23:21 FAMILJEN...



... HALT!!! (okej, det var ett internt skämt från pappa rudolf. haha. jag skrattar iaf!)

HEJ MIN UNDERBARA FAMILJ
1. Bild ifrån julafton, kära småsyskon hemma hos oss..
2. Bild från juldagen, mor och far hemma hos mormor och morfar.

23:11 PÅSTÅENDE

Åh vad jag raderade allt precis MEN haft en underbar dag med mina två, johanna och victoria, fikat, letat klänningar, möte, träning ALLT. Kom precis genom dörren. Woho. Modulen är även den hämtad så imorgon har jag alla kanaler på tv:n. Kan man älska det mer?

Godkväll var det ja. Sov gott.

09:37 JULKLAPPAR FRÅN JOBBET


Titta bara vad vi alla fick dan före dan före doppardagen. Evelina hade varit så snäll att ALLA på vår avdelning fick varsitt paket, en massa choklad var i dessa. Fint inslagna right? Olala. Tack tack tack!


Jag sitter bänkad framför tv:n - the proposal en gång till. Tanken var att åka till sthlm idag, eller jag/vi bestämde igårkväll men sedan insåg att vi ändå inte ville åka. Haha.

22:52 GRÅTT TILL SVART



Byxtights/H&M trend
Spetskavaj/H&M trend
Kängor/Dinsko
Body/Ginatricot
Massa armband och örhängen/H&M acc&divided


Nu är jag på G. NU är jag verkligen på g. Efter att familjen lämnat mitt hem igår lämnade de även en heeel massa disk efter sig. Mina frågor lyder:
1. VARFÖR står pappa och skriker att man endast får använda ETT glas PER person DAGLIGEN... då har vi diskamaskin hemma ändå. HÄR hos MIG får man tydligen använda flera stycken. Jag menar, vi är FEM och det var 11 glas som jag diskade.. eehm, och jag jobbade. Makes no sence.
2. VARFÖR står det alltid sjuttiosju stycken cocacola med liiite liiite cocacola kvar i flaskan i mitt kylskåp? Det är ingenting jag dricker.. men jag vet dock vilka jag ska skylla på.

Kära nån. Jag gillar iallafall min familj. OCH jag gillar min TV. Sa jag det? Tv? JAG ÄLSKAR DEN!
(och ni har inte ens fått reda på vad jag fick i julklapp... men alla skriver om det nu och jag vill inte vara en i mängden.. så vad sägs om att skriva det vid midsommar? nu ska jag klia mig på halsen. hualigen.)

22:13 EN KLÄNNING PÅ DETTA




Klänning/H&M trend
Halsband/H&M acc
Boots i skinn/Wedins


MEN HALLÅ? Ja, jag har tagit en liten paus MEN nu är jag back in business igen. Kändes sååå fruktansvärt skönt att bara vara ledig ett tag, ett LITET tag, samtidigt är det faktiskt en hobby/nöje att blogga och därför är jag tillbaka. Såatt, jag ligger efter med lite outfits, med en massa bilder från julen och med en massa bilder som kommit efter den.

Däremot är jag nu kär i min nya LG 37'' TV och bluray. Yey.

17:26 GOD FORTSÄTTNING

JAG HAR:
- Ätit så mycket mat att hela min kropp väger ungefär som en sumobrottare.. ungefär
- Lyckats fira jul på ett perfekt underbart sätt
- Sett på KALLE ANKA UTAN att någon somnat (morfar tio sek!)
- Grinat av skratt vid maten att jag samtidigt snöt ut allt jag hade i näsan så mormor fick skicka servetter.. hela tallriken blev blöt (förlåt för att jag skrev det!)
- Fått en massa fina julklappar, tack ALLA!
- Svängt förbi onoff för att köpa en TV.. imorgon blir köpet!
- Sitter just nu i en fullpackad bil, påväg söderut. Vi ser INGENTING, det är kolsvart och snön yr över hela landet. Jag har precis tappat en chokladbit i baksätet och lyckats sätta igång alla medpassagerare på en städtur. INGEN hittade min lilla godis. Pappa skriker i framsätet till mamma som i sin tur tycker att han borde säga till mig. Jahaja. Jag lyckats alltid komma undan.. hihi.. Dock är det jag som får städa om den nu en vacker dag kommer fram. Nog om detta...
- Haft en sådan huvudvärk att igår åt jag tre ipren, idag började jag morgonen med två stycken, sedan somnade jag om, sov till halv tolv framför tv:n i vrummet. Buhu. Jag vill inte vara såå sjuk som jag är (huvudvärk, snuvig, ont i halsen, snuvig, nämnde jag ont i halsen?!)
- Fått så otroligt många mess att jag faktiskt undrar om jag känner såhär många?

JAJA. Nu kör vi. Exakt vad vi gör. Min juldag firas i en bil. Åh så trevligt.. nej men en godis på detta. (eh, jag lär bli slagen gul och blå om jag väljer en choklad igen!)

11:46 HÖRDE JAG GOD JUL?



GODJULGODJULGODJULGODJULGODJULGODJULGODJUL


Pappa står vid spisen, mor är ute och fixar ljuslyktor, edvin leker med sina nya grejer, oscar har precis slagit in de sista klapparna, jag sitter och oroar mig över hur jag ska göra med håret. Resultat OVAN. Haha. Babe är på tvn och det är allmänt julmys i heeeela huset. Gillas. Men hörrni, ärligt, det går ju så snabbt. Klockan är snart tolv. Hjälp!

Morgonen:
07:10 Edvin kommer in och väcker mig för att vi ska öppna paket.. eeehm, jag dör av trötthet.
07:12 "Kom igen nu MALIN!"
07:13 Han kryper ner hos mig istället och jag trodde att vi somnat om, istället försvann han
09:11 Jag vaknar till liv och inser att jag måste ta tag i det hela för att komma upp
09:12 Väcker edvin som somnat om (tack gud!), vi båda springer och väcker oscar och även han vaknar.
09:14 Går nedför trappen, enorma steg (tydligen blir vi bara tyngre och tyngre för var år som går
09:15 Anländer till granen och vet inte riktigt vad vi ska göra. Mor och far kommer ut. Ni förstår, vi har alltid firat jul hos mormor och morfar och då har det inte legat fler klappar än de som vi ska öppna på morgonen.. nu ligger ALLA där.
09:21 Vi inser att det är skattjakt på G. Och oj vilket ståhej. Pappa och Mamma har rimmat överallt och vi fick springa till de ställen som det stod någonting om på varje kort. RIKTIGT kul. Man blir som en sexåring igen på jul
09:31 Alla paketen blev öppnade snabbt och vi tittade på sista avsnittet av julkalendern tillsammans
09:44 Här ser vi att det finns två kuvert kvar på granen och mamma och pappa får dessa
sedan skrapar vi de lotter vi fått och JAG var den endaste lilla kvinna som vann 50kr. YEY!

Såå mina damer och herrar, vi barn har fått presentkort, en hel massa pengar, jag fick skor, tidningar, leksaker, bokmärke(med ett hjärta) till alla mina böcker, hårsprayer. ALLT. Frågan är bara, antingen har vi jordens mest bästa föräldrar som överdröser oss med grejer eller så får vi helt enkelt inte mer idag?! Jag gissar på det första för att, i skrivandets stund, ligger det tusentals klappar under granen. OLALA.

NEJ nu får jag inte blogga mer tydligen. GOD JUL! Jag fotograferar allt jag ser och äter choklad hela tiden. Mys.

23:52 PAPPA DEPPAR

"Jag ska aldrig mer köpa lotter!!"

Jahaja. God jul i stugan! Haha, humöret är på topp! Mor och dotter har precis varit i kyrkan och lyssnat på julmusik för kung och fosterland. Wow. Vilken nivå alla solister har vuxit till.. jag menar för tio år sedan.. nej men hel enkelt underbart. Min favorit är föralltid O helga natt. Man släpper en tår.

Jag tog en massa bilder men det känns som om jag ska vara med min familj nu.. såå mysigt. Vi har alla ljus tända och sitter för att titta på ett sista avsnitt av sunes jul. Alla har så kul. YEY!

GODJUL igen då!

12:34 VI TAR KURVORNA SOM PÅ RÄLS


Morbrors nya bil. Jag älskar den. Man sitter som i en bred fåtölj. Yey!

Har precis stannat i Sundsvall och köpt lunch, nu drar vi vidare. Hörrni, det går sååå snabbt. Härligt. Jag sitter och läser bok, bloggar och andra ting. Min morbror kör för fulla muggar. Människor ringer. Vi svarar i bilen med högtalare. Coolt. Allt är coolt i denna bil. Jag bara älskar att man måste titta neråt när man kör förbi andra bilar. Bra köp morbroder. Att du senare ALLTID kör på linjerna efter kanten bara för att det ska GUPPA när jag läser är mindre nödvändigt. Men han skrattar. Jag grinar. Anyway. Nu stämmer vi in i Mariah Careys alla fina julsånger. Olala. Godjul!

09:15 EN DAG FÖR NÅGRA DAGAR SEDAN


Julklappsinslagning på hög nivå för några dagar sedan. Annat är det nu. Jag och min morbror sitter i bilen påväg norrut. Det ligger snö på backen MEN jag har genom insideinformation hört att det ligger mer snö på backen i sthlm. Roligt för dem.


NU LÄNGTAR JAG HEM. Ta mig hem. Yey! Kul att min morbror ringde mig halv nio och sa att han var på min gata. Jag trodde han skämtade. Nej, jag kommer om en minut. Jahaja. Där stod jag och nyss klivit upp. Tio minuter senare var allt packat (nej, jag hade inte ens packat innan!) Två klänningar räcker. Tog stooora sådana så jag har plats för maten. Här ska ätas.

23:27 SVART KAVAJ



Kavaj/ginatricot
Leggings/ginatricot
Transparent topp/H&M divided
Skor/dinsko
Halsband/H&M acc


Imorgon bloggar jag från bilfärden. Mys. Nu ska jag läsa "I en annan del av bromma" innan jag somnar. Tack bokförlaget.


23:10 JULETID

SISTA kvällen i Uppsala innan jul. Åh vad spännande, snaaart i min kära hemstad. Det ska bli väldans trevligt. Ringde mor och far och de håller på att göra iordning allting..
"Snaart ska pappa dammsuga!" (ja, mamma och pappa pratar fortfarande till mig som om jag vore en liten bebis...jag gillart!)
"ALDRIG!" hör man i bakgrunden.
Jag: "Åh jag skulle också behöva dammsuga... annars får man väl höra att pappa kommer få andnöd."
"Exakt" av mor. Jamenvisst. Jag vet precis. De vet precis. Julen är klar.
"Åh nej, nu tar pappa fram receptboken..... snart blir det knäck"
".. på oss alla!" lägger jag till (sunes jul!) Vi skrattar. Sune ska vi se imorgon! Yey!
"Lena.. har vi någon kaviar?"
Åh vad det där julgodiset INTE kommer vara gott. Men man ska aldrig säga aldrig.

Ligger förtillfället i sängen och tittar mot min upplysta gran. Ibland räcker det. Tack till Victoria som varit här och förgyllt min kväll. Vi åt choklad och babblade på.


07:26 FREDAG VAR EN VACKER DAG


Det här såg jag utanför coffeehouse...

... och lyssnade på denna mix ;)


I Fredags satt jag på detta ställe (fler bilder kommer in när det går att lägga in de, blir så irriterad när det alltid kommer upp sidan kan inte visas. Vad händer?!)

NU: Tittar på julkalendern och sedan blir det jobb.

22:10 DE BRYTER AV VARANDRA




Jeans/Köpta i högstadiet JC
Boots/Wedins
Tröja med ränder/H&M divided
Smink/Foundation+concealer+powder

Byxa/Stadium
Mjukisbyxa nr 17/Köpta i sexan
Linne/H&M sport
Tröja/Ginatricot
Huvtröja/H&M


TVÅ outfits på samma gång. I fredags var det fika på stan och sedan gymmet som gällde. Here you go.

JAG FÄLLDE ALLDELES NYSS EN TÅR. HON HAR VARIT MIN FAVORITSKÅDESPELERSKA ÄNDA SEDAN SMEKMÅNADEN. TRAGISKT.

21:38 HEJ MITT VINTERLAND


... någonstans mellan uppsala-sthlm. Bilder tagna från tåget..


GODKVÄLL. Granen är tänd, stjärnan är tänd, min kropp är utbränd. Tio timmar på jobbet och sedan gymmet efteråt. Puuh. Sitter framför Ernst och kan inte annat, myys. Imorgon jobbar jag 8-19:15 så jag antar att min sömn inatt kommer bli välbehövlig. Ja visst!

TACK för alla kommentarer. Verkligen. Jag älskar det. Ni gör mig såå glad.

08:57 DETTA ÄR MIN VECKA




Skinnbyxor/H&M dam
Skjorta/H&M HERR logg
Skor/Gamla
Smycke på skor/H&M divided
Tee/Weekday
Mössa/H&M divided
Pälsjacka/H&M barn
Fläck på spegeln/Malin


GODMORGON! Dött på bloggfronten igår och det ber jag om ursäkt för MEN jag var så trött. Jobbade från 9:30-18:15. Yey. Det är sååå roligt att jobba när det är juletid DÄRFÖR slog det mig precis att det snart är över. Tänk vad snabbt det går egentligen.

JULVECKAN:
Måndag - Jobb
Tisdag - Jobb
Onsdag - Upp till hemstaden Örnsköldsvik. Åker bil med min käre morbror från sthlm
Torsdag - Julafton och firande hos OSS för första gången någonsin.. det kan bli spännande, minst sagt.
Fredag - Juldagen och firande hos mormor och morfar åker även hem till Uppsala med min kära familj
Lördag - Annandag jul och jobb från klockan 8, sedan firande hos min faster och kusiner och farmor
Söndag - En vanlig söndag och jobb 12-16:15
Måndag - Jobb igen, familjen åker hem..

Hörde jag julstress? Nejdå. NU: JOBB!

08:58 HELBILD



Bättre bilder kanske? Jaja, här ser man heeeela klädseln. I onsdags var det ja. Därför har jag många som kommer att visas på tur, ni känner mig.


NU: Jobb. Oj, där åkte hela halva plogbilen förbi. Har hört att man ska kunna tjäna en förmögenhet på att köra snö. Jag menar, jag kan också skotta lite snö och tuta i en bil. Plogbilschaufför - here I come. Nej juste, NU jobb.

23:42 DET ÄR GANSKA FINT ÄNDÅ







SNÖ i sthlm och det blir kalabalik i trafiken. Minst sagt. Oh nej. Nu måste jag sova. Ska upp och jobba tidiiiigt imorgon. MEN jag vet vad jag ska pryda kroppen med. Helt okej. Ska bara titta klart på filmen... sovsött.

22:00 CHANEL



Svarta jeansshorts/H&M trend
Prickiga tights/Ginatricot
Skor/Dinsko
Tröja med djup urringning bak/H&M divided
Örhängen/Gåva

Åh min hals värker, det hjälpte inte ens med glass. Ligger under täcket och fryser, tittar på sthlmsbilder och ryser. Ge mig hela staden och jag blir nöjd.

"Malin, har du någonsin blivit nöjd?"
"Nej!"


Jag ger mig aldrig förrän jag fått som jag vill. Bara det att.. jag vet inte riktigt jämt vad jag vill och därför kan det bli extra komplikationer på resan. MEN det jag nu vet är vad jag inte vill. Bra Mallan.

21:26 DEN DÄR KVÄLLEN 2004

Periodpaus. En helt vanlig modomatch. Trodde jag. I pausen såg jag honom, han den där vackra mannen i vit mössa - stod i bortaklacken? Varför då? Man såg tydligen bättre. Han tittade tillbaka. Våra blickar möttes. Jag kommer inte alls ihåg vad jag hade för kläder. Han gjorde det. Ljusa dieseljeans med fickor på rumpan. Det har han sagt.

Att den här matchen skulle komma bli den jag aldrig glömmer hade jag inte en susning om. Nu har jag det. Han tog min kärlek. Han gav tillbaka. Vi blev ett par.

Idag, fem år senare, kan jag fortfarande tänka, ta mig tillbaka till 2004. Till hans leende. Till hans skratt.
(och sedan undrar många varför jag inte kan bli kär igen)

MEN: tänk om jag bara skulle gå vidare och faktiskt släppa in en person i mitt liv?


08:25 SVART OCH VIT HOCKEY DYNAMIT



GODMORGON. Tolv minusgrader. Inne i min lägenhet har jag 15 plusgrader. Det är såå kallt att min sömn bestod av byxor, tröja, strumpor, filt, duntäcke, filt, FEM kuddar - varav en ovanför på pannan - annars blev den kall. NU måste jag fixa det här.. eller kanske lite senare idag. Jag fryser så att det gör ont.

VAD GÖR NI IDAG? Hit me?

21:56 SILVERKEDJOR



Klänning H&M trend (åh vad jag INTE gillar att den kommit in igen i fler färger.. nu har alla den..) boots i skinn från wedins. Detaljerna gör denna klänning. Glöm INTE det.


NU: Tittar på Jul med Ernst, har slagit in lite klappar, tänt ljus, tänt granen, tänt stjärnan.. tänt allt som kan tändas. Haha.
SEDAN: Sömn. Är trött som få. Imorgon väntar en heldag på jobbet...

16:26 MIN UTSIKT


JULJULJULJUL

Vad jag älskar julen! Åh vad jag älskar julen. MEN det vore en fördel, antingen är ALLA stressade och går jättesnabbt ELLER är alla lugna och går jättesakta. Är det bara jag ELLER är det kanske så att det värsta som finns är när man har tjugofem stycken framför sig som går i snigelfart? Jag gillar det INTE.

Just nu sitter jag här och har utsikt över allt som är juligt. Det är mys. På hög nivå. Jag vill inte gå hem. Men tiden är snart inne. FAKTISKT så har jag också hittat min sista julklapp. Stolt. Och ja, jag köpte ett par leggings till mig själv också. Det känns helt okej. MYCKET.

16:00 JAG TROR ATT DET KANSKE VAR MITT FEL

IGÅR:
Jag står i rulltrappan på NK. Ni förstår, jag står inte på EN platta utan på TVÅ. Den delar sig. Hinner jag uppfatta? Åh nej. Jag faller - pladask - mot honom framför. Han i sin tur, tar emot mig med ryggen MEN hinner inte stanna upp utan faller mot en kvinna framför honom. HON i sin tur håller i en barnvagn, vilken hon nästintill släpper MEN detta inser mannen framför mig och slänger sig för att ta emot barnvagnen.

Var detta kanske litegrann mitt fel? Lite? Väldigt mycket?

När de båda sedan tittar bakåt med sura miner på vem som egentligen satt igång denna dominoeffekt är det plötsligt bara jag mot hela världen. Jag känner all aggression.

"Hihiihihi.. heeej!" så vinkar jag lite lätt. Stockholm i mitt hjärta.


13:56 JAG ÄR INGEN SKÖNHET FÖR FEM ÖRE


Tiden är 00:02

Men hallå. Hur kan man ens under 2000talet komma på att dra på sig ett mimmiplagg? Jag säger då det. Förstår inte VAD mitt syfte var när jag en dag köpte detta plagg. MEN visst, det går faktiskt att sova i. Och nu när jag tänker efter och tittar lite till - det ser ut som sonia rykiel ränder. Coolt. Då kanske det fungerar ändå?

(att jag har oborstat hår måste väl ändå skjuta min fantastiska skönhet i höjden. Ehm. Nej)

13:30 FIN FIN UTSIKT


Här sitter jag nu och försöker att blogga. Hamnade efter kungsgatan - VARFÖR??! Jo det ska ni få höra. Jag gick till waynes, det var fullt. Jag gick till nästa, tog en plats och ställde mig i kön. Väl framme ser jag på kortmaskinen att den inte fungerar. Gick och tog ut pengar. Gick tillbaka. Väl framme säger de att kassan inte fungerar och att det kan dröja. Jag gick till nästa waynes, jordens längsta kö och fullproppat. Istället åkte jag då upp, översta våningen i åhlens. Rulltrappan var TRASIG. Springer upp, hungrig som en get. FULLT! Istället gick jag till ett annat cafe i en annan galleria - de hade inte laktosfri mjölk. Jag trodde han skämtade. Jag gick.

Här sitter jag nu, det tog bara en timme. MEN nöjd med en fantastiskt god macka i magen OCH ska köpa mig en muffins nu. Choklad. Mumma. Mina lediga dagar innebär att äta. Bara så ni vet.

17:21 SJU SNABBA MED MALIN

1. Min iphone är knas.

2. Jag har ätit såå många lussekatter att jag spricker (är det jul så är det!).

3. Jag lyckades komma hem med NOLL grejer till mig själv. Buhu, men fantastiskt.

4. Tittar på Sunes jul och får till en vacker stämning.

5. Plumsat runt i en enorm snöstorm för att sedan komma hem till det OSNÖADE Uppsala. Jag älskar Uppsala.

6. Frida Fahrman är absolut den snyggaste kvinna jag någonsin sett. Hennes outfit. Hennes hårfärg. Hennes leende. Hennes uttal. Hennes dialekt. Får man vara kär? (jag ringde mor direkt efteråt och berättade. Fantastiskt!)

7. Det är dags att leta fram dunjackan på riktigt nu.

11:42 JAG VALDE DEN VÄRSTA DAGEN

Sol? Vad är det? I Sthlm snöar det för fullt. Här snackar vi litervis. Har inte varit ute i ett sådant här väder.. sedan.. ja, jag kan inte ens komma ihåg när. HJÄLP! Alla plogbilar är överallt, människor är stressade överallt och jag vill liksom bara.. HEM! Jag vill hem! Jag vill lägga mig framför en dvdbox och titta på film HELA DAGEN. GE mig!

Ja, jag tror jag åker hem. Snart.

btw. mannen i kassan gjorde min dag. Fick 20kr rabatt och TRE stämplar för en kaffe. HAHA. Gölligt.

09:19 MED STOR INSPIRATION FRÅN OVAN





Leggings/Ginatricot
Skor med klack/Dinsko
Korsettopp/Ginatricot
Spetskavaj/H&M Trend


JAG HAR ALDRIG i hela mitt liv kopierat en outfit rakt av MEN jag föll baklänges för denna från självaste Elin Kling och ville ha allt. När jag insåg att jag hade allting hemma redan (förutom spetskavajen som jag ändå lagt undan) var det bara att tuta och köra. Korsetten med inbyggd bh köptes för ehmm, 50kr(?) förra årets julrea och har verkligen varit ett plagg jag använt många ggr. Att hitta leggings i sammet är inte det lättaste på marknaden idag MEN vilken tur då att man har ett par hemma ifrån förra året också. Tänk på det - släng ingenting!!!

Solen skiner och det är exakt 8 minusgrader. Ringde mor och de har 15. FEMTON!!! Galet.

22:25 I ETT DRÖMLAND AV SKOR


BILDER: tagna i september (den har kompletterats litegrann sedan dess!)

Är det någonting som jag älskar i mitt hem så är det mina hyllor för skor.
1. Det är som att gå in i en butik varje morgon.
2. Man ser vilka som man har och kan utgå ifrån till varje outfit.
3. De hålls snyggt städade.
4. En snygg inramning till lägenheten.

TACK pappa för att du fixade dessa hyllor när jag själv var och arbetade, jag visste inte alls hur de såg ut eller hur det skulle bli. Ni förstår, jag kom bara hem och allt var fixat. Hur bra får man ha det? Perfekt.

20:57 DETALJER


(i måndags, övriga bilder kommer senare.. just nu sitter jag bara och grinar till BONDE SÖKER FRU! Ursäkta.. hur härligt får det bli egentligen? Och nej, jag gick inte till gymmet. Kände att även jag behövde en vilodag SÅ JAG köpte glass och lussekatter istället. Helt ok)

18:31 DET VAR DEN HÄR DAGEN

HEMMA för att vända. Ska till gymmet MEN det tar en sådan tid för att byta om, ta på sig sjuttiofem grejer för att sedan slita av sig alltid, ta på sig allting OCH komma hemåt. MEN vad gör man inte för minusgraderna? Ja just det. EN minusgrad (man kan tro att det är 153 minusgrader om man tittar på mig.)


07:41 PRICKARNA FÅR TILL DET LILLA EXTRA


Prickar, detaljer som svarta accessoarer och naglar



Klänning/H&M divided
Tröja med zip/H&M divided
Boots i skinn/Wedins
Nagellack/Isadora
Bijouterier/H&M acc


GODMORGON världen. Ute ligger snön på plats, plogbilen hade inte en endaste liten fjuttig tanke på lilla mig när han körde igång klockan 4:43. Man blir sååå lycklig. Idag väntar en underbar dag OCH ikväll ska jag lägga mig i tid. Verkligen. Strax jobb.

21:31 BRIDGET JONES DAGBOK



Enligt min åsikt finns det ingen vackrare man än Hugh Grant. Vilka föräldrar han borde ha.

En film som jag verkligen älskar är denna. OCH så trevligt att den går på tv då. Ja. SYND att jag såg den för några dagar sedan MEN man kan alltid titta en gång till.. VILKEN filosofisk kvinna jag är.

Efter jobb, gym och hem igen är jag trött och ligger som en rutten sill. Ni kan föreställa er right. (nu dödade jag precis en mygga. HUR kan de komma fram efter denna snö? vad tänkte den där söta myggan på? eeh ja.)

Detta påminner mig om min egen dagbok här hemma. Den jag skrivit etthundrafemtiotre sidor i. Bara om EN endaste fin karl. I tre år.

09:46 DE FÖRSTA FLINGORNA PÅ MARKEN





Klänning/BikBok
Skor/H&M divided Exclusive
Armband/H&M acc

GODMORGON. Detta var i lördags och att min tanke på att lämna tillbaka klänningen (skulle egentligen haft den här på julfesten) ens slog mig är Hemskt. Faktiskt. Nu är den en av mina favoriter. Och att bära rött, kan jag säga.. var ett smart val. Att sedan ramla pladask pga HALKA i dessa skor var mindre smart. Jag har fortfarande ingen svanskota kvar. Stackars rygg.

NU: Fönar håret för fullt
SEDAN: Jobb ju!

22:56 VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR



De är vackra, unga, snälla, omtänksamma, glada, trevliga, sociala, härliga, humoristiska, tålamodsfyllda (not!), ödmjuka, öppnar plånboken!!! :D, kreativa, fantastiska OCH jag är så stolt över att ha dessa två som MINA föräldrar.

Med detta sagt hoppas jag på en häääärlig julklappsutdelning.

21:57 EN HÄRLIG JULKVÄLL


Det här är vad jag kallar mys. Fia bjuder på goda saker och julkvällen var räddad! Underbart!

Känner att jag hela tiden visar bilder på olika s.k. outfitar så nu får ni en som viker av. Gillar mycket!

21:39 JAG SITTER NER

Det känns som om jag inte suttit på år och dag, men NU sitter jag i alla fall i soffan och tittar för fullt på sunes jul. Hurra. Jag lämnar bloggen för Sune. Det här är kärlek.

09:03 GRÅTT MÖTER TRANSPARENT


Halsband H&M

Väska Ginatricot

Transparent topp H&M divided (ny!)

Byxtights (jordens bästa! köpte i svart och grått!) H&M trend, kängor med snörning Dinsko


NU ska jag springa iväg till jobbet. Springa och springa. Jag kör i fart med sniglarna. OM jag får vara ärlig är den här outfiten VERKLIGEN en av mina bästa. Jag trivs som fisken i vattnet i den. Yey!

08:41 STOPPA PRESSEN


Pics: Lite bilder ifrån förstasidan

NU: Sitter och lyssnar på RixFM och har nu kommit på att jag inte sett Sunes jul på länge. Det får bli kvällens grej helt enkelt.
SNART: Jobb!

21:25 LPD - LITTLE PINK DRESS


Såhär ser
klänningen ut på

och såhär i en "legally blonde pose"

och såhär om man vill köra en beyonce knowles

och såhär när man inte hinner mer.


JUST NU: Tittar för fullt på The Holiday. Fick mess av mor att hon var bänkad och att jag också skulle vara det. Såklart jag var. Nu har vi mmsat bilder på hur det ser ut i våra hem. Hennes ljuskreation vinner helt klart. Fantastiskt fint! Jag ska lägga in det senare!

Vad tycker ni om klänningen? Visst är den fin? Bilderna gör dock inte färgen rättvis med tanke på att den är rosa MEN who cares? :)

18:34 EN TILL I SAMLINGEN


Titta så fint.
Saker jag uppskattar.. är när andra gör saker för andra. Såsom älskade Sofia H gjort till mig. Sååå fint! Älskar att hon ritat av sig själv, för det är verkligen henne. Med stjärnor. Med kort hår. Med Armband. Med allt. Gumsan då :)

NU: One tree hill, Gossip girl, Någonting annat, The holiday
SEDAN: Sova?

11:14 ADDERA KLACKARNA




I torsdags var jag ledig och gick ut på eftermiddagen. Hur härlig dag som helst. Först tvätt&städ, sedan bara frii ledighet. Jaja. Jeansen köptes på högstadiet och jag tror de är ifrån jc? Skor H&M, Väska H&M dam acc, Tröja ifrån H&M LOGG och jackan H&M Barn. Men vet ni vad jag inser nu, allting är ett år gammalt. Minst. Förutom skorna då. De MÅSTE jag använda. Har jag köpt de, ska de användas!

NU: Gör mig iordning för jobb
IGÅR: En helt fantastiskt kväll. Tänk att det blev så roligt. Tack Sofia.

19:51 LÖRDAGSKVÄLLEN



Såhär skulle jag sett ut på julfesten MEN det blev inte så. Istället får det bli ikväll. Klänningen ville jag lämna tillbaka MEN insåg sedan att det var försent. Då är den bara till att användas såhär vid juletid.

Snart ska jag möta upp Sofia. Myspys. It will be a goood night.

18:08 TEMA: SPETS


Jag ber verkligen om ursäkt angående all spets nu MEN detta är det sista plagget. Lovar... eller vänta nu, jag lär visa när jag har den på mig också MEN då blir det sista inlägget. Lovar igen. Jag högg den här direkt när den kom in hos oss (dvs. för några veckor sedan!). Innan hysterin startade - nu är den slut. MEN om ni vill leta - H&M trend 399:-

IKVÄLL: Tänkte bara vara hemma, köpa hem någonting gott, vila, lägga mig i tid, se film, mysa.. ni vet. Sedan sprang jag på fikarast och vad hade jag fått om inte ett mess från Sofia L: "MALIN, Laddad?" Såklart jag är. Vem bangar?

men hörrni, tanken var ju god... right?

07:05 RÖSTA PÅ DIN FAVORIT!



NR 1. Klänning LBD svart med dragkedja H&M divided, armband x2 H&M dam acc, boots i skinn wedins


NR 2. Skjorta med ränder (kortare fram - längre bak!) H&M trend, lackleggings Ginatricot, boots i skinn Wedins, skinnjacka Ginatricot, halsduk med fransar H&M trend, väska Ginatricot

GODMORGON. Jag är fullt medveten om att det är två helt olika stilar. En klänning vs. en massa ting MEN tänkte ändå komma ikapp med lite outfits denna vecka. Såå, vad tycker ni, enkelt svart eller vackert vitt? Hit me!
Medan jag är och jobbar - röstar ni? Okej?

20:52 SENASTE TILLSKOTTET I GARDEROBEN

H&M
Bild: anywho.dk

Den här klänningen ser kanske inte så mycket ut för världen på galgen MEN HALLÅ!? Den är lysande, inte bara för dess färg, inte bara för dess pris, inte heller bara för att passformen är fantastiskt eller att axlarna är i fokus UTAN för att den helt enkelt är perfekt. Jag finner inga fel. Hade den på mig idag och bilder kommer för att visa! Jag hoppas ni håller med mig.

Klänning: H&M trend 179:- (heeeelt nyinkommen och är utav vårens kollektion!)


20:30 INSPIRATION I NK:S SKYLTFÖNSTER








Men hörrni, hur fina kan fönster bli egentligen? Jag har bara två frågor:
1. Kan man möjligtvis få flytta in bland djuren i några veckor?
2. Vad kostar det med all denna inredning?
3. Hur lång tid kan det ta att bygga upp allt?
(okej, jag vet mycket väl att det blev tre frågor... jag hade faktiskt MVG i alla matteämnen ;) Jaja. där fick jag skryta lite också.)

NU: IDOL och jag är mätt. Puuh.

20:06 GODIS ÄR MIN GREJ!

Efter att ha cyklat och köpt nästan ETT KG godis sitter jag här nu, i soffan.. framför idol. Mys! Trodde att det var en helt vanlig inloggning MEN 65 kommentarer senare höll jag på att sätta godiset i halsen. Det bästa? Att alla verkligen gillar outfiten som jag är sjuuukt glad över. Tack alla söta. NI gjorde min dag!

NU. Calle eller Erik? ;)

08:42 MITT KOMMANDE BARN


Kommer ni ihåg när min kära Sofia ritade mig och min pojkvän? Well, nu har det gått nio månader (på ett ungefär) och jag har kläckt ur mig en härlig unge. Lika bred som Asien och med en tutte i munnen. Jag tycker att hon liknar... ett ägg. Fantastiskt! Jag som alltid velat ha ett ägg. Stora ögon är fint och likaså långt hår. Välkommen!

SNART: Jobb!

22:05 DEN FAKTISKA FILMEN


ÄNDRADE PLANER.
Jag tände ljus och blev sugen på Love Actually. Mysigt. För mig finns det ingen film som är mer "Julig".. okej kanske "the holiday". De BÅDA toppar.

21:32 STOCKHOLM I MITT HJÄRTA


Såhär började min dag, en vacker drottninggata. Pyntad och fin.

Här gick jag dagligen till mitt fd jobb. Mysigt.

Ni ser allt det svarta utanför Åhlens? Klockan var inte ens tio och en hel massa människor köade.. Ehrm, jag var kanske också nästan en av dem.. MEN min ursäkt är tågtider.

Sååå fick jag fint kaffe..

Jag gillar att det ser ut som snö (att det sedan är ett tält behöver ingen veta..)

... det var pyntat även här.

MEEEEEN denna gata vinner priset. FANTASTISKT fint. Jag gillar när guld möter rött (finns inga vackrare julfärger!). Massa människor, julmusik spelades. Känslor.

Sedan blev klockan två-tre och mörkret kom nära.. imorgon visar jag NK-s julskyltning. Tro mig, den är värd att se. Minst sagt. Det var makalöst.. och inte bara jag fotograferade. Jag fick klättra fram för att få bilder...


NU: Tittar på TV
SNART: Sooova. Jag är trött. Imorgon väntar jobb.

20:58 JAG GRÅTER

Helt seriöst. Det bästa avsnittet. Vilken kärlek. Vilken lycka. Jag garvar och gråter omvartannat. MEN ingenting slog det sista, Bobbys mammas voffande. HAHAHA. Jag skrattar ihjäl mig.


17:48 LEGGINGS I BUTIK JUST NU

SAMTLIGA ÄR IFRÅN H&M OCH DET ÄR MINA FAVORITER DU KANSKE HAR ANDRA?

DIVIDED:
- Svarta leggings med skinndetaljer på knäna
- Mönstrade vita/svarta
- Paljettleggings svarta
- Svarta med dragkedjor nertill
- Jeansleggings i massa olika färger grått - svart - blått
- Lackleggings
- Spetsleggings

TREND:
- Nyinkomna randiga i beige/svart (superfina!!)
- Svarta med spets framtill
- Beige med knäskydd - glansiga
- Svarta med knäskydd - glansiga
- Ljusgrå mer till byxhållet
- Svarta mer till byxhållet

DAM:
- Paljettleggings med discokulefärg (FAVORIT!)
- Lackleggings
- Paljettleggings

Så till er alla som är sugna att köpa några? Gå och gör det på en gång, beskriv och köp. De tar slut lika snabbt som blixten. Lovar!

14:21 SPETSA TILL DET ORDENTLIGT






Det tar lång tid att lägga in många bilder. Äntligen. Well, varför inte köra all in på spets? Jag kände redan vid Toves framträdande i fredags att jag var sugen. I måndags kom jag på att jag hade ett par spetsleggings i en låda. HUR GLAD? Det matchade jag med superkorta jeansshorts från Divided red. Varför lägga shortsen på hyllan? Tröja med spets H&M trend (knappar bak, superfin!) bootsen är gamla och istället för att lägga ner skaftet drog jag upp det - bara för att få ett nyhetsvärde. Det gäller att komma på sina knep. Blev det godkänt?

NU: Tvättar, städar, putsar speglar, lyssnar på julmusik, städar toaletten, tvättar.. puuh.
SNART: Sätta mig på ett café och fika. Mys på em.

10:11 I PÅSEN


Jag tror aldrig att jag kopierat en outfit rakt av MEN när Elin Kling hade den här på sig till den där spetsiga kavajtoppen med vassa axlar blev jag kär. Fruktansvärt snyggt. Nu ångrar jag nästan att jag lämnade tillbaka denna för att köpa den där andra spetsiga kavajen istället. DOCK är den mer användbar och jag har faktiskt en korsettopp. Gjorde jag rätt?

NI ÄR MÅNGA som efterfrågat leggings, snygga, sköna, you name it. Jag har gjort ett inlägg på mina favoriter som publiceras senare!

09:45 GRATTIS TILL ALLA MALIN-OR

FYRA BILDER IFRÅN FÖRRA ÅRETS JULBORD:

Fia och Jag dansade och rockade loss till alla Jul&AbbaLåtar. HÄRLIGT!

Vi satt bredvid varandra...

... vi hade Tove till höger.. FIA vart har du lagt det där halsbandet nuråå?

Jag och Hagge matchade :) NU är det slut på julfestkort!

GRATTIS TILL ALLA MALIN DÄRUTE. IDAG ÄR DET VÅR DAG! FIRA MED STOLTHET! Jag har redan fått grattismess. Tack tack tack :) Jag tror att de hissar flaggan för oss och INTE för att det är nobeldagen, bara min egen filosofi.

00:07 JULBORD DEL III


Jag gillar när Sofia ser sådär söööt ut.

"Gör en grimas!!!" och titta vad jag fick ;)

Sedan var det dags för lekarna. ÅH boy säger jag bara. Alla gav allt och lite till. Jag älskart! Tänk att få ha sååå fina kollegor.

Lapparna delades ut av Linda (i finfin rosa klänning!) och fia och jag fick såklart "mun mot mun". Haha. Men vi bangar aldrig.

How to destroy a picture. Oskar CHECK!

Alla ville se de medverkande! :) (vi vann inte. buhu!)

Mot det andra hållet... alla är inne i sitt förutom Hagge som gärna posar :) ALLA killar var sååå tjusiga i skjorta och fluga. Det är fantastiskt kul att se när vackra män klär upp sig! :D

Tjejerna fnissar och har sig! Det var deras tur för tävling!

Fia och Mallan hänger..

.. sedan kom söta Tove och gjorde oss sällskap..

Efter det fick vi inte längre vara kvar i lokalen utan gick upp till en annan. Här var det andra julbord minsann :D Vi våldgästade!

... och vi alla satt och surrade på som vanligt! Haha. Vet ni vad jag gillar som bäst? Trots åldersskillnader har vi alltid så underbart roligt. Ett fantastiskt gäng att ha att göra med. Ros till alla!

... och det blev rött ljus!


EFTER DETTA intog vi alla golvet och körde dansa dansa runt i ring... typ. Tusen tack till en underbart hääärlig kväll! Tack till LINDA som stod för såå mycket. Tack till Köksmästarna som stod för den godaste maten. TACK till alla mina kollegor. Snart är det dags för soooommarfesten :)


18:38 DEN PERFEKTA PARTYBRALLAN

En ledsen Malin här. Jag skyndade mig till mitt jobb för att köpa de där leggingsen i paljetter (de är slut i s i hela sthlm!) och sedan hem igen. NU sitter jag här och har precis provat dem. INTE snyggt. Inte ens om jag skulle överdriva litegrann. De sitter som... haremsbyxor. Tråkigt nog. De som jag veeerkligen suktat efter i några dagar nu. What to do? Man kan väl liksom inte... sy in paljetter? Har jag någon sömmerska därute?

17:15 EN VACKER DAG OCH HAN BLIR MIN


Bild: Tagen i somras.

Snaaart i Uppsala men innan dess - jag sprang in i denne karl idag. Måns Zelmerlöv. Han är den, enligt mig, vackraste kille i denna värld. Okej, han är för liten - han var som finast i idol - men ändå JAG kan mata honom för alltid bara han upptäcker min matlagning... eh ja.

I allafall, jag gick i sturegallerian ut mot stureplan och möter endast EN person. Tittar på denne man och tycker att han verkligen verkligen ser bra ut. Sedan insåg jag att jag stirrat som en uggla mot självaste Zelmerlöv. Fantastisk känsla om jag får säga det själv.

Att jag var charmig med sjuhundrafemtioelva påsar i händerna och fötter som värkte att jag haltade och håret i näsan pga. elektricitet OCH blinkande ögon pga. torra linser... kändes kanske inget vidare. Men hey. Han tittade iallafall. ;)

16:36 JUL I GAMLA STAN


Puuuh, jag känner inte mina armar, inte mina händer, inte mina tår. Det är bara viljan som gjort att jag tog mig till tåget. Åh vad underbart. Snart hemma. Men hörrni, dagen har varit underbar. Jag har hittat klappar till alla utom EN. EN endaste. Den fixar jag snart också! HUR SKÖNT? Jag är så nöjd. OCH vetni vad det bästa är? De är såååå fruktansvärt underbart oförutsägbara. Nåde den person som köper en grej som jag köpt. Hujedamej.

12:29 ATT FIXA SIG PÅ TIOMINUTERENKVART






I lördags vaknade jag kvart i tio. Klockan tio var jag på g ut på stan för att hitta min outfit för kvällen. Drog då på mig detta och valde att gå osminkad, med glasögon OCH uppsatt hår. Verkligen INTE jag.

Skinnbyxor H&M dam, hoodtröja (den bästa av alla! hög krage och otroligt skön!) Ginatricot, skor DinSko (älskar klackarna! De är riktigt stabila!), vanligt vitt linne H&M divided, sjal H&M acc, väska+skinnjacka Ginatricot.
(aaaj, nu fick jag sockerdricka i foten! aaaj.)


NU: Sitter på Waynes, drottninggatan och tittar på alla stressiga människor. De äter. Kastar i sig. Springer iväg. Det kommer nya. De äter. Kastar i sig. Springer iväg. Ungefär såå... brukar även jag vara. Men inte idag. Jag är ledig. JAG SKA VILA!

PLANERAR: Alla inköp. Jag tänker, huvudet knakar.. hittills har det gått bra. Jag har köpt.... en julklapp, en grej till mig själv... en julklapp... en grej till mig själv... OCH en grej till.. till mig själv. Fortsätter det såhär - blir det bakläxa gånger tusen. NU måste jag ta mig i kragen och strukturera mitt sinne. VART SKA JAG BÖRJA?


09:47 I STOCKHOLM




FRAMME! (oj, jag råkade gäspa mitt i allt:P haha den bjuder jag på!) Eh, har suttit och svarat på alla kommentarer hela vägen att jag inte ens känt att tåget rört sig och VIPS har det gått hela resan. STHLM i mitt hjärta. Jag säger bara det. En vacker dag - min hemstad.

NU JULKLAPPAR! NI som vill ha någonting? Skriv ett MESS, annars blir det Malinting.




09:07 ADVENTSPRESENT #2


I fredags fick jag min andra present och det var dessa örhängen. Så fina. Jag gillar de skarpt och har redan använt de en gång. Att de är lätta är för mig det bästa med tanke på att jag slänger min kropp och mitt huvud hit och dit hela dagarna (annars skulle mina öronhål vara lika långa som självaste.. Loch Ness. Ja jag lovar. Tack Mamma&Pappa.

Åh vad jag älskar att i precis min vagn satte sig ALLA skolbarn. Suck.

22:28 HÖRDE JAG TJUGOFYRA KARAT?



Jag skulle ljuga för er om jag säger att jag har några snyggare leggings. Det har jag inte. Jag gillar att de är i nudefärg, att de är glansiga, att de är så höga i midjan att man slipper bh (och kanske till och med halsduk?) att de har s.k. knäskydd OCH att de är så fruktansvärt sköna. Jag gillar till och med att de bara går att matcha till svart. Svart är ju min färg. Alltid.

Leggings H&M trend, hålstickad tröja Ginatricot, bh H&M, boots i skinn Wedins

NU: Tittar för fullt på Brothers&Sisters. En serie jag aldrig följt men alltid haft i bakgrund VARJE tisdag.

21:38 NYTT I MIN GARDEROB



Linne med djup urringning fram&bak 250:- Weekday

Puuh, vilken dag. Jobbade. Stängde. Kom hem - åt. Gymmade. Tillbaka. DH. Sitter med datorn i knät. Nedbäddad under duntäcket. Varm choklad. Tända ljus. Glädje.

och till alla er som inte fått svar på era kommentarer - IMORGON ska jag svara. Lovar.

09:59 EN FIN LITEN STICKAD SAK




Verkligen en ny! favorit. Helt otroligt vilken härlig tröja. Det enda som fattas är en upptänd brasa och ett par raggsockor OCH en vacker man. Så är allt kirrat. Underbart. Men till dess går jag såhär - så skönt med bara ett par tunna strumpbyxor till för att få mix av material.

Tröja Monki, kängor Dinsko och lite armband ifrån H&M dam acc.

NU: Precis duschat och gör mig klar för en dags arbete.
SEDAN: Visar vad jag köpte igår!

21:58 JULBORD DEL II


När vi skulle gå in till självaste julbord blev vi välkomnade med glögg och pepparkakor...,

Sofia gånger TVÅ var på plats..

... och sötaste Siri blev min mittemot granne.

Hela festkommitén var samlade där fram för att tackas...

Hagge var nöjd!

Oskar vill INTE vara med på bild (detta känner jag igen.. morbröder?:P)

MATEN omgång ETT. Åh vad jag älskar västerbottenpaj, kalkon, skinka, rostbiff, lax, röd lök.. mums.

Sofia var min högra granne. MYSIGT tyckte jag.

AnnaLena och Linda ler glatt.

Avslutar detta race med en fanfar (höll jag på att skriva och skrev). Denna grej var min bäste vän hela kvällen (kanske inte alla andras?). Om ni tänker er mig, som aldrig är tyst, blåsa i en sådan här, som låter över hela atlanten.. tja, summera och njut. GLÄDJETJUT!


Det har nu tagit mig exakt en timme att få in detta inlägg. EN timme. Vad kan man ha gjort på en timme? ALLT. Ta sig från Sthlm-Övik... etc. Jao, men vill man - gör man. Det kommer mer..

17:47 HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL MALLAN



(ja just det, jag som inte skulle shoppa mer..iofs tänkte jag att finns det min strl MÅSTE jag, vad tror ni? Klart det fanns. EN kvar. Det var meningen. Ödet. Olala.)

GODAFTON, vilken underbar dag. Åh vilken underbar dag. När klockan var FEM trodde jag klockan var FYRA och insåg att jag slutade faktiskt FEM. Det ni, då har man kul på jobbet! Och ja, en liten julklapp till mig själv fick flytta in idag. Jag är expert på sådant. NU kanske jag ska tänka på de övriga medlemmarna...

08:28 SKOGSHUGGARMALIN





Skjorta H&M herr LOGG (finns EJ i butik men det finns en liknande fin!), transparent topp weekday, skinnbyxor (fejk!) H&M dam, boots i skinn wedins, pälsjacka H&M trend och mössa H&M divided. Vilken underbar affär jag har att göra med :)

Detta tog jag i onsdags MEN med tanke på mitt lilla uppehåll, eller LITE bloggande förra veckan, får ni fler outfits denna vecka. Det kanske går bra? Eller? Jag känner mig taggad som få! MEN nu måste jag skynda vidare mot jobb!

08:03 MINA VÄNNER, KOLLEGOR OCH EN MASSA BILDER


En lite suddig bild MEN kattis och jag kom i samma klänningar.. det roliga var att vi även hade likadana jackor :P haha..

Jag och Fia och alla färger. Mys.

Sofia fixar Toves frilla. Finfint! Toves klänning med stjärnor kommer ifrån Zara. I butik nu.

Naaw, snygga Sofia var klädd i lager på lager med TRE tyllkjolar, en svart, en vit och en klänning med tyll över det. Vem har sagt att det ska vara lätt? SNYGGT! Jag gillar även rosetten i midjan och rosetterna som söta örhängen.

Påväg till Flustret. Från vänster står Lina och Jeanette (i likadan jackor!) sedan jag och Kattis (i likadana jackor/pälsar!) haha. Vi var tvungna att ta ett kort. Att jag tog pälsen var underbart skönt, frös ingenting.


Sådärja, vi startar måndagen med lite bilder. Fler kommer ifrån självaste julbordet. Jag håller på att göra mig ordning för denna dag, denna vecka. Jobb Mån-Tis sedan blir det Sthlm på ons. Måste måste måste shoppa klappar! Godmorgon!

21:59 MINGEL MINGEL MINGEL

titta in här och bläddra till "vår" bild. Ni ser kanske själva. Annars - skaffa glasögon!

20:30 DET VAR KLÄDERNA SOM SATTE RIBBAN





Jag var så stressad att allt ligger huller om buller på golvet :P



Oj, nu ryms det inte fler bilder. En dagens ifrån olika vinklar, det kan vara lite roligt ibland. Detta införskaffade jag mig igår efter mitt kaffe på stan. Skorna är ifrån h&m (detta gjorde att jag idag lämnade tillbaka mina jimmy choo... tyvärr. Insåg att jag hellre har ett par jag kommer använda ;) Klänningen är ifrån h&m divided (och vi var fyra till som hade likadan.. haha. Örhängen, också ifrån h&m. Aldrig sett tidigare vilket gör att man faktiskt inte tröttnat innan man köpt saken. Yey. Det kändes kalas i dessa kläder.. skorna gjorde aningens ont efter att ha trampat i de från klockan 17 till 03. Tänk er själva. TIO TIMMAR med mat och dans. Puuh. När dessa åkte av - var jag lycklig ;)

Detta var jag då. SNART kommer mina medmänniskor. Ni som gör mitt liv lyckligt. Fantastiskt. Bra.

18:43 DEN DÄR KORTA SAKEN


Någon dag i veckan,
denna har krymt. Tråkigt. Kan det möjligtvis vara Malins fel när denna kvinna kört den i torktumlaren? HUR DUM får man bli när man kör bomull i torkis? Arg. Jaja. Jag vågade mig på ett par 20den ändå. Dock böjde jag mig inte ner sådär jäääätteofta. Tröjklänning H&M trend, kängor med snörning dinsko.

ANNARS har jag ont i mitt huvud. Tittar på tv och käääkar godis. Yey. Jobbet gick prima idag. Julgalejet igår var fantastiskt roligt. SÅKLART hade jag för första gången min kamera med mig. Det kommer bilder...

12:06 DIREKT FRÅN UPPSALA



Förlåt för att jag verkligen INTE nämnde att jag behövde laktosfritt. Alltså. Han blev inte så glad. Där stod det två kaffe OCH jag tog bara en. Snällt? Nej!

Andra saken, sitter på waynes, går runt på stan och strosar som om det inte vore någon morgondag. DEN KLÄNNING jag tänkt ha ikväll, vill jag inte alls ha längre. What to do? Nu måste jag köpa nytt. Jobbigt läge. Fia har agerat shoppingassistent och det gick ändå hyfsat, ifall vi haft ett par skinnshorts. Har snackat med Johanna och deppat ihop. Hon deppade också. Haha. Nej men nu ska jag samla energi och gå och köpa en fin outfit jag med glädje kan använda ikväll. Hurra.

MAMMA. PAPPA. Pengar? ;)

21:40 DRA PÅ DIG DIN SKJORTA KVINNA



Sådärja, allt ifrån H&M trend (köpte skjortan på rean! Hurra!)


Igår stod jag och letade efter mina hjärtan till örhängen. Stora sådana. Hittade bara ett, vilket var synd. Jag som ville använda dessa. Imorse kom jag på att jag hade sönder det andra och slängt det. Efter jobbet, som ett brev på posten (det var det också, bokstavligen) kom ett par hjärtörhängen. WHAT? haha, jag bara log. MIN MAMMA hon kan hon (pappa också, men ibland förstår man faktiskt vem det kan vara som ligger bakom!). Världens finaste, stora (vem behöver pepparkaksformar??!!) och perfekta. Jag gillar dem. Ett adventspaket. Jag kanske ska ta och inviga de på personalfesten imorgon? JA!

21:18 HEJ BLOGGEN LEVER DU?

Jag ber verkligen om ursäkt.. eller vänta, jag har inga skyldigheter egentligen.. men ni förstår. Jag är sjuk. Är helt och hållet utmattad. Denna dag har varit jordens mest långa och min styrka och energi var lika bortblåst som löv i orkanvind. Jobbigt. Jag tog mig igenom men orkade helt enkelt inte göra någonting annat. Istället gick jag och köpte glass, lussebullar och en massa godis.. la mig under täcket och slog på en film (som jag nu sett klart och istället tittar på idol!).. Okej att det kändes bra i självaste situationen MEN nu slog klockorna till i mitt huvud. JAG SKA HA FODRALKLÄNNING I RÖD FÄRG IMORGON. JAG HAR ÄTIT FÖR FEMTIOTVÅ PERSONER. JAG HAR EN MAGE SOM ÄR LIKA SVÄLLD SOM SJÄLVASTE BULLDEGEN. Det var ju synd tycker du.. och det tycker jag med. Antingen är det jag som sätter igång min förbränning (i mitt febriga tillstånd! man kan alltid be en bön!) eller så får jag helt enkelt köpa en filt att klä mig i imorgon. Hualigen.

(jag skulle kanske skippat den där litern glass.. eller kanske... de två bullarna?.. eller de flera hundra g godiset!) MEN det var ju såå gott?!

07:22 I MIN RÖDA STASS



I söndags slog jag till stort (det var ju faktiskt första advent) med denna fina röda klänning. Det var till och med en man som frågade om man fick vara såhär fint klädd på sitt jobb. Självklart. Klänning H&M trend, boots i skinn wedins.

Förlåt för att det bara blir en massa bilder på kläder nuförtiden! Det blir bättre när jag är ledig! Tror jag :)

NU: Tittar på julkalendern för fullt. Mysigt. Det är kallt och mörkt.
SEDAN: JOBB!

21:56 THOSE DAYS ARE GONE


Jag var såå ljushårig. Gillart. Sitter och tittar på Grey's anatomy. Gymmet gick vääldigt bra med fia, frånsett att bådas cyklar inte gick att låsa upp. Kul liv. Trots att hon eldade med tändstickor/tändare under.. gick det inte alls. Hon fick springa genom hela halva staden och jag hakade på. Vi hann i tid. Sedan blev det spinning i en timme, dusch och ätbartshoppande på hemköp och 19:15 var det vipkväll. Så trevligt. Jag köpte mig ett fruktansvärt snyggt linne och en stickad tröja. Såklart den alla bloggar om, tragiskt men sant. Jag gillar den i alla fall.

15:36 LBD




Klänning från ginatricot (vågar jag berätta priset? 149 riksdaler.. eh, billigt?), pälsjacka från h&m barn och väska i lack (finfint hjärta med gulddetaljer) från H&M divided. Alla armband kommer också ifrån h&m.

OCH TILL ALLA ER SOM TROR ATT JAG SHOPPAR FÖR TUSENTALS KRONOR I MÅNADEN HAR FEL. Allt detta som jag har på mig ovan kanske kostar 400kr tillsammans (bortsett från skorna). Jag gillar att plocka budgetfynd, det blir såå mycket roligare att klä sig.

LÖRDAGSKVÄLLEN var även den helt fantastisk (har glömt att skriva om detta!). Först hemma hos Sofia där hon dukat upp en massa mys och julgodis. Jag fick en egen julmust där det stod MALLAN med stora bokstäver. Sedan gick vi alla ut och hade en riktigt bra kväll. Ja, man kan faktiskt dansa och ha kul TROTS att man inte dricker.

14:07 TITTUT


Skjorta ifrån h&m herr logg.. ni får hela helheten senare.


SITTER och TITTAR ut över självaste staden och människor går kors och tvärs. Jag är så fruktansvärt trött att ord räcker inte till. Ge mig kraft och styrka tack. Ska försöka ta mig härifrån alldeles strax MEN sitter mycket skönt på den här stolen att några minuter till gör som ingenting. Jag tror helt ärligt att jag måste sluta stressa igenom dagarna.. för att den senaste veckan har min mage mått PYTON. Verkligen. Jag har haft så ont att tårar kommit då och då. Det kan vara en stressattack. Jag kanske också måste säga NEJ ibland? MEN hur kul kan det vara?

13:50 DiREKT FRÅN WAYNES

Åh men åh, jag sitter på waynes, har precis surrat med både Sofia och Johanna i luren. Mysigt. Har varit och lagt undan lite kläder till mig själv som jag ska köpa ikväll OCH köpt en stooor godispåse. Tänkte att jag skulle tagga till innan passet ikväll.. eller om tre timmar. Yey. Annars är jag väldigt ledsen för tillfället. Thats why.

06:50 SILVRET GÅR TILL...





Silver/metallic tröja ifrån h&m dam, leggings h&m trend, boots i skinn wedins, väska ginatricot... halsbandet köptes för en tjuga. Helt okej med andra ord.

NÄR JAG TITTAR IGENOM MINA INLÄGG de senaste dagarna är det mest bild och nästan ingen text. Jag har helt enkelt inte hunnit. Idag skulle jag varit ledig men jobbar extra :) Dock bara till klockan tolv. 16:15 blir det träning/gym med Sofia och till kvällen är det VIPkväll. Hur mysigt? Jag tar med mig min dator!

btw. klev upp lite tidigare för att kunna se lite av julkalendern! JA!

21:38 SISTA FREDAGEN I NOVEMBER


När jag lämnade mitt jobb i fredags möttes jag av denna syn. Underbart enligt mig.

Ljusen sken över hela stan. Fantastiskt fint!

Julen börjar visa sig..

... och även till detta håll! Jag gillar att husen är prydda av vackra sken/ljus.

Sedan mötte jag upp min bästa vän Johanna och vi firade in första advent hemma hos mig. Jag tände det första ljuset TVÅ dagar för tidigt.

Min vackra kvinna. Saknar dig gumsan.

IDAG: Jobb i tio timmar efter det gym efter det Desperate H. Nu är det paus. Mackooooor.
IMORGON: Jobb i fyra och en halv timme. Börjar klockan halv åtta, därför blir det en tidig kväll ikväll...



08:46 DEN NYA FINA TJUSIGA SKJORTAN




Här är ett av de tidigare köpen. Skjortan. I perfekt längd, perfekt färg. ALLT är perfekt! Gillar även att den är sådär lagom tunn, MEN jag kunde haft ett par leggings under för den är faktiskt lite lite lite kort - i alla fall till att jobba i. Skjorta H&M trend 299:-

NU har jag precis duschat och sådana där saker, sitter och lyssnar på rixfm (bästa radiokanalen på morgonen!!) och tänkte skriva grattis till min lillebror som har namnsdag den 1a dec. Tänk vad tiden bara går. Snart jobb.

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”