Ursäkta dålig uppdatering

Ah JAG BLIR SÅ ARG PÅ MIG SJÄLV. Vart har jag lagt den? Absolut inte den blekaste, det enda jag vet är att jag tog med mig den ner till Uppsala i början av november. Nu är den borta. Måste köpa en ny. Usch vad jobbigt! Och onödigt. Just förtillfället tröstar jag mig med denna underbara låt:


Hon är så grym den kvinnan. Älskar låten!

Denna morgon fick jag i alla fall skjuts av jordens bästa pappa :D haha, det var nice, och det slutade med att jag fick bilen och köra hem själv. Tack för det också. 10 timmars pass idag, gör en "tess" haha, men det är faktiskt drygt att jobba så länge, särskilt när det är kunder ALL THE TIME, vi fick inte fram alla varor faktiskt. Hemskt! haha.. Åh vad mycket snygga vårkläder det kommer in, jag bara lägger undan eftersom. Älskar när det kommer nya säsonger. Det är det bästa. Men vintern har ju inte ens börjat? Vi har sex-sju grader plus och inte en snöflinga. SJUKT! Jag vill ha snö till jul i alla fall!

image1683

Jag bjuder på den outfiten, från i Uppsala. Det var shopping på g. :) Ni ser vad jag har på mig annars får ni fråga. Love you.

Kommentarer
Postat av: FrågarN^

Vad har du på dig?

2007-12-21 @ 12:44:58
Postat av: MALIN

FrågarN: jag har på mig fadead magtröja från monki, långärmad och kjol från h&m, strumpor från ginatricot ;) There you go!

2007-12-21 @ 22:55:06
URL: http://maaaliiin.blogg.se
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0