SJUK + HEMMA

Igår var jag hemma hela dagen, ringde och sjukanmälde mig - feber plus ont i halsen, magen allt! Är bättre idag anyway. Natten till igår, alltså onsdag till torsdag fick jag en morakniv i mig, den slant från V:s hand och skar upp två cm av mitt finger, närmast tummen. Jag skrek och grät och blodet bara forsade. Victor ropade på hans mamma och hon sprang genast ner för att kolla vad som hänt. "Vi måste till akuten på en gång" sa hon och ringde dit. Jaha, jag i mitt fortfarande gråt, victor fick lugna mig med djupa andetag, tog på mig kläder och reste mig upp för att åka iväg. 22.49 anlände vi på akuten och fick åka hem kl 00.35 när jag tagit två bedövningssprutor (jag hatar verkligen sprutor över allt annat, gjorde svinont) och efter det sytt SEX stygn. Hur mycket som helst. Såret vad väldigt djupt också, så läkaren tyckte att det var tur att vi åkte in så vi inte bara plåstrade om. Nu sitter jag här med världens värk, som jag haft nu efter det. Bajs.

Synd bara att man såg "grey's anatomy" innan, jag trodde att det skulle bli som Burke har, att man inte kan röra på fingret efteråt. Hualigen. Tack för att det gick bra till slut.

Idag ska vi lämna in PA och jag ska bara sätta fast rapporten sedan är jag klar. En kort rapport - ca 12 sidor plus en modehistoriafilm på 12 min plus kollage - 12 st och en enkät som bilagor. Det var faktiskt riktigt kul att göra detta. Sedan kanske jag ska göra ett matteprov också. Så mycket nu med tanke på att jag varit hemma 1,5 dag. Men idag är jag ledig - på riktigt, trots detta måste jag in till skolan. 

Jag har även hittat mina studentskor som jag ska köpa idag. Tack för det. En ny jacka har också inhandlats. :) 

Kommentarer
Postat av: Linda

Men fy, värsta skräckhistorian! Tur att det gick bra.

2007-04-21 @ 08:35:01
URL: http://lindaeson.blogg.se
Postat av: MALIN

Linda: Haha, jaa precis ;) Världens skräckis - aftonbladet nästa! Jo tack,det var tuur :D haha.

2007-04-22 @ 12:14:47
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0