This day

Dagens humör: Helt toppen varierat med lite nere, med tanke på slutet på h&m, men jag kommer tillbaka! :)
Dagens mående: Strålande! Julinspirerad av Carolas nya skiva, olala.
Dagens borde: Packa? Har jag hört det? MÅSTE göra detta imorgon!
Dagens frisyr: Utsläppt, nice anc easy med hårspary
Dagens smink: Ögonskugga, foundation, rouge, kajal och mascara!
Dagens klädsel: Svart ribbad långärmad, svart linne, kjol lila (bild kommer)
Dagens planer: Strötitta på idol!
Dagens materiella vill ha: Jag vill ha det mesta kanske?
Dagens längtan: Till Uppsala, det känns SKOJ! Efter alla sköna brudar ;)
Dagens fundering: Om det inte var dumt ändå att få motorstopp mitt i en rondell? hmm, njae.
Dagens beroende: Oboy oboy och godis. Det var min middag idag, fanns ingen.
Dagens tråkigaste: Att sluta och säga hejdå. Det var jobbigt!
Dagens tidning: Fredag & Klick ! ;)
Dagens låt: Everyday

Den är MIN och Den är MIN

Aaah, jag har så mycket att berätta IGEN! Hjälp! Det var min sista dag på jobbet idag, hemskt tråkigt, och det tyckte vi alla. Haha, höll på att börja gråta, fick snacka med chefen ensamen (fick presentkort som tack ;P) och liknande. Jag bjöd på godis TRE kg, de tyckte verkligen om den bjudningen. Haha, alla var som gamar och vi gick in i lunchrummet HELA dagen. Ilkay var som värst när hon sprang ner och lade i en hög med godis i en pappershandduk och la den med godiset i kassan. BRA tyckte jag och vi skrattade. Alltså jag har jämt så roligt på jobbet. "Maaalin jag har verkligen älskat att jobba med dig, hur ska det gå nu?" sa hon till mig nu, hjälp tänkte jag jag saknar ju henne med. Jag har verkligen ÄLSKAT att jobba med henne med. Åhh, dumma Uppsala. NU ÄR JAG ARG! haha, varför ska jag ner dit för? Jag har ju allt här egentligen? Nää så är det faktiskt inte. Jag ÄLSKAR Uppsala, som en annan praktikant sa till mig idag: "Vem vill inte ha Malin liksom, hon kommer ju få jobb lätt" haha, jag bara skrattade, alla är så trevliga. Olala.

En liten incident som hände på coop när jag skulle handla godiset idag. JAG smarta Malin tar för mig en hel påse, ca 1,5 kg och fyller den verkligen till proppfullhet! Ställer den sedan på en frysdisk(?) HUR SMART VAR DET? Vad händer efter tio sekunder? SPLAAASH! Aaaah tänkte jag, Nejnejnejnej, det får inte vara sant. Jag vände mig om och jo, till min värsta fruktan, var det galet sant. ALLT godis rann ut. Oj oj, vad ska jag göra med detta? haha, jag sopade lite fint in det under frysen, så där vackert så man precis ser godiset om man böjer sig ner. Fortsatte glatt plocka men DÅ precis då ropar de ut i högtalarna "En KUND HAR PRECIS TAPPAT (ååh nejnejnej igen, tänkte jag, NEJ VAD PINSAMT, jag dööör, de får inte säga det där om mig, nejnejnej! haha, sedan skrattade jag för mig själv) BORT SIN KUNDVAGN (Puuuuh haha, då kunde jag andas igen!) HITTAR NI DEN TA KONTAKT MED...blabla.." Haha, jag skrattade för mig själv och verkligen storskrattade. De andra kunderna hade förstås sett min lilla incident såklart. Ojoj, kom till kassan 150 kr fattigare var jag när jag klev ut. Men det var det värt.

När jag kom till jobbet gick jag raka vägen fram till pälsen och hittade såklart min strl där. Tack stolt 38:a bärare sprang jag runt lycklig (vi får INTE köpa gift of the week plagg första dagen de säljs och inte heller lägga undan) och betalade sedan. JAAAO! Chefen tyckte den klädde mig galant. Det gillas. De är så otroligt små i strl, jag ville ha den lite längre så gick upp en strl. Det tackar man för.

Dagen fortsatte och då såg jag att den snygga paljettvästen kommit in. AAAAOW, NEEEJ tänkte jag, haha, jaha, det var bara att hämta en 36:a och lägga undan för att några timmar senare köpa även den, plus 6 st ansiktsmaskar, jag måste ju ha något att göra i Uppsala på dagarna. Haha, Otroligt bra. 118:- sa M i kassan och jag höll på att börja skratta och frågade "ÄR DU SERIÖS?" Jaa :P haha, hon flinade och jag flinade igen. Yiippiie, bara västen kostar ju liksom 200 spänn. Otroligt bra! Jag älskar mitt jobb och jag kommer snart tillbaka!

Ännu en kappa!


Alltså detta är JORDENS FYND. Denna makalösa kappa är så fruktansvärt otroligt billig nu. 298:- Ord. pris 698:- Passa på innan den tar slut, fyra stycken kvar i Övik nu! (Om inte mindre) Emma skulle köpa en igår (när det var 10% men hon kom aldrig, snopet! haha) I alla fall tycker jag om skurningen på jackan och knapparna. De är lovely. Den svarta är dock inte nedsatt. Vill bara påpeka att idag är det INTE 10% det var bara igår. Mysys.

Jag tycker att denna stjärna är söt med sin knut på huvudet. Mycket bra mycket bra. Detta får mig att vilja åka till Stockholm. På måndag kanske? Jag MÅSTE nog, haha, har ett shoppingsug större än det vanliga, och ändå handlar jag VARJE dag.

Bild: Stockholmstreetstyle

GRATTIS faster!

image1552

Ja, det instämmer jag i. IDAG är det hennes dag, grattis världens bästa faster. Du är maklös och snart kommer jag ner för att ta er alla med storm - höhö. I alla fall lägga mig i era privatliv, men någon måste ju göra det också! ;) Min faster är som sagt den bästa (kort taget från min student, då hon hade gjort en låt till mig och framförde den :P) och hon ställer alltid upp och hjälper till. Det är såå underbart! Jag är så glad att jag har dig vid min sida och längtar skarpt till Uppsala. Olala. Det kommer bli underbart, på söndag smäller det!

Grattis igen gullplutt! ;)

Mat mat mat

image1550

Haha, till lunch igår blev det samma sak som det blev till middag dagen innan. Men jag tycker verkligen om korv och det passade perfekt till stekt potatis. Det gillar Malin, o ja o ja. Då ska vi se vad jag åt igår (eftersom det tydligen är lite kul att läsa :P och JA, hon var seriös som skrev bloggen också för den delen, det ska VARA så, alla äter så lite, ät MER! haha)
- Oboy & mackor
- En macka till
- Lunch: Se ovan
- Fika: En macka och en kaka :)
- Godis 300g om inte ännu mer
- Middag Biffar och en macka till! haha, jag ÄLSKAR mackor. sjukt men sant
- Oboy och lite godis till!


Hmm, jag blir hungrig nu känner jag. Nyhetsmorgon är på och snart är även Sunes jul det! olala.

29/11







Jag hittade bilder ändå på min outfit igår. Det var som sagt denna och det var inte så skönt faktiskt. Jag tycker verkligen inte om byxor/jeans. HAHA; det är INTE jag. Tacka vet jag leggings eller tights, Guds gåva till människan!

Godmorgon Fredag!

Aah, jag tog en liten sovmorgon och sov ut alldeles tills nu. Såå skönt! ;) Var uppe länge igår ändå, ungefär till halv ett! Såg klart en film och liknande. Grymt bra, eller bra och bra, det var julstämning ändå! ;)

Nu blir det Sunes jul och oboy och mackor. Mumsfilibabba! Jag jobbar 14-18 idag, min sista dag. Det känns fruktansvärt.

29/11

image1546

Let's go clubbing. Idag hade vi sådana här tröjor på sig. Det är ju inte var dag man får bysta upp sig här på bloggen men nu tog jag verkligen tillfälle att visa upp mina små bröst i ett större perspektiv. Intressant? Nej nej, men det är ju bara jag ändå. I slutändan. Ahh, lägg inte märke till någon bakgrund tack, den är ostädad. Däremot älskar jag min klocka på handleden, den har dock blivit förstörd av "larmgrejen" som innehåller magnet. Den dras till klockan och jag faller överbord every time. Vilken starkhet det är i de där ändå :)

Dagen har vart fullt ös medvetslös, och det har varit mycket skoj! Mycket med varor och mycket med kunder, det kan INTE bli bättre. Älskar när det är 10%. Det gillar vi. Du har väl blivit medlem? Vavava? Annars GÅ MED NU!

Och till den som är intresserad: Jag hade jeans med hög midja från ginatricot, till den här tshirten. Och nu har jag ont i huvudet pga att jag frusit som aldrig förr hela dagen. Sådant man får ta antar jag.

Julkampanj för MQ


Jag må vara en stor fet tönt, men jag bara älskar hela den här bilden. Den är så vacker så. Måns? Mycket kan man säga om denna karl, men han har verkligen utseendet med sig på sin sida. Jag menar, kära gode gud, han är LÄCKER: jag avlider. Hur ofta skriver en nittonårig tjej att Måns är läcker? Det är väl mest de yngre som gör detta, kan tänkas, men jag säger det helt enkelt. Han är Snygg! Han är verkligen Snygg!

Förövrigt tycker jag att hela kampanjen har väldigt vackra bilder. De är juliga, så ska det vara!

1 dag kvar på jobbet

Och idag har jag shoppat, en liten del faktiskt. Det var skoj! haha, imorgon ska jag bjuda personalen på h&m på någonting gott. Det blir grejer det, kom på att jag inte visat er jackan ännu också. Lugn det kommer! Ikväll är det inget roligt på tv:n så förvänta er lite skojjiga inlägg, kanske? Imorgon börjar jag 14 så jag hinner blogga på morgonen också. Nu händer det saker här! :D

Aaah just det, jag som skulle köpa ansiktsmaskar. Hm, det får bli imorgon!

Snart snart snart UPPSALA och alla trevliga brudar och brudkillar där nere ;) Olala. Det blir skoj! Var det någon mer än JAG som grät till Greys igår? usch det var tråkigt. Men men, jag kan inte ens gå vidare, tv:n har förstört mitt LIV!

Kappan!


Oj, vad snygg hon är. Carrie (Sarah Jessica Parker) är makalöst vacker. Den där kappan är ett riktigt "to-die-for" plagg och det kan jag själv erkänna. Jag är svag för jackor, jackor av alla dess slag. Men denna OWAOW (?). Jag talar förstås om den sistnämnda, den till höger. Jag är fortfarande svart av mig. Svart som klädesplagg alltså, annars är jag vit som snö. Nästan.

Dagens förtäring

image1545

Jag har även kommit på att jag äter alldeles för lite mat på ett sätt, därav mitt extrema godisintag - Kanske? Jaja, läste i en blogg att en vanlig tjej som INTE idrottar bör äta minst 3 potatisar, fyra biffar osv. Det är mycket tycker jag, men kanske inte? Därför tog jag mig två stora och tre köttbitar med sås idag, plus två mackor att ha på fikat. Olala, jag hade även banan och clementin i lådan på jobbet. Därför blev dagens intag liknande:
- Oboy och en macka
- Lunch, se ovan + två stora bitar kanellängd
- Fika: macka, banan och clementin
- Allt som allt, tuggummin och halstabletter hela dagen
- Godis, lösvikt ca 300 g. As usual i bussen hem :P haha, måste måste skärpa mig, men idag var jag inte ens sugen på det haha, det är allt bra, jag ska äta så mycket att jag tröttnar, jag är på G
- Middag, potatis och korv. Det är bland det godaste jag vet
- Oboy


Än så länge :P haha, ser bra ut ändå, det kunde vart värre. Nu roomservice igen :)

28/11

image1544

image1543

Ja det här är då dagens JAG så att säga. Måste börja lägga upp outfitar på morgonen, men jag orkar helt enkelt inte. KANSKE imorgon faktiskt, vi får la se. (För tillfället tittar jag på roomservice, jag ÄLSKAR paret Schulman! haha - plus att det är skit på spegeln och INTE på mina byxor). Svarta byxor med hög midja Lindex, Blus H&M divided black och sedan var det kanske inte ens så mycket mer värt att nämnas. Men jag älskar denna kombo på något vis. Namnskylten är sned pga sömmarna. Jag vill INTE ha hål i blusen, den är min dröm.

Haha, jag är en klippa

image1542

Jag har alltså tatt denna bild från h&m, satt in den i photoshop och sedan beskurit den, sparat och voila. Nu är den här, är jag inte duktig? haha, eller inte! Alltså jag är inte så säker på att jag är en klippa ändå. Jag sa till alla "Nej men ni behöver inte hjälpa mig, jag KAN detta" Hmm, mitt självförtroende har verkligen sjunkit och jag känner inte igen mig själv. Måste prova kläder eller nått för att få tillbaka det, eller helt enkelt bara driva med mina bröder.

Det jag skulle komma fram till med denna bild är att det är STOR rea på H&Ms hemsida. Så djuriskt mycket plagg som reas ut. Jag tänkte bara WHAT när jag läste detta i fikarummet, alltså det är mycket vi precis fått in som är rea, dock inte i butiker. Så skynda fynda gott folk! ;)

Så mycket för så lite plats

AAAAH, jag får panik, jag har såå mycket att berätta, det finns inga gränser, inte idag! Dagen har varit perfekt. Jag har köpt den perfekta jackan, har aldrig varit så nöjd. Skickat tillbaka min skinnjacka pga FULHET efter en användning, så ska det INTE vara, hemskt. I alla fall köpt en annan och det kommer bild på den. Hur snygg som helst från den kära affären mittemot - VeroModa. Olala.

Idag på jobbet var det riktigt roligt, jag och en tjej till höll på att mixtra ihop ett bord som blev kalas. Alla blev nöjda och vi med, som alltid! Jag sprang och gjorde skyltar - nu är det jul! (jag vill verkligen inte SLUTA om två dagar, hualigen, nu börjar verkligen alla säga "men maalin vi kommer sakna dig" Jag säger alltid "DETSAMMMMA, med gråten i halsen på ett ungefär". Det första En annan dam sa till mig idag var "Men Malin, ser jag vad jag ser, har du BYXOR på dig?" haha, med ett leende, jag höll på att skratta ihjäl mig och hon med, sedan frågade jag "Är det så illa?" "MALIN det ÄR så illa," Hon tittade mig rakt in i ögonen med betoning på ÄR. hahaha, alltså sjukt, de vet att jag bara använder "tights/leggings/strumpbyxor! hahaha, så nu blir alla överlyckliga när jag för en gångs skull har ett par byxor, i detta fall svarta, på mig. Kul kul! Kul att man kan glädja andra.

Igår var det stressigt sista minuterna innan jag skulle gå. Emma var kvar såå länge haha, jag var hennes personliga stylist och sprang som en gnu mellan provrummet och golvet. På slutet sa jag bara det att "nej nu måste jag skynda mig" och en annan tjej, kollega sa det att;: "Men du Malin, det är ju du SÅ DÅLIG PÅ, du skyndar ju dig aldrig, stressar aldrig heller" med ironi i rösten! hahaa, det finns nog ingen annan människa som stressar lika mycket som jag gör iofs. Hon la till också: "Du river ju ALDRIG ner hårfärg, tappar ALDRIG ner kartonger, river ALDRIG ner galgar och listan kan göras lång" hahahaha, då började jag skratta igen och kunderna också. Haha, det är jag det, jag lämnar spår efter mig, ojoj! ;) Men jag är jordens klumpigaste person och det står jag för :) haha, men det är så kul när personalen verkligen känner en utan och innan. Det är kärlek det.

Regionchefen var och hälsade på idag och det var trevligt också! Jag blev presenterad ;) Olala, det känns bra nu!

Sprang även in på lindex och köpte två koftor, två på pricken likadana, en till mig och en till mamma ;) Nämnde jag att jag köpt jordens snyggaste jacka? Inte? Då tar jag det igen. IDAG KÖPTE JAG JORDENS SNYGGASTE JACKA; bara så ni vet. ;)


Tomten hör bön

Jag har nu fått PHOTOSHOP! haha, heter det så? jaja, iallafall står min bror utanför dörren och frågar om jag vill ha photoshop, haha, han bara "jag har det på min dator" och jag skriker tillbaka "vaaa? och jag vet inte om det liksom?" Ja det stämmer, min familj läser min blogg helt enkelt. Jag har i alla fall detta program nu och det känns lovely. Nu måste jag bara förstå det! :) haha, det är inte Så bara!

Några grundregler/tips tack? De är VÄLKOMNA


Päls päls päls


Jag har fortfarande inte skrivit om denna heta trend, och det är enbart för att jag tycker att den känns väldigt uttjatad faktiskt, innan jag ens hunnit skaffa mig en pälsjacka. What? Allt går såå snabbt, det ena efter det andra, det ena är inne - en vecka senare - någonting annat. Jag menar Sofi Fahrman har en vippig kjol och två timmar senare har 100 bloggerskor skrivit om denna UNDERBARA kjol, jag en av dem. Varför har samhället blivit såhär egentligen? En fråga att fundera på faktiskt, vad tror du?

Jag tycker i allafall Ashley Olsen är otroligt vacker i mörkt hår.

Idag önskar jag mig

image1541

... Photoshop! Jag vill göra bilder hur snygga som helst. Snälla tomten, detta skulle vara en perfekt julklapp, jag har ju till och med varit olidligt snäll i år. Det kan mamma stämma in på!

Desperate Housewives måste vara det bästa på denna jord. Dont you agree?

27/11

image1539

image1540

Aa, jag hade ingen som helst inspiration denna morgon, men tog mig upp ändå och klädde på mig. Det fick bli detta. En svart kjol som jag hittade i garderoben, från H&M den med faktiskt, grå leggings H&M (nya), Marilyn tee från Veromoda och svart cardigan med dragkedja från H&M. Jag drog en dunjacka över det hela, för denna morgon var det K A L L T. Tre minus. Tänk er då när det är trettiotre? Otroligt. Makalöst och helt enkelt underbart. Man andas så friskt ändå :)

Ja, tänka sig vad långt mitt hår blivit, håller ni INTE med? haha, btw. Mitt arsle ser otroligt stort ut och jag kan bara säga att det är ren fakta. En bild ljuger INTE har jag hört, tyvärr. Men jag lever med det och gottar mig istället med meeer godis. Because Im worth it!

Victor kom förbi mig på jobbet idag, det var skoj och på tiden. Jag fick hjälpa honom med en present. Det var lite kul! Han har fortfarande kvar h&mkortet tillsammans med mig, haha, jag får poängen liksom! Men det är snällt, istället som gengäld gav jag honom 20% kupongen som jag fick, den behöver jag INTE. ;)

Kjol kjol strålande kjol

Kjolen, kom till mig ;) Aah, på torsdag blir även du MIN, jag längtar. Äntligen får vi sälja den! Olalala. Underbart! Den kostar 198:- och ja, jag älskar det helt och hållet, har väntat i TRE veckor och bad verkligen chefen att få köpa den men ICKE SA NICKE, jaha, men idag så blev det som så att jag la undan en i 36. Lovely. För det första är det så jobbigt det där, 36:an är förstor i midjan, 34 är förliten på höfterna. Jag är MITTEMELLAN. Jobbigt läge, dagens ilandsproblem? Jo jag tackar ja!



Förövrigt, otroligt snygga grå tights på Divided, 29,50:- dessa kom in idag, köp köp köp!

Bild: H&M

26/11

image1537

image1538

Denna dag kör jag en liten minirepris av gårdagen. Ja, jag har aldrig gjort det förut (använt ett plagg TVÅ dagar i rad) men med tanke på att jag enbart hade denna kjol i två timmar igår kändes det inte alltför fruktansvärt. Tro mig! Svart tjockare stickad polo från H&M, halsduk Indiska & resterande vet ni. Eller capen är ifrån Ginatricot. Olala. Mina favoritaffär i en kombo. Me like.

Malin: Humörsvängninar!







Har jag nämnt att jag ÄLSKAR min "stellamccartneyinspirerande"halsduk? Inte? Då gör jag det nu. Jag Älskar den faktiskt! Hade den på mig hela dagen idag - inomhus. Well, tur att det inte är allt för varmt i affären på dagarna. Det gillas! Jag klär mig oftast i varma kläder, eller i kalla :)

Och när jag inte har ett dugg att göra, knäpper jag kort, det förklarar min morgon idag, kanske?

En liten och en...?

image1531

.. stor? Är det JAG, är den BILDEN eller vad är det egentligen som inte stämmer? Ser ni vad jag ser? Det ser verkligen ut som en bild tagen ur ett "david-och-goliat"-perspektiv? Ja, jag vet inte jag faktiskt :P Kristen Bell ser liten ut i alla fall!

Bild: People

Alltid lika kul att höra

Kommentarer
Postat av: Frida

Din blogg är verkligen kanon! Du inspierar mig jättemycket (: Jag tycker att du en kanonbra förebild för tjejer! Ta hand om dig Malin.
Kramar från Frida


Min paljettkjol







Aa, den är så grymt läcker (och jag ber om ursäkt över min halvnakna bild här men jag orkade helt enkelt inte KLÄ PÅ MIG! haha, ni får stå ut, eller så tar jag bort den om det kommer klagomål!) Anyway, den sitter som smäck faktiskt och jag kan inte röra mig i den, men snygg är den ändå! Jag får stå skyltdocka eller något i den. Jaja, den är lätt värt 98:- och skynda er, snart slut i stan. Bara ett fåtal kvar nu, vi fick påfyllning på den fast vi INTE skulle få det, weirdo! haha, men inte mig emot. Dock kan det vara så att den tappar paljetter, men så är livet för en hundring. Aaight?

Den SKA bli min


Idag var det väldigt lugnt och liknande så efter fem tog jag mig en trappa upp och kikade på barnavdelningen. Hittade en hel del massa snyggt, och jag fastnade för denna tee med hörlurar. Den ska bli min! Haha, tog med den ner och även ett rosa nitarmband, hur snyggt är inte det? Det var tjej som erbjöd detta på sin avdelning! Tshirten går loss på 79,50 dvs, Hur billigt som helst!

Tänk er den till en svart tajt kjol? Olala, det blir party party!

Paljetter, är de överskattade?

Den här skon finns att införskaffa från din sko och blir din för 440 kr. Frågan är bara om det är värt det? Skorna kommer nog bara användas högst TVÅ gånger och under dessa två gånger har du tagit av dig skorna avsevärt många fler gånger. De är grymma, det kan jag hålla med om, men nej, jag kommer inte att köpa dem. Kommer du?

Malin = Ett blivande Tennisproffs?

Jag känner mig riktigt duktig, verkligen som om jag var en av dem, när jag stod där på läktaren och tittade på när min bror var och tränade. Han tränade ensam med tränaren, haha, inte en kotte till var där på hans plan, däremot en hel del andra i lokalen så det var kul. Mitt huvud åkte fram & tillbaka och medan det gjorde det insåg jag att det här kanske e min grej ändå. När jag var mindre spelade jag lite tennis då och då när vi var ute med husvagnen, pappa ville satsa stort på mig och jag fick racket med fodral och allt. Det var nog det sista jag gjorde inom min tennistalang. Tror jag? Sedan dess har jag inte spelat en gång men däremot velat. HUR KUL ÄR DET INTE? jag var så taggad så när jag satt och tittade på idag. Jag tror på mig själv, jag kan vinna wimbledon? Ja verkligen.

Som uppeppning (?) till detta åkte jag och Edvin till kvantum och köpte varsinn godispåse och två filmer. Nu laddar jag inför Båstad 2022.


Ni kommer väl för att se min debut?

Inspiration


Ah jag älskar den här bilden, jag menar VEM gör inte det? Stella Mccartney, den bruden, hon kan hon!

25/11

image1525






Åh, jag ska verkligen skaffa mig en personlig fotograf, haha, det är så tråkigt att ha bilder som är tagna framför spegeln, men tills vidare kan jag inget göra tyvärr, det ska vara en kloning då, men det är dock inte aktuellt förtillfället! haha...

Idag bär jag min nya kjol, som jag verkligen tycker om starkt från H&M, strumpbyxor från H&M, strumpor från Lindex, pumps Din sko, tröja med puffärm från Veromoda olala, men det är dock fjolårets haha, ett av de plagg jag verkligen tycker om och kan använda igen! Annars glömmer man lätt bort det som finns inne i garderoberna. Till detta min svarta kappa och bootsen ute. Pumpsen inne!

Kjol med 20% rabatt

Åh den är helt underbar, kika in för fler bilder på h&m.com. Helt maklöst vacker. En tjej på jobbet bar denna en dag och den satt verkligen perfekt på henne ;) Det sa jag flera gånger om haha! Vi har dock inte tagit hem den lila, men båda finns att beställa.

Tänk på att ni som är medlemmar har 20 % på valfri vara i HELA butiken till och med onsdag. På torsdag däremot är det clubdag och det innebär som vanligt 10 % på ALLT i butiken. Helt perfekt nu inför julshoppingen! På fredag börjar 20 % på all kosmetik vid ett köp. Oj vad mycket rabatter vi har nu framför oss. Det gillas, bara det blir rätt i kassan :)

Bild: H&M


Ahh, vad mätt jag är. Edvin och jag har myst på och spelat spel, med en stor marabouchokladkaka, oboy och en zoopåse. Jag tog även en macka. Snart middag, nej men det är ju bara att äta, en söndag som denna.. :) Sedan blir det tennisträning för E och vem har lovat att skjutsa honom dit om inte JAG. Jaha, kul liv ;) Men i allafall, jag kommer aldrig mer få se det med tanke på min flytt så lika bra att ta tillvara på allting jag har här nu denna vecka! OIala.

Söndag

God lunch!
Istället för godmorgon eller godmiddag.
Jag har precis kommit hem från möte, eller ja, kanske för tjugo minuter sedan, vi var och handlade mat/godis också. Gotteligottgott! Jag tycker att det var riktigt bra idag faktiskt, det var kul! En man som brukar vara i östra staterna och berättade framförallt att han hade vart på ett möte i Bulgarien eller om det var i Ukraina och där hade det varit ett sådant ståhej och när de sjöng hade de jordens högsta volym och liknande. Han hade då frågat efter mötet VARFÖR de körde så hårt, varför de sjöng så högt osv. De hade svarat att: "Vi sjunger inte för alla som är INNE på mötet utan vi sjunger för de som är UTANFÖR" Jag tycker att det var grymt sagt. Det är så vi ska göra, sjunga för de som är utanför, vittna för de som är utanför. Då når vi alla!

Strax: Dagens outfit

24/11

Och förstås, dagens, det blev mycket nu på slutet av denna kväll. Jag är så otroligt trött och kastar in dessa bilder, imorgon kommer uppdatering om min paljettkjol, hur den ser ut på. Det kan ni bara inte missa! :)

image1523

image1524

På med dunjackan bara, såå skönt! Det var -4 grader när jag vaknade idag. Sedan när jag kommit in till staden var det -10, dock steg graderna sedan och det blev runt 0 igen men ändå. Det är ALLTID varmare här hemma och det var tur att jag tog på mig vinterjackan. Det kändes bra! På mig idag hade jag mcbootsen från wedins (som vanligt nu faktiskt) strumpbyxor, benvärmare (grå kabelstickade, hur snygga som helst, tog ett par när de kom in som påfyllning innan vi fyllde på i butiken och jag hade tur, de gick åt som smör på några timmar var ALLA slut ännu en gång, detta sker jämnt. Vi får påfyllning då och då och ALLA är som gamar! hahaha, jag fick ett par minsann! Olala) från h&m. Fodralklänning från h&m och under den bar jag en hederlig svart långärmad tshirt från h&m, perfekt med tanke på att det är så kallt på jobbet. Över en liten väst och också den från h&m. Bra dag idag! Jag älskar dagen i sig!

På stadiga klackar

image1521

Säga vad man vill men SNYGGT är ordet. Att ha strumpor i pumpsen är det allra senaste och sätt trenden redan nu, olala. Jag tycker att det är riktigt snyggt faktiskt, till ett par tunna strumpbyxor och en klänning/kjol. Låga söta strumpor finns i mängder hos lindex. Passa på och köööp upp dig på ett par. Och du, det är till och med 3 för 100 nu. Varför köpte jag ETT par för femtio? Det kan man fråga sig. Jo just det, jag hade en kvart kvar på lunchen, det var det ja!
På tal om lunch: igår var jag så trevlig och söt (trodde jag) som gick iväg för att köpa sunes jul på dvd hos åhlens. Jag pallrade mig neråt i kyla och frågade efter denna. EN hade de kvar och jag fick den. Gick till kassakön och stod där i tio minuter ungefär. Betalade "159:-" sa hon där i kassan och jag drog kortet. Gick iväg och uppåt gågatan, ringde mor och sa att jag precis köpt dvdn. "NEEEJ" svarade hon. Nähä? "Jag som precis skickat efter den på nätet" haha, jaha? Jag fick då gå tillbaka med denna, ställde mig i kön och stod där nu i en kvart. Stressad som jag var hade jag inte ätit (min lunch är 45 min PRICK). När jag hade tolv minuter kvar på min lunch hade jag precis lämnat tillbaka dvdn och pallrade mig i ruskig fart mot subway. Det enda rätta. Kom in och till min gladhet var det inte en kotte i kön. De kände igen mig, som vanligt, i personalen. Alla hälsade så glatt. "Heeeej, en grillat kycklingbröst, honeyandout, rostad! Fick jag med allt".. skrek jag nästan fram, jag var ju verkligen anfådd. Haha, de bara skrattade och nickade och sa JAA. Tack sa jag, samtalet fortsatte och vi pratade väder och vind. "Grönsaker?" "Sallad och gurka, tack" "Ja men då är det det gamla vanliga, det vet jag ju:P" haha, ja precis, de kommer ihåg mina ingredienser. "Inget annat förstås?" "Nej precis, inte en grej till :)" haha, de är så sköna, sedan kom jag till nästa grabb i kassan och han frågade vilken macka det var till den andre killen och han bara "grillat kycklingbröst" "Jaa men det borde jag förstås listat ut" Sedan skrattade vi båda. "Du är ensam här idag ser jag?" "Ja precis, det är lunch och jag har bråttom" Haha, ja du glade, i alla fall var det nu kanske 8 minuter kvar på min lunch? Och jag sprang nästan tillbaka till h&m satte mig där och käkade upp min macka 3 minuter tog det, sedan hann jag på toaletten och även dricka vatten och väl inne hade det precis gått 45 minuter. Jag berättade om min färd på stan och de andra tyckte synd om mig "Malin du STRESSAR för mycket" Och ja, jag kan inte mer än att hålla med, inte undra på att min kropp tar på sig allt. Jag stressar verkligen ALLA dagar, 7 dagar i veckan, jag har så mycket att hinna med att jag inte orkar ta itu med allt. Men skam den som ger sig!

Oj vad långt det blev. HAHA; förlåt!

Detta införskaffade jag mig







1. Får man visa underkläder på internet? Det är frågan, jag tog chansen att visa dessa små ting. Så söta med rosetter.. 39,50:-/st

2. Åh, jag älskar den här ljuvliga blusen, kanske det kallas? Så söt, så otroligt snygg färg också, den gör sig verkligen inte rättvisa på golvet, men lite längre ner kommer en bild när jag har tagit på mig den för foto, alldeles nyss.. Bli inte rädda det är bara en trött Malin. I alla fall är den från h&m och kostar 249:-

3. Otroligt snygg svart sak, ett bra basplagg att ha i garderoben självfallet. Även denna gör sig inte rättvisa på golv. Kläder är till för att användas på MALIN, jag vet jag vet. 149:- (!!) Billigt! Jag blev fascinerad och var tvungen att köpa den. Hur många gillar INTE blixtlåsdetaljer liksom?

4. Den berömda kjolen från H&M. Denna är grå, jag har även den rutiga. Skitsnygga, dock är den här i mindre strl och passar mycket mycket bättre än den rutiga, varför köpte jag en förstor? haha, det är frågan, men den går att använda också helt klart! 198:-

Allting för runt 450:- Som hittat!







Ja, här har jag då den otroligt vackra blusen på mig. Sprillans ny och lappen är kvar. Jag tackar ja, den ska användas på inom en snar framtid. Så otroligt bra! Till jeans eller bara ett par enkla svarta byxor, dock inte leggings.. haha, det kan vara en syn! Olala, rumpan bar liksom! Nej fy vale. Har man leggings ska man åtminstone TÄCKA RUMPESTUMPEN. Jag märkte en tjej som INTE gjorde det, hon hade strumpbyxor, ett par svarta sådana, tunna, och string till detta plus en vanlig kort tröja till. Snyggt? Icke sa nicke. Jag tyckte bara att hon borde frysa utomhus ändå.

Idag önskar jag mig...

image1515

Kylie Minouge's parfym (eller hur stavas hon? haha) Hennes nya Sweet Darling, den luktar ljuvligt! Finns som presentförpackning både på lindex och kicks, möjligtvis åhlens också kan jag tänka mig. Den kostar 179:- vilket är hur billigt som helst egentligen, men dock i små förpackningar. Läser du det här mams? :)

Åh vilken värdefull kväll. Detta behöver man ibland, känner att jag hunnit med en del, inte minst att bara titta på film med familjen, har inte gjort det på VECKOR. Kom även på att jag inte ätit en måltid med familjen sedan i aug/sep. Jag har ALLTID varit borta, jobb eller liknande. Nu är jag hemma och imorgon ska jag faktiskt få äta middag med min kära familj. Det är otroligt! Men jag ska ta tillvara på vartenda ögonblick. Nästa helg åker jag till Uppsala, kan ni tänka er vad tiden går snabbt ändå? Min sista vecka på h&m närmar sig också. Åh hjälp mig! haha, Men det ska bli roligt faktiskt. Ja det tycker jag!

I min väska finns det...

image1514

... prylar of course. Och inte bara lite, Jag ska kika igenom den nu på en gång så ska vi se vad den har att erbjuda. Väska 298:- (H&M). I loove it. För det första så har jag ett par hörlurar/handsfree till mobilen, plus mobilen i sig, sony ericsson w910i, min plånbok från lindex (förrädare som jag är), matlåda för tillfället en grön, nyinköpta som strumpor från lindex idag, Split - extra och extradrops, linsvätska, nycklar till bilen, lipcyl, busskort, läppstift gånger två som jag aldrig använder haha, Glansspray, deo, anteckningsbok + penna i lila, kvitton och anställningsbevis, kamera med kameraväska, handlotion plus en som är fetare, plus en till handlotion haha, jag måste ladda upp med tanke på alla mina sprickor, ipren och halstabletter, nyckel till jobbet, armband, nagelfil + nagelklippare, våtservetter, plåster, en miniplånbok med femmor och tior (perfekt till parkering osv.) isadoras Pump n´ plump, en ring med sten, hårborste och ALLTID mackor. Haha, det är perfekt när man är hungrig. En bok där man läser ett avsnitt/dag med bibelverser etc, hur bra som helst och även glamour/cosmo.. Jag tror att det var allt faktiskt..

Kommentarer:

Ja, nu har jag precis svarat på en del kommentarer och det är så mysigt att få :) Fortsätt skriv, massor! Jag svarar, lovar :) Annars har jag jobbat hela hela dagen, från 10-16, tog igen timmarna jag egentligen skulle jobbat i onsdags, men det var värt det för USCH så kul jag hade idag, MASSOR med människor och tiden gick riktigt snabbt. Mina sår på fingrarna har bara utökats och jag tar minst TRE plåster/dag med tanke på att det ALLTID börjar att blöda när jag står där i kassan, ropar på någon och springer och hämtar plåster, Nu tycker alla synd om mig. haha, det är hemskt, jag fick till och med byta påsar för jag fick inte upp dem. Alla hjälpte mig. Det är kärlek på jobbet det människor! :)

Shopping, outfit och "vad finns i MIN väska" kommer strax, stay tuned!

Inspiration


Åh, jag som köpte den där svarta kjolen och verkligen lämnade tillbaka den. Hur kunde jag? Kände att jag hade fööör många men ändå? Den skulle vart perfekt till den där teen. Så snygg kombo på denna brud alltså! Jag ska banne i mig skaffa mig en egen A.H tee när jag åker ner till Uppsala. Olala, och de kostar inte ens hundra kronor, utan nittionio. Det ni! Ginatricot, det är grejer det!

Bild: Stockholmstreetstyle

Malin, en tönt?

image1512

image1513

Ja, det må jag vara, och det kan ni alla hålla med om, för jag hade verkligen tid över, och med tid över innebär att man kan ta mycket kort och liknande, men också även då använda en hårtork till Hjälp! ;) Haha, mer bilder kanske kommer senare, olala.. Men det var kul, dock inte för mina linser. Jag står för vem jag är, jag är Den jag är!

23/11







Idag fick jag ljuvliga kommentarer om min skinnkjol, och det är faktiskt så att den är en dröm MEN dessvärre alldeles för stor, en strl mindre hade verkligen inte skadat, den står rakt ut där bak och jag vet att fler bloggerskor klagat över dess passform, och den är verkligen KASS. Kvinnor har kurvor! haha, så är det bara! Denna kjol är spikrak, så rak som den kan bli. Men ändå, jag använder den för att jag tycker om den! Helt klart! Kjolen är från ginatricot och kostar 199:-. Polotröja och tubtopp från h&m, leggings h&m (nya). Väska från h&m i Uppsala, den är verkligen en favorit bland mina väskor och likaså halsduken och mössan. Kappan har jag haft ett tag och en knapp har lossnat men lika glad för det är jag...

22/11

image1504

image1505

Till att börja med ber jag om ursäkt för mina strumpor, men jag var tvungen att ha något värmande på fötterna ;) Och jag går ju trots allt i skor HELA dagarna, tänk dig själv i samma skor 11 timmar om dagen? Olala, då krävs rediga skor och dessa skor är helt enkelt min bästa investering 2007. I Love them!

Förövrigt har jag på mig lackleggings från ginatricot, tshirt (klänning) från ginatricot (hittade denna med lapp och allt, haha, den hängde här hemma på min s.k. "häst" och ja, jag var ju tvungen att använda den och jag lider inte för det! Långkofta ginatricot, skinnjacka från ellos och mcboots wedins. Armband från h&m as usual. Igår skulle man helt klart arbetat för gina. Haha :) Jag älskar den där klänningen på ginatricot, med paljetter. Ursnygg, men dessvärre kommer det bli en sådan man använder EN gång, MAX. Jaja.

HM: Driver ni med mig?


Denna underbart vackra klänning kostar alltså NITTIOÅTTA kronor, sjukt billigt. I alla fall ska den vara tillgänglig först den 20:e december. Varför i hela fridens dagar står det att den är "sold out?" koko.

Jag har gått vidare


.. och jag är stolt över det också! Tack för allt liksom, nu är det framtiden som gäller. Jag älskar det! För det första: min kusin tycker att jag är alldeles för personlig i bloggen och därmed bör sluta vara så med tanke på att hela SVERIGE har tillgång till att läsa denna. Men ändå, jag vet inte, men jag tycker att det är skönt att skriva ut allt jag tänker och känner, men visst hon har en p i det hela! Jag ska tänka pådet, samtidigt som mina läsare ökat ju mer personlig jag blivit. Jaja..

En sista personlig grej då. Denna låt förknippade jag förr med en kille, ett ex, och ja, jag kunde inte lyssna på den utan att tänka på honom. Men ack nej, jag lyssnar för fullt nu och känner verkligen ingenting, haha. Me like it (eller det har jag inte gjort på år men ändå!). Jaja, jag tycker att låten är grym, vare sig han skickade den till mig eller inte. Nu går den på rix också. Hett!

Pss. Idag har jag shoppat IGEN, haha, lönen kom ju, det brann i plånkan, visar snaart!

Åh natti natt!

Jag är hemma nu, sent om sider. Men trevligt har det vart, det kan ni skriva upp :) Haha, det roligaste eller det bästa med denna karl är helt klart att man ALLTID får svar på ALLA frågor som man själv har. Jag ställer frågor om det ena efter det andra och det kommer alltid ett väldigt bra svar. Det gillar jag verkligen! Värsta som finns när man säger "jag vet inte" Ahhh, ta bort den meningen ur SAOL tack.

Idag önskar jag mig En ny fin morgonrock, några heta tips?
Sleep tight. Det ska jag gööra.

H&M´S egna varor

Jag kan verkligen starkt rekommendera ansiktsmaskarna från h&m, hur bra som helst! jag ska köpa en massa för att ladda upp till framöver. haha, vad vi ska kleta flickor små! Det kommer bli kalas! Däremot är det ju det bästa som finns, helt klart.

Mitt hår är nu en aning ljusare i hårbottnen och än fast det kära medlet bara "räckte" till hälften av alla mina strån (ja, på något sätt har de blivit fler och fler och mycket längre) så blev resultatet ändå godkänt, men jag känner att jag måste köpa en till för att få det perfekt. Inget brunt hårstrå ännu kan man säga, och jag kommer nog inte bli brun igen, någonsin. Jag älskar mitt blonda hårfall och jag älskar när jag verkligen får vara blond. Det är livets melodi. När jag var brunhårig ett tag tappade man liksom "uppmärksamheten" från allt och alla och sedan blond igen? Då kom den tillbaka. Ja, jag behöver uppmärksamhet, i alla fall på något sätt och vis, eller kanske inte? Bedöm själva.

Mina läsare bara stiger och stiger ju mer tiden går och jag verkligen älskar det! Hur bra & kul som helst, fortsätt så! Jag lovar att tillfredsställa er med massor med smått & gott såhär inför jul :) Det gillas! Btw. Jag måste börja tänka på vad jag ska packa inför Uppsala, vart ska jag börja liksom? Jag börjar nog i garderob nr 1, så tar jag det successivt garderob för garderob, till nummer ja vad blir det nästan 7 vavava? Jag behöver ännu fler, det ligger kläder överallt. Egentligen började jag tänka på det idag när jag städade, "vad i hela fridens dagar ska jag med alla mina väskor till?" Jag köper en, använder den i kanske 1-1,5 månad, sedan byter jag, och det kommer aldrig på fråga att jag sedan tar tillbaka en annan väska och börjar använda den igen, för då är jag ju TRÖTT på den. Jobbigt läge, dagens ilandsproblem helt självklart. SÅ nu sitter jag här med 15 väskor på min vägg, 1 väska på mitt bord och en säck med väskor i källaren, plus några väskor i hallen. Och ändå har jag rensat och kastat. Vad ska jag ta mig till? Ge bort till rädda barnen? Kan vara en lösning. Men vad ska de med handväskor till egentligen? Det är ju bättre att skänka pengar. Ja kära värld. Ni läsare är i alla fall underbara, och kom ihåg att skriv gärna vilka ni är, jag läser och kommenterar och sedan besöker jag er blogg, så går detta vidare. TILLSAMMANS kan vi göra skillnad, tillsammans kan vi öka allas läsare. Tänk på det! Det är ni som får ta initiativet och börja, jag hakar på, självklart! Jag är alltid taggad, till allting, det gillar vi!

Oj vad mycket text, och inte en enda bild, detta ska jag ändra på nu,,

image1503

Åh, jul, ge mig jul, ge mig klappar! Klappar stora som små. Detta kort är taget från julen 2006, hemma hos mormor och morfar, som vanligt :) Jag är såå sugen på att öppna lite klappar här och nu, men först måste jag skriva en önskelista. Jag vet precis några ting, och de är BARA sådana som har med inredning att göra, faktiskt.

En rosa Mixer från OBH-nordica är min första grej. En sådan som kommer att användas flitigt av de som tycker om smoothies och liknande. Det gör däremot INTE jag, men man kan ju alltid börja lära sig att tycka om det. Anyway, jag älskar den och vill ha den, egentligen bara för att kunna stå där och se snygg ut. För inse, det är DEN!

Jag ska fortsätta med min önskelista nästintill alla dagar framöver, för jag har mycket på G, tror jag?! Ja, Vad önskar ni er av tomten i år?

20/11

image1501

image1502

Jag älskar denna ljuva kofta från h&m och jag vet inte hur många kommentarer jag fick angående denna, igår. Helt otroligt "WOow, vart har du köpt den där koftan du har på dig? Snälla säg att det är här?" eller "Åh vad fin, nej men oj så fin du är och till sjalen, nämen, vart har du hittat den?" Osv. haha, jag slutade räkna efter FYRA och det är ändå väldigt många bara det! Kul kul! Tur att allt var ifrån h&m bara, det känns bra när kunder frågar och det är på samma affär. Tack! ;)

Ive got to move on and be who I am


Jag har tid, jag är ju ledig


Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, i Uppsala, men det gör jag snart :D haha
Tycker andra att du är attraktiv? Det beror på om de tycker att ett halvfärgat huvud är attraktivt, så ser jag ut nu.
Dricker du alkohol? Nej men fy vale, när det finns så mycket annat gott? :)
Använder du droger? Uscha!
Röker du? Nej tack!
Vilket schampo använder du? Jag brukar ha matrix, hur bra som helst eller det rosa elvital.
Vilken parfym använder du? DKNY, men önskar mig även Kylie's nya sweet darling, söt och ljuvlig.
Vilka skor använder du? Det är olika, mest mina mcboots, för att de är så bra för mina fötter :)
Vad är du rädd för? Jag är alltid rädd, men jag är mest rädd för myror. Uscha.
Gillar du att tvätta? Det gör jag inte alltför ofta, men jag lär snart få börja med det!
Gillar du berg & dalbana? NEJ MEN ACK NEJ! haha, jag är föör rädd för sådana ting, håller mig till radiobilar, det är vad jag kallar glädje

För eller emot:
Långdistansförhållande: Emot.
Utnyttja någon: Emot.
Självmord: Emot.
Tonårsrökning: Emot.
Att använda droger: Emot
Köra bil onykter: Emot.
Såpoperor: För.
Dokusåpor: För.
haha, jag tog bort några där, bäst så.

Har du någonsin:
Gråtit över en pojke: Det händer och har hänt svar ja
Gråtit över en flicka: Ja.
Ljugit för någon: Ja. Alla har väl ljugit mer eller mindre?
Varit i slagsmål: Nej?
Blivit arresterad: Nej. Nej.

Antal:
Gånger ditt hjärta har brustit: Jag vet inte?
Olagliga droger du har tagit: Inte en enda
Personer från grundskolan du har kontakt med: Nja, inte så jättemånga, eller jo kanske?
Skivor du äger: Jag tror att jag slängde alla när jag städade, tyvärr
Gånger ditt namn har varit i tidningen: Det har faktiskt hänt X antal ggr, vid alla luciaomgångar och liknande, plus genom kyrkan. Jaoo!
Ärr du har på kroppen: Jag tror att det är två!
Hårstrån du har på kroppen: Man kan faktiskt räkna ut det ska jag be att få tala om

Anser du själv att du är snygg? Ibland, när jag har en bra dag! :P haha..
Vem är snyggast? Behöver jag säga det igen? Zac Efron! :)
Har du varit kär i honom/henne? Haha, nej det har jag ju inte.
Har någon varit otrogen mot dig? Nej! Inte vad jag vet
Hur många på din polarlista har du hånglat med? Nja, jag vet inte jag, men inte många i alla fall.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Jag sätter mig nog inte i situationen! :P haha, eller jag vet inte.
Är du svårflörtad? Nej tyvärr, det är väl min svaghet. Jag låtsas och intalar mig själv att jag är det!
När är du född? 19 sep 1988
Vad har du gjort idag? Vaknat, ätit, städat, ätit, sett på sunes jul, ätit, färgat håret, lagat mat, läst tidning, handlat.. osv.
Vad gjorde du igår kväll? Såg på tv, bästa dagen i veckan
Vad vill du helst ha nu? En till hårfärgningskartong (jag vet ju att mitt hår kräver TVÅ men jag köpte bara EN dum som jag är!)
Har du nytvättat hår? Jaa!
Vad luktar du nu? Mycket gott faktiskt, haha, miracle.
När blev du fotograferad senast? Jag minns inte? Eller jo., i söndags!
Vilket är ditt livsmål? Att alltid vara den jag är: Malin! Mer behöver jag inte vara.
Vad har du för puder? Isadoras, jag tycker om det :)
Har du använt någon hårprodukt? Ja, hårspray och sådant från wella.
Saknar du någon nu? Ja det är klart jag gör, hur många som helst om jag ska vara ärlig.
Dricker du alkohol? Men nej, en gång till? Nej!.
Vad dricker du för alkohol? Sa jag inte det?
När var du i en affär senast? Idag!
Mötte du någon du kände då? Ja, haha, jag möter ALLTID någon jag känner på ica..
Tycker du om dina grannar? Jaa i stort sett, men de nya inflyttade har jag aldrig träffat, de står nakna och lagar mat, hualigen
Använder du icq eller msn? Msn.
Hur många datorer finns i ditt hus? Fyra är det nog, fem om man ska vara petig, men en fungerar inte. Alla barn har varsinn plus att föräldrarna har en nere.
När fick du senast en present? När jag fyllde år tror jag :D
Vad drack du senast? Oboy oboy oboy.
Umgås du med dina arbetskamrater efter arbetstid? Njae, det kan man väl inte påstå, en gick i samma klass som mig :d Hon är bäst!
Vilken är din favoritfärg? Rosa!
Sämsta färg då? Turkost?
Har du blivit hotad via telefon? Inte det.
Goth eller pop? Nja.
Har du någon förebild? Nja, jag vet faktiskt inte
Hur många lampor har du i ditt rum? Ska räkna, Åtta!
Vill du ha barn? Ja, tack gärna!
Vilken färg har du på dina underkläder nu? Svarta
Vad för kläder har du på dig nu? Mjukisbyxor och en top
Gillar du dokumentärer? Njae,
Längtar du till din nästa födelsedag? Nja, då blir jag ju stor, så nej
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? Ja, det händer alltför ofta, jag uppskattar det inte på samma sätt längre, de frågar alltid om min syster har vart här (på jobbet) Hon är dock min MAMMA; och då känner jag mig för stor, när de frågar om vi verkligen är SYSTRAR. Nja.
Har du rakat dina ben någon gång? Ja, och det är lika drygt varje gång!
Vilka språk kan du prata? Svenska, engelska, lite tyska
Skulle du vilja ha silikonbröst? Nej tack.. eller?!
Hur många hål har du i öronen? Fyra stycken!
Vem pratade du med senast? Min lillebror Edvin
Vad pratade ni om? Sunes jul på tv:n :D

19/11

image1499

Ja en toalettbild, kan passa mig väldigt bra för jag springer på toaletten jämt i stort sett. Haha, nu vet ni det! I alla fall har jag kjol från H&M, tröja långärmad från ginatricot, peacehalsband från glitter (ja, det känns verkligen överskattat nu men det passade ändå in i sammanhanget, nitarmband h&m barn och svarta hederliga strumpbyxor. Till detta mina mcboots. Me like.

image1500

Malin, Hanna & Viktoria

Haha, jag ringde nyss min kusse och det var mycket trevligt. De flickorna är tokiga faktiskt.
Jag: Åh, jag har precis tagit på mig en ansiktsmask, har aldrig i hela mitt liv haft en sådan innan, ska den verkligen strama såhär?
Viktoria: Jaaa, det är klart, den renar ju, men däremot kommer du få mer finnar av den
Jag: Aldrig i livet, jag ska inte ha mer finnar, jag har ju köpt nivea stripes de är perfekta.
Viktoria: Men det är ju dem som gör att du odlar mer hår i ansiktet?
Jag: VA? Driver du? Du måste skämta?
Viktoria: Ja.
Jag: MEN bra, tror du att de fungerar?
Viktoria: Nej.
Jag: Nähä. Men skönheten kommer ju inifrån (okej, det la jag till här och nu)
Hanna: MAAALIIIIIN du måste komma hit så kan vi ha skönhetskvällar
Jag: JAAAAAA självklart, vi ska maska på varandra haha.
Hanna: Tre sätt att få skönhet är "Drick mycket vatten" "Sov mycket" "Å VA KÄR" det lindrar bättre!!!
Jag: HAHA; jaa det ska jag skriva upp i min blogg
Hanna: NEJ, jag hinner före! hahaha, jag vet inte om jag hann före nu faktiskt
Jag: Men jag längtar till Uppsala, jag MÅSTE ner
Viktoria: Jaa, det är därför vi ringer såhär då och då för peppning
Jag: Ja men verkligen, det lyckas ni med kan jag lova
Viktoria: Nu måste jag lägga på
Jag: Men varför då om jag får fråga, jag vill ju prata?
Viktoria: Men jag har inte tid, godiset väntar
Jag: Men aldrig i livet, du får väl äta samtidigt?
Viktoria: Nej nu vill jag sluta
Jag: Jahaa? Men då ska jag titta på Sunes jul
Viktoria: Nej det ska du inte, det är ju inte jul
Jag: Men jag ska ha stämningen
Viktoria: Jaja, ta med dig den hit ner
Jag: Nej det tänker jag inte
Viktoria: Nähä? Och varför inte?
Jag: Jag tror att de vill se den här, vi får köpa en ny!
Viktoria: Absolut! Nu måste jag sluta
Jag: Jaha, tänk inte på mig
Viktoria: Nej precis det ska jag inte, haha, ha de bra love you pusspuss
Jag: Hejdå LOVE YOU Å pusspuss (hann nog inte säga allt, hon la på! haha, jag känner mig dissad och OÄLSKAD)

Hannas skönhetstips:
1. Drick mycket vatten
2. Sov mycket
3. Framförallt: var kär! Då klarar man allt!
(och det är faktiskt sant, dock är jag inte kär. tragiskt.)

Nu är det jul - Nästan

Hur många dagar är det kvar kan man fråga sig, jag har som vanligt ingen aning, någon som vet? Jag menar förstås till julafton. Anyway, jag har tänkt att jula mig idag och då blir det som vanligt lussebullar (om jag hade tyckt om att käka dem) pepparkakor (om jag hade tyckt om denna smak även den) och glögg (det är det värsta jag vet). Sunes Jul, det kan jag i alla fall garantera, sedan har jag tänkt ta mig ett glas oboy också, bara för att jag ALDRIG gör det, därför måste det göras såhär inför jul. Jag förknippar oboy och jul? Smart? Närå.
Zooma

Jag tycker att dessa gardiner skulle passa i mitt rum helt utmärkt. Självklart med vissa förändringar, att kapa dem mitt itu. De ska alltså bli smala och raka och passa perfekt. Ja tack, så mor om du läser detta får du gärna beställa HÄR. Ja, jag ska fortsätta mitt julande, måste ju hitta något vackert till.. Förresten har jag nog kvar mina stjärnor i fönstret som jag fick förra året, de är VÄLDIGT fina, eller "nog" jag HAR kvar dem.

Bild: Ellos

Zooma
Detta s.k. stjärnfall är faktiskt grymt läckert, men det kanske kan bli för mycket? Jag vet inte, men då kan man inte ha så mycket annat i fönstret i alla fall, det är ett som är säkert.

Bild: Ellos

Zooma

Och i sängen så ska du självklart ha dessa tre delar. Helt klart. Kanske inte min favorit året om men till jul ska allt vara så juligt som möjligt. Jag fastnade verkligen för dessa rutor och även hjärtan. Lägg märke till de söta tomtarna och de tända ljusen. Stämning kallas detta för.

Bild: Ellos

Jag ska nu avnjua min brors marabouchoklad och sedan köpa en ny till honom.. Det får det bli.

Stå upp som en riktig man

Ja, modo förlorade igår svar Ja, denna morgon har varit den bästa på länge och även det: svar ja! I alla fall var det uppgång runt halv nio och jag åt frukost + läste tidningen, i min morgonrock. Finns det något som är mer bekvämt i denna värld? Jag tog sedan kex och satte mig framför tv:n, såg svensson svensson, hur mys som helst! Vad underbart jag har det, en vacker dag som denna, solen skiner och allt. Jag funderar på att gå och köpa godis? haha, det är jag åtminstone värd som får vara ledig. Ja tack!

Jag saknar Johanna!

image388

Har insett nu på gamla dar att jag verkligen inte nämner denna brud så mycket som hon är VÄRD att nämnas i min kära blogg så jag tänkte skriva ett inlägg, nu på direkten. Johanna med en fin panna är helt underbar och jag älskar hennes närvaro i allt hon gör, i allt vi gör tillsammans. När jag kommer ner så blir det såå bra, vi kommer ha så grymt kul, shoppa och leva livet, fika på caféer dag efter dag och snacka girltalk in på småtimmarna. Det är kärlek det ska jag be att få tala om. Johanna har även hon en blogg, som ni hittar här!

Bara en sak till, denna brud har alltså hon med en annan av mina kompisar EMMA träffat självaste Ebba Von Sydow (det står mer om denna dag i alla deras bloggar!) och blivit tusentals kronor rikare till att shoppa för, jag menar hur grymt är inte det? Och jag känner dessa två små liv :)

Johanna: Jag saknar dig och jag saknar våra bus och skratt, som vi alltid gör! Olala. Och Hanna och Victoria, haha, ni är helt underbara, snart är jag NERE. Då händer det grejer. I Jesu Namn!


Två stora favoriter

Dessa två ting är helrätt nu & jag är så sugen på de båda plaggen. Wow, men samtidigt, när ska jag bära klänningen?


Kjolen från Acne är helt otroligt makalöst snygg! Hjälp, jag får gåshud. Älskar fickorna på sidorna och skärpet i midjan, desto värre kommer inte denna kunna passa så otroligt bra på min kropp med tanke på att jag har den s.k. timglasfiguren vilket innebär att mina höfter är för bred för min midja - ELLER - min midja är för liten för mina höfter, jag föredrar den andra versionen. HAHA, men som sagt man ska aldrig säga aldrig, skulle bra gärna vilja prova denna, pris ca 1000 SEK


Den här klänningen är faktiskt väldigt snygg, och den blir bara snyggare faktiskt! :) Däremot älskar jag att den har en s.k. behålinneöverdel (?) och det gör det hela ännu snyggare. Men ja, när ska man bära den? Pris, 298 SEK

Bild Acne & H&M

Shopping, ja tack

Idag blev det:
- två pack strumpbyxor/leggings/tights grå SKITSNYGGA! 149:-
- Grå kabelstickade benvärmare 39,50:-
- Proffs hårspray 36,50:-
- Ögonskugga nya isadora 120:-
- Mascara "dubbel" 109:- (kampanj)
- Ansiktsmask 14,50:-
- Pensel 19,50:-
- Glitterpowder 39,50:-
- Paljettkjol (yes, jag köpte den hos oss istället, annullerade min beställning från h&m) 98:-
- Nivea stripes 49,50:-

& allt detta för ca 500 spänn. Det gillas!

En snabb sammanfattning av dagen

Oj vad snabbt detta kommer att gå, Start 9.00, jag och Ilkay :) tjoade på och fikade sedan runt halv tio, öppnar butiken, jobbar och står i, lunch 11.15, ut på stan, åt mat (jordens godaste kyckling och ris - jag äter helst KYCKLING & har gjort det tre middagar nu) började igen kl 12, jobbade på och donade, rast 15 fikade som aldrig förr (ja, vi fick fika,. kakor i fikarummet) sedan ut igen och köra på, myspys, slutade kl 18.10, ica för att köpa godis och tidning, buss hem och läsande av tidningen, åt middag Kyckling (med currysås) igen, tog sedan efterrätt glass, kex och kinapuffar MUMS, sitter nu här, ska ta bort linserna, titta på ugly betty, och allt annat ikväll, sedan säng och imorgon: LEDIG!

Hur har DIN dag varit?

Behöver jag säga något?

image1498

Jag låter helt klart bilden tala för sig själv... medan jag torkar upp allt blött nedanför på golvet, ursäkta mig, men är det möjligt att bli mer attraktiv än denna karl? (och ja, denna blogg har fått en fjortisstämpel, men jag lägger bara fram ren fakta för tillfället. Ojmenkäravärld.)

Internationellt efterlyst

Ja, idag fyller min käre bror Oscar 19-2 år. Otroligt. Det skiljer alltså två år mellan oss två och med åren har han och jag fått en starkare och tightare relation. Det gillas! Grattis så mycket bror ;) Det blev en tidig morgon med massor med paket, som vanligt i denna ljuva familj :P haha, och nu MYCKET MYCKET fika, jag älskar allting.

Destovärre har denna dag varit hur jobbig som helst, jag vet inte varför. Jag har helt enkelt bara deppat ihop. Det blir så mycket allting, jobbigt med allt liksom! Jobbar 60 timmar varannan vecka, det tar verkligen på krafterna och sedan är det lite mer också som jag egentligen inte orkar gå in på. Men jag höll helt enkelt på att bryta ihop i kassan idag, jobbigt! Men samtidigt nu känner jag, istället för att deppa ihop totalt och skälla och gnälla på allt och alla, sitter jag nu och lyssnar på Jocke. Yes, hans möte är bäst: Internationellt Efterlyst.


Jesus, ta HELA mig


Tänk att så många har fattat poängen, så otroligt vackert, han sjunger så bra, Jesus är närvarande. Halleluja.
"Tacka Herren, för han är god. Hans nåd tar aldrig slut... Prisa honom, som är den ende som kan göra mäktiga under, för hans nåd tar aldrig slut. Prisa honom, som genom sin vishet skapade himlen, för hans nåd tar aldrig slut." (Ps 136)

Hans nåd tar aldrig slut, Prisa honom, prisa honom, fortsätt att prisa honom. I Jesu namn så lovsjunger vi, vi prisar honom. Han som ger oss glädje och kraft. Han, Jesus, Konungarnas konung. Tack Gud för att du hör bön. Tack för att vi får prisa ditt underbara namn, i alla tider. Varenda timme, varje sekund. Jesus tack för att ditt namn är större än alla andras och tack för att vi får älska dig. Amen!

Konsten att gråta till High school musical II

Ja, jag är en stolt tårfällare till denna underbara film, Jag älskar den helt och hållet. Haha, får man göra det? Så otroligt bra film, innehåller allt och lite till. Så mycket kärlek och spänning och nära slutet bara brast det. Haha, Edvin älskar filmen också, men jag menar, han är ju TIO år, haha jag är NITTON? jaja, jag skäms inte över detta, sitter bara och dregglar framför Troy (Zac Efron) Han är nog den snyggaste på denna underbara jord.



... och då ljuger jag INTE. Ser ni vad jag ser? WOW.



.. och plötsligt känns det som om denna blogg skrivs av en fjortonårig flicka, men lugn, det är MALIN som sitter här och skriver ändå. Men det är såå mycket kärlek som sprutar ur min kropp nu. Så mycket känslor.





Hur gammal är han egentligen? Och hon? Jag måste googla på en gång.. hööm... Okej, han är född den 18 oktober 1987, och det var ju skönt.. :P haha, och hon är då född 14 december 1988. Ja ni kära läsare, de är vackra tillsammans i alla fall. Hon har däremot fått sparken till nästkommande film, läste jag precis, pga nakenskandal? Nja, jag vet inte jag. De har redan hittat en ersättare och bild kommer på detta nedan...



... ja, han är läcker.

Vanessa Hudgens, Adrienne Bailon

... vaa, människor? Skämtar de med mig? HON ? Adrienne Bailon ska alltså kyssa denna snygging? Jag blir galen, hon av alla människor. Vanessa som e så söt :)

Jaja, nu ska jag återvända till jorden litegrann. Ren fakta faktiskt, och jag är ju trots allt host, nitton.

Malin: Behärska dig!

Nu handlar det inte om godis (för den påsen har jag redan satt i mig) och inte heller om mat (för att det kommer alltid i andra hand, godis i första, tro hur länge jag kommer leva på jorden med min diet egentligen? - ja jag ska skärpa mig!) utan om en grej som hände på jobbet. Jag hade telefonen och fick ett samtal "Malin kan du komma in med dammsugaren?" "ABsolut, kommer på EN gång" Jag hämtade dammsugaren och började dammsuga.. Och då när jag stod där och sööög höll jag precis på att yttra mig "Tur att jag kan det där med att suga" när jag plötsligt kom på att det vore förträffligt fel att säga i denna situation när det var en gubbe framför. HAHA, jag är så pinsam, istället sa jag det för mig själv och log upp! Nä, skärpning Malin! Ett steg närmare sättet att TÄNKA FÖRST, HANDLA SEDAN, jag är annars otroligt dålig på det.

Av: Victoria (k)

Malin

Du min kusin och bästa vän!.. Jag älskar dig så otroligt mycket, du är en skatt och en pärla och det är sällan man träffar människor som du.
Det finns bara en Malin, en skön och envis brud i sina bästa år, kan tänkas.
Att du igår var modig att sätta din kristna övertygelse över dina känslor, visar på stor mognad och han med stort H kommer att välsinga dig för detta.
Jag är övertygad om att du kommer att få det underbart här i Uppsala, iallafall tills vidare, för du måste vidare.
Ví här i Uppsala kommer att ta emot dig med stora öppna famnar och just nu söker vi längenhet åt dig förfullt!

Så om någon sitter inne på en lägenhet är det bara att säga till.

Annars blir det plugg och skrivande av svenska tal för min del...

"There can be miracles when you believe"... så sant!
 

You know, you mean the world to me!

Dagens







Jag ser iofs helt sne ut men det gör som ingenting. Skärpet som är köpt på vila, fick jag ta av mig. Hade föör ont i revbenen, vet ej varför? :P Klänningen är en storslagen favorit och kommer från h&m som jag skrev om nedan. Leggings h&m, en strl större för att få den rätta "skipants" känslan :D Ballerina också det h&m och sidenhandskar h&m och tee h&m, haha, ja, h&m en gång för alla - IGEN! Men idag var jag faktiskt tvungen. Det var grymt kul att jobba, och till och med kunderna sa "Men får man verkligen vara sådär fin mitt på vardagen, mitt på jobbet?! haha, med ett storslaget leende :D

Ljuva 60tal

När jag tänker på 60talet förknippar jag detta med SVARTVITT! Helt klart, jag köpte för ett tag sedan en bok, svartvit, som bara handlar om 60talet. Otroligt, jag är imponerad av detta årtionde, det hände så mycket då! Strumpbyxan kom till jorden :P haha bikinin började användas, mamma och pappa föddes, etc. :P Twiggy blev stor, ja just det, skrev redan etc. ALLT!

Bilderna blev därför också, svartvita, tagna denna morgon actually.. Jag börjar bli duktig på det där med att lägga in bilder nu faktiskt, kanske rent av duktigare...

image1492

image1493

Carola

[Bild: Carola Häggkvist. FOTO: Sara Johannessen/Scanpix]

Säga vad man vill om denna brud men sjunga det kan hon! Hon fångar VERKLIGEN människors hjärtan, tack Gud för att du sänt denna ljuva människa till jorden. Hon är fantastisk, är helt tagen av "Go, tell it on the mountatins..." låten. Helt bedårande.


De är ju bara barn...

Kära blogg. Jag uppskattar verkligen dig mer än allt annat och idag måste jag bara uttrycka mina inre känslor. Dagen gick hur bra som helst, det var lite varor men desto mer kunder och det kändes lite "storstadsaktigt" där mitt på dagen och lite senare på em, allt var kaos! Städning städning, men det var kul! Till och med provhyttarna var värda koll VARJE sek, jag gick iväg två min till chefen och när jag kom tillbaka var "HELA" hästen full. Sjukt bra och kul! Nja, men ganska.

Nu kommer jag till saken, när jag gick hem och förbi ica för att köpa twix (ja, jag har ätit godis nonstop HELA DAGEN med tanke på att det fanns stora skålar lösvikt från klockan 9 i fikarummet och vi hade även godis i kassan och packborden, jag åt konstant haha...) betalade jag och gick till bussen. Där sitter två tjejer och låt mig beskriva det lite tyst... röker. RÖÖÖÖKER!? Hur i hela friden är detta sant, tänkte jag. Men ja, jag tittade igen. De där små tjejerna som kanske är 12 på sin höjd högstadieålder satt där med varsinn cigg i handen!? Sjukt. De blev genast mycket blyga när jag kom förbi och de drog ett bloss, och sedan spottade etc. Sjukt, jag förstår det inte. Jag vet precis vilka de är och de är bara BARN. Vad gjorde jag som barn? Lekte med dockor liksom, i dagens samhälle sitter de där och röker. Hemskt. Vart är världen påväg?

Nu IDOL

Mer uppgifter om imorgon

H&M clubmedlemmar:
Ni får alltså för varje 500 ni handlar för 100 kr i presentkort, dvs. man ska VERKLIGEN passa på att shoppa loss nu i helgen! Det kommer bli grymt. Snygga kartonger och påsar ska börja användas med tanke på att det snart är jul! :) Och ni som är medlemmar har iofs fått mejl om detta men jag tar det för att ta det en gång till.

Vi i personalen får INTE köpa "gift of the week" varor och därför har jag nu klickat hem dessa två snygga saker från h&m, till ett urbilligt pris, jag var bara tvungen faktiskt! Med tanke på att vi får börja shoppa dessa på lördag hinner jag inte få tag i dem, de kommer verkligen gå åt som smör i solsken. Tänk på att INGA undanläggningar sker på sådana här plagg.




















Klänning 198:-
Kjol 98:-

Nästan för billigt faktiskt, jag vet inte vad jag ska säga! Men redan idag finns de på nätet som sagt! ;) Nu ska jag verkligen ta tag i tidningen (mår bättre nu också! hahaha. det kommer bara plötsligt liksom!)

Inte nu IGEN

Åh nej, inte nu igen! jag blir GALEN på mig själv, bara äter och mår illa, det är inte bra! Jag måste kunna behärska mig, det blev alldeles för mycket av allt idag faktiskt. Och lösvikten blev det mängder av, Usch. Jag mår illa, det gör jag verkligen, trots att jag trodde att jag skulle klara det! USCH. Mamma och jag handlade i en timme idag tror jag, kvantum! haha, de har utbud minsann! "Varför står alla som galningar vid lösvikten?" frågade jag och när jag gick närmare såg jag "29:-/kg" hahaha, mamma bara "men PLOCKA MALIN, tänk ingenting" Hon gick också dit och vi tog varsinn påse. Jag fyllde en hel och det blev ungefär 35 kr och mamma lite mindre 25 kr. SÅ DJURISKT BILLIGT! hahaha.

Idag var det förberedelse för vår fest vi ska ha i helgen och det kommer bli grymt. Fatta hur billigt det är till er som har barn, en smokingkavaj för 98:- NITTIOÅTTA. haha, den var så söt och ja, det var synd att det inte fanns större strl, tänkte köpa en till min bror. Jag har shoppat idag också. Och LINA, världens bästa LINA var förbi och vi snackade kanske i en TIMME? haha, men det var mysigt helt klart, hon handlade också, jordens snyggaste sak faktiskt och jag blev avundsjuk, den är RIKTIGT SNYGG!

image1485

Dagens bestod av strumpbyxor, grå, h&m, kjol h&m, polotröja h&m, benvärmare (som jag använde vid handlederna och uppåt h&m, hårspänne och acc h&m, haha, tur att jag jobbar på h&m :P

Och dagens shopping blev följande (ni får se utförligare bilder imorgon!)














Allt ovan kommer ifrån h&m och köpte även en svart vanlig tee att ha under imorgon! Älskar klänningen verkligen 349:- kostar den, och ja, 174,5:- för mig då ;) Men jag var tvungen att köpa någonting att ha på mig med tanke på att vi MÅSTE bära något festligt, och ja tänkte då att handskarna skulle passa också, haha, jobba i handskar? jag tror att det går kanon!

Jesus för världen givit sitt liv

Bön: Tack Gud för att du tog på korset för mina synder, för att jag ska få evigt liv. Tack för att du gjorde detta i kärlek och omtänksamhet och du led för att vi ska få tro på dig. För att vi alla ska bli samlade i ditt namn. Jesus Tack för att du är Så god och barmhärtig, tack också för att jag har blivit uppväxt i en kristen familj och har därmed en bra bakgrund i mitt liv. Tack för att jag får älska dig och tro på dig, Tack Gud!

Jag vill även bara påpeka att trots för att jag är uppväxt i en kristen familj är inte detta det viktigaste skäl till att jag tagit emot Jesus i mitt hjärta. Ja, det är en av de alla steg men samtidigt kan man inte tro genom en annan. Man MÅSTE ta emot Jesus själv. Du kanske känner att "det räcker med att mamma och pappa tror, jag följer med på ett bananskal" Och NEJ det räcker inte, på så vis är du inte själv frälst och i längden är det inte tillräckligt. Ta emot honom med hela din kraft och tro på att du kommer få det helt underbart. Tro är det bästa som finns!

Svar: Nej, jag är inte medlem i Livets ord, men jag kan verkligen tänka mig att bli det! Genom att vara medlem i en församling känns det som om man är till en större nytta än att bara vara där ibland/på möten då och då.

Vill du också köpa 300g för 5,50?

Ja, tack, det sa jag JA till! 300g lösvikt (ja, jag brukar bara plocka i och hoppsan vad mycket det blev, men idag blev det inte mycket alls, det bara VÄGDE mycket sjukt nog) på ica. Tack tack sa jag en gång till ;) Haha, jag måste vara deras största kund, eller så kan det vara för att jag känner hon i kassan, vi har gått i samma klass i två år :P I alla fall köpte jag en plaza kvinna (ville ha något att läsa på bussen hem) och även då lösvikt till detta, tänkte betala med kort men insåg att jag hade en femtiolapp i plånboken, konstigt nog, men jag trodde inte alls att den skulle räcka. haha, "35 kr" jag bara whaaat? haha, sedan bad jag snällt om kvitto och läste där under "rea-godis" haha, hon är för söt hon gumsan. Jag fick ju då mycket billigare och det var perfekt denna dag ;)

Invigde min nya skinnjacka från josefssons, underbar och äkta skinn, dock tycker jag att den är lite stor, tog en 38 men jag menar jag fyllde på med tröjor under istället. Helt lovely :D

Och en grej till jag betalade tydligen bussen denna morgon, satte in 200 spänn på kortet och nja, det är INTE draget från mitt konto? haha, tro vem chauffören drog dessa kronor ifrån då? jaja, får se imorgon om jag är lite fattigare. Hualigen. Alla pengar bara rinner iväg

Synsam tog tvåhundraspänn igår också, köpte nya linser och ÄNTLIGEN ett par jag kan använda. haha, en tjej på jobbet sa idag "Wooow Malin vad snygg du är" jag bara "vaa? jaa?" haha, hon sa det igen, SKITSNYGG! haha, sedan kom hon på att jag hade linser och det var nog därför. Tillochmed galleriavakten var inne och kände inte alls igen mig. haha, han sa liksom Hej som vanligt och sedan HEEEEJ, "nej men det är ju duu?" haha, han såg förälskad ut, eller kanske inte. Men ja, vad kan man göra?! Jag bara log och skrattade bort det hela, människor nu för tiden alltså.

image1482
image1484

Jag i skrivandes stund, äcklig (har ätit alldeles för mycket, inte bara middag och 300g godis utan även två mackor till, mjuka med smörostskinka och en dumlemuffins ;) och har finnar i hela facet, sminket är borta och ja, så kan det gå när man äter för mycket choklad för ja, det är det enda jag har i min påse. Men vet ni vad: jag älskar det! Men för det skulle jag inte kalla mig själv "snygg.." hahahaa..

Igår var det inne en man som inte kom härifrån utan från typ estland, haha, men han snackade engelska och jag fick verkligen tänka efter innan jag började snacka min FINA engelska. I alla fall pratade vi på där i kassan (tur att det inte var kö) och ja, han flörtade på som bara den, undrade varför jag skrattade och på så vis förstod han alltså att jag skulle på date igårkväll, vilket jag inte skulle, jag blev nog av med denna flörtandes typ efter en kvart. Då kom en annan på mitt jobb och tyckte att jag agerade under situationen hur bra som helst och sa att det är PRECIS sådana här expediter man ska ha. Jag tackade och log igen. Mitt liv är helt underbart faktiskt, under alla omständigheter är det perfekt. Jag är så lycklig egentligen men ändå inte, Jag vet att det kommer bli bättre så jag vill inte vara fullt så lycklig ännu!

Imorgon ska jag i alla fall shoppa ett klädesplagg jag ska jobba i på fredag, då är det nämligen FEST på h&m och vi alla måste vara finklädda, ska även köpa läppstift och liknande som gör en glamourös look, och ja, vi får shoppa på jobbtid ;)
Men till er alla clubmedlemmar är det som så att ni får 100kr i presentkort för varje 500kr ni handlar för, så shoppa loss ordentligt tycker jag ;) Det är även till helgen som vi börjar med ÖPPETKÖP till i januari och det är också nu vi får in nya julkartonger, jag älskar dem! Hur läckra som helst (slut på smygreklamen :P)

Nu ska jag fortsätta läsa lite tidningar, både VR och Plaza Kvinna (jag tycker verkligen att den blivit bättre, tänker köpa solo imorgon, den är trots allt BÄST!) Och Mamsen ska vara modell för en frisyratelje i stan, haha, hon har nog aldrig blivit så glad över ett telefonsamtal när de ringde och frågade om hon kunde ställa upp, jag måste verkligen dit, om en vecka! Häng på?

Åh åh åh

Jag som ville ha något roligt att skriva och precis när jag tänkte på detta hittade jag denna lista (ja, jag måste fota mer saker, för jag själv skulle tröttna på denna blogg om det aldrig visas bilder, men det kommer! Jag lovar! Pss. när jag åker ner till uppsala i början av nästa månad kommer det hända saker, då är jag liksom LEDIG HELA DAGARNA och har även med mig min bärbara. Kanoners! Ni får kika in då :P haha, bilder always liksom!)

Namn: Malin
Smeknamn: Malla, Mallis, Malino & även gumman! haha.. osv. 
Födelsedag: 19 september, jag är stor nu
Födelseort: Örnsköldsvik
Ögonfärg: Blå och/eller blågröna
Hårfärg: Blont
Pluggar: /de ekonomi, sam-ekonomi. Och även ett år frisör, jag diggade mer ekonomin i det hela
Familj: Mamma, pappa, lillebror och en till sådan

FAVORIT
Färg: Vit, grå, svart
Plats: Min säng faktiskt, haha tro det eller ej
Land: Jag skulle säga Sverige men England var verkligen fascinerande, ska nog åka ner igen väldigt snart och hälsa på, jag längtar
Spel: Guitarhero! ;)
Drog: Måste nog säga godis, med tanke på att jag äter detta öhm... jämt?
Film: Det finns ingen som The Notebook
Djur: Men hualigen. haha, men de är säkert söta ändå?
Affär: H&M (får jag säga någon annan liksom? nej men jag älskar denna helt klart!)
Serie: Desperate housewives har verkligen blivit bättre ;)
Skor: Min uggs som jag precis hittade alldeles nyss, vad glad jag blir! Slipper köpa ett par till!
Internetaktivitet: Blogg blogg blogg ;)

BRUKAR DU
Titta på dig själv i spegeln: Självfallet, haha, det är ju Malin vi snackar om. :P
Gnälla: Faktiskt mycket mindre än förut, har börjat acceptera saker och ting från en annan synvinkel, hööm? nääe
Skrika: Nej det var längesedan haha, och nu är jag också seriös
Sova: Jaaaa! Alldeles ensamen i min dubbelsäng, men det är faktiskt skönt, har en sida med kläder och en med mig själv!
Ha ångest: Nej! Varför liksom?
Skada dig själv med flit: Nej nej nej! Huvva!
Ta mediciner du inte borde ta: Haha, har jag någonsin tagit en medicin?
Vilja dö: Uscha
Drömma mardrömmar: Nja, det har väl hänt
Drömma sexdrömmar: -
Ta droger: Uscha
Försöka vara annorlunda: Ja, jag är det också, jag vill INTE vara som alla andra,
Klä dig i svart: Händer alltför ofta :P
Gå till kyrkan: Jaa, och jag älskar det! men nu var det längesedan tyvärr, jobbar ju alltid
Ljuga: Nja, no comments
Hata folk: Ser ingen anledning
Lita på folk: Och det har jag slutat med faktiskt.

NÄR
Åt du senast: Alldeles nyss, mackor med alla dessa pålägg :P
Läste du en bok senast: Ett bra tag sedan, om inte andaktsboken räknas som jag läser varje dag`?
Var du på konsert senast: Öhm jag minns inte, eller jo melodifestivalen i övik?
Köpte du något senast: Förra veckan, lite shopping :D
Svor du senast: Aldrig gjort
Sjöng du senast: Gör jämt, alltid på jobbet, alla bara skrattar när jag trallar på! :P
Klagade du senast: Kommer inte ihåg.
Är det sommar: Inte idag i alla fall

VEM
Saknar du: En del faktiskt.
Vill du döda? Ingen
Rörde dig sist: Mamsen kanske?
Vill du slå: Ingen
Kysste dig sist: Öhm haha.
Vill du kittla: Nja ingen för stunden
Kramade du sist: Emma :)
Vill du prata med: Många
Skrek du på sist: Mamma kanske?
Vill du vara som? Ingen
Vill du bli galet full med: Ingen
Gjorde dig riktigt glad senast: Många, alltid på jobbet liksom!
Fick du sms från senast: Eveline tror jag :D
Ringde dig senast: Victoria :D

HAR DU
För många vänner: Nej men helt underbara :D
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Ja det har jag haha, eller jag har haft, hemska sådana
Skadat någon: Ja det har jag
Färgat håret: Ja tyvärr

Brutit några ben: Nej
Några piercings: Bara öronen, fyra stycken
Några tatueringar: Nej och ser ingen anledning
Komplex: Ja
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Blivit kär i någon på nätet: Ja det med, men där har jag däremot ångest :P
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Nja, kanske?
Stulit någonting: Nejnejnej!
Lämnat landet: Jajaja!
Rymt hemifrån: Jaa, haha till mormor och morfar, mamma ringde dit det första hon gjorde och mormor sa att jag var där, utan att jag visste, jag var så glad över att de inte visste vart jag var, eller?
Tuttat eld på nåt: VED?
Gjort något olagligt: Nej det tror jag inte? Eller jag kanske har kört bil utan att mitt körkort fått följa med..

HUR
Går du: Snabbt, alla får dras med, jag drar ALLTID min kusin, hon är såååå seg på att gå!
Svarar du i telefonen: Hallå
Fördriver du tiden: Med att jobba tydligen
Mycket pengar har du: Nja, inte mycket alls, hade hellre haft mer :P haha, ska köpa lotter hädanefter!
Tjänar du pengar: Ja, men det blir inte mycket för världens!
Bäddar du sängen: Nja, inte så petigt!
Ofta diskar du: När det står disk framme :D
Ofta städar du: Brukade göra det mer ofta förut!
Många stör du dig på: Jag vet inte, alla som inte plockar undan efter sig och alla som slänger kläder på golv på jobbet!

Ofta träffar du din familj: Varje dag och det gillar jag :D
Mycket äter du: Oj, det blir bara mer och mer, men det tycker vi om!


Inget vidare faktiskt

Jag lyckas inte hålla mig ifrån alla sötsaker och därför köpte jag godis idag med. Hööm, ja, men jag har inte fått ont i magen i alla fall :D Och det är jag glad över. Istället har jag kommit på en ny strategi, eftersom jag tydligen har börjat med "tvärtemot"grejen så skriver jag att imorgon ska jag äta HUR MYCKET GODIS SOM HELST, får se om detta håller.. Och just det, två nybakta bullar slant ner alldeles nyss, från mormor och gott var det med!

Och jag har även kommit på att mat är mycket gott ändå, har haft framochbaktankar om det hela och istället bara fokuserat mig på godis och liknande men jag är trött på det. Jag vill ha RIKTIG mat! haha, så det blev köttfärssås med spaghetti idag och jag har lärt mig att tycka om det faktiskt. Men bara mammas och pappas, deras är GODAST! Skolans var vedervärdig. Och som vanligt babblar jag på om mat, mat, mat.. SJUKT!

Idag på jobbet var det riktigt skoj, jag har verkligen börjat lära känna en kvinna mer och mer och hon har visat sig vara helt underbar. ALLA där är helt underbara. Chefen frågade om jag ville jobba i helgen men kan tyvärr inte, är upptagen på ica. As usual. Jag har inget liv utanför mina två jobb. haha, men så kan det gå! Och tillrågapåallt får jag inte ens någon vidare lön. Jag får mer på ica med två helgjobb i mån än på h&m under EN HEL månad. Men men, i alla fall nog om detta, jag skulle säga såhär, hon som jag pratade med undrade liksom vad jag ska göra i Uppsala då, varför jag ville flytta dit..

"jaa, men jag älskar uppsala, weei" säger jag glatt
"det är väl någon karl som lockar.. och sedan flinade hon"
"Nej nej" sa jag
"Maliiiiin??"
Och sedan flinade vi båda.. haha, men faktiskt inte. Jag sa såhär: "Nej faktiskt inte, jag har kommit mig underfund med att lära känna mig själv på djupet och därför bör jag vara singel ett tag. Min tro ska gå före"

Och som vanligt kan jag ljuga riktigt riktigt riktigt bra.. Nästan!


Ff = farsdag fortfarande

Oj hjälp, vart har denna dag tagit vägen? Och jag har inte ens bloggat ett endaste litet ord, inte ens en vers, inte ens en liten liten punkt. Jag vet, det är dumt! Men ändå, nu sitter jag här nerbäddad med ett duntäcke och försöker låtsas vara lite intressant (och nu fick jag ett sms här, mycket trevligt, ska titta vem det är ifrån, ah ja! nice, jag kan inte rå för att jag är poppis för tillfället :P haha, aldrig vart heller!) Tur att jag har snygg mobil, älskar att skriva sms med denna, helt makalös förbättring från min förra motorola. I alla fall, jag har kommit underfund med x antal ting idag.

1. Man kan känna igen kunder på huruvida de ställer sina varor. Tro mig jag vet! Jag brukar ibland låtsas leka lite med mig själv och jag gissar oftast rätt på personerna när jag tittar upp. Det finns även de som visar ut sin attityd eller sitt humör i deras val att KASTA upp saker på bandet, och även här: Tro mig, jag vet!

2. Jag har satt över en summa på mitt konto och låter den andra summan vara kvar på mitt sk. sparkonto, som egentligen inte är alltför stort, enbart för att jag inte ska shoppa upp dessa kronor. Det är hemskt att man måste göra något sådant här drastiskt, men än har det fungerat bra (och jag har bara varit hemma också! haha...)

3. Snön ville inte stanna denna gång heller. Tragiskt men sant. Alla och då menar jag verkligen ALLA har klagat på vädret idag. "Jahadu, och vad tycker du om vädret då Malin? (? JA, här känner vi varandra så väl att de flesta kallar mig vid namn också) denna fras har varit den mest användbara och borde vid denna tid kunna googlas på google.se. Det är faktiskt sant. Nu är det slask ute istället och halka - något så kopiöst.

4. Jag har även börjat snacka med de flesta kunder och på så vis ökat bekantskapen hos många. SÅ otroligt roligt, det gillas. Till exempel en kille som jag vet vart intresserad av mig i ett år, han är ett år äldre och jag började snacka med honom som om jag kände honom klart och tydligt. Han visade sig vara jättetrevlig och slutade med frasen "ha det så jättebra nu Malin" Tack tack sa jag och log glatt till nästa kund. Man blir faktiskt mycket glad av att ha trevliga kunder ;) Det gillar vi verkligen!

5. Farsdag och tårta passar väldigt bra ihop och än fast jag hatar tårta över allting annat var jag bara tvungen att sträcka mig efter en, öhm, TVÅ bitar princesstårta. Ja, jag vet, och sedan när jag kom hem blev det två bitar ananaspaj, och två stycken daimkakor och en dumlemuffins. Jag har nog aldrig varit så hungrig som då, vräkte i mig allt men gott var det! :) Och ja, en ahlgrens påse också. Jag bekänner mina synder, men nya tag imorgon. NU ska jag sluta med godis!

6. Snackade precis i telefonen nu, två stycken i ungefär två timmar! haha, otroligt först min kusin och sedan en killkompis och det var riktigt skoj! Så längesedan man pratade med varandra, men det behövdes verkligen. Snart kommer jag snart kommer jag!

Nu är det dags för mig att fortsätta äta :P


Välkommen till norra landet:


SNÖN!
Tack nu har vi också snö, på riktigt! Jag hoppas det i alla fall. Det är så vitt och ljust utanför, och det gillas så otroligt :) Snön är vacker och snön för glädje med sig, snart är det jul! Det är verkligen snart jul, vad i hela friden ska man önska sig? Jag som bara egentligen vill ha en egen lägenhet och prylar till denna plus hundratusen kr till, det ska nog bli bra!
Bilden är inte härifrån utan är bara en googlad sådan.

Grattis Pappa! :) Du är bäst bäst bäst. Jag har nog den bästa pappan man kan ha i denna underbara jord. Han fick två tröjor, 3 kalsonger, 3 strumpor, ett jättevackert kort från moi och en lasersak! haha, denna sk. "lasersak" är något jag inte förstår mig på, men tydligen ett väldigt bra verktyg. Jao, jag köpte den i alla fall och jag kan lova att det inte var enkelt. Vi ska till mormor och morfar senare klockan 13 men jag ska ju jobba jag så det blir klockan 16 för min del! Blir nog bra ändå, jag vill verkligen gå til kyrkan också. Faktiskt. Men jag har inte tid. Jobbar ju helt och hållet varje dag. Nästa dag jag är ledig är den 21:a och då TÄNKER JAG ta ledigt och jobba lördagen istället. Det blir nog skoj med tanke på att det är lönehelg. Då brukar det gå snabbt och smärtfritt.

Idag ska jag inte äta godis. Om jag skriver det här kanske det går bättre. Imorgon ska jag VERKLIGEN inte ha ont i magen!

Nu ska jag käka frukost och sedan pallra mig iväg till bilen. Jag VÄGRAR gå när det är plums på vägen :P haha, bortskämd som man är. Tur att mams och paps ska iväg med bilen också, de får även hämta mig! Helt klart!

You are My desire


Lord I give you my heart
I give you my soul
I live for you alone
Every breath that I take
Everey moment I'm awake
Lord have your way in me

This Is my desire
To honor you
Lord with all my heart I worship you
All I have within me
I give you praise
All that I adore
Is in you, Jesus!!!!


Jag har nästan inte ens tittat på TV den senaste veckan, jag sitter hellre här och vittnar, skriver om min tro. För att jag älskar att Tro. Jag älskar Jesus. Det senaste året har jag verkligen glidit iväg från vad som ska kalla sig vara min Guds Tro. Jag har inte slutat att tro, jag slutade bara att prioritera Gud som nummer ett. Vilket var väldigt dumt gjort. Jag säger inte att jag ångrar hela mitt senaste år. Absolut inte! Jag vet bara nu hur jag INTE vill leva. Jag vill leva som ett Guds barn. Ett sådant som har ett mål i sikte: att vittna om min tro för andra. Det är det enda jag vill i stort sett. Jag längtar till att flytta till Uppsala, på så vis kan jag nå ut till fler människor. Vinna andras hjärtan För Gud! Jag längtar så otroligt mycket. Och sedan ska jag även göra sådana saker som jag inte gjort på senaste tid. Lovsjunga Gud. Det är det enda som räknas! ;) I längden faktiskt. Jag älskar dig Jesus. Du är helt underbar!

Jag återkommer med ett bibelord lite senare, som Gunilla gav mig. Hon ringde och berättade, helt underbart! Jag behöver allt stöd jag kan få, verkligen. Hon hade berättat om mig och min omvandling för några andra denna helg och det känns riktigt bra. De ber också för mig. Tack Gud! Tack för att du hör bön, kanske inte första gången, kanske inte andra, men för Guds skull: Sluta aldrig att be, sluta aldrig att hoppas för under kan ju ske! :) Och titta bara på mig.

Tänk nu på en person som du så gärna vill be för, jag vet min person och jag ber varenda sekund. Jag ber när jag sitter i kassan på ica och har kunder, jag ber när jag sitter på toaletten och tar i som aldrig förr, jag ber även när jag jobbar på och larmar kläder och verkligen varje sekund jag sitter på bussen. Jag ber från morgon till kväll för jag VET att Gud hör bön. Han hör allting, han tar åt sig, han gör det bästa av det! Klart att jag inte kan be om att jag ska få sjuochenhalvmiljon i ovikta hundralappar imorgon när jag vaknar. Men jag ber verkligen för frid hos människor, familjer och vänner och jag ber för en väckelse i Sverige. I alla länder. Jesus: du är snart här igen, du är snart på jorden och ska plocka hem en efter en, min fråga är till dig: Vill du följa med till det mest underbara av det underbara? Är DU beredd att lämna allt för att få ett evigt liv med Jesus? Jag har redan gjort det. Jag är på väg, på väg mot ett evigt Liv!

Tack Gud.

Godis!!!

Ja, som ni alla vet älskar jag godis, jag älskar känslan av att smacka i mig hur mycket som helst på en och samma gång och sedan må illa hela resterande kvällen och säga till mig själv: "Jag ska aldrig mer äta godis, aldrig" Så kommer då dag nummer två och jag är lika sugen denna dag, "Ja, varför inte, jag tar några stycken" Och det blir några därtill och ännu mer. Jag kan inte hejda mig. Detta slutar naturligtvis i massa toalettbesök och måillamoments. Idag är det dag nummer tre och jag har verkligen vräkt i mig massor, Har dock inte börjat att må illa ännu, men det kommer! Lugn. Istället för att dricka mig full så jag mår illa, äter jag godis. Det fungerar ändå kanske på samma sätt. Eller kanske inte..

I alla fall har jag bestämt mig. Jag SKA aldrig mer äta godis, eller i alla fall inte på länge. Till jul vill jag ha godis! Men jag har också insett att det tar knäcken på mig, jag mår så fruktansvärt dåligt av det. Igår när jag var hemma och hade feber fick jag besöka toaletten FEM gånger. Jag varnar er. Jag gillar det inte. Måste sluta på en gång, eller i alla fall imorgon. Nu ska jag frossa i godis o ananaspaj + glass: Vi har gäster! Imorgon ska jag sluta med godis. På en gång, kom ihåg detta. Och jag varnar er locka mig inte och säg inte till mig att äta, jag mår såå illa av det och jag vill verkligen inte vara med om det mer. Tack för mig! NU ska jag fika. Fika, Fika.

Har jobbat idag och det var skoj, fick jobba en timme extra, alltså FEM timmar. Det gick bra, och 100% OB gillar vi, jag tjänar mer på ica när jag jobbar varannen helg 8 timmar än när jag jobbar En månad på h&m. haha, sjukt. Men jag brinner för mitt jobb! Det är KANON!

Dagens

image1481¨
Långärmad Ginatricot
Kjol/Klänning Ginatricot
Strumpbyxor H&M
Overkneestrumpor Ginatricot
Torgvantar Glitter
Stövlar Din Sko
Halsduk H&M Man
Nitarmband H&M Barn
Jacka Grå Alinjeformad H&M

Lyckat Marie


Ikväll lyckades hon vara vacker, och ja, hon var bäst på sitt framträdande helt klart. Hon vann även folkomröstningen på Aftonbladet. Detta är stort! Bra kämpat!

Bild: Aftonbladet

Boots?


OM jag mot förmodan skulle köpa dessa skulle nog min mamma och pappa säga ifrån, med tanke på att jag redan har ett par snarlika, men dock över dubbla priset - dåligt! Jag skulle köpt dessa istället, samtidigt som jag tror att de andra kommer hålla snäppet längre, faktiskt. Om jag ska vara ärlig.

Idag har jag ställt mig i bostadskö i Uppsala, och det känns spännande. Snackade precis med min kusin och de har ordnat som så att Hennes mams rum ska jag få ta, så länge jag vill. Haha, men ja, jag måste hitta något eget, men som sagt jag går hellre omkring därnere än här uppe ändå så jag får bo där så länge jag vill. Åh vad jag längtar! Vill även följa med till Vics och Jo's skola. Yes! Det kommer bli grymt. Det kommer bli ett grymt bra 2008 och jag älskar livet. Jag älskar att leva, jag måste gå vidare!!

Jag glömmer inte det som Jocke sa där om att vi ska stå upp för tron. Vara på vår vakt. Det står i bibeln i 1 petr 5:9 att Stå emot hans angrepp och håll fast vid er tro på Jesus. Ge inte upp för att ni får lida. Kom ihåg att alla troende i hela världen får gå igenom samma sak. Gud har i sin godhet inbjudit oss till sin eviga härlighet, på grund av det som Jesus Kristus har gjort för oss. Det är bara en kort tid som ni behöver lida, och Gud ska stötta er och ge er kraft, så att ni kan hålla fast vid er tro. Hans är makten i all evighet. Ja, det är sant!

Varför läste jag inte detta tidigare? Slog upp bibeln och hittade det! Halleluja, vad Gud är god! Och jag hade bra gärna varit på möte i Uppsala nu! Olala.

En lista

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? En svart stor och bred dunjacka, en grå alinjeformad kappa med knappar, en svart kappa, en svart parkas, en annan svart parkas, en svart cape etc.
2. vad använder du just nu för skor? Ett par ridstövlar, ett par skoletter med klack, ett par boots, ett par andra boots, pumps och grå pumps
3. favoritfärg på kläder? Jag älskar senapsgult, men svart och grått är mitt allt!
4. favoritmaterial på kläder? Ja inte akryl i alla fall :P
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Jag har allt jag vill ha, det enda jag saknar är en paljettkjol och en svart kavaj. Jag har föör mycket grejer
6. favoritaffärer? H&M, får jag säga någon annan? haha, okej ginatricot då!
7. favoritmärke? Jag bryr mig inte faktiskt, men acne har ALLTID schyssta kläder

GREJER
vad har du för:
2. plånbok?
En svart med en stor ädelsten. Skitgrym!
3. smycken? Armband, av nitar och ett annat svart brett, örhängen, halsband etc.
4. solglasögon? Ja, inte ett endaste par nu längre :P haha, sommaren och solglasögon passar bättre.
5. nagellack? Mavala. Las Vegas för tillfället.
6. mp3? Jag har min ipod shuffle, men har inte använt den än, måste måste ladda den!
7. mobil? Sony ericson w910i. Röd! :D Grym och bäst är orden!

BLANDAT
1. vad har du i din:
a) jackficka just nu? Inte ett endaste dugg faktiskt, eller jo ett läppglans i en jacka, från loréal.
b) handväska eller liknande just nu? Oj, jag har så mycket, en bok från victoria, man ska läsa en sida per dag, kristen andaktsbok! Hur bra som helst, läser på bussen! Min plånbok, mobil, olika tuggummipåsar plus läkerol, hörlurar, papper och penna, anteckningsbok, läppglans och lipcyl, vantar, paraply (mitt rosa) osv.
2. vad är du beroende av? Jesus. Det är jag verkligen
3. vilken sorts lipsyl använder du? Lypsyl orginal - den blå! Eller den gröna, apotekets. Båda fungerar bra!
5. vad köpte du senast? Kläder från h&m
6. har du nåt husdjur? Nej!
7. vad bor du i? En villa, ett hus, you name it!

Joakim Lundqvist



HÄR kan du se honom, om du inte vet vem det är :P Denna inspelning är ifrån i lördags och det var hur bra som helst, har du tid över, lyssna och lär. Titta hur det ser ut, flera tusen samlades till att lyssna. Grymt! Jag tycker han är bäst :D Helt klart.


Svar: Ja, jag kanske ska döpa om min blogg, eller så gör jag inte det. Jag vet inte. Jag vill bara skriva om mina två favoriter i livet, Mode och Min Tro. Tack Gud för det!

Jag sitter här nu med feber och lyssnar på Jocke och följer med i min bibel, som jag fick från mina favoriter i Uppsala, jordens bästa, det känns bra, det känns verkligen bra! Jag längtar tillbaka och om någon/några mån är jag där, själv, i egen hög person. Och från och med nu ska jag INTE åka ner för att träffa människor, inte bara, jag vill verkligen känna Guds närvaro. Tack!

Kavaj



Den här otroligt vackra kavajen ska jag köpa på EN gång när den kommer in hos oss. Jag längtar fruktansvärt mycket, skitsnygg, lite festlig och bästa av allt : 198:- Det är bara föör billigt! haha, och jag får till och med ÄNNU billigare, hur bra som helst.

Allt om Cavalli har varit överdrivet tycker jag. Det fanns inte ens ETT snyggt plagg, tror jag?! Var ändå inne i natt men efter 40 min la jag ner. Jag kom inte fram, gick in denna morgon och fick då ett underklädessätt, skulle precis fylla i kontonr då jag la ner, jag orkade inte. Ja visst, jag hade kunnat haft ett i min strl och allt, men so what? Bara slöseri med pengar och jag gillar inte ens djurmönster. Hellre ge de pengarna till någon annan då. Jao.

Btw. Haha, alltså jordens klantskaft till människa skulle ge mig ett busskort idag, eller jag skulle köpa det. Han visste inte ens hur man gjorde. I allafall fick jag ett busskort efter 24 min och 38 sek. Sjukt! Jag stod alltså och väntade där i kön i NÄSTAN en halvtimme. Galet seg kan jag lova. Och ont hade jag, snurrig och allt, men jag stod upp och sedan stoppade jag in mina hörlurar och lyssnade glatt på rix. Till dess att bussen kom och jag skulle hoppa på "Ditt busskort är ogiltigt" Säger chauffören och jag bara "Näädu" "Joho" Sa han, och jag sa igen "NEEEJ, jag köpte det precis där inne av ett klantskaft, jag vet inte alls vad han höll på med och det ska vara hundra kr där, MINST" Jaha, han sa bara "Prova igen då" Okej, jag provade och det gick. Tack för det, men vad tjänade jag på att köpa detta underbara busskort då? Gissa? TVÅ KRONOR PER RESA: haha, jag tror att de driver med mig, det var INTE värt det, inte det minsta.

Sjukling

Ja det är jag det. Höll på att svimma av på jobbet, det var bara att åka hemåt. Och hjälp så trött jag är. Så ont i hela kroppen på något sätt och feber det har jag verkligen, kallsvettas hela tiden! Åkte hem klockan 13 men känt det hela dagen. Tröttsamt, hatar att vara sjuk.

Tack Gud för att jag egentligen inte är så hemskt sjuk jämfört med barn i andra längder och tack för att du tar hand om mig och helar mig. I Jesu namn. Amen

Jag har kommit på att nästa gång jag är på möte ska jag verkligen ge mycket kollekt. Det har jag aldrig gjort för att jag varit så snål på ett sätt. Nej, skärpning Malin, det finns de som behöver pengarna bättre än vad du gör. Ja det gör det!

Dagens ämne: You stupid girl

Jag ska aldrig mer göra så som jag har gjort, och jag vet att det jag gjorde var fel och jag vet verkligen att jag aldrig kommer att göra likadant igen, varför? Jo en sak är säkert: Det är inte värt det, det är det faktiskt inte. Jag ångrar ingenting egentligen men samtidigt ångrar jag ändå. Det trodde jag aldrig om mig själv, frestelsen var liksom för nära och ja, då slutar det på det sättet, helt enkelt. Jag får leva med det och tro på att Gud förlåter, som sagt det är inte DET jag ångrar i slutändan, tror jag?

Det finns så otroligt mycket som det står i bibeln men ingenting går upp emot hur mycket ordet KÄRLEK nämns, på alla dessa sätt. Det framförs såklart som positivt och det är vad det egentligen innebär. Jag älskar kärleken, kärlek till dina medmänniskor, kärlek till din familj, kärlek till dina närmaste osv. Men är du egentligen medveten om kärlek till tron, din egen tro?

Gud nämner att den som älskar andra visar omsorg och tålamod. Att vi ska älska våra medmänniskor så oerhört högt och att vi ska be för dem som om de vore våra egna barn etc. Det är det som gäller i slutändan. Tänk dig en stor skola, kanske din egen, där går flera tusen människor, tänk dig också att tjugofem av dessa studenter kommer till himmelen, vart tar de andra vägen? Kärleken som du är fylld av MÅSTE sträcka sig ut till fler av dessa, vi är alla inne på rätt spår, vi behöver fler kärleksspridare, vinn andras hjärtan för Jesus. Beskriv hur mycket han betyder för dig, hur mycket kärlek han har fyllt dig med och säg detta. Vittna på bussen, skolan, shoppingrundan vad som helst. Alla behöver höra detta. Vi ska vinna världen, vi ska INTE låta den gå under. Djävulen ska inte få segra. Än finns Hopp, hopp om något bättre. Ett starkt mål vi alla ska rikta oss mot.

Jag citerar från bibeln ifrån 1 kor 13:13 Tre saker kommer alltså alltid att vara viktiga: att tro på Jesus, att hålla fast vid hoppet om vår slutliga räddning och att visa kärlek mot våra medmänniskor. Men det allra viktigaste är att vi visar kärlek.

Idag ber vi för detta: Tack Gud för att du är stark och hjälper oss förmedla de nådegåvor du sänt ner till oss alla. Tack för att du genom vår tro bidrar med en massa kärlek och omsorg som vi ska berätta för andra. Tack för att kärleken är det som övervinner allt och tack för att vi alla är älskade, av den bästa, av Dig Jesus. Du är underbar och jag älskar dig! Jag älskar att sitta här och skriva och vittna. I Jesu Kristi namn, Amen.

Min KUSIN är makalös

Jag finner inga ord för min vackra kusin men ändå. HAHA; hon är otrolig, ringer mig på lunchen och skrattar i telefonen och jag blir genast nervös, VAD HAR HÄNT?
Jo nu ska ni få höra vad hon har hittat på. HAHA, alltså jag håller på att dö, men det är sant!! Hon ser alltså en fd ungdomspastor på stan idag på hennes håltimme och springer genast fram till honom. Han vid namnet Joakim Lundkvist, och jag har alltid älskat honom över allting annat, nästan! Han är så otroligt bra, om så bara för en kvart är han makalös. I alla fall hejar hon på honom och skriker "Jocke!!" Han vänder sig om och de börjar snacka, OM MIIIIG så klart. Galet, Det hela slutar med att han tycker att jag varit otroligt stark och vill verkligen snacka med mig, han bara "Jaa, men hon måste ju komma fram till mig och berätta allting!!!" haha, VAAAA? skriker jag på akademibokhandeln och skrattar ihjäl mig... HAHA; HAN min barndomsmänniska man egentligen bara ser men aldrig pratar med vill alltså snacka med mig och höra min livshistoria. Hur jag gjort och vad jag offrat för min TRO. HAAAAN !!! Alltså detta är galet, men jag ska verkligen prata med honom, han är bäst, han kommer att förstå, han kommer att lyssa, han kommer att be för mig och jag kommer verkligen älska hela situationen. Jesus är BÄST! :D

Dagens

image1478

Strumpbyxor Vila
Klänning/tröja H&M, Uppsala
Skärp i midjan Vila
Boots Wedins

Idag var det verkligen hur kul som helst på jobbet. Började som sagt klockan 8 och var modell där för H&M. Riktigt skoj, ska verkligen köpa den där klänning som jag gick i. Hurra! Får den för halva priset ;) Skitsnygg i glitter och verkligen festlig!

Sedan kom en killkompis in och han är hur bra som helst. Hur kul som helst var det och vi snackade på, fördrev tiden i sisådär en halvtimme. Tack ;) Han köpte ett par handskar tillslut - FAST jag tyckte tröjan satt skitbra, men men, han kommer nog in fler gånger och då MÅSTE han köpa den där! Efter detta var det bara tjugo min kvar av min dag och sedan var jag så fruktansvärt godissugen att jag åkte till kvantum för att handla. 43 kr, jag gissade på 42 när jag höll i den, väldigt nära! Där jobbade min fd classmate och vi snackade i en kvart ungefär, åkte vidare på min tur runt övik och sedan hem ljuva hem.

Jag har alltså investerat i jordens snyggaste underkläder idag, rosa och svarta. Plus ett par trosor till, plus ett par tjocka leggings FAST det är 35% ull, vi får se om de kliar. Tycker att de ribbade ljusgrå skulle passa perfekt nu i vinter när de som sagt är tjocka HURRA! Och sedan blev det ett nitarmband och ett linne till. Jao, fyrahundrakronor? Jag älskar mitt jobb, olala.,.

Det är farsdag på söndag och jag vet precis vad jag ska köpa, vet du? ;)


Bibeln

Läs bibeln på nätet - HÄR!

Göran Skytte,
TV-journalist och programledare:

- Bibeln påverkar oss alla. Den är en outtömlig källa och har ett innehåll som aldrig tar slut. Den är i alla avseenden den viktigaste bok som någonsin skrivits. Jag läser bibeln varje dag och jag har med mig den överallt. Jag tycker att man ska läsa bibeln för att den påverkar en och för att det är bok som på ett speciellt sätt kommer till en.

Vad tycker du?

Underbar


I'm staring out into the night,
Trying to hide the pain.
I'm going to the place where love
And feeling good don't ever cost a thing.
And the pain you feel's a different kind of pain.

I'm going home,
Back to the place where I belong,
And where your love has always been enough for me.
I'm not running from.
No, I think you got me all wrong.
I don't regret this life I chose for me.
But these places and these faces are getting old
So I'm going home.
Well I'm going home.

The miles are getting longer, it seems,
The closer I get to you.
I've not always been the best man or friend for you.
But your love, remains true.
And I don't know why.
You always seem to give me another try.

So I'm going home,
Back to the place where I belong,
And where your love has always been enough for me.
I'm not running from.
No, I think you got me all wrong.
I don't regret this life I chose for me.
But these places and these faces are getting old.

Be careful what you wish for,
'Cause you just might get it all.
You just might get it all,
And then some you don't want.
Be careful what you wish for,
'Cause you just might get it all.
You just might get it all, yeah.

Oh, well I'm going home,
Back to the place where I belong,
And where your love has always been enough for me.
I'm not running from.
No, I think you got me all wrong.
I don't regret this life I chose for me.
But these places and these faces are getting old.
I said these places and these faces are getting old.
So I'm going home.
I'm going home.

Dagens ord

Jag har nu insett att allt jag skriver här i bloggen går in i människors hjärtan, allt om mode, mitt liv och allt vad som händer framöver. Nu ska jag verkligen ta mig tid att skriva lite verser från världens mest lästa bok: bibeln. Varför inte? OM jag vet att människor tar tid att läsa min blogg, då kan de lika gärna läsa detta och jag slår vad om att du finns där ute i cybervärlden och verkligen väntar på vad jag kommer skriva härnäst, eller inte. Jag kan ha fel! I alla fall finns det någon person som älskar dig över allt annat och hans namn är Jesus. Han är helt underbar och verkligen vill dig all frid, all lycka och hela ditt liv. Han älskar dig och dog för dina synder.

Igår när jag låg och skulle sova, ja visst det är tomt bredvid mig, MEN jag vet att Jesus alltid är med mig, i varje sekund, läste jag i bibeln och vips kom ett jättebra ord framför mina ögon. Detta ställe står i Johannes och ni alla som äger en bibel, ta gärna fram den och läs lite mer, det kan jag verkligen rekommendera! Johannes 3:3 "Men Jesus svarade: Jag försäkrar dig, att den som inte föds en gång till får aldrig uppleva vad det innebär att tillhöra Guds eget folk." Detta ord var verkligen som klippt och skuret för mig och medan jag läste detta kände jag verkligen att vad jag alltid velat göra är att vittna om mitt liv för andra, jag vill vinna andra för Jesus! Få dem alla att må hur bra som helst dagligen, det ska inte finnas onda saker. Och kom ihåg: det är inte världens värsta sak att synda, vi ALLA har gjort det, jag har gjort det, du har gjort det - utan det är världens värsta sak att inte inse att man syndat, att inte be om förlåtelse för sina synder. Inser du dem, be om förlåtelse. Jesus förlåter och älskar dig bara ännu mer! "Bed och du skall få, sök och du skall finna, bulta på och dörren skall öppnas för dig". He loves you.

Det blir genast mycket bättre och härligare när jag ber till honom och känner mig lycklig. För jag gör verkligen det Jag BLIR lycklig. Allt som har hänt den senaste veckan har varit förskräckligt, men trots detta är jag glad, jag BLIR glad av att ha en som verkligen älskar mig, som gör allt för mig. Jesus tack för att du tog mina synder på ditt kors. Tack för att du gav mig ett evigt liv och Tack för att du gör såsom du gjort till mig, till alla andra människor. ALLA är värda en andrachans, ALLA förtjänar att ta emot dig i sina hjärtan. Tack för att du hör bön, Amen. Och jag ska be för er alla. Alla!

Victoria och Johanna: Tänk vad underbart om vi tre skulle skaffa oss ett boende tillsammans. En fyra, hur snygg som helst, varsitt rum men ändå alltid veta att vi finns där för varandra varje dag.
Men visst jag har krav: ETT, ni kommer aldrig få låna mina kläder och liknande, haha, och TVÅ jag kommer bråka så djuriskt mycket med er två men ändå alltid vill jag att ni ska veta att jag älskar er, så otroligt mycket :D

Dagens

image1475

... och självklart är den nya tröjan/tunikan på plats. Jag gillar den verkligen, dock fick jag inte fram det fina med den på bild, men hey, det kommer fler tåg möjligtvis :D

Byxor h&m
Tunika h&m
Ja allt är därifrån märker jag nu.. :P

249:- på h&m, dock inte för mig då, men för er alla VARDAGLIGA människor :D hahahaa, jag lider med er!




Jag är också en av er

Ni alla där ute är verkligen underbart bra i nästan alla lägen. Jag gillar INTE att städa efter er, och så är det bara. Men jag kan erkänna: jag är en av er. Jag är den som inte orkar gå tillbaka med plagget som jag provat om det helt plötsligt finns en sk "häst" framför mig. Jag hänger såklart plagget dit på, eller varför inte slänga det någonannanstans? Jo visst självklart. Men här hemma? Åhnej! Det är nog det värsta man kan göra. Här städas det för fullt. Men kan vi inte bara hjälpas åt? Kan vi inte försöka? Om vi alla börjar att tänka på vart vi tar för oss kläderna och sedan hänger tillbaka dem precis där, då skulle det underlätta, för oss alla! Tänk även på att galgarna måste hänga på plaggen också, helst rätt galge till rätt plagg. Här menar jag nu med andra ord: TOMMA PROVHYTTER TACK TACK TACK! :D

Imorgon börjar jag 8-18.10 och jag funderar över att ta bilen, pappa får gå. Ja så blir det!


Jag försöker i alla fall

image1474
Denna väska är jordens bästa sak som någonsin kan vandra på denna underbara jord. Så djuriskt snygg! Me like.
H&M 298:-, från Uppsala. Ännu inte i Örnsköldsvik.

Dagens

image1473

Strumpbyxor Vila
Kjol Ginatricot
Svart tunn polotröja H&M
Skärp Vila
Armband H&M
Skor Wedins
Väska H&M

Filmtips

Solstorm

Filmen är helt klart värt varenda krona, tycker jag tralala. Den var riktigt bra och det var bara bra skådespelare i den. Bra för att den var oförutsägbar och det gillar vi dagliga filmtittare kan jag lova. Den kändes dock inte som en deckare/thriller, men så är livet :D

Idag har jag jobbat på som vanligt. Nya tider från och med idag:
Måndag 11-18.10
Tisdag 9-18.10
Onsdag 11-18.10
Torsdag 9-18.10
Fredag 9-18.10


Jag är strålande nöjd med tanke på att min buss går klockan 18.20. Vi fick ändra mina tider med tanke på alla omständigheter, så det fungerar mycket bra nu! Ugly Betty på TV och det gillas, samtidigt som jag försöker att inte se så mycket och göra andra saker istället. Det är jobbigt, helt klart.

Att tänka på

Nu ska jag verkligen fundera över en stor sak, haha, bara för att han är min käre idol, men egentligen: varför inte? Jag behöver då i alla fall någon att prata med. Tack Linas mamma för att hon var en av dessa någon idag och det var riktigt mysigt att stå och prata ett tag med henne. Mycket bra :D Victoria har ringt och letat lägenhet till mig men vi kom fram till lite andra saker. Faktiskt! Det blir då kanon i alla fall. Jag behöver tänka på annat: helt klart.

Idag investerade jag i ett av jordens snyggaste plagg. En outfitbild imorgon, ni kommer döö av Häpnad, det gjorde i alla fall jag och min kollega/kompis. Haha. Jag säger bara en sak: H&M. You are.


Godis är det som hjälper

Ja tack gärna, jag käkar på för fulla muggar, nu är jag fast igen, galet! I alla fall har dagen gått väldigt snabbt och det förvånar mig mycket faktiskt. Men det är ju bra ändå! :D

Jag åker ner till Uppsala igen den första december och då för en längre tid, och känna om jag vill bo där på riktigt, vilket jag kommer vilja. En helomvändning, men jag måste!

Dagens







Idag är jag klädd med en rosa kjol från h&m, med broderier (ny, från Uppsala, älskar den mycket!) svart polotröja, svarta strumpbyxor och några tjusiga skor till detta, möjligtvis ett armband + sjal kommer senare.

Helt plötsligt fick jag en sovmorgon också. Skönt! :D Ja just det, min skinnjacka bör komma närsomhelst, jag som väntat på den sedan aug,sep. Haha, sjukt!

Hillsong


Dagens ord


Psalm 27:19
Var inte otålig! Vänta på Herren , så ska han komma och rädda dig! Var stark och modig. Sätt ditt hopp till Herren, så ska han hjälpa dig!


En ny dag, ett nytt hopp

Jag ska börja att ta till vara på mitt liv. Det ska jag, hemskt men sant! Jag behöver det, jag hatar det här. Varför? Världen är så orättvis, men samtidigt vet jag att det var faktiskt rätt beslut. Det var det! För oss båda, efter 13 mån tillsammans, vi visste om det hela tiden, hela tiden, men förnekade det. Jag står nu på egna ben och det ska verkligen gå framåt, än fast det är svårt att tänka så nu. Efter många tårar kan jag inte gråta en droppe till och jag vet att jag älskar dig ändå, det gör jag. Du är helt underbar och jag känner mig mogen när jag skriver att du verkligen förtjänar den bästa, så bra som du är.

Nu ska jag ta till vara på min tro och min kristendom. Det är trots det som räknas på slutet. Jag känner att jag totalt struntat i det och varför? Det som är det allra bästa? Jag älskar verkligen konf i Uppsala, varenda gång blir jag lika peppad att tänka om och nu ska jag verkligen göra det. Och med det kräver ett riktigt beslut, ett beslut som måste tas och jag vill verkligen. Jag vill brinna för Jesus, varför är jag annars på jorden?

Chefen ringde precis och jag ska få hoppa in idag klockan 12 istället, till 19.10. Såå det får bli en städning här hemma nu på morgonen istället. Jag berättade till henne som det var och vi måste ändra lite tider på dagarna, sedan grät jag men det kändes helt okej ändå. Jag kunde inte hålla emot. Hon är bäst på att vara den hon är också. Det gillar jag,

Jag älskar Jesus och det jag har gjort nu hoppas jag verkligen att andra kan ta vara på. Det tog slut enbart pga. min religion och jag var helt enkelt tvungen. Jag vill verkligen inte leva ett dubbelliv utan helt enkelt fokusera på det enda viktiga och det känner jag i hela mig. Det brinner jag verkligen för som sagt. Jag måste. Jag måste, men jag behöver verkligen all dyrbar hjälp jag kan få. I jesu namn. Amen.

Det som jag känner just nu är att jag vill faktiskt flytta ner till Uppsala, och jag tänker också göra det. Jag har alla mina vänner där nere och det är det som räknas. Uppsala: Jag är snart på plats igen.

Hillsong: One way. Jag älskar låten,

Somewhere

Älskar jag dig ändå.

Mot nya äventyr

Idag ska jag hem igen, vart här i två nätter, gått otroligt snabbt, inte sovit någonting så jag läär somna på jobbet imorgon. Kort sammanfattning:
Vansinnig flygresa, otroliga två möten som jag varit på - igår bäst, bra låtar, härliga människor, underbara tjejer, OTROLIGA mängder godis - vilket gillas ordentligt, god mat, underbar kusin + mams + syster, snygga kläder och mycket shopping, bra väder, härlig promenad, godis igen, trevlig tid för sig själv framför tv:n, goa vänner och Mycket goa vänner, härlig energi och en helt enkelt riktigt bra helg. Jag är nöjd!

Dock trött. Back to the reality, again.

Fredag i Uppsala

Ja, lite kort om resan och liknande:
Flyget gick 9.40, jag var i Stockholm Arlanda 10.15 efter en skräckflygning. Det var verkligen som på film. Jag har aldrig mått så illa av en flygtur. Jordens oväder gjorde att flygningen bestod helt och hållet av gupp och luftgropar, och då snackar vi STORA. Jag mådde så dåligt och tänkte verkligen "Jag spyr närsomhelst alltså". Gubben bredvid mig drog några djupa andetag och höll i sig hårt, likaså hela planet gjorde det. Hemskt! Precis när vi skulle landa åkte vi verkligen fram och tillbaka, upp och ner, mitt hår flög hit och dit, det var som en karusell, den värsta på gröna lund. Hemskt! Några stycken därbak skrek "tur att det är en bred landningsbana" och ja, jag kunde inte mer än att hålla med. När vi väl var på jorden igen hördes en lättnadssuck genom hela planet. Åh, äntligen!

Efter denna hemska färd blev det buss till Uppsala och sedan var jag framme. Hemma här runt 11.45 Det är nice verkligen! Sedan blev det bara hem och vända och ut på stan. Hittade en hel del massa snyggt som är värt att läggas in. Bytte några plagg också som jag insåg att jag inte kommer att använda. Ja, jag är nöjd nöjd nöjd, kvinnan här är mycket nöjd. Tack.

Kvällen slutade iallafall klockan 06.00 denna morgon och det var också då jag gick och lade mig, sov tre timmar och sedan upp igen. Trött trött trött. Men eftersom vi är elva inneboende här för tillfället är det full fart hela tiden, så jag tänkte passa på att sova nu mitt på dagen med tanke på att det blir en lååååång kväll ikväll också. Det gillas!

Har precis varit ute och tagit en promenad i det vackra vädret, snöat hela natten (jag är ett vittne, har ju sett allting i stort sett) och nu är det strålande sol, dock slaskigt. Men skönt var det och det är som sagt inte var dag jag kommer ut i friska luften när jag jobbar every day, men idag var det en sådan dag och det är det vi kallar: vardagslyx. Tack

SÅ otroligt rätt


Packning + ny säng

Äntligen är min säng här, eller ja, från mammas och pappas rum har den begett sig upp till mitt och tack för det! Jag känner mig taggad till att somna. Pappa ska sätta dit stöden senare och därför sover vi nu på golvet :P Det går ju bra ändå. Ja visst. Snart ny lägenhet. haha, jag gillar det! Stormen är asstor utanför och jag är skraj inför flygning imorgon.

Nu ska jag packa, har ätit såå mycket godis att jag mår illa. Hualigen, men den stod ju bara här på sidan...

RSS 2.0

TOP 10

1. “Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.”

2. “Only great minds can afford a simple style.”

3. “Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”

4. “The difference between style and fashion is quality.”

5. “We are shaped and fashioned by what we love.”

6. “Every generation laughs at the old fashions, but follows religiously the new.”

7. “Fashion is what you adopt when you don't know who you are.

8. “Above all, remember that the most important thing you can take anywhere is not a Gucci bag or French-cut jeans; it's an open mind”

9. “I dress for the image. Not for myself, not for the public, not for fashion, not for men.”

10. “So soon as a fashion is universal, it is out of date.”