MUMS

Daniel, Jag & Andreas.
Johanna, Wictor, Daniel & Jag
NI VILL VETA MER? JAG VILL RETA ER!

FÅNGA DAGEN



Kofta/H&M divided
Väska/H&M acc
Boots/H&M divided
Klänning, assymetrisk/H&M trend
Pälsjacka/H&M trend
Skärp/Monki

I LÖRDAGS. Bättre bild än såhär blir det inte, så hur det ser ut under jackan lämnar jag till fantasin. HAHA. Okej den var dålig. Min bror sa "du ser ut som en tant, vad i hela fridens dagar är det som hänger där bak!". Eh tack? "DEN SKA VARA SÅ!" skrek jag tillbaka. Han har tydligen inte fattat grejen med långa längder. Jag gillar framförallt att den är transparent.

Ni bad om fler idolbilder? NI SKA FÅ fler idolbilder! Men först får ni bara säga att det här var snyggt, för jag gillar den här nya koftan.

DAGENS TIPS





Ca pris runt 50:- st

DESSA TRE har precis kommit in i butikerna och är fantastiskt bra för att ge håret volym. Schampo, balsam och sedan ett leave in som bygger upp volymen redan från rötterna. Jag har provat en hel del grejer både från vanliga butiker men så även från frisörerna och de här duger gott och väl. De håller måttet. Håll utkik efter en massa lila i hyllan och du finner produkterna direkt! Kommer såklart lägga in fler bilder från Övik.

FASHION


HÄR snackar vi fantastiskt klockrent underbart snyggt. Jag var bara tvungen att knäppa av lite bilder (där stod jag då med min nya kamera som hade laddat 30% och min gamla som hade dåligt batteri likaså! haha, bytte kortet mellan hela tiden så jag skulle få bilder på allt!) på de här två tjusiga tjejerna. Jag vill verkligen ha Linneas strumpbyxor, perfekta! Och skorna? Mums. Vad säger ni? Färgkrock? Gillas? 2011? Kom igen!

Jag och min lillebror röstade fram Minnah som snyggast, för det är hon värd.

DET HÄR ÄR MALLANBRALLAN






Shorts/Ginatricot
Skjorta/H&M trend
Boots/H&M divided (nya!)
Pälsjacka/H&M trend
Väska/Zara
Datorväska/Wedins
Halsduk/H&M acc
Örhängen/Ginatricot

Mitt i hela den här röran med idol och Örnsköldsvik och familj och resor tänkte jag bara stanna upp två sekunder och berätta lite mer om mig själv till er som är nya. Är det okej? Jag väljer att göra det i detta inlägg då jag känner att "outfiten" ovan speglar exakt mig själv och mitt sätt att klä mig. Ja, jag gillar att ta många bilder (därav mängden) och ja, jag gillar hög midja och fuskskinn och ja, bootsen sitter alltid där de ska och ja, pälsjackan följer mig som om det vore mitt eget husdjur så ja, nu vet ni det! MEN lite annat smått och gott!? Jag är galet förtjust i svampar och sockerbitar i godisform, (byter varannan vecka, men det är det som gäller nu tills vidare, återkommer med mer fakta om detta ämne! ha!) långa härliga romantiska komedier, att stressa fram och tillbaka och aldrig sitta still, njuta av ett hem som är städat och, det här är jätteviktigt, vackra vader på män. Det är läskigt men sant. Ser jag en man - tittar jag först på hans vader! HAHA. Okej. Den bjuder jag på. Dock är det väl mer ändå hans skratt, humor och pålitlighet jag värdesätter som bäst/högst. För att lämna männen en stund brukar jag med glädje läsa olika modemagasin, strosa runt i butiker på stan och dricka underbara smaksatta latte (lattes?) på waynes. Jag flyger säkert 12 gånger/år (tur & retur) då jag bara måste träffa min familj som är de bästa människorna i världen. Jag är utbildad frisör i ett år. Jag har haft körkort i snart fyra år. Jag läser böcker som om det inte fanns morgondagar. Jag följer alla möjliga kockprogram just för att jag är sämst på att laga mat (hallå, det borde väl jämna ut sig?). Jag älskar att sjunga. Jag spelar gärna piano. Jag dammsuger minst två gånger i veckan. OCH JAG ÄLSKAR LJUSROSA ROSOR UTAN TAGGAR (ifall du någon gång känner dig manad att köpa dessa till mig?!) NU UTMANAR JAG DIG DÄR DU SITTER - VEM ÄR DU?

ALLA VAR DÄR











Igår gick vi som sagt på stan i Övik och helt plötsligt var några idoler på plats i gallerian. Jag tycker det är riktigt kul att se de i verkligheten - bara för att.. på ett eller annat sätt. Att jag var 10 år äldre än genomsnittet gör som ingenting! HA!

MIN MORGON DENNA SÖNDAG.
08.16 Lämnade jag sängen och var klarvaken trots att Daniel skickade det sista messet runt två. DOCK hade jag somnat då! Ha.
08.18 Intar v-rummet. Mor skriker och frågar om det är bilderna från igår. JA skrek jag tillbaka. Vi båda satte oss framför tv:n, jag under hammarbytäcket.
08.30 Pappa kommer hem efter att ha skjutsat min bror till hockeymatch. Vi börjar då om bildvisningen. Jag berättar för fullt om alla bilder! HAHA. Energi? Ja visst.
09.30 Kommer på att jag inte alls sytt till byxorna som spruckit. Mor får rycka in och drar fram symaskinen. Pappa får springa runt och fixa nätverket.
Sedan rullade det på och jag var på flyget vid halv 1 och hemma i lägenheten strax innan kl 3. JAG ÄLSKAR ATT FLYGA. Det går så snabbt! 50 min från mark till mark, klar vy och fantastiskt härlig personal.

NU. SOLSIDAN

MITT NYA HÅR


FOLLOW ME?

MIN FAVORIT


Internet har legat nere i hela huset HELA morgonen (får ni in ett HELA till i den meningen vinner ni en miljon) därav ingen blogg MEN nu sitter jag på flygplatsen och slänger in denna bild bara för att ni ska få en tjuvtitt på vad som komma skall.. Jag tog bara 380 bilder igår. BARA.

DANIEL var såklart favoriten. Jag skriver mer sedan.

BÄSTA KVÄLLEN NÅGONSIN


Bilden togs idag, mitt på dagen

JAG TROR JAG PRECIS VARIT MED OM MITT LIVS KVÄLL. Alla gånger man varit utomlands kan slänga sig i väggen. Alla gånger man skrattar och mått gott tidigare kan slänga sig i väggen. Ikväll var kvällen med stort I. Wow! Fantastiskt bra underhållning och med min nya kamera? Fullträff. Jag hade dragit på mig lösögonfransar, en massa make och nyklippt hår, snygga kläder och (får man säga det i vårt svealand?) kände mig faktiskt ruskigt snygg - bara för att Daniel skulle få se en annan sida av Malin då hon faktiskt kan använda smink och klä sig. MEN vi hann aldrig träffas ni vet face to face för han ringde och sa att de skulle dra iväg.. DOCK ögonkontakt från scenen. Katching!

Bilder kommer. Och jag har redan börjat få mess där det står "HAN ÄR SÅ BRA.." HAN ÄR SÅ BRA. Åh vad jag är stolt.

PÅ STAN


Mallan in action, jag invigde den här. Fler bilder lägger jag in lite senare!

ÅH! JAG FINNER INGA ORD. Har varit på stan sedan tidigt imorse, först var det invigning - nyöppning utav en av galleriorna, sedan gick jag och min lillebror förbi jackandjones/veromoda där det stod att DESSA skulle vara på plats lite senare så vi väntade och helt plötsligt stod alla där. Hallå? Jag har bildbevis. Efter det, lunch, sedan mötte upp mamsen och så gick vi vidare alla tre.. i vad som skulle komma bli en evighet. Helt plötsligt tänkte jag bara "nä, nu måste jag köpa en ny kamera". Så vi intog onoff och en halvtimme senare är jag x antal tusenlappar fattigare MEN otroligt nöjd. DET BLEV DEN HÄR! Och så skriver min andra bror att han behöver en massa grejer till kylskåpet så... ica kvantum nästa. Där jag fick en lång lista på sms (vad gjorde man innan mobilen?). Det hela gick bra och vi åkte hem till hans lägenhet, lämnade allting, hem till vårt hus.. och poff. Nu sitter jag här, laddat över alla bilderna och laddar min nya kamera.. För den ska med till IKVÄLL!

Hann ni läsa allt, eller ska vi ta det igen? HA.

I BILEN IN TILL ÖVIK

SÅDÄRJA. Sitter i bilen påväg in till ÖVIK för att där gå runt på stan, luncha och även KLIPPA mig. Mitt hår ser ut som en vacker blomsterängs.. ogräs. JAG ÄR SERIÖS. Så nu får vi se, jag litar på alla duktiga frisörer här i Övik (inte i uppsala! där har jag aldrig testat! haha). Håller ni en tumme? Håll trettiofyra stycken tack! :)

Vill ni läsa någonting roligt? LÄS DETTA. Det stämmer tydligen! haha!

JAG ÄR HEMMA



src. ANDREA

IDAG BÖRJADE MIN MORGON strax innan kl 6 sedan bar det iväg till jobbet och efter det raka vägen hem för att där färdigställa packningen för att sedan ta mig till arlanda för att där boka in mig på första flyg bara för att helt enkelt komma hem. MITT ÄLSKADE ÖRNSKÖLDSVIK. MIN VACKRA FAMILJ. Jag möttes utav min far som hämtade mig så glatt sedan surrade vi hela vägen hem till huset där mor precis dukat färdigt och det luktade mat i hela huset. MEN MUMS? Min favorit också dessutom. Här trodde jag att jag var som gladast men ack nej.. FÖR DÅ KOMMER MIN ANDRA BROR HEM OCKSÅ! Ja! Det visste jag inte. Så satt vi där. Alla fem. Samlade runt ett och samma köksbord. Pratar. Skrattar så det flyger vatten ur näsan och äter så magarna spricker. Det är min familj det. Efteråt blev soffan och godis det vi sysselsatte oss med och medan jag kikade in en massa datorer - jag vill så gärna köpa en ny nu att jag nästan spricker (känns så skönt att ha sparat ihop till en egen alldeles.. SJÄLV!) - satt vi alla och tittade på PÅ SPÅRET och även LETS DANCE. Jag har världens bästa familj.

Inte nog med detta. Min överraskning är, håll i hatten, jag har fått VIPbiljetter till mig och mina bröder av världens bästa DANIEL NORBERG så imorgon sitter vi där, framför hela idolturnén och njuter med tusen vackra leenden på våra läppar! Men innan dess - nu blir det sömn (förlåt för att jag varit trög denna kväll men känns som om familjen går sjuhundrafemtioelva gånger före bloggen!)

VILKET FYND


Korsett/Linne H&M trend

Jag hittade denna kvar, i min strl, på rea - kan man bli lyckligare? Jag vet exakt hur jag vill använda toppen och i vilken kombination - men innan dess har jag troligtvis kommit på tre nya. Haha. Det är liksom så jag fungerar. Hög midja är såklart en självklarhet! Nu ska jag dra med mig väskan och resa iväg...

LACKAT





Klänning/H&M trend
Kavaj i spets/H&M trend
Boots i lack/Monki
Halsband/Av mor och far (sitter oftast runt min hals)

GODMORGON FREDAG.
Bilderna ovan - tänk att någonting så enkelt, bara kan vara så fint? Jag gillar svart. Jag gillar beige. Så om ni nu gillar färg? Då har ni kommit fel!? Nej, riktigt så är det inte, jag ska verkligen skärpa mig nu till våren då butikerna bara influeras och fylls upp av alla färger man kan tänka sig. Till och med jag blir inspirerad till tusen! Vem vill inte ha.. ALLT?

Ska packa klart det sista nu!

MIN BLOGG




Jag har funderat hela dagen vart alla besökare har kommit från och nu fick jag se att självaste FANNY har skrivit så gott om mig och min blogg. Hur glad blir man inte? Tusen tack! Det är alltid roligt att bli omskriven, kom bara ihåg att om ni lånar mina bilder MÅSTE ni länka också.

Och glöm inte: NI ÄR BÄST!
Och till alla er nya läsare: STANNA! haha.
Och en sak till: Imorgon släpper jag BOMBEN ang. vart jag ska ta vägen i helgen. Ni. Kommer. Bli. AVUNDSJUKA!

VAD SKA JAG TA PÅ MIG?





Leggings/Ginatricot
Linne med detaljer/Monki
Cardigan/H&M dam
Halsband/Av mor och far

KOFTAN.
Jag får panik. Okej att det här är ett ilandsproblem som bara den MEN jag har verkligen ingenting att ta på mig. På riktigt. Alla mina plagg har blivit så.. konstiga och knepiga, att det enda som förtillfället passar är.. LEGGINGS (bästa plagget från ovan). Dock ska jag inte börja grina för det.. jag har nämligen en annan sak att grina för och det är detta:

DAGENS NOTE TO MYSELF.
Skyndar mig hem från jobbet, stannade för att köpa en latte och fortsatte (haha, värsta rimmet! okej keep going). Sedan kände jag att, hrm, jag måste spotta. Helst nu på en gång. Så jag satte igång och samlade på mig (okej, ni som är känsliga, läs inte vidare) ett bra startmaterial för att sätta igång och sedan körde jag all in i.. tjaa.. spottet. Okej att det bara var ett vanligt spott och allt det där - men hallå - DET KOM EN MOTVIND. Och vart hamnade allt splash till spott? JO I MITT NYLLE! Men mysigt? Nej! Människan bredvid tittade lite frågande vid övergångsstället.. jag la bara på mig ett stort flin och njöt av att ha en massa malin-saliv i ansiktet. Så det kan gå.. det händer tydligen bara mig? Så alltså, vi sammanfattar. Note to myself - SPOTTA ALDRIG I MOTVIND!

RAKT ÖVER




Klänning/H&M trend
Boots/Skopunkten
Halsband/Indiska
Örhängen/Ginatricot

GODMORGON TORSDAG.
Tyvärr hann jag inte svara på alla kommentarer igår men jag försöker av hela mitt hjärta - bara så ni vet, jag gillar er! Det är andra gången jag använder klänningen och jag har nu kommit på både för- och nackdelar. MEN fortfarande ruskigt skön! Igår hade jag så förfärligt ont i huvudet att det inte ens gick att blunda när jag skulle sova så fick hälla i mig ipren, sedan gick det bättre. Tänk om jag har migrän? Tänk om det är för att mina linser är för dålig styrka? Tycker att jag har huvudvärk hela tiden nowadays.

Idag står det packning på schemat, önskar bara att jag hade världens finaste resväska att packa i.. en sådan i leo?

DETALJERNA I FOKUS

Väskan har en bra storlek och är fin i färgen. Jag hittade den på min bokhylla. Ett bra tips är att leta saker i fågelhöjd även i hemmet. Ibland finns det inte bara en massa råttor.. dammråttor såklart!

Dessa skor är riktigt bekväma för sin höjd. Jag gillar att det är en s.k. skridskosnörning som får mig att knocka Peter Forsberg, Markus Näslund och till och med Daniel Sedin på skridskobanan. Ibland saknar jag idrottslektionerna då vi spelade hockey, favoriten var när man fick låna alla skydd och man kunde ta i från kung och fosterland, slänga sig överallt och jaga puckar som om de vore vackra dyra skor från Nathalie Schuterman. Vilken glädje!

Jag visade denna outfit i ett tidigare inlägg men här ser ni mer detaljerat hur jag tagit på mig armbanden. Det som gör att kläder är så himla roligt är framförallt att man kan vara hur kreativ som helst. Nya idéer kan ploppa upp i drömmar och verkligheter. Håll tillgodo med allt du tar in och sedan, våga vara dig själv. Våga finna din stil. Då kommer du alltid ha ett leende på läpparna!

Ett enkelt halsband kan ibland vara hur fint som helst, bara en sådan där kedja som sitter där den ska lyfter plaggen. Den här hittade jag på guldfynd - såklart ska dessa vara i äkta silver!

Här visar jag inte bara frisyren utan även detaljerna på tröjan.. över axlarna. Jag gillar att t-shirten har transparenta delar inte bara framtill utan även där bak (har dock ingen bild på detta). De där örhängena har jag fått en massa fina komplimanger för - det gör mig glad!
Flätan. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: jag kommer leva i flätor denna vår/sommar. Dels för att jag tycker att det blir så flickigt och sött och dels för att det höjer värdet på hela utstyrseln så att säga. Den här vet jag faktiskt inte hur jag fick till men NÖJD? Det blev jag!

Sådär.. tänkte bara slänga in en massa detaljrika bilder då man ibland missar de fina detaljerna och istället fokuserar på helheten. MEN favoriterna från senaste tiden - de är ovan. Mitt huvud bankar till tusen, tänkte först tanken att inte ens sätta igång datorn då jag kom hem MEN jag klarade inte att hålla mig. DÄRFÖR sitter jag nu här, bänkad framför tv:n (nähä?) och tittar på matprogram efter matprogram, snart börjar ju Leila bakar!

SMYGTITT


Liten smygtitt på lite fler plagg jag införskaffat mig de senaste dagarna. Kände att jag var i behov över att bara fylla på i garderoben och nu har jag verkligen gjort det. Den senaste tiden har allt bara handlat om flygplansbiljetter och julklappar men NU var det dags att faktiskt unna sig en megashopping till sig själv. Ni får såklart bättre bild senare...

KNUT EN KNUT SA KNUT




Topp/H&M trend
Leggings/Bikbok
Kofta/H&M trend
Boots/Skopunkten

GODMORGON ONSDAG.
Mitt i veckan, lets dance par på tv:n och jag funderar över min packning till helgen. Helt galet. Det är nästan värre att packa över en helg.. än två veckor? Man vet ju inte på vilket humör man är på lördagsmorgon? Nä just det. Koftan ovan är troligtvis mitt bästa köp sedan jag flyttade till Uppsala. Den har jag levt i när isen frusit till. Oj oj. Men jag gillar det. Och knuten? Den är på sin plats igen!

HEMMA HOS MIG


Bredvid min tv, på samma bänk, står två ljusstakar, en vas med en rosa ros i, en lampa och sist men inte minst mina vackra, otroligt vackra, balskor. Kommer ni ihåg den dagen? Balen? Åh så fint (eh ja, min kunde varit bättre då det ena efter det andra hade hänt men sammanfattat, när man satt där hos frisören och då hon fixade håret och makeupen, olala). Jag hoppas verkligen ni alla var kvar och dansade för det var inte jag/vi. HAHA.

Det här kanske inte alla vet.. men jag älskar att spela piano och att sjunga. Så.. här brukar jag sitta då jag inte jobbar, inte tränar, inte shoppar, inte läser böcker, inte tittar på film och INTE bloggar. Då sitter jag här och spelar en trudelutt, gärna en massa låtar i kärlekens varma ton.

JAG TROR FAKTISKT INTE ATT JAG KLARAR MER AV DETTA PROGRAM.

PÅ LÄNGDEN


Kofta H&M 299:-

När jag ändå var på G med lite shopping i fredags slog jag till på den här långa varianten också. Den är ju perfekt i sommar och jag tänker mig den till denim, så snyggt till slitna jeansshorts. Hur skulle du matcha?

GRÅSVART


Byxa/H&M trend
Tröja/Ginatricot
Skor med skridskosnörning/Din sko
Halsband/Indiska

GODMORGON TISDAG.
Jag kunde inte somna igår för jag var så uppe i varv. Woho. Ni kommer självklart få reda på lite mer.. lite senare. Ovan är det mest lite slappt sådär, men ibland kan det enkla också vara riktigt snyggt. Åh nu måste jag skynda mig lite här...

BLIR DU INSPIRERAD?


Behöver jag säga att jag är grön av avund? Okej att min garderob är underbar men den här brudens rum är ju bara helt fantastiskt. Way to go EMMA. Det här får bli mitt nästa mål! HURRA!
Jag skulle verkligen inte ha någonting emot att äta dessa muffins som LINDA lagt ut recept på i sin blogg. Hur goda ser de inte ut att vara? Åh det bara vattnas i min mun. GE MIG NU!

Känner du att du fortfarande har lite kronor kvar i plånboken såhär innan lön tycker jag att du ska ta dig en titt i ELINS bloppis. Här kan man verkligen fynda fina grejer. Min favorit är tröjan ovan! KLOCKREN!
Jag vill också vara i värmen och titta på tjusiga bröllop på stränderna såsom finaste SANDRA gör. Se så vackert hjärtat är, eller rättare sagt: Tänk att bara få vara kär? FINNS DET TID?

Åh det finns så fina saker alla är med om i denna bloggvärld. Jag blir så inspirerad. Att driva en blogg ska inte vara någonting man känner att man MÅSTE göra utan faktiskt att man gör det för att det är det bästa som finns. För det är just det det är. Sedan att man får tusentals härliga kommentarer är faktiskt bara en bonus - men - en perfekt sådan. NI ÄR UNDERBARAST!

BUDGETALTERNATIVET


Jag har hittat vårens och sommarens kavaj - i vit färg. Passformen är perfekt och längden likaså. Jag vill verkligen inte lägga ut en massa pengar på ett plagg som kanske inte kommer användas var dag då det är en svår färg att bära upp - DÄRFÖR köpte jag denna, från H&M, för 199:-. HELT OKEJ VA?

SVART




Lackleggings (nästan som byxa)/Ginatricot
Skjorta/H&M trend
Boots/Skopunkten
Halsband/Av mor och far

GODMORGON MÅNDAG.
Alltså, jag mår illa. Saken är den att jag igår åt två popcornpåsar. Okej. Den första gick helt okej och allt var perfekt sedan så den andra gick givetvis bra den med till dess att jag såg det: utgångsdatumet var i mars 2009. HALLÅ? Hur kunde jag för det första ha kvar den? Hur kunde jag för det andra bara äta allt som om det inte var någonting fel alls? Ehrm, det var inte bra. Borde jag vara sjuk nu? Eller det kanske inte är så farligt som kött/kyckling? Tragiskt ändå. I nästa inlägg kommer ett fint shoppingtips upp. Jag har varit i farten... igen.

NYTÄNK




Väska/H&M acc
Boots i brun färg/Skopunkten
Polotröja/H&M dam
Byxa/Monki
Armband/H&M acc

Här har jag på mig armbanden som jag hittade bland alla ting i lägenheten. Dock är de bara med på bild då de är gigantiskt stora. Jag gillar sättet att matcha de på - över tröjan. Oftast brukar man använda armband längst ner vid handlederna men vem har sagt att det är skrivet i sten? NEJ just det. Tänk om. Tänk nytt. Jag har även på mig de bruna bootsen istället för de som jag alltid har i svart OCH jag tog fram en väska från gömmorna. Enjoy!

Var på en himla trevlig fikastund idag med en fantastiskt härlig man som jag känt i år och dag. Jag kommer fortfarande ihåg då han var ruskigt kär i min bästa vän (han var då 18 år - nu 26år) och backade in i deras buskage med bilen FRAMFÖR hennes pappa som stod i fönstret och skrattade. HAHA. Vilken syn. Tack för träffen!

NYTT PÅ HYLLAN

De här skorna är alltså de jag skrev om igår och ni förstår varför jag gillar de va? Sulan under är så pass suverän att man INTE halkar utomhus - hur bra? Och priset? 299:-. Och butiken? H&M såklart. De kommer användas till dess att klackarna är borta. På riktigt.

Nu blir det fika med mr F på stan. Det var på tok för längesedan :)

HÅRET PÅ SIDAN



Byxa/H&M trend
Tröja/H&M trend
Väska/H&M acc
Boots/Skopunkten

GODMORGON SÖNDAG.
Den här tröjan har en fantastiskt bra historia - eller det beror på hur man ser det. Den dagen den blev min kostade den 100kr (nedsatt från 400kr). Sedan använde jag den flera gånger under sommaren och likaså in på hösten. Där hände en sak som fick min tröja att bli två delar. Sedan var jag bara tvungen att klippa bort den andra axelvadden också. Jaha, nu har jag en tröja men dock inga axelvaddar, fungerar super ändå. Den är verkligen hur skön som helst.

Tyvärr blev det dåligt med bloggning igår då blogg.se krånglade men nu ser jag att det är på G igen.

I INKORGEN


Tidigare fick jag ett mail angående vad som komma skall och nu ikväll skickades inbjudan ut. Jag talar förstås om Norrlands Största Bloggfest. Hur kul på en skala? Jag tror det blir toppen och de fina tjejerna som anordnar detta är ANNA & THEREZ. Tack snälla! Vi ses där?

THE CLOSET

Jag kommer aldrig ångra att jag gjorde ett rum till mina kläder...

... och jag kommer aldrig ångra att min far satte upp skohyllor från golv till tak. TACK!

LIGHT PINK



Tröja med markerade axlar/H&M trend
Byxa/Ginatricot
Boots/Skopunkten

Åh hörrni. Jag har köpt ett par nya skor, eller rättare sagt boots. Ja. Ni läser rätt. Dessa är alltså mina FJÄRDE boots som ser exakt likadana ut som mina tidigare tre. Varför jag köpt nya? Jo, de andra lever om som om det vore femte världskriget - utan att överdriva. Hela Uppsalas grus är samlat i två klumpar och åker fram och tillbaka inuti mina klackar. Mysigt? Nej. Så jag valde att köpa ett par nya igår - men vet ni vad? - dessa är tio gånger skönare än de jag tidigare haft + tio gånger stabilare + tio gånger bättre sula. Det kallar jag ett KLIPP!

FIXA DINA NAGLAR I VÅR


Jag önskar verkligen att även jag kunde göra såhär vackra och fina naglar som min vän SOFIA gjort. De är helt enkelt perfekta. Anledningen till att jag inte gör någonting liknande är troligtvis för att de skulle gå sönder - redan dagen efter. MEN de här sitter fortfarande och är riktigt riktigt snygga. Gissa om hennes leende sken igenom när naglarna var klara? OM de gjorde :)

Sedan tog SOFIA upp denna och tipsade mig om en jättebra olja för nagelbanden. Den här burken kan du smörja in rakt över hela naglarna. Dagens tips blir alltså att slänga allt vad nagelbandskrämer är och istället satsa stort på en sådan här flaska för tro mig - det gjorde underverk redan samma dag jag provade.

GODMORGON.
Jag kickstartar denna lördag med bästa tips och lite tvtittande. Mysigt. Direkt när jag slog upp mina blå insåg jag två saker jag glömde göra igår - tråkigt då jag kommer tänka på det ända till på måndag. Åh, men ska försöka släppa och tänka på något glatt.. som tillexempel att byta dammsugarpåse - HURRA!

ARMBANDEN


Dessa två låg med prislapparna på här hemma i en låda med stängt lock. Snacka om ett stort misstag. Jag tog genast på mig de och matchade snyggt till min fina polotröja, fick en liten ny idé. Såklart ska ni få se!

NU GÖR JAG HELG.

METALLIC





Klänning i sammet/Monki
Boots/Skopunkten
Halsband/Av mor och far

GODMORGON FREDAG.
Min klänning ovan är så enkel - men ändå så snygg. Jag gillar plagg som framhäver enkelhet på ett bra sätt, det ska inte se ut som om man bara tog ett plagg från golvet och - färdig! Nej. Denna är fin i sin form då den är slapp och skön i materialet, och jag bär gärna mitt halsband var och varannan dag. Det är så otroligt fint!

SLÄNG IN DATORN BARA




Jag har länge varit på jakt efter den perfekta datorväskan och skulle verkligen kunna göra precis allting för den här väskan MEN känner att jag hellre lägger lite pengar på annat, inte sant? Så jag tog tag i saken och tittade runt lite här hemma och visst hittade jag en passande väska? Att gå runt i min lägenhet är som att shoppa i butiker - jag har nämligen allt jag behöver och mer däröver - utan att jag vet om det!

Det enda jag saknar är en macbook air - och den ska jag bara ha!

I SOMMAR VILL JAG HA


Bild: EMSEDGE

Hörrni, det finns så otroligt många fina bloggar, så otroligt många fina kollage och så otroligt mycket fina kläder i denna tid så jag vet inte hur jag ska hinna med att svänga på mina ögon. Har inte ni problem? Man vill liksom få in ALLT i skallen på en och samma gång? Ja! Detta kollage har jag hittat hos fina EMMA (som förövrigt har en helt otroligt bra blogg där hon visar massor med tips och fina bilder) och det beskriver verkligen min stil i sommar, helt fantastiskt bra. Samtliga plagg hittar ni på H&M såklart.

Annars har min dag varit helt perfekt och det löste sig rätt så bra med linsen i ögat ;)

POLOTRÖJAN




Shorts i fuskskinn/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Polotröja/H&M dam
Fjädrar/H&M acc
Armband/H&M acc

GODMORGON TORSDAG.
Samma gamla vanliga vana på morgnarna och sedan pang. Japp. Mascara på linsen. Hallå? Vad är det med mig? Nu har jag försökt få bort det i en halvtimme, hällt över linsvätska och liknande och vad händer? Jo det har satt sig på pupillen. Välkommen Malin, piraten, Rönnquist! För ja, jag får nog ha en ögonlapp idag! Jag gillar "dagens" ovan.. om jag får säga det själv.

ORANGE FÄRG I FOKUS


Jag matchar gärna mina fjädrar i öronen till fina naglar i nyansen orange

GODKVÄLL.
Sitter vid datorn för första gången idag och låter mina ögon.. falla. Här snackar vi trötthet på HÖG nivå, MEN är tvungen att titta klart på tv:n innan jag packar ihop för dagen :) Förresten ni såg väl mästerkockarna? Jag säger som jag sa förra veckan - fantastiskt bra helt enkelt. Vad gjorde vi innan detta? Däremot kan sommar i sverige kasta sig i soptunnan, nästan på en gång.

DU MIN VACKRA SNÖ



Bilderna är tagna för ca 1 vecka sedan

VART TOG ALL SNÖ VÄGEN?
Såhär såg det alltså ut när jag möttes utav snön en vacker morgon, NU är det så mycket slask och pölar att man får leka "inte nudda vatten" på väg till jobbet. Okej, jag gillar inte snön, men nu vill jag hellre ha snö och vitt än trist och mörkt - för det är precis så, det blir mycket mycket mörkare på morgnar som kvällar. Tråkigt. GE MIG SNÖ! (sedan vill jag ha 25 plusgrader och sol tack!)

BLÅTIRAN



Isadora ögonskuggor, GOLDEN SEA 42

Jag är inte den som visar smink&skönhet alltför ofta i min blogg men den här gången vill jag slå ett slag för dessa färger. Så otroligt fint i vår/sommar. Vågar du satsa hårt på det blå runt ögonen? Eller ser det omänskligt ut? Jag tycker man ska våga och testa nya saker i livet, det kan ju inte bli mer än fel? Right?

VIDA BYXAN






Jeans/H&M dam
Boots/Skopunkten
Jeansskjorta/H&M divided
Tröja/H&M trend
Örhängen/H&M acc

GODMORGON ONSDAG.
Jag börjar dagen med ett leende. Idag känns det toppen med andra ord, la mig i tid igår och det kan ha bidragit med mycket :) Det som stör mig är att jag verkligen inte har någon lust att klä mig i olika snygga outfits. Vart har inspirationen tagit vägen? Jag som läser olika bloggar dagligen har tappat stinget - totalt. Ingenting vill passa i min garderob... tråkigt. MEN vi ska inte deppa ihop utan istället shoppa nya plagg? YES! Förresten, nu upp till er, vad tycker ni om den vida byxan? Lite somrigt va?

MILAN MENS FASHIONWEEK


Src. HÄR

UTE PÅ VIFT. De jordnära tonerna i plaggen ger ett avslappnat intryck men samtidigt känns hela klädseln väldigt genomtänkt. Jackan är klockren och då den är armyinspirerad får den oss kvinnor att fundera: vart är han påväg? Till en visning? Eller kanske tågluffen genom Europa? Mystik är romantik! Jag vill fortsätta med att ge ett slag för frisyren, gillar när det är kortare på sidorna sådär...


Src. HÄR

STRIKT ELEGANT. Sedan finns det även motsatsen, den där kalla looken med raka linjer och fina snitt. Jag har snöat in mig på en hel del gråa nyanser denna vår (för männen!) och jag tror verkligen att det kommer slå igenom. Pluspoäng för den fina skjortan som syns vid kragen under tröjan. Pluspoäng två för den vackra jackan med sned dragkedja. Stort minuspoäng för... "handväskan"? Tro mig, jag gillar mycket, men när män börjar använda väskor som kvinnor gör.. kjolar som kvinnor gör.. smink som kvinnor gör.. börjar jag grina!

Ni har väl inte missat att det precis varit FASHIONWEEK för männen? Såklart finns det en hel del godbitar att inspireras av men de jag vill börja med är dessa två ovan, inte tagna på catwalken - oftast är det som bäst!

DROTTNINGGATAN






I fredags promenerade jag på Drottninggatan på förmiddagen och jobbade hemma i Uppsala på eftermiddagen. BRA kombo!

LESS IS MORE


Örhängen från H&M 39,50:-

Jag gillar uttrycket less is more och dessa saker får allt oftare plats i min öron. De är perfekta - dock inte äkta - men det gör som ingenting huvudsaken det man köper används flitigt (det har blivit mitt nya motto!).

SPETS & LEOPARD




Boots/Skopunkten
Byxa/Ginatricot
Linne/Ginatricot
Mössa/H&M divided

GODMORGON TISDAG.
Okej att man inte använder mössa & linne och allra minst ett sådant KORT linne - men jag ville bara testa lite framför spegeln, känns som om det blandades vinter och sommar direkt. Mössan är en av mina favoriter då det kommer till användas på huvudet. Mitt linne i spets är egentligen en body som jag klippt av för att få till den där visa-magen-känslan och det kommer jag leva i i sommar.. troligen. Vågar ni också visa magen? Eller känns det för uttjatat?

MIN STORA FETA VÄSKA


När håret är allt annat än hanterbart är en tofs ett bra alternativ, här körde jag en på sniskan... och till och med åt fel håll!

Såhär ser alltså min väska ut som jag lever i förtillfället. Den innehåller precis ALLT och lite till, ni vet sådana saker man absolut inte behöver ha med sig men som gör att ens armar värker dagligen utav dess tyngd. Bra Malin.. det är tillåtet att rensa? Annars är jag så fantastiskt glad att jag bara springer runt och letar saker som jag aldrig hittar och tar av mig linserna, glömmer glasögonen och ser absolut.. NADA. Men det gör som ingenting.. för jag är lyckligast i världen. Hurra på den!

JAG LANDADE BLAND MOLNEN


Om man säger såhär: att ta körkort var lycka, jag antar att giftermål är lycka också, att ha det jobb jag har just nu är lycka, men hallå... DET HÄR ÄR LYCKA PÅ HÖG NIVÅ! Åh, tack tack tack tack. Hur kunde jag vinna?

Ringde såklart mamsen och berättade och hon skrek och sa att det var tur att hon satt ner, jag instämmer totalt!

HEMMA HOS MIG


Åh, kanske favoritböcker? Jag gillar att de har fina färger på omslagen.

Jag lever bland mina skor och har hyllor från golv till tak.

Lite småsaker i hemmet så länge. Är det någonting ni vill se mer av? Fråga!

VIT OCH SVART





Kjol/H&M divided
Skjorta/Ginatricot
Nagellack/H&M
Klocka/Av mor&far
Boots/Skopunkten

Det är en sak som jag hållit utanför bloggen och inte berättat för er - men det händer idag OCH ingen kan vara mer glad än vad jag är just nu. Det här är precis vad jag vill. En vacker dag kommer jag även berätta om det här men just nu känner jag att ni bara får veta.. A - inte B. Spännande! Enligt ovan känner jag mig som en servitris - haha! Men svart och vitt fungerar ALLTID!

LJUSA JEANSSHORTS PÅ VINTERN



Skor/H&M
Shorts/H&M divided
Tröja/Ginatricot
Väska/Zara

Är det bara jag som verkligen H A T A R vinterns tider när det kommer till.. håret? Man kan ALDRIG ha utsläppt för då fastnar det på precis ALLA kläder, väggar, människor.. överallt. Det är så elektriskt att jag ger stötar på allt levande jag ser, tyvärr. Men nu ska vi inte gräva ner oss i håret (eh, H A T A R ni också att det ligger hår i varenda liten vrå hemma?) utan fokusera på en film som jag verkligen verkligen tycker om. Ja, jag växer aldrig ifrån det. En prinsessas dagbok. På tv4plus. Det gillas.

FÖRRESTEN, NI SÅG VÄL SOLSIDAN? (;

GULD OCH SVART



Jag matchar gärna mina fina skor från H&M med den fantastiskt snygga väskan från Zara. Chanel look-a-like?

GISSA VÄSKAN?


src, esmeralda

src, me

LIKA SOM BÄR? Här snackar vi EXAKT PÅ SÖMMEN likadana, nästintill. Min väska, som jag köpte för två år sedan, kommer ifrån h&m trend och är i äkta läder, kostade 599:-. Esmeralda köpte sin på Åhlens.. för 149:-. Hallå? Varför tänkte jag inte på det sisådär två år tidigare?

Om inte annat, så är båda två fantastiskt snygga!

MONOKROMT



Tröja/Ginatricot
Leggings med knäkuddar/H&M trend
Boots/Skopunkten
Väska/H&M acc

NOTES TO MYSELF.
1. Klacka om alla mina boots, klackarna har spruckit och detta har gett ett resultat av att grus kommer in i klacken och tillsammans bildar all grus världens vackraste maracas... not!
2. Börja använda och göra åtminstone 2 olika frisyrer/vecka. Det borde man väl ändå klara av?

GODMORGON SÖNDAG.
Hade svårt att ta mig upp idag då det var så varmt och skönt under täcket MEN nu är jag på benen, duschad och sitter framför nyhetsmorgon där de intervjuar och snackar om Solsidan. Hur laddad är man inte? Så otroligt kul! Bornebusch kan vara den vackraste kvinnan i världen... Nu åter till bilderna, jag har tidigare skrivit om monokromt mode och alla kanske inte riktigt vet vad det innebär? Det är alltså när alla plaggen har samma färg i outfiten, såsom jag har ovan i beige färg (dock har jag svart som accentfärg, hade varit fint med beige även på skor också!). Gillar ni det monokroma?

MITT BETYG FRÅN ÅRETS ELLEGALA

src. STUREPLAN

1. CECILIA BLANKENS Den här outfiten tycker jag kammade hem hela galan. Wow. Den skriker Malin (nej det gör den inte alls men jag önskar verkligen det!) och det som utmärker sig är en beige ton som bas sedan en massa svarta i accessoarerna. Klumpiga skor är A och O, likaså den fina väskan MEN frisyren - den är bara klockren. Luggen delar sig lite sådär nonchalant och längden är prima, färgen likaså. 10 av 10.
2. DANIEL LINDSTRÖM Egentligen tycker jag att alla män var mer eller mindre likadana MEN det som gör att den här klädseln sticker ut är framförallt längden på byxorna. Jag älskar att även männen kan få till det utan att snava på VANHEDENS fula benslut. Skorna framhävs väldigt snyggt då byxan avsmalnar nedåt. I övrigt är svart och vitt fint ihop och hans tredagarsstubb är pricken över i:et.
3. KARIN SÖDERLIND Här har vi Dagmardonnan i egen hög person. Klumpiga klackar även här som gör hela looken. Jag, som älskar beige färg ni vet, föredrar både byxan och kavajen precis som de är - sådär lite "hängiga". I vår kommer den där klassiska Volym-upptill-tajt-nedtill eller Tajt-upptill-volym-nedtill vara som bortblåst då det faktiskt är tillåtet att (håll i hatten) ha volym på båda delarna. Jag gillar det skarpt!
4. MARCUS SCHENKENBERG Stekaren i egen hög person måste såklart få en plats han också för ja, han har lyckats. Svart all over är minst lika snyggt på män som kvinnor. De blanka partierna vid sömmarna skapar fina kontraster till kostymen i allmänhet och en sak som jag fastnade för i bilden är att skorna faktiskt inte alls är sådär spetsiga som alla männens skor brukar vara. Våga gå mot strömmen. Våga runda skor!

Hela dagen har jag gått och funderat på vem som skulle vara finast på galan, vilka som skulle vinna alla priser och vad som egentligen hände på efterfesten.. well, jag är lite missnöjd då jag inte alls tycker att vissa looker ens hör hemma på ELLE-GALAN. Det händer 1 gång per år, varför klär man då inte upp sig in i minsta detalj? Ibland ser allt bara så ledigt/casual ut. Min åsikt såklart. Men vad är er?

DEL 1 DEL 2 DEL 3


Var får du din inspiration ifrån?
Med tanke på att jag har det yrke jag har kommer mycket inspiration från mitt jobb annars är det framförallt bloggar och modemagasin som påverkar mig. MEN, detta måste tilläggas, min garderob kan också inspirera till mycket, har ju köpt en massa plagg under åren och helt plötsligt kommer man på nya kombinationer. Det är finfint! Vilken är din främsta stilikon? Frida Fahrman. Hon har klockrena outfits, hon kan exakt allt om allt hon gör och hon känns så jordnära. Stilikoner är för mig en människa som klär sig snyggt och ÄVEN har ett leende på läpparna (hallå, hur roligt är det egentligen att titta på fru beckham? eller? har jag fel?) Hur har du fått till en så bra garderob? haha :D Den här frågan har ju en grund i mitt modeintresse från 1 års åldern. Jag har alltid varit intresserad av hur jag ser ut och vad jag klär mig i. Jag glömmer aldrig de gånger man verkligen krigade sig fram på JC:s rea för att hitta de perfekta kläderna. Åldern? Jag var 7 år. Don't judge me. hur ser din kommande sommar ut? Hjälp! Jag vet inte ens hur min kommande vecka ser ut, okej skämt o sido.. men jag hoppas på en resa i sommar. För ett halvår sedan spenderade jag hela min semester hemma i Övik och det var fantastiskt men nu känner jag för utlandet OCH alla tips är välkomna? Annars är jag inte alls mycket för festivaler. Det värsta jag vet är att gå på toaletten BORTA och att INTE kunna duscha och att SOVA i tält. Känns som om jag inte ens borde se en skylt till en bra festival? Jag som inte ens kan kissa hos grannen? om du fick bo vart du vill, vart skulle det vara då? Oj. Jag skulle vilja prova på lite nytt. Kanske Malmö? Göteborg? Eller någon annan kuststad. Är så fantastiskt trött på att inte ha närhet till havet.. det som jag alltid haft. MEN jag älskar mitt Uppsala och trivs utmärkt. Hur gammal är du? :) Är 22 glada år fyllda. Snart är man pensionär. Ålderskris? JA! Vad har du gjort för att få så många fina läsare som följer din blogg? :) Oj. Det här vet jag faktiskt inte. Jag är alltid mig själv och jag hoppas att bloggen förmedlar det till er också! Man ska bjuda på sig själv och sina idéer, då kommer man långt.. tror jag! Det absolut värsta jag vet är när människor härmar andra. Jag själv har varit med om det och skillnaden mellan att härmas och att bli inspirerad av är hårfin MEN förekommer det för ofta.. det blir så tråkigt i längden. Hitta din egen stil! vad jobbar/pluggar du med? Jag jobbar på H&M, pluggar ingenting. hur stor lägenhet har du? Den är 45 kvm och helt perfekt! hur stor är garderoben? Ett rum stort, vet ej hur många kvm men den passar där den är helt enkelt :) En walk in closet. vad tror du kommer vara stor inom modet i vår? Jag tror, som jag skrev i ett tidigare inlägg, MYCKET på fina färger. Jag själv kommer satsa på cerise gärna i monokromt. har du någon pojkvän? Nej, och om jag ska vara ärlig känner jag just nu att jag ej har tid. MEN tänk om han står bortom hörnet? Vem vet? vilken är din absoluta favoritdesigner? Jag fullkomligt älskar ACNE's plagg, i allt de gör och deras utseende, dock har jag inte mycket därifrån men skulle gärna vilja :) Om det inte känns allt för privat så är jag mycket intresserad av att höra lite mer om din tro. Varför tror du? Vad tror du? Religion, vad är det? Ja, lite bara så där tanker på det hela.. If you don't mind. Jag tror för att jag själv har blivit bevisad över att det faktiskt finns en Gud i denna värld (bakgrund: när jag var sisådär 7-8 hade min lillebror en ständigt återkommande ont-i-öronen-värk som aldrig verkade ge med sig, han är två år yngre, så mina föräldrar tog med honom till en läkare som sa att det fanns ingen annan utväg än att han absolut skulle opereras omedelbart eftersom de inte sett någonting liknande, så vi alla tänkte att han inte alls skulle behöva genomgå en sådan operation vid en så liten ålder och vi började be för honom, överallt, i kyrkan, hemma, you know, en vecka senare då operationen skulle äga rum och läkaren var redo med alla verktyg.. såg de bara.. inget fel. INGET FEL. Allt var liksom.. som det skulle vara. Han kunde inte operera, för min lillebror var frisk. Allt som behövdes var 7 dagar och en fantastiskt bra Gud. Så ja, jag tror inte. Jag VET! Jag är så otroligt tacksam över att ha fått växa upp i en troende familj, det är absolut någonting jag är mest stolt över och absolut INGENTING som jag skäms över. Jag tycker mer synd om de som inte fått möta Gud. Så var det sagt! Favoritartist/band? Om jag måste säga en artist får det bli.. EMD. Ja, jag är en tönt, men det var det första jag tänkte på just här och nu. Haha. Så den bjuder jag på, älskar när personer sjunger i olika stämmor tillsammans, rysningar. vilka är det absoluta favoritbloggar? :) FRIDA FAHRMAN, ELIN KLING OCH CAROLINE BLOMST. Varför flyttade du ifrån Örnsköldsvik? Jag kände att jag behövde komma ut i vida världen och se någonting annat, ibland blir man så trygg i det sätt man lever att man behöver nya utmaningar. Gjorde jag rätt? Det vet jag icke. Men mår jag bra? Fantastiskt. Vilken ålder tycker du är lämpligt att skaffa familj i? Jag tycker det är lämpligt när två personer är mogna och kan ta ansvar med bra boende och ekonomi. Åldern har absolut ingen betydelse. Hade jag haft en man idag hade jag mer än gärna skaffat familj! vilka serier följer du? Framförallt Gossip girl och One tree hill. MEN nu kommer Solsidan och Cougar town och allt det andra ta en massa tid också :) skäms du eller är du stolt över att komma från Ö-vik? Fantastiskt stolt över det. Övik är en av de finaste städerna jag varit i med dess fina hamn och fräscha natur (hallå, här utanför kan det ligga sopor på gatan!). Övik är mitt hem, det är min barndom, det är allt jag ÄR och det kommer det ALLTID att vara. Hur kan du och din mamma ha en sån bra relation, hur har ni byggt upp den? för det verkar som ni kan prata om allt. :) Vi kan verkligen prata om allt. Händer det mig någonting positivt eller negativt så är mamma den första jag tänker på för att få skrika ut mina känslor. Min mor och även min far har alltid satt oss barn först och jag tror det är en bra grund till en bra relation. Jag vet faktiskt inte vad själva "orsaken" är men fantastiskt härligt! ditt bästa tips för dagar när inga kläder passar och håret bara är fel. vad gör man då? Håret? Upp i en tofs! Kläderna? Strumpbyxor och klänning eller leggings och en tröja. Funkar perfekt! Ett par boots istället för converse och voilá. Done! Vad tycker du om HM's vårnyheter? Jag måste säga att jag är ganska så besviken på utbudet? Har varit mycket roligare att bläddra i katalogen andra år? NEJ MEN HALLÅ! Jag tycker att det var hur kul som helst att lägga sig i sängen och bläddra. Såklart kommer det mycket mycket mycket mer i butik men jag fastnade framförallt för herrmodet i katalogen i år. Favoritbok? Elsas värld, jag tycker helt ärligt att den toppar den första boken, den toppar de senaste 10 jag läst och alla de andra också! Favoritförfattare:D DENISE RUDBERG. Hon skriver med en sådan harmoni och humor. När jag läser en bok vill jag se alla ställen och personer framför mig, hon fångar läsaren direkt efter första sidan. Då har man lyckats! Vad tar du på dig en dag när du har zero inspo? Åh känner att jag precis svarat på den frågan! Hur gammal är du? 22 år :) har du en pojkvän? Nej! när fick du din första pojkvän? När jag var 16 år gammal (ja det var gammalt, hade knappt hållit en kille i handen innan!) och jag saknar honom varje dag. hur gammal var du då? ehrm, 16!? haha. hur lång är du? 175 långa cm hur var du när du var mindre? Jag hade höga krav på mig själv och var ordentlig, sölade och smulade aldrig ner och kom ihåg precis allt jag behövde komma ihåg! kan du inte lägga upp bilder från när du var yngre? Såklart kan jag göra det! Håll utkik i bloggen! Var i Sverige bor du? Nu bor jag i Uppsala Har du någon favoritaffär? Min favorit är H&M. Alltid. Vad använder du för smink och hur sminkar du dig? Jag kan lägga in ett inlägg mer djupgående om detta om ni vill? Annars är det mest foundation, concealer och mascara. Tyvärr. Använder du någon hudprodukt? I så fall vilken/vilka? Förlåt.. men nej. Jag använder inte ens remover. HAHA! varför skaffade du blogg får bli min fråga i frågestudnden =) Från början var det mest att få skriva av mig, skriva en sorts dagbok. Om man läser i mitt arkiv kan man se allt om kärleken, vardagen och livet i allmänhet. Jag gillar att jag haft den här bloggen så länge och kan tänka tillbaka på olika situationer jag beskrivit. MEN NU är det såklart för att få inspirera er på bästa tänkbara sätt! Hur lång är du? Hur mycket väger du? Jag är 175 cm och väger alldeles för lite.. just nu. Jag vill inte skriva det, för det skulle inte göra mig till "rätt" förebild så att säga. vilken HM butik jobbar du i? Butiken i Uppsala (en av dem!) hur gammal är du och hur länge har du jobbat på HM^^ kram Jag är 22 år gammal och har jobbat inom H&M sedan 2007. Vad gick för linje på gymnasiet? Första året började jag på frisörprogrammet, hur roligt som helst men verkligen ingenting för mig. Kände att jag ville PLUGGA mer när jag pluggade och hellre läsa andra ämnen. Så jag bytte till Samhällsprogrammet inriktning ekonomi och blev såld direkt. Helt underbart med alla bokslut och redovisningar, budgetprojekt och ekonomiprov i 6 timmar.. Ja! Vi satt och skrev så händerna hoppade av! Vad var ditt favoritämne? Svenska men även Matematik. Jag älskar att skriva och att räkna! Även, om jag får tillägga ett till.. geografi. Mitt intresse för kartor började när jag gick i miniettan och ville (tjatade på mina lärare och tillslut gick det igenom) göra en massa forskningar om sveriges landskap. Hallå. Jag var 7 år. Tänk om man hade en sådan energi nu? Vad hade du för betyg? Jag hade 6 st VG när jag gick ut högstadiet och 19,2 vid gymnasiet (vet inte hur många VG det var.. resterande MVG) jag ångrar dock att jag mer satt och kysste min pojkvän än att plugga under lektionerna mitt sista år! Hade jag varit mer medveten kanske det blivit 20.0? Favoritresemål? Jag önskar mig en resa till NEWYORK tack! Hur klär du dig i vår? Det kommer bli lite mönster och mer enfärgade plagg. Jag har gärna pumps i beige färg och en fin fin väska. Våren innebär snygga sockar och söta små klänningar! Det här blir toppen! Om du endast får köpa fem saker i vår vad blir det? Pumps, väska, rosa klänning, snygg bikini och en.. HATT! Favoritfilm? Sommaren med Göran, slå den filmen och jag blir din! Favoritgodis? Allt som har med lösvikt att göra. Köper det jämt. Min senaste favorit, som jag precis stött på är COCOSKOLA! AAAH, jag måste ha den nu tack! Det vattnas i munnen... Hur ofta tränar du? Alla dagar jag hinner.. vilket brukar bli... alla! Då jag alltid prioriterar det! Favoritträning? Gym! Kommer alltid att vara.. Jag är ingen hejare på det där med... jogging? du är så himlahimla bra :) MEN DU KAN VARA BRA! :) det här är en sak jag undrat ganska länge, och det är en fråga till dig OM det är så att du jobbar på H&M som jag har fått för mig att du gör - dom som jobbar på H&M, har dom alltid kläder från H&M på sig? Nej! Men jag har oftast det då jag mestadels köper därifrån. Däremot kan man nästan vända frågan och säga att de som jobbar på ica? Köper de aldrig mat från... coop? Haha, så nej. och sen kan eftersom vi är från samma stad så kan jag inte låta bli att undra över vad du tycker om övik? Övik är föralltid i mitt hjärta men jag vill absolut inte bo där! Fin stad, bra människor och ett relativt bra shoppingutbud. FYRA gallerior, det är ju mer än här! Hur lång är du och hur mycket väger du? Se ovan. Är h&m en trevlig arbetsplats? Tycker alla dom flesta som jobbar där är så bittra:( Det är den bästa arbetsplatsen i världen. Alla är underbara och att du fått det intrycket.. gör mig ledsen! Den bittra kanske bara hade en endaste dålig dag?! Och dåliga dagar.. det får väl alla ha!? :) Men åå vilken rolig bild, då kommer min fråga hur gör du den =)? Haha, tack sötnöt! Jag fixade i photoshop! Ibland kan även jag! Klicka runt lite.. för jag kommer inte ihåg just nu :P skulle du kunna tänka dig att vara med i t.ex let's dance? MEN VA!? Jag är ju bambi på hal is. Jag skulle falla efter första snurren! Okej, såklart vill jag vara med, men då bara för all uppmärksamhet ;)

Puh, sisådär 1000 timmar senare har jag nu svarat klart på alla frågor. Hoppas det blev till belåtenhet :) Jag tänkte först publicera i omgångar men, det skulle bara bli så långtråkigt att få vänta på "sitt" svar så nej. Jag går emot alla andra bloggar och gör ett endaste stort inlägg istället!


I DETALJ

Flätat som sitter i midjehöjd

Ljusa jeans i bootcut modell

Jag provade på en ny variant, bara för att testa, de vida benen. Vill ni se?

LIKADANA?




Shorts i sammet/H&M divided
Boots/Skopunkten
Stickad tröja/H&M trend
Pälsjacka/H&M trend
Väska/H&M acc

GODMORGON LÖRDAG.
Jag insåg precis att de här två senaste dagens påminner om varandra men jag öser på nu då jag vill komma ikapp (som vanligt). Barnprogram på tv:n och svaren till frågestunden nedan kommer in senare under dagen då jag har tid att sätta mig ner och svara (därför får ni gärna fortsätta ställa frågor, jag drar över rutan med ett streck då det är stopp!). Började den här bästa lördagen med att tappa ut min foundation i handfatet - jag tror att man kan börja en lördag på ett bättre sätt.. jag vet.

INTE ALLS IDAG




Svarta leggings i sammet/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Tröja/H&M dam

Om ni var i mina skor, skulle ni också vara halvt trötta just förtillfället. Min dag har sett ut som sådan att jag klev upp och åkte till Stockholm för möte hela förmiddagen, sedan lunch, efter det hem igen, sedan jobb i Uppsala OCH efter det köpte jag med mig hela godissortimentet för att bänka mig framför Let's dance. Hallå. Tv är ju det bästa som finns? Under min fantastiska dag (ja, jag har haft det toppen - mitt leende sträcktes från norr till syd i Stockholm) har jag längtat efter att slå igång "Sommaren med Göran" men just nu känner jag mig bara trött. Vi får la se..

Imorgon kommer jag att lägga in alla svar på frågorna nedan och jag har bara en sak att tillägga: WOW! Hur kommer ni på allt!? Vad förväntar ni er nu av mig? Hur ska jag någonsin kunna komma på lite käcka svar? Det här tål att tänkas på. Imorgon var det ja.

FRÅGESTUND FRÅGESTUND


Jag gillar ju er kära läsare och det är därför jag gör sådana här stunder där man faktiskt får fråga exakt vad man vill. Du behöver som läsare inte skriva namn utan får vara anonym. Jag kommer svara på alla frågor så ärligt jag bara kan, av hela mitt hjärta - om det inte innebär kränkande saker. De frågor som jag ej besvarat sedan tidigare inlägg kan komma besvaras i detta sammanhang. KÖR HÅRT!

TACK FÖR ALLA ERA FINA FRÅGOR! DET KOMMER FLER STUNDER. LOVAR. RESULTATET FINNS HÄR!

MINA MANLIGA FAVORITER


1. Skorna. Egentligen behöver det inte vara så svårt för killar, jag menar, ett par converse och sedan är det kirrat MEN jag fastnade för dessa. Snygg modell, fina färger och jag gillar att snörningen är i fokus.
2. Tshirten. En sliten sådan med mycket urringning och fina färger är ett riktigt kap. Nyckelbenen ska framträdas på allra bästa sätt. Satsa på en i kleinblått och du är helrätt!
3. Stickade koftan. Hallå? Vilken tjej vill INTE mysa med en fager man i en kofta? Det här är ett MÅSTE i garderoben och modellen ovan är fin i ALLA färger. Köp en grå. Köp en vit. Och glöm inte att köpa en svart.
4. Bältet. Vad många inte tänker på är att det faktiskt går att toppa snygga outfits för männen bara med hjälp av ett skärp. Spara det svarta i förrådet och fram med ett slitet brunt. Snyggt!
1. Shortsen. Förra året var dessa s.k. chinosshorts på var och varannan man där de gärna vek upp två rader nertill. I år tror jag på motsats effekt, våga att INTE vika upp och få den där knasiga längden.
2. Kavajen. Solklar favorit. Stekig sådan. Den är perfekt. Mörkblått är verkligen en somrig nyans som framställs allra bäst av att ägaren till en sådan också äger en båt! (JA TACK!) Seglaroutfit nr 1.
3. Chinosen. Ett bra alternativ till att inte alltid behöva använda jeans under de kalla sommarkvällarna. Jag själv är inte ett stort fan till färgen beige i dessa men gärna grå eller mörkblå.
4. Tygskorna. Ska helt enkelt finnas hos alla män. Gärna alla färger också. Matchas till allt, byxa som shorts. Jag gillar när "outfiten" är genomtänkt och gärna matchar tygskorna också.
1. Jeansskjortan. Får man säga att det här är det absolut sexigaste (hjälp?) jag vet. En brunbränd kropp och en jeansskjorta skapar en WOWeffekt. Vågar du någonting nytt? Gör som oss kvinnor och matcha till jeans.
2. Trenchcoaten. Är du på jakt efter en ny jacka? Välj en trenchcoat. Den är fin både till vardags som till fest och finns oftast i två varianter, en lite längre och en lite kortare (tips: tänk din egen längd för bäst silhuett!)

Det vackraste vi kvinnor vet. Tröjan (den behöver inte kosta en förmögenhet), solglasögonen (gärna i pilotmodell och med silvriga kanter) och frisyren. Alla rätt. Den här mannen, han får en fin sommar!

Sådärja. Äntligen har jag även gjort ett kollage för er män och är detta någonting som uppskattas kommer jag fortsätta visa lite manligt mode i bloggen. Det skulle även vara roligt att höra era åsikter kille som tjej.

Alla bilder är knäppta av min egen kamera ifrån H&Mkatalogen och plaggen finns att köpa på nätet likaså.

MINIMALISTISKT


src. by me Silverkedja LESS IS MORE

Har suttit och tittat på wedding crashers. HAHA. När såg man den filmen senast? Well, mitt på blanka dagen sitter jag framför en dumburk med en stor fet kaka (kärleksmums som jag köpte på coffeehouse.. eh, vågar jag skriva att jag åt en ännu större kladdkakebit på waynes också? GODA VAR DE!). Mysigt. Imorgon tänkte jag köra en frågestund i bloggen.. öppet för alla frågor.

FÄRGSTARKT MODE


src. här och här

Ingen har väl missat att färgstarka kulörer är A och O i vår&sommar? För att förenkla det hela, man ska våga chocka världen helt enkelt. Det här är en riktigt tuff utmaning för mig då jag älskar vit, beige, svart och grå färg i klädesväg MEN självklart är jag laddad och taggad för att stråla i en.. kanske orange färg? Eller varför inte cerise? Kjolen och byxorna ovan är helt enkelt fruktansvärt snygga. Ge mig tack!

Nu ska jag fortsätta svara på mail, tror aldrig att jag varit så personlig förut.. ni kommer självklart att få ta del av detta!

KALASBYXORNA



Byxa/H&M trend
Boots/Skopunkten
Tröja/H&M divided
Örhängen/Ginatricot
Halsband&Klocka/Av mina föräldrar

TORSDAG.
Godmorgon. Sitter som vanligt framför tv:n och idag väntar jag vackra Caroline Winberg som ska gästa i nyhetsmorgon? Ni sitter väl bänkade? Sedan kom jag på att jag aldrig bjöd er på bilderna gällande manligt mode igår så det kommer upp idag.. puh. Det var väl allt? Nja, byxorna ovan är ett par favoriter i garderoben vill jag lova. En gång när jag hade på mig dessa och var på ica vände sig mannen/gubben om framför mig i kön och tittade, sedan sa han: "Men det var de finaste byxorna jag sett!" med ett MEN framför. Exakt min tanke också.

TOPSHOP


Väskorna finns att köpa HÄR!

Jag är verkligen på jakt efter en ny väska (känns som om jag lever i min svarta i lack då den är perfekt i storleken och fin i allmänhet) och behöver en massa hjälp. Vilken tycker ni är snyggast? Vilken modell? Vad har ni för väskor? Vilket pris?

DEN HÄR VÄSKAN DRÖMMER JAG OM. DAGLIGEN.

KNÄSKYDD


Dessa leggings ifrån H&M trend är inte bara sköna utan de är också perfekta om man ramlar på isen utomhus (jag skulle säga att jag mer liknar självaste bambi när jag är ute och spatserar med mina dojjor, än något någon Joel Lundqvist variant.. men men..). De har nämligen knäskydd. Jag menar, vem gillar inte det?

TILL VARDAGS



Linne/Weekday
Tröja/Ginatricot
Jeans/H&M trend
Boots/Skopunkten

HAHA. En vän till mig sa häromdagen att jag alltid ser så sur ut på mina bilder, att det är motsatsen till vad jag egentligen är och när jag nu sitter och tittar igenom mina dagens håller jag med. Hallå? Jag är INTE sur. Jag är verkligen INTE sur. Det känns bara.. konstigt att stå och skratta för sig själv mot en spegel men ibland kanske jag måste bjuda till för att ge er bevis? Vi får la se.

OCH jag måste säga att det var lite knepigt och konstigt att vara klädd som ovan, jeans och tröja, när hade man det senast? I högstadiet/gymnasiet var det här en vardag och nu händer det alltför sällan. MÄN är så tråkiga för de tycker oftast att sådana här kläder på tjejer är finast. BORING! Och på tal om män, jag tänkte visa er lite plagg som jag verkligen hyllar för männen i vår. Är ni med?

VILL NI PRENUMERERA PÅ MIN BLOGG? KLICKA HÄR!

MED DETALJER AV GULD

Skor från H&M 699:-

Här sitter jag nu med morgonens guld, kaffekoppen, och kikar igenom en massa bloggar. Den senaste veckan har jag hittat en hel del nya som direkt har blivit mina favoriter. Vissa vill jag dela med mig utav till er och andra håller jag för mig själv - allt ska inte vara gratis i livet. Ovan visas ett par skor ur min garderob som jag faktiskt helt enkelt glömt bort. De är inte bekväma MEN ruskigt snygga och i just färgen - guld.

Det har kommit en hel del önskemål angående översättning i min blogg och det kan du som läsare själv göra med hjälp utav GOOGLE TRANSLATION i min högra spalt. Jag vill ju såklart att alla läsare inte bara ska kunna ta del av mina bilder utan även inspireras av text. Ni är underbara!

TRANSLATIONThere have been many requests regarding the translation of my blog and it allows you as a reader myself doing with the help of Google Translation in my right column. I would obviously wish all readers not only be able to access my pictures but also be inspired of the text. You all are wonderful!

LINNHERBERTSSON.SE


ONSDAG.
Igår funderade jag över hur mina besökare ökat så mycket och helt plötsligt ser jag min header i LINNS blogg. Tack snälla! Och ni är alla varmt välkomna att fortsätta titta in, det vet ni. Jag gillar hennes blogg extremt mycket då hon känns så naturligt vacker och även delaktig i kommentarsfältet. Linn har ett inlägg där hon skrivit rubriken Vad gör din blogg till den bästa? där du själv kan vara med och tipsa om din egen blogg eller någon annans. En bra idé tycker jag!

Annars har jag precis satt igång två tvättmaskiner, duschat och sitter nu framför nyhetsmorgon, helt perfekt. Somnade runt halv två inatt då jag funderade över vad som komma skall. Tre arbetsdagar kvar nu. Spännande. Spännade. SPÄNNANDE!

CHICKS ENVY ME




Nagellack H&M 39,50:-

GODKVÄLL. Jag börjar detta år med ett nytt och fräscht nagellack (ehrm, det beror på vad man menar med nytt? jag köpte det nämligen i somras! ha, men nytt på naglarna förtillfället? Ja!) som ger mig ett sug efter våren, sommaren och mer därtill. Korall är färgen som gäller helt enkelt - åtminstone om jag själv får bestämma!

Nu: Åter till tv:n, hallå ÄNTLIGEN är halv åtta hos mig tillbaka!

KLIPPET 2011?


De hetaste brudarna i bloggvärlden är absolut Agnes och Angelica. Tjejerna är inte bara snyggt stylade med dagens och allt därtill utan de har klippet som gäller nu 2011. Jag är så avundsjuk att jag inte finner ord. Tänk om jag också skulle våga sätta saxen i håret och bara klippa.. så. fantastiskt. fint.

En sak som jag funderat på länge är luggen. Jag vill så gärna ha en kort lugg, som ramar in ansiktet likt Agnes ovan MEN det går bara inte då jag tränar och svettas varje dag. Suck. Ska man vara fin.. får man lida pin? Inte sant? Vad tycker ni? Vågar ni klippa klippet?

SVART MED SMÅ PRICKAR PÅ





Prickiga strumpbyxor/Ginatricot
Tröja/Ginatricot
Halsband/Av mor
Boots/Skopunkten
Örhängen/Ginatricot

GODMORGON TISDAG. Körde på svart ovan tillsammans med min knut på huvudet. Det gäller faktiskt att tänka till när man gör någonting annorlunda sådär, jag menar, om man kommer med färgglada kläder och knutar hit och dit plus en massa mönster kan det lätt bli för mycket. Jag körde hellre på en mer dämpad färg, svart, som bas. Just nu sitter jag framför nyhetsmorgon och kan inte annat, kolsvart ute men varmt. Tröjan är ett utav mina bättre köp på länge - tack för rean!

HAPPINESS


LYCKA är att vinna på tialotter (vem bryr sig om det bara är en tjuga? hallå? jag hoppade ändå högre än Kajsa Bergqvist)

LYCKA är att begrava sig med sjutusen underbara romantiska chiclitböcker (nu ska jag faktiskt sluta köpa hem böcker, snaart!)LYCKA är att studera, drömma och hoppas om en resa till New York. Staden andas glädje och en längtan. TA MIG DIT TACK!

LYCKA är att få världens finaste ljusstakar av sina morföräldrar i julklapp. De passar perfekt i min lägenhet som influeras av en romantik.

VAD ÄR LYCKA I INREDNING FÖR DIG?

FRISYREN


Jag chockade hela världen (okej, kanske inte alla) med att göra en frisyr av mitt hår. Medan jag kände mig som Mimmi jobbade jag i uppsatt knut och vet ni vad? Jag gillar det. Tipset är att använda sig utav två hårsnoddar - åtminstone om man har ett otroligt tjockt hår.

SAMMET



Leggings i svart sammet/Ginatricot
Skor/Dinsko
Tröja med ränder/H&M LOGG
Halsband/Av mor

Jag fortsätter mitt spår - att använda leggings som byxor - och tycker om det. Men hörrni, ingen har väl missat dagens/veckans/årets NYHET. Grattis Elin. Så himla roligt. Är det någon som kan det där med kläder, så är det väl ändå Klingen?

VINN EN FOTOSESSION



Fotograf: EMELIE SELIN

GODMORGON ALLA GLADA. Jag tänkte starta denna dag med att ge er ett hett tips, det är min vän Per som skickat ett mail om informationen. Det är nämligen så att man kan vinna en fotosession med fotograf i Göteborg. Hur härligt skulle inte det vara? Om du, som jag gör, gillar att stå framför kameran är detta ett utmärkt tillfälle att ta vara på. All information finns här! Kom igen nu, länka i era bloggar och delta i tävlingen!

HÄR kan ni se fantastiskt fina bröllopsbilder som Magnus Egger (fotograf) har tagit.

ENKELHET




Linne/H&M divided
Skjorta/H&M trend
Leggings/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Väska (ej med på bild)/H&M acc

Åh, har precis sett färdigt på första avsnittet av One Tree Hill. Äntligen. Är det bara jag som är tårögd för fullt? Knepigt det där, dock saknar jag Gossip girl, nog om tv-snacket. Ovan visas helheten av outfiten och det kan stämma, såsom jag fick i en kommentar, att skjortan skulle kommit fram bättre med en mörk underdel istället. Så sant.

SÖNDAG








pics, by me

SKJORTAN


Jag börjar detta år med att säga hej till skjortan som har hängt på galgen alldeles för länge. Den är ju perfekt med sina axelvaddar, dess färg och även passform (lagom slapp). Den går att kombinera både stängd och öppen. Ni får såklart se helheten lite senare.

Skjortan kan du även hitta mittemellan dessa kläder.

BILDERNA HAR ANLÄNT



Ni kommer väl ihåg när jag skrev det här inlägget om voguetavlor och att min mor skulle skicka en massa bilder på posten för att jag sedan skulle kunna rama in? I alla fall fick jag hem de tidigt denna vecka och jag gillar allihop. Den första bilden ovan föreställer två stycken som är ca 5 år gamla och den andra bilden är fyra stycken som är utskrivna på fotopapper och de alla bara väntar på att få ramas in. Hallå? Varför slänga ut 500:-/tavla då man kan hitta gamla godingar från förr?

Nu väntar jag bara på att mina fina föräldrar ska komma och hälsa på så att far kan borra hål i väggen.. jag tror nämligen att jag ska hålla mig ifrån det. Min vägg är inte direkt lätthanterad. GODMORGON på er!

DAGENS TIPS


Bild: HÄR

Åh, till alla er (carro inräknad) som suktat efter den här fantastiskt magiskt vackra tröja i veckor kan jag meddela att den nu finns ute i butik och är hur fin som helst. Tröjan är perfekt och jag skulle gärna matchat den över en fin bustier (eller varför inte en långklänning? hög midjekjol? jeansshorts? åh) om jag inte varit så snål så jag skippat att köpa den.. helt. VISST ÄR DEN FIN? Första investeringen i vår?

Tröja H&M TREND 399:-

LÅNGKLÄNNINGEN


Bild: Tagen i somras av min fina kusin Deborah

Ett av mina bästa köp som jag gjorde under 2010 är den här klänningen. Jag köpte den ifrån H&M trend och var tänkt att användas till en släktträff - vilket jag också gjorde. Sedan blev det en favorit i repris nästintill ALLA dagar under sommaren. Helt underbar i ryggen, fina färger och skön passform då den inte är tajt utan bara... faller. Den kostade 499:- och är värd vartenda litet öre, eller vad säger ni?

Tack snälla för era tips också i inlägget nedan - och era röster! Jag önskar av hela mitt hjärta att jag hade en fotograf som följde med mig vart jag än gick om dagarna men så är tyvärr inte fallet. Tills vidare kommer jag använda mig utav min allra bäste vän - spegeln då jag tar mina bilder.. men man vet aldrig hur framtiden ser ut.. eller med vem ;)

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT



Jag knepade och knåpade ihop sex st outfits för en liten omröstning. Vad tycker ni? Vilken är er favorit? Alla olika outfits med information och köpstället + många fler finns här.

Sedan tänkte jag även passa på att fråga om det är någonting speciellt ni vill se mer utav i min blogg!? Skriv gärna det bland kommentarerna så jag vet, annars tutar jag och kör på min egen vilja och hoppas på det bästa :)

CHLOÈ


Bild: CAROLINE

Okej. Jag har köpt skor i mina dagar, skor som har sett perfekta ut, som har haft det där lilla extra, som har gett mig så mycket lycka att all godis och alla män i hela världen kan slänga sig i väggen. Sedan såg jag dessa. Och det är nu jag inser vad kärlek egentligen är. Låt mig få vara den längsta kvinnan i världen i de här skorna.. tack!

Nu, Let's dance. Jag gillar er!

DETALJERNA


Glöm inte bort att ta på dig de allra finaste örhängen du har vissa dagar. Man känner sig genast mycket mycket finare.

Hörrni, bilden blev värre än jag trodde men såhär ser de alltså ut, mina fina leggings i sammet som kommer ifrån ginatricot. Jag gillar att de är i mörkblå färg och jag gillar dess matchning till svart. Hur skulle du matcha dem?

Ja jag vet att många verkligen inte tycker om att bara använda leggings som en "byxa" men jag gör det och därför använder jag det också :)

JULEN DANSAR UT


Sådärja, äntligen är alla julgrejer borta. Okej, bilden togs för några dagar sedan men jag har ej vågat visa er förrän nu efter trettondagen. Då är det nämligen godkänt att få kasta ut julen. MEN jag hatar det. Varför går det lika snabbt varje år? Det som är så mysigt?! Min jul har varit perfekt och jag hoppas på en likadan om 11 månader!

Julgranen slipper jag minsann fälla ihop då jag ändå har plats i förrådet - tack! Har ni äkta gran?

NYÅRSAFTONENS DAG




Skor/Dinsko
Leggings/Ginatricot
Skjorta/H&M trend
Örhängen/H&M trend

GODMORGON FREDAG. Jag vet inte vad det är med mig nuförtiden, jag får aldrig sömnen i mig. Ligger vaken hela nätterna och bara tänker vilket sätter sina spår på dagarna då jag är trött som bara den. MEN inte deppa ihop Mallan, nu gäller det att hitta all energi man kan få tag på. Jag började dagen med DENNA låt och känner mig genast på bättre humör. Tänkte ge er en liten detaljbild på outfiten senare, otroligt fina leggings som jag gillar skarpt.

ETT TOMTELAND


Min underbara mor hade köpt ett set med pyssel för att kunna göra tomtar. Alla män gnällde runt bordet och skrek "ALDRIG!" flera gånger men vi lyckades hålla de kvar för att pyssla.. och OM de pysslade - de var kvar längst! haha.

Min kära lilla tomte in action, haha, jag fick knappar hela vägen upp - bara för att den skulle bli annorlunda. Gissa om det var pillrigt?

Dags för omröstning. Såhär blev alltså resultatet. Riktigt roligt att se hur alla söta nissar blev. Och hörrni, vinnaren blev nr... 7. Det var Oscars det! Grattis till bror!

Bilderna är tagna ifrån juldagens bravader. Snart börjar Göta kanal III. Haha, jag sitter bänkad som aldrig förr!

LÄSARFRÅGA


Bild: MALIN och ifrån min egen blogg

AV JENNY: Hejhej! Jag har en fråga, och skulle bli jätteglad om du svarar i ett inlägg, iaf: Hur ska man matcha en vit/beige oversizekavaj? kram!

Hej Jenny! Jag tycker ibland att det räcker med svart som bas färg för att sedan dra över en kavaj i beige ton. Såklart är det alltid snyggast med klackar till. MALIN från Chic väljer att matcha sin kavaj till svarta tajta stuprör vilket ger ett vackert helhetsintryck och en fin silhuett då kavajen är så pass bred och har mycket volym.

Jag visar även en bild på min absoluta favoritoutfit ifrån i somras, då bruna ben var ren fakta och hörde till vardagen. Beige färg är så himla fint till jeans. Hoppas du fick ett bra svar! Kram, Malin

GLÖM INTE STRUMPORNA



Shorts/Ginatricot
Socks/H&M
Boots/Skopunkten
Tröja/H&M dam
Kofta/Ginatricot

Med tanke på att shortsens längd inte innefattar någon "längd" är det skönt att dra en längre kofta över (får ni in ett längd till i den meningen får ni 1000kr.. ungefär). Grått och svart kommer vi se mycket av, räkna med det. Glöm inte heller bort strumporna, jag tycker själv att det är minst lika fint att ha dessa i boots såsom det är i finare sandaletter under våren och sommaren.

TJUVKIKA


Jag rotade fram mina gamla shorts i fuskskinn från ginatricot som jag matchade med grått och lite prickar.. visare senare! Våga visa strumpan! säger jag bara.

LILLE LILLEBROR HAR BLIVIT STOR


Det känns som om jag precis har åldrats 25 år då jag tänker tanken att min lillebror har flyttat hemifrån. HAN som alltid spelar gitarr på kvällarna när man ska försöka sova och han som alltid sover till lunchtid när man ska äta. MEN jag gillar det och längtar till dess att jag får se lägenheten (den är till och med större än min. ARG! haha). 

Visst är bilden fin på honom? Kortet fotograferade jag på juldagen då han var hungrig som en gnu. Koftan är en utav de tröjor han fick av mig och enligt min åsikt - den passar perfekt!

DU GJORDE MIN DAG!


Åh men titta vad jag fick i min inkorg för några timmar sedan. Fina Rebecca har ritat av mig och jag tycker bilden är helt enkelt klockren. Byxorna jag har på mig är de från monki och den där bustiern kommer ifrån H&M. Sedan gillar jag även att blicken tittar ner i kameran, såsom jag alltid gör, och kameran är i exakt samma höjd, såsom jag alltid har.. och rumpan är större än midjan, såsom den kommer förbli. MVG på alla sätt.

Tack snälla Rebecca! Du gjorde min dag! Den här ska jag skriva ut!

MÅNDAG


Jag började med en fika på Wayne's. Det bästa som hänt är deras medlemskort som man kan fylla på med en egen summa.

Såhär ser min iphone ut med skalet på, det här röda är tio gånger bättre än det blå jag köpte... bara för att.

Och bokstäverna på mitt tangentbord? Yes. De är borta. Haha!

Jag använder mig utav detta bredband, som är helt okej, men inte mer än så. Jag kanske skulle lyssnat på min fars goda råd när han sa TELIA med stora bokstäver?

MYSER I FUSKPÄLS



Leggings/Ginatricot (jag har flera st)
Skjorta/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Fuskpäls/H&M trend

GODMORGON. Har glömt att visa er dessa plagg, kanske inte är så mycket för världen men då har jag åtminstone bockat av outfiten för den dagen. Kläderna bar jag direkt då jag flugit hem från Övik och var på G att äta lunch på stan, sådär mysigt bekvämt. Jag gillar skjortor och boots? Nähä? Ha.

DAGENS TIPS


Okej, bättre kan vi.. ett leende på detta..

... BINGO! Bilderna är tagna från bowlingen i december.

Nu har jag precis satt mig vid datorn för första gången sedan imorse. Puh. Okej, jag har hunnit med en massa men känner ändå att svetten rinner i ansiktet av stress över att hinna göra precis allt jag brukar innan sömnen intas. I det här inlägget vill jag tipsa er alla om en sak som min fina vän Anneli berättade häromdagen. En så smart grej att jag bara var tvungen att lägga det på minnet, för att sedan såklart dela med mig till er. Jo, ni förstår, när man har klumpar som fastnar på fransarna med mascaran, sisådär 25000st/dag (och vill slå ner väggarna av aggression och joina grannarnas frukoststunder) för att inte kunna få bort de kan man istället använda en gammal mascaraborste som är rengjord och diskad för att dra sakta över fransarna och voilá. Klart!

Det finns säkert snilleblixtar därute som redan har kommit på den här fascinerade idén men jag som själv bara slänger borstarna då de är uttorkade tänker VERKLIGEN diska upp en för att återanvända. Hallå? Vi tänker väl på miljön?

Tack Anneli för tipset!

BÄST I SVERIGE


Bild: HANNA

Alltså, det finns ingen blogg som jag får så mycket inspiration av som HANNAOJOHN. Jag gillar bilderna de tar, hur exakt varje inlägg är genomtänkt in i minsta detalj och framförallt alla dessa resor de gör. Inte nog med det, jag har bara en fråga - när skaffar den här kvinnan (ovan) en blogg? Hennes stil är grym. Hennes utseende är fantastiskt. Jag säger bara en sak: jag längtar. Håller ni inte med?

FRISYREN


Jag försökte mig på en slarvigt uppsatt fläta a la Wang på nyårsaftonen då det var jobb på schemat, faktum är att jag gillar det riktigt mycket och helt plötsligt vill jag aldrig mer klippa mig (igen!). Flätan ska vara, enligt min åsikt, lös rakt igenom och uppsatt med lite hårnålar här och där - då tycker jag att den är som bäst!

Till sommaren blir det blommiga klänningar och flätor i håret. Åh vad jag inte kan vänta, skriver jag nu medan jag tittar ut och möts av en man som skottar på vägen.. suck.

ADDERA SVART



Byxa/H&M trend
Tröja/H&M dam
Kofta/Ginatricot
Boots/Skopunkten
Halsband/Av mor
Armband/H&M acc

Okej. Jag tog in lite svart i denna outfit då jag fortfarande ville ha kvar den lite mer påklädda känslan men jag tror jag gillar det. Beige+grå är en fin nyans enligt min mening. Åh nu börjar Efter tio, helt plötsligt åldrades jag 25 år men jag tycker det är mysigt att börja dagen på ett sådant här sätt.

Och glöm inte bort Let's dance på fredag. Äntligen är fredagskvällarna roliga igen! :)

RUNT MIN VÄNSTRA HANDLED


Här har ni den! Ytterligare en julklapp! Som jag älskar dessa klockor, jag får nya om och om igen (perfekt att fylla år och fira julafton, haha!) för att det alltid händer någonting med min gamla.. oftast på jobbet. Min förra klocka gick sönder i Piteå men jag har tänkt att den här ska hålla.. länge. I alla fall var jag inne och tryckte nya hål i den idag, närmre bestämt tre st. Mina handleder har en omkrets på 2cm. Ungefär, tråkigt nog. NU sitter den perfekt!

Slog på tv:n och insåg att det är Victoria's secret show på trean. Okej, tänkte jag, och gav det 30 sek sedan insåg jag att det är jordens största tidsfördriv. Vad får jag ut av att sitta bänkad i 1h? Nada. Ungefär som att prata i telefon. Jag HATAR att prata i telefon, jag tycker det är så tråkigt att bara sitta stilla och surra bort flera minuter/timmar, och det har troligtvis mina vänner märkt också!

JULAFTON DEL 3


Det var dags för julevangeliet och det läser jag varje julafton. Lägg märke till min snygga matchning mormor tjocksockar och mina strumpbyxor.

"Nu ska vi se.. sa blinda Sara!" - frasen använde jag så mycket under denna dag att det till slut bara var jag själv som garvade. Men hallå, egentligen, vart skulle jag börja? Vilken klapp skulle bli den första? Suss ser mycket delaktig ut i bakgrunden :) haha.

Det bästa var att se självaste kusinen iklädd PIPPI LÅNGSTRUMPS vackra plagg. Hallå, hon är ju den sötaste jag vet? Gissa om det blev bästa klapparna? Det och BILAR förstås.

Morbror fick öppna paket och han var så nyfiken att det vattnades lite lätt i munnen.. haha!

Och mamma och pappa fick öppna en av mina klappar jag gav.. riktigt nöjd med den här stora canvastavlan då bilden föreställer mor och far i umeå i somras. Perfekt.

Nejmen hann det gå två minuter? Sedan var julbordet framme igen! Hurra för mat!

Åh, kvällens utmaning! DET GICK ALDRIG, tyvärr. Pappa löste det.. men inte jag! Bu!

Vilken underbar dag. Jag saknar att vänta på en julafton som aldrig kommer och till slut faktiskt kommer och helt plötsligt är den bara borta. Min var perfekt med släkt och familj. En del kvar och sedan har vi avverkat 1 dag av alla de där i Örnsköldsvik. Ha!

VI GÅR MOT LJUSARE TIDER


Jag kickstartar detta år med att låta alla svarta kläder ligga i garderoben (åtminstone för 1 dag) och istället klä mig i ljusa toner. Det gick helt okej, om man bortser från skorna. Ett smakprov ser ni här.

NYÅRSLÖFTET

Just nu: Sitter på waynes och läser bloggar, svarar på kommentarer, mailar med mamma och skriver facebookstatusar.

Jag tänkte bara bjuda er på årets nyårslöfte. Förra året var det att flörta mindre, haha, vilket jag klarade galant (nästintill perfekt)! Eftersom jag fick en sådan kick av att faktiskt klara av ett löfte måste jag fortsätta på samma spår. I år blir löftet att raka min ben oftare och att använda aceton på naglarna då lacket blivit hemskt fult. Håll tummarna! Har ni gett några löften?

JULKLAPPEN


Julklappen 2010 som knockade ut alla andra klappar (okej, jag älskar alla mina klappar extremt mycket men hallå.. den här är toppen gånger tusen!) med bravur. Latten smakar nästintill bättre än på wayne's och det existerar inte i Mallans värld?

GODMORGON MÅNDAG. Jag har lyckats att vända på dygnet fruktansvärt mycket. Inatt vid halv två låg jag fortfarande i fosterställning med fötterna på kudden och var hur pigg som helst, istället började jag upprepa borsta tänderna/tvätta ansiktet för att komma i rätt form inför natten igen och jag tror att jag lyckades. Puh. DOCK är detta värst på morgonen då man är så trött att ordet vakna är prio 292. Nu ska jag fortsätta med att ta bort ljusen från granen, äta en megafrulle (kanske?) och sedan ut på stan.

VÅRENS TREND?





Tröja/Ginatricot
Strumpbyxor/H&M
Dunjacka/Veromoda
Väska/H&M acc
Halsband/Julklapp av päronen
Boots/Skopunkten

Åh vad jag gillar kombinationen rött + beige (visade ett inlägg om detta tidigare). Den känns fräsch och jag tror på detta även till våren. Vad jag inte märkte vid mitt köp, då jag snabbt som bara den provade tröjan i butik och köpte de båda på två sekunder, var att tröjan har sömmar där axlarna ska sluta. HAHA. Okej att min är oversize och hängig men axlarna är vid mina.. tja.. armbågar. Jag gillar det ändå! Länge leve strl L!

Annars håller jag på att plocka ner alla julsaker, det är såå mycket roligare att plocka upp de istället!

BLOGGTIPSET: CURRENTLY.SE


Jag fortsätter denna söndag med att slänga in ett inlägg om den här fina tjejens blogg. Bloggen, vid namn CURRENTLY, skrivs av Jennifer där hon dagligen publicerar inlägg om hennes liv/vardag, fina trender och kollage, nya inköp samt härliga texter att läsa. Jag gillar det. Och jag tror absolut att du gör det också.

KIKA IN HÄR VETJA!

NY TRÖJA




Tshirt med ficka/H&M trend
Leggings/Ginatricot
Kofta/Lindex
Boots/Skopunkten

Såhär såg jag ut då jag och min morbror satt i bilen i flera timmar hem till Övik. Det måste väl ändå vara det tråkigaste man kan klä sig för - att resa. Det ska vara bekvämt, men samtidigt snyggt också såklart! Jag gillar min nya tshirt från H&M då den har fina detaljer som jag ska visa er bättre bild över.

VOGUE PÅ DIN VÄGG


Bild: WALLDEAL.COM

GODMORGON SÖNDAG. Min iphone's alarm har tydligen lagt av (som hela övriga sveriges användare?) och jag hade absolut ingen aning om att det kunde ske så just nu tackar jag alla änglar som finns över att min vän skrev ett SMS så att jag vaknade. MEN det var inte det jag ville att detta inlägg skulle handla om utan helt enkelt de vackra tavlorna med VOGUEomslag. Jag skrev igår till min kära mor att jag var sugen på tre stycken att hänga ovanför sängen - så skriver hon tillbaka att hon kanske har en del på jobbet. Hallå? Perfekt! Vilken snäll mamma som fixar och trixar. Vi får la se till veckan.

Ni övriga som inte har världens bästa mamma kan köpa tavlor härifrån.

ÅRSKRÖNIKA 2010 JULI-DECEMBER


JULI. Jag var fortfarande hemma i övik och min semester hade bara börjat. Familjen åkte in till stan och jag köpte den mönstrade kavajen som jag suktat efter. Till helgen kom min Johanna upp och vi åkte raka vägen till Gullviks havsbad för att sola på eftermiddagen. Lite senare på kvällen var det Hamnfesten och vi träffade på Jonas backstage. Lördagen var det bröllop för Simon och Mirjam och efter vigseln åkte vi ut till nyänget havsbad med hela min familj. Utsikten från varvsberget är underbar i Örnsköldsvik.

JULI. Min familj och våra vänner åkte till Ume lagun för bad i fina pooler en underbart vacker dag. Jag fick en gul tröja av min mor som krympt i tvätten. Bustiern som jag fyndade - nedsatt från 400:- till 62:-. Jag körde mitt livs första gokart (min familj och min morbror och min morbrors familj tvingade mig! det var riktigt roligt!). Lite senare på kvällen åkte vi in till Öviks hamn för att där äta glass med hela gänget och andas in den varmaste kvällen år 2010.

JULI. Efter tre veckor i Övik var det dags att lämna stället och min flygplansoutfit var leodressen från H&M och en fet solbränna. Sedan gick det bara några dagar innan min familj var nere hos mig och min lillebror tog outfitbild i trädgården. Mor och jag var på möte. Jag investerade i mitt livs bästa köp - en soffa! Och jag bar världens finaste klänning, har aldrig någonsin fått så många komplimanger! Ha! Lyckades även få en liten liten megastor blåsa på tån, värt att minnas!

JULI. Träffade på tre vackra män efter ett möte. Var på junibacken (där ungefär hela stockholm placerat sig denna dag!) med mina två morbröder, fästmö och barn. Jag gjorde ett perfekt köp gällande acne och plånbok och jag och mina vänner åt lunch - här på bild med sötnöten Per.

AUGUSTI. Åkte till Stockholm en varm sommardag och när jag kom hem igen träffade jag min kära kusin vid ån här i Uppsala. Hon plåtade av en outfitbild som skulle komma vinna månadens outfit i minoutfit. Man tackar. Jag hittade tre par tjusiga ringar, blev kär i hårfärgen på donnan ovanför och var återigen hemma i övik för en veckas semester.

AUGUSTI. Vi alla åkte upp till Umeå för shopping (igen!) och jag tog den vackraste bild jag någonsin tagit vid vattnet och solen. En kväll blev det båtutflykt med min sötnöt till kusin och hennes föräldrar och en annan dag bjöd jag mor på fika.

AUGUSTI. Efter min vecka hemma var jag åter i Uppsala och sedan, bara dagen efter, skulle jag och min faster med familj åka till Stockholm. Min faster hade nämligen vunnit en resa med hotell och grönan! Underbart! Och jag fick följa med! STORT TACK! Bästa resan på länge! Vi bodde på hotell Scandic Anglais (som förövrigt är omnämnt många gånger i Elsas mode) jag lyckades haffa självaste Hanneli på bild och vi såg Tove Styrke live på grönan då det var tvinspelning. Ja, jag färgade mitt hår mörkare också!

SEPTEMBER. Kenza släppte den fina kollektionen för guldfynd och jag blev kär i ringarna. Lyckades införskaffa mig den där kavajen för 100 kr på ginatricot och världens finaste bloggläsare gav mig en nyckelring signerad marc jacobs. Jag blev fotograferad och sminkad av finaste Emelie då jag fick detta som en tidig födelsedagspresent, jag tömde min väska för att visa innehållet i bloggen OCH jag blev intervjuad i mitt eget hem för en tidning.

SEPTEMBER. Jag tog en fantastisk bild vid ån i strålande solsken. Jag vaknade upp en morgon och utanför låg en vacker rosa ros och väntade på att bli vattnad (hur fint?). Helt plötsligt skulle hela världen ha "graffiti"lack och jag var inte sen på att haka på trenden. En bild från min plåtning. Jag gjorde en önskelista som inte hade några gränser och min blogg var med i ett niosidigt reportage i modeflickan.

SEPTEMBER. Daniel gjorde succé i idol och jag bloggade om honom mer än någonsin. Helt plötsligt var helgen för min födelsedag här och jag köpte upp hela butiken på godsaker. Jag och min kusin gick på Victorias secret visning och jag fick, pga att jag fyllde år, en överraskning. Hemma hade jag bakat en underbart söt liten tårta och dagen med stort D, då jag blev 22, firades jag hemma hos min faster då även min Viktoria och hennes pojkvän Sem deltog.

OKTOBER. Jag satt återigen på tåget till Stockholm, firade min bror över telefonen och började använda mer och mer assymetriska plagg (denna klänning köptes för 100kr). Jag sprang på Vic och Sem på stan så lunchade vi tillsammans. Jag föll pladask för Elin Klings läppar och köpte ett läppstift från MUS med märket Havana och jag plåtade Uppsala en vacker och kall höstdag.

OKTOBER. Jag fick återigen lite bilder i min inkorg från plåtningen. Jag rensade och städade upp hela min walk in closet en sen natt och höll på i timmar. En annan dag hittade jag min cape i en säck i förrådet. JA TACK! Träffade på Vickan på stan och hon ville bli dagens outfit. Lyxade till det med kaffe, choklad och Carrie i guldformat och träffade på Emelie och alla andra godingar hemma hos Frank & Josefs galna partaj!

NOVEMBER. En ny parfym stod på önskelistan och till slut fastnade jag för denna från Brittan. Min familj kom och hälsade på under novemberlovet och vi åkte till ikea för att shoppa. Jag har troligtvis aldrig skrattat så mycket när dessa tre var klädda i adidas upp o ner (hallå svenssonliv?) och pappa bjöd på fika på waynes. Mamma plåtade av en outfit på mig utanför på gatan och jag hade en mysig kväll i sällskap av en fin person några dagar senare.

NOVEMBER. Åh vad jag var glad då jag hittade ett par perfekta overkneesocks som fick kombineras i en helsvart outfit. Jag tränade mina biceps gånger tusen, haffade tre par boots från skopunkten och sedan, några dagar efter mitt köp, satte jag mig på flyget som tog mig till Luleå för att där spendera två veckor (i piteå). En fantastisk tid i en underbart kall stad.

NOVEMBER. Söndagsmorgon i piteå och det var redan solnedgång. Vi var och bowlade en kväll och jag gjorde en STRIKE. Tack! Lanvin släpptes för H&M. Jag var på nätet och även i tidningen angående min blogg och jag lyckades även vinna veckans blogg hos fina Fanny. När jag åter var hemma i lägenheten firades detta med julpyntning och Sunes jul.

DECEMBER. Jag följde med faster och familj till nyöppnade Helping hand och fann ett par shorts i fuskskinn för 45kr. Drog på mig ett par stentvättade jeans i kombination till klackar och föll pladask för de röda skinnbyxorna Caroline bloggat om. Åkte till Stockholm för att julhandla och titta på fina granen på NK, spenderade alldeles för mycket pengar på waynes och hittade ett par leggings för 49kr.

DECEMBER. Det blev lucia och jag satt som vanligt fastklistrad framför tv:n i mörkret och morgontimmen. Jag tog bild på årets vackraste gran i Täby köpcentrum och jag lyckades hamna på blogg.se igen. Mitt julkort fick bestå av ljuset vid granen, jag var på ett perfekt julbord här i bild med Agnes och jag upptäckte Weheartit där jag kopierade en mängd vackra julbilder.

DECEMBER. Jag hade namnsdag och firade med en latte. Insåg några dagar innan hemfärd att julklapparna inte var inslagna så slog igång den bästa julmusiken och började slå in. Reste i bil med min morbror hem till Övik och tog bilden på eftermiddagen. Firade jul med familj och släkt, här min mor i action med att göra knäcken. Flög tillbaka för jobb i mellandagarna och hittade ett bra alternativ till de där röda brallorna - strumpbyxor i kombination till beige färg. Helt perfekt.

TACK för detta året. Nu börjar ett nytt. Underbart!

ELSA LEVER LIVETS GLADA DAGAR


Jag har legat i stort sett hela dagen i min soffa med duntäcket över mig och den här boken i mina händer. Jag är fast! Så himla bra. Ikväll är det Mamma Mia och filmen får mig alltid att må toppen, kanske pga. en massa bra minnen? Min iphone dog för flera timmar sedan och jag har inte ens orkat sätta den i laddaren (hur kunde jag somna utan att stoppa i kontakten? who knows?).

KLÄNNINGEN SOM FÖLL MIG I SMAKEN




Långklänning/H&M trend
Boots/Skopunkten
Halsband/Indiska

Den här klänningen är verkligen ett fynd. Har spanat in den länge och sedan helt plötsligt hamnade den för rea. 100 spänn. Pang! Och den blev min. Jag gillar att ränderna går på tvären (man kan inte få nog av ränder eller hur?) och att den är i beige färg och såklart ändå att längden är lite sådär mittemellan - det känns nytt och fräscht. Vad säger ni? Hur skulle ni matchat?

12SLAGET








Min nyårsafton blev inte riktigt sådär som alla andras. Jag bestämde mig för att bara vara hemma och tack Gud för detta. Efter att jag köpt upp hela butiken på godsaker och precis kommit in genom dörren föll jag ihop i hallen av magsmärtor (som även satte sig i ryggen vilket gjorde att mina ben inte kunde resa sig).. och resten är historia. Jag kan säga såhär - toaletten och jag var bästa vänner igårkväll och jag tog t.om. med mig en massa tidningar för att kunna läsa därinne. MEN efter några timmar började magen stabilisera sig och jag firade nyår med alla på skansen - via tvn.

Därför blev mitt tolvslag fantastiskt fint med skönsång av Tommy Körberg och Sarah Dawn Finer, en massa fyrverkerier (även utanför mitt fönster), snö i fulla lass, kyssar och Happy New Year låten. Jag klagar icke! Nu kör vi 2011 och det här året, det kommer bli det bästa!

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”