HEMMA

jag är home sweet home! kan det bli bättre? jag är skeptisk, dock för att det är underbart och jag har faktiskt funderat hela vägen hem om jag ändå inte ska bo i uppsala i ett år direkt efter skolan, men vi får se, jag funderar än!

bilfärden började vid ett (efter att ha ätit jordens godaste morotskaka, underbart god baguette och en stor glass eller kulor med daim och polka plus polka strössel) från uppsala, och det tog tid, sådan djurisk tid har det aldrig tagit och nu är vi hemma! haha
men vi har stannat överallt faktiskt. gick in på ikea som vi verkligen inte skulle göra, och jag sa att jag absolut INTE behöver någonting denna gång, men ack sa grisen, jag hade lite behov ändå!

sedan så skulle vi såklart hem till en människa för att titta på en MC, jaha så det blev en tur in där också, och efter det kom jag på att jag var glassugen (igen?) så jag bad snällt att få stanna till vid en mack och köpa en magnum, och helt plötsligt hade alla behov, och pappa blev galen eftersom det var den längsta trippen ever.

nu är vi hemma och jag är HEMMA; mums, mitt eget rum, imorgon är det jobb igen och jag är så hungrig.!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Taaaccck Malin för hjälpen me håret. Nu har ja kommit igen i läsniongen av din blogg:D haha. känner mej inspirerad för att göra ett ryck å fixa upp min. Börja skriva om mitt liv helt enkelt. ganska intressant, eller va säger du? ;)
Gillar dej brrruttaan! / Jo

2006-07-30 @ 23:07:46
Postat av: tess

http://heartbreakkid.blogg.se/220706185518_frakt_r_helrtt_i_hst.html?cache=C3B54C8EC05956DDC9E2E6ED339E940D#comment kolla vad nån jävla kille har skrivit. asså där står min kommentar med men du kan ju ta bort det där o kolla hans blogg. han hade skrivit nåt spydigt till mig med :S men men hoppas du haft det bra i uppsala :) :)

2006-07-31 @ 10:32:29
URL: http://touchoftess.blogg.se
Postat av: Jonatan

Haha, så kul o läsa!

2006-07-31 @ 15:02:32
Postat av: Malin

Johanna: JAA, vad roligt, men vill du berätta vilken blogg du har? haha, jag har ALDRIG fått läsa den, eller jo det har jag visst kommer jag på här och nu, men glömt :P
och det blev ju kanon ditt hår, hoppas bara inpackningen gör susen, bara kul att hjälpa till :) pusselipuss på dig världens bästa johanna :) jag saknar dig redan!

Tess: Ja vad ska man säga? haha, vi bryr oss inte, :) Puss söto.

Jonatan: din lille filur, trevligt att höra!!! fortsätt så och läs läs läs :D weeo.

2006-07-31 @ 15:23:00
URL: http://maaaliiin.blogg.se
Postat av: Johanna

här kommer min blogg. Mycket inspirerande att läsa här hos dej malin. Fortsätt blogga!

Pusssspådeej med schnyggo! Saknar dej med skaru veta.

2006-08-01 @ 01:40:08
URL: http://johannasten.blogg.se
Postat av: Malin

Johanna; Jag älskar din blogg blogg blogg :) weeo.

2006-08-02 @ 10:49:09
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0