SHOPPING

Idag vaknade vi upp vid ÅTTA. Otroligt, vi är verkligen morgonpigga - bara ibland. Sedan åkte vi in till stan runt elva och gick på möbelaffärer - bara för att! Vi drog till och med en sväng till ÖB (när var man där senast?) haha. Där lyckades vi haffa åt oss så mycket godis och gissa vad det hela blev? 61 kr. Jag trodde att hon skämtade och Victor och jag har aldrig varit så nöjda över godisköp.

Efter det åkte vi hem till V;s pappa och hämtade min kortkorta jeanskjol som jag ville lämna tillbaka - har aldrig använt den och känner inget sug efter det heller. Istället köpte jag den ursnygga beigekjolen från Gosha. Hur snygg som helst! Den kommer jag använda också - det kan ni lita på. Köpte även ett M och ett V som två nyckelringar vi kan ha på bilnyckeln, plus ett tackkort som jag ska skicka till min körskolelärare. PLUS en svart ny plånbok :)

Och sedan åkte vi hem. Klockan tio i sex ska jag skjutsa Victors mor med vänner till en som fyller år, efter det blir det "Rika vänner" filmen och sedan melodifestivalen. Jag kan garantera att vi drar en sväng med bilen efter det :)

At the moment sitter jag, Cajsa och Emil och tittar på "men in trees". Victor och hans far är och handlar middag. Kanon!

Kommentarer
bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0