Med en päls runt halsen


Ja, det är fuskpäls. Kanske bäst så? Den här koftan är iallafall väldigt fin då den är kortare. Annars brukar jag alltid ha långa som används som klänningar. Inte den här inte. :) Från divided och kostar 298:-
Linne under, gammalt, trend 198:-
Och nederdel? Det har jag ingen ännu, men det kommer bli ett par nya "pegg"byxor från ginatricot, som jag köpt för ett p-kort :) Rutiga och snygga.

Nu käkar jag frulle och jobbar idag 9:50-19:20. Öppnar och stänger.
Imorgon är jag däremot ledig och hela dagen är uppbokad. Har ju lovat bort mig på kvällen också.. haha.. Sofia. Lovar.

Man kan aldrig få nog av svarta kjolar



Svart kjol (fick jag av familjen när jag fyllde år!) kommer från veromoda. Tröja h&m trend och mönstrade strumpbyxor, även de från h&m. NU ska jag se klart det sista avsnittet av OC (somnade nämligen igår) och sedan bege mig till jobbet. Jobbar 8-17. Vi ses sedan då.

Till er olyckliga singlar

Jag testade en sak nyss. Att åka till Willys på en söndagkväll. Och jag säger bara en sak - bra gjort Malin. Det är fullt av unga, vackra varelser. Jag säger det bara till er som är olyckliga singlar.

Jag är inte en av dem nuförtiden.

Alla tror att vi är syskon


När jag går med min mor på stan, tror alla att vi är syskon (huh?).. när jag går med Johanna, tror alla att vi är syskon. Vad ska man säga? Jag måste tydligen vara lik alla. Ungefär! Söt bild ändå på oss två. Jag tycker om denna kvinna.

pss. Johanna har klackar, Malin har INTE klackar.. haha, kände för att tillägga det. (:

If it kills me



Hello, tell me you know
Yeah, you figured me out
Something gave it away
And it would be such a beautiful moment
To see the look on your face
To know that I know that you know now

And baby that's a case of my wishful thinking
You know nothing
Cause you and I
Why, we go carrying on for hours, on and
We get along much better
Than you and your boyfriend

Well all I really wanna do is love you
A kind much closer than friends use
But I still can't say it after all we've been through
And all I really want from you is to feel me
As the feeling inside keeps building
And I will find a way to you if it kills me
If it kills me

Well how long, can I go on like this,
Wishing to kiss you,
Before I rightly explode?
This double life I lead isn't healthy for me
In fact it makes me nervous
If I get caught I could be risking it all

Baby there's a lot that I miss
In case I'm wrong

Well all I really wanna do is love you
A kind much closer than friends use
But I still can't say it after all we've been through
And all I really want from you is to feel me
As the feeling inside keeps building
And I will find a way to you if it kills me
If it kills me

If I should be so bold
I'd ask you to hold my heart in your hand
Tell you from the start how I've longed to be your man
But I never said I would
I guess I'm gonna miss my chance again

All I really wanna do is love you
A kind much closer than friends use
But I still can't say it after all we've been through
And all I really want from you is to feel me
As the feeling inside keeps building
And I will find a way to you if it kills me
If it kills me
If it kills me
I think it might kill me

And all I really want from you is to feel me
It's a feeling inside that keeps building
And I will find a way to you if it kills me
If it kills me
If it kills me
It might kill me 

Japp. Det var gårdagens bästa låt. Och han var så rolig när han pratade mellan låtarna. Jag gillar hans stil. Gitarr. Det behövs bara ett instrument här i världen...

Malins Överraskning 27/9-'08

När jag slutade att jobba igår fick jag sjuhundrafemtioåtta samtal och var tvungen att springa snabbt för att Isak och Johanna väntade bakom hörnet. Vi hade väldigt bråttom. Åkte och hämtade upp en man till och sedan var vi påväg. Det enda jag visste om var att destinationen var huvudstaden. INGENTING mer. Nähä... jag försökte veta men jag ville samtidigt inte. Hur kul som helst! Jag fick dessa människor att stanna till vid en mack så att jag kunde sluta klaga på min hungrighet (vadå, jobba en lönelördag, springa fram och tillbaka i nio timmar med kunder som frågar allting = man blir hungrig(: ). Sedan fortsatte vi.. och jag trodde verkligen inte att vi skulle komma fram men till slut så.. då ser jag en massa köer och fattar verkligen ingenting. Vad har jag missat liksom?

Tydligen en konsert. Och tydligen JASON MRAZ. KAN MAN BLI LYCKLIGARE? Jag bara skrek när de berättade och skrattade och log. Han är helt underbar den människan och NU SKA JAG FÅ GÅ PÅ KONSERT!!!! Vi gick och ställde oss längst bak i kön. Ja, den var gigantisk. Men det gick faktiskt väldigt snabbt ändå, fotograferade litegrann och sedan var vi inne.. strax innan klockan 19. Konserten började 20. Det blev förband och sedan var det dags för denne man att uppträda.. och han gjorde det med bravur. SATTE ALLA TONER. Verkligen!! Vi var alla så sjukt nöjda. Vilken strålande insats.. Så otroligt bra konsert, så fruktansvärt bra. Jag var så nöjd,, aldrig vart så glad. Älskar när människor hittar på sådana här saker.. och bara fixar allting "Men Malin, det är ju DIN födelsedag".. fick jag höra ungefär hela kvällen. Jag behövde inte göra en endaste liten grej. Tusen tack..! Sedan fortsatte dessa människor med.."Kvällen är inte slut här.. vi ska åka till.. STUREPLAN" haha.. nu blev man ju inte mindre lycklig direkt.. Jag älskar stureplan. Jag älskar stockholm. När vi åkte i bilfärden påväg hörde jag Isak som ringde och frågade en restaurang hur länge se serverade mat... så att vi kunde käka.. det var till klockan elva..

Okej, när vi hade parkerat bilen fick jag reda på att vi skulle till "hotellet". Hur vackert var inte det? Så mäktigt. När vi tog våra första steg på röda matten (ja, den var röd) och gick mot vakterna.. visade leg.. säger han:
"19... och 20... alltså hörru grabben, det är ju 25 här.. det här går inte.."
"Jaha, säger Isak, vänta lite, då ringer jag barchefen(tror jag?)" (de är nämligen tajta.)
Vi fick gå till sidan och vakterna sa till oss att akta på oss.. Så ringer han chefen för stället som i sin tur kontaktar en annan man som i sin tur går till vakten och säger att de där människorna är välkomna in. Vet ni vad.. Det kändes så sjukt skönt att bara kliva förbi vakten och lägga på ett leende. Jag är fem år yngre, men heey, det hindrar ingenting. Haha.. Så kommer vi in och blir hänvisade till ett bord uppe på övervåningen. Där fick vi hälsa på chefen själva och skaka hand.. Så kommer en efter en och ger oss det vi vill ha. Jag beställde en djurisk god ceasarsallad med kyckling och pepsi till detta. (ja, tur att den var god. 200 spänn för en sallad äter man inte dagligen) Så äter vi och myser på. Jag var så nöjd.. och bara log hela tiden. Det var fortfarande inte slut. Vi gick ner till dansgolvet/baren och där nere kommer vimmelfotografen och vi blir fotograferade.. så nu är vi med på den sidan också. Nöjda. Efter ett tag drar vi även därifrån och återigen bara LER till vakterna utanför. HA HA HA.

Så åkte vi runt, gick till sleven och köpte godis och sedan åkte hem. Jag har aldrig i mitt liv varit med om en bättre natt. "Var det bättre än midsommar Malin?" svar: JAAAAAAAAAAAAAAAA! haha.. så sjukt roligt. Jag var lyckligast i världen. Vi var hemma runt tvåsnåret och nöjd var jag.

Tusen tack för igår. Bilder kommer. Jag bara älskar er.
(det roliga var att jag lyssnade på lugna favoriter runt klockan åtta på morgonen och där spelades precis Jason Mraz och då sa dem att han skulle spela igårkväll... och jag tänkt bara LYCKOS dem... så var även jag en av dem. HA)

Yesterday


Jag försöker verkligen skratta ihjäl mig. Kanske lyckades?

Såhär ser den ut upptill. Det vill säga, jag får dra i den jämt. Haha. annars ploppar de små liven - ut.

Mamma ringde och jag ser bekymrad ut. Det var jag också. Haha.. Men nu är det som det ska igen!
Igårkväll var det verkligen hur bra som helst. Så mysigt att äntligen höra Harald igen. Han har en sådan fruktansvärt bra röst :) Träffade även en massa människor som jag inte sett på år och dag. Det var värt det med andra ord :) Verkligen! Johanna var underbar som hämtade mig trots en kanin som hade rymt :) haha.. och Jonas var underbar som gav mig en present och alla var allmänt underbara helt enkelt. Me like. Jag har fortfarande inte vaknat upp. Tror jag.

Klänningen är från h&m trend. Rosa. Det säger väl allt!?
Ikväll väntas härliga tider. Isak och Johanna har hittat på någonting men VAD? Det vet jag inte. Ännu. Direkt efter jobbet åker vi, ska bli spännande!

Det börjar att likna någonting



Hemma är alltid "hemma" och såhär ser det ut nu. En altan börjar ta form och jag gillar det! Så fruktansvärt snyggt! Någonting som min mor drömt om i evigheter och min far äntligen tagit tag i. Det är kärlek det :) Man gör som kvinnan säger! haha.. Nej då, jag tror nog att det kommer vara tvärtom när det är klart. Papsen kommer ligga där tjugofem gånger mer än mamma.

Nudie



Efter x antal Ocavsnitt nu på morgonen har även jag tagit mig upp, duschat och klätt på mig. Nu väntar ett utskällande besök på telia (jag får aldrig en ny mobiltelefon) och även lite shopping PLUS att handla mat. Storhandla vill säga. Jag börjar med att leta reda på alla kvitton från telia.. tur att jag har en sådan koll på vart jag lägger saker... hrmf.

Jag kör med klackar till och jag älskar mina nya jeans från monki. Skulle kunna tänka mig att bosätta mig i dessa. Faktiskt. Dock är de så stora att när man böjer sig ner visas hela rumpan, men det är väl sådant man får ta. vI SES senare Ok?

Brothers and sisters

I cypern 1999. Jag ser ut som en man om jag ska vara ärlig.. På den tiden hade man ju till och med rutor på magen... haha.. well those days are gone. Och jag vill tillägga en sak också: TACK GODE GUD FÖR TANDSTÄLLNINGEN! Men har jag inte de vackraste bröderna i stan?

Godnatti.

Han är mannen i mitt liv


Det finns ingenting som är bättre än män med humor. Här har vi mannen som grundade. 
Nu fortsätter jag mitt marathon. Ursäkta mig, men hur bra är det inte?

Bra köp!



Godmorgon!
Jag jobbar mellan 8-17 idag. En perfekt dag enligt moi. Visst, det är asdrygt att kliva upp men när vattnet har spolat sjuhundrafemtiominuter är man faktiskt piggare i duschen. Och nu är jag nästan för pigg. Blir galen på min mobiltelefon då den igår precis efter mitt samtal med J slutade att fungera. Nätfel stod det. PYTTSAN. Jag får väl lämna in den igen då? Gaaaaah.

På mig har jag lite new stuff. Lämnade tillbaka två ting igår med tanke på att har man inte använt det ännu blir det inte av. Istället bytte jag bara plagg. Tog mig denna blus som förövrigt är den vackraste på jorden nu och även en fejkskinnväst att ha över. Dessa plagg tycker jag minsann om. Kjolen kommer även den från h&m. Lovely, bara förnamnet. MC-boots till detta och det är klart.

Idag har jag så mycket att göra att jag vet praktiskt taget inte vart jag ska börja. Måste handla mat också, tänkte ladda upp nu.. det ena efter det andra.. Imorgon tar jag en stadstur... och jag tror faktiskt att: det går bra nu!

MALLAN

är glad nu. Nu händer det. Vänta bara. Jag har nog aldrig vart så glad :) haha..

Precis käkat en massa, mos och fiskfriletter. Det är grejer det.

I en spetsad värld



Jag har på mig jeans från monki, uppvikta nertill, hur snygga som helst! Fick dock med mig ett rep/skärp att ha i midjan men det passar verkligen INTE till toppen. Toppen är köpt på h&m trend och det är minsann en favorit som synts många gånger här i bloggen. I alla fall 3-4 åtminstone :)

Nu ska jag ta mig i kragen. Jobbar idag 9:30-19:20 också så det blir samma visa som igår. På fredag är Mallan ledig och den är sådär halvplanerad förtillfället. Imorgon vet jag i alla fall att jag ska fylla upp kylen. PÅ RIKTIGT!

Hur söt var jag inte som 6åring?

¨
Brudnäbb till mammas kusin...

Pappa säger jämt att jag var mycket ordentligare förr. Då behövde jag aldrig någon haklapp, sölade jag så lite som en smula var jag där snabbt för att ta bort den. Och jag städade efter mig. Och bajsade på toaletten innan jag var 2 år (okej, onödig info men ändå.. hur bra var jag INTE?) Idag är det tvärtom. Sölar jag, tar jag bort det efteråt och kommer det på tröjan sitter det där det sitter. Städar gör jag dock inte lika ofta (tror jag?) men däremot så bajsar jag faktiskt på toaletten. Bra va?

Här får ni se...




Såhär korthårig blev jag. Kanske inte jordens största skillnad? Men det känns. Och det känns bra. Idag kör jag på min klänning, den stickade saken som kan kallas tröja, kjol... whatever. Den är i alla fall väldigt söt och kommer från h&m trend. Blev som en liten present till mig själv faktiskt :) Det gillas.
Klänning 398:-
Halsduk/sjal 129:- (h&m)

Grattis Mamsen!


Grattis grattis grattis mamma på födelsedagen :) Om man säger såhär.. det finns en viss likhet mellan oss damer.. och det har vi ju aldrig aldrig aldrig hört förut, nejdå!

Denna låt får avsluta dagen


Glöm inte bort att älska varandra. Godnatt!

Tack till min bror!

Nu väntar en helkväll.. Ska göra lite fika och ha myspys. Det är såhär man ska fira en måndagskväll. Jag lovar!

Allsång i bilen

Jag bjuder på några godbitar. Hoppas ni förstår att ni också ska sjunga!
Höjdpunkten idag var helt klart "you raise me up" haha.. jag och min morbror tog i för kung och fosterland.. och när vi laddade för sista refr, dvs. höjningen, drogs våra hakor framåt och det blev giraffvarning.. jag skrattade till då och då i flera mil efteråt. HAHA. det var så fult. "Your song" valde jag att lyssna på ungefär 3 gånger efter varandra. Den är så fin. När det bara var tre mil kvar insåg vi att vi inte hunnit med westlife så det var bara att köra den på speed och dra igenom alla låtar. Backstreetboys gick inte att lägga in men vi körde en hel del därifrån också.

Jag till min morbror: Visst var det bättre förr?
Svar: JA! 90talet!

Nu måste jag nog packa upp en hel del och sedan ska jag dricka coke framför OC hela kvällen lång. Kan det bli mer underbart? Jag saknar dock min familj, men man får ta vara på de ögonblick man har med dem! Imorgon är det mamsens tur att bli uppvaktad. Igen.

Mallan är hemma igen!

Efter nästan en vecka i mitt barndomshem är jag nu tillbaka i Uppsala. Det känns helt okej :) Jag återkommer med mer details, nu vill jag bara till mitt jobb och hälsa på! :)

Vi åkte hemifrån och kl 10 var vi i övik, och strax innan 15 klev jag in här. Jag sa ju FEM timmar, dock stannade vi också efter vägen...

Nu är det hemåt som gäller!


Jag är så korthårig nu när jag är nyklippt. Men fräschare än fräschast, jag kan faktiskt borsta mitt hår nu. Det är ett framsteg.

Resultatet syns kanske inte på bilderna nej?

Godmorgon. Jag har vart vaken i en timme redan och förtillfället springer jag runt som ett uppretat bi och letar alla mina ting. Det är inte lätt att packa, och särskilt inte när alla presenter ska med också. Vilken tur att jag får åka med min morbor hem.. Bilfärden tar ca 5 h med tanke på att det är ungefär 50 mil. Det är även så skönt när sträckan mellan gävle - uppsala är Ny och fräsch, eller ja, ganska ny i alla fall. Lovely.

Nu ska jag packa klart allting och jag kommer troligtvis blogga från färden.. Älskar mobila bredband,

Vink Vink

¨
Meliss, Suss, Samme, Mallan och Oscar (han fick inget namn) plus Edde längst ner. Samuel verkar helt förälskad i kameran och vinkar hejvilt. Jag har aldrig sett mat förut och äter som om det inte skulle finnas någon morgondag och min bror där till vänster halsar läsken.. Melissa är duktig hon med. Alla är duktiga. Vilken familj.

Mormor, morfar och jag
Mormor har alltid verkligen alltid MASSOR med mat, ni vet man bunkrar upp istället för att det är för lite.. och hon sa det till mig iförrgår då också att:
- Malin vad du än gör, ha alltid mat så det finns, det värsta är när det tar slut... (när man har gäster)
- Ja visst, tänk inte på mig.. jag behöver ju inga pengar, jag köper mat istället! Men iofs, tar de slut ringer jag morfar... Eller hur morfar? (stöter i hans armbåge)
- Vaa? (haha, han har glömt sin hörapparat hemma, dock tyckte han att det inte gjorde något pga att jag alltid pratar högt men den här gången var han nog inne i ett annat samtal)
- Ja, jag ringer dig när jag inte har pengar...
- Gör det Malin. Då kan vi sörja tillsammans..

HAHAHA: Kanske inte riktigt det svaret jag väntade mig. .
(jaha, imorgon får jag höra av alla omskrivna att de är sura.. men det är risker man får ta!)

Vilken kärlek efter över 20 år

Vi alla sitter i tvrummet mamma säger:
- Åh, alltså jag har så ont i benet.. det gör så ont att gå i trapporna på jobbet.. Det är liksom.. pekar..
- Stackars dig mamma (från mig)
- Ja visst är det hemskt.. (mamma)
och nu kommer det, pappa sitter med armarna i kors
- Huh, Ta hissen!

Hahaha.. Behöver man säga mer. Vilken kärlek. Vilken ödmjukhet. Vilket asgarv.  

I en rosa helikopter



Klänning, skärp och kappa från h&m trend.


Lady in pink



Fika fika fika. Idag blir det mer fika med tanke på att vi ska fira mammas födelsedag. Hon fyller egentligen på tisdag men eftersom både jag och min morbror är uppe nu så kör vi hårt idag istället.. Och vi ska käka lax (den enda firren jag tycker om). På bilden ser ni de godaste muffinsen av de alla - dumlemuffins. SÅ OTROLIGT GOTT!

Mamma o jag har precis tittat på "the heartbreak kid" eftersom vi båda somnade gott framför den filmen igår! haha, nu ska jag duscha och göra mig klar. Klockan 2 kommer gästerna och då ska det tydligen vara framdukat, jag har en liten känsla i höger stortå att jag måste hjälpa till. Jag ska göra allt jag kan. Nästan. :)

08:39

exakt så mycket var klockan när mamsen kommer in och skriker: "godmorgon, nu är det promenad på schemat" jahaja.. det var bara att kliva upp och fem minuter senare står vi båda påklädda, redo för en prom. Skönt var det också.. nu frulle!

Ny Kofta!


Det här är ungefär den skönaste (och varmast bör tilläggas) kofta jag har.

Ett leende på detta då.

Är den inte fin?? Lindex 399:- Köptes idag. Verkligen. SÅ fin när den är luddig också.

Imorgon ska jag klippa mig... såhär kort??

Och nya leggings fick jag av min mor. 200 spänn. Jag vägrade betala det själv så hon fick :) haha.. Tack söta du. De är som finaste med detaljer. Det är detaljerna som gör det!

Nu skriker de inifrån tvrummet att jag inte har något liv och att jag jämt sitter framför denna dator.. Jahaja, jag känner vibbarna av att jag måste bege mig. Linserna ska av, kofta på.. mys i soffan here I come.

Svensson Svensson

Nu är vi hemma.. efter en heldag ute. MODOMATCH, hela familjen... stan.. letade en dator till mig, men jag ska kika lite mer och jämföra sedan så hemma nu. Vi har spelat in på tv:n så snart ska vi alla mysa i soffan med godis och svensson. LOVE it.

Så kommer man hem och har fått varsitt kinderägg.. ja, jag är fortfarande trots min gamla ålder ung. Men vad får man om inte jordens byggsats? Jag är nog klar 2009. På vintern. Trevlig lördag människor!

HAHAHA. okej mitt svar:


Inga kommentarer... hahaha...

MIN FÖDELSEDAG!


Morfar och jag var de enda som var sugna på fika.. tydligen!
Och nu hakade hela datorn sig så jag var återkomma senare.. med bilder..

Mamma skriker "MALIN DU ÄR MED!"

Jaha, det var ungefär mitt uppvaknande denna morgon. Klockan strax efter nio. Min tankegång var då "nej nej nej nej nej" medan jag slet på mig morgonrocken och sprang ner till papsen som läste högläsning. Jaha. Det var min familj det. Haha, där står jag (med halsduken upp till näsan som mamma säger så fint på årets troligtvis varmaste höstdag) och pratar.. men jag måste säga att jag är stolt över svaret.. Efter allt mitt svammel och "måste du ta med det, nej, gör inte det, snälla, vi spolar tillbaka.. börjar om" så fick han till ett bra svar. Dock låter det som om jag är jordens mest ICKE ÖDMJUKA människa. Who knows, det kanske stämmer? :) haha

När tidningen kommer...

Jag har alltid gruvat mig för en sak, det är att vara med i ÖA (örnsköldsviks allehanda). Det har alltid vart så pinsamt när de kommit fram på stan och ställt frågor.. jag brukar bara gå faktiskt.. men idag insåg jag inte vilka de var förrän det var försent..
"Hej ursäkta, får jag ställa en fråga till dig?" (en glad man i 20-30årsåldern
"Ja visst absolut, jag brukar kunna svara ibland.."
"Haha, okej. Vad tycker du egentligen om lågkonjunkturens påverkan på ditt privata ekonomiska liv?
hahaha.. vilken fråga till Malin Rönnquist.. JAG ASFLABBADE Och frågade om de behövde ta med detta i tidningen. Det behövdes. Oh My... Jag säger då det. Jag har skämt ut familjen. Oscar har redan skämts ihjäl bara genom att jag berättat detta i köket.

Vad jobbigt ändå?!

Haha.. så kommer mamsen hem när hon slutat för dagen (runt lunch) och jag klagar på att jag haft en sådan jobbig och ansträngande förmiddag
"Mamma, jag har aldrig i hela mitt livs historia fått så många gratulationer.. alltså jag är alldeles svettig genom att bara svara på mess och mail, från mobilen till datorn och vice versa.."
"Haha, men lilla gumman, fy vad jobbigt.. stackars dig.."
Nästan. Jag älskar det!
Så TACK till er ALLA. Jag har aldrig (som sagt) fått så många förr.. inom loppet av tio minuter i morse hade jag fått sex mess och allt jag gjort var att gå på toaletten under där och då. TUSEN TACK!

EN glad 20åring


NU ÅKER JAG in för lunch till stan :) Puss. JAG ÄR TJUGO. HAHA. Jag tror att jag vuxit på bredden också.. här blir man gödd gånger tusen.

Och magen bara väller över.. på återseende.

Rosa bh med spets

Jag glömde helt enkelt bort att skriva att jag fick en väldigt väldigt väldigt fin bh av min kära familj också. En rosa sådan. Så vacker så..

Nu ska jag titta klart på "ps I love you" har ju försökt i två dagar.. haha.. men somnar alltid.. kan det menas att den är lite lite lite seg? Jag somnar aldrig annars.. Nej då, den är sötast i världen.


Farmor och jag snackar män

Jag tycker det är roligt och vet precis vem jag har fått min sociala pratsamhet ifrån. Farmor. Hon kan prata.. och jag med. Vi snackade precis i telefonen och hon hade tydligen haft en man/kille hemma hos sig som monterade in element. Det visade sig att hon yttrade sig om mig och helt plötsligt säger han att han vet precis vem jag är.. och jag vet ju också vem han är egentligen men vi har aldrig snackat... Sedan fortsätter farmor och säger att hans kompis tydligen också vet vem jag är och att vi "haft nära kontakt" som farmor så fint valde ordvalet till och jag undrar verkligen vem denna typ heter..
"Men farmor, vem var det då?"
"Ja, om jag visste. Han sa ju sitt namn, men du vet,, jag kan inte komma på.."
"Nähä."
"Det är ju så många namn nuförtin"
Jahaja.  Jag kan inte heller komma på vem denna karl kan vara men han är säkert trevlig :) haha.. sedan nämner jag att jag ska träffa v idag och hon blir genast nyfiken..
"Men det är ju klart man kan hålla kontakten. Man behöver ju int bli ovän för det.."
"Jaa, men precis, jag tycker det ska bli riktigt roligt..."
Och så vidare.. haha, farmor är en klok kvinna med båda fötterna på jorden.. hon som tycker att jag är så världsvan för att jag lätt hittar på ikeas "tag själv lager"
"Men Malin, du är så världsvan och kan allting"
(det var när jag hittade en bänk på 22 hylla 10 haha)

på tal om v, nu fick jag precis mess av honom...

Mina Topp Tre

 
För att det är den mest romantiska låt jag hört, från ARN
 
Därför att denna låt har så många minnen och är fantastisk. Den förknippas även med mina bästa blommor - ljusrosa rosor utan taggar, detta från filmen "en bädd av rosor" och från när jag var 8 år.
 
Den här skulle jag avlida av om en man och en gitarr stod framför mig. Jordens mest vackra låt. Tror jag.

GRATTIS MALiiN!


Jag fyller år idag! Malin blir gammal och grå.. jag känner mig redan såå mycket mognare. Ungefär.
Mamma har köpt tjugofem par strumpor, nästan så nu kan jag dela ut strumpor som välkomstpresent i trappuppgången när jag kommer hem! Neeej men det är kanon! 5 par. Alla inslagna i eget paket.. haha, sedan fick jag en svart kjol, den fullkomligt älskar jag, en lila tshirt, ett presentkort på en klocka, för att jag vill ha en ny. En elvisp för att de tycker att jag inte bakar tillräckligt.. haha.. två stycken olika vantar, ett par stickade och ett par andra.. öh.. stickade, men de är längre. Assnygga båda två. Plus några tusen jag ska lägga till en dator och sedan fick jag OC säs 2 av min käre bror Oscar. Han är ungefär den som köper mest i familjen nu för tiden.. : Och ett halsband också.

Nu äter jag nybakta scones och dricker juice. Hela familjen har åkt iväg.. utom minstingen som har jordens högsta volym på tvn men heeey, vem har dött av det?

Det är bakom ratten allt händer


Jag älskar att köra bil. Idag filmade min bror mig och vi sjöng, eller ja, jag sjöng högt och tydligt till "I have nothing..." och det skar sig ofantligt många ggr men vad kan man begära av en halsond kvinna? Heter det så? Weell, vi hade en sådan mysig dag så.

Denna snygga tröja blev min i veckan. Snygg till en svart fodralklänning under.. får se vilken av dem jag väljer hemma..

Vi glömde ju Oscar. Vart var han? Ja just det, i skolan. Men imorgon får vi ta ett på oss alla tre.

Nu måste jag upp och natta Edvin.

Men pappa det står ju 2-0

Det står ju 2-0 till LHC.. vi kan väl ändå se idol? :)
NEEEEJ.
Nähä.
Nu står det 3-2 till LHC och det verkar som om det kommer bli en målrik match.

Dan före doppardan







Ny klänning från h&m trend 398:-

Goderafton!
Nu sitter jag här in the kitchen och tittar på mor som bakar. Jag tittar på. Det är rätt ord faktiskt, mitt arsle sitter där det sitter och det enda jag gör för att hjälpa till.. är att hålla igång samtalen. Det tycker jag faktiskt att jag lyckas bra med!

Jag och min lillebror edvin åkte till stan idag och innan stannade vi för att köpa godis. Sedan gick vi på stan och Oscar kom ner till stan när han slutat. Vi gick runt och jag köpte ett par jeans och en tee till Edvin, två grejer till Melissa (min kusin, världens sötnöt till underbara varelse) en sak som tydligen ska mäta hastighet på bilar, sådan skjutpistol som poliser har när de står efter vägarna.. SEXHUNDRA kr. Vilken tur att han har en rik syster.. öh not. Det var halva priset på den.. tur det säger jag bara :) Oscar fick en assnygg LEEtshirt från carlings. Den passar honom perfekt. Jag hittade även de ultimata skorna från stadium som jag kan ha till gymmet. Nike, svarta o rosa. VACKRA! Ni som undrar vart jag får mina pengar ifrån fortfarande så vet jag inte heller faktiskt.

Inne på Coop blev mina bröder så fruktansvärt nödiga... De höll verkligen på att avlida.. när oscar säger "Ta mitt kort.. koden" och springer iväg vet man att det gäller liv eller död. Tack och bock. Så köpte vi en massa godis som vi ska ha till imorgon. Min födelsedag. Hurra för mig. Tack!

Den osminkade sanningen


Nu är jag klar att åka iväg. Mamma om du läser detta, ring mig snabbt! Jag har kommit på en ny present till moi.

Ja, jag fyller ÅR IMORGON!

Där står jag i kortkort och höga klackar


Igår när jag körde in till övik börjar oljelampan att blinka och lysa i bilen. Jaha, är det någonting jag kommer ihåg från trafikskolan så är det att lyser denna ska man genast köra in och stanna bilen. Det gjorde jag också. Svängde in på sidan och stannade.. ringer mor som trycker bort.. hon sitter i ett möte på jobbet.. Ringer papsen (han är i luleå bara sådär över dagen, flög dit på morgonen och skulle flyga hem igen några timmar senare..) och berättar.. han fick guida mig hur man ska göra.. "Jag måste alltså ut ur bilen.. och in i huven?" "JA!" jahaja.. malin har blivit bilmekaniker, ungefär. Nu var det som så att det var inte så avancerat och egentligen låter det mycket värre än vad det var, den är trasig på något sätt.. men ändå.. tänk om det var något hemskt.. vad hade man gjort? Vilken tur att jag Malin ser kunnig ut när jag står där i kortkort kjol och höga klackar.. + blont hår. Men heey, även jag kan. Tror jag?

En vacker dag ska jag lära mig allt om bilar. Det skulle ändå sitta fint att kunna det (säger en kvinna som började gråta på uppkörningen... hahaha.. nog om detta)

Jag lyckades somna om.

Tryckte igång "ps I love you" och den har gått på repeat en gång. Jahaja.. två gånger och hur mycket såg jag? Två minuter vardera? Tragiskt. Jag har nog aldrig sovit så djupt.. och jag som skulle städa..
"Malin då städar du idag då?" "Ja vissssst seru". Yes. Det kanske är dags att börja, halv två ska jag nämligen stå utanför och hämta edvin. Be there.


Torsdagsmorgon!

Jag måste säga en sak. När man sitter och läser tidningen på morgongen ska den vara strukturerad i den allra minsta grad. Därför är det såå mycket lättare att komma hem och slå sig ner för en läsning i ÖA. Jag älskar den! Allt står i perfekt ordning och man vet man läser.. En STOR stjärna gånger tusen får den av mig. UNT kan slänga sig i väggen sjuhundrafyrtiofem gånger. På ett ungefär.

Så skjutsade jag mor till jobbet och sa att hon hade blendjeans på sig "BLEND, vilken förolämpning, det är ju LEEEE" och sedan trycker hon upp lilla rumpan mot rutan och stänger bildörren innan hon går..hahaha. Vad synd, jag skulle aldrig sagt det. Jag såg bara feel o jag gillar ju de jeansen på riktigt. haha.

Nu måste jag göra ordning lillebroren så ska han skjutsas. Sedan åker vi in till stan och Oscar kommer ner när han har slutat..

Till alla coldplaymänniskor.. var det bra?

Justdet!

Jag blir alltid så till mig när det kommer kända personer in i affären men jag tycker faktiskt att jag skötte mig alldeles ypperligt när käraste engla var inne igår o provade en massa kläder. KUL!

Bedtime

Vilken dag. Jag säger då det. Helt underbart.. Har gått på stan.. och skjutsat hit och dit, handlat, träffat vänner... och hälsat på i ALLA mina tre skolor. Det tycker jag att jag gjorde bra.

Edvin tyckte dock att det var pinsamt när jag hämtade honom i klassrummet... haha.. "håll mig i handen gubben"... "Malin... (kommer närmre) alltså.. mina kompisar tittar" haha.. ja vad kan man säga.. han är inte minimal längre tyvärr... men jag gör mitt bästa.

Mamma och jag tittade precis på "kärlek på menyn" och hade en mysig filmkväll. Hur bra som helst. Sevärd helt klart! Söt som bara den!

Imorgon ska jag och mina bröder åka till stan och shoppa runt. Myspys. Till dess sov så gott. Förlåt för lite dåliga uppdateringar men jag känner att det är mer prio att umgås med min familj nu. Jag tror att ni hajar! Sedan kommer jag nog lägga in lite bilder imorgon men well.. nu ska jag verkligen sova!

Det här är vad jag kallar charmigt.


En glad morgon i mina bästa kläder




I köket är det bra ljus.. haha, jag har gjort mig ordning och ska nu åka iväg in till staden! Åååh, jag orkade ingenting denna morgon, istället snackade jag med min bror väldigt länge.. vi pratade om allt och lite till.. hur snygg har inte han blivit då? Han spatserade ut (jag erbjöd mig att skjutsa honom till skolan men hans kompis skulle tydligen göra det, ursäkta, hur stora blir de inte? 18 i november liksom? SJUKT! Kompisen har tatt körkort, allt går så snabbt!) i skinnjacka och svarta slitna jeans. Ibland bara älskar man att ens bröder är snyggast i världen! :) Okej utseendet är inte allt men tack gode gud för min absolut finaste familj! Jag älskar er!

Nu ska Malin dra iväg i audin. Jag älskar audi. AUDI!!! Wow. Och jag tycker att det är väldigt bra att den nya volvon ska förhindra kökrockar. Hur bra är inte detta? På nära avstånd tvärstannar den med tanke på att den känner efter att den står för nära.. hur bra som helst. Nu ska vi förhindra krockar i köer! Yesbox!

Ingen rast och ingen ro

Godmorgon!
Jag har vart uppe en timme redan och provat kläder för mamsen, sedan skjutsat henne "Kan du köra nu Malin" JAAAAAAAAA säger jag tillbaka och sedan kommer det vanliga.. "Tänk nu på att köra försiktigt... det är massor med vägarbeten" haha.. "Men mamma, om det nu är vägarbeten är det väl bara bra för att då kör man ju saaaakta?" "Iofs sant, men det är ju så smalt.. akta konerna.." "Jag kör rakt över de istället!" sedan kliver hon ur bilen och jag vinkar glatt :) haha,.. kommer hem och här sitter en bror i tioårsåldern (han blir 11 nästa månad) och säger "Malin, jag vill inte cykla... " Nähä, upp och hoppa, fixar hans hår och han borstar tänderna samtidigt, klär på honom för tydligen kan han inte det själv heller.. haha, eller så tar han vara på varje sekund nära mig vilket jag gillar... och han hoppar in i bilen och jag kör iväg... det sjuka är att jag kunde kört båda samtidigt för att det ligger ungefär granne med varandra.. haha.. men men, ska man ändå slösa lite kan man slösa två ggr.. right?

nu ska jag äta frulle här och invänta min nästa bror som ligger uppe och sover.. han har tydligen sovmorgon men jag tror att jag måste väcka honom nu.. eller okej, han får en kvart till!

Imorgon ska jag in till den vackra staden

Det bästa med att vara hemma är att man har bilen (okej, frånsett att träffa alla vackra människor).. men ändå. Jag älskar ju att köra bil...

Imorgon ska jag shoppa i denna vackra stad. Övik. Here I come.

Jag dödade precis en mygga!

Välkommen till norra Sverige. Tack.
Ligger i min säng med datorn i högsta hugg. så skönt att kunna vara hemma. Jag älskar det! Flyget gick jättebra, dock väldigt få människor på det men såå skönt ändå.

Jag blev väldigt väldigt väldigt glad över att en fantastisk person vid namn.. låt säga.. sune haha, det heter han inte men jag kallar honom för det här och nu, byter och får köra min flight. Fixar allting och kommer upp till min gate för att säga hejdå. Vinkar utifrån och jag åker iväg. Det är de små detaljerna som gör det men glad blev jag i alla fall.

Nu ere läggdags på hög nivå.. snart ska jag upp och skjutsa mamsen till jobbet.. Hon har förövrigt fyllt kylskåpet med goda saker, keso, kalkon, you name it. FY VAD GLAD JAG BLIR! Jag älskar att vara hemma. Hemma på riktigt. Till och med vattnet, oh my vad jag har saknat detta vatten, ska nog fylla dunkar med det när jag åker hemåt på måndag.. Men hey, innan dess fyller jag år!

GODNATT var det!

Dagen börjar bra som vanligt...

Vaknar upp och det står "simkort inaktivt" det går inte att fixa heller. Tappar ut skon som häller ut stenar över hela golvet.. inser att jag inte har någon matlåda och att min förtäring är två mackor, en chokladmintkaka och en cocacola. Tar på mig tröjan och den spricker. Välkommen upp Malin.

Jag förstår det inte. Direkt när jag börjar träna så blir alla kläder för små över axlarna. Så tråkigt. Sömmen bara sprack. Detta kan bero på att jag höjde 10kg sist men ändå. Fy vad bra det går nu alltså!

Ikväll när jag går och lägger mig är jag i mitt barndomshem. Nu längtar jag på riktigt. Först väntar bara en dag på jobbet och sedan lite sista packning (har packat nu på morgonen det mesta) och sen sen sen får jag åka hemåt.

Ska också köpa en tröja jag längtat efter.. Äntligen har den kommit in. I neonfärger.. bad en stilla bön att "jag vill verkligen ha den här tröjan, hjälp mig nu" så kommer jag hem och har fått 200kr i p-kort på h&m för att jag handlat över 8000kr. Så perfekt. Då köper jag den plus två par tumvantar idag ( jag kunde inte bestämma mig, det är bra att ha två par). Ska bara prova tröjan först..

HEJ vi är likadana



Nej men vi är ju inte lika.. inte alls. Johanna.


Vilken mysig afton!

Åh vilken underbar släkt jag har. PÅ RIKTIGT! De åkte hem för ett tag sedan och jag har diskat undan allt.. Så mysigt

Jag fick:
- Presentkort ginatricot
- Väska, rosa, billabong
- Cocacola (:
- Kakor!!!
- Mina egna räkningar var inslagna också! haha.. min faster det.

Sedan åt vi gott.. och detta stod i kortet...
Malin
Atletisk
bLoggig
Idrottslig
Norrländsk

2
0

Gullig
Rolig
Absolutist
Trevlig
Troende
Intelligent
Systematisk

Älskar dig!
KRAM, faster, kusin, debbie (men, va? Debbie e ju också min kusin! haha..)
Haha. Jag älskar er!

Första gången idag!

För första gången kan jag sitta ner vid datorn. Puuh, jag är helt genomtrött faktiskt.. Men nu har jag precis köpt på subway så egentligen ska jag inte sitta här längre.. maaaat! Jag är hungrig..

Hur bra var inte OTH idag? Det är så bra så bra så bra.

Jag vill vara brun igen!!!


Tröja h&m
Jeans/chinos Ginatricot
Rosa converse
Halsband Indiska


Varför försvinner det bruna så otroligt snabbt? Dagens ilandsproblem faktiskt.. Men vet ni vad? Det är extrapris på grillad kyckling på subway idag.. haha, alltså ska jag verkligen käka där idag igen? Är bra sugen faktiskt... det är så gott ändå! (: Sedan ska jag gå och försöka få tillbaka pengarna på willys, visa upp kvittot.. så otroligt onödigt att dra in två gånger.. tänkte köpa någonting annat..!

Oj nej just det. Jag skulle ju gå tidigare till jobbet idag. Måste nog kila.. nu! Köpa lite fika på vägen! Ses senare!

En solig morgon

Godmorgon människor!
Jag vaknade till den vackraste morgonen av de alla. Strålande fin, utan moln, bara sol. Tänkte ta mig en kort promenad och gjorde det också för första gången sedan i somras. Den satt fint. Nu har dock några moln kommit och trängt in.. det gillas INTE!

Igår var det hur mysigt som helst att kika på kulturnatten. ALLA var verkligen där och så även jag.. Hade ungefär alla kläder man kan ha på sig samtidigt men ville verkligen inte frysa.. så det var inte tights/leggings.. verkligen inte. Täckjacka hade jag också. Skönt! Innan denna tillställning jobbade jag och det gick mycket bra.

Idag är det jobb 12-16:15 och efter det har jag tänkt att, ja, vad har jag tänkt? haha.. imorgon bjuder jag på fika för då för jag besök här... av käraste faster med familj. Så mysigt! Och på tisdag åker jag hem ljuva hem. Längtar man mer? Jag åker dock på kvällen så ett pass mellan 9:50-19:20 ska först göras på jobbet.

Kulturnatten!

Hela Uppsala kommer vara vakna inatt, det är nämligen kulturnatten. ALLT händer och lite till.. Så gå ut du också!
Jag försöker mig på sådana där läppar, men det går helt enkelt inte. Utan resultat så att säga. Idag kör jag kortkort och istället overknee strumpor. Det blir nog bra!

Jobbar mellan 9:30-17:20 och sedan ska jag vara med min kära kusin Vic. Hoppas jag i alla fall.. måste nog messa den kvinnan på direkten. På tisdag åker jag hem och det ska bli så fruktansvärt härligt. Jag längtar som få, som jag nog skrivit i alla inlägg tidigare.. haha.. men jag är bara ärlig. Bara en sak: att få maten serverad: kommer vara underbart.. eller hur? Eller blir det jag som får göra maten med tanke på att de andra jobbar.. åhhh.?

Lunch med Johanna

Idag liksom förra fredagen ringde kära Johanna och frågade vart jag höll hus. Hon kom också till stan och vi åt lunch.. Sedan drog vi båda åt varsitt håll. Nästa stopp är min kusin. Victoria, vart håller DU hus? Vi måste träffas imorgon!!! (:

Vi som är 80talister.. jag älskar det..

ALLMÄNT
Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem
Vi som lärt oss räkna genom att räkna antal pet-flaskor som behövs pantas för att köpa 100 st 50-örestuggummin
Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt
Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare
Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade
Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren
Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
Vi som samlade på allt - främst kapsyler
Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin
Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda samma fraser som i "Berts Dagbok"
Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV
Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar
Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
Vi som visste skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal
Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian
Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan
Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen)
Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen
Vi som använde gnuggisar dagligen
Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks
Vi som började "hänga med våra polare" när det blev för ocoolt att "leka med våra kompisar"
Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan
Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs
Vi som spelade in musik på kasettband genom radion (Madeleine Andersson)
Vi som köpte sura droppar för tioöringar (Madeleine Andersson)
Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google
Vi som frågade chans på någon ny varje vecka
Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter
Vi som drack Cuba Cola och Jaffa
Vi som läste OÄ i skolan
Vi som insåg att dagliga duschar och deodorant är en självklarhet
Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV
Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande
Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp
Vi som har gjort massvis med busringningar innan "Anitan" dök upp
Vi som lekte med Manicklar (Therese Berggren)
Vi som smällde äkta tiger-smällare och thunder kings (inga nya mjukisvarianter) varje nyår
Vi som åkte båt till Danmark
Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen
Vi som tvingades runt för att sälja bingolotter varje vecka
Vi som fick fler finnar av Clearasil
Vi som hade förstaklickare-kepsar
Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten
Vi som läste Lyckoslanten
Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga
Vi som var med på rökrutornas tid
Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar (Malin Wiman)
Vi som hade Filmnet långt innan Canal+ (Jennie Lönnström)
Vi som hade en Amiga hemma - datorn där man skrev cirka en sida i ett ordbehandlingsprogram och så var minnet fullt (Lisa Karlsson)
Vi som kallade 1:orna för ettakladdare och 2:ornna för toalettdykare (Maria Olofsson)
Vi som drömde om att ha en egen rökmaskin hemma
Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem
Vi som tryckte på play på kassettbandspelaren till vår Commendore 64 och sen kunde gå och göra något annat i 20 minuter medans spelet laddade (Christian Johnsson)
Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson
Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött, och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag (Cecilia Spångtorp)
Vi som använde duschmössor/kåpor stora o kraftiga nog att skydda oss mot radioaktivt avfall efter gympan på lågstadiet (Mårten Larsson)
Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme (Otto Niklasson Elmerås)
Vi som hade våra första slagsmål genom att tävla om vems farsa som var starkast eller hade farligast yrke
Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost
Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra
Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka
Vi som är de sista att komma ihåg movieboxen
Vi som fortfarande inte kan se Ingvar Carlssons ansikte utan att tänka på dojan (Maria Hagander)
Vi som var de första i backen med snowboard (Sofia Armenteros Engleson)
Vi som använde telefonkort och beeper innan mobilernas tid (Sofia Armenteros Engleson)
Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna (Sofia Armenteros Engleson)
Vi som vågade säga nej till droger men som tvekade vad gällde våld (kampanjen) (Elias Knudtzon)
Vi som använde sockiplast för att förhindra det groteska vårtspridandet (Annica Jäderlund)
Ski-pants (Lisa Britta Johanna Källström)
Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren (Caroline Mähler)
Vi som fortfarande säger Domus eller Servus i stället för Coop
Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar (Hanna Wigant)
Vi som hade föräldrar som inte helt förstod att varumärken betydde allt på skolgården
Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det (Jenny Cras)
Vi som vara jäkligt skeptiska till MSN när det kom då ICQ faktiskt fungerade alldeles utmärkt (Samuel Öjring)
Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt (Rickard Axelsson)
Vi som lärde oss hantera MS Dos för att kunna spela pc-spel (Alvaro Fraygola)
Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet (Alvaro Fraygola)
Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..." (Evelina Larsson)
Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk (Maria Eklund)
Vi som drev våra föräldrar galna med monotona piptrudelutter från ett hypermodernt gameboy i bilen (Emelie Runnqvist)
Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio (Frida Beckman)
Vi som hade gameboy color med färgrannt hölje, inte färgskärm (Caroline Lindholm)
Vi som utan besvärliga åldersgränser sprang upp och handlade Blend Ultra (!) till våra mammor (Alexander Ohlsson)
Vi som åt Bamse-meal på Clock innan vi upptäckte Happy Meal (Ursula Diaz Diaz)
Vi som vek alla våra nya tjugokronorssedlar till skjortor
Vi som käkade Raider och inte Twix! (Cecilia Spångtorp)
Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband
Vi som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker (1 och 2) (Cecilia Rimberth)
Vi som hade bänkar med lock på (Christian Jangvik)
Vi som fick de blåaste tungorna av Vira Blåtira (Annie Söderberg)
Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000 (Joel Segerbäck)
Vi som gick omkring med väldigt korta magtröjor med oanständiga texter på de ännu ej utvuxna brösten och kunde göra så för att våra föräldrar inte förstod texten som stod på engelska (Cecilia Spångtorp)
Vi som gjorde fingerlekar med garn" såsom vaggan, eifeltornet,fiskenätet (Lisa Flobrant)
Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning (och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av Sofi Propp (Erik Eriksson)
Vi som hade skateboards med bromskloss (Kristoffer Sundberg)
Vi som vattenkammade vårt hår inför lågstadiediscona (Anders Ryttar)
Vi som glömde skrivstilen snabbare än vad vi lärt oss den
Vi som vet hur man gör popcorn på spisen (Emil Sjöstedt)
Vi som fick lära oss att Pluto var en planet (Josef Hermansson)

MEN ÅÅÅÅH!

Har precis vart och handlat.. 300kr fattigare. Människan i kassan tog betalt för en grej TVÅ gånger.. det blev 60 istället för 30. Jag brukar verkligen inte vara en sådan som kollar kvitton, men idag gjorde jag det. Jahaja. Trettio kr till ingenting. Jag går tillbaka imorgon, eller rättare sagt.. min KUSIN får göra det :P haha

En vecka kvar. Precis.

Det är verkligen en vecka kvar nu till dess att jag blir tjugo. Hur ska jag göra? Kalas eller inte? Det är frågan.

MIN ÖNSKELISTA:
- En resa till New york! Betald och klar!
- Iphone
- Vit apple mac (ja, denna står HÖGST UPP!)
- Kläder + pengar, dvs. presentkort på H&M, det kan du säga till alla! Jag handlar ändå alltid där!
- Gymkort! Ja det vore trevligt med kontanter varje månad.. det kostar 329:-/mån
- Stockholmsspelet, ett spel där man lär känna stockholm. Vill verkligen ha!
- Min familj flyttar till UPPSALA! Ja, kom igen nu!
- MAMMA MIA skivan. Den från filmen! Kostar väl runt 150 på statoil har jag hört :)
- OC boxarna.. Vill VERKLIGEN ha 2:an. Den är lite dyrare än 1:an och kostar väl runt 400 ist för 300. Men beställ från nätet!
- ROSA brödrost. Verkligen vackert!
- Gossip girl boken, nr 8.. även här, beställ från nätet, halva priset!
- Kamera benq rosa. Verkligen fin!
- PS I love you, filmen! :)
- Väskan från h&M i äkta läder!!!

den bästa av de alla

Hur bra får man vara? Daniel här gör den bästa versionen av Bed of roses. Och han vann. Bert Karlsson gav honom pris. Ungefär bäst. Och han är också roligast för den delen! haha.. Eller hur Johanna? Hur mycket skrattade vi inte med denne karl?

Splirrans klar

Ännu ett bevis på att jag börjar få rynkor. Okej, jag kanske gör på ett konstigt sätt.. men jag känner att jag börjar bli gammal, och nu även till det yttre. HEMSKT!

KLAR. Det är ordet. Jag har gjort klart allting och sprungit upp o ner i trapporna med kartonger och säckar. Allt är nu nere i förrådet och allt är utbytt. SÅ otroligt skönt! :) Jag har till och med diskat och även fått in all tvätt där den ska ligga. Hur nöjd får man vara?

Nu ska jag ut på stan en snabbis och sedan måste jag faktiskt handla mat. Jag har skutit upp det länge nog nu. Jag ska skaffa ett nytt icakort också. Men först en dusch, det kan behövas.

Tio par skor rikare!

Jag har vart vaken i över en timme. Satt igång fyra maskiner.. Tagit upp alla säckar och flyttkartonger och fått in mer höst/vinter känsla i garderoberna.. plus att ha fått ur sommarkänslan, jackor, skor, klänningar etc. Det känns fantastiskt. Dock är det mycket som är "åretrunt"plagg och därför får de hänga kvar vilket gör att jag har mycket mer ting just för tillfället.. Vart ska jag få plats med allting?

Förresten hittade jag x antal boots, även kängor med snörning, kilklackar och alla sådana par skor när jag tog upp mina höstskor. FY VAD BRA! Vad glad jag blir. Skor som jag inte alls har tänkt på. Nu har jag även de :) Ska bara köpa ETT par nu då. Stövlar behöver jag inte heller då mina ridstövlar kommer fungera perfekt ett år till..

JEANS har jag också hittat, fyra par som jag tycker om, slänger iväg tio par ner igen och låter tjugo vara mellanting. Det blir kalas!

Om man säger såhär.. Jag skulle kunna klara mig i en evighet med de kläder jag har nu. Egentligen skulle jag kunna spara varje lön bara för att jag inte behöver köpa någonting. Men vadå. Egentligen är ett stort ord!

Jag har aldrig mått bättre

Förut när jag åt frukost åt jag fil och flingor. Gott var det faktiskt, det måste jag erkänna.. Men jag hade alltid ont i magen. Det var verkligen smärta med STORA bokstäver. Jag mådde dåligt varje morgon. Nu har jag slutat med allt vad fil, mjölk, glass (det är nog det värsta, jag som kunde vräka i mig glass i stora mängder) och har aldrig mått bättre. Det är seriöst. Vem vet, det kanske finns någon allergi mot laktos inom min kropp? Än så länge går det bra med keso i alla fall. Det är jag nöjd över.. ska prova det där med ägg lite till och se om det är någon skillnad. Jag mår i alla fall toppen på morgnarna och det är huvudsaken. I alla fall under de flesta.

Idag är det bara åtta dagar kvar till dess att jag blir vuxen och ingen tonåring längre.. Hur det känns? Hemskt om jag ska vara ärlig. Jag vill alltid vara ett barn, men som sagt, det är bara att bita ihop. In i vuxenlivet.. Nöjd är jag i alla fall. Det ska bli trevligt med födelsedag, at my homeplace. Jag åker ju på tisdag.. och blir borta i SEX dagar. Kan man längta mer? Svar: NEJ!

Den tionde september tjugohundraåtta


Såhär såg jag ut igår dag.
Jag och Sofia har likadana väskor. Well, hon köpte sin först. Hennes är grön. Min är verkligen verkligen Rosa. Jag älskar den. Och det bästa av allt? Man får plats med mycket skit i den. Ibland förstår jag faktiskt inte vad vi kvinnor egentligen ska ha allt till.. män behöver aldrig ha med sig någonting och vi behöver alltid ha med oss någonting. Vad som helst. Bara för att, kanske?

KONSTEN ATT VARA RÄTT BIOKLÄDD (på kvällen, annan överdel)

1. Utan linser (ja, vid den här tiden på dygnet har man överanvänt linserna och det är faktiskt skönast att ha glasögon, man slipper det där med att blinka ettusentjugofyra gånger.)
2. Varmt klädd. Värme under en film är A och O. Jag vet av väldigt mycket erfarenhet att man praktiskt taget kan avlida av köld under en biofilm. Därför drog jag på mig en kofta igår.. (ja, jag satt med jackan på under HELA filmen, drog inte ens ner dragkedjan, men vet ni? Det var mysigt) Halsduken hade jag som filt.
3. Bekvämt. Allt ska ändå överlag vara bekvämt.. inga jeans här inte.. okej, jag hade byxor, men SKÖNA byxor.
4. En väska som rymmer allting. Jag tog min nya. Den är perfekt när man ska bära godis och liknande. Bara att lägga ner.

Och Michaela, vet du EGENTLIGEN hur man gör vid ett biobesök? haha, denna kvinna vägrade lämna fram biljetten.. haha.. det var sjuukt kul!

Godmorgon Världen!

Idag känner jag mig lagomt pigg.. och jag ser lagomt pigg ut också! Att vakna varje morgon till mulet väder är faktiskt långtråkigt.. till slut. Men nu ser jag att det spricker upp.. kan detta vara dagens sanning? Jag hoppas på det! :) Snart blir det jobb, jobbar 9:30-19:20 och sedan ska jag BARA ta det lugnt ikväll. IDOL står på schemat. Jag har förresten fått ledigt så det blir hemåkning på tisdag.. om jag längtar? SVAR JA! Så otroligt väldans trevligt. Istället ska jag jobba lördag och söndag nu men det blir nog inga problem, jag vet ju vad som väntar :)

Imorgon är jag dock ledig och hela dagen är fullbokad. Så mysigt. Först blir det tvättning, dock mindre mysigt men ändå! Detta är min sjätte dag i rad som jag jobbar och det börjar kännas i kroppen. En ledig dag blir nog bra imorgon. Jag återkommer när jag kommer hem! Lovar!

ARN II var hur bra som helst.. Verkligen! Den är helt klart sevärd.. Satt & snyftade där ett tag. Men vadå? Johanna RÅgrinade. haha.

En dag i veckan


När jag inte skrattar...

... klädseln bestod av kjol & cardigan från ginatricot. Linne & skor H&M.. även scarfen som jag knutit till en rosett runt halsen :)...

... När jag skrattar...

.. & helheten. Svart lackväska H&M och fuskskinnjacka ginatricot.

Det är NI som gör mig glad!

När jag kom hem och läste Johannas blogg blev jag så glad. Hon har skrivit om mig och skrivit att jag jämt är glad. På jobbet säger de att jag jämt är glad.. ALLA säger att jag jämt är glad.. men grejen är den, vad har jag att vara arg över då? Mitt liv är ju nästintill perfekt? Jag har inte vart arg på läääänge. Det är så skönt att glädje kan spritta av sig, för jag bara älskar er. Det är ni som gör mig glad. Tänk på det!

Jo ringde och sa att det var dags för bio ikväll.. Jahaja... om några minuter ska vi åka iväg så det är väl lika bra att klä på sig. Vi ses blogg.en.


Triss i Triss

Den här tröjan har jag totalt glömt bort om jag ska vara helt ärlig. Den kommer från H&M trend och kostar 149:- Dock finns den inte kvar alls, vi fick inte heller så stor påfyllning av den vilket är mycket roligare när man vet att inte HELA uppsalas befolkning går klädd i samma tröja. Till tröjan hittade jag ett par svarta jeans långt inne i garderoben. Köpte nog dessa för 3-4 år sedan kanske? Svart håller ju alltid :)

Jag har funderat nu. Det är snart jul. Och för två år sedan tiggde jag om en vit gran hemma. Det skulle vara läckert med något nytt men jag fick alltid. "Malin, i det här huset bestämmer VI och VI vill inte ha en vit gran hemma (ja, det ska vara som det alltid har vart, inga konstigheter här inte) det får du köpa när du har eget". Jaha, tänkte jag då och såg detta som en evighet iväg. Nu är jag här. Jag kommer fira jul HÄR. I min egen lya. Fy vad mysigt. Jag ska börja spara pengar NU IDAG så jag kan köpa allt jag hittar i christmasfeeling när den kommer. SÅ otroligt mysigt. Jag vet dock inte ännu om jag ska ha en vit gran eller inte men vet ni vad det bästa är ? DEN RYMS! På mina 45 kvm får man in mycket vill jag lova :) Åh vad väldans trevligt!

Om en pojke

Den filmen rullar på tvn minsann. Jag har lite att tänka på nu. ETT. Jag älskar korvmackor, gjorde precis sådana, tunnbröd plus falukorv. Kan det bli godare? TVÅ. Jag ska be min lillebror att INTE slänga sina jeans som han inte vill ha längre för de tar jag över.. assnyggt ju! Man ska ju ta sin pojkväns brallor, well, jag tar min brors.. TRE. Måste höra med far om han kan fixa biljetter till en modomatch när jag är uppe:) Vore verkligen kul att se lite hockey! FYRA. Jag har fortfarande fint städat här hemma. FEM. Nu börjar filmen igen! (:

I en värld av rosa

Jag har köpt en ny väska. En rosa. Behöver jag skriva att den är så vacker att man nästintill avlider? Nej, tyckte väl det :) Nu ska jag titta klart på vänner, så längesen.. Förresten, OM EN POJKE är det ikväll. Den ska jag också se.. Och äta kvällsfika. Mums.


Nu är jag mig själv igen



Jag ser ut som mig själv igen. När jag äter riktigt och när jag tränar. Det är helt perfekt. Hemkommen från Cypern hade jag nämligen gått ner X antal kilo men de har jag tagit igen nu! Varför? Jo, jag äter aldrig mycket utomlands, jag är helt enkelt för rädd för att äta.. Men det är totalt tvärtom när jag är hemma i Sverige igen! Känns skönt! Däremot har jag precis samma klädstorlek, så det är konstigt det där. 5 kilo var det ja. Jaja.. idag har jag på mig den fina klänningen från ginatricot.. som jag köpte för.. håll i hatten.. 29kr. Man tror ibland inte att det är sant. Ofta en 36a hänger kvar på galgen också? vavava? Till denna en kavaj. Skitsnygg är den också.

Idag ska jag lämna tillbaka en väska och köpa en annan. En sådan jag vill ha! (:

Vi ses snart igen då!

Uppe med tuppen

När klockan ringer på 06:01 vill man egentligen bara somna om. Det gjorde jag också. Snozzade? Hur stavas det egentligen? I alla fall.. nu är jag vaken på riktigt och har duschat, tittar på nyhetsmorgon, allt är som vanligt. Jobbar idag 8-17 så det är en perfekt dag a la Malin. Jag ÄLSKAR att sluta 17. Man har dagen kvar. Detta kan vara för att jag under hela sommaren lång slutade 17 EN gång.. resterande var stängning. Dock övervägde lönebeskedet det istället (:.. Att vakna när man har städat är ungefär det bästa som kan hända också... och att ha matlåda. Vilken underbar morgon (om bara vädret kunde vara finare.. men ack nej)

Jag har kommit på en sak också, eller som jag sa till Johanna den kvällen.. Det är roligare att träffa det manliga könet osminkade varje dag.. de blir så chockade när man en kväll helt plötsligt bara sminkar sig och klär upp sig. Kul var det (:

Två stycken osminkade historior.. såhär var dagarna, underbara. Meddig.

Vad jag insett idag!

Nu förstår jag. Jag förstår varför mamsen har fortsatt klaga och kommentera att jag MÅSTE rensa avloppet. Imorse när jag duschade rann vattnet NERÅT.. och INTE utåt. Jag är faktiskt stolt. Malin.. rörmokare nästa?? Jag har till och med skrubbat hela badkaret idag.. och dammat och dammsugit och torkat golvet.. det är så vackert att man nästan fäller en tår när dörren öppnas och man går in i lägenheten.. tror ni mig inte? Well.. jag har testat! haha, något fult, gick ut.. stängde.. gick in. Lika vackert.. jag har till och med vart ute med soporna..

Ikväll blir det korv med mos. Min favoritbarn som liten, och även nu. Jag kanske till och med har en matlåda till jobbet imorgon.. ska vi försöka? Ja det gör vi!

Idag är jag GLAD! (:

En vecka och en dag kvar

... till övik! :) Jag längtar.

Nu drar jag till jobbet.. Kommer strax tillbaka då ;)

Måndag

Godmorgon! Jag vaknade idag av att sängen rört sig flera dm inatt. Vad har jag hållit på med? haha.. Jag måste ha drömt. Anyway, just nu lyssnar jag på taktiken från sveriges match i lördags.. varför tre likadana backar? hmm,, känner att vi har såå mycket gemensamt.

Idag är det jobb.. Och världens kortaste dag.. har detta någonsin hänt? 9:50-15:20. Jag ska fira detta med att storhandla.. för tillfället har jag INGENTING hemma.. inte ens toapapper. Så några hundralappar fattigare blir jag nog allt. Tragiskt men sant..


Jordens skönaste dagar.. det var jag och dem.. eller hur johanna? ;) haha..

Så när man kommer tillbaka igen är man vit.. igen. Jahaja.. så snabbt går det :) Men vi åker tillbaka nästa år.. Detta hade jag på mig i Sthlm.. spetstightsen gör allt.. ungefär.

Nu fixning.

Vem älskar inte?

Jag älskar det iallafall. Jag älskar att OTH har börjat igen. Det finns ingenting bättre.. inte ens gossip girl är bättre. OTH är en klass för sig, på riktigt. Jag funderar på att börja köpa boxarna där också, men får göra det efter OC. En sak i taget Malin.. okej.. det har aldrig hänt. ALLA saker samtidigt! Ja visst!

När jag tittade på OTH nu alldeles nyss får det mig att tänka tillbaka.. några månader så där, ett år, när jag själv gick i skolan. När det var dags att redovisa saker och ting. När man skulle ta den tidiga bussen klockan 7. När allt var jobbigt egentligen för att det var så mycket plugg.. men även.. studenten. Den bästa dagen i ens liv.. men också den värsta.

Jag har väldigt lätt för att sakna saker. Verkligen! Ibland tänker jag på att jag aldrig skulle åkt till Cypern. Jag saknar det helt enkelt för mycket.. Varje gång jag hör låtar som vi dansade till.. jag och Johanna... det var så underbart.. På jobbet hörs en låt dagligen som förknippas med resan.. Det kan ibland bara bli för mycket. Cypern cypern cypern.. du var och är ett stort kapitel. Truly, madly, deeply.

Det är SÖNDAG!

Slutet av denna vecka, början av en ny vecka. Vet ni vad, snart är det julafton igen. Jul Jul Jul Jul. Det är min bästa tid på året.. helt fantastisk tid. Jag vill fira den med min familj men har en känsla av att jag kommer jobba i stort sett HELA. Så att det vore ypperligt om denna goa och glada familj kommer ner till mig. Eller till STHLM :) Ja tack! Vi får la se :)

Jag ska jobba idag. Det är skönt att jobba söndagar, man får sovmorgon, man får sluta tidigt! Efteråt har jag tänkt att stanna på subway och köpa mat. Jag drömde om denna underbara mat inatt och jag kan inte sluta tänka på deras mackor så jag måste helt enkelt :) Och efter detta ska jag börja packa upp och packa ner.. sommaren har gjort sitt, vintern ska in.. i garderoben förstås! :) Jag får se om jag hinner.. det bör också städas..


En sådan här utstyrsel ser ni mig sällan i, men tydligen hade jag det en gång förra veckan. Jeans. Stuprörsjeans.. haha, det är inte jag för fem öre.. men skönt ändå! Dock föredrar jag ALLT annat än jeans. Fin spetstopp, den gillas.. jag vet inte HUR MÅNGA efterfrågningar om "vart är den där köpt" jag fick.. jag pekade bara på gatuplan till slut.. men jag förstår dem, dock är den så slut den kan bli :)

Min skinnjacka är ungefär det bästa köp jag gjort.. Ja, den är fejk. Men ASSNYGG ändå!

Och till er som inte har något att göra.. lyssna på detta - här! Jag känner ingen man som sjunger bättre i alla fall :) Släpper gärna en tår.. & jag känner honom. Grymt!


Därför att jag har mycket att göra.

Låt du hörde: Where do broken hearts go
Film du såg: Djävulen bär prada :) En av de bästa filmerna helt klart!
Mat du åt: Tomatsoppa med nybakat färskt bröd
Kram: Evelina!
Puss: A
Fest: Det var i Cypern... O ja.
Känslan: Ensam
Ilska: Jag är arg för att jag är trög
Resa: Cypern
Glädje: Otroligt kul att jobba idag!
Dröm: Att gå på opera!!!
Boken du läste: Just nu har jag köpt "Sex and the city" i bokform
Personen du träffade: Alla på jobbet?
Personen du pratade i telefon med: Mamsen!
Personen du fick sms av: J
Gången du åt en 7-eleven korv: ?
Gången du var utomhus: Ja, för några timmar sedan!
Gången du sov: INATT?
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Det var några veckor sedan. Snart så! Saknar er!

Dagens värsta: Att kliva upp klockan 6 denna morgon
Dagens bästa: Korta köer, bra kunder, samtal med mamsen osv.
Dagens fanclub: A är E:s förebild. Så kan vi se det!
Dagens musik: Lugna favoriter
Dagens mest oväntade: Att jag lagade mat?
Dagens köp: Mat och godis.. Plus frukt
Dagens läbbiga: En människa
Dagens klädsel: Se nedan.
Dagens humör: Jag har haft ett bra humör idag. Glad gladare gladast! Eller ja. Nästan,

1. Var hittade du den här listan? I min kategori LISTAN
2. Var är dina föräldrar födda? I Örnsköldsviks området.. typ
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Bra fråga, kanske TRE?

4. Vilken är din favoritrestaurang? Olearys. Ja, då tittar man på modomatcher samtidigt!

5. När badade du i en pool senast? i Cypern, hur skönt var det INTE?

6. Har du varit med i någon skolpjäs? Svar JA. Jag älskar sådant.. för att inte tala om LUCIA. det var det bästa!
7. Hur många barn vill du ha? 2-3 eller 4. Det hänger inte bara på mig.

8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Ingen. Alla är bra på något vis. Kanske?
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Ja!
10. Vad har du för TV-kanaler? X antal.. vet ej faktiskt.
11. Har du åkt moped någon gång? Jaaaa, jag körde en rosa sådan.. eller var den lila? Jag har glömt!
12. Har du busringt någon gång? Jag vågar aldrig.. haha..
13. Har du fått felparkeringsböter? nej.. men det har JOHANNA fått ;) hahaha.. sötnöt!
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? det skulle aldrig falla mig in!
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Cypern va?
16. Har du en egen trädgård? vi delar nog broderligt här i huset :) men mysig är den!

17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Kalle anka och Janne långben.. Vem älskar inte husvagnen på julen?

18. Kan du alla orden i nationalsången? Öhh.. JA?
19. Badkar eller duschkabin? badkar.. det är skönt!
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? DVDboxen OC
21. Favoritpizza? Nej tack!

22. Chips eller popcorn? Popcorn

23. Vilken färg på läppstift använder du? Det använder jag tyvärr aldrig.

24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? öhh, nej?
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? NEJ?
26. Apelsin- eller äppeljuice? apelsin !

27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Johanna, Cupido

28. Favoritchoklad? marabou daim! ;P
29. När röstade du senast? i skolvalet?
30. När åt du en hemodlad tomat sist? Nej tack!
31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Ja!
32. Är du bra på matlagning? Nej? Men jag ska bli!
33. Klarar du att tanka själv? Ja, det gör jag!
34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Nej?
35. Pepsi eller Coca Cola? Cocacola zero.
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej, eller kanske på ica då?
37. Vad var det senaste du handlade? lite mat och sådant
38. Har du kräkts offentligt? nej
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? hitta den sanna kärleken

40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja!
41. Har du ringt något betalnummer? neej
42. Kan man vara vän med sitt ex? det är jag ett levande bevis på!
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Det kommer jag inte ihåg.
44. Hade du mycket hår som liten bebis? Haha, ja faktiskt, jag var svarthårig och håret var fylligare än mycket annat!
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Jag vet inte?
46. Vad har du i din väska? Allt och lite till!
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? kramar min nalle oändligt många ggr.
48. Vad är du tacksam för idag? Min familj. Mitt jobb. Min lägenhet. Mina vänner. Allt!


?


en perfekt onsdagskväll

Såhär såg min onsdagskväll ut. Helt perfect! Framför idol också till och med :) Det är så det ska vara!

Idag var det fullt ös medvetslös på schemat på jobbet. Jag ljuger inte. Kul var det. Tiden går så snabbt! :) Så när jag gick hem drog jag förbi ica en sväng för att handla tomatsoppa och nybakat bröd. DET VAR SÅ UNDERBART gott! Nöjd och glad ska jag nu äta godis för fulla muggar. Tjo.

Svart och vit spets


Idag invigs min nya kjol och ett nytt linne faktiskt.. Frågan är bara vad Malin har tänkt att ha över detta pga att det inte är sommarvärme ute.. längre. Men jag hittar troligtvis någon svart kofta eller liknande. Kjolen är i 10% ull vilket kan göra att den kliar, men jag tror verkligen inte det med tanke på att det är foder inuti. Perfect! Söt spetskant nertill också :) Till kjolen har jag ett vanligt vitt linne med svart spets. På benen bär jag ett par tights/strumpbyxor med prickar.. dessvärre flagnar mina ben än och det gör att de svart prickarna nästan blir vita. Vilket ilandsproblem right?

När jag kommer hem idag ska jag göra tomatsoppa. Det var längesen :) Igårkväll åt jag hemmagjorda köttbullsmackor. Det vill säga jag köpte nybakad baguette, värmde upp köttbullar, la i sallad och gurka, dressing & ketchup och kryddade med lite krydda. Hur duktig har jag INTE blivit? Hela denna vecka har jag gjort någon ny måltid VARJE dag. Därför tomatsoppa idag. Behöver bara stanna och införskaffa mig tingen på vägen hem från jobbet. :)

Det som jag längtar till

Jag tittade precis genom mitt schema.. OM jag får byta helg, vilket jag verkligen hoppas, ska göra allt.. och jag kan ta ut EN obetald semesterdag så kan jag alltså vara i övik från tis till mån.. NÄSTAN en vecka. Förstår ni möjligtvis hur glad jag är för detta? Jag kan alltså åka hem på tisdagskväll och sedan vara hemma.. ONS..TORS.. FRE (HÄR FYLLER JAG ÅR ÅR ÅR ÅR ÅR) LÖRD, SÖN och sedan åka hem på MÅN. HUR GLAD FÅR MAN BLI? Jag ska träffa min familj, mina vänner, min mormor och morfar.. min morbror med sambo och dotter och JAG SKA HA SÅ KUL jag bara kan ha. Jag ska köra bil ALLA dagar, jag ska handla på mitt förra jobb på ica.. jag ska hälsa på på HM, jag ska träffa mitt ex och se hur han mår.. jag ska åka till umeå en dag... jag ska vara med mina bröder... de ska få lära mig allt om datorer.. jag ska hämta min lillebror i skolan.. jag ska hämta min andra lillebror i hans skola.. jag ska vara jordens snällaste syster.. jag ska baka (okej det var att ta i) jag ska... ja, vad ska jag göra mer? ALLT. Jag längtar.

Annars vill jag bara deppa ihop. Ikväll träffas mina vänner.. men jag vill inte. Jag vill inte vara glad.. Det går bara inte. Därför ser jag fram emot att åka hem hem hem den 16e.


summerlovin'. Jag har gjort en sak, bara för att aldrig glömma dig.

Och idag på stan gick jag det första jag gjorde in på KICKS för att spraya på mig Sean Paul, herrparfym så klart, den är helt fantastiskt underbar och får mig att drömma tillbaka till de goda tiderna på Cyprus. Dessvärre doftade jag man (och gör det ännu) men det spelar INGEN roll.


Jag shoppade en hel drös med stuffs, bara för att, egentligen behövde jag absolut ingenting av dessa.. men det är trevligt med lite inköp i garderoben. NU är det banne i mig slut på detta i alla fall.. Jag behöver inte ens en strumpa.. eller jo faktiskt.. jag äger INGA strumpor. Seriöst. Mamma köper nya sådär lite då och då när hon står i kassan och tittar ner i en stört och kommer på att sin dotter alltid tappar bort dessa men det har inte blivit av nu på länge.. vad kan detta bero på? jo, jag bor inte hemma.. men kära mamsen, jag är fortfarande din dotter.. post? :)

Och en sak till.. idag har jag skrivit över mitt abonnemang,. på MIG. WHAT? Pappa vill inte betala min räkning längre och jag måste alltså (för att han tycker att jag är gammal nog) betala denna hädanefter.. Nu ska jag ALDRIG mer använda min telefon. Förresten fick jag min elräkning idag. Eller min kusin fick den, VARFÖR? Varför kommer den inte hem till mig? haha, vad sjukt.. iallafall var den en tredjedel vad jag hade räknat med.. är det elen som är så billig eller är det jag som aldrig använder någonting i hemmet? FY VALE vad skönt. Detta firade jag med att föra över 600kr till en kompis istället. Hon förtjänar det. För hon är bäst inom NG. :)


Todays

Jag har på mig stickad kofta från h&m trend, tights från h&m, längre tshirtklänning från ginatricot och en sjal knuten som en rosett från h&m. Nu ska jag iväg på en fika i stan. På återseende people.

Fortfarande i chocktillstånd..

Vilken överraskning!

Att vakna upp av ett samtal från Isak där han säger att jag hanterade situationen på ett ypperligt sätt och att jag var jätteduktig.. gjorde verkligen min dag idag! Fy vad glad jag blev :) Nu kan nästintill vad som helst hända... annars är jag inte så vackert glad direkt.

Nu ska jag klä på mig.


Vilken överraskning!

Att vakna upp av ett samtal från Isak där han säger att jag hanterade situationen på ett ypperligt sätt och att jag var jätteduktig.. gjorde verkligen min dag idag! Fy vad glad jag blev :) Nu kan nästintill vad som helst hända... annars är jag inte så vackert glad direkt.

Nu ska jag klä på mig.


Jag tror inte att det är sant.

Jag tror verkligen verkligen verkligen INTE att det är sant. Seriöst. Va? HUR? Jag finner inga ord. Helt mållös. På riktigt. Jag vet inte om jag är glad eller ledsen.. eller... jag är verkligen GLAD! Tror jag? Men HUR? Hur kan detta vara möjligt? Jag trodde det aldrig. En dag händer det bara. Denna dag har jag längtat till länge. Jag tror fortfarande inte på det. Förrän det är bevisat. Men., Ja.

4/9-'08


Idag drog jag på mig min nya svarta jeanskjol. Den är faktiskt superskön, till spetsleggings (som jag köpte förra året på rean för ja, inte mer än 50kr och nu kostar de MINST 150 i butikerna, nöjd?! ja) sweatshirten köpte jag igår också på h&m, illustrationer.. det gillas! Gå upp en strl däremot, annars blir den för kort överallt i stort sett.. Skorna köpte jag också igår.. ja, det var jag tvungen till! Däremot har jag spanat in dem också så jag är nöjd! Mina örhängen står det true love på men det kommer i ett senare inlägg! Nu ska jag borsta tänderna och sedan packa väskan för ännu en dag på jobbet! Ses.

På torsdag äts det ärtsoppa..

... nä usch för ärtsoppa men godmorgon ändå! Jag har sovit så fantastiskt gott inatt, såsom jag gör alla nätter. Jag har aldrig sovit så bra som i Uppsala.. eller i denna lägenhet.. det är ett som är säkert!! Snart ska jag däremot upp till min kära familj och jag längtar som få..

Jag har glömt att berätta för er om väskan till Cypern. När vi skulle hämta våra väskor på bandet var jag helt och hållet säker på att en kvinna tog min väska.. Den hade samma lappar, samma sak bak och samma fickor. Jag blev arg och sa till Johanna flera gånger "Hur kan man vara så dum att ta andras väskor.. seru, nu går hon också.. jaha, det var min väska.. kul.. kul att jag aldrig får tillbaka mina grejer.. blabla" Och Johanna svarade med: "Men Malin, det är säkert inte din väska.. hon har säkert tittat i den först innan hon går..." "Nej det har hon inte, hon tog ju bara den.. se.. nu går hon på riktigt.. hur ska jag..." sedan kom min väska på bandet. Oooppsss.. Och där och då intalade jag mig själv "Jag ska ALDRIG mer resa med en svart väska" ALLA HAR JU SVARTA VÄSKOR. Inte undra på att det blir ett sådant rabalder.

Nu ska jag sminka mig.
Jobb 9:50-19:20

Konsten att fälla en tår

Det har gått 21 minuter av filmen och jag har redan gråtit två gånger.. hur i hela fridens dagar ska detta sluta? Hur ofta gråter man till "Jersey girl"? Det har minsann ALDRIG hänt förr. Jag tröstar mig med mina nyinköpta kläder. De är vackrare än mycket annat.

Idag köpte jag tuttifrutti och jordens mest sura godisar (bara för att jag hatar sura godisar). Men det var faktiskt gott. Skit också.

Im the one who wants to be with you


I tåget hem lyssnade jag på denna låt... sittandes, tittandes ut genom fönstret.. & drömde mig bort. Det var perfekt.

morsan & äpplen

Jag är hemma! Jag älskar Stockholm. Jag har blivit dissad. Något mer nytt? Nej. Jag har shoppat. Ja. Det var mysigt! På vägen dit i tåget ringde jag min mor och vi snackade väldigt mycket om en mac, apple, till mig. Det vore helt underbart.. Det tycker dock inte min kära mor och till slut blev jag nästintill arg och sa: Jag vill verkligen ha en apple. Mamma, det är det enda jag önskar mig.. Och vad får jag tillbaka: "Lilla gumman, äpplen är till för att ätas" Jahaja.. sedan brast vi båda i skratt och hon tycker att jag har sjuk humor, för att inte tala om hennes. Ja, man vet vem som kläckte ut mig i alla fall.. Jag är INTE adopterad.

Sedan skrev jag nu med A och berättade vad jag hade köpt och skrev sedan: men har man använt ett plagg en gång e man ju trött på det! (efter att han frågat om hyran går ihop)
Får till svar: åååh,.  gå in i provrummet,,, och så slipper du köpa skiten
Män alltså. De förstår ingenting.

Jag råder er till EN sak: ANVÄND INTE NYA SKOR UTAN ATT HA GÅTT IN DEM INNAN NI KÖR EN HELDAG PÅ STAN. Fy vale vad ont det gjorde.. I en provhytt höll jag på att bryta ihop på riktigt.. Det var den värsta smärtan jag någonsin vart med om.. Så jag fick leta igenom alla butiker för ett par svarta, låga, ballerinaskor.. och till slut i den sista butiken hade de ett par i size 38. Tror ni att jag köpte dem? Hon pratade och det enda jag sa: "Jag vill gärna ha på mig de direkt TACK!" Hon förstod min smärta och när jag drog dessa underbara skor över mina fötter var jag i himmelen. På riktigt. Det var det bästa som hänt idag. Tack!

Hej jag heter Malin

... och jag är vit igen! Hej Malin! Fy vad tråkigt. Färgen försvinner direkt. Min har flagnat bort.. på alla kläder.. Fräscht? Not. Jag måste ha tvättid.. gör man annat nu för tiden? nej faktiskt inte! Men idag vet ni, jag har inget att göra så jag drar till huvudstaden.. i mina nya skor, i min väst och i min skinnjacka. På återseende lite senare då :)

Ive had the time of my life


Det var världens bästa underhållning på ett hotell i närheten.. så vi crashade och beställde in god mat :)

Vi gick även till stranden, betalade 50 spänn för solstolarna och gick efter 10 min. Poolen var given!

Och jordens mest underbara människor träffade vi också.. De var kanon!! Lägg märke till min dricka.. coke ;)

Och när vi skulle ha ännu roligare började jag och M att dansa.. Han är underbart bra på bugg och jag har lärt mig av Lina. (:

Och när C kom till poolen för att säga att A inte skulle komma blev jag mer ledsen än någonsin.. Jag gick istället iväg och tittade på saker i shopen. När jag väl gick tillbaka var han bara där.. i poolen, jag bara log. Mitt hjärta stannade och jag var tvungen att sätta mig ner. Så lycklig. Så glad. Tack.

Det var sista kvällen och jag var mer än nöjd... T i bakgrunden, han var riktigt nöjd han med (:

Och efter vi hade dansat var det dags för mat.. mysigt det med, sådär mitt i natten, sista natten.. Dessa män alltså..

Bättre resesällskap än såhär går det inte att få... Jag bara älskar dig Johanna. Världsmycket!

Jag dödar myror.. ja de var överallt.. :P

Vi steker på dagen med de bästa männen i denna värld.

Här var jag hungrig minsann ;) haha, Johanna med.. hon var alldeles tyst den kvinnan!

Sist men inte minst.. eller jo faktiskt är han minst men ändå, jag tycker bara att det är orättvist. På riktigt. Hans sätt att vara och hans personlighet har gjort att jag inte tänker på andra saker nu förtiden. Och därför är det jobbigt för mig att bara vara glad. Jag försöker dock. Alltid. Jag är INTE den som ger upp. Aldrig.

BTW: STORT GRATTIS TILL J SOM FÖRLOVAT SIG I UTLANDET. SÅ UNDERBART!!!

Summer dreams ripped at the seams,
bu-ut oh, those su-ummer nights....

Idag är det en ny dag



Vet ni vad jag betalade för dessa jeans? Juste, 20 spänn. TJUGO kronor. De har kostat 600. Ibland kan man fynda minsann :) haha, och så vitt jag vet är det inget större fel på dem heller. Man kan gå i dem, eller ah, de är så tajta att det är knappt men ändå. Tjugo kr. Vad får man för det nu för tiden? Fyra bugg och en coca cola? Till jeansen bär jag en topp från h&m trend, 249:-. Älskar spets.. och älskar trendavdelningen, tydligen! ;) haha..

Tusen tack Sofie för din kommentar, jag har nog aldrig blivit så glad :)
& Jag saknar cypern. Jag saknar allt vad som har man cypern att göra och jag älskar verkligen att jag tog chansen att lära känna de där människorna. Vilken underbar tid!

Idag jobbar jag 9:50-19:20.. Ska försöka byta bort en helg så att jag kan åka till Övik när jag fyller år.. Hem ljuva hem liksom! Det är väl då man inser hur mycket man saknar det! (: Ja precis, jag fyller 20 den 19e. Dont forget it!

När allting annat bleknar för en färg



Iklädd min rosa kappa känner jag mig som någonting extra. Jag vet inte alls varför. När jag hade den senast var det en kvinna som jagade mig på stan (jag ljuger inte, hon sprang i sina klackar och var alldeles anfådd när hon skulle klämma fram orden) "Ursäkta mig.. men vart har du köpt den där jackan, det var den finaste jag sett..." :) haha.. Så kul! Jag frågade om hon hade jagat mig länge och hon bara "aaahhh" Där ser man ! Så jag berättade att hon kan hitta den på H&M Trend för 798:-... Helt perfekt!!

Klänningen är även den från h&m trend och kostar 249:-

Jag skulle bara vilja ha ett par skinnhandskar att ha under, sådana där längre ni vet :)

När man nästan sätter tuggummit i halsen

En helt vanlig dag som denna.. och en helt vanlig lunch senare går jag ut och börjar jobba igen. Tuggummit i munnen och allt är frid och fröjd... plötsligt står han bara där snett framför mig och jag kände direkt igen honom. Jag trodde jag skulle avlida där och då. Han som kom fram till mig bakifrån mitt på dansgolvet, körde några moves och sedan satte tungan i halsen på mig. Han som jag i samma sekund slet mig ur famnen och slog bort.. Han var inne på MITT h&m idag. Jag kan inte säga att han är ful, för det är han verkligen inte.. snarare tvärtom. Men det sättet han gjorde detta på var det värsta (ur ett sådant scenario) jag varit med om. Helt seriöst. Ofta man bara går fram och kysser människor. Hans kompis blev helt till sig och skrek "fick DUUUUU nobben?" Jag tror aldrig han fått det förut. Han såg självsäker ut... och snygg. Men usch fy o blä. Vad äckligt. Nej tack till sådant. Han tittade iallafall som om han sett ett spöke när vi möttes idag och jag satte min blick på annat håll. Tack & lov för det.

Nu.. mat!

I ren gossipgirlanda


Jag köpte också en tröja och en kjol igår.. SÅ fina så. Idag invigs dessa.. och såhär ser de ut tillsammans..

.. jag tror fortfarande inte att jag öppnat ögonen helt.. så blir det.. ikväll är det jag som lägger mig i tid. Basta...

.. jag skickade bild på dessa plagg till mor och frågade om hon ville betala ;) haha.. man är väl inte dum. Det ville hon så jag tackar henne med världens bästa fras: Du är Världens Bästa Mamma (: Tusen tack!

.. och den bruna färgen? Vart tog den vägen? jag känner mig även uppsvälld som en ballong.. Fy vale. Jag ska aldrig mer äta sent på kvällen, pallar inte det.. Mår alltid dåligt dagen efter då. Men jag var ju hungrig! Kjolen och tröjan kommer ifrån Divided så nu får ni besöka H&M idag och införskaffa er. Först tänkte jag "Va, randigt och rutigt?" men det går faktiskt.. det missmatchar snyggt.

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”