nu lagar chicken nuggets med sås och ris. Jag börjar bli duktig..

Den som söker den finner




Hoho i stugan! Jag är laddad för dagen, typ. I ny tröja i alla fall :) Den är så strålande fin, dock gör bilderna INTE rättvisa med tanke på att den ser orange ut och den är verkligen knallrosa. Ni får en bättre bild när jag kommer hem I suppose. Plus att jag ska visa vilka skor jag vandrar omkring i idag, ni kommer avlida. Men jag älskar dem!

Tröja - H&M trend
Kjol (svart i jeanstyg) - Ginatricot (har totalt glömt bort denna men hängde upp den i garderoben igår och det är ju perfekt. Det blir andra gången jag använder den då! Bra Malin, nu börjas en ny taktik)
Halsband huh?

Jobb 8-17

Hennes&Mauritz

Det här är den absolut bästa affären. Jag är seriös. Det finns allting och lite till faktiskt. Så otroligt bra egentligen!! På hamngatan i huvudstaden finns min favorit. Stor och bra. Det gillas ännu mer!

Modo i mitt hjärta


Jag kan bara säga en sak, jag växte upp med rätt hockeylag. Detta är livet på en pinne vill jag lova. Pappa hade skaffat biljetter och vi lyckades få med oss mor också. Väldans trevligt vill jag lova..

Och här sitter vi uppradade, pappa snyter sig i handen, tror jag?, mamma är med i kortet.. (ni förstår vad jag fått min uppmärksamhet ifrån!?:P) edvin gömmer sig bakom kepsen och oscar gömmer sig genom att titta bort. Min bror har ett gott inflytande på min andra bror.. not! På tal om Edvin. Han blir 11 år på fredag. Jag kommer fortfarande ihåg när jag berättade för Lina att jag skulle få ett syskon. Då skulle jag fylla 9 år. Vi gick på lågstadiet och kom fram till att när vi började nian skulle mitt syskon börja i skolan. Vad kloka vi var.. JAJA, åter till, VAD I HELA FRIDENS DAGAR SKA MAN KÖPA TILL DENNE UNGA MAN? Han önskar sig bara tekniska och dyra saker.. Barnen nu förtiden. Vilken tur att mina föräldrar fick ett barn som inte var så krävande. Jag alltså. Huh?

Ja, åter till matchen. Såhär såg det ut efteråt. Ni förstår min far, när han ska parkera, ska det vara så långt bort som möjligt (med tanke på att bilen ska vara hel efteråt) och ALLTID i skuggan. Jahaja.. kunde han gräva sig in mer djupare i trädet.. Vi fick oss en skrattattack vill jag lova. Men som man säger. Pappor har alltid rätt. Det var istället kallt i bilen pga skuggan..

Men far: Vi lever på 2000talet. Det finns ac.

Tack för mig. Åter till OC :)

Höst i Uppsala



Såhär såg det ut igår i ösregnet. Jo jag tackar ja. Hade mitt rosa paraply som skymtar i den övre bilden, bara för att jag ville ha med det..

Vem vill leka "inte nudda löv?" Jag tror jag skippar.

Seriöst, nu måste väl ändå botten vara nådd?

När man tror att det inte kan bli värre än värst.. kan det faktiskt det. Och DET fick jag bevisat idag. För jag visste inte om jag skulle vara glad, bara för att, eller om jag skulle gråta, för att. Och jag är inte heller ens lättad. Nej men kul.

Dressep-up. Not.





Malin har jeans på sig. Tajta dessutom. Detta händer inte. Idag är en början igen.

Jeans - cheap monday
Linne - H&M
Kofta - Ginatricot

Det var min start på dagen

Istället för att deppa ihop helt tog jag mod till mig att kliva upp ur sängen och märkte till min största förvåning att det faktiskt är strålande sol ute och inte ett endaste moln på himmelen. Högtryck. Högtryck på vintern betyder kallhet.. är det något jag lärt mig är det att det är kallt ute när solen skiner.. Well, det låter ologiskt men så sant så.
Så jag tog fram min bibel istället och bara öppnade den, bläddrade av mig själv och där bara mitt framför mig hamnade jag på joh 14:1:
Låt inte era hjärtan oroas. Tro på Gud och tro på mig.
Så enkelt var det. Svårare blir det inte. 12 ord som gav mig så mycket denna morgon. Jag bara älskar det. Varför ska det vara så fruktansvärt långa predikningar ibland när man egentligen bara behöver ett visdomsord?!

Som jag fick höra igår.. "Malin, så mycket som du skrattar kommer du få leva i tusentals år.."
Och jag sa tillbaka: "hallå, nu är jag ju ledsen, jag skrattar när jag är mig själv"

Glöm inte att tro. Kom ihåg det!

Det vore ett plus att sova nu


Man var ju kanske liksom lite brunare då ja..

Jag har suttit i telefonen i över en timme och känner mig faktiskt på bättre humör. Det var det enda som fattades ikväll och nu är jag nöjd. För denna dag. Så jag antar att Mallan måste sova för att orka med jobbet imorgon. Tur att jag inte börjar förrän 9:50. Sov gott sötnötar.

Vad är det som är fel?

1. Jag har knappt vetat att det var Gossipgirls premiär idag (det är min bästa serie)
2. Jag har inte ätit lösviktsgodis på veckor (jag äter vanligtvis varje dag)
3. Jag ställer in utgång och går istället på promenad - i ösregn (detta har aldrig hänt)
4. Jag bryr mig inte om jag så måste klättra över kläderna när jag kommer in genom dörren (jag städar annars alltid efter mig)
5. Jag är inte ens sugen på en sötsak (som jag alltid annars är)
6. Jag vill inte umgås med någon (jag älskar att vara med andra, att träffa nya människor)
7. Jag tycker inte ens det är roligt att shoppa längre (ok. lite då.. jag gör det för att slippa tänka)
8. Jag är inte ens exalterad över saker jag alltid vart (jepp)
9. Jag gråter mig till sömns (oftast pga att jag fryser)
10. Jag känner ingen glädje i mitt inre.. bara i det yttre (jag försöker bli bättre)
here you go. enjoy?

Jag förstår att ni är avundsjuka




Ja, det skulle jag också vart. Bortsett från den otroligt vackra bakgrunden på samtliga bilder (ja, jag är ironisk) är fotografierna vackra. Eller ah, självaste föremålet i sig. Jag bara ler varenda gång jag tittar på denna vackra väska. Kan man bli gladare? Njet. Nu behöver jag bara en ny dator att ha i den. Funderar faktiskt på att möjligtvis köpa en iphone istället.. vad vad vad?

Väska - Zara

Söndag


Jag drog på mig ett halsband...

... och ett linne.. linnet kommer ifrån ginatricot och köptes (tror jag) förra året..

... koftan/cardigan i grått kommer ifrån h&m och köptes som en julklapp till mig, förra året.. hittade den nu!

... så kan det se ut när man är en hösäck...

... keep going...

... dessa tights köptes förra sommaren och håller lika bra i år. Är glad över att jag har de kvar så slipper jag köpa nya med dragkedja. PLUS att jag tycker de här är snyggare än de som finns på h&m nu. Mina har längre dragkedjor :)

En macka på köpet

Det absolut godaste jag vet är mackor.. bara sådär.. inget pålägg (okej, ibland ketchup men det är bara i brist på annat och för att jag verkligen vill ha någonting på, annars går det hur bra som helst utan också!!!)

Godmorgon!
Jag har verkligen sovit i tjugosex dygn på ett ungefär och känner mig utvilad. Ute är det verkligen ösregn och det blåser som aldrig förr. Träden touchar marken och ligger på våglängderna. Jahaja, vad roligt det ska bli att gå till jobbet. Jag känner att min normala 12min promenad kommer bli innehållsrik. Till dess ska jag lyssna på lugna favoriter, mysa med frukost, duscha, titta på OC och klä på mig kanske. Bra idé.

Btw. värst vad jag har uppdaterat mycket på sistone nu. Det känns kul. Så fortsätter vi vavava?

Jag älskar den här kombinationen


Rutiga "pegg"byxor som smalnar av nertill.. och en fluffig päls till detta. Det är suveränt.

Någonstans där borta är det fortfarande bra.

If I only knew

Det är föör svårt för mig att skriva. Jag orkar inte.


just because your worth it


Seems like it was yesterday
When I saw your face
You told me how proud you were,
But I walked away
If only I knew what I know today
Ooh, ooh

I would hold you in my arms
I would take the pain away

Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I wanna call you
But I know you won't be there


Oh, I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you

Some days I feel broke inside
But I won't admit
Sometimes I just wanna hide
'Cause it's you I miss
And it's so hard to say goodbye
When it comes to this, ooh


Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back


Oh, I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself, oh

If I had just one more day
I would tell you how much that I've missed you
Since you've been away
Ooh, it's dangerous
It's so out of line
To try and turn back time


I'm sorry for blaming you
For everything I just couldn't do
And I've hurt myself..
By hurting you

jag kopierade istället, och det väsentliga förstår ni.

Bortförklaringen och jag

Den värsta bortförklaring jag vet, och den som jag oftast själv kör med.. är: JAG ORKAR INTE!
Men ofta.. skulle självaste kungen vilja träffa mig på middag skulle jag inte direkt köra med jag orkar inte.. även om jag inte sovit på sju och ett halvt dygn. Skulle den högste mannen av oss alla enligt moi BRYAN ADAMS knacka på min dörr och ge mig fribiljetter till hans egen konsert i globen och jag har feber, halsfluss och tja, vattenkoppor skulle jag nog snabbare än kallur springa in i duschen och ut igen. Redo för konsert. Jag menar alltså, man orkar om man vill. Lättare är det inte.

SÅ varför säger inte vi det då? Jag vill inte. Är det så svårt? Dumma svennar.

De där... och Jag

Två killkompisar (jag vet EJ vilka de är) står i kön och den ene lägger fram sina grejer och jag gör mitt jobb, och säger hur mycket han ska betala.. Den andre blir helt till sig och säger..
"Men vaa.. du köpte ju bara...?"
"Ja, säger den andre, men du vet, kalsonger kostar... och skjortan och ..."
"Ja precis (nu kommer jag in i bilden).. allt här i världen kostar nu förtiden.. och ler såklart"
"Ja det har du nu bevisat säger den andre killen igen.."
"Haha, jag skrattar till, sådär, tusen tack.. oj nej.. alltså.. det kan hända att du fick med dig lite blonda hårstrån, jag har en förmåga att fälla.. " haha.. och de alla skrattar och mina kamrater på min sida disken börjar skratta och jag känner själv att det kanske inte är något sådant en vilt främmande människa vill höra av en blond expedit...
"haha.. men det är lugnt.. det är gratis va?!??"
"HAHA.. JAG LOVAR! Tack igen!" hahaha.. ja


Åhh.. tänk när man ser ut såhär..hjälp.

Vi lyckas jämt. Typ!


I början av Juni på en studentskiva...

... i slutet av september efter konsert :)

Detta är anledningen...?


Japp. Så såg mitt kylskåp ut för några dagar sedan.. Behöver jag skriva mer? EnergiMALIN here I come.

Painted


Jag har så lite tshirtar att jag köpte tre par igår.. och alla tre är jag väldigt nöjd med!

Den är läcker och tuff med färger målade.. Till detta har jag ett par shorts i SAMMET. Hur sköna som helst. Båda från h&m.

Okej, jag kunde sett gladare ut.. men jag älskar den här väskan. Ni får bättre bilder när jag kommer hem efter jobbet men hallå. Den är verkligen underbar. Passar perfekt. Asfin. Den är MIN! Olala.. Zara de kan dem :)

Och: jag jobbar 8-17:20 idag! Ses sen!

Morning to come

Goddagens. Godmorgens. Jag är trött och det menar jag bokstavligt med minst sagt stora bokstäver. Att kliva upp en lördag strax efter sex och det är lika mörkt som färgen svart visar är verkligen inte kul. Vart tog den glada sommaren vägen? Inte är den här iallafall, rätt logiskt med tanke på att det är i oktober but still, jag vill ha ljust på morgnarna. Jämt. Efter att ha tryckt upp ögonlocken, ställt mig i duschen och nu sminkat mig är det faktiskt så att jag kan ha vaknat till. Skönt på sitt sätt.

Gårdagen blev lyckad och jag återkommer med den lite senare. Var så otroligt roligt att höra Brian Houston tala i en biograf. Japp, ni läste rätt. Vi var i en biograf och kul hade vi. Verkligen. Så jag var hemma strax efter tolv. Där ser man. Och vad gör man då om inte sätter igång lite OC? Bara för att jag skulle varva ner och bli trött. Det lyckades jag tydligen med. Jag somnade.

Destroyed

Fin bild från hemresan... övik till Uppsala.. Här är precis vid höga kusten. Ibland är även jag en mästerfotograf i 110km/h och med en mobilkamera. HA.

Vad man älskar att den enda sovmorgonen som man har blir förstörd kl.07:34 av MOTORSÅGAR! Ja, jag ljuger inte. De ska göra om parken/lekparken här utanför och då kör de igång i tid. Jahaja.. trevligt värre!

Nu frulle då
.

Såhär roligt har jag nu




Tydligen måste jag ha väldans kul, men riktigt så kul är det faktiskt inte. Jag väntar på några vänner som aldrig dyker upp och jag känner istället för att bara låsa och gå och lägga mig. Haha, eller inte. Men men, är iklädd en gammal UCLA tee och ett par mjukisbyxor. Hur vackert är inte det på en skala? Nåja, jag har iallafall kläder på mig och det är stooort för att vara Malin. Känner att jag nog skulle skrämma iväg dessa humanbeings annars.

Att sprida ett leende är faktiskt ovanligt i dagens samhälle och det känns så mycket roligare att göra det, att andra kan bli glada av det.. än fast jag har precis NOLL energi för tillfället. Zero.

Förresten jag älskar som bekant "bed of roses" låten och idag spelades den återigen på lugna favoriter vid hemgången.. Det var nämligen så att ett par hade gjort slut och hans älsklingslåt var tydligen denna. Hon spelade den till honom. Så vackert. Jag känner att vi är som gjorda för varandra. Kanske. Eller inte.

Det här är absolut det finaste som finns

Byxorna alltså. 149:- H&M. Älskade H&M
"Alltså den här affären måste vara den absolut bästa som finns.. den har allt" (en kund till en annan när de kikar på kläder, jag står själv en bit ifrån och viker tröjor, vänder mig om, ler.. och säger:)
"TAACK" (som om det var min förtjänst.. haha. pinsamt. Men sött! De sa lätt "varsågod")


Svart på vitt & vice versa





¨
Godmorgon är det i alla fall! :) Jag kör på svartVitt idag och trivs bra med det, tror jag? Byxor också. Har börjat kunna ha byxor nu igen. Konstigt det där, men det hänger på humöret.. eller det faktum att jag gått upp 6kg sedan cypern (okej, jag har väldigt lätt för att tappa i vikt när jag inte tränar, det rasar direkt). Det är nämligen nu jag kan ha strl 27 igen. Ibland är det konstigt men sant. +6kg och jag går ner 1 strl. Och jag tillägger - jag har ALDRIG i mitt liv ätit så mycket som jag gör nu heller.. Däremot är träning det som ger resultat faktiskt.. Och jag känner att tjejer som säger att "jag orkar inte" ta en 14kgs hantel har bara ätit för lite mat.

För kom igen: Det går!! Därför äter jag som bara den nu förtiden och har aldirg vart lyckligare ;)

Just det:
Linne + cardigan H&M
Byxa (till ankeln?) Lindex
Halsband Indiska

Vad vore vi kvinnor utan män?

Jag tänkte på en grej när jag gick till TRE och skulle prata med dem. Jag har nämligen ett problem (vad vill jag inte skriva här för att då tänker ni att jag är jordens mest otekniska, ologiska tjej.. och det är jag nog kanske inte.. men ialla fall) och gick in för att höra hur jag skulle kunna förebygga detta.. Jag fick ett svar, ett utförligt sådant.. ett ALLDELES FÖR LÅNGT för att på något sätt kunna komma ihåg.. ett endaste 'skit'. Jaha. Så sitter jag här igen.. "Kom bara in igen så ska vi annars lösa det". Ja tack. Jag hänger troligtvis på låset imorgon.

Det fick mig att tänka på min mor. Hon har ALDRIG haft sådana här bekymmer.. Pappa har ju vart där och den som har hjälpt.. Vem har jag? Nallen som jag sover med? Jo jag tackar ja. Tacka vet jag män. Ni är underbara. Fantastiska. Ni kan ALLT! Varför har inte vi blivit födda så? Jag är nöjd när jag bytt batterier, glödlampor, handlat mycket mat och fraktat detta hemåt, städat, fixat cykellåset.. etc. Men NI. Ni kan ALLT!

Och ni ska väl vara snygga också?

Stickat, jeans i "drain" eller "sliq", rock och mössa

Lager på Lager känsla med kavaj & tajta svarta jeans i modellen sliq, grå kavaj och vacker grön halsduk (som även finns i svart)

Svart och Grått är den perfekta kombinationen och vad passar bättre än grå skor till detta? Rock och även midjekort jacka. Huh, den sistnämnda kostar 298:-. Ursäkta? Är det ett skämt eller?

Vad vore världen utan h&m? Om man tänker efter och slår ihop ett plus ett så är modet väldigt lika kvinnors. Kavajen och halsduken.. Vad mer behövs? En snygg rock, okej, och kanske ett par byxor till detta :) Men ack vad fina ni skulle bli!

Den vackraste klänningen jag har


Iallafall top 3 Lätt. Okej. Den vinner också kategorin. Kan det bli finare än såhär? Jag är skeptisk. Den sitter som den ska (okej, jag fyller ut den med allt jag har och lite till) PLUS den vackra rosetten bak. Skönare material finns det inte. KLOCKREN!

H&M trend 398:-

Yesterday, all my trouble seemed so far away


Why?


RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”